Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 44 λεπτά , Makelen είπε:

Κοριτσι η 3ΑΒ ειναι καλυτερη απο την 4ΒΒ!

Σου βαζουν τις πιο καλες πρωτα! Εσυ επιλεγεις μονο αν θα ειναι μια ή δυο. Για παραπανω, αν το επιτεπει ο νομος, με βαση την ηλικια, το συζητας με τον γιατρο.

Στη θεση σου το πρωτο πραγμα που θα εκανα, πριν απο εξετασεις κτλ, θα ηταν να μιλησω με αλλον εξωσωματιστη. Να ξερει και τι λεει.. και πως να σε κατευθυνει. Εχει κανει πολλα φαουλ μεχρι στιγμης. 

Ισχυει αυτο που λες! Αλλα θελει ψαξιμο και καλο γιατρο για να σε κατευθυνει ως προς το τι σου ταιριαζει..

Ετσι κ αλλιως θα πάω να πάρω μια ακόμα γνώμη από κάπου. Είχα πάει και σε άλλους γιατρούς πριν καταλήξω με ποιον θα προσπαθήσω. Απλα ήθελα να δώσω μια ευκαιρία για μια ετ. Εχει πάρα πολύ καλό όνομα ο εν λόγω γιατρός απλά νομίζω πως ίσως δε μπορεί να μου προσφέρει κάτι άλλο πλέον.

Μανουλες Οκτωβρίου 2021!!

Recommended Posts

4 ώρες πρίν, depifish είπε:

Να ρωτησω κατι ασχετο, ειμαι στην αναζητηση παρκοκρεβατου, θελω ενα φορητο για να το πηγαινουμε και στη γιαγια της να κοιμαται εκει αν χρειαστει. Αλλα δεν μπορω να καταλαβω τις διαφορες και τι να προσεξω. Κοιταζω στο skroutz και εχει απο 40 μεχρι 200 ευρω! Μηπως εχετε καμια ιδεα να μου πειτε; 

@Flolipop παπακι μου τι κανετε εσεις; πως τα πατε;;

Καμία διαφορά δεν έχουν παρά μόνο στην μάρκα ,αν έχει εχτρα πράγματα πχ αλλαξιερα .Γιά μένα μην πάρεις ακριβό πάρε ένα οικονομικό για να πάρεις κ ένα στρωματακι εφόσον το θες και να κοιμάται όταν πηγαίνετε στην γιαγιά .

Κορίτσια μου τι να σας πω αφού φοβόμουν και να σας το γράψω ,σήμερα το βράδυ μέχρι στιγμής άλλο παιδί ,έκανε μπάνιο στης 8 ,8μιση κοιμήθηκε χωρίς να βγάλει άχνα ,ξύπνησε στης 12και μισή θήλασε λίγο και ξανακοιμηθηκε πάλι αμέσως ,αφού φοβάμαι τώρα να κοιμηθώ εγώ μην τυχόν και ξυπνήσει :)

• Μου αρέσει 4

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 5,1k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

On 27/2/2022 at 4:59 ΠΜ, Roulaa@ είπε:

Εγω τον βαζω να ακουμπάει στη πλάτη του καναπέ κ κάθεται αλλιώς αν δεν ακουμπάει κάπου πέφτει. Αλλα φοβάμαι να τον αφήνω έτσι μήπως δεν επιτρέπεται ακόμα

Άσχετο ρε κορίτσια αλλά εσάς αν τρώτε σας κοιτάνε? Εμάς παρα πολύ. Ότι κ να φάμε μας κοιτάει στο στόμα. Παρακολουθεί τη κινηση με το πιρούνι. Μ έρχεται κρίμα ρε γμτ

Ρώτησα τον παιδίατρο και μου είπε να την αφήνω να κάθεται αν το θέλει, οπότε την αφήνω.
Με κοιτάει και εμένα στο στόμα κάθε φορά που τρώω. Παρατηρεί τα πάντα. Κάνω και εγώ πιο έντονες τις κινήσεις εφόσον δείχνει ενδιαφέρον.
Κάπου είχα διαβάσει ότι πρέπει να τους δείχνουμε, ώστε να έχουν δει την κίνηση και να μη τους είναι ξένη.

