Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 1 ώρα πρίν, dimi.tra είπε:

Απ ότι κατάλαβα ναι πάλι πρέπει να περάσεις επιτροπή γιατί εγώ επέμεινα λίγο και μου είχε πει αυτό σαν κόλλημα. Τυχερή είσαι που έχει μικρούς κύκλους εγώ πρέπει να περιμένω 35-40 μέρες. 
      Όλα καλά θα πάνε! Ξεκουράσου, να περάσουν οι γιορτές με τον άντρα σου ήρεμα, κάντε σεξ, απολαύστε την ηρεμία σας και σας εύχομαι του χρόνου τα Χριστούγεννα να μην έχετε ηρεμία αλλά ένα μικροσκοπικό πλασματάκι να σκούζει και να σας γεμίζει χαμόγελα 😂

Κορίτσια μου ερώτηση, 10 Ιανουαρίου έχω ραντεβού για να δούμε τ επόμενα βήματα για την επόμενη εμβρυομεταφορα  μιας και αυτήν δεν προχώρησε, έχω 4ββ 3αβ 2αβ βλαστοκυστες 5 ημερών που περιμένουν, μπορώ να επιλέξω ποια θα βάλω ή όχι???έχετε κάποιο τίπ να προτείνετε ή κάποια ερώτηση που μπορώ να κάνω στον γιατρό?

Μανουλες Οκτωβρίου 2021!!

Recommended Posts

1 ώρα πρίν, βιολετα3 είπε:

Τον αφήνω αλλά πλέον επειδή κατάλαβε πως του έρχεται γάλα πιάνει λίγο τη θηλή μπροστά κ πιπιλαει με αποτέλεσμα να πονάω κ η θηλή στο ένα στήθος με πονάει πολύ .Το πρόβλημα μου δεν είναι που ξυπνάει είναι να κοιμηθει ήρεμα γιατί τον βλέπω κ παιδευετε ,σήμερα του ξανά ξεκίνησα και το χάπι τ παλινδρόμησης να δω μήπως φταίει αυτό γιατί άρχισε πάλι να μου βγάζει αρκετές γουλιες κ συνεχεία

Η παλινδρόμηση γενικά έχει εξάρσεις!Υπομονή μέχρι ν ξεκινήσουν οι στερεές..

• Ευχαριστώ 1

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 5,1k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

14 ώρες πρίν, Roulaa@ είπε:

Δε ξέρω ρε κορίτσι! Μονίμως έτσι. Ποσο σ τρώει? Εμενα έχει φτάσει κάποιες μέρες 900 αλλά ως εκεί. Κ είναι πανω από 7μιση κιλα.  Έπρεπε να πίνει περισσότερο αλλά ούτε κατά διάνοια. Τι να πω με αυτό το φαΐ 

Γιατί περισσότερο; Δε πήρε καλά κιλά αυτό το μήνα; Εμένα μια χαρά μου φαίνονται τα 900ml. Πόσο τρώει σε κάθε γεύμα;

On 7/3/2022 at 1:13 ΜΜ, itsathina είπε:

Γλυκιά κολοκύθα ναιι.. σίγουρα θα βάλω! Τέλεια ιδέα!!

Μη μου λες τέτοια και σχεδόν έχουμε ξεμπλέξει από την παλινδρόμηση.. θα δοκιμάσω να τα βάλω στον ατμό αν παρατηρήσω κάτι!

Και εμείς είχαμε ξεμπλέξει σχεδόν εντελώς αλλά τώρα με τα φρούτα είχαμε θέμα τα έβρασα και έχω δει μεγάλη διαφορά!!Δεν τα τρώμε ακόμα βέβαια θα της βάλω αβοκάντο τώρα μήπως και αλλάξει κάτι.. Με τα λαχανικά τα πάμε καλύτερα αύριο θα φάει και κολοκύθα γλυκιά και θα της πάρω και γλυκοπατάτα να της βάλω δυστυχώς για λαχανικά και φρουτα πρέπει να πάω στη πόλη 1ωρα από εδώ και δεν έχω άμεση πρόσβαση...εσείς πως τα πάτε? 

