Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 44 λεπτά , Makelen είπε:

Κοριτσι η 3ΑΒ ειναι καλυτερη απο την 4ΒΒ!

Σου βαζουν τις πιο καλες πρωτα! Εσυ επιλεγεις μονο αν θα ειναι μια ή δυο. Για παραπανω, αν το επιτεπει ο νομος, με βαση την ηλικια, το συζητας με τον γιατρο.

Στη θεση σου το πρωτο πραγμα που θα εκανα, πριν απο εξετασεις κτλ, θα ηταν να μιλησω με αλλον εξωσωματιστη. Να ξερει και τι λεει.. και πως να σε κατευθυνει. Εχει κανει πολλα φαουλ μεχρι στιγμης. 

Ισχυει αυτο που λες! Αλλα θελει ψαξιμο και καλο γιατρο για να σε κατευθυνει ως προς το τι σου ταιριαζει..

Ετσι κ αλλιως θα πάω να πάρω μια ακόμα γνώμη από κάπου. Είχα πάει και σε άλλους γιατρούς πριν καταλήξω με ποιον θα προσπαθήσω. Απλα ήθελα να δώσω μια ευκαιρία για μια ετ. Εχει πάρα πολύ καλό όνομα ο εν λόγω γιατρός απλά νομίζω πως ίσως δε μπορεί να μου προσφέρει κάτι άλλο πλέον.

Μανουλες Οκτωβρίου 2021!!

Recommended Posts

Κορίτσια @Milena, @βιολετα3, @Roulaa@
έχω την πεποίθηση πως είναι τα ούλα της.
Γάλα δε μου πίνει, σήμερα έπινε 70άρια, μου ήπιε μόνο τώρα 140ml που της το έδωσα δροσερό (35-36 βαθμούς).
Προχθές βράδυ ήπιε 160ml πάλι δροσερό. Μέχρι πριν 3 μέρες το ήθελε να ζεματάει, αν κρύωνε δεν έπινε μέχρι να το ζεστάνω.
Αυτές τις μέρες μου το πίνει δροσερό μόνο. Άβυσσος. Έχω φρικάρει!
Πήρα τον παιδίατρο και του τα είπα όλα, γιατί μου βγάζει και πολλές γουλιές
και μου είπε προς το παρόν δεν κάνουμε κάτι.. περιμένουμε και βλέπουμε από Δευτέρα, αν συνεχιστεί.

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 5,1k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

14 minutes ago, itsathina said:

Γάλα δε μου πίνει, σήμερα έπινε 70άρια, μου ήπιε μόνο τώρα 140ml που της το έδωσα δροσερό (35-36 βαθμούς).
Προχθές βράδυ ήπιε 160ml πάλι δροσερό. Μέχρι πριν 3 μέρες το ήθελε να ζεματάει, αν κρύωνε δεν έπινε μέχρι να το ζεστάνω.
και μου είπε προς το παρόν δεν κάνουμε κάτι.. περιμένουμε και βλέπουμε από Δευτέρα, αν συνεχιστεί.

Ειναι τοσο ψυχοφθορο ολο αυτο, να μην ξερεις τι τους συμβαινει αλλα να πρεπει να βρεις γιατι εσυ εχεις την ευθυνη, απο σενα εξαρταται να τους περασει... Πολυ πιθανον οντως να ειναι δοντια, κι εγω πολλες φορες το υποθετω για τη δικη μου. Με τα αλματα κι εγω δεν ξερω τι παιζει οσον αφορα την ΠΗΤ ή την ημερομηνια γεννησης, γιατι κι εμεις συμφωνα με τη ΠΗΤ τωρα ειμαστε στη 18η βδομαδα και ενω καποια παρανοια την εχει παλι, θεωρω οτι πριν απο 3 βδομαδες τα πραγματα ηταν πολυ χειροτερα. Ασε που οταν την ειδα να πιανει πραγματακια και να κανει καινουργιες φωνουλες συμφωνα με την ΠΗΤ δεν ειχαμε μπει ακομα στο αλμα, πραγμα αδυνατον πιστευω. 

