Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 44 λεπτά , Makelen είπε:

Κοριτσι η 3ΑΒ ειναι καλυτερη απο την 4ΒΒ!

Σου βαζουν τις πιο καλες πρωτα! Εσυ επιλεγεις μονο αν θα ειναι μια ή δυο. Για παραπανω, αν το επιτεπει ο νομος, με βαση την ηλικια, το συζητας με τον γιατρο.

Στη θεση σου το πρωτο πραγμα που θα εκανα, πριν απο εξετασεις κτλ, θα ηταν να μιλησω με αλλον εξωσωματιστη. Να ξερει και τι λεει.. και πως να σε κατευθυνει. Εχει κανει πολλα φαουλ μεχρι στιγμης. 

Ισχυει αυτο που λες! Αλλα θελει ψαξιμο και καλο γιατρο για να σε κατευθυνει ως προς το τι σου ταιριαζει..

Ετσι κ αλλιως θα πάω να πάρω μια ακόμα γνώμη από κάπου. Είχα πάει και σε άλλους γιατρούς πριν καταλήξω με ποιον θα προσπαθήσω. Απλα ήθελα να δώσω μια ευκαιρία για μια ετ. Εχει πάρα πολύ καλό όνομα ο εν λόγω γιατρός απλά νομίζω πως ίσως δε μπορεί να μου προσφέρει κάτι άλλο πλέον.

Μανουλες Οκτωβρίου 2021!!

Recommended Posts

1 hour ago, Sweetheart12 είπε:

Καλημέρα κορίτσι μου κ μένα μου είπε για τα πονάκια ότι δν πειράζουν μόνο αν νιώσω  πολύ πόνο είναι θέμα. Ευτυχώς δν έχω από χθες το βράδυ ξανά αιματακι,αλλά ακόμα δν είμαι ήρεμη. Κ γω ήθελα να πάω νωρίτερα στο γιατρό αλλά δν μου άλλαξε το ραντεβού κ σπάστηκα λιγο(βεβαια δν είναι ο Γυναικολογος μου Γτ αυτός είναι σε άλλη πόλη κ τώρα λογω της εγκυμοσυνης μου δν μπορώ να πηγαίνω) κ είμαι ακόμα σε αναμμένα κάρβουνα κ το σκέφτομαι πολύ σοβαρά να σηκωθώ να πάω να κάνω υπέρηχο! Δν μπορώ να ηρεμήσω επειδή δν άκουσα ξεκάθαρα την καρδούλα κ δν μπορώ να περιμένω μέχρι την Δευτέρα! Αφού νομίζω ότι κ τα συμπτώματα δν είναι τόσο έντονα ! Εσυ όταν είχες το αίμα είχες ακούσει την καρδούλα του; 

Κ γω 3 ατυχίες είχα μέσα σε 1,5 χρόνο κ γι αυτό έχω τέτοια αγωνία! Έχουμε περάσει τα ίδια κ γι αυτό καταλαβαίνουμε η μια την άλλη! Εύχομαι  να πάνε όλα σε όλες μας κ να ηρεμήσουμε κ να απολαύσουμε την εγκυμοσύνη μας!

Και εγώ όταν πήγα δεν άκουσα καρδιά είδαμε μόνο σακο το ήξερα με είχε προειδοποιήσει ότι δεν θα ακούσω ,όσο για τα συμπτώματα δεν είναι ανάγκη να είναι έντονα δεν είμαστε όλες το ίδιο ,υπάρχουν μέρες που ούτε καταλαβαίνω ότι είμαι έγκυος.