• Μου αρέσει 2

6 ώρες πρίν, βιολετα3 είπε:

Καμία διαφορά δεν έχουν παρά μόνο στην μάρκα ,αν έχει εχτρα πράγματα πχ αλλαξιερα .Γιά μένα μην πάρεις ακριβό πάρε ένα οικονομικό για να πάρεις κ ένα στρωματακι εφόσον το θες και να κοιμάται όταν πηγαίνετε στην γιαγιά .

Κορίτσια μου τι να σας πω αφού φοβόμουν και να σας το γράψω ,σήμερα το βράδυ μέχρι στιγμής άλλο παιδί ,έκανε μπάνιο στης 8 ,8μιση κοιμήθηκε χωρίς να βγάλει άχνα ,ξύπνησε στης 12και μισή θήλασε λίγο και ξανακοιμηθηκε πάλι αμέσως ,αφού φοβάμαι τώρα να κοιμηθώ εγώ μην τυχόν και ξυπνήσει :)

Είναι με τις μέρες τους τελικά! Εμένα όλο το βράδυ στριφογυρναγε απ τις 2μιση κ να φανταστείς 23:00 κοιμήθηκε. Τι να πω άγονη με άφησε.  Δεν έκλαιγε βασικά απλά δε κοιμόταν 

@depifish συμφωνώ με τη @βιολετα3 όλα τα ιδια είναι. Απλά η αλλαξιερα βολεύει πααααρα πολύ. Εγω εφτιαξα κ στρώμα καλό σε μαγαζί που κάνουν στρώματα κ είναι μια χαρά για ύπνο.

10 hours ago, βιολετα3 said:

Ισως ειναι η "λιακαδα" που λεγαμε!!  Μακαρι να μην ερθει η καταιγιδα παλι, αλλα προετοιμασου καλου κακου!! Πιθανον ομως και σημερα να ειναι πολυ ηρεμος και χωρις γκρινια, απολαυσε το οσο μπορεις ❤ Χαχαχα! 

Διαφημίσεις

1 hour ago, βιολετα3 είπε:

Κορίτσια καλημέρα εσείς αδιαθετησατε?όσες θηλάζετε είδατε διαφορά στην ροή ή στο μωρό?

Καλησπέρα! Πριν λίγες μέρες είδα λίγες σταγόνες αίμα ...από τότε τίποτα!Αλλά κατάλαβα για δύο μέρες ότι είχα κάποια μείωση γιατί το μωρό ζητούσε πιο συχνά γεύματα

Δεν ξέρω αν ήταν περίοδος γιατι η Άννα πατσουρου αναφέρει ότι θεωρείται περίοδος όταν υπάρχει αίμα για πάνω από 48 ώρες 

πρίν από 13 λεπτά , Nefeli91 είπε:

Καλησπέρα! Πριν λίγες μέρες είδα λίγες σταγόνες αίμα ...από τότε τίποτα!Αλλά κατάλαβα για δύο μέρες ότι είχα κάποια μείωση γιατί το μωρό ζητούσε πιο συχνά γεύματα

Δεν ξέρω αν ήταν περίοδος γιατι η Άννα πατσουρου αναφέρει ότι θεωρείται περίοδος όταν υπάρχει αίμα για πάνω από 48 ώρες 

Έτσι είχα εγώ τον Δεκέμβρη και τον Ιανουάριο είδα λίγο αίμα θα έλεγα σταγόνες για 2,3 μέρες Τώρα έχω κανονικό αίμα το καταλαβαίνω που τρέχει .Απλά σήμερα μου είναι λίγο πιο ανήσυχος από τ πρωί σε σχέση με άλλες μέρες και ο θηλασμός μεγαλύτερο σε διάρκεια.

Τώρα λογικά  σου ήρθε περίοδος κανονική !Απ' ότι έχω διαβάσει από πολλές θηλάζουσες το ίδιο πράγμα λένε ...ότι είναι ανήσυχα. Εφόσον όμως το παιδί μπαίνει πιο συχνά στο στήθος,η παραγωγή  θ επανέλθει πολύ γρήγορα!!

• Ευχαριστώ 1

4 ώρες πρίν, depifish είπε:

Απ οσο ξερω δεν μειωνεται η παραγωγη κατα τη διαρκεια της περιοδου, η ροη πεφτει.