Σημερα μου κανε κι εμενα κατι κουλα παλι. Απο χτες ξεκινησε, το μεσημερι που τη ταιζα ξαφνικα στα μεσα αρχισε να τσιριζει... Φευγω για δουλεια και καθεται η πεθερα μου μαζι της, ολα τελεια, εφαγε, κοιμηθηκε, τελεια. Γυριζω απο τη δουλεια, παω να τη ταισω, τα ιδια... Σκεφτομαι μηπως εχει καποιο εσωτερικο μπουκωμα και πνιγεται, οποτε την επομενη φορα πριν το φαι της βαζω ορο και τρωει κανονικα. Την παραεπομενη ξαναβαζω ορο, παω να τη ταισω τα ιδια...Το επομενο γευμα της το δινει ο πατερας της και τρωει μια χαρα.   Σε αλλες φασεις, εκει που παιζουμε ξαφνικα να πλανταζει στο κλαμα χωρις λογο. Ερχεται παλι η πεθερα το απογευμα, γυρναω απο τη δουλεια, ολα τελεια μου λεει. Εφαγε 150αρια, κοιμηθηκε, ηταν μεσα στη τρελη χαρα, και κοιμαται λεει αμεσως, δεν χρειαζεται πολυ κοπο, σε 2 λεπτα εχει κοιμηθει λεει... Φευγει και η μικρη ξυπναει στο μισαωρο, και τωρα που σας γραφω εχει περασει ενα διωρακι και ακομα δεν εχω καταφερει να τη κοιμησω. Εκει που νομιζω οτι την εχει παρει ο υπνος, ξαφνικα τη βλεπω να τριβεται και να στριφογυριζει. Τωρα την εχω ξαπλωσει εδω διπλα και δεν ξερω τι αλλο να κανω παλι. Μια μιλαει, μια γκρινιαζει, κι εμενα να τρεχουν οι μυξες μεσα απο τη μασκα σαν τρελες... Ειμαι ακομα αρρωστη και παλευω να μην τη κολλησω γιατι μαλλον αυτο που ειχε ηταν απο το εμβολιο. Και το αποκορυφωμα, πηγα να της δωσω απο το γαλα που ειχα μαζεψει απο τις αντλησεις και μου χυθηκε το μισο στο πατωμα... 50 ολοκληρα ml τα οποια χρειαζομαι μπορει και 2 μισαωρα για να τα βγαλω γιατι το θηλαστρο δεν μπορει να αποδωσει καλα σε μενα λογω ανατομιας αλλα παρολαυτα παλευω να βγαζω ενα γευμα τη μερα. Οταν το βλεπεις ομως να χυνεται... Ακοκα κλαιω! 

8 ώρες πρίν, depifish είπε:

Ειναι τοσο ψυχοφθορο ολο αυτο, να μην ξερεις τι τους συμβαινει αλλα να πρεπει να βρεις γιατι εσυ εχεις την ευθυνη, απο σενα εξαρταται να τους περασει... Πολυ πιθανον οντως να ειναι δοντια, κι εγω πολλες φορες το υποθετω για τη δικη μου. Με τα αλματα κι εγω δεν ξερω τι παιζει οσον αφορα την ΠΗΤ ή την ημερομηνια γεννησης, γιατι κι εμεις συμφωνα με τη ΠΗΤ τωρα ειμαστε στη 18η βδομαδα και ενω καποια παρανοια την εχει παλι, θεωρω οτι πριν απο 3 βδομαδες τα πραγματα ηταν πολυ χειροτερα. Ασε που οταν την ειδα να πιανει πραγματακια και να κανει καινουργιες φωνουλες συμφωνα με την ΠΗΤ δεν ειχαμε μπει ακομα στο αλμα, πραγμα αδυνατον πιστευω. 

