Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 44 λεπτά , Makelen είπε:

Κοριτσι η 3ΑΒ ειναι καλυτερη απο την 4ΒΒ!

Σου βαζουν τις πιο καλες πρωτα! Εσυ επιλεγεις μονο αν θα ειναι μια ή δυο. Για παραπανω, αν το επιτεπει ο νομος, με βαση την ηλικια, το συζητας με τον γιατρο.

Στη θεση σου το πρωτο πραγμα που θα εκανα, πριν απο εξετασεις κτλ, θα ηταν να μιλησω με αλλον εξωσωματιστη. Να ξερει και τι λεει.. και πως να σε κατευθυνει. Εχει κανει πολλα φαουλ μεχρι στιγμης. 

Ισχυει αυτο που λες! Αλλα θελει ψαξιμο και καλο γιατρο για να σε κατευθυνει ως προς το τι σου ταιριαζει..

Ετσι κ αλλιως θα πάω να πάρω μια ακόμα γνώμη από κάπου. Είχα πάει και σε άλλους γιατρούς πριν καταλήξω με ποιον θα προσπαθήσω. Απλα ήθελα να δώσω μια ευκαιρία για μια ετ. Εχει πάρα πολύ καλό όνομα ο εν λόγω γιατρός απλά νομίζω πως ίσως δε μπορεί να μου προσφέρει κάτι άλλο πλέον.

Μανουλες Οκτωβρίου 2021!!

Recommended Posts

4 ώρες πρίν, Roulaa@ είπε:

Εύχομαι να μην είναι τπτ κ απλά ένας τυχαίος πυρετός αφού λες δεν ξαναεκανε. Πότε έκανες ραπιντ κ βγήκε αρνητικό? Γιατί εγώ είχα κάνει Τρίτη βγήκε αρνητικό και έκανα πάλι Πέμπτη κ βγήκε θετικό. Μήπως να περιμένες λιγο μήπως δε χρειαστεί να κάνεις τπτ?

Μα μας έχουν αγχώσει τόσο πολύ που με το παραμικρό τρέχουμε για ραπιντ λες κ δεν υπάρχουν άλλες ιώσεις όπως όλα υα προηγούμενα χρόνια. Μην τρελαίνεσαι όμως ότι κ να είναι. Εμείς κλεισμένοι σπίτι μόνο ο άντρας μ έβγαινε για δουλειά κ τελικά κολλήσαμε. Θεωρώ είναι τυχαίο. Βαρέθηκα μα φοβάμαι τις ιώσεις κ τελικά να που κολλήσαμε. 

Εκανα Δευτέρα και Τετάρτη, θα περιμένω να δω και το σημερινό μοριακο του μπαμπά της και βλέπουμε. Πάντως μεχρι και τώρα μέχρι 37.6 μου έχει κάνει, με κανένα άλλο σύμπτωμα, ουτε μυξες, ουτε βηχα, ουτε ανορεξία και γκρίνια. Οπότε βλέπουμε..κι εδω στο χωριό που μενουμε όλοι έχουν κολλήσει, κι εμας η δουλεια μας ειναι με παιδακια/εφηβους οπότε αργα η γρήγορα κάτι θα κολλουσαμε οσο και αν προσέχουμε.

10 ώρες πρίν, itsathina είπε:

Περαστικά να είναι κορίτσι μου!:) Γρήγορα καλά! 
Παίζει να μην είναι κάποια ίωση αλλά να είναι δόντια; 
Όπως ήδη κάνεις, κράτα την στο στήθος όσο πιο πολύ μπορείς, να ενυδατώνεται!

Δε ξέρω αν το είπε κάποια παρακάτω γιατί τα παίρνω με τη σειρά.
Είναι φυσιολογικό, λόγω πυρετού. Μετά από ιώσεις και εμβόλια δεν αξιολογείς πάνες.

@Milena μου, μην κάνεις μοριακό στο μωρό. Κάνε του ένα self test.
Μπορεί να μην είναι τόσο αξιόπιστο, αλλά ξέρω πολλές μανούλες το κάνουν
για να μην υποβάλλουν στη διαδικασία μοριακού τα μωράκια τους και έχει δείξει αποτελέσματα.

Σ'ευχαριστώ πολύ πολύ Αθηνά!!!

