Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• On 27/12/2024 at 8:14 ΜΜ, Makelen είπε:

Να σε ρωτησω κατι; αν ξερεις. Αν μεινω εγκυος, τα κροσυντηρημενα εμβρυα ειναι απο πριν κλεισω τα 39. Ενω οταν κανω την-τις ετ, θα ειμαι 42 κοντα στην αυχενικη. Σε αυτη την εξεταση μετρανε την τωρινη μου ηλικια ή την ηλικια των εμβρυων;? 

Την ίδια απορία έχω και εγώ.Στις 2/1 έχω αυχενική και δεν ξέρω τι θα γίνει.Εβαλα δύο έμβρυα,ένα παλιό από το 2021 και ένα καινούριο που κάναμε τον Σεπτέμβρη του 2024.Επιασε μόνο το ένα,αλλά δεν ξέρουμε ποιο.Αρα θα μου βγάλουν δύο διαφορετικά ποσοστά?Θα βάλουν μέσο όρο?Δεν έχω ιδέα,μεγάλο μπερδεμα

Μανουλες Οκτωβρίου 2021!!

Recommended Posts

4 ώρες πρίν, Brigitt είπε:

Καλημέρα σε όλες !!! Από κιλά πως τα πάτε ?? Εγώ σήμερα έκλεισα 20 εβδομάδες και ζυγιστηκα επί της ευκαιρίας το πρωί είμαι +3,4 κιλά δεν έχω ιδέα αν είναι πολλά η λίγα έχω ακούσει πως τα περισσότερα μπαίνουν τώρα στο δεύτερο τρίμηνο .. Εσείς τι ξέρετε σχετικά με αυτό σας έχει πει ο γιατρός σας κάτι ?? Εγώ δεν τον ρώτησα καθόλου για αυτό το θέμα 

Και εγώ 20 ακριβώς σήμερα και έχω πάρει πέντε με έξι κιλά ...ελπίζω να μην πάρω ακόμα πάρα πολλά...εμένα προσωπικά ο γιατρός Μ είπε να μην πάρω πολλά...μεχρι 13 θεωρεί ότι είμαι οκ...ξεκίνησα 59κιλα

2 ώρες πρίν, xrys1988 είπε:

Λογικό να φοβάσαι... απλά θεωρώ ότι ειδικά αυτή την περίοδο είναι πολύ εύκολη η μετάδοση ιώσεων η' ένα απλό κρυολόγημα. 

Εγώ έχω 30 Ιουνίου β' επιπέδου, που θα είμαι στην 23η εβδομάδα. Αλλά θα πάω και στις 22 Ιουνίου να με δει ο γυναικολόγος μου γιατί β' επιπέδου θα κάνω σε άλλο γιατρό. 

Κι εγώ διανύω την 19η εβδομάδα κι έχω πάρει 1.5 κιλό, δεν το περίμενα να πάρω μόνο τόσο λίγο, η κοιλιά μου βέβαια φαίνεται πλέον.... Το μόνο κακό είναι ότι λόγω υψηλής πιθανότητας για προεκλαμψία, μου είπε να κόψω τελείως το αλάτι. Μου είναι τοοοοοοοσο δύσκολο ρε κορίτσια. Τι θα τρώω χωρίς αλάτι? Όσπρια κ λαδερα δεν τρώγονται χωρίς αλάτι? Ας με βοηθήσει οποία μπορεί σε αυτό το θέμα.... Νιώθω ότι δεν μπορώ να φάω τίποτα χωρίς αλάτι.

Αχχχ αυτό το αλάτι....έχω έρωτα...δεν μπορώ να φάω τπτ χωρίς αλάτι δυστυχώς....η ζάχαρη δεν με νοιάζει...εξάλλου δεν τρώω  γλυκά ..είμαι πιο πολύ του Αλμυρού....μου είπαν μια φορά να το κόψω όταν έπαιρνα κορτιζόνη...δύο μέρες άντεξα ..

• Μου αρέσει 2

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 5,1k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

1 hour ago, Dimitra93 είπε:

Και εγώ 20 ακριβώς σήμερα και έχω πάρει πέντε με έξι κιλά ...ελπίζω να μην πάρω ακόμα πάρα πολλά...εμένα προσωπικά ο γιατρός Μ είπε να μην πάρω πολλά...μεχρι 13 θεωρεί ότι είμαι οκ...ξεκίνησα 59κιλα

Αχχχ αυτό το αλάτι....έχω έρωτα...δεν μπορώ να φάω τπτ χωρίς αλάτι δυστυχώς....η ζάχαρη δεν με νοιάζει...εξάλλου δεν τρώω  γλυκά ..είμαι πιο πολύ του Αλμυρού....μου είπαν μια φορά να το κόψω όταν έπαιρνα κορτιζόνη...δύο μέρες άντεξα ..