Σημερα μου κανε κι εμενα κατι κουλα παλι. Απο χτες ξεκινησε, το μεσημερι που τη ταιζα ξαφνικα στα μεσα αρχισε να τσιριζει... Φευγω για δουλεια και καθεται η πεθερα μου μαζι της, ολα τελεια, εφαγε, κοιμηθηκε, τελεια. Γυριζω απο τη δουλεια, παω να τη ταισω, τα ιδια... Σκεφτομαι μηπως εχει καποιο εσωτερικο μπουκωμα και πνιγεται, οποτε την επομενη φορα πριν το φαι της βαζω ορο και τρωει κανονικα. Την παραεπομενη ξαναβαζω ορο, παω να τη ταισω τα ιδια...Το επομενο γευμα της το δινει ο πατερας της και τρωει μια χαρα.   Σε αλλες φασεις, εκει που παιζουμε ξαφνικα να πλανταζει στο κλαμα χωρις λογο. Ερχεται παλι η πεθερα το απογευμα, γυρναω απο τη δουλεια, ολα τελεια μου λεει. Εφαγε 150αρια, κοιμηθηκε, ηταν μεσα στη τρελη χαρα, και κοιμαται λεει αμεσως, δεν χρειαζεται πολυ κοπο, σε 2 λεπτα εχει κοιμηθει λεει... Φευγει και η μικρη ξυπναει στο μισαωρο, και τωρα που σας γραφω εχει περασει ενα διωρακι και ακομα δεν εχω καταφερει να τη κοιμησω. Εκει που νομιζω οτι την εχει παρει ο υπνος, ξαφνικα τη βλεπω να τριβεται και να στριφογυριζει. Τωρα την εχω ξαπλωσει εδω διπλα και δεν ξερω τι αλλο να κανω παλι. Μια μιλαει, μια γκρινιαζει, κι εμενα να τρεχουν οι μυξες μεσα απο τη μασκα σαν τρελες... Ειμαι ακομα αρρωστη και παλευω να μην τη κολλησω γιατι μαλλον αυτο που ειχε ηταν απο το εμβολιο. Και το αποκορυφωμα, πηγα να της δωσω απο το γαλα που ειχα μαζεψει απο τις αντλησεις και μου χυθηκε το μισο στο πατωμα... 50 ολοκληρα ml τα οποια χρειαζομαι μπορει και 2 μισαωρα για να τα βγαλω γιατι το θηλαστρο δεν μπορει να αποδωσει καλα σε μενα λογω ανατομιας αλλα παρολαυτα παλευω να βγαζω ενα γευμα τη μερα. Οταν το βλεπεις ομως να χυνεται... Ακοκα κλαιω! 

Μπορεί με εσένα επειδή της λείπεις να μη θέλει να φάει κ να κοιμηθεί αλλά να παίξεται.  Ίσως γιαυτό τα κάνει όλα αυτά δεν εξηγείται διαφορετικα

13 ώρες πρίν, depifish είπε:

Το επομενο γευμα της το δινει ο πατερας της και τρωει μια χαρα.   Σε αλλες φασεις, εκει που παιζουμε ξαφνικα να πλανταζει στο κλαμα χωρις λογο.

Αυτό το κλάμα χωρίς λόγο.. να τρελαίνεσαι!! 
Μου το κάνει και εμένα, εκεί που παίζει ή που παίζουμε και εκεί που τρώει τα μασητικά!!
Πολλές φορές πετυχαίνει το να την ταΐζει άλλος, αλλά όχι πάντα!

Τωρα την εχω ξαπλωσει εδω διπλα και δεν ξερω τι αλλο να κανω παλι.

Σύνηθες φαινόμενο! Πόσες φορές μένω να την κοιτάω και πραγματικά δε ξέρω τι να κάνω!

πηγα να της δωσω απο το γαλα που ειχα μαζεψει απο τις αντλησεις και μου χυθηκε το μισο στο πατωμα... 50 ολοκληρα ml τα οποια χρειαζομαι μπορει και 2 μισαωρα για να τα βγαλω γιατι το θηλαστρο δεν μπορει να αποδωσει καλα σε μενα λογω ανατομιας αλλα παρολαυτα παλευω να βγαζω ενα γευμα τη μερα. Οταν το βλεπεις ομως να χυνεται... Ακοκα κλαιω! 

Ότι χειρότερο, σε νιώθω πάρα πολύ! Γιατί με κόπο το βγάζουμε..

• Μου αρέσει 2

20 ώρες πρίν, itsathina είπε:

Το δοκίμασα κ εγω αυτό μήπως το θέλει δροσερό κ δε το πίνει κ αναγουλιαζει. Γιατί κ εμένα πάντα αν κρυώσει δε το θελει κ λεω κάτσε μήπως του φταίει αυτό κ τελικά όχι.

