Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 1 ώρα πρίν, dimi.tra είπε:

Απ ότι κατάλαβα ναι πάλι πρέπει να περάσεις επιτροπή γιατί εγώ επέμεινα λίγο και μου είχε πει αυτό σαν κόλλημα. Τυχερή είσαι που έχει μικρούς κύκλους εγώ πρέπει να περιμένω 35-40 μέρες. 
      Όλα καλά θα πάνε! Ξεκουράσου, να περάσουν οι γιορτές με τον άντρα σου ήρεμα, κάντε σεξ, απολαύστε την ηρεμία σας και σας εύχομαι του χρόνου τα Χριστούγεννα να μην έχετε ηρεμία αλλά ένα μικροσκοπικό πλασματάκι να σκούζει και να σας γεμίζει χαμόγελα 😂

Κορίτσια μου ερώτηση, 10 Ιανουαρίου έχω ραντεβού για να δούμε τ επόμενα βήματα για την επόμενη εμβρυομεταφορα  μιας και αυτήν δεν προχώρησε, έχω 4ββ 3αβ 2αβ βλαστοκυστες 5 ημερών που περιμένουν, μπορώ να επιλέξω ποια θα βάλω ή όχι???έχετε κάποιο τίπ να προτείνετε ή κάποια ερώτηση που μπορώ να κάνω στον γιατρό?

Μανουλες Οκτωβρίου 2021!!

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 5,1k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

4 ώρες πρίν, Roulaa@ είπε:

Καλημέραααα!! Καλά θα κάνεις κ θα ξεκινήσεις με φρούτο. Κ εγώ δε θέλω έτοιμες κρέμες. Πως σου είπε αν επιτρέπεται να φτιάξεις με φόρμουλα κρέμα? Θύμισε μου ποιο γάλα δίνεις?

Μου είπε να βάλω πχ 60ml νερό και ένα σκουπ φόρμουλα, ένα σκουπ κρέμα μέχρι να πήξει.

• Μου αρέσει 1

Λοιπόν πήγε πολύ καλά σήμερα.. έκανε σαν τρελή, της άρεσε πάρα πολύ!
Μου άρπαζε το κουτάλι και το έβαζε στο στόμα της. Γελάσαμε πάρα πολύ με τον σύζυγο μου!
Έφαγε με πολύ χαρά! Μακάρι να μου τρώει στερεές όσο εύκολα δε μου έπινε γάλα!! 
Ξεκίνησα με αχλαδάκι με λίγο μητρικό γάλα, γιατί φοβήθηκα τη σύσταση. Το έκανα λίγο νερουλό!
Σκέφτομαι μήπως έπρεπε να ξεκινήσω με λαχανικό καλύτερα.. καροτάκι, γλυκοπατάτα ή αβοκάντο. 
Ψάχνω διάφορα σχήματα απογαλακτισμού που μπορούν να ωφελήσουν το μωρό. Έχω βρει φοβερές συνταγές στο tik tok.

• Μου αρέσει 2

Διαφημίσεις

9 minutes ago, itsathina said:

Λοιπόν πήγε πολύ καλά σήμερα.. έκανε σαν τρελή, της άρεσε πάρα πολύ!
Μου άρπαζε το κουτάλι και το έβαζε στο στόμα της. Γελάσαμε πάρα πολύ με τον σύζυγο μου!
Έφαγε με πολύ χαρά! Μακάρι να μου τρώει στερεές όσο εύκολα δε μου έπινε γάλα!! 
Ξεκίνησα με αχλαδάκι με λίγο μητρικό γάλα, γιατί φοβήθηκα τη σύσταση. Το έκανα λίγο νερουλό!
Σκέφτομαι μήπως έπρεπε να ξεκινήσω με λαχανικό καλύτερα.. καροτάκι, γλυκοπατάτα ή αβοκάντο. 
Ψάχνω διάφορα σχήματα απογαλακτισμού που μπορούν να ωφελήσουν το μωρό. Έχω βρει φοβερές συνταγές στο tik tok.

Δηλαδη εβαλες το αχλαδακι στο μπλεντερ και μετα προσθεσες νερο και γαλατακι; Σκεφτομαι κι εγω αυριο να τη ξεκινησω να δω αντιδρασεις. Η αληθεια ειναι οτι κι εγω δεν τρελαινομαι για τις σκονοκρεμες, λεω να δοκιμασω να της δωσω ομως αυριο αυτη της βρωμης που εχω παρει. Αλλα και η ιδεα του φρουτου μου αρεσει περισσοτερο! Μακαρι να τρωει κι εμενα τις στερεες καλυτερα γιατι με το γαλα παλι μου κανει νερα... Δεν πολυ τρωει, παιρνανε παλι ωωωωρες και τελικα εχουμε βρει το εξης κολπο: με το που τη παιρνει ο υπνος της το δινουμε τοτε και το πινει κοιμισμενη. Καθε φορα μεσα στη μερα που ειναι να κοιμηθει πλεον κανουμε αυτο αλλιως δεν ψηνεται να φαει! Κατα τ' αλλα ειναι ευδιαθετη και χαρωπη (αν εξαιρεσουμε τη μονιμη γροθια στο στομα και τη λιγη μιρλιτσα) γιατι αλλιως παλι θα τρεχα για εξετασεις ουρων... 

Το αχλαδακι πρεπει να ειναι βιολογικο λετε; ή ειμαι υπερβολικη; 

πρίν από 34 λεπτά , depifish είπε:

Δηλαδη εβαλες το αχλαδακι στο μπλεντερ και μετα προσθεσες νερο και γαλατακι; Σκεφτομαι κι εγω αυριο να τη ξεκινησω να δω αντιδρασεις. Η αληθεια ειναι οτι κι εγω δεν τρελαινομαι για τις σκονοκρεμες, λεω να δοκιμασω να της δωσω ομως αυριο αυτη της βρωμης που εχω παρει. Αλλα και η ιδεα του φρουτου μου αρεσει περισσοτερο! Μακαρι να τρωει κι εμενα τις στερεες καλυτερα γιατι με το γαλα παλι μου κανει νερα... Δεν πολυ τρωει, παιρνανε παλι ωωωωρες και τελικα εχουμε βρει το εξης κολπο: με το που τη παιρνει ο υπνος της το δινουμε τοτε και το πινει κοιμισμενη. Καθε φορα μεσα στη μερα που ειναι να κοιμηθει πλεον κανουμε αυτο αλλιως δεν ψηνεται να φαει! Κατα τ' αλλα ειναι ευδιαθετη και χαρωπη (αν εξαιρεσουμε τη μονιμη γροθια στο στομα και τη λιγη μιρλιτσα) γιατι αλλιως παλι θα τρεχα για εξετασεις ουρων... 

Το αχλαδακι πρεπει να ειναι βιολογικο λετε; ή ειμαι υπερβολικη; 

Δεν έβαλα καθόλου νερό, έβαλα απλά μητρικό γάλα. Μου βγήκε νερουλό, αλλά διάβασα πως για αρχή, δεν είναι κακό να είναι έτσι γιατί με λεπτόρρευστα έχουν μάθει.
Απορία το έχω ακόμα γιατί ο παιδίατρος μου έχει πρώτα το αχλάδι στην εισαγωγή, ίσως επειδή είναι γλυκό και πιο μαλακό από το μήλο;
Εγώ επειδή είχα άγχος, αγόρασα και το ρυζάλευρο της hipp το βιολογικό, που είναι χωρίς ζάχαρη, χωρίς γάλα και χωρίς γλουτένη, γιατί μου είπε τη βρώμη να τη δώσω στον 8ο.
Ακόμα με τρώει μέσα μου, αν και δε θα το έδινα πέραν της 1ης εβδομάδας. Μπορεί και να το δοκιμάσω. Τα προϊόντα της Hipp γενικά είναι εξαιρετικά.
Η αμερικανική παιδιατρική Ακαδημία δεν συστήνει την αποφυγή του ρυζάλευρου ως πρώτη τροφή, ωστόσο προτείνει ταυτόχρονα μια ποικιλία τροφών.
Οπότε, δώσε ότι σε κάνει να νιώθεις ασφάλεια. Εγώ δεν πήρα βιολογικό αχλάδι, αλλά θα το σκεφτώ τώρα που το λες. Εσένα τι πλάνο σου έδωσε ο παιδίατρος σχετικά; 

Αα, επίσης μετά συμπλήρωσα με γάλα και ήπιε μόνο 20ml (έτσι μου είπε να κάνω μέχρι να βρω πόσο τρώει)
και κοιμάται σαν πουλάκι ένα δίωρο πια (πριν 3ω έφαγε). Κανονικά μου τρώει ανά 2 με 2.5ω.
Οπότε εικάζω ότι χόρτασε για τα καλά! Νερό δεν έδωσα αφού συμπλήρωσα με γάλα.
Εντωμεταξύ, περίμενα να φάει 4-5 κουταλιές, έτσι μου έλεγαν δηλαδή για 1η φορά και το έφαγε όλο η χοντρούλα μου♡
Ίσως έπαιξε ρόλο και το ότι ξέρει το κουτάλι από μωρό, επειδή της δίνω την d3 με αυτό!

• Μου αρέσει 1

3 ώρες πρίν, itsathina είπε:

Δεν έβαλα καθόλου νερό, έβαλα απλά μητρικό γάλα. Μου βγήκε νερουλό, αλλά διάβασα πως για αρχή, δεν είναι κακό να είναι έτσι γιατί με λεπτόρρευστα έχουν μάθει.
Απορία το έχω ακόμα γιατί ο παιδίατρος μου έχει πρώτα το αχλάδι στην εισαγωγή, ίσως επειδή είναι γλυκό και πιο μαλακό από το μήλο;
Εγώ επειδή είχα άγχος, αγόρασα και το ρυζάλευρο της hipp το βιολογικό, που είναι χωρίς ζάχαρη, χωρίς γάλα και χωρίς γλουτένη, γιατί μου είπε τη βρώμη να τη δώσω στον 8ο.
Ακόμα με τρώει μέσα μου, αν και δε θα το έδινα πέραν της 1ης εβδομάδας. Μπορεί και να το δοκιμάσω. Τα προϊόντα της Hipp γενικά είναι εξαιρετικά.
Η αμερικανική παιδιατρική Ακαδημία δεν συστήνει την αποφυγή του ρυζάλευρου ως πρώτη τροφή, ωστόσο προτείνει ταυτόχρονα μια ποικιλία τροφών.
Οπότε, δώσε ότι σε κάνει να νιώθεις ασφάλεια. Εγώ δεν πήρα βιολογικό αχλάδι, αλλά θα το σκεφτώ τώρα που το λες. Εσένα τι πλάνο σου έδωσε ο παιδίατρος σχετικά; 

Αα, επίσης μετά συμπλήρωσα με γάλα και ήπιε μόνο 20ml (έτσι μου είπε να κάνω μέχρι να βρω πόσο τρώει)
και κοιμάται σαν πουλάκι ένα δίωρο πια (πριν 3ω έφαγε). Κανονικά μου τρώει ανά 2 με 2.5ω.
Εντωμεταξύ, περίμενα να φάει 4-5 κουταλιές, έτσι μου έλεγαν δηλαδή για 1η φορά και το έφαγε όλο η χοντρούλα μου♡
Ίσως έπαιξε ρόλο και το ότι ξέρει το κουτάλι από μωρό, επειδή της δίνω την d3 με αυτό!

Περιμένω πως κ πως κ εμείς να ξεκινήσουμε να δω αντιδράσεις !!!Είδη πλέον μας κοιτάζει καλά καλά την ώρα που τρώμε.Εγω δεν θα πάρω τίποτα βιολογικό ακόμα και αυτά έχουν φάρμακα το γνωρίζω από τον άντρα μου έχουμε ελιές και φυστικιες και ραντίζουμε βέβαια πλέον με πιο ήπια φάρμακα.Περα από αυτό είναι πανάκριβα χωρίς να ξέρεις αν πληρούν 100% αυτό που λένε ,για μένα το βιολογικό είναι αυτό που έχει φυτέψει μόνος σου κ δεν έχει κανένα φάρμακο.

Θυμάμαι στα κορίτσια μου είχε ξεκινήσει με μήλο ,μια άλλη φίλη μου η παιδίατρος της ,της είπε να ξεκινήσει με πορτοκάλι,άλλη λένε με μπανάνα .Εγώ για ένα διάστημα μέχρι να μπει η μπανάνα και το αβοκάντο που βοηθάνε στο άλεσμα ,το μήλο και το αχλάδι θα το βράζω λίγο στον ατμομαγειρα.

