Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 44 λεπτά , Makelen είπε:

Κοριτσι η 3ΑΒ ειναι καλυτερη απο την 4ΒΒ!

Σου βαζουν τις πιο καλες πρωτα! Εσυ επιλεγεις μονο αν θα ειναι μια ή δυο. Για παραπανω, αν το επιτεπει ο νομος, με βαση την ηλικια, το συζητας με τον γιατρο.

Στη θεση σου το πρωτο πραγμα που θα εκανα, πριν απο εξετασεις κτλ, θα ηταν να μιλησω με αλλον εξωσωματιστη. Να ξερει και τι λεει.. και πως να σε κατευθυνει. Εχει κανει πολλα φαουλ μεχρι στιγμης. 

Ισχυει αυτο που λες! Αλλα θελει ψαξιμο και καλο γιατρο για να σε κατευθυνει ως προς το τι σου ταιριαζει..

Ετσι κ αλλιως θα πάω να πάρω μια ακόμα γνώμη από κάπου. Είχα πάει και σε άλλους γιατρούς πριν καταλήξω με ποιον θα προσπαθήσω. Απλα ήθελα να δώσω μια ευκαιρία για μια ετ. Εχει πάρα πολύ καλό όνομα ο εν λόγω γιατρός απλά νομίζω πως ίσως δε μπορεί να μου προσφέρει κάτι άλλο πλέον.

Μανουλες Οκτωβρίου 2021!!

Recommended Posts

2 ώρες πρίν, itsathina είπε:

Φυσικά και όχι.. να μην ανησυχείς για τίποτα τέτοιο!! Εμένα είναι 4,5, ξέρεις διαφορά που κάνουν 15 μέρες;
Αλλά έτσι κι αλλιώς κάθε μωρό έχει τον δικό του χαρακτήρα! Θα το κάνει όταν θέλει..
Μπρούμυτα δεν την αφήνω και εγώ πολύ, γιατί έχει την παλινδρόμηση και φοβάμαι μη βγάλει.
Πολλές φορές μου το έχει κάνει 2ω μετά το φαγητό όταν της κάνω ασκησούλες, αλλά και χωρίς.

Πολύ πιθανόν από τα δόντια είναι, έτσι πιστεύω και εγώ.. ή άλμα! 

Ούτε εμένα κάθεται, θέλει υποστήριξη!
Και όπως είπε η @βιολετα3, φωνήηη!!
Κορίτσια, ειδικά άμα μιλάω με τον πατέρα της και δε την κοιτάω, γκαρίζει!!

Εμεις αυτό με τη φωνή το ξεπεράσαμε λίγο τώρα. Αρχές Φεβρουαρίου πριν αρρωστησουμε φώναζε τόσο πολύ που βραχνιασε όλη μέρα "μιλαγε" μόνος του. Κ δυνατά κ αν του μιλούσαμε μίλαγε ακόμα πιο δυνατά. Μετά αρρώστησε το έκοψε κ τώρα ευτυχώς το ξέχασε κ το κάνει πιο λίγο μέσα στη μέρα. Αρχίζουν κ μαθαίνουν τη φωνή τους κ τους αρέσει!!!!

Εγω τον βαζω να ακουμπάει στη πλάτη του καναπέ κ κάθεται αλλιώς αν δεν ακουμπάει κάπου πέφτει. Αλλα φοβάμαι να τον αφήνω έτσι μήπως δεν επιτρέπεται ακόμα

Άσχετο ρε κορίτσια αλλά εσάς αν τρώτε σας κοιτάνε? Εμάς παρα πολύ. Ότι κ να φάμε μας κοιτάει στο στόμα. Παρακολουθεί τη κινηση με το πιρούνι. Μ έρχεται κρίμα ρε γμτ 

• Μου αρέσει 1

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 5,1k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

9 ώρες πρίν, Roulaa@ είπε:

Εμεις αυτό με τη φωνή το ξεπεράσαμε λίγο τώρα. Αρχές Φεβρουαρίου πριν αρρωστησουμε φώναζε τόσο πολύ που βραχνιασε όλη μέρα "μιλαγε" μόνος του. Κ δυνατά κ αν του μιλούσαμε μίλαγε ακόμα πιο δυνατά. Μετά αρρώστησε το έκοψε κ τώρα ευτυχώς το ξέχασε κ το κάνει πιο λίγο μέσα στη μέρα. Αρχίζουν κ μαθαίνουν τη φωνή τους κ τους αρέσει!!!!

