Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 8 ώρες πρίν, Lila86 είπε:

Πολύ ενθαρρυντικο το μνμ σου! Μπράβο σου που το διαχειρίζεσαι έτσι..σου εύχομαι μέσα από τη καρδιά μου να έρθει σύντομα το μωρό σου.. Χρόνια πολλά και καλά Χριστούγεννα σε όλα τα κορίτσια! Υγεία και σωματική και ψυχική γιατί είναι το μόνο που μετράει..όλα τα υπόλοιπα μπορούμε να τα καταφέρουμε! Να περάσετε όλες όμορφα εύχομαι! 🎄

Σε ευχαριστώ πολύ πολύ!!! Έτσι ακριβώς.. την υγειά μας να έχουμε και θα συνεχισουμε να παλεύουμε μεχρι να τα καταφέρουμε!!!! 

8 ώρες πρίν, kate82 είπε:

@Nima21Nima21ισως να είναι και το πιο αληθινό μήνυμα που έχω διαβάσει έδω μέσα ,ακριβώς όπως τα λες είναι!!! Καλές γιορτές με υγεία και χαμόγελα και όλα θα πάνε καλά.... μόνο θετικά σκεφτόμαστε 

Με συγκινείς να ξέρεις ... Αλλά αν δεν δειξουμε την αληθεια μας εδω μεσα, που αλλου θα τη δειξουμε; Αρκετα κρυβόμαστε στον εξω κοσμο και καταπιεζόμαστε πολλες φορες!! Καλή χρονιά με ολα τα καλά!!!!

• Μου αρέσει 1

Μανουλες Οκτωβρίου 2021!!

Recommended Posts

Κορίτσια και εγώ δεν μπορώ να καταλάβω πως γίνεται να υπάρχει αυτή η αποκλιση ,Επίσης εγώ από το Ιασώ την ίδια μερα πήρα την αυχενική κ εχθές της αίματος που δεν μου τα έχουν στείλει ακόμα .Η εξέταση στοιχίζει γύρω στα 500 ευρώ και θα την κάνω στο Ιασώ. 

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 5,1k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

5 ώρες πρίν, depifish είπε:

Κοριτσι ακριβως το ιδιο επαθα κι εγω! Εκανα αυχενικη, ολα μια χαρα και μου βγαλε ενα πρωτο ποσοστο 1/1620. Εκανα την pap-a και απο μονη της μου εβγαλε 1/162 μονο (υποθετω οπως εσενα βγηκε 1/300) και αρχικα αγχωθηκα αλλα το τελικο το τροποποιημενο ηταν παλι 1/1620. Το ποσοστο της papp-a απο μονο του δεν ειναι αξιοπιστο γιατι υπολογιζουν ηλικια, αυχενικη διαφανεια, και τις δυο ορμονες. Για να σου βγει εσενα τοσο, ισως καποια απο τις ορμονες σου να ηταν οριακη, θελουν τη χοριακη οχι πανω απο 2 και κοντα στο 1 ειδανικα και papp-a οχι κατω απο 0,5. Αλλα αυτες οι ορμονες μπορουν να επιρρεαστουν και απο αλλα πραγματα και οχι μονο απο καποιο συνδρομο και γι αυτο το αποτελεσμα που μετραει ειναι το τελικο το τροποποιημενο, γιατι σε αυτο εχει συνυπολογιστει και το ρινοκο οστο και οι αλλες μετρησεις. Ο εμβρυολογος μου ειχε πει οτι αυτο που αναγνωριζει η Ελληνικη Μαιευτικη ειναι το papp-a σε περιπτωση που καποιος τους παει στα δικαστηρια αλλα μου ειχε πει απο την αρχη οτι αυτη θα εβγαινε χαμηλα αλλα στο δικο του τελικο αποτελεσμα θα δωσουμε βαρος. 

Ο ιδιος ο εμβρυολογος παντως, μου ειπε παρολο που βγηκε η pap 1/162 οτι για αμνιοπαρακεντηση δεν θα προτινε, παρολο που αυτος θα την εκανε και θα τον συμφερε να με παει βουρ για κατι τετοιο, μου προτεινε και μενα το nipt, τονιζοντας μου ομως οτι ειχε καλη εικονα του παιδιου και δεν πιστευει οτι εχει κατι. Το ιδιο ισχυει και για σενα πιστευω γιατι μην ξεχνας, ολα αυτα ειναι απλα πιθανοτητες και τιποτα παραπανω! Δεν ειναι διαγνωση! Δηλαδη στην ουσια, σε σενα αυτο που ισχυει ειναι οτι στις 1891 γυναικες με την ιδια ηλικια, τις ιδιες μετρησεις ακριβως σε αυχενικη, χοριακη, παπ κτλ, μονο η μια τελικα εχει συνδρομο. 