Για δόντια δεν ξέρω αλλά τις τελευταίες μέρες έχει πολλά σάλια και κάνει και μπουρμπουληθρες και μασουλαει τη Σοφι μανιωδώς. Το σκέφτηκα κι εγω αλλά έπεσε και το θετικό του μπαμπά της μαζι και τι να υποθεσω ...

2 ώρες πρίν, depifish είπε:

Κοριτσια τελικα ουτε εμεις τη γλιτωσαμε... Τσαμπα τη πηγα τοσες μερεε στη πεθερα μου για να μην την κολλησει ο μπαμπας της. Τη φεραμε σπιτι χτες το πρωι, φευγω για δουλεια το μεσημερι και γυριζω στις 11.30 το βραδυ οπου μολις που ειχε κοιμηθει ενα μισαωρο πριν. Ηταν λεει λιγο ανησυχη γενικα, αλλα ειχε κανει και το εμβολιο τη προηγουμενη και δεν δωσανε σημασια. Φευγει η πεθερα μου που τη προσεχε οσο ημουν δουλεια, δεν προλαβαινω να βαλω πυτζαμακια και ξυπναει με κλαματα. Εντωμεταξυ σαν να μου φανηκε αλλαγμενο το κλαμα της, την ακουμπαω και ηταν ζεστη, 38.1 ειχε. Ευτυχως με το ντεπον επεσε αμεσως και δεν ξανανεβασε απο τοτε. Δεν νομιζω ομως να ειναι απο το εμβολιο γιατι κι εγω ξυπνησα με ενα τσουξιμο πισω στη μυτη, το οποιο το παθαινω που και που σαν αλλεργια αλλα μαλλον μας κολλησε ο μπαμπας μας οικογενειακως! Θα κανω και κανα σελφ τεστ μπας και... Επισης ενω δεν φαινεται να εχει μυξες, πρεπει να εχει μπουκωμα, γιατι κανει πολυ χαλια υπνο, σαν να πνιγεται καποιες φορες και βαζει τα κλαματα και ακουγεται σαν γουρουνακι. Της βαζω και ορο και πλανταζει στο κλαμα το καημενουλι. Τη πετυχα και 1-2 φορες να αναπνεει απο το στομα, αλλα οταν κοιμαται αναπνεει μονο απο τη μυτη απο οσο εχω δει. Το μονο καλο ειναι οτι δοκιμασα παλι μηπως θηλασει και εκατσε! Βεβαια περισσοτερο πιπιλισε και αποκοιμηθηκε αλλα μου χε λειψει τοσο πολυ κι αυτο!  Με εχει τρομοκρατησει και η παιδιατρος που μου λεει οτι αν ξανανεβασει πυρετο θα πρεπει να τη παω λεει νοσοκομειο για εξετασεις λογω ηλικιας...Με τιποτα δεν θελω... να μπουμε παλι και να κολλησουμε κι αλλα! Εχουμε βεβαια και το ιστορικο με την ουρολοιμωξη, αλλα πιστευω οτι αν ηταν ουρολοιμωξη θα ξανανεβαζε πυρετο μετα την επιροια του ντεπον. Και γενικα αν της κανεις καραγκιοζιλικια ξεχνιεται και χαμογελαει. Τη λυπαμαι μονο που δεν μπορει να κοιμηθει καλα, εχει πολυ ανησυχο υπνο, ολο ξυπναει κλαιγοντας και την ειχα ολο το βραδυ αγκαλια για να κοιμηθει ωστε με το που αντιλαμβανομαι οτι τιναζεται να τη ξανακουναω να κοιμαται. Θα παω παλι σημερα στη δουλεια σκουντουφλωντας! 

Περαστικά σας και γρήγορα!!! Πολύ χάρηκα για σας που εκατσε στο στήθος, μπράβο!!!

Από ξενύχτι άσε, εχω να κοιμηθω κι εγω απο προχθές ειμαι σαν ζόμπι λιγάκι σήμερα!! Κουράγιο και καλή δύναμη στη δουλειά!!