Εγω τον βαζω να ακουμπάει στη πλάτη του καναπέ κ κάθεται αλλιώς αν δεν ακουμπάει κάπου πέφτει. Αλλα φοβάμαι να τον αφήνω έτσι μήπως δεν επιτρέπεται ακόμα

Άσχετο ρε κορίτσια αλλά εσάς αν τρώτε σας κοιτάνε? Εμάς παρα πολύ. Ότι κ να φάμε μας κοιτάει στο στόμα. Παρακολουθεί τη κινηση με το πιρούνι. Μ έρχεται κρίμα ρε γμτ 

Και ο δικός μου μας κοιτάζει και ειδικά όταν μασάμε μες στο στόμα ,λογικά επειδή βλέπουν κίνηση,ακόμα δεν ζηλεύουν γιατί δεν ξέρουν τι κάνουμε ,όμως όταν αρχίσουν και αυτά να τρώνε εκεί να δεις.

Κοριτσια εγώ έχω απελπιστει ,ξυπνάει το βράδυ περισσότερες φορές κ από όταν ήταν νεογέννητο.Ειδικα κάπου 4 ξυπνάει για τα καλά κ μετά κάνω αμάν να τον ξανά κοιμησω μπορεί να πάει κ 6 ,κ εννοείται πριν από αυτό έχει ξυπνήσει αλλες 2 φορές χωρίς να έχει ανοίξει τα μάτια .

• Μου αρέσει 1

3 ώρες πρίν, βιολετα3 είπε:

Και ο δικός μου μας κοιτάζει και ειδικά όταν μασάμε μες στο στόμα ,λογικά επειδή βλέπουν κίνηση,ακόμα δεν ζηλεύουν γιατί δεν ξέρουν τι κάνουμε ,όμως όταν αρχίσουν και αυτά να τρώνε εκεί να δεις.

Κοριτσια εγώ έχω απελπιστει ,ξυπνάει το βράδυ περισσότερες φορές κ από όταν ήταν νεογέννητο.Ειδικα κάπου 4 ξυπνάει για τα καλά κ μετά κάνω αμάν να τον ξανά κοιμησω μπορεί να πάει κ 6 ,κ εννοείται πριν από αυτό έχει ξυπνήσει αλλες 2 φορές χωρίς να έχει ανοίξει τα μάτια .

Είναι δύσκολη η νύχτα ρε γμτ. Εμένα ευτυχώς κοιμάται. Εννοείται δεν ανοίγω φώτα. Αλλα δεν ξερω τι να σου πω για να το αλλάξεις 

6 ώρες πρίν, βιολετα3 είπε:

Είναι πολύ σημαντικό ν γίνονται κάποια πράγματα για ν βοηθήσεις το παιδί , δυστυχώς δεν είναι όλα καλοβουλα στον ύπνο .

Πρέπει όλους τους ύπνους να τους κάνει στο ίδιο μέρος!!! Πολύ σημαντικό...

Επίσης σκοτάδι και τη μερα όταν κοιμάται !! Μην φοβάσαι δεν θ κάνει τη μέρα νύχτα !!

Να χρησιμοποιήσετε λευκό ήχο οπωσδήποτε !!

Για να έχει καλό βράδυ πρέπει πρώτα ν φτιάξετε σωστά τόυς ημερήσιους!

Πολύ σημαντικό ν βάζεις το παιδί την σωστή ώρα για ν μην σου κάνει τόσα ξυπνήματα.

Πόσο μηνών είναι ;

3 ώρες πρίν, Nefeli91 είπε:

Είναι πολύ σημαντικό ν γίνονται κάποια πράγματα για ν βοηθήσεις το παιδί , δυστυχώς δεν είναι όλα καλοβουλα στον ύπνο .

Πρέπει όλους τους ύπνους να τους κάνει στο ίδιο μέρος!!! Πολύ σημαντικό...

Επίσης σκοτάδι και τη μερα όταν κοιμάται !! Μην φοβάσαι δεν θ κάνει τη μέρα νύχτα !!

Να χρησιμοποιήσετε λευκό ήχο οπωσδήποτε !!