16 hours ago, Roulaa@ said:

Δε ξέρω ρε κορίτσι! Μονίμως έτσι. Ποσο σ τρώει? Εμενα έχει φτάσει κάποιες μέρες 900 αλλά ως εκεί. Κ είναι πανω από 7μιση κιλα.  Έπρεπε να πίνει περισσότερο αλλά ούτε κατά διάνοια. Τι να πω με αυτό το φαΐ 

Κάθε μάνα τραβάει το δικό της μαρτύριο. Αυτό έχω καταλάβει. Αλλα να μη κοιμάται το παιδί το έχω νιώσει στο πετσί μου με τη μεγάλη. Κ ακόμα έτσι κάνει που είναι 5. Ζήτημα να κοιμάται 9 ώρες το 24ωρο. 

Θεωρώ ότι κ ο μπεμπης σου δεν είναι του ύπνου κ όταν θες να τον βάλεις για ύπνο νευριάζει. Γιατί είπες στο καρότσι στην αυλή μια χαρά είναι. 

Για να ειμαι ειλικρινης σταματησα να υπολογιζω ποσο τρωει γιατι ειμαι με ενα μονιμο αγχος! Τρωει τοσο ακαταστατα, 90 απο δω, 60 απο κει, 150 απο την αλλη... χανω τον μπουσουλα! Ουτως η αλλως να φαει με το ζορι δεν παιζει, αρα της φτιαχνω οποτε μου δινει την εντυπωση οτι μπορει να πειναει και αν φαει, εφαγε. Ξερω οτι δεν ειναι και πολυ σωστο αυτο, θα δω και ποσο βαρος εχει παρει αυτο το μηνα που θα παμε στη παιδιατρο και αναλογως...

Κοριτσια η γκρινια σημερα εχει φτασει σε αλλο level... Χτες το βραδυ εκανε παρα πολυ αστατο υπνο, ολο κουνιοταν, τριβοταν, εκλαιγε... Επρεπε να ειμαι μονιμως στη τσιτα για να προλαβαινω να τη κουνω. 1 ωρα κοιμηθηκα ολη κι ολη. Και σημερα οοοολη μερα γκρινια. Και τωρα προσπαθουμε να τη κοιμισουμε αλλα ολο πεταγεται με κλαμματα η καημενη. Αποφασισαμε να της δωσουμε ντεπον υποθετωντας οτι μαλλον ειναι δοντια γιατι ειναι 3ο βραδυ σερι που δεν μπορει να κοιμηθει καλα. Αν κοιμηθει ησυχα μαλλον ειναι οντως δοντια, αλλιως ουτε ξερω...! 

3 ώρες πρίν, Penny28 είπε:

Και εμείς είχαμε ξεμπλέξει σχεδόν εντελώς αλλά τώρα με τα φρούτα είχαμε θέμα τα έβρασα και έχω δει μεγάλη διαφορά!!Δεν τα τρώμε ακόμα βέβαια θα της βάλω αβοκάντο τώρα μήπως και αλλάξει κάτι.. Με τα λαχανικά τα πάμε καλύτερα αύριο θα φάει και κολοκύθα γλυκιά και θα της πάρω και γλυκοπατάτα να της βάλω δυστυχώς για λαχανικά και φρουτα πρέπει να πάω στη πόλη 1ωρα από εδώ και δεν έχω άμεση πρόσβαση...εσείς πως τα πάτε? 

Τα πηγαίνουμε καλά προς τα παρόν, υποθέτω, ευχαριστούμε για το ενδιαφέρον♡
Χθες 3η μέρα, δεν έφαγε τίποτα, παρά μόνο 2-3 κουταλίτσες, ενώ 1η & 2η τα είχαμε πάει καλά.
Σήμερα 4η μέρα, έφαγε παραπάνω από το μισό και μετά ξεκίνησε τη γκρίνια, βαρέθηκε λογικά! Δε την πίεσα καθόλου!
Mου βουτάει το κουτάλι από τα χέρια να το βάλει στο στόμα, πασαλείβεται παντού, χέρια στο στόμα. Ένα χάος, αλλά δείχνει να της αρέσει. 
Πάντα συμπληρώνω με γάλα, πίνει από 20ml έως 40ml. Σήμερα ήπιε 40ml. Εσένα πως σου τρώει; Δοκιμάζει; 

2 ώρες πρίν, depifish είπε:

Για να ειμαι ειλικρινης σταματησα να υπολογιζω ποσο τρωει γιατι ειμαι με ενα μονιμο αγχος!

& εγώ το ίδιο.. σταμάτησα. Εγώ είδα ότι παίρνει κιλά βέβαια αυτό το μήνα. Κορίτσια, είχα τρελαθεί και πέρναγα σίγουρα το στρες μου στο μωρό!
Εμένα τρώει 135ml σταθερά, ανά 2-2,5ω. Αλλά μπορεί να της την δώσει και να φάει 100ml ή να μην πεινάει πολύ και να φάει και 90ml.
Εντάξει δεν είναι και λίγα 260ml στο 4ω-5ω, οπότε δε με πειράζει και να φάει την μία 135ml και την άλλη 100ml. Εσείς πως πάτε με τις κρεμούλες σας;

3 ώρες πρίν, depifish είπε:

Αποφασισαμε να της δωσουμε ντεπον υποθετωντας οτι μαλλον ειναι δοντια γιατι ειναι 3ο βραδυ σερι που δεν μπορει να κοιμηθει καλα. Αν κοιμηθει ησυχα μαλλον ειναι οντως δοντια, αλλιως ουτε ξερω...! 

Καλά κάνατε, πως πήγε; Ρε ΄σεις είναι κανένα άλμα τώρα; Τρώω πολύ γκρίνια και εγώ και δε θέλει με τίποτα να κάθεται μόνη της. 
Δε τολμάω να την αφήσω 2΄ και δε μου αρέσει να την αφήνω να κλαίει και να νιώθει αβοήθητη και απόρριψη :/ 
Δε μου κλαίει ιδιαίτερα, αλλά έχει αυτή τη μίρλα.. 

Διαφημίσεις

πρίν από 37 λεπτά , itsathina είπε:

Χθες 3η μέρα, δεν έφαγε τίποτα, παρά μόνο 2-3 κουταλίτσες, ενώ 1η & 2η τα είχαμε πάει καλά.
Σήμερα 4η μέρα, έφαγε παραπάνω από το μισό και μετά ξεκίνησε τη γκρίνια, βαρέθηκε λογικά! Δε την πίεσα καθόλου!
Mου βουτάει το κουτάλι από τα χέρια να το βάλει στο στόμα, πασαλείβεται παντού, χέρια στο στόμα. Ένα χάος, αλλά δείχνει να της αρέσει. 
Πάντα συμπληρώνω με γάλα, πίνει από 20ml έως 40ml. Σήμερα ήπιε 40ml. Εσένα πως σου τρώει; Δοκιμάζει; 

& εγώ το ίδιο.. σταμάτησα. Εγώ είδα ότι παίρνει κιλά βέβαια αυτό το μήνα. Κορίτσια, είχα τρελαθεί και πέρναγα σίγουρα το στρες μου στο μωρό!
Εμένα τρώει 135ml σταθερά, ανά 2-2,5ω. Αλλά μπορεί να της την δώσει και να φάει 100ml ή να μην πεινάει πολύ και να φάει και 90ml.
Εντάξει δεν είναι και λίγα 260ml στο 4ω-5ω, οπότε δε με πειράζει και να φάει την μία 135ml και την άλλη 100ml. Εσείς πως πάτε με τις κρεμούλες σας;

Καλά κάνατε, πως πήγε; Ρε ΄σεις είναι κανένα άλμα τώρα; Τρώω πολύ γκρίνια και εγώ και δε θέλει με τίποτα να κάθεται μόνη της. 
Δε τολμάω να την αφήσω 2΄ και δε μου αρέσει να την αφήνω να κλαίει και να νιώθει αβοήθητη και απόρριψη :/ 

Μια από τα ίδια προχθές όλη μέρα γκρίνια κ πολύ Κλαμα !!!εχθές ηταν καλύτερα από εμείς είμαστε στο τέλος του 15-19 μετά λένε ότι είναι το ,23-26 πολύ πιο δύσκολο από τα άλλα άλματα 

1 hour ago, itsathina said:

Εμεις ειμαστε στη 22η εβδομαδα συμφωνα με την ημερομηνια γεννησης και ερχεται το 23-26 που οπως λεει και η Βιολρυα λενε ειναι πιο ζορικο κσι τρεμω στην ιδεα... Ουτε εμενα μου αρεσει να την αφηνω να κλαιει και πρεπει συνεχως να ειναι καποιος απο πανω της! 

Το ντεπον εχω να πω παντως οτι εκανε το θαυμα του. Επιτελους κοιμηθηκε σερι 4 ωρες χωρις να κουνηθει, οπου ξυπνησε να φαει. Ας ελπισουμε οτι θα κοιμηθει αλλο ενα 3ωρο-4ωρο σερι να χορτασει υπνο! 