• Μου αρέσει 1

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 5,1k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

πρίν από 37 λεπτά , Milena είπε:

Εκανα Δευτέρα και Τετάρτη, θα περιμένω να δω και το σημερινό μοριακο του μπαμπά της και βλέπουμε. Πάντως μεχρι και τώρα μέχρι 37.6 μου έχει κάνει, με κανένα άλλο σύμπτωμα, ουτε μυξες, ουτε βηχα, ουτε ανορεξία και γκρίνια. Οπότε βλέπουμε..κι εδω στο χωριό που μενουμε όλοι έχουν κολλήσει, κι εμας η δουλεια μας ειναι με παιδακια/εφηβους οπότε αργα η γρήγορα κάτι θα κολλουσαμε οσο και αν προσέχουμε.

Σ'ευχαριστώ πολύ πολύ Αθηνά!!!

Για δόντια δεν ξέρω αλλά τις τελευταίες μέρες έχει πολλά σάλια και κάνει και μπουρμπουληθρες και μασουλαει τη Σοφι μανιωδώς. Το σκέφτηκα κι εγω αλλά έπεσε και το θετικό του μπαμπά της μαζι και τι να υποθεσω ...

Περαστικά σας και γρήγορα!!! Πολύ χάρηκα για σας που εκατσε στο στήθος, μπράβο!!!

Από ξενύχτι άσε, εχω να κοιμηθω κι εγω απο προχθές ειμαι σαν ζόμπι λιγάκι σήμερα!! Κουράγιο και καλή δύναμη στη δουλειά!!

Το 37.6 δεν είναι πυρετός είναι δέκατα κ κανονικά δε θέλει κ αντιπυρετικο. Μην αγχώνεσαι. Καλά από ξενύχτι ασε. Κάθε 1 ώρα έβαζα ξυπνητήρι για να του βάζω θερμομετρο να δω αν ανέβασε. Υπομονή κορίτσι μου κ γρήγορα περαστικά 

1 hour ago, Roulaa@ είπε:

Το 37.6 δεν είναι πυρετός είναι δέκατα κ κανονικά δε θέλει κ αντιπυρετικο. Μην αγχώνεσαι. Καλά από ξενύχτι ασε. Κάθε 1 ώρα έβαζα ξυπνητήρι για να του βάζω θερμομετρο να δω αν ανέβασε. Υπομονή κορίτσι μου κ γρήγορα περαστικά 

Ναι έτσι είναι, και εννοείται απο χθες στις 10:00 το πρωί που έπεσε απο το 38.4 το τελευταίο δεν ξαναεδωσα αντιπυρετικό.

Σ'ευχαριστώ πολυ!! Να είστε κι εσείς γεροί και δυνατοι!!

• Μου αρέσει 1

Κάποιο κορίτσι μου είπε για το physiomer baby συγνώμη δεν θυμάμαι πια ,να μην το ήξερα νωρίτερα και το έχω το παιδάκι μου να σπαραζει στο κλαμα με τον ορο ,σε ευχαριστώ ποοοολυ!!!Πραγματικα ούτε που κατάλαβε ότι του έβαλα κ όντως ξεβουλωνει .Θα ήθελα να ρωτήσω μπορώ να ψεκασω και δεύτερη φορά σε ένα ρουθούνι ?γιατί το ένα είναι που είναι πιο πολύ βουλωμενω κ έχει μυξα .

Κορίτσια εύχομαι σε όλες περαστικά και σε εσάς και στα μωράκια σας...από χτες είμαι να σκασω ..εκτός το ότι θα πληρώνομαι το μισό από ότι θα έπαιρνα στο εξάμηνο μητρότητας μετά ακόμα και με απόλυση από άλλο εργοδότη δεν θα καταφέρω να μπω ταμειο γτ δεν έχω τα ένσημα που πρέπει...τόσα χρόνια δουλειάς για το τίποτα ..θα πρέπει μετά το εξάμηνο να γυρίσω στη δουλειά...δυστυχώς δεν βγαίνουμε αν δουλεύει μόνο ο ένας...αλλά πώς θα αφήσω το μικρό μου και να φύγω?δεν μπορώ καν στην ιδέα...και το θέμα είναι ότι δεν έχω να μου το προσέχει κανείς παρά μόνο αν πάω σε βρεφικό ..και εκεί θα φεύγει και ο μίσος μου μισθός....δεν μπορώ να την αφήσω...έχω στεναχωρεθει πάρα πολύ ..θα την έχουν εκεί σε μια γωνιά και τι θα κάνουν? ασχολούνται καθόλου με τα μωρά...?αχχ δεν μπορώ 

