Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 8 ώρες πρίν, Lila86 είπε:

Πολύ ενθαρρυντικο το μνμ σου! Μπράβο σου που το διαχειρίζεσαι έτσι..σου εύχομαι μέσα από τη καρδιά μου να έρθει σύντομα το μωρό σου.. Χρόνια πολλά και καλά Χριστούγεννα σε όλα τα κορίτσια! Υγεία και σωματική και ψυχική γιατί είναι το μόνο που μετράει..όλα τα υπόλοιπα μπορούμε να τα καταφέρουμε! Να περάσετε όλες όμορφα εύχομαι! 🎄

Σε ευχαριστώ πολύ πολύ!!! Έτσι ακριβώς.. την υγειά μας να έχουμε και θα συνεχισουμε να παλεύουμε μεχρι να τα καταφέρουμε!!!! 

8 ώρες πρίν, kate82 είπε:

@Nima21Nima21ισως να είναι και το πιο αληθινό μήνυμα που έχω διαβάσει έδω μέσα ,ακριβώς όπως τα λες είναι!!! Καλές γιορτές με υγεία και χαμόγελα και όλα θα πάνε καλά.... μόνο θετικά σκεφτόμαστε 

Με συγκινείς να ξέρεις ... Αλλά αν δεν δειξουμε την αληθεια μας εδω μεσα, που αλλου θα τη δειξουμε; Αρκετα κρυβόμαστε στον εξω κοσμο και καταπιεζόμαστε πολλες φορες!! Καλή χρονιά με ολα τα καλά!!!!

Μανουλες Οκτωβρίου 2021!!

Recommended Posts

4 ώρες πρίν, Flolipop είπε:

Ευχαριστώ πολύ για το ενδιαφέρον! Την έκανα την αυχενική και όλα πηγα πολύ καλά! 

Μπράβο και σε σένα !!!Καμία πρόβλεψη σας είπαν για το φύλο?

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 5,1k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

πρίν από 27 λεπτά , βιολετα3 είπε:

Μπράβο και σε σένα !!!Καμία πρόβλεψη σας είπαν για το φύλο?

Ευχαριστω πολύ! Όλα βγήκαν μια χαρά, στο φύλο δεν αναφέρθηκε καθόλου και ούτε κι εγώ ρώτησα...

• Μου αρέσει 1

Κοριτσια αν και ειναι λιγο νωρις βεβαια, ψιλοχαζευω ρουχαλακια εγκυμοσυνης διαδικτυακα. Οχι κατι σπουδαιο, κανα σορτσακι και καμια σαλοπετα για το καλοκαιρι. Αλλα αναρωτιεμαι, που ξερουμε τι νουμερο θα βαζουμε; Υποθετω οτι μαλλον δεν ξερουμε και μαλλον θα πρεπει να τα δοκιμασουμε πρωτα... 

• Μου αρέσει 1

πρίν από 25 λεπτά , depifish είπε:

Κοριτσια αν και ειναι λιγο νωρις βεβαια, ψιλοχαζευω ρουχαλακια εγκυμοσυνης διαδικτυακα. Οχι κατι σπουδαιο, κανα σορτσακι και καμια σαλοπετα για το καλοκαιρι. Αλλα αναρωτιεμαι, που ξερουμε τι νουμερο θα βαζουμε; Υποθετω οτι μαλλον δεν ξερουμε και μαλλον θα πρεπει να τα δοκιμασουμε πρωτα... 

Φόρεμα και ξερό ψωμί!!! Ευτυχώς λέω αυτή η εγκυμοσύνη μου πέφτει καλοκαίρι και έχω ένα σκασμό φορέματα και φούστες με λάστιχο γιατί όταν ήμουν χειμώνα την εβγαζα με φόρμες και κολάν άντε κανένα τζιν με λάστιχο !! Αν πάρεις ρούχα εγκυμοσύνης που για μένα δεν αξίζει να πάρεις πολλά και γενικά δεν αξίζει είναι και ακριβά και θα τα βάλεις πολύ λίγο  θα πάρεις το νούμερο που φοράς κανονικά και εκείνο απλά θα έχει κάτι σαν λάστιχο δεν ξέρω πως να το πω για την κοιλιά ...εκτός αν κάποια πάρει κιλά και αλλάξει νούμερο δηλαδή ένα τζιν να μην της κάνει στα πόδια ...

• Μου αρέσει 2

Επισης και κατι αλλο (τωρα θα μου ρθουν ολα!). Εβαλα το χερι μου στη κοιλια μου προς τα δεξια εκει που υπολογιζω οτι ειναι το μωρο και ανα διαστηματα νοιωθω κατι τρεμουλιαζματα. Αντιστοιχα στην αριστερη μερια δεν νοιωθω κατι. Ειναι λετε το μωρο; ή μηπως ειναι το εντερο; ή μηπως ειναι συσπασεις; γενικα τις συσπασεις που λενε οτι εχουμε καμια φορα τις καταλαβαινετε; και επισης, το εντερο ειναι μπροστα ή πισω απο τη μητρα; (ενταξει, δεν εχω αλλες ερωτησεις!... για τωρα! :D)

• Χαχα 1

Διαφημίσεις

πρίν από 10 λεπτά , depifish είπε:

Επισης και κατι αλλο (τωρα θα μου ρθουν ολα!). Εβαλα το χερι μου στη κοιλια μου προς τα δεξια εκει που υπολογιζω οτι ειναι το μωρο και ανα διαστηματα νοιωθω κατι τρεμουλιαζματα. Αντιστοιχα στην αριστερη μερια δεν νοιωθω κατι. Ειναι λετε το μωρο; ή μηπως ειναι το εντερο; ή μηπως ειναι συσπασεις; γενικα τις συσπασεις που λενε οτι εχουμε καμια φορα τις καταλαβαινετε; και επισης, το εντερο ειναι μπροστα ή πισω απο τη μητρα; (ενταξει, δεν εχω αλλες ερωτησεις!... για τωρα! :D)

Καλησπέρα ,κοίτα αν έβαλες το χέρι αρκετά χαμηλά στην κοιλιά ίσως και να ήταν το μωρό ,η και το έντερο γιατί επεκτείνεται σε ολόκληρη την κοιλιακή χώρα.

1 hour ago, depifish είπε:

Εγώ δεν θα πάρω ούτε στα άλλα μου κορίτσια πήρα ,μόνο ένα τζιν εγκυμοσύνης πήρα ,την έβγαλα με κολάν ,φόρμες και το καλοκαίρι με φορεματακια .Τώρα δεν έχω τίποτα θα αγοράσω αλλά καποια που θα τα ξαναβάλω και μετά .

• Μου αρέσει 2

12 ώρες πρίν, depifish είπε:

@depifish μου εγώ παίρνω το ίδιο νούμερο που φοράω κανονικά η ένα μεγαλύτερο για 8-9 μήνα . Υπάρχουν παντελόνια και ρούχα εγκυμοσύνης που έχουν στη μέση και λάστιχο με κουμπάκι που προσαρμόζεται ανάλογα το μέγεθος της κοιλιάς. Τώρα για το καλοκαίρι πάντως βολεύουν τα ριχτά φορεματακια. Σίγουρα θα αγοράσω και καμία βερμούδα -σορτς πάντως που δεν έχω.

11 ώρες πρίν, depifish είπε:

Εγώ κορίτσια νιώθω χτυπήματα πια και είμαι σχεδόν σιγουρη ότι είναι το μωρό αλλά δεν τολμώ να το πω πουθενά γιατί θα με πάρουν για τρελή... λογικά αν το πάρω δεν είναι το μωρό καθώς είμαι στη 13η εβδομάδα και είναι πολύ μικρό ακόμη, αλλά μου θυμίζουν πολύ τα πρώτα χτυπήματακια που είχα νιώσει στις άλλες μου εγκυμοσύνες... @depifish Δεν νομίζω να είναι συσπάσεις. 

• Μου αρέσει 1

On 26/4/2021 at 3:15 ΜΜ, βιολετα3 είπε:

Σε ευχαριστω πολύ ,Δημήτρης σαρικωστας γράφει πάνω .

Χαχαχαχαχαχα μωρέ τον άντρα μου λείπαμε με τόσες γυναίκες που έχει μπλέξει :).Εντομεταξυ το μωρό είχε 165 παλμούς και μου λέει ,λες να είναι κορίτσι ? Λένε πως αν έχει πολλούς παλμούς είναι κορίτσι:) 

Τι να πω δεν ξέρω εγώ θα φοβόμουν να το κάνω τώρα που είμαι έγκυος

Το πρώτο μου παιδί είχε 165 παλμούς στην αυχενική και ήταν αγόρι χαχαχα άρα μην βασίζεσαι σε αυτό!!!

