Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 1 ώρα πρίν, dimi.tra είπε:

Απ ότι κατάλαβα ναι πάλι πρέπει να περάσεις επιτροπή γιατί εγώ επέμεινα λίγο και μου είχε πει αυτό σαν κόλλημα. Τυχερή είσαι που έχει μικρούς κύκλους εγώ πρέπει να περιμένω 35-40 μέρες. 
      Όλα καλά θα πάνε! Ξεκουράσου, να περάσουν οι γιορτές με τον άντρα σου ήρεμα, κάντε σεξ, απολαύστε την ηρεμία σας και σας εύχομαι του χρόνου τα Χριστούγεννα να μην έχετε ηρεμία αλλά ένα μικροσκοπικό πλασματάκι να σκούζει και να σας γεμίζει χαμόγελα 😂

Κορίτσια μου ερώτηση, 10 Ιανουαρίου έχω ραντεβού για να δούμε τ επόμενα βήματα για την επόμενη εμβρυομεταφορα  μιας και αυτήν δεν προχώρησε, έχω 4ββ 3αβ 2αβ βλαστοκυστες 5 ημερών που περιμένουν, μπορώ να επιλέξω ποια θα βάλω ή όχι???έχετε κάποιο τίπ να προτείνετε ή κάποια ερώτηση που μπορώ να κάνω στον γιατρό?

Μανουλες Οκτωβρίου 2021!!

Recommended Posts

2 ώρες πρίν, depifish είπε:

Εμεις 5-10 λεπτα ασχοληθηκαμε, μετα το αφησα για να μη συνεχισει η αλλη να τη ζοριζει. Γιατι δεν πρεπει να ειναι πανω απο μισαωρο; 

Καλά έκανες. Αύριο μόνη σου, με υπομονή!
Τόσο διαρκεί λένε η φυσιολογική προσπάθεια σίτισης.. παρόλα αυτά υπήρξαν μέρες που με το μπιμπερό μου έπαιρνε και μια ώρα.
Χθες που της είχα μικρότερη ποσότητα δε μου πήρε πολύ ώρα.. σήμερα έβαλα πιο πολύ και μου πήρε μίση και πάλι πολλά τα φτύνει!! 
Θέλει υπομονή, τώρα μαθαίνουν!! Απλά όταν την είδα να ζορίζεται, τα μάζεψα!

• Μου αρέσει 1

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 5,1k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

1 hour ago, itsathina είπε:

Καλά έκανες. Αύριο μόνη σου, με υπομονή!
Τόσο διαρκεί λένε η φυσιολογική προσπάθεια σίτισης.. παρόλα αυτά υπήρξαν μέρες που με το μπιμπερό μου έπαιρνε και μια ώρα.
Χθες που της είχα μικρότερη ποσότητα δε μου πήρε πολύ ώρα.. σήμερα έβαλα πιο πολύ και μου πήρε μίση και πάλι πολλά τα φτύνει!! 
Θέλει υπομονή, τώρα μαθαίνουν!! Απλά όταν την είδα να ζορίζεται, τα μάζεψα!

Όταν λες περισσότερη ποσότητα τι έβαλες δλδ?

On 5/3/2022 at 8:05 ΜΜ, itsathina είπε:

Ίσως έπαιξε ρόλο και το ότι ξέρει το κουτάλι από μωρό, επειδή της δίνω την d3 με αυτό!

Πόσο εξυπνο αυτό με το κουτάλι !!!Θα το δοκιμάσω κι εγω για την d3.

Μπράβο σας μια χαρά ξεκινήσατε, πολύ χαίρομαι!!! Εγω θα ηθελα να την ξεκινησω με γλυκοπατάτα, μετά αβοκάντο και μετά μπανάνα, οχι απευθείας φρούτο ελπίζω να συμφωνεί σε αυτό η παιδίατρος. Έχει σημασία να ειναι φρουτο και οχι λαχανικο;

@depifish δεν ξερω πως κρατηθηκες να μην γίνει χαμός με τη χειρονομία αυτή....μπραβο σου για την ψυχραιμία και πολύ καλα θα κάνεις να μην ειναι εκεί. Εμενα δευτερη φορά οταν ειναι εδω της εχει βγάλει απότομα το χερι απο το στόμα και της λεει μη και εγινα θηρίο. 

πρίν από 5 λεπτά , Milena είπε:

Πόσο εξυπνο αυτό με το κουτάλι !!!Θα το δοκιμάσω κι εγω για την d3.

