Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 26 λεπτά , Blu24 είπε:

Έχει 10εκ στρογγυλά κύτταρα και είχε σταματήσει την αντιβίωση μια βδομάδα πριν δώσει δείγμα !! Δυστυχώς με τον ανδρολογο θα μιλήσω από παρασκευή γιατί λόγω ημέρας δεν τον βρήκαμε !! 

Δεν ξέρω πως αξιολογούνται ακριβώς σαν νούμερο. Ισως δλδ να ήταν υψηλά από τα πυοσφαίρια και να μην είναι κάτι άλλο πέρα από την λοίμωξη που υπήρχε. Υπομονή μέχρι παρασκευή! 

Μανουλες Οκτωβρίου 2021!!

Recommended Posts

6 ώρες πρίν, Dimitra93 είπε:

Γεια σου κορίτσι μου....πρόωρη εμμηνόπαυση στα 32,33 έχω ακούσει αλλά στα 23 όχι....να ξέρεις ότι και οι πολυκιστικες το κάνουν αυτό ...δεν νομίζω πως συμβαίνει κάτι τέτοιο... έξαλλου αν πηγές σε γιατρό που λογικά θα έκανες ορμονικές θα φαινόταν και η πρόωρη εμμηνόπαυση και οι πολυκιστικες.....ίσως έχεις άγχος...εγώ που δεν έχω τπτ από τα δύο η περίοδος μου δεν ήταν ποτέ ρολόι....

Έχω μόνο τον υπέρηχο αλλά δεν μπορώ να σας τον βάλω εδώ στα σχόλια δεν έχει κάπου να το ανεβάσω επίσης έχω εδώ και 5 χρόνια που φυτρώνει μια μαυρη τρίχα στο μάγουλο μ τι είναι αυτο??? Επειδή έχω διαβάσει ότι και στην εμμηνόπαυση βγαίνουν μακριές ξεμπαρκες τρίχες μήπως όντως έχω αυτό?? Έχω τρομάξει 

5 ώρες πρίν, depifish είπε:

Στα 23 προωρη εμμυνοπαυση μου φαινεται αδυνατον... καθε γυναικα γεννιεται με εκατομμυρια ωαρια, και απο τα... 5 σου να ειχες περιοδο (αρα και ωορηξιες) δεν ειναι εφικτο μεχρι τα 23 σου να σου εχουν τελειωσει τα αυγουλακια! Οποτε αυτο το σεναριο βγαλτο απο το μυαλο σου! Κατι αλλο θα πρεπει να παιζει, θεωρω καποιο θεμα ορμονικο. Εχεις κανει ορμονικες εξετασεις; Επισης να σου πω οτι για πολλα χρονια εμενα η περιοδος μου δεν ηταν ποτε σταθερη, και ενας βασικος παραγοντας ηταν ο απορρυθμισμενος μου θυρωειδης. Ισως θα πρεπει να κανεις και εκει εναν ελεγχο. Μην σε τρομαζει, οτι και να ειναι φτιαχνει! Αλλα σιγουρα δεν ειναι προεμμυνοπαυση! 

Έχω μόνο τον υπέρηχο αλλά δεν μπορώ να σας τον βάλω εδώ στα σχόλια δεν έχει κάπου να το ανεβάσω επίσης έχω εδώ και 5 χρόνια που φυτρώνει μια μαυρη τρίχα στο μάγουλο μ τι είναι αυτο??? Επειδή έχω διαβάσει ότι και στην εμμηνόπαυση βγαίνουν μακριές ξεμπαρκες τρίχες μήπως όντως έχω αυτό?? Έχω τρομάξει

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 5,1k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Κορίτσια πως είστε??? Σας πιάνουν και σας τα κλάματα από τα νεύρα σας ή μο ο εγώ έχω πάθει κοκομπλοκο!!!Μήλαμε για κλάμα....Εντωμεταξύ πρόσπαθω να κρατηθώ αλλά δεν μπορώ!!! 

2 ώρες πρίν, Alexia_milaioy είπε:

Καλησπέρα για να μπεις τόσο νωρίς σε εμμηνόπαυση πρέπει να υπάρχει ιστορικό κληρονομικοτητας το οποίο και θα γνώριζες...Οσο για τις τρίχες και στις πολύκυστικες τις βγάζεις!!Καλύτερα να πας σε ένα γιατρό καταλαβαίνω αυτό που λες πως είναι δύσκολο να πας οικονομικά...αλλα ότι και να πούμε εμείς όσο δεν σου έρχετε τόσο θα έχεις αγωνία και θα βάζεις με το νου σου πολλά!! 

