Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 1 ώρα πρίν, dimi.tra είπε:

Απ ότι κατάλαβα ναι πάλι πρέπει να περάσεις επιτροπή γιατί εγώ επέμεινα λίγο και μου είχε πει αυτό σαν κόλλημα. Τυχερή είσαι που έχει μικρούς κύκλους εγώ πρέπει να περιμένω 35-40 μέρες. 
      Όλα καλά θα πάνε! Ξεκουράσου, να περάσουν οι γιορτές με τον άντρα σου ήρεμα, κάντε σεξ, απολαύστε την ηρεμία σας και σας εύχομαι του χρόνου τα Χριστούγεννα να μην έχετε ηρεμία αλλά ένα μικροσκοπικό πλασματάκι να σκούζει και να σας γεμίζει χαμόγελα 😂

Κορίτσια μου ερώτηση, 10 Ιανουαρίου έχω ραντεβού για να δούμε τ επόμενα βήματα για την επόμενη εμβρυομεταφορα  μιας και αυτήν δεν προχώρησε, έχω 4ββ 3αβ 2αβ βλαστοκυστες 5 ημερών που περιμένουν, μπορώ να επιλέξω ποια θα βάλω ή όχι???έχετε κάποιο τίπ να προτείνετε ή κάποια ερώτηση που μπορώ να κάνω στον γιατρό?

Μανουλες Οκτωβρίου 2021!!

Recommended Posts

Κι εγω ψηνομαι για blw αλλα μεικτα! Αρχικα θα ξεκινησουμε σιγα σιγα με μια κρεμα βρωμης ετσι για την εξοικιωση περισσοτερο να δω πως θα παει. Δεν θελω να της δωσω ρυζαλευρα και βανιλιες και τετοια, οποτε σκεφτομουν να ξεκινησουμε με αυτη της βρωμης και μια αλλη με κεχρι, και μετα σιγα σιγα τα φρουτα μαζι με blw. Αφου πρωτα δω βιντεακι για το τι να κανω και που να πιεσω σε περιπτωση πνιγμου! Χαχαχα! 

1 hour ago, Milena said:

Πηγαμε παιδίατρο σήμερα λοιπόν!!Καλε εχει ψηλώσει το κορίτσι μου ειναι 66 εκ και βάρος 7.450. Εμβόλια δεν καναμε ήθελε να περασει ολόκληρος μηνας απο τον κοβιντ.

Για στερεές μιλησαμε κι εμείς αλλα μου είπε να περιμενω μεχρι τον 6ο που θα ξεκινήσει φρούτα/λαχανικά κατευθείαν. Επίσης ειναι πολυ θετική στο blw και την ρωτησα αν μπορώ να το κανω μεικτά οπως σκεφτόμουν και μου ειπε ναι. Και δεν θα φαμε καθολου κρέμες. Η αλήθεια είναι ότι χάρηκα πολύ με αυτό!!!

Ειδε και τα δοντακια της μου ειπε πως τα κάτω έχουν αρχίσει να φαίνονται!Αχ θα τρελαθωωω!!

Τελικά χθες δεν ξύπνησε που είχε κοιμηθεί απο τις 8μιση. 6και μιση το πρωί ξύπνησε,θηλασε και μετά ξανακοιμηθηκε. Σήμερα οταν γυρισαμε απο τη σχολή την εκανα μπάνιο και στις 6μιση ειχε κοιμηθεί του καλου καιρου.Οποτε εγω την ξυπνησα στις 9μιση την αλλαξα θηλασε και κοιμήθηκε αμεσως. Νομίζω παίρνει πολλα ερεθίσματα στη σχολή και κουράζεται.

Ειμαι σε αναζήτηση για καρεκλακι φαγητού. Βασικα εχω δει ενα ξυλινο στα polihome (click and fun) το οποίο μου θυμίζει αυτό της Stokke ( tripp trapp) το οποίο ειναι πανάκριβο ομως!!(το ψαχνω κ μεταχειρισμένο). Επίσης στο ίδιο σχέδιο πανω κατω βρηκα το Safety 1st και το Hauck. Και τωρα που εψαξα λιγο παραπανω βρηκα και της RicoKids το Loni 5 in 1. Μάλλον σε αυτό θα καταληξω νομιζω.

Και σήμερα διαπιστωσα οτι θέλουμε και καινούργιο καθισματακι αυτοκινήτου!!!