• Μου αρέσει 2

Γειά σας κορίτσια!!.

Εχουμε ξεκινήσει και εμείς φρούτο κρέμα εδώ και 1 μήνα χωρίς μεγάλη επιτυχία!!!Ξεκινήσαμε και λαχανικά οπότε περιμένω να δω πως θα πάει σε μερικές μέρες θα μπούμε και στο κρέας! 

Εμείς ξεκινήσαμε με μήλο μετά αχλάδι μετά μπανάνα και πορτοκαλί μου είχε πει και ρόδι και γενικά ότι φρούτο εποχής θελω αλλά η μικρή δεν έτρωγε ούτε τα βασικά!Της έβρασα μήλο, αχλάδι και μπάνανα και κάπως καλύτερα ξεκίνησε να τρώει είχα πάρει και μπισκοτα της hip αλλά ούτε αυτό της άρεσε που είχε και το γάλα της μέσα στην ουσία...πολύ άγχος ελπίζω να τα καταφέρουμε σιγά σιγά... 

• Μου αρέσει 1

16 hours ago, itsathina said:

Νομιζω οντως παιζει ρολο αυτο με τη d3 που λες! Μπραβο στο μικρουλι σου που τα παει τοσο καλα!! Και μενα μου λενε οτι τη 1η μερα μπορει να μη φαει και τιποτα, το πολυ 1 κουταλιτσα με το ζορι.

Εμας η παιδιατρος μας ειπε αν θελουμε να ξεκινησουμε σιγα σιγα με συτες τις βιολογικες κρεμες της hipp, τις υποαλλεργικες, πηρα της βρωμης και το κεχρι. Δεν ξερω αν θα της αρεσει γιατι υπολογιζω οτι θα ειναι ανοστα. Αλλα βαζοντας γαλα λογικα θα νοστιμεψει. 

Πρεπει να τα βραζουμε/ψηνουμε τα φρουτα; Δεν χανουν ετσι οτι πολυτιμο συστατικο εχουν; 

• Μου αρέσει 1

Διαφημίσεις

13 ώρες πρίν, Penny28 είπε:

Γειά σας κορίτσια!!.

Εχουμε ξεκινήσει και εμείς φρούτο κρέμα εδώ και 1 μήνα χωρίς μεγάλη επιτυχία!!!Ξεκινήσαμε και λαχανικά οπότε περιμένω να δω πως θα πάει σε μερικές μέρες θα μπούμε και στο κρέας! 

Εμείς ξεκινήσαμε με μήλο μετά αχλάδι μετά μπανάνα και πορτοκαλί μου είχε πει και ρόδι και γενικά ότι φρούτο εποχής θελω αλλά η μικρή δεν έτρωγε ούτε τα βασικά!Της έβρασα μήλο, αχλάδι και μπάνανα και κάπως καλύτερα ξεκίνησε να τρώει είχα πάρει και μπισκοτα της hip αλλά ούτε αυτό της άρεσε που είχε και το γάλα της μέσα στην ουσία...πολύ άγχος ελπίζω να τα καταφέρουμε σιγά σιγά... 

Εγώ αυτό που θα σου πρότεινα είναι να μην ανχωνεσαι και μην περιμένεις να φάει την ποσότητα που θες ,ξεκίνησε από την αρχή χωρίς να την ζορισεις .Σήμερα 2 κουταλιές αύριο θα βάλεις στόχο για μια παραπάνω και θα σταματάς αν το μωρό δυσανασχετεί,την επόμενη μέρα μια παραπάνω από την προηγούμενη κτλ ,έτσι το μωρό θα το αγαπησει τι φαγητό .Και στα 3 μου κορίτσια αυτό έκανα αλλά και στα παιδιά που κρατούσα σιγά σιγά .

1 ώρα πρίν, depifish είπε:

Νομιζω οντως παιζει ρολο αυτο με τη d3 που λες! Μπραβο στο μικρουλι σου που τα παει τοσο καλα!! Και μενα μου λενε οτι τη 1η μερα μπορει να μη φαει και τιποτα, το πολυ 1 κουταλιτσα με το ζορι.