πρίν από 19 λεπτά , Penny28 είπε:

Κορίτσια πως είστε??? Σας πιάνουν και σας τα κλάματα από τα νεύρα σας ή μο ο εγώ έχω πάθει κοκομπλοκο!!!Μήλαμε για κλάμα....Εντωμεταξύ πρόσπαθω να κρατηθώ αλλά δεν μπορώ!!! 

Καλησπέρα για να μπεις τόσο νωρίς σε εμμηνόπαυση πρέπει να υπάρχει ιστορικό κληρονομικοτητας το οποίο και θα γνώριζες...Οσο για τις τρίχες και στις πολύκυστικες τις βγάζεις!!Καλύτερα να πας σε ένα γιατρό καταλαβαίνω αυτό που λες πως είναι δύσκολο να πας οικονομικά...αλλα ότι και να πούμε εμείς όσο δεν σου έρχετε τόσο θα έχεις αγωνία και θα βάζεις με το νου σου πολλά!! 

Στις πολυκιστικες μπορείς να βγάλεις μόνο μια τρίχα?? Εγώ έχω ακουσει για πολλες ότι βγάζουν και κάτι άλλο αν είχα πολυκιστικες δεν θα είχα και αυτή την τρίχα πριν τα 18 μ? 

πρίν από 20 λεπτά , Alexia_milaioy είπε:

Στις πολυκιστικες μπορείς να βγάλεις μόνο μια τρίχα?? Εγώ έχω ακουσει για πολλες ότι βγάζουν και κάτι άλλο αν είχα πολυκιστικες δεν θα είχα και αυτή την τρίχα πριν τα 18 μ? 

Δεν έχει να κάνει με την ηλικία φίλη μου που είχε χρόνια πολυκυστικες έβγαλε τρίχες μετά τα 25...αλλα επίσης μπορείς να έχεις τρίχες και να μην έχεις τίποτα!Είναι όλα σχετικά η γνώμη μου είναι πως πρέπει να το δεις για να ξέρεις... 

πρίν από 9 λεπτά , Penny28 είπε:

Δεν έχει να κάνει με την ηλικία φίλη μου που είχε χρόνια πολυκυστικες έβγαλε τρίχες μετά τα 25...αλλα επίσης μπορείς να έχεις τρίχες και να μην έχεις τίποτα!Είναι όλα σχετικά η γνώμη μου είναι πως πρέπει να το δεις για να ξέρεις... 

εγώ αυτή την τρίχα την παρατηρησα στα 18-19 κάπου εκεί που πηρα πρωτη φορα χάπι επόμενης μέρας αλλά δεν νομίζω να έχει σχέση αυτό με τις πολυκιστικες η με την τρίχα 

Διαφημίσεις

4 ώρες πρίν, βιολετα3 είπε:

Καλησπέρα κορίτσια μου !!!Τι μου κάνετε?Εγώ έχω λίγο αγωνία μιας και πλησιάζει η μέρα για την αυχενική εχθές το βράδυ δεν κοιμήθηκα καλά ,ούτε σήμερα προβλέπω μιας και 8μιση το πρωί πρέπει να είμαι στο Ιασώ .

Νομίζω είναι λογικό κορίτσι μου να μη κοιμάσαι από την αγωνία σου! Σκέψου όμως θετικά κ ότι όλα θα πάνε καλά για να τα καταφέρεις να είσαι ήρεμη κ να κοιμηθείς λιγάκι.Ευχομαιβτα καλύτερα για αυριο κ θα περιμένουμε τα νέα σου!

• Μου αρέσει 2

1 hour ago, Penny28 είπε:

Πριν λίγες μέρες ο άντρας μου έλειπε όλη μέρα από το σπίτι για δουλειά και κρατούσα μόνη μου το μωρό και επειδή βγάζει δόντια γκρινιαζε-εκλαιγε-θηλαζε όλη μέρα ε και καταλήξαμε και οι δύο στο πάτωμα να κλαίμε !! Διαγωνισμός ποιος θα κλάψει πιο δυνατά νόμιζα πως θα τρελαθώ !!! Ένιωθα νεύρα πίεση μοναξιά ένα απίστευτο πράγμα μετά ευτυχώς κατάφερε και κοιμήθηκε αλλιώς δεν ξέρω τι θα έκανα !!!