Κοίτα να δεις τι έχω πάθει εγώ....

Πριν την εγκυμοσύνη ήθελα κάθε μέρα γλυκό, κάτι με σοκολάτα οπωσδήποτε!! Από όταν έμεινα έγκυος, θέλω αλμυρά... πατατάκια, ποπ κορν, φυστίκια, οτιδήποτε με αλάτι... Και δεν μου κάνει καμία όρεξη να φάω γλυκό. Για να φανταστείς, δύο φορές που έφαγα λίγη τούρτα, μετά ανακατευομουν πολύ....

Δεν περίμενα ποτέ ότι θα πάθω κάτι τέτοιο. Και τώρα πρέπει να κόψω το αλάτι..................

• Μου αρέσει 2

4 ώρες πρίν, xrys1988 είπε:

Πριν την εγκυμοσύνη ήθελα κάθε μέρα γλυκό, κάτι με σοκολάτα οπωσδήποτε!! Από όταν έμεινα έγκυος, θέλω αλμυρά... πατατάκια, ποπ κορν, φυστίκια, οτιδήποτε με αλάτι... Και δεν μου κάνει καμία όρεξη να φάω γλυκό. Για να φανταστείς, δύο φορές που έφαγα λίγη τούρτα, μετά ανακατευομουν πολύ....

Δεν περίμενα ποτέ ότι θα πάθω κάτι τέτοιο. Και τώρα πρέπει να κόψω το αλάτι..................

Ακριβώς το ίδιο και εγώ ούτε να το δω το γλυκό ,τι μωράκι περιμένεις ξέρεις?

On 1/6/2021 at 9:51 ΜΜ, βιολετα3 είπε:

Είμαστε στην ίδια βδομάδα και εγώ 4η κύηση ,δεν έχω νιώσει κάποιο χτύπημα αλλά να κινείται ελαφρια και να μαζευετε και το πιάνω και κάνει σαν Βουναλακι,εσύ δεν τα νιώθεις αυτα?

Να νιώθω να μαζεύεται οχι. Βουναλακι γενικα εχω ενα μικρο και ειναι η "κοιλια" της εγκυμοσύνης που φαίνεται οταν ξαπλωσω αυτο το βουναλακι.

Λοιπον σημερα που (σχεδόν) εκλεισα την 18η τωρα το βραδυ απο τις 11.00 μεχρι και τις 12.00 εδινε φουλ κλωτσιες!! Ελπιζω να συνεχισει αυτο. Και σημερα ηταν η μονη μερα που μεχρι τις 11 το βραδυ δεν το ενιωσα καθολου (εννοω ουτε αυτο το ελάχιστο).

Βαρος κορίτσια εγω ουτε καν. Στα μειον ειμαι ακομα. Απο 59 ξεκίνησα, πηγα 54 και ακομα ειμαι 55 με 56 (1.74 υψος). Κάνω διατροφή με χαμηλούς υδατάνθρακες και λογικα παιζει ρόλο αυτο.

yplDp3.png

Διαφημίσεις

19 ώρες πρίν, xrys1988 είπε:

Αμαν;;; Ακριβώς το ίδιο! Fan της σοκολάτας μεχρι αηδίας και τώρα μόνο αλμυρά! :-D κι εγω κοριτσάκι περιμένω!:wub:

• Μου αρέσει 2

Κοριτσια κι εγω φοβερη γλυκατζου μεχρι που εμεινα εγκυος! Ειδικα στο πρωτο τριμηνο δεν μου κανανε καμι αισθηση τα γλυκα, ουτε οι σοκολατες, τιποτα! Αλλες φορες ειχα σοκολατα στο σπιτι και δεν εμενε πανω απο 2 μερες, τωρα εχω μια εδω και 5 μηνες! Χαχαχαχα! Και εννοειται φουλ αλμυρα! Αμα δεν ειχα λιγη αυτοσυγκρατηση, θα ηθελα να τρωω πατατακια ολη μερα καθε μερα! Κι εγω κοριτσακι περιμενω! :wub:

• Μου αρέσει 3
  • Χαχα 1

Καλησπέρα κορίτσια!!! Εγώ από γλυκό άλλο τίποτα!! Είναι το μόνο που σκέφτομαι όλη μέρα τι γλυκό θα φάω η μερεντα έχει δώσει ρεσιτάλ και προσπαθώ να κρατηθώ κιόλας!!!Πρώτα έτρωγα που και που γλυκά ήμουν περισσότερο του αλμυρού!!!Και εμείς κοριτσάκι περιμένουμε!! ❤️❤️

• Μου αρέσει 2

4 ώρες πρίν, depifish είπε:

Κοριτσια κι εγω φοβερη γλυκατζου μεχρι που εμεινα εγκυος! Ειδικα στο πρωτο τριμηνο δεν μου κανανε καμι αισθηση τα γλυκα, ουτε οι σοκολατες, τιποτα! Αλλες φορες ειχα σοκολατα στο σπιτι και δεν εμενε πανω απο 2 μερες, τωρα εχω μια εδω και 5 μηνες! Χαχαχαχα! Και εννοειται φουλ αλμυρα! Αμα δεν ειχα λιγη αυτοσυγκρατηση, θα ηθελα να τρωω πατατακια ολη μερα καθε μερα! Κι εγω κοριτσακι περιμενω! :wub:

Κορίτσια κι εγώ αποστροφή για τα γλυκά έχω... θελω να τρωω φρούτα πολλά όμως ... από κιλά κανα δυο έχω πάρει και είμαι 18 εβδομάδων. Και είναι αγορακι!

• Μου αρέσει 2

πρίν από 30 λεπτά , Flolipop είπε:

Κορίτσια κι εγώ αποστροφή για τα γλυκά έχω... θελω να τρωω φρούτα πολλά όμως ... από κιλά κανα δυο έχω πάρει και είμαι 18 εβδομάδων. Και είναι αγορακι!

Μπορεί και να είσαι η μόνη που έχει αγοράκι...χαχχααα 

Παντού κορίτσια βλέπω...γερό και δυνατο να ειναι

• Μου αρέσει 1
  • Χαχα 1

Διαφημίσεις

πρίν από 24 λεπτά , Dimitra93 είπε:

Όχι καλέ και εμείς εδώ αγοράκι :)

πρίν από 55 λεπτά , Flolipop είπε:

Μια από τα ίδια γλυκό τώρα δοκίμασα και αυτό έτσι από περιέργεια,και εγώ φρούτα και από φαγητά σουβλάκια,πίτσες, μπέργκερ τα σκέφτομαι συνέχεια :)

• Μου αρέσει 4

πρίν από 43 λεπτά , Dimitra93 είπε:

Και είναι και ο τρίτος γιος! Ευχαριστώ πολύ! Με το καλο τα μωρά μας! Γερά και τελειομηνα.

• Μου αρέσει 5

Κορίτσια καλησπέρα πως είστε ?18+2 σήμερα!!Βρε κορίτσια όταν κουράζεστε κ εσείς λίγο περισσότερο ,δεν εννοώ υπερβολικά πράγματα νιώθω ενοχλήσεις στην κοιλιά κ στην μέση ?Αυτές τ ενοχλήσεις της ενιωθω από την αρχή ,ο γιατρός μου είχε πει φυσιολογικά είναι μεγαλώνει και η μήτρα,άραγε θα φύγουν ποτέ?

πρίν από 16 λεπτά , βιολετα3 είπε:

Κορίτσια καλησπέρα πως είστε ?18+2 σήμερα!!Βρε κορίτσια όταν κουράζεστε κ εσείς λίγο περισσότερο ,δεν εννοώ υπερβολικά πράγματα νιώθω ενοχλήσεις στην κοιλιά κ στην μέση ?Αυτές τ ενοχλήσεις της ενιωθω από την αρχή ,ο γιατρός μου είχε πει φυσιολογικά είναι μεγαλώνει και η μήτρα,άραγε θα φύγουν ποτέ?

Εννοεις πονακια;

yplDp3.png

1 hour ago, Farmakotriftena είπε:

Εννοεις πονακια;

Δεν θα το έλεγα πονακια με την έννοια ότι πονάω δεν μπορώ να το εξηγήσω ,τώρα ας πούμε νιώθω την κοιλιά μου πιο πρησμένη και σαν να τεντώνεται 

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...