Για να έχει καλό βράδυ πρέπει πρώτα ν φτιάξετε σωστά τόυς ημερήσιους!

Πολύ σημαντικό ν βάζεις το παιδί την σωστή ώρα για ν μην σου κάνει τόσα ξυπνήματα.

Πόσο μηνών είναι ;

Δεν είχαμε πριν πρόβλημα μια χαρά κοιμόταν!!!Αυτό ξεκίνησε κάπου στις 15 βδομάδων ,τώρα είναι 4 μηνών .Εγώ δοκιμάσει τα πάντα ότι ώρα και να τον βάλω θα κοιμηθεί την ίδια ώρα ,έχω δοκιμάσει κ νωρίτερα και αργότερα,όλα κλειστά ακόμα κ την ημέρα , εννοείται λευκος ήχος από την ημέρα που γεννήθηκε.Θελωβνα πιστεύω πως είναι άλματα .

Διαφημίσεις

2 ώρες πρίν, βιολετα3 είπε:

Δεν είχαμε πριν πρόβλημα μια χαρά κοιμόταν!!!Αυτό ξεκίνησε κάπου στις 15 βδομάδων ,τώρα είναι 4 μηνών .Εγώ δοκιμάσει τα πάντα ότι ώρα και να τον βάλω θα κοιμηθεί την ίδια ώρα ,έχω δοκιμάσει κ νωρίτερα και αργότερα,όλα κλειστά ακόμα κ την ημέρα , εννοείται λευκος ήχος από την ημέρα που γεννήθηκε.Θελωβνα πιστεύω πως είναι άλματα .

Έτσι πιστεύω κ εγω. Κάποια παιδιά είναι δύσκολα στον ύπνο άλλα στο φαγητό...γενικά κάπου θα δυσκολεύεται η κάθε μανούλα. Εμένα από νεογέννητο δεν έπινε την απαιτούμενη ποσότητα κ συνεχίζει αυτό το τροπάριο άλλα με τον ύπνο είναι οκ. Κοιμάται μισάωρο μέσα στη μέρα ανά 2.5 ώρες απ όταν θα ξυπνήσει κ το βράδυ σχεδόν 7ωρες σερί. Εκτός από σήμερα που ενω κοιμήθηκε στις 22:00 μέχρι τωρα έχει ξυπνήσει 3 φορές. Τη 1η του επιασα το χεράκι ξανακοιμηθηκε. Μετά από κάνα μισάωρο πάλι τα ίδια τον κουμησα κοιμήθηκε κ τη τρίτη φορά δε σταματαγε το κλαμα. Του έφτιαξα γαλα ήπιε λίγο κ τωρα χαζοκοιμαται στην αγκαλιά. Όταν πάω να τον ξαπλώσω ξυπνάει. 

Αχ @βιολετα3 σε νιώθω απόλυτα σήμερα με τα ξυπνηματα μέσα στη νύχτα 

• Μου αρέσει 1

πρίν από 10 λεπτά , Roulaa@ είπε:

Έτσι πιστεύω κ εγω. Κάποια παιδιά είναι δύσκολα στον ύπνο άλλα στο φαγητό...γενικά κάπου θα δυσκολεύεται η κάθε μανούλα. Εμένα από νεογέννητο δεν έπινε την απαιτούμενη ποσότητα κ συνεχίζει αυτό το τροπάριο άλλα με τον ύπνο είναι οκ. Κοιμάται μισάωρο μέσα στη μέρα ανά 2.5 ώρες απ όταν θα ξυπνήσει κ το βράδυ σχεδόν 7ωρες σερί. Εκτός από σήμερα που ενω κοιμήθηκε στις 22:00 μέχρι τωρα έχει ξυπνήσει 3 φορές. Τη 1η του επιασα το χεράκι ξανακοιμηθηκε. Μετά από κάνα μισάωρο πάλι τα ίδια τον κουμησα κοιμήθηκε κ τη τρίτη φορά δε σταματαγε το κλαμα. Του έφτιαξα γαλα ήπιε λίγο κ τωρα χαζοκοιμαται στην αγκαλιά. Όταν πάω να τον ξαπλώσω ξυπνάει. 

