-
Από την διαχείριση / Admin news
-
πρίν από 56 λεπτά , dimi.tra είπε:
Σ ευχαριστώ κορίτσι μου! Εχω πολύ καλή διάθεση και πραγματικά ελπίζω να την κρατήσω μέχρι τέλος!
Εμένα ο γιατρός μου μου είχε πει μέχρι την ovitrelle ελεύθερα αρκεί να μην νιώθω άβολα και να μην έχω πόνο. Βέβαια καλύτερα θα ήταν να ρωτήσεις τον γιατρό σου γιατί ο κάθε ένας έχει άλλη οπτική.Τη μισή επιτυχία την έχεις ήδη από την καλή διάθεση! Έχεις όλη τη θετική μας ενέργεια!
10 ώρες πρίν, Anastasia14 είπε:Καλημέρα σας όλες σας! Έχω κάποιες εβδομάδες να σας γράψω, αλλά σας διαβάζω όταν βρω λίγο χρόνο. Κατά βάση θέλω να μοιραστώ τους προβληματισμούς μου με κάποιον που θα με καταλαβει.. Είμαι σε φάση δεύτερης διέγερσης, η πρώτη ειχε πολύ φτωχά αποτελέσματα, πήραμε μόνο 2 ωάρια.. Είμαι 29, με amh 0.38 και fsh 10,75 το πολύ. Το Μάρτιο ήταν να ξεκινησουμε διέγερση για δεύτερη φορα, αλλά έπαθε εγκεφαλικό ο πεθερός μου και τρέχαμε.. ακομα τρεχουμε δηλαδή. Παρ' όλα αυτά 2η μέρα περιόδου fsh 9,11. Έρχεται η επόμενη περίοδος 30/3 στις 27 μέρες, ξανά εξετασεις τη δευτερη μέρα fsh 13! Σοκ εγω, να λεω μου κάνουν πλάκα.. ξεκινάμε κανονικά διέγερση 31/3. Πρώτος υπέρηχος 4/4 2 ωοθυλάκια 10 mm και 3-4 μικρότερα 7-8 mm και το ίδιο πρωί lh 15,16m E2 138,1 και προγεστερόνη 1,09. 6/4 ξανά υπέρηχος, τα δύο μεγάλα είχαν φτάσει 13 και 16 mm σε δύο ημέρες! Τα μικρότερα πισω, πήγαν 9-10 mm. Ουσιαστικά όλα τα φάρμακα τα επαιρναν τα μεγαλύτερα και τα μικρα εμεναν πίσω.. Σήμερα το πρωί πήγα για εξετασεις πάλι και το απογευμα εχω ξανά υπέρηχο, λογικά σήμερα ovitrelle και Παρασκευη ωοληψία. Είμαι σίγουρη ότι δε θα έχουν μεγαλωσει επαρκώς τα μικρότερα. Ο γιατρος μου πρότεινε, αναλόγα και τι θα δούμε σήμερα, την Παρασκευή ωοληψία και ξανά ισως την άλλη εβδομάδα αν εχουν μεγαλώσει τα μικρά, για να πάρουμε έστω άλλα 2. Είμαι μάλλον παρόμοια περίπτωση με τη @MK2012 με φτωχή αντοπόκριση, νομίζω θα το γυρισω σε φυσικούς τροποποιημένους κι όσο αντέξουμε ψυχικά και οικονομικά.. Μέσα σε όλα εμεις το Μαϊο παντρευόμασταν, αλλα με το πρόβλημα υγειας του πεθερου μου το αναβάλλαμε και δεν μπορούμε να βρουμε ημερομηνία που να συγχρονιζονται κεντρο, φωτογραφος κλπ κλπ.. Σας τα λέω μόνο και μόνο για να τα βγάλω απο μέσα μου, δεν ειμαι καλά.. δε ξερουμε αν και πότε θα παντρευτούμε, εχουμε δώσει ήδη χρηματα για το γαμο, εχουμε στο σπιτι να φανταστείτε βέρες, νυφικο, στεφανα κλπ και τα κοιτάμε.. δεν εχουμε ορεξη για τίποτα κι όμως προσπαθουμε ο ένας για τον άλλον.. Εχτές εντωμεταξυ που έπρεπε να κανω την τελευταια meriofert με πήρε ο ύπνος και την έκανα με 2 ώρες καθυστερηση.. ήταν 1 το βραδυ, οπότε προφανως δεν εστειλα στο γιατρο.. θα