Κρεμουλα σημερα δεν της δωσαμε γιατι ειχε παααααρα πολυ μιρλα, αλλα παλι θα επιχειρησω αυριο. Της εδωσα ομως ξανα χτες, καπως καλυτερα πηγε, μπορει και να φαγε μια κουταλια συνολο, αλλα τα κανε ολα χαλια!! Μου αρπαζε το κουταλι και γεμιζε κρεμες το χερι της, τα φτυνε... ο χαμος! Χαχαχα Ειναι και ψιλοδυσκολο που δεν καθεται καλα ακομα και πρεπει να την εχω αγκαλια!

9 ώρες πρίν, itsathina είπε:

Γιατί περισσότερο; Δε πήρε καλά κιλά αυτό το μήνα; Εμένα μια χαρά μου φαίνονται τα 900ml. Πόσο τρώει σε κάθε γεύμα;

900 το περισσότερο λεω. 150 με 180 το πολύ. Έχει πιει κ 130. Την άλλη εβδομάδα έχουμε παιδίατρο. Τον προηγούμενο μήνα είχε πάρει πολύ καλά. Κάνει 5 γεύματα το 24ωρο. Χθες ήπιε 800 κ προχθές 820. 

4 ώρες πρίν, itsathina είπε:

260 το 4ωρο???? Χθες με 180 έκατσε 5μιση ώρες κ με το ζόρι έφαγε 130 μετά. Μη παραπονιεσαι κοιτα προς τα εδώ υπάρχουν χειρότερα.... 

Τι ωραία που τα πάτε καλά με τις στερεές. Μπράβο σας. Τρελαίνομαι που λες παίρνει το κουτάλι!!! 

Κ εμενα έτσι έκανε χθες ήθελε να με βλέπει. Κ μια γκρίνια χωρίς λόγο. 

2 ώρες πρίν, depifish είπε:

Εμεις ειμαστε στη 22η εβδομαδα συμφωνα με την ημερομηνια γεννησης και ερχεται το 23-26 που οπως λεει και η Βιολρυα λενε ειναι πιο ζορικο κσι τρεμω στην ιδεα... Ουτε εμενα μου αρεσει να την αφηνω να κλαιει και πρεπει συνεχως να ειναι καποιος απο πανω της! 

Το ντεπον εχω να πω παντως οτι εκανε το θαυμα του. Επιτελους κοιμηθηκε σερι 4 ωρες χωρις να κουνηθει, οπου ξυπνησε να φαει. Ας ελπισουμε οτι θα κοιμηθει αλλο ενα 3ωρο-4ωρο σερι να χορτασει υπνο! 

Κρεμουλα σημερα δεν της δωσαμε γιατι ειχε παααααρα πολυ μιρλα, αλλα παλι θα επιχειρησω αυριο. Της εδωσα ομως ξανα χτες, καπως καλυτερα πηγε, μπορει και να φαγε μια κουταλια συνολο, αλλα τα κανε ολα χαλια!! Μου αρπαζε το κουταλι και γεμιζε κρεμες το χερι της, τα φτυνε... ο χαμος! Χαχαχα Ειναι και ψιλοδυσκολο που δεν καθεται καλα ακομα και πρεπει να την εχω αγκαλια!

Αρα κάτι το ενοχλούσε το μωρό καλέ. Καλά έκανες κ έδωσες να ηρεμήσει. Αχ αυτά τα αλματα

8 ώρες πρίν, itsathina είπε:

Εμένα τα φρούτα δεν τα θέλει με τίποτα εχθές δεν άνοιγε καν το στόμα για να τα φάει...Ευτυχως με τα λαχανικά τα πάμε λίγο καλύτερα πάντα μετά την κρέμα πίνει γάλα δεν την καλύπτει μου είπε η παιδίατρος όταν αρχίσει να τρώει 150gr κρέμα θα σταματήσει να θέλει γάλα μακρινό μου φαίνεται βέβαια ιδικά για τα φρούτα τρώμε εδώ και ένα μήνα χωρίς καμία πρόοδο δεν την πιέζω όσο θέλει κάθε φορά...εχει ξεκινήσει και ένα δόντι το οποίο θα μας ταλαιπωρεί για αρκετό καιρό έχει σκληρά ούλα και θα κάνει περίπου 2 μήνες να βγει...της πήρα κρέμα για να την ανακουφίζει!!