Αχ @βιολετα3 σε νιώθω απόλυτα σήμερα με τα ξυπνηματα μέσα στη νύχτα 

Και εμένα όλο αυτό ξεκίνησε σταδιακά ,την μια ημέρα ξυπνούσε λίγο και ξανακοιμοτανε,την επόμενη ξυπνούσε και εμένα ξύπνιος μια ώρα τώρα έχει παραγινει,φαντάσου κοιμήθηκε 9 ξύπνησε 11 τον ξανακοιμησα ξύπνησε 12 όπου και τον θήλασα από τότε δεν ξανακοιμηθηκε τώρα είναι ξύπνιος 

@βιολετα3 @Roulaa@

Κορίτσια κι εμενα για πρώτη φορά χθες μου ξυπνησε αρκετές φορές μεσα στο βράδυ που ποτέ μα ποτέ δεν το εχει κάνει, κοιμόταν σερί απο πολυ μικρουλα. Θηλαζε και μετα κοιμόταν και μετα απο καμια ωρα και κατι πάλι ξύπνια. Και μεχρι το πρώτο ξύπνημα περίπου στις 2 κοιμόταν ανησυχα. 

Δεν ξερω τι απο ολα μπορεί να ειναι, αλμα, τα ούλα της (σαλια και χερακια συνεχεια στο στομα ολη μέρα) η αν την ενοχλεί η κοιλιά της γιατί σήμερα ειναι 5η μερα που δεν εχει κάνει κακακια. Είναι πολυ ηρεμη ομως όπως πάντα. Από χθες η ομιλία της εχει αλλαξει κιόλας "λέει" περισσότερα και δοκιμαζει καινουριες φωνουλες.

• Μου αρέσει 1

1 hour ago, Milena said:

@βιολετα3 @Roulaa@

Κορίτσια κι εμενα για πρώτη φορά χθες μου ξυπνησε αρκετές φορές μεσα στο βράδυ που ποτέ μα ποτέ δεν το εχει κάνει, κοιμόταν σερί απο πολυ μικρουλα. Θηλαζε και μετα κοιμόταν και μετα απο καμια ωρα και κατι πάλι ξύπνια. Και μεχρι το πρώτο ξύπνημα περίπου στις 2 κοιμόταν ανησυχα. 

Δεν ξερω τι απο ολα μπορεί να ειναι, αλμα, τα ούλα της (σαλια και χερακια συνεχεια στο στομα ολη μέρα) η αν την ενοχλεί η κοιλιά της γιατί σήμερα ειναι 5η μερα που δεν εχει κάνει κακακια. Είναι πολυ ηρεμη ομως όπως πάντα. Από χθες η ομιλία της εχει αλλαξει κιόλας "λέει" περισσότερα και δοκιμαζει καινουριες φωνουλες.

Τοτε μαλλον το αλμα ειναι! Αφου κανει και καινουργιες φωνουλες!! Αυτο το αλμα 15-19 ειναι ξεπατωμος!!! Και τωρα που θηλαζει νομιζω ειναι φυσιολογικο μεχρι και 6-7 μερες να μην κανει κακακια, οπως και το να κανει καθε μερα ακομα και μετα απο καθε γευμα.

Κοριτσια κουραγιο με τις αυπνιες, αλμα ειναι θα περασει! Ειναι αυτο που λεμε οτι μαλλον σκανε πυροτεχνηματα μεσα στο κεφαλακι τους με ολα αυτα που ειναι να μαθουν που δεν μπορουν να το διαχειριστουν και τους προκαλει ανησυχια και φοβο! 

Εμεις λογικα το περασαμε, αν και με τον υπνο παλι εχουμε προβλημα πολλων αφυπνισεων. Θεωρω οτι τωρα μαλλον ειναι τα ουλα της. Κοιμαται στην αγκαλια (οχι ευκολα βεβαια, αυτο εξακολουθει να υπαρχει...) αλλα αν την αφησεις κατω, μπορει και στο 5λεπτο να αρχισει τα τριβεται και μετα αρχιζει και κλαιει. Αλλες φορες βαζει τσιριδες απευθειας. Πολλα βραδια αναγκαζομαι να κοιμαμαι (ο θεος να τον κανει υπνο δηλαδη) εχοντας τη συνεχως αγκαλια, ωστε με το που αντιληφθω κινηση να τη κουνησω αμεσως για να ξανακοιμηθει! Στην αρχη ελεγα μηπως ακομα ειναι το αλνα γιατι συμφωνα με την ΠΗΤ τωρα μπηκε στην 19η αλλα δεν γινεται να κραταει 2 μηνες!!! Λετε να το παιρναει και συμφωνα με την ημερονηνια γεννησης αλλα και συμφωνα με τη ΠΗΤ μετα; χαχαχαχα! Θα πηδηχτω απ το παραθυρο!!! 