πρίν από 8 λεπτά , βιολετα3 είπε:

Κάποιο κορίτσι μου είπε για το physiomer baby συγνώμη δεν θυμάμαι πια ,να μην το ήξερα νωρίτερα και το έχω το παιδάκι μου να σπαραζει στο κλαμα με τον ορο ,σε ευχαριστώ ποοοολυ!!!Πραγματικα ούτε που κατάλαβε ότι του έβαλα κ όντως ξεβουλωνει .Θα ήθελα να ρωτήσω μπορώ να ψεκασω και δεύτερη φορά σε ένα ρουθούνι ?γιατί το ένα είναι που είναι πιο πολύ βουλωμενω κ έχει μυξα .

Ναι εγώ στο είχα πει κορίτσι Μ...πήρες το κανονικό η το υπερτονο?αν πήρες το υπερτονο τότε ένας ψεκασμός σε κάθε ρουθούνι ...μέχρι τέσσερις φορές την μερα

Διαφημίσεις

πρίν από 50 λεπτά , Dimitra93 είπε:

Κορίτσια εύχομαι σε όλες περαστικά και σε εσάς και στα μωράκια σας...από χτες είμαι να σκασω ..εκτός το ότι θα πληρώνομαι το μισό από ότι θα έπαιρνα στο εξάμηνο μητρότητας μετά ακόμα και με απόλυση από άλλο εργοδότη δεν θα καταφέρω να μπω ταμειο γτ δεν έχω τα ένσημα που πρέπει...τόσα χρόνια δουλειάς για το τίποτα ..θα πρέπει μετά το εξάμηνο να γυρίσω στη δουλειά...δυστυχώς δεν βγαίνουμε αν δουλεύει μόνο ο ένας...αλλά πώς θα αφήσω το μικρό μου και να φύγω?δεν μπορώ καν στην ιδέα...και το θέμα είναι ότι δεν έχω να μου το προσέχει κανείς παρά μόνο αν πάω σε βρεφικό ..και εκεί θα φεύγει και ο μίσος μου μισθός....δεν μπορώ να την αφήσω...έχω στεναχωρεθει πάρα πολύ ..θα την έχουν εκεί σε μια γωνιά και τι θα κάνουν? ασχολούνται καθόλου με τα μωρά...?αχχ δεν μπορώ 

Ναι εγώ στο είχα πει κορίτσι Μ...πήρες το κανονικό η το υπερτονο?αν πήρες το υπερτονο τότε ένας ψεκασμός σε κάθε ρουθούνι ...μέχρι τέσσερις φορές την μερα

Γράφει πάνω ισότονο!!!

Άσε στην ίδια κατάσταση είμαι κ εγώ κ δήλωσα παραίτηση γιατί και βρεφικό να το πάω πάει ο μισθός μου και φοβάμαι κιόλας είναι πολύ μικρό .Εγώ δεν πήρα τίποτα ούτε άδειες , τίποτα κ εγώ χρόνια δούλευα αλλά πολύ λίγα ένσημα .

Τώρα το έψαξα κ όντως υπάρχουν 2 το ενα είναι από 2 μηνών και είναι υπερτονο και το άλλο είναι από την γέννηση 15 ημερών και γράφει ισότονο αυτό έχω πάρει εγώ Αλήθεια πια η διαφορά ?

15 ώρες πρίν, βιολετα3 είπε:

Πόσο είστε?Εμένα μου τι είχε κάνει αυτό στης 15 βδομάδες , γκρίνια-κλαμα δεν τολμούσα να τον βάλω κάτω σπαραζε στο κλαμα θήλαζε λίγο αλλά πολύ συχνά ,κράτησε περίπου μια βδομάδα!!!

Είναι 19εβδ. με βάση την ημερομηνία γέννησης της.
Και 17εβδ. με βάση την ΠΗΤ

10 ώρες πρίν, Roulaa@ είπε:

Όταν λες 80 ή 130 πόσα γεύματα κάνει στο 2ωρο? Εμενα 5. Έτρωγε 180 2 3 μέρες βασικά κ τωρα έπεσε στα 150 μπορεί κ λιγότερο βέβαια.