Την ίδια μιρλα είχαμε και εμείς για λίγες μέρες αλλά ευτυχώς πέρασε δεν με άφηνε με τίποτα και πως να το κάνει αλώστε μόνο εμένα έχει όλη μέρα τον μπαμπά της τον βλέπει λίγες ώρες το βράδυ πριν κοιμηθεί (λόγο δουλειάς) και του έχει και αδυναμία... 

Και εκεί που λέω βαρέθηκα όλη μέρα σπίτι μόνη μου ήρθε η πεθερά μου να μου κάνει υποδείξεις δεν ξέρω πως κρατήθηκα πραγματικά!Έτσι το ταΐζεις το παιδί??? Γιατί κλαίει?? Κορίτσι είναι δεν θα πάθει τίποτα να κλάψει...Μου γύρισε το μάτι και άλλα πολλά είπε το στόμα της μέσα σε 10 λεπτά... 

• Χαχα 2

1 hour ago, Penny28 είπε:

Εμένα τα φρούτα δεν τα θέλει με τίποτα εχθές δεν άνοιγε καν το στόμα για να τα φάει...Ευτυχως με τα λαχανικά τα πάμε λίγο καλύτερα πάντα μετά την κρέμα πίνει γάλα δεν την καλύπτει μου είπε η παιδίατρος όταν αρχίσει να τρώει 150gr κρέμα θα σταματήσει να θέλει γάλα μακρινό μου φαίνεται βέβαια ιδικά για τα φρούτα τρώμε εδώ και ένα μήνα χωρίς καμία πρόοδο δεν την πιέζω όσο θέλει κάθε φορά...εχει ξεκινήσει και ένα δόντι το οποίο θα μας ταλαιπωρεί για αρκετό καιρό έχει σκληρά ούλα και θα κάνει περίπου 2 μήνες να βγει...της πήρα κρέμα για να την ανακουφίζει!!

Την ίδια μιρλα είχαμε και εμείς για λίγες μέρες αλλά ευτυχώς πέρασε δεν με άφηνε με τίποτα και πως να το κάνει αλώστε μόνο εμένα έχει όλη μέρα τον μπαμπά της τον βλέπει λίγες ώρες το βράδυ πριν κοιμηθεί (λόγο δουλειάς) και του έχει και αδυναμία... 

Και εκεί που λέω βαρέθηκα όλη μέρα σπίτι μόνη μου ήρθε η πεθερά μου να μου κάνει υποδείξεις δεν ξέρω πως κρατήθηκα πραγματικά!Έτσι το ταΐζεις το παιδί??? Γιατί κλαίει?? Κορίτσι είναι δεν θα πάθει τίποτα να κλάψει...Μου γύρισε το μάτι και άλλα πολλά είπε το στόμα της μέσα σε 10 λεπτά... 

Συγνώμη γελάω τα ίδια κ η δικιά μου,εγώ μένω κ μαζί της γιατί κάνουμε ανακαίνιση κ δεν έχουμε τελείωσε ακόμα .Τα στάνταρ κάθε μέρα ...έφαγε? κλαίει γιατί το έχεις μάθει αγκαλιά!!Μην το αφήνεις να κλαίει γιατί θα του πρηστουν τα μην πω.Μην το βγάζεις έξω δεν κάνει (ενώ έξω μια χαρά Θεού έχει πιο πολύ ζέστη από ότι το σπίτι)Τώρα που θα ξεκινήσουμε φαγητό να δεις.Δεν τ δίνω καμία απολύτως σημασία πλέον κάνω αυτό που εγώ θέλω 

• Μου αρέσει 1
  • Χαχα 2

Διαφημίσεις

2 ώρες πρίν, βιολετα3 είπε:

Συγνώμη γελάω τα ίδια κ η δικιά μου,εγώ μένω κ μαζί της γιατί κάνουμε ανακαίνιση κ δεν έχουμε τελείωσε ακόμα .Τα στάνταρ κάθε μέρα ...έφαγε? κλαίει γιατί το έχεις μάθει αγκαλιά!!Μην το αφήνεις να κλαίει γιατί θα του πρηστουν τα μην πω.Μην το βγάζεις έξω δεν κάνει (ενώ έξω μια χαρά Θεού έχει πιο πολύ ζέστη από ότι το σπίτι)Τώρα που θα ξεκινήσουμε φαγητό να δεις.Δεν τ δίνω καμία απολύτως σημασία πλέον κάνω αυτό που εγώ θέλω 