Εγω θα σου λεγα να ξεαγχωθεις και ναι, να κανεις το nipt αν θες, περισσοτερο για να ηρεμησεις εσυ. Να ξερεις οτι πολυ σπανια, ακομα και σε τροποποιημενο ποσοστο 1/300 (και οχι μονο απο τη papp-a οπως εσενα) θα βγει οτι οντως εχει θεμα το εμβρυο. Εγω θα σου λεγα αν μπορεις να κανεις και μια κουβεντα με τον ιδιο τον εμβρυολογο που σου εκανε την αυχενικη, για να στα εξηγησει καλυτερα! 

Να σε ρωτήσω εσένα το 1/1620 ήταν πριν κάνεις την εξέταση αίματος?Το 1/162 είναι από την εξέταση αίματος σωστά?Εσένα αυτή γιατί σου βγήκε τόσο χαμηλή ?Μετά το τροποποιημένο που λες ότι ήταν και πάλι 1/1620 είναι και οι 2 εξετάσεις μαζί ,αυχενική και αίματος ?το γράφει πάνω στην εξέταση αίματος?Σου είπε ο γιατρός γιατί τόσο μεγάλη απόκλιση? Συγνώμη για της τόσες ερωτήσεις ?Προσπαθώ να καταλάβω 

4 ώρες πρίν, βιολετα3 είπε:

Να σε ρωτήσω εσένα το 1/1620 ήταν πριν κάνεις την εξέταση αίματος?Το 1/162 είναι από την εξέταση αίματος σωστά?Εσένα αυτή γιατί σου βγήκε τόσο χαμηλή ?Μετά το τροποποιημένο που λες ότι ήταν και πάλι 1/1620 είναι και οι 2 εξετάσεις μαζί ,αυχενική και αίματος ?το γράφει πάνω στην εξέταση αίματος?Σου είπε ο γιατρός γιατί τόσο μεγάλη απόκλιση? Συγνώμη για της τόσες ερωτήσεις ?Προσπαθώ να καταλάβω 

κορίτσι Μ κοίτα να δεις πως ήταν στην δική μ αυχενική....

Με τον υπερηχογραφικό έλεγχο είχα ποσοστό 1/2250

Με το papp a είχα 1/1020

Και μετά με βάση και τα δυο 1/16350

Πρώτα βγάζουν το καθένα ξεχωριστά και μετά και τα δυο μαζί...

Κορίτσια καλησπέρα!! Έκανα Αυχενική διαφάνεια σήμερα 12 εβδομάδων ακριβώς, όλα τέλεια με το μωρό τις τελικές απαντήσεις θα τις πάρω την άλλη βδομάδα, όμως στο χαρτί που πήρα γράφει για τον πλακούντα οπίσθιος χαμηλός και ότι επικαλύπτει το τραχηλικό στόμιο.. Με ρώτησε ο γιατρός αν είχα αίμα και του είπα πως όχι. Ρώτησα τη μαία τι σημαίνει γτ στην πρώτη εγκυμοσύνη είχα απλά οπίσθιο και μου είπε να μην σηκώνω βάρη για να δούμε αν θα ανέβει αλλιώς στον τοκετό θα έχω περισσότερο αίμα. Αν δε τη ρωτούσα δε θα μου έλεγαν τίποτα διάβασα όμως διάφορα και έχω αγχωθει.. Έχει συμβεί σε καμία σας;;

πρίν από 19 λεπτά , stella92 είπε:

Κορίτσια καλησπέρα!! Έκανα Αυχενική διαφάνεια σήμερα 12 εβδομάδων ακριβώς, όλα τέλεια με το μωρό τις τελικές απαντήσεις θα τις πάρω την άλλη βδομάδα, όμως στο χαρτί που πήρα γράφει για τον πλακούντα οπίσθιος χαμηλός και ότι επικαλύπτει το τραχηλικό στόμιο.. Με ρώτησε ο γιατρός αν είχα αίμα και του είπα πως όχι. Ρώτησα τη μαία τι σημαίνει γτ στην πρώτη εγκυμοσύνη είχα απλά οπίσθιο και μου είπε να μην σηκώνω βάρη για να δούμε αν θα ανέβει αλλιώς στον τοκετό θα έχω περισσότερο αίμα. Αν δε τη ρωτούσα δε θα μου έλεγαν τίποτα διάβασα όμως διάφορα και έχω αγχωθει.. Έχει συμβεί σε καμία σας;;

Καλησπέρα, κι εγώ έχω οπίσθιο πλακούντα. Και μου είπε ο γιατρός καθόλου βάρος κ όχι σεξουαλικές επαφές. Εγώ βέβαια είχα αίμα για αρκετές μέρες... έχω όμως κ ένα αιμάτωμα. Αλλά κ ο οπίσθιος πλακούντας μπορεί να προκαλέσει αίμα, μου το είχε πει εξαρχής ο γιατρός μου. 