Πλέον κάνει 6 με 7 γεύματα.
Στις 5 ώρες συνήθως έχει κάνει 2 γεύματα των 130ml. 
Δηλαδή έχει πιεί 260ml και εχθές μου έκανε 200ml με 215ml στο 5ωρο.
Τα γεύματα της χθες ήταν: 135ml, στήθος, στήθος, 135ml, 80ml, 135ml, τέλος κάπου στις 22.30, 80ml.
Και μετά σηκώθηκε και έφαγε στις 12.30 το βράδυ 135ml.
Και τώρα το μεσημέρι στις 15.00 μου έφαγε 145ml έβγαλε γουλιά από μύτη και στόμα :/ 

2 ώρες πρίν, itsathina είπε:

Τα γεύματα της χθες ήταν: 135ml, στήθος, στήθος, 135ml, 80ml, 135ml, τέλος κάπου στις 22.30, 80ml.
Και τώρα το μεσημέρι στις 15.00 μου έφαγε 145ml έβγαλε γουλιά από μύτη και στόμα :/ 

Εμενα απ τις 6 το πρωί μέχρι τώρα έχει πιει μόνο 500. Σήμερα η χειρότερη μέρα. Άλλο ένα γεύμα θα κάνει ακόμα δλδ για να κλείσει το 24ωρο να φανταστείς. Ούτε 650 δε φτάσει σημερα .

Κάποια κοπέλα είπε ότι θα παραγγείλει ατμομαγειρα. Ποιο είναι το παλιό μοντέλο που είναι καλύτερο απ το καινούριο? Έχω μπερδευτεί πολυ

πρίν από 32 λεπτά , Roulaa@ είπε:

Εμενα απ τις 6 το πρωί μέχρι τώρα έχει πιει μόνο 500. Σήμερα η χειρότερη μέρα. Άλλο ένα γεύμα θα κάνει ακόμα δλδ για να κλείσει το 24ωρο να φανταστείς. Ούτε 650 δε φτάσει σημερα .

Κάποια κοπέλα είπε ότι θα παραγγείλει ατμομαγειρα. Ποιο είναι το παλιό μοντέλο που είναι καλύτερο απ το καινούριο? Έχω μπερδευτεί πολυ

Το παλιό είναι με το πράσινο κόφτη!!!

3 ώρες πρίν, itsathina είπε:

Λενε πως τα άλματα μετράνε από την ΠΗΤ δεν ξέρω κ εμένα κάπως με έχουν μπερδέψει ,εμένα κάνει καινούργιο από χθες μόλις έρθει η ώρα του ύπνου κ ενώ έχει θηλάσει κλαίει παααρα πολύ δεν θέλει τίποτα αρχίζει τρίβετε πάνω μου στριφογυρίζει κ όλο αυτό μέχρι να κουραστει να το κάνει .

Διαφημίσεις

8 ώρες πρίν, βιολετα3 είπε:

Γράφει πάνω ισότονο!!!

Άσε στην ίδια κατάσταση είμαι κ εγώ κ δήλωσα παραίτηση γιατί και βρεφικό να το πάω πάει ο μισθός μου και φοβάμαι κιόλας είναι πολύ μικρό .Εγώ δεν πήρα τίποτα ούτε άδειες , τίποτα κ εγώ χρόνια δούλευα αλλά πολύ λίγα ένσημα .

Τώρα το έψαξα κ όντως υπάρχουν 2 το ενα είναι από 2 μηνών και είναι υπερτονο και το άλλο είναι από την γέννηση 15 ημερών και γράφει ισότονο αυτό έχω πάρει εγώ Αλήθεια πια η διαφορά ?

8 ώρες πρίν, βιολετα3 είπε:

Το υπερτονο είναι δυνατό όπως το οτριβιν...είναι αποσυμφορητικο στην ουσία ..το άλλο είναι φυσιολογικός ορός που μπορείς να βάζεις μέχρι και είκοσι φορές την μέρα αν θέλεις...αρκεί βέβαια να υπάρχει λόγος...αυτό μπορείς να το πατάς και συνεχόμενα μέχρι να βγει από την άλλη μεριά σε πλάγια θέση και πάντα από το εξωτερικό ρουθουνι

• Μου αρέσει 1

4 ώρες πρίν, Roulaa@ είπε:

Εγώ παράγγειλα, το παλιό μοντέλο είναι το Philips SCF870/20 Ατμομάγειρας με Μπλέντερ 0.8lt, θα το βρεις στο skroutz 99€.