Και εγώ δεν δίνω σημασία αστην να λέει το κορυφαίο είναι όταν συνάντησε την Μαμά μου στο σπίτι και της έλεγε ότι είναι πολύ ήσυχη η μικρή  και ότι δεν έχει μάθει αγκαλιά και της λέει η πεθερά μου ναι ναι εγώ δεν έχω πει κάτι τέτοιο...(που κάθε φορά που ερχόταν μου έλεγε έφαγε κατευθείαν στο καρότσι την έμαθες αγκαλιά!)...έλεος έλεγα από μέσα μου!

Η μαμά μου μου είπε ότι θες κανε παιδί μου εσύ ξέρεις τι πέρασες να κάνεις ένα παιδί και δεν θα σου πει κανείς τι θα κάνεις!!!

Αλλά ειλικρινά εκείνη την ώρα σου γυρίζει το μάτι λες και εμείς δεν ξέρουμε...-Μην ξινίζεις την μούρη σου όταν σε βλέπει να τρως γιατί δεν θα το τρώει και εκείνη!!! Να την μάθεις να τα τρώει όλα!! 

Να πω ότι εγώ δεν τρώω κρέας εύκολα και ψάρια ούτε χόρτα...και το έχουν πάρει τώρα ότι δεν θα της δώσω τίποτα από αυτα...Τραγικό! Λες και τους είπα κάτι τέτοιο κάνουν! 

• Μου αρέσει 1

πρίν από 37 λεπτά , Penny28 είπε:

Και εγώ δεν δίνω σημασία αστην να λέει το κορυφαίο είναι όταν συνάντησε την Μαμά μου στο σπίτι και της έλεγε ότι είναι πολύ ήσυχη η μικρή  και ότι δεν έχει μάθει αγκαλιά και της λέει η πεθερά μου ναι ναι εγώ δεν έχω πει κάτι τέτοιο...(που κάθε φορά που ερχόταν μου έλεγε έφαγε κατευθείαν στο καρότσι την έμαθες αγκαλιά!)...έλεος έλεγα από μέσα μου!

Η μαμά μου μου είπε ότι θες κανε παιδί μου εσύ ξέρεις τι πέρασες να κάνεις ένα παιδί και δεν θα σου πει κανείς τι θα κάνεις!!!

Αλλά ειλικρινά εκείνη την ώρα σου γυρίζει το μάτι λες και εμείς δεν ξέρουμε...-Μην ξινίζεις την μούρη σου όταν σε βλέπει να τρως γιατί δεν θα το τρώει και εκείνη!!! Να την μάθεις να τα τρώει όλα!! 

Να πω ότι εγώ δεν τρώω κρέας εύκολα και ψάρια ούτε χόρτα...και το έχουν πάρει τώρα ότι δεν θα της δώσω τίποτα από αυτα...Τραγικό! Λες και τους είπα κάτι τέτοιο κάνουν! 

Εγώ είμαι της απόψεις ότι τα μωράκια θέλουν την αγκαλιά της μαμάς που αλλού θα νιώσουν ασφάλεια?9μηνες τα είχαμε στην κοιλιά προστατευμένα τώρα για φαντάσου πόσο ανασφάλεια, φοβο μπορεί να νιώθουν ,έτσι κ αλλιώς δεν θα είναι για πάντα μωρά θα γίνουν ανεξάρτητα κάποια στιγμή.Εγω μια φορά που μου είπε ότι έμαθε χέρια της απάντησα κανονικά ,άμα δεν μάθει τα χέρια της μάνα του πιανου θα μάθει του γείτονα ?Εεε μα

• Μου αρέσει 3

3 ώρες πρίν, βιολετα3 είπε:

Εγώ είμαι της απόψεις ότι τα μωράκια θέλουν την αγκαλιά της μαμάς που αλλού θα νιώσουν ασφάλεια?9μηνες τα είχαμε στην κοιλιά προστατευμένα τώρα για φαντάσου πόσο ανασφάλεια, φοβο μπορεί να νιώθουν ,έτσι κ αλλιώς δεν θα είναι για πάντα μωρά θα γίνουν ανεξάρτητα κάποια στιγμή.Εγω μια φορά που μου είπε ότι έμαθε χέρια της απάντησα κανονικά ,άμα δεν μάθει τα χέρια της μάνα του πιανου θα μάθει του γείτονα ?Εεε μα