Διαφημίσεις

Στην πρωτη εγκυμοσύνη είχα οπίσθιο αλλά προσωπικά δεν είχα κανένα θέμα ούτε αίμα και δεν μου είπανε να προσέχω κάτι ούτε μου σταμάτησαν τις σεξουαλικές σχέσεις όλα κανονικά μου είχανε δώσει να καταλάβω πως ήταν καλός !!! ... Αυτή τη φορά έχω πιθμενικο βέβαια αν είναι καλό τώρα αυτό δεν ξέρω 

πρίν από 16 λεπτά , Brigitt είπε:

Στην πρωτη εγκυμοσύνη είχα οπίσθιο αλλά προσωπικά δεν είχα κανένα θέμα ούτε αίμα και δεν μου είπανε να προσέχω κάτι ούτε μου σταμάτησαν τις σεξουαλικές σχέσεις όλα κανονικά μου είχανε δώσει να καταλάβω πως ήταν καλός !!! ... Αυτή τη φορά έχω πιθμενικο βέβαια αν είναι καλό τώρα αυτό δεν ξέρω 

Πυθμενικο έχω και εγώ...είναι καλό... σημαίνει ότι είναι ψιλά προς το στομάχι....

• Μου αρέσει 1

7 hours ago, βιολετα3 said:

Πριν την αιματος ηταν το 1/1620 αλλα και μετα την αιματος αυτος μου ειπε οτι δεν επεσε γιατι ηταν καλες οι ορμονικες. Βεβαια η χοριακη ηταν στο 2.0κατι το οποιο ειναι πολυ οριακο και δεν ξερω πως γινεται να μην εριξε εστω και λιγο το ποσοστο. Το 1/162 ηταν του μικροβιολογικου το αποτελεσμα δηλαδη στην ουσια μονο οι ορμονες, η ηλικια, παχος αυχενικης, μηκος εμβρυου. Και μετα συνδιαστικα οοοολα αυτα με της αυχενικης το τελικο τροποποιημενο ηταν παλι 1/1620. Ενω τα αλλα δυο συνδρομα επεσαν τα ποσοστα τους. Καποια στιγμη του ειπα οτι με προβληματισε η τοση αποκλειση και αναρωτιομουν μηπως ειχε γινει καποιο λαθος, αλλα η απαντηση του ηταν οχι, δεν εχει γινει κανενα λαθος και μου ξαναεξηγησε παλι απο την αρχη τι μετρανε, μπλα μπλα μπλα.

Το αλλο που επισης με προβληματισε ειναι μια αποκλιση στη μετατροπη των ορμωνων σε MoM. π.χ. στην εξεταση του μικροβιολογικου γραφει papp-a 7.2 IU/L = 1.76 mom  και χοριακη 62,7 IU/L = 2.29 mom. Ενω αντιστοιχα στην τελικη εκθεση της αυχενικης που εχουν σημειωσει τα αποτελεσματα των ορμωνων γραφει 7.2 IU/L = 1,39 mom και 62,7 IU/L = 2.09 mom. Δεν ξερω αν εχει πολυ διαφορα μια χοριακη 2.09 με μια 2.29 αλλα το παρατηρησα μετα και δεν μπορεσα να λυσω την απορια αυτη... 

11 ώρες πρίν, stella92 είπε:

Καλημερα  σε μένα ο πλακούντας είναι πρόσθιος χαμηλός και είχα λίγο αίμα στην 7η όρος 8η εβδομάδα. Ο γιατρός μου είπε να μην ανησυχώ γιατί σιγά σιγά θα ανεβεί το πιθανότερο .

9 ώρες πρίν, depifish είπε:

Πριν την αιματος ηταν το 1/1620 αλλα και μετα την αιματος αυτος μου ειπε οτι δεν επεσε γιατι ηταν καλες οι ορμονικες. Βεβαια η χοριακη ηταν στο 2.0κατι το οποιο ειναι πολυ οριακο και δεν ξερω πως γινεται να μην εριξε εστω και λιγο το ποσοστο. Το 1/162 ηταν του μικροβιολογικου το αποτελεσμα δηλαδη στην ουσια μονο οι ορμονες, η ηλικια, παχος αυχενικης, μηκος εμβρυου. Και μετα συνδιαστικα οοοολα αυτα με της αυχενικης το τελικο τροποποιημενο ηταν παλι 1/1620. Ενω τα αλλα δυο συνδρομα επεσαν τα ποσοστα τους. Καποια στιγμη του ειπα οτι με προβληματισε η τοση αποκλειση και αναρωτιομουν μηπως ειχε γινει καποιο λαθος, αλλα η απαντηση του ηταν οχι, δεν εχει γινει κανενα λαθος και μου ξαναεξηγησε παλι απο την αρχη τι μετρανε, μπλα μπλα μπλα.