Όντως αυτό το διαπίστωσα κ εγώ τώρα το πρωί που αδιαθέτησα και θήλασα ήταν μια χαρά η ροή στα επόμενα γεύματα είδα πως δεν ήταν ίδια κ τώρα τι βράδυ πιο χάλια σε σημείο που νευρίαζε ο μπέμπης

Διαφημίσεις

Εγω κάποια στιγμή νομιζα πως ειχα αδιαθετησει αλλα οχι κανονικά και απο τοτε τίποτα. Τότε δεν θηλαζα ακομη αντλουσα αποκλειστικά και δεν ειχα δει κάποια διαφορά στην παραγωγή. Καπου ειχα διαβάσει ότι αλλαζει η γεύση ειναι λιγότερο γλυκό και περισσότερο αλμυρό και ισως αυτό κάποια μωρά να τα ξενίσει.

Εγω σήμερα ξεκινησα δουλειά (εχω σχολή μπαλέτου/εναέριων ακροβατικων) και κοριτσια την πήρα μαζί, δεν θελω να την αφήσω στην πεθερά μου. Επειδή δουλεύουμε μαζι με τον σύζυγό μου ηταν κι εκείνος εκεί και την εκανε μερικές βόλτες πανω κατω στο καρότσι αν και την περισσότερη ώρα χαζευε τα κορίτσια. Γενικά εχω αποφασίσει να την παίρνω μαζι μου οπου και αν παω.Και τώρα που θηλάζει κιόλας ειναι ακομα πιο εύκολο. Χθες κοιμηθηκε κανονικά οπως πάντα, εντωμεταξυ απο ομιλία ολη μερα κελαηδαει σήμερα εχει πολύ πλάκα!!!

@depifish για το πάρκο θα συμφωνήσω κι εγω με την Βιολέτα. Εμενα μου εχουν χαρίσει δύο ενα MAxi Cosi και ενα Lionelo το δεύτερο εχει και αλλαξιερα και εχω και ακομα ενα δεν ξερω τι μάρκα αλλά δεν βλέπω και μεγάλες διαφορές. Οπότε ισως το καλύτερο ειναι να επενδύσεις στο στρωμα οπως είπαν και τα κορίτσια!

Επίσης κι εγω τωρα ψαχνω κουνια αν και δεν θελω να δωσω πολλά γιατί σκέφτομαι οτι μολις μεγαλώσει λίγο θα ηθελα να της φτιαξουμε κρεβάτι Montessori.Οποτε κοιταω μεταχειρισμένα στο FB marketplace (εχω κανει φοβερές αγορές απο εκεί, καρότσι/λικνο/μαξιλαρι θηλασμού που εψαχνα το lactimi και ειναι απλά τέλειο/ενδοεπικοινωνια). 

4 ώρες πρίν, Milena είπε:

Εγω κάποια στιγμή νομιζα πως ειχα αδιαθετησει αλλα οχι κανονικά και απο τοτε τίποτα. Τότε δεν θηλαζα ακομη αντλουσα αποκλειστικά και δεν ειχα δει κάποια διαφορά στην παραγωγή. Καπου ειχα διαβάσει ότι αλλαζει η γεύση ειναι λιγότερο γλυκό και περισσότερο αλμυρό και ισως αυτό κάποια μωρά να τα ξενίσει.

Εγω σήμερα ξεκινησα δουλειά (εχω σχολή μπαλέτου/εναέριων ακροβατικων) και κοριτσια την πήρα μαζί, δεν θελω να την αφήσω στην πεθερά μου. Επειδή δουλεύουμε μαζι με τον σύζυγό μου ηταν κι εκείνος εκεί και την εκανε μερικές βόλτες πανω κατω στο καρότσι αν και την περισσότερη ώρα χαζευε τα κορίτσια. Γενικά εχω αποφασίσει να την παίρνω μαζι μου οπου και αν παω.Και τώρα που θηλάζει κιόλας ειναι ακομα πιο εύκολο. Χθες κοιμηθηκε κανονικά οπως πάντα, εντωμεταξυ απο ομιλία ολη μερα κελαηδαει σήμερα εχει πολύ πλάκα!!!

@depifish για το πάρκο θα συμφωνήσω κι εγω με την Βιολέτα. Εμενα μου εχουν χαρίσει δύο ενα MAxi Cosi και ενα Lionelo το δεύτερο εχει και αλλαξιερα και εχω και ακομα ενα δεν ξερω τι μάρκα αλλά δεν βλέπω και μεγάλες διαφορές. Οπότε ισως το καλύτερο ειναι να επενδύσεις στο στρωμα οπως είπαν και τα κορίτσια!