• Μου αρέσει 1

πρίν από 46 λεπτά , Brigitt είπε:

Πριν λίγες μέρες ο άντρας μου έλειπε όλη μέρα από το σπίτι για δουλειά και κρατούσα μόνη μου το μωρό και επειδή βγάζει δόντια γκρινιαζε-εκλαιγε-θηλαζε όλη μέρα ε και καταλήξαμε και οι δύο στο πάτωμα να κλαίμε !! Διαγωνισμός ποιος θα κλάψει πιο δυνατά νόμιζα πως θα τρελαθώ !!! Ένιωθα νεύρα πίεση μοναξιά ένα απίστευτο πράγμα μετά ευτυχώς κατάφερε και κοιμήθηκε αλλιώς δεν ξέρω τι θα έκανα !!!

Σε καταλαβαίνω απόλυτα και εμενα σήμερα με πήρε ένα παράπονο άλλο πράγμα κάτι νεύρα το να πω!!! Είμαι όλη μέρα μόνη μου ο άντρας μου έρχεται το αργά το απόγευμα από την δουλειά οι δικοί μου είναι όλοι μακριά και κάπως μου έκατσε σήμερα!! 

Κορίτσια τι λέτε για το γάλα??Το εβαπορέ επιτρέπεται? Είναι αποστείρωμενο 

• Μου αρέσει 1

5 ώρες πρίν, Alexia_milaioy είπε:

νομίζω έχεις τρομάξει πολύ χωρίς να υπάρχει κάποιος σοβαρός λόγος....καταλαβαίνω ότι τα οικονομικά είναι ένα μεγάλο θεμα αλλά μπορείς να κλείσεις δωρεάν το ραντεβού σου δημόσια και να κάνεις τον απαραίτητο έλεγχο...επίσης να ξέρεις ότι οι γυναίκες μετά τα 18 κατασταλαζουν ορμονικά όποτε και γίνονται αλλαγές στο σώμα μας και στο πρόσωπο μας...επίσης έχω μια μαύρη τρίχα στο μάγουλο πολλές στο πηγουνι και μια στον θώρακα...αυτό δεν σημαίνει κατι ούτε έχω πολυκιστικες η πρόωρη εμμηνόπαυση...και τις έβγαλα μετά τα 22...μην αγχώνεσαι τόσο πολύ για πράγματα που είναι φυσιολογικά....και να ξέρεις ότι γυναίκες με πρόωρη εμμηνόπαυση τους έρχεται στην αρχή μπορεί και δύο φορές το μήνα περίοδος και μετά μπορεί να κάνει μήνες να τους έρθει και μετά ξανά πολλές φορές μέσα σε ένα μήνα....δεν μιλάμε για κάτι μέρες αναμονής....

3 hours ago, Penny28 said:

Με τα νευρα και τα κλαματα εχω κι εγω θεμα... Ευτυχως τωρα τελευταια ειμαι με τηλεργασια γιατι τις τελευταιες μερες στη δουλεια φιτιλιαζα με το παραμικρο! Καποιοι συναδελφοι με νευριαζαν και μονο που περιφεροντουσαν στο χωρο! Τραγικες καταστασεις! Τωρα ευτυχως ειμαι απο το σπιτι και ειμαι πολυ πιο ηρεμη... Παρολαυτα εχω παρατηρησει οτι νευριαζω πολυ ευκολα, οπως οταν περιμενω περιοδο!

Οσο για τα κλαματα... εμενα με πιανουν και χωρις λογο! Πραγματικα υπαρχουν περιπτωσεις που απλα θελω μα βαλω τα κλαματα και δεν μπορω να το ελενξω! Ο αντρας μου πια με εχει μαθει, οταν το παθαινω αυτο με ρωταει "ορμονες; ορμονες;" για να σιγουρευτει οτι δεν εχω παθει κατι αλλο! Χαχαχα! 

• Μου αρέσει 3

Διαφημίσεις

3 ώρες πρίν, Penny28 είπε:

Καλησπέρα κανονικά τέτοια ώρα κοιμάμαι αλλά έχω μεγάλη αγωνία για αύριο το πρωί :) .Γενικα μπορεί ξαφνικά να μου πουν κάτι και να νευριασω και να απαντήσω πολύ απότομα ,καλά για κλάματα με το παραμικρό,από το ακούσω ένα τραγούδι ,μέχρι ότι πιο απλό υπάρχει.