Το αλλο που επισης με προβληματισε ειναι μια αποκλιση στη μετατροπη των ορμωνων σε MoM. π.χ. στην εξεταση του μικροβιολογικου γραφει papp-a 7.2 IU/L = 1.76 mom  και χοριακη 62,7 IU/L = 2.29 mom. Ενω αντιστοιχα στην τελικη εκθεση της αυχενικης που εχουν σημειωσει τα αποτελεσματα των ορμωνων γραφει 7.2 IU/L = 1,39 mom και 62,7 IU/L = 2.09 mom. Δεν ξερω αν εχει πολυ διαφορα μια χοριακη 2.09 με μια 2.29 αλλα το παρατηρησα μετα και δεν μπορεσα να λυσω την απορια αυτη... 

Καλημέρα ,εγώ δεν ξέρω καθόλου πόσο βγήκε η αίματος .Και εμένα το έμβρυο είχε πολύ καλή εικόνα όλες οι μετρήσεις άψογες ,άρα εμένα έπεσε λόγο του αίματος .Πάντως μου έχει γίνει εφιάλτης κάθε βράδυ βλέπω τρελά όνειρα ότι πάω σε μικροβιολογικά ,ότι πήγα να βρω τον εμβρυολογο και διάφορα τέτοια

Διαφημίσεις

Κορίτσια τι κάνετε πως είστε ?έχει φύγει καθόλου το άγχος σας η σαν και μένα δεν θα ηρεμήσετε ποτέ?επίσης να σας ρωτήσω?εκτός από πόνους περιόδου έχετε πονακια και τραβήγματα αρκετά χαμηλά ?

πρίν από 40 λεπτά , Dimitra93 είπε:

Κορίτσια τι κάνετε πως είστε ?έχει φύγει καθόλου το άγχος σας η σαν και μένα δεν θα ηρεμήσετε ποτέ?επίσης να σας ρωτήσω?εκτός από πόνους περιόδου έχετε πονακια και τραβήγματα αρκετά χαμηλά ?

Καλημέρα χρόνια πολλά καλή Ανάσταση να έχουμε!!!Εγώ εκεί που ηρεμησα κάνοντας την αυχενική και ήμουν τόσο αισιόδοξη γιατί βγήκε πολύ καλή ,ήρθε το papaA και μου τα γκρέμισε όλα ,μέχρι να κάνω την εξέταση Nipt δεν θα ηρεμήσω

Εγω βρηκα ενα application του fetal medicine foundation που βαζεις τιμες ορμονων, μηκος αυχενικης, ηλικια και μηκος εμβρυου (αυτα που συνυπολογιζει το μικροβιολογικο δηλαδη) και μια χαρα 1/505 μου βγαζει τις πιθανοτητες και οχι 1/162 που τις εβγαλε το μικροβιολογικο μου! Πολυ το συμπαθησα αυτο το app! Xαχαχαχαχχα! 

• Μου αρέσει 2

1 ώρα πρίν, Dimitra93 είπε:

Καλησπέρα... Εγώ είμαι όλη μέρα μέσα στο άγχος, κι όλη νύχτα μην σου πω (ξυπνάω σίγουρα 2-3 μες στη νύχτα). Έχω κ πόνους περιόδου κ πονάκια κ τραβήγματα... απ' όλα έχω εγώ!! Κ κλείνω αύριο την 14η εβδομαδαααα....

1 ώρα πρίν, βιολετα3 είπε:

Καλημέρα χρόνια πολλά καλή Ανάσταση να έχουμε!!!Εγώ εκεί που ηρεμησα κάνοντας την αυχενική και ήμουν τόσο αισιόδοξη γιατί βγήκε πολύ καλή ,ήρθε το papaA και μου τα γκρέμισε όλα ,μέχρι να κάνω την εξέταση Nipt δεν θα ηρεμήσω

Καταλαβαίνω το άγχος σου αλλά στο τέλος θα είναι όλα μια χαρά θα δεις....ξέρω πως δεν θα ηρεμήσεις μέχρι τότε...το λογικό αυτό ειναι

πρίν από 38 λεπτά , xrys1988 είπε:

Καλησπέρα... Εγώ είμαι όλη μέρα μέσα στο άγχος, κι όλη νύχτα μην σου πω (ξυπνάω σίγουρα 2-3 μες στη νύχτα). Έχω κ πόνους περιόδου κ πονάκια κ τραβήγματα... απ' όλα έχω εγώ!! Κ κλείνω αύριο την 14η εβδομαδαααα....

Και εγώ έτσι είμαι ...ξυπνάω όπως λες την νύχτα συνέχεια....φοβάμαι τα πάντα...μα τα πάντα ...πφφ έτσι θα μας πάει τώρα?

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...