Πωπω πολυ ομορφο αυτο το tripp trapp αλλα οντως απλησιαστη η τιμη!! Αλλα ειδικα στο χρωμα της μεντας που το δα στο mothercare ειναι πολυ ομορφο! 

Κοριτσια εχω κι αλλο θεμα με τη μικρη που ταλιμπανιζει ολο και περισσοτερο μερα με τη μερα! Περιμενω καθε φορα πως και πως να βγει ηλιος για να τη βαλω στο καροτσι να τη παω καμια βολτα να ξεδωσω κι εγω κι αυτη! Αλλα δεν θελει με τιποτα στο καροτσι ξαπλα!! Με τιποτα!! Προχτες ψιλονυσταζε και λεω δεν πειραζει, θα τη βαλω στο καροτσι και στη βολτα θα κοιμηθει (χααααχαχαχχα γελαει ολο το συμπαν μαζι μου....) 45 λεπτα ηταν η βολτα, 45 λεπτα γκρινια μιρλα γκρινια μιρλα... Σημερα λοιπον λεω θα τη παω μολις ξυπνησει να ειναι φρεσκια φρεσκια. Τη βαζω λοιπον, στο 2λεπτο (μπορει και λιγοτερο...) ξεκιναει παλι το μιρλι μιρλι!!! Την βγαζαμε απο το καροτσι και τη κρατουσαμε ορθια στη διαδρομη και ηταν μια χαρα. Με το που τη ξαπλωναμε κατευθειαν μιρλι μιρλι μιρλι μιρλι και κοιλιακους.. Μα ελεος πια!!! Εντομεταξυ το καροτσι εχει και το αυγο το οποιο νομιζω θα το προτιμουσε αφου θα ηταν καθιστη, αλλα δεν εχω τη κουκουλιτσα του και δεν θα θελα ακομα να τη βγαλω εξω στο αερα τοσο εκτεθειμενη. Και για το μαρσιπο που σκεφτηκα, σιγα μη κατσει! Μονο αν τη βαλω να κοιταει μπροστα αλλα παλι θα ειναι πολυ εκτεθειμενη στον αερα. Αχ... πανε οι βολτες που ονειρευομουν... κλαψ...! 

• Μου αρέσει 1

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 5,1k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Εγώ πήρα το Peg Perego Prima Pappa Follow Me με θέση από δερματίνη, σε γκρι. 
Της πήρα και ένα σετ φαγητού σιλικόνης Done by Deer, κουταλάκια και 2 σαλιάρες σιλικόνης.
Κορίτσια αυτό το σετ, είναι τέλειο! Περιμένω πως και πως να δω τι θα μου πει αύριο ο γιατρός:)

• Μου αρέσει 1

6 ώρες πρίν, Milena είπε:

Πηγαμε παιδίατρο σήμερα λοιπόν!!Καλε εχει ψηλώσει το κορίτσι μου ειναι 66 εκ και βάρος 7.450. Εμβόλια δεν καναμε ήθελε να περασει ολόκληρος μηνας απο τον κοβιντ.

Για στερεές μιλησαμε κι εμείς αλλα μου είπε να περιμενω μεχρι τον 6ο που θα ξεκινήσει φρούτα/λαχανικά κατευθείαν. Επίσης ειναι πολυ θετική στο blw και την ρωτησα αν μπορώ να το κανω μεικτά οπως σκεφτόμουν και μου ειπε ναι. Και δεν θα φαμε καθολου κρέμες. Η αλήθεια είναι ότι χάρηκα πολύ με αυτό!!!

Ειδε και τα δοντακια της μου ειπε πως τα κάτω έχουν αρχίσει να φαίνονται!Αχ θα τρελαθωωω!!

Τελικά χθες δεν ξύπνησε που είχε κοιμηθεί απο τις 8μιση. 6και μιση το πρωί ξύπνησε,θηλασε και μετά ξανακοιμηθηκε. Σήμερα οταν γυρισαμε απο τη σχολή την εκανα μπάνιο και στις 6μιση ειχε κοιμηθεί του καλου καιρου.Οποτε εγω την ξυπνησα στις 9μιση την αλλαξα θηλασε και κοιμήθηκε αμεσως. Νομίζω παίρνει πολλα ερεθίσματα στη σχολή και κουράζεται.

Ειμαι σε αναζήτηση για καρεκλακι φαγητού. Βασικα εχω δει ενα ξυλινο στα polihome (click and fun) το οποίο μου θυμίζει αυτό της Stokke ( tripp trapp) το οποίο ειναι πανάκριβο ομως!!(το ψαχνω κ μεταχειρισμένο). Επίσης στο ίδιο σχέδιο πανω κατω βρηκα το Safety 1st και το Hauck. Και τωρα που εψαξα λιγο παραπανω βρηκα και της RicoKids το Loni 5 in 1. Μάλλον σε αυτό θα καταληξω νομιζω.