Επίσης κι εγω τωρα ψαχνω κουνια αν και δεν θελω να δωσω πολλά γιατί σκέφτομαι οτι μολις μεγαλώσει λίγο θα ηθελα να της φτιαξουμε κρεβάτι Montessori.Οποτε κοιταω μεταχειρισμένα στο FB marketplace (εχω κανει φοβερές αγορές απο εκεί, καρότσι/λικνο/μαξιλαρι θηλασμού που εψαχνα το lactimi και ειναι απλά τέλειο/ενδοεπικοινωνια). 

Γιατι αντί για κούνια δε χρησιμοποιείς ένα απ τα παρκοκρεβατα που έχεις κ να κάνεις ένα στρώμα κούνιας στο μέγεθος του παρκοκρεβατου? Εγώ έτσι έκανα κ δε χρειάστηκε να πάρω κούνια στη μάνα μου. Αγόρασα παρκοκρεβατο με 2ο όροφο κ έφτιαξα στρώμα καλό στις διαστάσεις που ήθελα με τα υλικά που ήθελα μέσα κ το έβαλα στο παρκοκρεβατο. Μια χαρά ήταν καλύτερο από το να πετάξεις λεφτά για κούνια που σε 1 χρόνο που θ τη βάλεις σε κρεβάτι να σου πάει άχρηστη. Βασικά χώρο θα σου πιάνει μέχρι να τη ξαναχρησιμοποιησεις. Σκέψου το πάντως. Εξοικονόμεις κ χώρο κ χρήμα έτσι!!!

Καλά έκανες κ την έχεις μαζί σου αφού δε σου δημιουργεί πρόβλημα. Να αέριζει καλά το χώρο ο σύζυγος πριν πας εσύ με το μωρο κ όλα καλά! Η πεθερά σου δεν παραξενευτηκε που δε την άφησες σε εκείνη? Εμενα θα χαιρόταν κιολας αν μπορούσα να τον πάρω μαζί μου. Η μανα μου το αντίθετο 

• Μου αρέσει 1

20 ώρες πρίν, depifish είπε:

Ισως ειναι η "λιακαδα" που λεγαμε!!  Μακαρι να μην ερθει η καταιγιδα παλι, αλλα προετοιμασου καλου κακου!! Πιθανον ομως και σημερα να ειναι πολυ ηρεμος και χωρις γκρινια, απολαυσε το οσο μπορεις ❤ Χαχαχα! 

Καλημέρα για πια λιακάδα λέγαμε?Ήρθε η καταιγίδα και τι καταιγίδα δεν κοιμηθήκαμε σχεδόν καθόλου χθες βράδυ όλο στριφογυρίζε νιαουριζε.Εχθες αδιαθέτησα νιώθω πτώμα ,με έπιασε και το αυχενικό μου η μισή πλευρά μου δεν μπορώ να την κουνισω .

7 ώρες πρίν, Milena είπε:

Θα συμφωνήσω με την ρουλα ,εφόσον έχεις πάρκο κρεβατο παράγγειλε στρώμα στης διαστάσεις του και μια χαρά θα κοιμάται το παιδί και πιο οικονομικά θα σου έρθει .

• Μου αρέσει 1

Τωρα που το λέτε καλη ιδέα μου φαίνεται!!! Ευχαριστώ!!!

Κορίτσια εχω δυο ερωτήσεις:

Για τη δεύτερη δοση του επιδόματος γεννησης κάνουμε αιτηση εκ νέου;

Για το επίδομα παιδιού απο τον ΟΠΕΚΑ ξερετε αν έχει ανοίξει η πλατφόρμα;Ειχα διαβάσει οτι θα ξεκινουσαν οι αιτήσεις τελη Φεβρουαρίου αλλά οσες φορες μπήκα μέχρι και προχθές δεν εβγαλα ακρη.

@Roulaa@ βασικά δεν το ξερει οτι την παίρνουμε μαζί, δεν της το λέμε γιατί θα αρχίσει που το πατε το παιδί κλπ.

Δεν έχω κανένα προβλημα μαζι της, αλλά δεν θελω να της την αφησω. Ουτε καν να της πω να έρθει να την κρατήσει να κάνω κάποιες δουλειές. Δεν θελω να αρχισω τέτοιες διαδικασίες μια χαρά απόσταση έχουμε μας παίρνουν αν θέλουν να έρθουν, η ρωτάνε αν γίνεται να παμε εμείς απο εκει. Ειναι πολύ καλοι άνθρωποι απλα εγώ προτιμώ να μείνουν τα πράγματα ως εχουν.