Σίγουρα τα δοντια είναι. Κ εμενα προχθές που πήγαμε μ είπε είναι πρησμένα τα κάτω ουλα αλλά αυτό δε σημαίνει ότι θα βγάλει κ άμεσα δοντια, λέει μπορεί κ σε 1 μηνα

Διαφημίσεις

Κορίτσια καλησπέρα εμείς από χθες μια τρελή κατάσταση,θες το μπούκωμα που έχει ,θες άλμα ?δεν ξέρω ,μια απελπισία, να θέλει να κοιμηθεί κ να μην κοιμάται με τίποτα ,την νύχτα δε, έχω ξεχάσει πόσες φορές ξύπνησε .Σήμερα από της 5 το πρωί ζήτημα να έχει κοιμηθεί 3 ώρες,το μεσημέρι μόνο που κοιμήθηκε 2 ώρες και τώρα είναι ξύπνιος από της 4 κ παλεύω να τον κοιμισω .Εγώ έχω διαπιστώσει πως την ώρα που είναι κουρασμένος θέλει κάτι να πιπιλαει στο στήθος νευριάζει γιατί του έρχεται γάλα ,πιπίλα έχω προσπαθήσει δεν θέλει με τίποτα έχω αγοράσει ο,τι κυκλοφορεί ,και αυτές τ μέρες ανακάλυψε το δάχτυλο αλλά κ εκεί νευριάζει κλαίει γιατί ακόμα δεν ξέρει να το βάζει καλά .

πρίν από 41 λεπτά , Nefeli91 είπε:

Καλησπέρα μανουλες!

Τώρα σας βρήκα ....γέννησα και εγω τον Οκτώβριο του 2021!

Σήμερα ο μπεμπουλης έγινε 4 μηνών !

Καλως ήρθες να σου ζήσει!!!

1 hour ago, Nefeli91 είπε:

Καλησπέρα μανουλες!

Να σου ζήσει!! Μαζί είμαστε εμείς. Ο δικός μου στις 17 έγινε 4!!

1 ώρα πρίν, βιολετα3 είπε:

Κορίτσια καλησπέρα εμείς από χθες μια τρελή κατάσταση,θες το μπούκωμα που έχει ,θες άλμα ?δεν ξέρω ,μια απελπισία, να θέλει να κοιμηθεί κ να μην κοιμάται με τίποτα ,την νύχτα δε, έχω ξεχάσει πόσες φορές ξύπνησε .Σήμερα από της 5 το πρωί ζήτημα να έχει κοιμηθεί 3 ώρες,το μεσημέρι μόνο που κοιμήθηκε 2 ώρες και τώρα είναι ξύπνιος από της 4 κ παλεύω να τον κοιμισω .Εγώ έχω διαπιστώσει πως την ώρα που είναι κουρασμένος θέλει κάτι να πιπιλαει στο στήθος νευριάζει γιατί του έρχεται γάλα ,πιπίλα έχω προσπαθήσει δεν θέλει με τίποτα έχω αγοράσει ο,τι κυκλοφορεί ,και αυτές τ μέρες ανακάλυψε το δάχτυλο αλλά κ εκεί νευριάζει κλαίει γιατί ακόμα δεν ξέρει να το βάζει καλά .

Κανένα μασητικο του δοκιμάσες? Εμενα τρελά σάλια ότι βρει το βάζει στο στόμα. Πριν λίγο έχωσε τόσο βαθιά το ένα πόδι απ τη Σοφι τη καμηλοπαρδαλη κ αναγούλιασε. Θελει ρε γμτ να τους βρούμε το κουμπί. Κ εμενα αν δε κοιμηθεί στην ώρα του γίνεται χαμός. Κλαίει πολυ

πρίν από 30 λεπτά , Roulaa@ είπε:

Να σου ζήσει!! Μαζί είμαστε εμείς. Ο δικός μου στις 17 έγινε 4!!

Κανένα μασητικο του δοκιμάσες? Εμενα τρελά σάλια ότι βρει το βάζει στο στόμα. Πριν λίγο έχωσε τόσο βαθιά το ένα πόδι απ τη Σοφι τη καμηλοπαρδαλη κ αναγούλιασε. Θελει ρε γμτ να τους βρούμε το κουμπί. Κ εμενα αν δε κοιμηθεί στην ώρα του γίνεται χαμός. Κλαίει πολυ

Του έχω δώσει τα πάντα νευριάζει απίστευτα.Αυτο που δεν μπορώ να καταλάβω είναι τι άλλο να κανω την ώρα του ύπνου να μην παιδευομαι κ εγώ κ κυρίως αυτός ,εσένα παίρνει πιπίλα ?Πραγματικά το μετάνιωσα που δεν του την έδωσα από την αρχή όπως έκανα κ στα κορίτσια μου ,όσο να ναι ηρεμούν .

Διαφημίσεις

1 hour ago, Nefeli91 είπε:

Καλησπέρα μανουλες!