Και σήμερα διαπιστωσα οτι θέλουμε και καινούργιο καθισματακι αυτοκινήτου!!!

Μπράβο στο κοριτσάκι σου αρκετά ψιλή πόσο μηνών είστε?Εμένα ο μπέμπης μου είναι 63,5 και 7200 4 μηνών ,εμείς θα ξεκινήσουμε 5 μηνών κατευθείαν φαγητό θα δώσω αλεσμένα ότι έκανα κ στα κορίτσια μου και μετά κάπου στον 10ο μήνα θα τον δω όμως αν είναι έτοιμος θα κάνουμε μετάβαση στα κομμάτια σιγά σιγά.Φοβαμαι από τόσο μικρό να δωσω κομμάτια και να ανχωνομαι κάθε φορά που έρχεται η ώρα του φαγητού.

• Μου αρέσει 1

4 ώρες πρίν, βιολετα3 είπε:

Μπράβο στο κοριτσάκι σου αρκετά ψιλή πόσο μηνών είστε?Εμένα ο μπέμπης μου είναι 63,5 και 7200 4 μηνών ,εμείς θα ξεκινήσουμε 5 μηνών κατευθείαν φαγητό θα δώσω αλεσμένα ότι έκανα κ στα κορίτσια μου και μετά κάπου στον 10ο μήνα θα τον δω όμως αν είναι έτοιμος θα κάνουμε μετάβαση στα κομμάτια σιγά σιγά.Φοβαμαι από τόσο μικρό να δωσω κομμάτια και να ανχωνομαι κάθε φορά που έρχεται η ώρα του φαγητού.

Ειναι 4 μηνων και 8 ημερων η μπεμπουλα!!

Κορίτσια εμείς θα πάρουμε μια συσκευή που λέγεται Life Vack αχρειαστη να ειναι βέβαια. Και καναμε και πρώτες βοήθειες πάλι (λογω δουλειάς το κάνουμε κάθε χρόνο).Κι εγω αγχώνομαι καπως θα δουμε πως θα πάει. Ειναι σημαντικό να ειμαι ηρεμη κι εγω μη της μεταδώσω την ανησυχία μου την ωρα του φαγητού. Στα λόγια καλά τα λεω για να δούμε οταμ έρθει η ωρα!!

@depifish ναι το ατιμο κι εμενα μ'αρεσει παρα πολύ αλλά τσούζει λιγακι!!!

Απο σετ φαγητού(  και ποτηράκι οταν θα ειναι ωρα για νερό οχι πριν μου πει η παιδίατρος) θα παρω της ezpz , και κουταλακια πηρουνακια bumkin. Επειδή θα κανω μεικτή blw θα δινω και προγεμισμενα κουταλακια. Εχω δει και της Boon το silicone feeder που μπορεις να βάζεις μεσα φρούτα κλπ η να το χρησιμοποιεις σαν βοηθημα οδοντοφυΐας. Επίσης στην ίδια λογική ειναι και αυτά της Munchkin με το διχτακι θα δοκιμασω και αυτά.

Ανυπομονώ λιγακι!!!!

πρίν από 29 λεπτά , Milena είπε:

Ειναι 4 μηνων και 8 ημερων η μπεμπουλα!!

Κορίτσια εμείς θα πάρουμε μια συσκευή που λέγεται Life Vack αχρειαστη να ειναι βέβαια. Και καναμε και πρώτες βοήθειες πάλι (λογω δουλειάς το κάνουμε κάθε χρόνο).Κι εγω αγχώνομαι καπως θα δουμε πως θα πάει. Ειναι σημαντικό να ειμαι ηρεμη κι εγω μη της μεταδώσω την ανησυχία μου την ωρα του φαγητού. Στα λόγια καλά τα λεω για να δούμε οταμ έρθει η ωρα!!

@depifish ναι το ατιμο κι εμενα μ'αρεσει παρα πολύ αλλά τσούζει λιγακι!!!