Αυτό λέω και εγώ πως γίνετε να τα παρατήσουμε και να μην μας νοιάζει που κλαίνε μόνο και μόνο για να μην μάθουν αγκαλιά!!ούτε εγώ μπορώ χωρίς το μωρό μου φαντάσου αυτό πως θα νιώθει...παιδι μου είναι και θα κάνω ότι καλύτερο μπορώ δεκτές οι συμβουλές έως ένα σημείο!Εμείς ξέρουμε τι αγωνίες και το άγχος περνάμε καθημερινά...θα μου έρθει καμιά μέρα όμως και θα της πω είδα πως έκανες και τα άλλα σου τα εγγόνια...

• Μου αρέσει 2

18 ώρες πρίν, depifish είπε:

Κορίτσια @βιολετα3 μη με τρελαίνετε και στο άλμα 19 (με βάση τη γέννηση) μου φύγε η ψυχούλα.
Με βάση την ΠΗΤ εντωμεταξύ τώρα είναι στην 19η και με βάση την γέννησης είναι 23.
Δε ξέρω σε ποιο άλμα είμαι! Κι αν το προηγούμενο δεν ήταν άλμα; Να κάνω εγώ το άλμα εν τέλει; Μένω και στον 4ο.
Το ντεπόν κακώς ή καλώς είναι εγγύηση. Έχει πιάσει και σε εμένα.

15 ώρες πρίν, Roulaa@ είπε:

260 το 4ωρο???? Χθες με 180 έκατσε 5μιση ώρες κ με το ζόρι έφαγε 130 μετά. Μη παραπονιεσαι κοιτα προς τα εδώ υπάρχουν χειρότερα.... 

Τι ωραία που τα πάτε καλά με τις στερεές. Μπράβο σας. Τρελαίνομαι που λες παίρνει το κουτάλι!!! 

Κ εμενα έτσι έκανε χθες ήθελε να με βλέπει. Κ μια γκρίνια χωρίς λόγο. 

Δεν παραπονιέμαι, αφού παίρνει ας φάει όσο θέλει! Την τάισε ο πατέρας της σήμερα. Όλο χαρά αυτή!
Δύο κουτάλια είχα, το ένα της το έβγαζε να το γεμίσει και έκλαιγε που της το έπαιρνε από το στόμα ρε παιδιά.

11 ώρες πρίν, Penny28 είπε:

μου είπε η παιδίατρος όταν αρχίσει να τρώει 150gr κρέμα θα σταματήσει να θέλει γάλα μακρινό μου φαίνεται βέβαια

Να σου πω κάτι; Υποκειμενικό είναι αυτό. Εμένα σήμερα έφαγε 100gr και δεν ήθελε γάλα. Ο γιατρός μου, μου είπε και εμένα 120gr με 150gr.
Οκέι, δεν είναι όλα τα στομάχια ίδια. Δε την πίεσα καν, δεν πείναγε. Με το νερό πως τα πάτε; Εμένα μου το φτύνει >.<
Όσο για τις πεθερές, μήπως έχουμε όλες την ίδια; Συμφωνώ απόλυτα με την @βιολετα3. Φυσικά και θέλει αγκαλιά, μωρό είναι.
Να το αφήσω να κλαίει και να σπαράζει, γιατί; Για να έχει αύριο μεθαύριο προβλήματα εμπιστοσύνης και εσωστρέφεια, όπως πολλοί από εμάς; Που μας μεγάλωσαν έτσι!
Γιατί να αφήσω το παιδί μου να αισθανθεί αβοήθητο και ότι δεν του δίνω σημασία; Αυτοί οι καιροί θα πετάξουν μακριά γρήγορα ήδη 5 μήνες πέρασαν νερό.

• Μου αρέσει 1

Κορίτσια, σας προτείνω να δείτε το βίντεο της Dr. Suzana Kemper Ολιστική Παιδίατρος «Στέρεες Τροφές - Εισαγωγή στα μωρά»
@Milena αναφέρει και σχετικά με αυτό που σου είπα για τα λαχανικά και αν δεν κάνω λάθος γι΄αυτό που είπε η @βιολετα3 ή η @Roulaa@ ότι βράζουν το μήλο ή το αχλάδι, γιατί είναι πιο εύπεπτα.

• Μου αρέσει 3

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...