Οταν εχει καλο καιρο ο μπαμπάς της την πάει βόλτα εκεί και λίγο πριν τελειωσω εγώ μάθημα έρχεται στη σχολή. Έτσι το κάναμε απο τον Ιανουάριο που πηγαινα για λίγο.Τωρα που θα αναλαβω ολα μου τα τμήματα παλι θα ειναι περισσότερες ωρες μαζι μου. Θα της φτιαξω μια γωνία με στρώμα παζλ και καποια παιχνίδια της να κάθεται και το δεύτερο καρότσι θα το εχω μονο για τη σχολή.

Απο ύπνο είμαστε καθε μέρα διαφορετικά. Χθες παλι ξυπνησε 5 παρά το πρωί,θηλασε και ευτυχως!κοιμηθηκε κατευθειαν ως τις 8μιση. Και απο εκεινη την ωρα τώρα κοιμήθηκε παλι, το τι λέει το στομα της ολη την ώρα!!!

1 hour ago, Milena said:

Τωρα που το λέτε καλη ιδέα μου φαίνεται!!! Ευχαριστώ!!!

Κορίτσια εχω δυο ερωτήσεις:

Για τη δεύτερη δοση του επιδόματος γεννησης κάνουμε αιτηση εκ νέου;

Για το επίδομα παιδιού απο τον ΟΠΕΚΑ ξερετε αν έχει ανοίξει η πλατφόρμα;Ειχα διαβάσει οτι θα ξεκινουσαν οι αιτήσεις τελη Φεβρουαρίου αλλά οσες φορες μπήκα μέχρι και προχθές δεν εβγαλα ακρη.

@Roulaa@ βασικά δεν το ξερει οτι την παίρνουμε μαζί, δεν της το λέμε γιατί θα αρχίσει που το πατε το παιδί κλπ.

Δεν έχω κανένα προβλημα μαζι της, αλλά δεν θελω να της την αφησω. Ουτε καν να της πω να έρθει να την κρατήσει να κάνω κάποιες δουλειές. Δεν θελω να αρχισω τέτοιες διαδικασίες μια χαρά απόσταση έχουμε μας παίρνουν αν θέλουν να έρθουν, η ρωτάνε αν γίνεται να παμε εμείς απο εκει. Ειναι πολύ καλοι άνθρωποι απλα εγώ προτιμώ να μείνουν τα πράγματα ως εχουν.

Οταν εχει καλο καιρο ο μπαμπάς της την πάει βόλτα εκεί και λίγο πριν τελειωσω εγώ μάθημα έρχεται στη σχολή. Έτσι το κάναμε απο τον Ιανουάριο που πηγαινα για λίγο.Τωρα που θα αναλαβω ολα μου τα τμήματα παλι θα ειναι περισσότερες ωρες μαζι μου. Θα της φτιαξω μια γωνία με στρώμα παζλ και καποια παιχνίδια της να κάθεται και το δεύτερο καρότσι θα το εχω μονο για τη σχολή.

Απο ύπνο είμαστε καθε μέρα διαφορετικά. Χθες παλι ξυπνησε 5 παρά το πρωί,θηλασε και ευτυχως!κοιμηθηκε κατευθειαν ως τις 8μιση. Και απο εκεινη την ωρα τώρα κοιμήθηκε παλι, το τι λέει το στομα της ολη την ώρα!!!

Ναι κι εγω αυτο θα σου λεγα με το παρκο. Να παρεις ενα στρωματακι και μια χαρα θα εισαι! Θελω κι εγω να της παρω κρεβατακι montesorri οταν μεγαλωσει! Τα λατρευω! Οπως και σκηνουλα! ❤

Μια φιλη μου στειλε χτες μηνυμα οτι μολις ειχε ανοιξει η πλατφορμα, ξαναδοκιμασες; Εγω εχω κανει ηδη αιτηση το προηγουμενο διμηνο οποτε δεν χρειαζεται παλι υποθετω. Οπως και για το επιδομα γεννησης απο οσο ξερω δεν χρειςζεται να ξανακανεις κατι. Εννοεις για τα δοση των 1000 ευρω, σωστα; 

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...