Μπράβο σας μια χαρά ξεκινήσατε, πολύ χαίρομαι!!! Εγω θα ηθελα να την ξεκινησω με γλυκοπατάτα, μετά αβοκάντο και μετά μπανάνα, οχι απευθείας φρούτο ελπίζω να συμφωνεί σε αυτό η παιδίατρος. Έχει σημασία να ειναι φρουτο και οχι λαχανικο;

Όχι, ίσα ίσα που είναι καλύτερα να είναι λαχανικό, διότι το φρούτο είναι πιο γλυκό και μετά μπορεί να τους ξενίσει το ότι το λαχανικό είναι άνοστο.
Ναι, δοκίμασε να της δίνεις την d3 έτσι και θα εξοικειωθεί.. να της το δίνεις και στο χέρι να το επεξεργαστεί πριν ξεκινήσετε.
Το αβοκάντο είναι ιδανικό για πρώτη προσπάθεια, αλλά και η γλυκοπατάτα, το καρότο.. Είναι πολύ πιο γευστική και θρεπτική από την απλή πατάτα.
Εγώ μάλλον όταν ξεκινήσω λαχανικά θα βάλω γλυκοπατάτα, καρότο, κολοκυθάκι για να έχω βάση για την κρεατόσουπα.

πρίν από 32 λεπτά , Roulaa@ είπε:

Όταν λες περισσότερη ποσότητα τι έβαλες δλδ?

Πιο πολύ αχλάδι και γάλα!! Χθες έβαλα ένα μισό, σήμερα έβαλα ένα ολόκληρο μεγάλο.

• Μου αρέσει 1

3 ώρες πρίν, itsathina είπε:

Όχι, ίσα ίσα που είναι καλύτερα να είναι λαχανικό, διότι το φρούτο είναι πιο γλυκό και μετά μπορεί να τους ξενίσει το ότι το λαχανικό είναι άνοστο.
Ναι, δοκίμασε να της δίνεις την d3 έτσι και θα εξοικειωθεί.. να της το δίνεις και στο χέρι να το επεξεργαστεί πριν ξεκινήσετε.
Το αβοκάντο είναι ιδανικό για πρώτη προσπάθεια, αλλά και η γλυκοπατάτα, το καρότο.. Είναι πολύ πιο γευστική και θρεπτική από την απλή πατάτα.
Εγώ μάλλον όταν ξεκινήσω λαχανικά θα βάλω γλυκοπατάτα, καρότο, κολοκυθάκι για να έχω βάση για την κρεατόσουπα.

Πιο πολύ αχλάδι και γάλα!! Χθες έβαλα ένα μισό, σήμερα έβαλα ένα ολόκληρο μεγάλο.

Κορίτσια μια συμβουλή όταν φτάσατε στο κολοκύθι βάλτε αρχικά μικρή ποσότητα γιατί αλλάζει πολύ την γεύση του φαγητού ,επίσης μια καλή πρόταση κ γλυκιά είναι κ η κολοκύθα.

Πω πω απίστευτων μου φαίνεται ποτέ λέγαμε για την γέννα και τώρα φτάσαμε να μιλάμε για το φαγητό!!!

• Μου αρέσει 3

Διαφημίσεις

22 ώρες πρίν, βιολετα3 είπε:

Εγώ αυτό που θα σου πρότεινα είναι να μην ανχωνεσαι και μην περιμένεις να φάει την ποσότητα που θες ,ξεκίνησε από την αρχή χωρίς να την ζορισεις .Σήμερα 2 κουταλιές αύριο θα βάλεις στόχο για μια παραπάνω και θα σταματάς αν το μωρό δυσανασχετεί,την επόμενη μέρα μια παραπάνω από την προηγούμενη κτλ ,έτσι το μωρό θα το αγαπησει τι φαγητό .Και στα 3 μου κορίτσια αυτό έκανα αλλά και στα παιδιά που κρατούσα σιγά σιγά .

Όχι δεν πρέπει κανονικά αλλά όταν κάνεις εισαγωγή πχ το μήλο μόνο του δύσκολα αλέθεται μένει κομματάκια ,όταν μπει η μπανάνα που βοηθάει εκεί αλεθεται καλύτερα .Εγώ το έβραζα για λίγο για να μπορώ να το αλεθω έτσι κ αλλιώς δεν είναι μια συνέχεια

Δεν την πιέζω καθόλου όταν βλέπω πως δεν θέλει σταματάω και ας έχει φάει 2 κουταλιές δεν με πειράζει θα της δώσω και το γάλα της μετά εμένα έτσι με πιεζαν οι γονείς μου και τώρα δεν τρώω τα περισσότερα φαγητά!!!Της βράζω τα φρούτα της ένα μισαωρακι να μαλακώσουν αρκετά τα αφήνω να κρυώσουν λίγο και τα κόβω στο μουλτι εμείς είχαμε θέμα με παλυνδρομηση και τα ωμά φρούτα το έκαναν χειρότερα πλέον είναι πολύ καλύτερα με τα βρασμένα!