Απο σετ φαγητού(  και ποτηράκι οταν θα ειναι ωρα για νερό οχι πριν μου πει η παιδίατρος) θα παρω της ezpz , και κουταλακια πηρουνακια bumkin. Επειδή θα κανω μεικτή blw θα δινω και προγεμισμενα κουταλακια. Εχω δει και της Boon το silicone feeder που μπορεις να βάζεις μεσα φρούτα κλπ η να το χρησιμοποιεις σαν βοηθημα οδοντοφυΐας. Επίσης στην ίδια λογική ειναι και αυτά της Munchkin με το διχτακι θα δοκιμασω και αυτά.

Ανυπομονώ λιγακι!!!!

Τι συσκευή είναι αυτή που αναφέρεις?

Νομιζω έχω δει κ εγώ αυτά τα σετ φαγητού που λες ,και τα κουταλάκια ,ποτηράκι,νομίζω είναι λίγο ακριβά 

Διαφημίσεις

8 ώρες πρίν, βιολετα3 είπε:

Τι συσκευή είναι αυτή που αναφέρεις?

Νομιζω έχω δει κ εγώ αυτά τα σετ φαγητού που λες ,και τα κουταλάκια ,ποτηράκι,νομίζω είναι λίγο ακριβά 

Συσκευη αναροφησης σε περίπτωση πνιγμονης. Μας το ειχαν δείξει σε μια απο τις εκπαιδεύσεις α βοηθειών.

Ναι σε σχέση με άλλα είναι πιο ακριβά ισχύει!

Πήγαμε σήμερα παιδίατρο, όλα τέλεια και από αύριο ξεκινάμε αλεσμένα. Η δική μου είναι 5 μηνών 65εκ. είναι η πιο κοντή της παρέας; >.<
Τον ρώτησα για την Κρέμα βρώμης της Hipp και μου είπε από τον 8ο λόγω πιθανών αλλεργικών αντιδράσεων, το έχω διαβάσει και εγώ, αλλά στη συσκευασία λέει από το 5ο.
Μου είπε αν θέλω να δώσω το βιολογικό ριζάλευρο της hipp για μία εβδομάδα και πως να το φτιάξω με μητρικό αν θελήσω ή με formula 
και την άλλη βδομάδα να μπω σε φρούτα (να ξεκινήσω με αχλάδι) και να της δίνω νεράκι πλέον.
Γενικά, ο δικός μου έχει το ρυζάλευρο στο πλάνο! Δηλαδή την 2η εβδομάδα βάζει ένα γεύμα φρουτόκρεμα και ένα ρυζάλευρο.
Εγώ 100% θα κάνω 2 γεύματα φρουτόκρεμα. Πάντως είναι κάθε βδομάδα και +1 γεύμα. 
Θα το σκεφτώ έως αύριο με τι θα ξεκινήσω! Για blw δε ρώτησα, θα το δω σε κανένα μήνα που θα είναι στον 6ο ή στον 9ο.
@Milena silicone feeder πήρα της dr brown's, αν δεν την βολέψει η λαβή, θα πάρω και εγώ της boone.

Επίσης, είδα πως μιλούσατε για πάρκα και παρκοκρέββατα. 
Είχα αποφασίσει να μην πάρω, γιατί δεν θέλω να την περιορίσω καθόλου.
Μου φαίνεται λες και θα την βάζω σε κλουβί βρε κορίτσια.. θέλω να παίζει ελεύθερη!
Έλεγα να πάρω παζλ δαπέδου και στη χειρότερη κανένα παιδικό φράχτη παιδότοπου.
Πείτε τε μου τη γνώμη σας και όσες έχετε χρησιμοποιήσει.. 

• Μου αρέσει 1

πρίν από 47 λεπτά , itsathina είπε:

Πήγαμε σήμερα παιδίατρο, όλα τέλεια και από αύριο ξεκινάμε αλεσμένα. Η δική μου είναι 5 μηνών 65εκ. είναι η πιο κοντή της παρέας; >.<
Τον ρώτησα για την Κρέμα βρώμης της Hipp και μου είπε από τον 8ο λόγω πιθανών αλλεργικών αντιδράσεων, το έχω διαβάσει και εγώ, αλλά στη συσκευασία λέει από το 5ο.
Μου είπε αν θέλω να δώσω το βιολογικό ριζάλευρο της hipp για μία εβδομάδα και πως να το φτιάξω με μητρικό αν θελήσω ή με formula 
και την άλλη βδομάδα να μπω σε φρούτα (να ξεκινήσω με αχλάδι) και να της δίνω νεράκι πλέον.
Γενικά, ο δικός μου έχει το ρυζάλευρο στο πλάνο! Δηλαδή την 2η εβδομάδα βάζει ένα γεύμα φρουτόκρεμα και ένα ρυζάλευρο.
Θα το σκεφτώ έως αύριο με τι θα ξεκινήσω! Για blw δε ρώτησα, θα το δω σε κανένα μήνα που θα είναι στον 6ο ή στον 9ο.
@Milena silicone feeder πήρα της dr brown's, αν δεν την βολέψει η λαβή, θα πάρω και εγώ της boone.