Σήμερα επιτέλους μετά από δύο εβδομάδες πήρα και γω τα αποτελέσματα από τις βιοχημικές κόντεψαν να σκάσω μέχρι να τα φέρει ο άντρας μου γιατί αυτός τα πήρε τα αποτελέσματα για το κάθε συνδρομο ήταν διαφορετικά αλλά κάτι δεν καταλαβαίνω θα ρωτήσω και τον γιατρό γιατί για το down ενώ μου λέει 1/22000 (στον τοκετό ) στα σχόλια γράφει ο κίνδυνος για σύνδρομο down που προκύπτει από τον ορμονικο έλεγχο είναι μικρότερος από τον αναμενόμενο λόγω ηλικίας της εγκύου (1/1400) με έλουσε κρύος ιδρώτας τι πάει να πει τώρα αυτό .?? Ενώ στα άλλα σύνδρομα στο ένα λέει 1/50000 και στο άλλο 1/26000 

Υ.Γ στο πινακακι έχουνε βάλει το 1/22000 για αποτέλεσμα στο down 

• Μου αρέσει 1

1 hour ago, Brigitt said:

Το πρώτο μου παιδί είχε 165 παλμούς στην αυχενική και ήταν αγόρι χαχαχα άρα μην βασίζεσαι σε αυτό!!!

Σήμερα επιτέλους μετά από δύο εβδομάδες πήρα και γω τα αποτελέσματα από τις βιοχημικές κόντεψαν να σκάσω μέχρι να τα φέρει ο άντρας μου γιατί αυτός τα πήρε τα αποτελέσματα για το κάθε συνδρομο ήταν διαφορετικά αλλά κάτι δεν καταλαβαίνω θα ρωτήσω και τον γιατρό γιατί για το down ενώ μου λέει 1/22000 (στον τοκετό ) στα σχόλια γράφει ο κίνδυνος για σύνδρομο down που προκύπτει από τον ορμονικο έλεγχο είναι μικρότερος από τον αναμενόμενο λόγω ηλικίας της εγκύου (1/1400) με έλουσε κρύος ιδρώτας τι πάει να πει τώρα αυτό .?? Ενώ στα άλλα σύνδρομα στο ένα λέει 1/50000 και στο άλλο 1/26000 

Μην αγχωνεσαι, τα αποτελεσματα σου ειναι εξαιρετικοτητα! Το 1/1400 ειναι η βαση κατα καποιο τροπο. Δηλαδη κοπελες της ηλικιας σου, χωρις να κανουν καποια εξεταση, στατιστικα εχουν 1/1400 πιθανοτητα να κανουν παιδακι με down. Μετα απο ολες τις εξετασεις και τις μετρησεις που κανεις αυτο κατεβαινει (ή ανεβαινει αναλογως). Φαντασου για μενα που ειμαι 40, η βαση ειναι 1/80!!! Δηλαδη αυτο σημαινει οτι στις 80 40αρες, η 1 θα κυοφορησει παιδι με down στατιστικα. Αλλα αυτη η βαση ειναι καθαρα και μονο ο ηλικιακος παραγοντας! Εσυ αυτο που θα δωσεις σημασια ειναι το τροποποιημενο, το τελικο, οπου εκτος απο την ηλικια σου, εχουν συνυπολογιστει και ενα σωρο αλλα οπως ρινικο οστο, παχος αυχενικης, μετρησεις ορμονων με αποτελεσμα να σου βγαζει 1/22000 το οποιο στην ουσια σημαινει οτι στις 22000 γυναικες της ηλικιας σου με ακριβως τις ιδιες μετρησεις με σενα μονο η 1 θα τυχει τελικα να εχει παιδακι με down! Μην αγχωνεσαι, ολα τελεια! 

• Μου αρέσει 1
  • Ευχαριστώ 1

πρίν από 4 λεπτά , depifish είπε:

Μην αγχωνεσαι, τα αποτελεσματα σου ειναι εξαιρετικοτητα! Το 1/1400 ειναι η βαση κατα καποιο τροπο. Δηλαδη κοπελες της ηλικιας σου, χωρις να κανουν καποια εξεταση, στατιστικα εχουν 1/1400 πιθανοτητα να κανουν παιδακι με down. Μετα απο ολες τις εξετασεις και τις μετρησεις που κανεις αυτο κατεβαινει (ή ανεβαινει αναλογως). Φαντασου για μενα που ειμαι 40, η βαση ειναι 1/80!!! Δηλαδη αυτο σημαινει οτι στις 80 40αρες, η 1 θα κυοφορησει παιδι με down στατιστικα. Αλλα αυτη η βαση ειναι καθαρα και μονο ο ηλικιακος παραγοντας! Εσυ αυτο που θα δωσεις σημασια ειναι το τροποποιημενο, το τελικο, οπου εκτος απο την ηλικια σου, εχουν συνυπολογιστει και ενα σωρο αλλα οπως ρινικο οστο, παχος αυχενικης, μετρησεις ορμονων με αποτελεσμα να σου βγαζει 1/22000 το οποιο στην ουσια σημαινει οτι στις 22000 γυναικες της ηλικιας σου με ακριβως τις ιδιες μετρησεις με σενα μονο η 1 θα τυχει τελικα να εχει παιδακι με down! Μην αγχωνεσαι, ολα τελεια! 

Ααα ωραία ευχαριστω!! Γιατί αναρωτιομουν ποιο είναι το δικό μου αποτέλεσμα γιατί δεν τα γράφουν και τελείως ξεκάθαρα όπως στο πρώτο μου παιδί και μπερδεύτηκα !!

• Μου αρέσει 1

Διαφημίσεις

3 ώρες πρίν, Brigitt είπε:

Της εξετάσεις το pap A λες που κάνουμε μαζί με την αυχενική?Τόσο πολύ κάνουν ?Και εγώ την Δευτέρα έκανα αλλά η αλήθεια είναι δεν ρώτησα ποτε θα είναι έτοιμες 

Βρε κορίτσια να σας ρωτήσω γιατί έχω προβληματιστεί πολύ ,ήταν να πάρω d3 κάτι συγκεκριμένες που μου είπε ο γιατρός ,επειδή όμως έχω θέμα στο να καταπιω ζήτησα να πάρω σε σταγόνες ,όπως κ έγινε πήρα d3 fix drops και μου είπε να πάρω 16 σταγόνες κάθε μέρα .Τώρα βλέπω πάνω γράφει από 1-3 σταγόνες ανάλογα την δοσολογία που συστήνει ο γιατρός.Βρε κορίτσια δεν είναι πολλές ?Αν και λέει μια σταγόνα είναι 200μοναδες ,οι άλλες που μου έδωσε ήταν των 4000μοναδω το χάπι .Παίρνει κάποια σε σταγόνες να μου πει ?

1 ώρα πρίν, βιολετα3 είπε:

Της εξετάσεις το pap A λες που κάνουμε μαζί με την αυχενική?Τόσο πολύ κάνουν ?Και εγώ την Δευτέρα έκανα αλλά η αλήθεια είναι δεν ρώτησα ποτε θα είναι έτοιμες 

Ναι αυτή λέω κοίτα ανάλογα που θα την κάνεις πιστεύω εμένα μου είπανε να πάω σε δύο εβδομάδες αλλά ήταν έτοιμη από τις 24 του μήνα 

Καλησπέρα κορίτσια τι κάνετε??Πως είστε? 

Ήθελα να σας ρωτήσω έχετε και εσείς υγρά σαν βλεννη έτσι λίγο σαν πηχτό δεν είναι καμιά τρομερή ποσότητα και δεν βλέπω πάντα είναι λίγο σχετικά στο χαρτί.. Συγνώμη για την περιγραφή είχα και στην αρχή της εγκυμοσύνης με μετά όταν έμεινα κρεβάτι σταμάτησαν για κανα μήνα περίπου τώρα που έχω σηκωθεί ξανά απο το κρεβάτι τα ξανά είδα...

πρίν από 21 λεπτά , Penny28 είπε:

Καλησπέρα κορίτσια τι κάνετε??Πως είστε? 

Ήθελα να σας ρωτήσω έχετε και εσείς υγρά σαν βλεννη έτσι λίγο σαν πηχτό δεν είναι καμιά τρομερή ποσότητα και δεν βλέπω πάντα είναι λίγο σχετικά στο χαρτί.. Συγνώμη για την περιγραφή είχα και στην αρχή της εγκυμοσύνης με μετά όταν έμεινα κρεβάτι σταμάτησαν για κανα μήνα περίπου τώρα που έχω σηκωθεί ξανά απο το κρεβάτι τα ξανά είδα...

Άσπρα πηχτά υγρά στο εσώρουχο έχω συχνά, αν αυτό εννοείς.

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...