• Μου αρέσει 2

Διαφημίσεις

3 ώρες πρίν, Milena είπε:

@βιολετα3 @Roulaa@

Πόσο είναι η μπέμπα σου?Τι να πω παιδιά αυτό το άλμα μας έχει κανείς άνω κάτω .

1 ώρα πρίν, depifish είπε:

Τοτε μαλλον το αλμα ειναι! Αφου κανει και καινουργιες φωνουλες!! Αυτο το αλμα 15-19 ειναι ξεπατωμος!!! Και τωρα που θηλαζει νομιζω ειναι φυσιολογικο μεχρι και 6-7 μερες να μην κανει κακακια, οπως και το να κανει καθε μερα ακομα και μετα απο καθε γευμα.

Κοριτσια κουραγιο με τις αυπνιες, αλμα ειναι θα περασει! Ειναι αυτο που λεμε οτι μαλλον σκανε πυροτεχνηματα μεσα στο κεφαλακι τους με ολα αυτα που ειναι να μαθουν που δεν μπορουν να το διαχειριστουν και τους προκαλει ανησυχια και φοβο! 

Εμεις λογικα το περασαμε, αν και με τον υπνο παλι εχουμε προβλημα πολλων αφυπνισεων. Θεωρω οτι τωρα μαλλον ειναι τα ουλα της. Κοιμαται στην αγκαλια (οχι ευκολα βεβαια, αυτο εξακολουθει να υπαρχει...) αλλα αν την αφησεις κατω, μπορει και στο 5λεπτο να αρχισει τα τριβεται και μετα αρχιζει και κλαιει. Αλλες φορες βαζει τσιριδες απευθειας. Πολλα βραδια αναγκαζομαι να κοιμαμαι (ο θεος να τον κανει υπνο δηλαδη) εχοντας τη συνεχως αγκαλια, ωστε με το που αντιληφθω κινηση να τη κουνησω αμεσως για να ξανακοιμηθει! Στην αρχη ελεγα μηπως ακομα ειναι το αλνα γιατι συμφωνα με την ΠΗΤ τωρα μπηκε στην 19η αλλα δεν γινεται να κραταει 2 μηνες!!! Λετε να το παιρναει και συμφωνα με την ημερονηνια γεννησης αλλα και συμφωνα με τη ΠΗΤ μετα; χαχαχαχα! Θα πηδηχτω απ το παραθυρο!!! 

Ξαφνικά άλλαξε αρκετά κάνει φωνουλες ,πιάνει την κουβέρτα και την φέρνει στο πρόσωπο του ,από χθες προσπαθεί να γυρίσει αλλά δεν τ έχει καταφέρει ακόμα.Και εγώ αυτο αναρωτιέμαι και εγω γιατί λένε κανονικά ότι τα άλματα τα υπολογίζεις βάση ΠΗΤ και όχι γεννήσεις ,αν το πάνε βάση γεννήσεις είμαστε στην 18 βδομα.αν βάση ΠΗΤ εμείς είμαστε στην 17 βδομάδων και είμαι έτοιμη να βάλω τα κλαματα :) αν ησχυει αυτό που λες 

1 hour ago, βιολετα3 said:

Πόσο είναι η μπέμπα σου?Τι να πω παιδιά αυτό το άλμα μας έχει κανείς άνω κάτω .