Να σου ζήσει!!! Γερό και καλοτυχο να είναι πάντα το μπεμπακι σου!!

Κορίτσια εγω νοσησα τελικα ..με αρνητικο μοριακό παρακαλώ!!..απο χθες με έχει ρημάξει, με το ζόρι κρατιεμαι ορθια. Και τωρα ανησυχω αφου δεν καναμε μοριακο στο μωρό μήπως το ξανακολλησω εγώ, η μηπως ο πυρετος ηταν ασχετος. Αλλα αφου ηταν θετικος ο μπαμπάς της και ειχε συμπτώματα κανονικά μάλλον αυτό θα ηταν...ουφ δεν ξερω, κουραστηκα να ανησυχώ με εναν κορονοιο συνέχεια..

@itsathina @depifish @βιολετα3 υπομονή και δυναμη κορίτσια, we've got this !!!!

• Μου αρέσει 2

1 hour ago, βιολετα3 είπε:

Του έχω δώσει τα πάντα νευριάζει απίστευτα.Αυτο που δεν μπορώ να καταλάβω είναι τι άλλο να κανω την ώρα του ύπνου να μην παιδευομαι κ εγώ κ κυρίως αυτός ,εσένα παίρνει πιπίλα ?Πραγματικά το μετάνιωσα που δεν του την έδωσα από την αρχή όπως έκανα κ στα κορίτσια μου ,όσο να ναι ηρεμούν .

Παίρνει όχι όμως πάντα. Μην αγχώνεσαι κ πιπίλα να σου έπαιρνε πάλι όταν θα έκλαιγε απαρηγόρητα δε θα τη κρατούσε. Τουλάχιστον έτσι παθαινει εμενα

1 ώρα πρίν, Milena είπε:

Κορίτσια εγω νοσησα τελικα ..με αρνητικο μοριακό παρακαλώ!!..απο χθες με έχει ρημάξει, με το ζόρι κρατιεμαι ορθια. Και τωρα ανησυχω αφου δεν καναμε μοριακο στο μωρό μήπως το ξανακολλησω εγώ, η μηπως ο πυρετος ηταν ασχετος. Αλλα αφου ηταν θετικος ο μπαμπάς της και ειχε συμπτώματα κανονικά μάλλον αυτό θα ηταν...ουφ δεν ξερω, κουραστηκα να ανησυχώ με εναν κορονοιο συνέχεια..

Μ ειπε ένας γιατρός ότι το ίδιο στέλεχος δεν έχει αποδειχθεί ότι το ξανακολλας. Δλδ όσοι νοσησαν απ τη δέλτα ξανακολλησαν αλλά την όμικρον. Αρα δεν έχεις να φοβάσαι να ξανακολλησεις γιατί το τελευταίο διάστημα κυκλοφορεί μόνο η όμικρον. Μην αγχώνεσαι μπορεί να το περασε η κοπέλα αλλά ελαφριά 

• Μου αρέσει 1

5 ώρες πρίν, Roulaa@ είπε:

Σίγουρα τα δοντια είναι. Κ εμενα προχθές που πήγαμε μ είπε είναι πρησμένα τα κάτω ουλα αλλά αυτό δε σημαίνει ότι θα βγάλει κ άμεσα δοντια, λέει μπορεί κ σε 1 μηνα

Ναι, το ξέρω μπορεί και μήνες.. όχι μήνα!
Φίλε, τι πράγμα είναι αυτό με το πόδι της καμηλοπάρδαλης; Το κάνει και σε εμένα!
Ο άντρας μου τρέχει, τρομάζει.

4 ώρες πρίν, βιολετα3 είπε:

Βιολέτα, το μπούκωμα είναι από τα ούλα. Μάλλον ξεκίνησε και εσένα..
Κορίτσια, εμένα εχθές το βράδυ πόναγε πολύ το κακόμοιρο.. έκλαιγε γοερά.
Της έτριψα στα ούλα μια στάλα ντεπόν και κοιμήθηκε μέχρι τις 11.30 το πρωί, σαν πουλάκι. 
Έφαγε καλά και μετά από αυτό και σήμερα όλη μέρα. 
Θα ρωτήσω τον γιατρό γι αυτό γιατί δε θέλω να το κάνω, μόνο στα πολύ δύσκολα. Μου το είπε η μάνα μου.
Όσο για τις πιπίλες. Εμένα που προσπάθησα να δώσω από την αρχή πιπίλα δε την παίρνει με τίποτα,
μόνο κρατάει λίγο όταν την κοιμίζω στα χέρια της Philips Avent τις Ultra Air. 
Μου το είχε πει μια κοπέλα που κι αυτής δεν κράταγε καμία, ότι κράτησε μόνο αυτές.