Μου φαίνεται λες και θα την βάζω σε κλουβί βρε κορίτσια.. θέλω να παίζει ελεύθερη!

Και εμείς θα ξεκινήσουμε μόλις μπούνε στον πέμπτο μήνα ,θα ξεκινήσουμε με φαγητό και φρούτο ρυζαλευρο δεν θα δώσουμε γιατί δεν το χρειάζεται ο δικός μου έχει τα κιλα του.

Αν δεν θες να πάρεις πάρκο αν και υπάρχει κ πάρκο με όλο δίχτυ γύρω γύρω κ έτσι είναι σαν να είναι ανοιχτό πάρε τον φράχτη που λες γιατί κάποιες φορές θα χρειάζεται να την περιορίσεις κάπου για να κάνεις καμιά δουλειά που θέλεις.

2 ώρες πρίν, Milena είπε:

Συσκευη αναροφησης σε περίπτωση πνιγμονης. Μας το ειχαν δείξει σε μια απο τις εκπαιδεύσεις α βοηθειών.

Ναι σε σχέση με άλλα είναι πιο ακριβά ισχύει!

Μπήκα είδα πια συσκευή είναι ,όντως δηλαδή βγάζει το ξένο αντικείμενο 100%?Δεν υπάρχει χειρότερο να σου πνίγει το μωρό .Οταν ήταν η μεσαία μου 9 μηνών είχε πνίγει με ένα καπακι από ουίσκι τα μάζευε τότε ο άντρας μου και τα είχαμε σε ένα συρτάρι και μάλλον η μεγάλη πρέπει να πήρε ένα από αυτά και βρέθηκαν στα παιχνίδια του μωρού ,το πώς το έβγαλα μην με ρωτάτε είχαμε Άγιο για να συνέλθω τότε από την τρομάρα χρειάστηκε να πάρω λεξοτανιλ

πρίν από 57 λεπτά , itsathina είπε:

Ααχ αντε καλή αρχή Αθηνα!!!Να μας λες πως πάτε!!! Για το πάρκο εγω θα το κανω κούνια τελικά και το αλλο θα το παω στη μαμά μου για οταν πηγαίνουμε εκει παλι για να κοιμάται. Εμενα μου τα χαρισαν δεν θα αγοραζα από οσα μωράκια εχω δει κανενα δεν επαιζε εκεί μεσα. Εχω κι εγω παζλ πατωμα και εχω κλείσει με φραχτακι το σαλόνι. Βασικα εμείς δεν έχουμε δευτερο δωμάτιο για παιδικό οποτε το σαλόνι το άδειασα και εγινε παιδικο/playroom. Δεν εχω σκοπό να την βαλω από τώρα να κοιμάται εκεί όμως. Έχουμε μεγάλη κουζίνα οποτε αν εχουμε φίλους μαζευομαστε εκει.

πρίν από 16 λεπτά , βιολετα3 είπε:

Μπήκα είδα πια συσκευή είναι ,όντως δηλαδή βγάζει το ξένο αντικείμενο 100%?Δεν υπάρχει χειρότερο να σου πνίγει το μωρό .Οταν ήταν η μεσαία μου 9 μηνών είχε πνίγει με ένα καπακι από ουίσκι τα μάζευε τότε ο άντρας μου και τα είχαμε σε ένα συρτάρι και μάλλον η μεγάλη πρέπει να πήρε ένα από αυτά και βρέθηκαν στα παιχνίδια του μωρού ,το πώς το έβγαλα μην με ρωτάτε είχαμε Άγιο για να συνέλθω τότε από την τρομάρα χρειάστηκε να πάρω λεξοτανιλ

Ναι ακριβως αυτό κάνει. Παναγία μου δεν μπορώ να φανταστώ πως ενιωσες, ευτυχως ολα καλά!!!!Το σκέφτομαι κ τρέμω!!

• Μου αρέσει 1

πρίν από 19 λεπτά , βιολετα3 είπε:

Και εμείς θα ξεκινήσουμε μόλις μπούνε στον πέμπτο μήνα ,θα ξεκινήσουμε με φαγητό και φρούτο ρυζαλευρο δεν θα δώσουμε γιατί δεν το χρειάζεται ο δικός μου έχει τα κιλα του.