• Μου αρέσει 1

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 5,1k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Just now, depifish είπε:

Μην αγχωνεσαι για την καρδουλα, θα την ακουσεις σιγουρα! Γενικα συνηθως μετα τις 6 εβδομαδες την ακους και πιο σιγουρα στις 7. Αυτο συμβαινει γιατι εξαρταται απο την θεση του εμβρυου και πανω απ ολα απο το μηχανημα του υπερηχου! Το ξερω γιατι πηγα 5.5 εβδομαδων στο γιατρο και ειδαμε μονο σακο! Ουτε εμβρυο, ουτε λεκιθικο, ουτε τιποτα! Και με καθησυχαζε οτι την επομενη βδομαδα θα ειναι ολα πιο ξεκαθαρα. Αλλα εμενα επειδη με ζωσανε τα φιδια, πηγα κατευθειαν την επομενη μερα σε αλλο γιατρο, ο οποιος λενε οτι εχει το καλυτερο μηχανημα στη πολη με τη μεγαλυτερη ευκρινεια. Και οντως, και λεκιθικο ειδαμε, και εμβρυο και ακομα και καρδια ακουσαμε στο βαθος! Αρα μην αγχωνεσαι καθολου! Αφου την ειδε κιολας να παλλεται ολα καλα! Λογικα το μηχανημα του δεν μπορουσε να πιασει τον ηχο ακομα επειδη ειναι ακομα μικρισκοπικουλι! 

Οσο για τα συμπτωματα, ειναι τοσο διαφορετικα απο γυναικα σε γυναικα και εξαρτωνται αν εχω καταλαβει σωστα, απο το ποσο φτανει η χοριακη στη καθε μια. Εμενα π.χ. η μητερα μου δεν ειχε καθολου συμπτωματα σε καμια εγκυμοσυνη, εχω δυο φιλες που ουτε κι αυτες ειχαν τιποτα περα απο κουραση. Εμενα παλι απο την 6η εβδομαδα με εχουν ταραξει οι αναγουλες αλλα ευτυχως χωρις εμετους γιατι ειναι ο εφιαλτης μου! Αρα τιποτα δεν ειναι δεδομενο! 

Κ μένα χθες με ζώσανε τα φίδια κ ήθελα σαν τρελή να πάω στον Γυναικολογο μου αλλά μου είπε δν χρειάζεται να ταξιδέψω τώρα κ ότι όλα είναι μια χαρά αφού κ το αιματακι σταμάτησε! Ανυπομονώ όμως να πάω την Δευτέρα να ακούσω την καρδούλα του! Εγώ έχω μόνο κάτι ανακατωσούρες κ όχι εμετούς ευτυχως γτ δν τους αντέχω! Αυτό ξέρω κ γω ότι σύμφωνα με το ποσό φτάνει η χοριακη έχεις κ ανάλογα συμπτώματα! Να σου πω την αλήθεια το μόνο που θέλω είναι να μεγαλώνει σωστά το μωράκι μου κ ας μην έχω συμπτώματα! 

Just now, Sweetheart12 said:

Κ μένα χθες με ζώσανε τα φίδια κ ήθελα σαν τρελή να πάω στον Γυναικολογο μου αλλά μου είπε δν χρειάζεται να ταξιδέψω τώρα κ ότι όλα είναι μια χαρά αφού κ το αιματακι σταμάτησε! Ανυπομονώ όμως να πάω την Δευτέρα να ακούσω την καρδούλα του! Εγώ έχω μόνο κάτι ανακατωσούρες κ όχι εμετούς ευτυχως γτ δν τους αντέχω! Αυτό ξέρω κ γω ότι σύμφωνα με το ποσό φτάνει η χοριακη έχεις κ ανάλογα συμπτώματα! Να σου πω την αλήθεια το μόνο που θέλω είναι να μεγαλώνει σωστά το μωράκι μου κ ας μην έχω συμπτώματα! 

Ναι ευτυχως κι εγω δεν εχω εμετους γιατι ειναι ο εφιαλτης μου. Αλλα η αμακατωσουρα με ζοριζει, πλεον και το νερο με χαλαει με αποτελεσμα να εχω φοβερο θεμα με δυσκοιλιοτητα απο τωρα που ειναι τοσο νωρις... 

Just now, depifish είπε:

Ναι ευτυχως κι εγω δεν εχω εμετους γιατι ειναι ο εφιαλτης μου. Αλλα η αμακατωσουρα με ζοριζει, πλεον και το νερο με χαλαει με αποτελεσμα να εχω φοβερο θεμα με δυσκοιλιοτητα απο τωρα που ειναι τοσο νωρις... 