3 ώρες πρίν, Nefeli91 είπε:

Καλησπέρα μανουλες!

Καλησπέρα κορίτσι μου, να σου ζήσει. Καλώς ήρθες!
Εμένα είναι 4,5 μηνών.

2 ώρες πρίν, Milena είπε:

Μιλένα μήπως δεν είναι Covid και είναι γρίπη; Εγώ είναι να κάνω το εμβόλιο τώρα.

πρίν από 55 λεπτά , itsathina είπε:

Ναι, το ξέρω μπορεί και μήνες.. όχι μήνα!
Φίλε, τι πράγμα είναι αυτό με το πόδι της καμηλοπάρδαλης; Το κάνει και σε εμένα!
Ο άντρας μου τρέχει, τρομάζει.

Βιολέτα, το μπούκωμα είναι από τα ούλα. Μάλλον ξεκίνησε και εσένα..
Κορίτσια, εμένα εχθές το βράδυ πόναγε πολύ το κακόμοιρο.. έκλαιγε γοερά.
Της έτριψα στα ούλα μια στάλα ντεπόν και κοιμήθηκε μέχρι τις 11.30 το πρωί, σαν πουλάκι. 
Έφαγε καλά και μετά από αυτό και σήμερα όλη μέρα. 
Θα ρωτήσω τον γιατρό γι αυτό γιατί δε θέλω να το κάνω, μόνο στα πολύ δύσκολα. Μου το είπε η μάνα μου.
Όσο για τις πιπίλες. Εμένα που προσπάθησα να δώσω από την αρχή πιπίλα δε την παίρνει με τίποτα,
μόνο κρατάει λίγο όταν την κοιμίζω στα χέρια της Philips Avent τις Ultra Air. 
Μου το είχε πει μια κοπέλα που κι αυτής δεν κράταγε καμία, ότι κράτησε μόνο αυτές.

Καλησπέρα κορίτσι μου, να σου ζήσει. Καλώς ήρθες!
Εμένα είναι 4,5 μηνών.

Μιλένα μήπως δεν είναι Covid και είναι γρίπη; Εγώ είναι να κάνω το εμβόλιο τώρα.

Εχει και μυξα ,εγώ όσους γιατρούς ρώτησα μου είπαν ,πυρετό και μυξα ή ο,τι άλλο τα δόντια δεν κάνουν είναι μύθος απλά το έλεγαν παλιά για να το αποδώσουν κάπου,τι να πω? Ευελπιστώ μόνο να περάσει σύντομα

πρίν από 23 λεπτά , βιολετα3 είπε:

Εχει και μυξα ,εγώ όσους γιατρούς ρώτησα μου είπαν ,πυρετό και μυξα ή ο,τι άλλο τα δόντια δεν κάνουν είναι μύθος απλά το έλεγαν παλιά για να το αποδώσουν κάπου,τι να πω? Ευελπιστώ μόνο να περάσει σύντομα

Αυτό για τις μύξες δεν ισχύει.. στο λέω επειδή το ξέρω από τα σιδεράκια. Μαζεύουν από πίσω, από τα σάλια.
Κάθε φορά που μου τα έσφιγγε και πόναγα, το πρωί ξύπναγα μπουκωμένη και ήμουν και όλη μέρα. 
Όσον αφορά τον πυρετό, φυσιολογική θεωρείται η θερμοκρασία που δεν ξεπερνά τους 38,3°C,
οπότε σωστά, μπορεί να παρατηρήσεις ένα 38°C που δεν θεωρείται πυρετός, αλλά δεν είναι και 36°C -37°C.
Σε ότι αμερικάνικο/αγγλικό site έχω διαβάσει λένε για μέση θερμοκρασία γύρω στους 38°C στην οδοντοφυΐα. 
Το λέει και στο site του nurofen για παιδιά, που είναι και για την οδοντοφυΐα. Ο βήχας επίσης είναι σύμπτωμα.
Το παιδί είναι μια χαρά, μη σκέφτεσαι έτσι. Τα 2 πιο κοινά συμπτώματα είναι ο ανήσυχος ύπνος -που σου κάνει- και τα κόκκινα και πρησμένα ούλα.

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...