πρίν από 2 λεπτά , depifish είπε:

Με τα νευρα και τα κλαματα εχω κι εγω θεμα... Ευτυχως τωρα τελευταια ειμαι με τηλεργασια γιατι τις τελευταιες μερες στη δουλεια φιτιλιαζα με το παραμικρο! Καποιοι συναδελφοι με νευριαζαν και μονο που περιφεροντουσαν στο χωρο! Τραγικες καταστασεις! Τωρα ευτυχως ειμαι απο το σπιτι και ειμαι πολυ πιο ηρεμη... Παρολαυτα εχω παρατηρησει οτι νευριαζω πολυ ευκολα, οπως οταν περιμενω περιοδο!

Οσο για τα κλαματα... εμενα με πιανουν και χωρις λογο! Πραγματικα υπαρχουν περιπτωσεις που απλα θελω μα βαλω τα κλαματα και δεν μπορω να το ελενξω! Ο αντρας μου πια με εχει μαθει, οταν το παθαινω αυτο με ρωταει "ορμονες; ορμονες;" για να σιγουρευτει οτι δεν εχω παθει κατι αλλο! Χαχαχα! 

Αυτό που λες το έχω πάθει και εγώ να θέλω να κλαψω χωρίς κάποιο λόγο και πολλές φορές καταπιέζονται και κρατιέμαι γιατί δεν θέλω να με βλέπουν τα κορίτσια μου να κλαίω

• Μου αρέσει 1

1 hour ago, depifish είπε:

Έλεγα μήπως είμαι η μόνη γενικά εγώ κλαίω όταν έχω πολλάααα νεύρα τα οποία δεν μπορώ να ελέγξω και εστι ξεσπάω σε κλάματα...Πρώτη φορά έτσι με πήρε το παράπονό άνευ λόγου και αιτίας!!!Εννοείται είμαι πιο ευσυγκίνητη αλλά πάντα μέχρι εκεί.... 

1 hour ago, βιολετα3 είπε:

Καλησπέρα κανονικά τέτοια ώρα κοιμάμαι αλλά έχω μεγάλη αγωνία για αύριο το πρωί :) .Γενικα μπορεί ξαφνικά να μου πουν κάτι και να νευριασω και να απαντήσω πολύ απότομα ,καλά για κλάματα με το παραμικρό,από το ακούσω ένα τραγούδι ,μέχρι ότι πιο απλό υπάρχει.

Αυτό που λες το έχω πάθει και εγώ να θέλω να κλαψω χωρίς κάποιο λόγο και πολλές φορές καταπιέζονται και κρατιέμαι γιατί δεν θέλω να με βλέπουν τα κορίτσια μου να κλαίω

Καλησπέρα έχεις γιατρό αύριο??? Εμένα μου είπε σε 3 εβδομάδες και μου φάνηκε αιώνας περιμένω να περάσει ο καιρός να πάω...Κλάματα δεν είχα μέχρι σήμερα που μου την βάρεσε!!!Ορμόνες....μα δεν μπορούσα να το ελέγξω κιόλας!!! Τα νεύρα μου τα κουμαντάρω όσο μπορώ και αντέχω χάχα.... 

1 hour ago, βιολετα3 said:

Πολυ καλη επιτυχια και καλα αποτελεσματα ευχομαι! :wub:

Κορίτσια μου καλησπερα ,είμαι τόσο χαρούμενη που σήμερα θέλω πραγματικά να κλαψω !!!Είχα τόσο ανχως το πρωί αλλά ευτυχώς με το που ήρθε η κούνιαδα μου (είναι μαία μου)ένιωσα μια ανακούφιση άλλο πράγμα .Λοιπόν στο θέμα μας ,σήμερα έκανα την αυχενική πήγαν όλα τέλεια πιο τέλεια δεν γινόταν ,τι να σας πω δεν ξέρω ,είχε τέλεια εικόνα όλα πεντακάθαρα,το μόνο που δεν μου είπε είναι το φύλλο δεν ήθελε,δεν πειράζει.οσες έχετε κάνει αυχενική σας είπαν το φύλλο?

• Μου αρέσει 7

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...