Ξαφνικά άλλαξε αρκετά κάνει φωνουλες ,πιάνει την κουβέρτα και την φέρνει στο πρόσωπο του ,από χθες προσπαθεί να γυρίσει αλλά δεν τ έχει καταφέρει ακόμα.Και εγώ αυτο αναρωτιέμαι και εγω γιατί λένε κανονικά ότι τα άλματα τα υπολογίζεις βάση ΠΗΤ και όχι γεννήσεις ,αν το πάνε βάση γεννήσεις είμαστε στην 18 βδομα.αν βάση ΠΗΤ εμείς είμαστε στην 17 βδομάδων και είμαι έτοιμη να βάλω τα κλαματα :) αν ησχυει αυτό που λες 

Πραγματικα δεν ξερω τι ισχυει, γιατι εμας ηδη ειχε ξεκινησει τη παρανοια τοτε και συμφωνα με την ΠΗΤ δεν ειχαμε μπει καν στο αλμα τοτε! Και συμφωνα με την ημερομηνια γεννησης παλι ειχαμε αποκλιση και ξερω οτι γενικα δεν ειναι απολυτα ολα αυτα, το καθε παιδακι εχει αλλους ρυθμους. Αφου βλεπεις κι εσυ τοσες αλλαγες στον μικρο σου τοτε σιγουρα ειναι το αλμα! Μεσα στη παρανοια, ειχε καποιες μερες "λιακαδας" οπου ηταν ησυχη, ετρωγε, μιλουσε, χαζουλιζε, ενας παραδεισος... και ελεγα οτι να, τελειωσε! Και μετα παλι παρανοια! Χαχαχαχ! Και τωρα πλησιαζει το 23-26 και καποιοι λενε οτι ειναι ακομα χειροτερο... Και δοντια και αλμα μαζι... Απαπα... Αλλα ας μην απελπιστω απο τωρα!! 

• Χαχα 1

@βιολετα3 Ειμαστε στη 18η εβδομαδα βαση ημερομηνίας γέννησης, αλλιως βαση ΠΗΤ στη 15η. 

Παντως σήμερα μέχρι στιγμής εχει κοιμηθεί κατι 20λεπτα, στο ενδιάμεσο διάστημα θηλαζει ακατάπαυστα η θέλει να ειναι όρθια συνεχώς (για ξαπλωμένη δεν το συζητάω, αρχίζει τους κοιλιακούς και τα ροκανισματα μεχρι να τις δωσουμε χερια να σηκωθεί) και τωρα έχει σχεδον ενα διωρο που κοιμάται και σκεφτομουν πως μάλλον να την ξυπνησω αφού 9μιση παει για ύπνο. Αλλά τελικα την  αφηνω και ας παει και αργότερα για ύπνο δεν πειράζει, ετσι κι αλλιώς θα το ξαναβρει το πρόγραμμα της κάποια στιγμή.

@depifish

Πανω που το εγραψα σημερα έκανε..το εχω διαβάσει κι εγω αυτό για τα θηλαζοντα μωράκια οπότε δεν με ανησηχουσε και ιδιαίτερα απλά βλέπω ωρες ωρες ζοριζεται η καημενουλα..

Να ρωτησω κατι ασχετο, ειμαι στην αναζητηση παρκοκρεβατου, θελω ενα φορητο για να το πηγαινουμε και στη γιαγια της να κοιμαται εκει αν χρειαστει. Αλλα δεν μπορω να καταλαβω τις διαφορες και τι να προσεξω. Κοιταζω στο skroutz και εχει απο 40 μεχρι 200 ευρω! Μηπως εχετε καμια ιδεα να μου πειτε; 

@Flolipop παπακι μου τι κανετε εσεις; πως τα πατε;;

• Μου αρέσει 1

1 hour ago, depifish είπε:

Να ρωτησω κατι ασχετο, ειμαι στην αναζητηση παρκοκρεβατου, θελω ενα φορητο για να το πηγαινουμε και στη γιαγια της να κοιμαται εκει αν χρειαστει. Αλλα δεν μπορω να καταλαβω τις διαφορες και τι να προσεξω. Κοιταζω στο skroutz και εχει απο 40 μεχρι 200 ευρω! Μηπως εχετε καμια ιδεα να μου πειτε; 

@Flolipop παπακι μου τι κανετε εσεις; πως τα πατε;;

Εγω έχω ένα lorelli  με 2 ορόφους κ αλλαξιερα. Καμία διαφορά δεν έχουν κλείνουν όλα εύκολα 

Εμενα κορίτσια σίγουρα είναι σε αλμα. Σήμερα δεν έχει φάει καθόλου. Ενω έτρωγε 150 με 180 σε κάθε γεύμα σήμερα έτρωγε 110

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...