10 ώρες πρίν, βιολετα3 είπε:

Κορίτσια μια συμβουλή όταν φτάσατε στο κολοκύθι βάλτε αρχικά μικρή ποσότητα γιατί αλλάζει πολύ την γεύση του φαγητού ,επίσης μια καλή πρόταση κ γλυκιά είναι κ η κολοκύθα.

Γλυκιά κολοκύθα ναιι.. σίγουρα θα βάλω! Τέλεια ιδέα!!

1 hour ago, Penny28 είπε:

ης βράζω τα φρούτα της ένα μισαωρακι να μαλακώσουν αρκετά τα αφήνω να κρυώσουν λίγο και τα κόβω στο μουλτι εμείς είχαμε θέμα με παλυνδρομηση και τα ωμά φρούτα το έκαναν χειρότερα πλέον είναι πολύ καλύτερα με τα βρασμένα!

Μη μου λες τέτοια και σχεδόν έχουμε ξεμπλέξει από την παλινδρόμηση.. θα δοκιμάσω να τα βάλω στον ατμό αν παρατηρήσω κάτι!

Κορίτσια καλησπέρα χρόνια πολλά καλή σαρακοστή!!!

Εδώ και 2 μέρες πολύ Κλαμα την ώρα του ύπνου είτε είναι μεσημέρι είτε βράδυ στους ενδιάμεσους λίγο καλύτερα γιατι βγαίνουμε έξω στην αυλή με το καρότσι ,αλλά κ πάλι δεν κοιμάται ,σήμερα από τ 8 το πρωί μέχρι της 6 το απόγευμα ζήτημα να κοιμήθηκε 3 ώρες ,κλαίει σαν να έχει υπερένταση εκνευρισμό και δικαιολογημένα γιατί δεν κοιμάται καλά .Πλέον έχω αρχίσει να ανχωνομαι κ εγώ η ίδια κάθε φορά που έρχεται η ώρα του ύπνου κ ειδικά το βράδυ που είναι πιο δύσκολα

πρίν από 27 λεπτά , βιολετα3 είπε:

Κορίτσια καλησπέρα χρόνια πολλά καλή σαρακοστή!!!

Εδώ και 2 μέρες πολύ Κλαμα την ώρα του ύπνου είτε είναι μεσημέρι είτε βράδυ στους ενδιάμεσους λίγο καλύτερα γιατι βγαίνουμε έξω στην αυλή με το καρότσι ,αλλά κ πάλι δεν κοιμάται ,σήμερα από τ 8 το πρωί μέχρι της 6 το απόγευμα ζήτημα να κοιμήθηκε 3 ώρες ,κλαίει σαν να έχει υπερένταση εκνευρισμό και δικαιολογημένα γιατί δεν κοιμάται καλά .Πλέον έχω αρχίσει να ανχωνομαι κ εγώ η ίδια κάθε φορά που έρχεται η ώρα του ύπνου κ ειδικά το βράδυ που είναι πιο δύσκολα

Καλη Σαρακοστή!!!

Έτσι κάνει κ εμένα δε θέλει να φάει κ του βάζω πιπίλα μόλις πάει να τον πάρει ο ύπνος του χώνω το μπουκάλι 

• Χαχα 1

1 hour ago, Roulaa@ said:

Καλη Σαρακοστή!!!

Έτσι κάνει κ εμένα δε θέλει να φάει κ του βάζω πιπίλα μόλις πάει να τον πάρει ο ύπνος του χώνω το μπουκάλι 

Αχ ακριβως το ιδιο!! Πλεον θα φαει πολυ σπανια και τελικα καταφερνω να τη ταιζω μονο οταν την παιρνει ο υπνος! Τι ειναι παλι αυτο;

Διαφημίσεις

2 ώρες πρίν, Roulaa@ είπε:

Καλη Σαρακοστή!!!

Ο δικός μου δεν έχει θέμα με το φαγητό θηλάζει μια χαρά ,αλλά πολύ Κλαμα ειδικά την ώρα του ύπνου ,δεν τολμώ να τον ξαπλώσω και εννοείται πολύ γκρίνια.Την περισσότερη ώρα είμαστε αγκαλιά ,πλέον δεν αισθάνομαι την πλάτη μου έχω πρόβλημα με τον αυχένα μου κ δεν κάνει να σηκώνω βάρος  .