Εμας η παιδιατρος μας ειπε αν θελουμε να ξεκινησουμε σιγα σιγα με συτες τις βιολογικες κρεμες της hipp, τις υποαλλεργικες, πηρα της βρωμης και το κεχρι. Δεν ξερω αν θα της αρεσει γιατι υπολογιζω οτι θα ειναι ανοστα. Αλλα βαζοντας γαλα λογικα θα νοστιμεψει. 

Πρεπει να τα βραζουμε/ψηνουμε τα φρουτα; Δεν χανουν ετσι οτι πολυτιμο συστατικο εχουν; 

Όχι δεν πρέπει κανονικά αλλά όταν κάνεις εισαγωγή πχ το μήλο μόνο του δύσκολα αλέθεται μένει κομματάκια ,όταν μπει η μπανάνα που βοηθάει εκεί αλεθεται καλύτερα .Εγώ το έβραζα για λίγο για να μπορώ να το αλεθω έτσι κ αλλιώς δεν είναι μια συνέχεια

Κοριτσια η πρωτη αποπειρα φαγητου πληρης αποτυχια! Δαναη-κουταλι 1-0! Χαχαχαχαχαχα! Ο κακος χαμος εγινε! Παντου κρεμες, ξυνιζε τη μουρη της, αναθεμα κι αν καταπιε μιση κουταλιτσα! Εγω η αληθεια δεν ηθελα να τη ζορισω, αλλα ειχα τη πεθερα μου που δυο φορες της ανοιξε το στομα με το ζορι και το βαλε μεσα το κουταλι, καθολου δεν μου αρεσε αυτη η κινηση... Την επομενη φορα θα φροντισω να της τη δωσω οταν δεν θα ειναι εδω. 

πρίν από 30 λεπτά , depifish είπε:

Κοριτσια η πρωτη αποπειρα φαγητου πληρης αποτυχια! Δαναη-κουταλι 1-0! Χαχαχαχαχαχα! Ο κακος χαμος εγινε! Παντου κρεμες, ξυνιζε τη μουρη της, αναθεμα κι αν καταπιε μιση κουταλιτσα! Εγω η αληθεια δεν ηθελα να τη ζορισω, αλλα ειχα τη πεθερα μου που δυο φορες της ανοιξε το στομα με το ζορι και το βαλε μεσα το κουταλι, καθολου δεν μου αρεσε αυτη η κινηση... Την επομενη φορα θα φροντισω να της τη δωσω οταν δεν θα ειναι εδω. 

Ποτέ να μην πιέσεις το μωρό, ειδικά με τα αλεσμένα! Με το γάλα και έτρεμε το φυλλοκάρδι μας μην κάνουν αποστροφή!
Μην ανησυχείς.. συμπληρώνεις με γάλα!! Θα εξοικειωθεί λίγο λίγο!
Δεύτερη μέρα εμάς, έφαγε λίγο περισσότερο αλλά βαρέθηκε στο τέλος και της έκανα γάλα γιατί άρχιζε να γκρινιάζει. Ήπιε +30ml.
Μας πήρε ένα μισαωράκι και διάβασα ότι δεν πρέπει να παίρνει πάνω από μισή ώρα! Εσάς πόσο σας πήρε; 

20 minutes ago, itsathina said:

Ποτέ να μην πιέσεις το μωρό, ειδικά με τα αλεσμένα! Με το γάλα και έτρεμε το φυλλοκάρδι μας μην κάνουν αποστροφή!
Μην ανησυχείς.. συμπληρώνεις με γάλα!! Θα εξοικειωθεί λίγο λίγο!
Δεύτερη μέρα εμάς, έφαγε λίγο περισσότερο αλλά βαρέθηκε στο τέλος και της έκανα γάλα γιατί άρχιζε να γκρινιάζει. Ήπιε +30ml.
Μας πήρε ένα μισαωράκι και διάβασα ότι δεν πρέπει να παίρνει πάνω από μισή ώρα! Εσάς πόσο σας πήρε; 

Εμεις 5-10 λεπτα ασχοληθηκαμε, μετα το αφησα για να μη συνεχισει η αλλη να τη ζοριζει. Γιατι δεν πρεπει να ειναι πανω απο μισαωρο; 

3 ώρες πρίν, depifish είπε:

Να της το απαγορεύσεις είναι φυσιολογικό στην αρχή να μην θέλει είναι κάτι καινούργιο .

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...