Κι εγω εχω το ιδιο με το νερο και τη δυσκοιλιότητα... Σε ποις βδομάδα είσαι;

Εγω κοροτσια σημερα ξυπνησα καπως καλυτερα. Μετα εγινε και κατι που απο τη στεναχωρια μου, μου εφυγαν συπτωματα, μου εφυγαν τα παντα.

Έχει τυχει σε καμια απο σας(φτου φτου μακρια) η σε καποιον δικο σας, να γινει υποκλοπή στην χρεωστική του κάρτα; Εμενα χθες το απόγευμα μου πηραν χρήματα απο τον λογαριασμο μου και ειμαι να σκάσω. 

Η τράπεζα ακύρωσε την καρτα και καναμε αίτημα αμφισβήτησης και θα δουμε αν θα τα ξανα παρω πισω.. 

• Λυπημένη/-ος 1

yplDp3.png

Just now, Farmakotriftena said:

Εγω κοροτσια σημερα ξυπνησα καπως καλυτερα. Μετα εγινε και κατι που απο τη στεναχωρια μου, μου εφυγαν συπτωματα, μου εφυγαν τα παντα.

Έχει τυχει σε καμια απο σας(φτου φτου μακρια) η σε καποιον δικο σας, να γινει υποκλοπή στην χρεωστική του κάρτα; Εμενα χθες το απόγευμα μου πηραν χρήματα απο τον λογαριασμο μου και ειμαι να σκάσω. 

Η τράπεζα ακύρωσε την καρτα και καναμε αίτημα αμφισβήτησης και θα δουμε αν θα τα ξανα παρω πισω.. 

Ειμαι στην 11 μολις... 

Δεν εχω εμπειρια με υποκλοπη χρεωστικης, μονο μεσω facebook που ειχαν χακαρει τον λογαριασμο μου και ειχαν κανει κατι αγορες διαφημισεων με τον paypal λογαριασμο μου. Ευτυχως το ανακαλυψα αμεσως και μου γυρισανε πισω τα λεφτα. Λογικα και με τη τραπεζα σου το ιδιο θα γινει. Αλλα πως εγινε αυτο; σου κλεψανε τη καρτα; ή την ειχες χρησιμοποιησει καπου online? 

Διαφημίσεις

πρίν από 32 λεπτά , depifish είπε:

Εγώ εδώ και δυόμιση εβδομαδες είμαι φουλ στην ναυτία και τους εμετούς... έχω διαλυθεί ... τρώω κάτι, ανακατεύομαι το βγαζω.. δεν τρωω με πονάει το στομάχι μου και δεν μπορώ να ηρεμήσω , μέχρι που κάνω εμετό τα υγρά του στομάχου.. κι οδό σκέφτομαι ότι, αν όλα πάνε καλά ,το πράγμα αυτό συνεχίζει μέχρι 13η εβδομάδα, με πιάνει απελπισία ... καλύτερα όσες κοπέλες δεν έχουν συμπτώματα...

• Λυπημένη/-ος 1

Just now, Farmakotriftena είπε:

Σε ποια βδομάδα είσαι κοπέλα μου; Κ μένα σήμερα το στήθος μου δν είναι όσο πρησμένο ήταν κ οι φλέβες δν είναι τόσο έντονες αλλά παρόλα αυτά συνεχίζει κ με πονάει κ υπάρχει κάποιο πρήξιμο! 
Ωχ τι ατυχία ρε ‘σύ! Κ μένα μου ήρθε μέιλ από την Πειραιώς το μεσημέρι κ έλεγε για τις υποκλοπές! Καλό θα είναι να μην ανοίγουμε συνδέσμους που δν ξέρουμε αν είναι αξιόπιστοι! Ελπίζω να μην σου έκλεψαν πολλά! 

Just now, Flolipop είπε:

Εγώ εδώ και δυόμιση εβδομαδες είμαι φουλ στην ναυτία και τους εμετούς... έχω διαλυθεί ... τρώω κάτι, ανακατεύομαι το βγαζω.. δεν τρωω με πονάει το στομάχι μου και δεν μπορώ να ηρεμήσω , μέχρι που κάνω εμετό τα υγρά του στομάχου.. κι οδό σκέφτομαι ότι, αν όλα πάνε καλά ,το πράγμα αυτό συνεχίζει μέχρι 13η εβδομάδα, με πιάνει απελπισία ... καλύτερα όσες κοπέλες δεν έχουν συμπτώματα...

Σου έχει δώσει κάτι ο γιατρός σου γενικά του το έχεις πει στην πρώτη εγκυμοσύνη μου είχε γράψει κάτι συμβατά χαπακια η γιατρός βέβαια δεν μου χρειάστηκαν αλλά ήταν για τους εμετους ... (Αν είχες σοβαρό πρόβλημα με ναυτίες και εμετό μπορεί να έχεις υπερεμεση πρέπει αμέσως να το αναφέρεις στον γιατρό αν δεν το έχεις κάνει )

Just now, Brigitt είπε:

Σου έχει δώσει κάτι ο γιατρός σου γενικά του το έχεις πει στην πρώτη εγκυμοσύνη μου είχε γράψει κάτι συμβατά χαπακια η γιατρός βέβαια δεν μου χρειάστηκαν αλλά ήταν για τους εμετους ... (Αν είχες σοβαρό πρόβλημα με ναυτίες και εμετό μπορεί να έχεις υπερεμεση πρέπει αμέσως να το αναφέρεις στον γιατρό αν δεν το έχεις κάνει )

Είχα τα ίδια ακριβώς συμπτώματα και στην πρώτη μου εγκυμοσύνη, και στη δεύτερη λίγο ελαφρύτερα ίσως. Νερό πίνω λίγο λίγο όσο μπορώ και παρακολουθώ ποσο βάρος χάνω , προς το παρόν δυο κιλά, κι ενημερώνω και τον γιατρό μου. Αύριο έχω ραντεβού να με δει πάλι... αλλά είναι ταλαιπωρία ... 

Just now, depifish είπε:

Ειμαι στην 11 μολις... 

Δεν εχω εμπειρια με υποκλοπη χρεωστικης, μονο μεσω facebook που ειχαν χακαρει τον λογαριασμο μου και ειχαν κανει κατι αγορες διαφημισεων με τον paypal λογαριασμο μου. Ευτυχως το ανακαλυψα αμεσως και μου γυρισανε πισω τα λεφτα. Λογικα και με τη τραπεζα σου το ιδιο θα γινει. Αλλα πως εγινε αυτο; σου κλεψανε τη καρτα; ή την ειχες χρησιμοποιησει καπου online? 

Ιδεα δεν εχω πως εγινε! Την χρησιμοποιώ και για ηλ. Αγορές και πάντα για λογους Ασφαλείας, πρώτα μου ζητείται έγκριση και μετα προχωράει η αγορά. Μπηκα σημερα στο app που εχω στην τράπεζα , τυχαία και ειδα οτι ειχαν γινει 6 απανωτες αγορές!!!! Τέλος πάντων. Ελπιζω να τα παρω πίσω τα χρήματα κι εγω!!

Just now, Sweetheart12 είπε:

Σε ποια βδομάδα είσαι κοπέλα μου; Κ μένα σήμερα το στήθος μου δν είναι όσο πρησμένο ήταν κ οι φλέβες δν είναι τόσο έντονες αλλά παρόλα αυτά συνεχίζει κ με πονάει κ υπάρχει κάποιο πρήξιμο! 
Ωχ τι ατυχία ρε ‘σύ! Κ μένα μου ήρθε μέιλ από την Πειραιώς το μεσημέρι κ έλεγε για τις υποκλοπές! Καλό θα είναι να μην ανοίγουμε συνδέσμους που δν ξέρουμε αν είναι αξιόπιστοι! Ελπίζω να μην σου έκλεψαν πολλά! 

Ναι ναι μου ηρθε κι εμενα αυτο το μειλ αχαχα Μονο που σε οσα γραφει, δεν εγινε τιποτε απο αυτα στη δικη μου περίπτωση. Τέλος πάντων..

Εγω ειμαι 8+1 σημερα και είμαι αρκετά καλυτερα. Μεχρι χθες ημουν χάλια. Εχω αρχίσει λιγο να ανησυχώ... βεβαια το μεσημερι ημουν χαλια αλλα για κανενα 2ωρο μονο και μετα ξανα μια χαρα.  Εσυ αν θυμαμαι καλα εισαι 5η βδομάδα; Νομιζω τα πιο εντονα συμπτώματα, θα τα νιώσεις απ την 6η και μετα !

yplDp3.png

Διαφημίσεις

Just now, Farmakotriftena είπε:

Ιδεα δεν εχω πως εγινε! Την χρησιμοποιώ και για ηλ. Αγορές και πάντα για λογους Ασφαλείας, πρώτα μου ζητείται έγκριση και μετα προχωράει η αγορά. Μπηκα σημερα στο app που εχω στην τράπεζα , τυχαία και ειδα οτι ειχαν γινει 6 απανωτες αγορές!!!! Τέλος πάντων. Ελπιζω να τα παρω πίσω τα χρήματα κι εγω!!

Ναι ναι μου ηρθε κι εμενα αυτο το μειλ αχαχα Μονο που σε οσα γραφει, δεν εγινε τιποτε απο αυτα στη δικη μου περίπτωση. Τέλος πάντων..

Εγω ειμαι 8+1 σημερα και είμαι αρκετά καλυτερα. Μεχρι χθες ημουν χάλια. Εχω αρχίσει λιγο να ανησυχώ... βεβαια το μεσημερι ημουν χαλια αλλα για κανενα 2ωρο μονο και μετα ξανα μια χαρα.  Εσυ αν θυμαμαι καλα εισαι 5η βδομάδα; Νομιζω τα πιο εντονα συμπτώματα, θα τα νιώσεις απ την 6η και μετα !

Εγώ είμαι 6+2 κ μέχρι στιγμής νιώθω ότι κ πριν ! Έχουμε 2 βδομάδες διαφορά! Να σου πω την αλήθεια δν θα ήθελα να έχω ναυτίες κ εμετούς! Το μόνο που θέλω να μεγαλώνει σωστά το μωράκι μου κ ας μην έχω τπτ! 
Εύχομαι να σου επιστραφούν τα χρήματα κ να μη τύχει τπτ τέτοιο ξανά! Έχω ακούσει πάντως τελευταία ότι έχει γίνει σε αρκετούς! Τι να πω ! 

• Μου αρέσει 1

4 ώρες πρίν, Farmakotriftena είπε:

Εμένα είχε γίνει αυτο...γράφτηκα σε μια σελίδα παρόμοια με το νετφλιξ που έλεγε ότι είναι δωρεάν και από τότε Μ πήραν 50 ευρώ....έκανα το αίτημα αμφισβήτησης και μου τα επέστρεψαν ευτυχώς....την ξανά πάτησα όμως με την καινούργια κάρτα με σελίδα του φβ που και καλά ήταν το wish αν ξέρετε....και με πήρε η ΑΛΦΑ μπανκ ότι προσπαθούν να κάνουν ηλεκτρονικές αγορές από το εξωτερικό...ευτυχώς το κατάλαβαν και δεν πρόλαβαν να επικυρώσουν τις αγορές...ξανά έκανα ακύρωση κάρτας και από τότε έκατσα στα αυγά μου....πολύ μπερδεμα το διαδίκτυο...