6 ώρες πρίν, depifish είπε:

Αχ ακριβως το ιδιο!! Πλεον θα φαει πολυ σπανια και τελικα καταφερνω να τη ταιζω μονο οταν την παιρνει ο υπνος! Τι ειναι παλι αυτο;

Δε ξέρω ρε κορίτσι! Μονίμως έτσι. Ποσο σ τρώει? Εμενα έχει φτάσει κάποιες μέρες 900 αλλά ως εκεί. Κ είναι πανω από 7μιση κιλα.  Έπρεπε να πίνει περισσότερο αλλά ούτε κατά διάνοια. Τι να πω με αυτό το φαΐ 

5 ώρες πρίν, βιολετα3 είπε:

Ο δικός μου δεν έχει θέμα με το φαγητό θηλάζει μια χαρά ,αλλά πολύ Κλαμα ειδικά την ώρα του ύπνου ,δεν τολμώ να τον ξαπλώσω και εννοείται πολύ γκρίνια.Την περισσότερη ώρα είμαστε αγκαλιά ,πλέον δεν αισθάνομαι την πλάτη μου έχω πρόβλημα με τον αυχένα μου κ δεν κάνει να σηκώνω βάρος  .

Κάθε μάνα τραβάει το δικό της μαρτύριο. Αυτό έχω καταλάβει. Αλλα να μη κοιμάται το παιδί το έχω νιώσει στο πετσί μου με τη μεγάλη. Κ ακόμα έτσι κάνει που είναι 5. Ζήτημα να κοιμάται 9 ώρες το 24ωρο. 

Θεωρώ ότι κ ο μπεμπης σου δεν είναι του ύπνου κ όταν θες να τον βάλεις για ύπνο νευριάζει. Γιατί είπες στο καρότσι στην αυλή μια χαρά είναι. 

2 ώρες πρίν, Roulaa@ είπε:

Δε ξέρω ρε κορίτσι! Μονίμως έτσι. Ποσο σ τρώει? Εμενα έχει φτάσει κάποιες μέρες 900 αλλά ως εκεί. Κ είναι πανω από 7μιση κιλα.  Έπρεπε να πίνει περισσότερο αλλά ούτε κατά διάνοια. Τι να πω με αυτό το φαΐ 

Κάθε μάνα τραβάει το δικό της μαρτύριο. Αυτό έχω καταλάβει. Αλλα να μη κοιμάται το παιδί το έχω νιώσει στο πετσί μου με τη μεγάλη. Κ ακόμα έτσι κάνει που είναι 5. Ζήτημα να κοιμάται 9 ώρες το 24ωρο. 

Θεωρώ ότι κ ο μπεμπης σου δεν είναι του ύπνου κ όταν θες να τον βάλεις για ύπνο νευριάζει. Γιατί είπες στο καρότσι στην αυλή μια χαρά είναι. 

Καλημέρα !!!Και να μην τον βάλω πάλι κλαίει γιατί νυσταζει εκνευρίζεται και δεν ξέρω τι να κάνω να χαλαρώσει ,κοιμάται στο καρότσι στην αυλή αυτό όμως δεν είναι εφικτό να γίνει πχ την νύχτα ,εχθές το βράδυ ξυπνούσε ανα 1,5 ώρα μάλλον θέλει να κάνει πιπίλα το στήθος ,για μένα δεν υπάρχει χειρότερο γιατί οκ να το αν είναι να κοιμηθεί αλλά θέλει να είναι εκεί μόνιμος !!!

4 ώρες πρίν, βιολετα3 είπε:

Καλημέρα !!!Και να μην τον βάλω πάλι κλαίει γιατί νυσταζει εκνευρίζεται και δεν ξέρω τι να κάνω να χαλαρώσει ,κοιμάται στο καρότσι στην αυλή αυτό όμως δεν είναι εφικτό να γίνει πχ την νύχτα ,εχθές το βράδυ ξυπνούσε ανα 1,5 ώρα μάλλον θέλει να κάνει πιπίλα το στήθος ,για μένα δεν υπάρχει χειρότερο γιατί οκ να το αν είναι να κοιμηθεί αλλά θέλει να είναι εκεί μόνιμος !!!

Μήπως να δοκιμάσεις ν τον αφήνεις να πιπιλαει πολλές ώρες τη μέρα ; Ώστε το βράδυ να μην έχει αυτή την ανάγκη ...

• Μου αρέσει 1

πρίν από 38 λεπτά , Nefeli91 είπε:

Μήπως να δοκιμάσεις ν τον αφήνεις να πιπιλαει πολλές ώρες τη μέρα ; Ώστε το βράδυ να μην έχει αυτή την ανάγκη ...

Τον αφήνω αλλά πλέον επειδή κατάλαβε πως του έρχεται γάλα πιάνει λίγο τη θηλή μπροστά κ πιπιλαει με αποτέλεσμα να πονάω κ η θηλή στο ένα στήθος με πονάει πολύ .Το πρόβλημα μου δεν είναι που ξυπνάει είναι να κοιμηθει ήρεμα γιατί τον βλέπω κ παιδευετε ,σήμερα του ξανά ξεκίνησα και το χάπι τ παλινδρόμησης να δω μήπως φταίει αυτό γιατί άρχισε πάλι να μου βγάζει αρκετές γουλιες κ συνεχεία

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...