Ούτε εμένα το χρειάζεται. Είναι λίγο πιο πάνω από την 50th καμπύλη, στις καμπύλες του Παγκόσμιου Οργανισμού Υγείας (WHO)
και αντίστοιχα λίγο πιο πάνω από την 75η, στις καμπύλες του Εθνικού Βιβλιαρίου. Γι αυτό σκέφτομαι να την ξεκινήσω με φρούτο. 
Εσύ πως το έκανες; Ξεκινάς φρούτο και την 2η βδομάδα έχεις 2 γεύματα φρούτο πάλι; ή βάζεις λαχανικό;

Διαφημίσεις

3 hours ago, Milena said:

Ααχ αντε καλή αρχή Αθηνα!!!Να μας λες πως πάτε!!! Για το πάρκο εγω θα το κανω κούνια τελικά και το αλλο θα το παω στη μαμά μου για οταν πηγαίνουμε εκει παλι για να κοιμάται. Εμενα μου τα χαρισαν δεν θα αγοραζα από οσα μωράκια εχω δει κανενα δεν επαιζε εκεί μεσα. Εχω κι εγω παζλ πατωμα και εχω κλείσει με φραχτακι το σαλόνι. Βασικα εμείς δεν έχουμε δευτερο δωμάτιο για παιδικό οποτε το σαλόνι το άδειασα και εγινε παιδικο/playroom. Δεν εχω σκοπό να την βαλω από τώρα να κοιμάται εκεί όμως. Έχουμε μεγάλη κουζίνα οποτε αν εχουμε φίλους μαζευομαστε εκει.

Ναι ακριβως αυτό κάνει. Παναγία μου δεν μπορώ να φανταστώ πως ενιωσες, ευτυχως ολα καλά!!!!Το σκέφτομαι κ τρέμω!!

Μπηκα σε ενα site ψαχνοντας κι εγω για αυτη τη συσκευη που λετε και ειχε ενα βιντεο με ενα μωρακι που πνιγηκε και πως αυτο του εσωσε τη ζωη... Δεν ξερω αν  ηταν αληθινο ή φτιαχτο, αλλα με επιασε το στομαχι μου καθως το βλεπα! Φρικη! 

Κοριτσια ηθελα  να ρωτησω για αυτη τη συσκευη. Στις οδηγιες που βλεπω σε ενα σιτε λεει οτι δεν ειναι συμβατο για κατω των 10 κιλων. Υπαρχει αλλη για μωρα η αυτη ειναι η μονη;

6 ώρες πρίν, itsathina είπε:

Ούτε εμένα το χρειάζεται. Είναι λίγο πιο πάνω από την 50th καμπύλη, στις καμπύλες του Παγκόσμιου Οργανισμού Υγείας (WHO)
και αντίστοιχα λίγο πιο πάνω από την 75η, στις καμπύλες του Εθνικού Βιβλιαρίου. Γι αυτό σκέφτομαι να την ξεκινήσω με φρούτο. 
Εσύ πως το έκανες; Ξεκινάς φρούτο και την 2η βδομάδα έχεις 2 γεύματα φρούτο πάλι; ή βάζεις λαχανικό;

Όχι θα βάλουμε το φρούτο 1 γεύμα αρχικά κ μετά λαχανικά δεν χρειάζεται 2 γεύματα από φρούτο.

• Μου αρέσει 1

13 ώρες πρίν, itsathina είπε:

Καλημέραααα!! Καλά θα κάνεις κ θα ξεκινήσεις με φρούτο. Κ εγώ δε θέλω έτοιμες κρέμες. Πως σου είπε αν επιτρέπεται να φτιάξεις με φόρμουλα κρέμα? Θύμισε μου ποιο γάλα δίνεις?

• Μου αρέσει 1

7 ώρες πρίν, Blondie 2020 είπε:

Κοριτσια ηθελα  να ρωτησω για αυτη τη συσκευη. Στις οδηγιες που βλεπω σε ενα σιτε λεει οτι δεν ειναι συμβατο για κατω των 10 κιλων. Υπαρχει αλλη για μωρα η αυτη ειναι η μονη;

Ναι ισχύει αυτο για τα 10 κιλα για να εφαρμόζει σωστά η μασκα. Και στην επίσημη ιστοσελίδα το διευκρινίζει.

• Μου αρέσει 1

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...