• Μου αρέσει 2

Καλημέρα κορίτσια ευχόμαστε να είστε όλες καλά!!!Εγώ σήμερα μπήκα στην 9η βδομάδα και περιμένω πως και πως την επόμενη βδομάδα να πάω στο γιατρό.Το ανχος μου είναι καθημερινό προσπαθώ όμως να μην το σκέφτομαι .έχω κ ένα άλλο θέμα που με ανχωνει πολύ τι θα κάνω με την δουλειά!!! Περιμένουν από μενά να τους πω τι θέλω να κάνω .Εγώ δεν ξέρω τι πρέπει να κάνω .Αν δηλώσω παραίτηση δεν μπορώ έστω να μπω ταμείο ανεργίας .Αυτή δεν μπορούν να με απολύσουν γιατί είμαι σε αναστολή.Αν μείνω στην δουλειά οι ώρες που είμαι δηλωμένη είναι πολύ λίγες 4 ώρες 2 φορές την βδομάδα από άδειες σαν εγκυμονούσα λογικά τα χρήματα θα είναι πολύ λίγα .Έχω πελαγωσει .

Just now, βιολετα3 είπε:

Καλημέρα κορίτσια ευχόμαστε να είστε όλες καλά!!!Εγώ σήμερα μπήκα στην 9η βδομάδα και περιμένω πως και πως την επόμενη βδομάδα να πάω στο γιατρό.Το ανχος μου είναι καθημερινό προσπαθώ όμως να μην το σκέφτομαι .έχω κ ένα άλλο θέμα που με ανχωνει πολύ τι θα κάνω με την δουλειά!!! Περιμένουν από μενά να τους πω τι θέλω να κάνω .Εγώ δεν ξέρω τι πρέπει να κάνω .Αν δηλώσω παραίτηση δεν μπορώ έστω να μπω ταμείο ανεργίας .Αυτή δεν μπορούν να με απολύσουν γιατί είμαι σε αναστολή.Αν μείνω στην δουλειά οι ώρες που είμαι δηλωμένη είναι πολύ λίγες 4 ώρες 2 φορές την βδομάδα από άδειες σαν εγκυμονούσα λογικά τα χρήματα θα είναι πολύ λίγα .Έχω πελαγωσει .

Καλησπερα!ισως μια καλη λυση ειναι να παραιτηθεις αφου βρεις καποιον γνωστο σου να σε προσλαβει μετα εστω και για μερα και να σε απολυσει για να μπεις ταμειο ανεργιας.Αυτο που πρεπει ομως να δεις ειναι αν δικαιουσαι ταμειο ανεργιας.Βεβαια το οτι εισαι εγγυος δυσκολευει τον οποιο εργοδοτη να σε προσλαβει.Μια αλλη εναλλακτικη ειναι αν εχεις καλη σχεση με τον τωρινο εργοδοτη να σε ασφαλισει κανονικα κ να πληρωσεις εσυ τα χρηματα της διαφορας αλλα τουλαχιστον θα εχεις αλλα δικαιωματα μετα.

Just now, vasia!!! είπε:

Καλησπερα!ισως μια καλη λυση ειναι να παραιτηθεις αφου βρεις καποιον γνωστο σου να σε προσλαβει μετα εστω και για μερα και να σε απολυσει για να μπεις ταμειο ανεργιας.Αυτο που πρεπει ομως να δεις ειναι αν δικαιουσαι ταμειο ανεργιας.Βεβαια το οτι εισαι εγγυος δυσκολευει τον οποιο εργοδοτη να σε προσλαβει.Μια αλλη εναλλακτικη ειναι αν εχεις καλη σχεση με τον τωρινο εργοδοτη να σε ασφαλισει κανονικα κ να πληρωσεις εσυ τα χρηματα της διαφορας αλλα τουλαχιστον θα εχεις αλλα δικαιωματα μετα.

Έχω καλή σχέση με τους εργοδότες μου σίγουρα θα θελήσουν να με βοηθήσουν ,εγώ δεν ξέρω τι είναι πιο καλό να κάνω ,δεν με παίρνει κιόλας να μείνω χωρίς μισθό .Επίσης είναι σίγουρα πως αν απολυθω κ μετά με προσλάβει κάποιος άλλος θα μπορέσω να μπω ταμείο με την έννοια ότι δεν θα πρέπει να έχω συμπληρώσει κάποιες μέρες εργασίας?

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...