τον ρωτήσω σήμερα, το πολυ πολύ να τα χαλασα όλα, αν και πιστευω πως επειδη ήταν η τελευταια μέρα δεν εγινε και κάτι γιατι έτσι κι αλλιώς ο γυναικολόγος ήθελε Τρίτη να με δει, αλλα δεν μπορουσαμε να βρουμε κοινη ώρα. Ο άντρας μου εντωμεταξύ εχει μικροβιο στο σπέρμα, E. coli, το οποιο δεν εχει φυγει με αντιβιωση και ισα ισα εχει γινει και ανθεκτικό σε πολλά αντιβιοτικά.. ο γυναικολογος λεει να μην πάρει άλλη αντιβιωση γιατι εχει παρει πολλές γενικά και να προσπαθησουμε με καθημερινες εκσπερπατωσεις και συμπληρωματα και προβιοτικα, που ήδη τα κανει.. Σκεφτομαστε να ξαναπάμε και σε ουρολογο, αλλα ο πρώτος ήταν βλακας και δε μας βοηθησε καθόλου. Η άλλη μας επιλογη ειναι να κανουμε macs και zymot αν γινεται (δε ξερουμε γιατι δεν εχει ταχεια κινητικοτητα αν θα μπορεσει να γίνει) με την ελπιδα να γονιμοποιηθει κατι.. εν τελει ειπαμε να κρατησουμε ωαρια στη καταψυξη και να το δουμε σε 2 μήνες ξανά.. Έχετε εμπειρια απο γονιμοποιηση ενω υπήρχε μικρόβιο στο σπέρμα; Έχω αρχίσει και σκεφτομαι και τη δωρεα, αλλα ο αντρας μου δεν ειναι θετικός. Τρέχουμε να προλαβουμε και αναθεμα κι αν θα τα καταφερουμε.. Κάθε βοήθεια ευπροσδεκτη ❤️
Κορίτσι μου περνάς πολλά και μαζεμένα.. ελπίζω με την αποκατάσταση να συνέλθει ο πεθερός σου, ξέρω από εγκεφαλικά είναι ζορικα. Για το γάμο βολεψτε τα σε άλλη ημερομηνία είναι κρίμα να μην χαρείτε αυτή την ημέρα όπως την περιμέναμε.
Όσο για τις διεγέρσεις κι εγώ έκανα πολλές άλλες με τροποποιημένο άλλες φυσικό άλλες φουλ και θέλει υπομονή να βρεθούν τα καλά.
-
1
-
1
-
-
Δίδυμη κύηση
-
Θέματα
-
- 11.353 απαντήσεις
- 2.263.116 εμφανίσεις
-
Το Καφέ της Αναμονής (περιμένοντας αποτέλεσμα του τέστ) 1 2 3 4 6
Από CoffeeBean, in Θέλουμε να γίνουμε γονείς!
- 86 απαντήσεις
- 149.633 εμφανίσεις
-
- 12.609 απαντήσεις
- 1.265.348 εμφανίσεις
-
- 984 απαντήσεις
- 511.681 εμφανίσεις
-
- 91 απαντήσεις
- 153.374 εμφανίσεις
-
-
-
- 11.353 απαντήσεις
- 2.263.116 εμφανίσεις
-
- 2.471 απαντήσεις
- 142.794 εμφανίσεις
-
Το Καφέ της Αναμονής (περιμένοντας αποτέλεσμα του τέστ) 1 2 3 4 6
Από CoffeeBean, in Θέλουμε να γίνουμε γονείς!
- 86 απαντήσεις
- 149.633 εμφανίσεις
-
- 1 απάντηση
- 106 εμφανίσεις
-
- 76 απαντήσεις
- 7.568 εμφανίσεις
-
- 12.609 απαντήσεις
- 1.265.348 εμφανίσεις
-
- 1.188 απαντήσεις
- 143.820 εμφανίσεις
-
- 1.946 απαντήσεις
- 278.584 εμφανίσεις
-
- 4 απαντήσεις
- 599 εμφανίσεις
-
- 1 απάντηση
- 195 εμφανίσεις
-
Recommended Posts
Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.
Δημιουργήστε νέα εγγραφή
Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!
Δημιουργήστε νέα εγγραφήΣύνδεση
Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα