Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 44 λεπτά , Makelen είπε:

Κοριτσι η 3ΑΒ ειναι καλυτερη απο την 4ΒΒ!

Σου βαζουν τις πιο καλες πρωτα! Εσυ επιλεγεις μονο αν θα ειναι μια ή δυο. Για παραπανω, αν το επιτεπει ο νομος, με βαση την ηλικια, το συζητας με τον γιατρο.

Στη θεση σου το πρωτο πραγμα που θα εκανα, πριν απο εξετασεις κτλ, θα ηταν να μιλησω με αλλον εξωσωματιστη. Να ξερει και τι λεει.. και πως να σε κατευθυνει. Εχει κανει πολλα φαουλ μεχρι στιγμης. 

Ισχυει αυτο που λες! Αλλα θελει ψαξιμο και καλο γιατρο για να σε κατευθυνει ως προς το τι σου ταιριαζει..

Ετσι κ αλλιως θα πάω να πάρω μια ακόμα γνώμη από κάπου. Είχα πάει και σε άλλους γιατρούς πριν καταλήξω με ποιον θα προσπαθήσω. Απλα ήθελα να δώσω μια ευκαιρία για μια ετ. Εχει πάρα πολύ καλό όνομα ο εν λόγω γιατρός απλά νομίζω πως ίσως δε μπορεί να μου προσφέρει κάτι άλλο πλέον.

Μανουλες Οκτωβρίου 2021!!

Recommended Posts

3 ώρες πρίν, itsathina είπε:

Αυτό για τις μύξες δεν ισχύει.. στο λέω επειδή το ξέρω από τα σιδεράκια. Μαζεύουν από πίσω, από τα σάλια.
Κάθε φορά που μου τα έσφιγγε και πόναγα, το πρωί ξύπναγα μπουκωμένη και ήμουν και όλη μέρα. 
Όσον αφορά τον πυρετό, φυσιολογική θεωρείται η θερμοκρασία που δεν ξεπερνά τους 38,3°C,
οπότε σωστά, μπορεί να παρατηρήσεις ένα 38°C που δεν θεωρείται πυρετός, αλλά δεν είναι και 36°C -37°C.
Σε ότι αμερικάνικο/αγγλικό site έχω διαβάσει λένε για μέση θερμοκρασία γύρω στους 38°C στην οδοντοφυΐα. 
Το λέει και στο site του nurofen για παιδιά, που είναι και για την οδοντοφυΐα. Ο βήχας επίσης είναι σύμπτωμα.
Το παιδί είναι μια χαρά, μη σκέφτεσαι έτσι. Τα 2 πιο κοινά συμπτώματα είναι ο ανήσυχος ύπνος -που σου κάνει- και τα κόκκινα και πρησμένα ούλα.

Συμφωνώ μαζί σου σε όλα! Θυμάμαι τη κόρη μ όταν έβγαζε δόντια. Μονίμως με καταρροη ήταν. Βέβαια αν η βιολετα λέει μύξα μπορεί να εννοεί πράσινη που αν είναι πράσινη τότε ίσως κ να μην είναι απ τα δοντια κ να κρυωσε. Διαφανές θυμάμαι ήταν της κόρης μου κ μονίμως μπουκωμένη εκείνο το διάστημα. 

Αυτό με το ντεπον δε το ήξερα...ωραια ιδέα από το να πιει ντεπον το παιδί!!

• Μου αρέσει 1

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 5,1k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Τις μόνες πιπίλες που μου πήρε το μωρό είναι οι bibs με καουτσούκ.

Τις χρησιμοποιούν πολλά θηλάζοντα βρέφη 
13 ώρες πρίν, βιολετα3 είπε:

Κορίτσια καλησπέρα εμείς από χθες μια τρελή κατάσταση,θες το μπούκωμα που έχει ,θες άλμα ?δεν ξέρω ,μια απελπισία, να θέλει να κοιμηθεί κ να μην κοιμάται με τίποτα ,την νύχτα δε, έχω ξεχάσει πόσες φορές ξύπνησε .Σήμερα από της 5 το πρωί ζήτημα να έχει κοιμηθεί 3 ώρες,το μεσημέρι μόνο που κοιμήθηκε 2 ώρες και τώρα είναι ξύπνιος από της 4 κ παλεύω να τον κοιμισω .Εγώ έχω διαπιστώσει πως την ώρα που είναι κουρασμένος θέλει κάτι να πιπιλαει στο στήθος νευριάζει γιατί του έρχεται γάλα ,πιπίλα έχω προσπαθήσει δεν θέλει με τίποτα έχω αγοράσει ο,τι κυκλοφορεί ,και αυτές τ μέρες ανακάλυψε το δάχτυλο αλλά κ εκεί νευριάζει κλαίει γιατί ακόμα δεν ξέρει να το βάζει καλά .

5 ώρες πρίν, Roulaa@ είπε:

Συμφωνώ μαζί σου σε όλα! Θυμάμαι τη κόρη μ όταν έβγαζε δόντια. Μονίμως με καταρροη ήταν. Βέβαια αν η βιολετα λέει μύξα μπορεί να εννοεί πράσινη που αν είναι πράσινη τότε ίσως κ να μην είναι απ τα δοντια κ να κρυωσε. Διαφανές θυμάμαι ήταν της κόρης μου κ μονίμως μπουκωμένη εκείνο το διάστημα. 

Αυτό με το ντεπον δε το ήξερα...ωραια ιδέα από το να πιει ντεπον το παιδί!!

Καλημέρα κορίτσια ,δεν έχει καταρροή είναι βουλωμένη η μύτη του το ένα ρουθούνι όταν του κάνω όρο βγάζει βλεννες μυξα διαυγείς και μέχρι να την βγάλει πρέπει να κάνω πολλές φορές όρο κ μετά ενώ του έχω κάνει πάλι ακούγεται λες κ έχει ακόμα .

πρίν από 31 λεπτά , Nefeli91 είπε:

Τις μόνες πιπίλες που μου πήρε το μωρό είναι οι bibs με καουτσούκ.

Καλημέρα υπάρχουν κ στο φαρμακείο?Θα πάρω να δω !!!

11 ώρες πρίν, itsathina είπε:

Μιλένα μήπως δεν είναι Covid και είναι γρίπη; Εγώ είναι να κάνω το εμβόλιο τώρα.

Εκανα Ράπιντ χθες βγήκε θετικό, οπότε αύριο παω ξανα για μοριακο...ουφ.....

• Λυπημένη/-ος 1

Διαφημίσεις

1 ώρα πρίν, Nefeli91 είπε:

Τις αγόρασα μέσω skroutz μου ήρθαν από πολύ μακριά , από  κατάστημα στην Κρήτη !

Ευχαριστώ έκανα παραγγελία, ευχαριστώ!!!!

πρίν από 37 λεπτά , Milena είπε:

Εκανα Ράπιντ χθες βγήκε θετικό, οπότε αύριο παω ξανα για μοριακο...ουφ.....

Περαστικά βρε κορίτσι μου!!!

2 ώρες πρίν, βιολετα3 είπε:

Ευχαριστώ έκανα παραγγελία, ευχαριστώ!!!!

Περαστικά βρε κορίτσι μου!!!

Να επιμείνεις ,θα τη συνηθίσει!Εμένα με έσωσε η πιπίλα σε δύσκολες κατάστασεις όπου ακόμη και το στήθος τον νευριάζει .

4 ώρες πρίν, Nefeli91 είπε:

Να επιμείνεις ,θα τη συνηθίσει!Εμένα με έσωσε η πιπίλα σε δύσκολες κατάστασεις όπου ακόμη και το στήθος τον νευριάζει .

Μακάρι !!!Και εμένα νευριάζει στο στήθος γιατί αφού έχει φάει θέλει να πιπιλαει να νανουριστη αλλά του έρχεται γάλα 

Διαφημίσεις

3 ώρες πρίν, Milena είπε:

Ευχαριστώ πολύ Βιολέτα μου!! Πως είστε εσείς σήμερα;

Καλησπέρα καλύτερα μπορώ να πω ,αλλά πολύ γκρινια λογικά λόγο άλματος,άλλαξε ο ύπνος του τα πρωινά δεν κοιμάται σχεδόν καθόλου κάτι δεκάλεπτα,το μεσημέρι 1 ώρα ,θηλάζει αρκετά και η ώρα του ύπνου μαρτύριο εχθές το βράδυ έκανα 3 ώρες να τον κοιμησω κ ξυπνούσε ανα 1 ώρα κυρίως όχι να φάει να κάνει πιπίλα το οποίο δεν το αντέχω με τίποτα.Εσεις πως είστε?

πρίν από 33 λεπτά , βιολετα3 είπε:

Καλησπέρα καλύτερα μπορώ να πω ,αλλά πολύ γκρινια λογικά λόγο άλματος,άλλαξε ο ύπνος του τα πρωινά δεν κοιμάται σχεδόν καθόλου κάτι δεκάλεπτα,το μεσημέρι 1 ώρα ,θηλάζει αρκετά και η ώρα του ύπνου μαρτύριο εχθές το βράδυ έκανα 3 ώρες να τον κοιμησω κ ξυπνούσε ανα 1 ώρα κυρίως όχι να φάει να κάνει πιπίλα το οποίο δεν το αντέχω με τίποτα.Εσεις πως είστε?

Εμενα ξυπναει τη νύχτα κ κλαίει αλλά μόνο αγκαλίτσα τον παίρνω το  κρατάω λίγο κ τον ξαναβάζω στη κούνια . Δε θέλει να φάει απλά πιστεύω τον πονάνε τα ούλα κ το κάνει αυτό. Κ εμενα δε κοιμάται πολύ. Κάνα μισάωρο πρωί κ απόγευμα κ το μεσημέρι κοιμοταν κάνα 2ωρο αλλά χθες κ σημερα μόνο μισή ώρα. Δλδ 1μιση ώρα όλη κ όλη απ το πρωί μέχρι το βράδυ 

1 hour ago, Roulaa@ είπε:

Εμενα ξυπναει τη νύχτα κ κλαίει αλλά μόνο αγκαλίτσα τον παίρνω το  κρατάω λίγο κ τον ξαναβάζω στη κούνια . Δε θέλει να φάει απλά πιστεύω τον πονάνε τα ούλα κ το κάνει αυτό. Κ εμενα δε κοιμάται πολύ. Κάνα μισάωρο πρωί κ απόγευμα κ το μεσημέρι κοιμοταν κάνα 2ωρο αλλά χθες κ σημερα μόνο μισή ώρα. Δλδ 1μιση ώρα όλη κ όλη απ το πρωί μέχρι το βράδυ 

Κάπως έτσι κ εμείς ποτέ κλαίει κ άλλα τον παίρνω αγκαλιά κ ξανακοιμαται πότε θέλει λίγο στο στήθος ,από; Δυσκολεύεται πολύ να κοιμηθει στριφογυρίζει πάνω μου κλαίγοντας ,σήμερα ευτυχώς κοιμήθηκε σχετικά γρήγορα ήταν πολύ κουρασμένος τον άφησα κ περισσότερο στην μπανιέρα κ μάλλον χαλάρωσε .

2 ώρες πρίν, βιολετα3 είπε:

Σήμερα είμαι λες και δεν το πέρασα ποτέ, ολα καλά!! Κι εμένα η μικρή εδω και δύο μέρες θηλάζει σχεδόν ανα δύο ώρες.το βράδυ ομως οσο παει κοιμάται νωρίτερα, σημερα 21:20 ειχε κοιμηθεί. Πιπιλιζει αρκετά, και επειδη ακόμα είναι αρχή για μενα με το θηλασμό την αφήνω, εκτός αν θελω οπωσδήποτε να κανω κάτι οποτε της δινω την πιπίλα της.Ειχα δοκιμάσει κι εγώ αρκετές και η μονη που πηρε ηταν η NUK Space.Ολες τις άλλες τις φτυνει ακομα και καποιες nuk που έχουν ιδια θηλή.Κατεληξα πως την ενοχλεί το πλαίσιο της πιπίλας (οι space ειναι τελείως ανοιχτές).

6 ώρες πρίν, Roulaa@ είπε:

Πως είστε κορίτσι μου?

Ολα καλά σ'ευχαριστώ πολυ!!!νιώθω τέλεια,ουτε καν κουραση δεν μου έμεινε.Πολυ λίγο κρατησε ευτυχως!!

πρίν από 17 λεπτά , Milena είπε:

Σήμερα είμαι λες και δεν το πέρασα ποτέ, ολα καλά!! Κι εμένα η μικρή εδω και δύο μέρες θηλάζει σχεδόν ανα δύο ώρες.το βράδυ ομως οσο παει κοιμάται νωρίτερα, σημερα 21:20 ειχε κοιμηθεί. Πιπιλιζει αρκετά, και επειδη ακόμα είναι αρχή για μενα με το θηλασμό την αφήνω, εκτός αν θελω οπωσδήποτε να κανω κάτι οποτε της δινω την πιπίλα της.Ειχα δοκιμάσει κι εγώ αρκετές και η μονη που πηρε ηταν η NUK Space.Ολες τις άλλες τις φτυνει ακομα και καποιες nuk που έχουν ιδια θηλή.Κατεληξα πως την ενοχλεί το πλαίσιο της πιπίλας (οι space ειναι τελείως ανοιχτές).

Ολα καλά σ'ευχαριστώ πολυ!!!νιώθω τέλεια,ουτε καν κουραση δεν μου έμεινε.Πολυ λίγο κρατησε ευτυχως!!

Πάλι καλά!! Όσο για το θηλασμο να την αφήνεις στο στήθος όσο πιο πόλη μπορείς να πάρει όλα τα αντισωματα του κορονοιου από εσένα!!!

• Μου αρέσει 2

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...