3 ώρες πρίν, βιολετα3 είπε:

Λενε πως τα άλματα μετράνε από την ΠΗΤ δεν ξέρω κ εμένα κάπως με έχουν μπερδέψει ,εμένα κάνει καινούργιο από χθες μόλις έρθει η ώρα του ύπνου κ ενώ έχει θηλάσει κλαίει παααρα πολύ δεν θέλει τίποτα αρχίζει τρίβετε πάνω μου στριφογυρίζει κ όλο αυτό μέχρι να κουραστει να το κάνει .

Σήμερα πέρασα ένα δράμα χειρότερο από ποτέ, έκλαιγε συνέχεια, όπου την άφηνα και στην αγκαλιά.
Την κοίμισα δίπλα μου και ξύπνησε ουρλιάζοντας. Κορίτσια νόμιζα ότι κάτι έπαθε το παιδί, 
ήθελα να πάρω τον άντρα μου να του πω, έλα γρήγορα να την πάμε σε ένα νοσοκομείο.
Κλάμα στο μπιμπερό, κλάμα παντού, γκρίνια! Νόμιζα κάπου πονάει.
Μόλις ήρθε 10.30 ο άντρας μου, γέλαγε.
Δε ξέρω αν αυτό είναι άλμα, πάντως εγώ σκέφτηκα έντονα να κάνω ένα από το μπαλκόνι.

Να σας ρωτήσω κάτι άσχετο; Βόλτες τα πάτε τα μωρά; Κάθε πότε; Γενικά τα παίρνετε μαζί έξω σε δουλειές κλπ;
Εμένα η γειτονιά είναι λίγο απόμερη και δεν την βγάζω πολύ, μόνο με τον άντρα μου και νιώθω τύψεις :/
Η κουμπάρα μου ας πούμε που μένει σε κεντρικό δρόμο τη βγάζει κάθε μέρα από μωρό.

17 ώρες πρίν, depifish είπε:

Το μονο καλο ειναι οτι δοκιμασα παλι μηπως θηλασει και εκατσε! Βεβαια περισσοτερο πιπιλισε και αποκοιμηθηκε αλλα μου χε λειψει τοσο πολυ κι αυτο!  Με εχει τρομοκρατησει και η παιδιατρος που μου λεει οτι αν ξανανεβασει πυρετο θα πρεπει να τη παω λεει νοσοκομειο για εξετασεις λογω ηλικιας..

Αχ ψυχούλα μουυ, ήθελε παρηγοριά στο στήθος *-* 
Τι εννοεί λόγω ηλικίας βρε Ντέπι; Είναι άνω των 3ων μηνών. 
Γιατί να το πας σε νοσοκομείο; Με το άγχος να βγει και με άλλα μικρόβια; 
Δε γίνεται να την πας εξωτερικά δηλαδή; Γιατί σε τρομοκρατεί έτσι;

11 ώρες πρίν, Dimitra93 είπε:

Πω, πω.. λυπάμαι πολύ! Ξέρεις πως το σκέφτομαι και εγώ το να γυρίσω; 8 μηνών θα είναι πολύ μωράκι και ούτε εγώ έχω κάποιον να την αφήνω.
Κοίτα, ο βρεφικός είναι παλούκι.. γιατί θα αρρωσταίνει συνεχώς. Μήπως να σκεφτείς να πάρεις κάποια κοπέλα;
Αλλά να μου πεις αν δίνεις όλα τα λεφτά σου εκεί, θα είναι σα να μη δουλεύεις. Θα γυρίσεις με μειωμένο ωράριο; Θα ανέβει λογικά ο μισθός σου γιατί ανεβαίνει ο βασικός.

7 ώρες πρίν, itsathina είπε:

Εγώ παράγγειλα, το παλιό μοντέλο είναι το Philips SCF870/20 Ατμομάγειρας με Μπλέντερ 0.8lt, θα το βρεις στο skroutz 99€.

Σήμερα πέρασα ένα δράμα χειρότερο από ποτέ, έκλαιγε συνέχεια, όπου την άφηνα και στην αγκαλιά.
Την κοίμισα δίπλα μου και ξύπνησε ουρλιάζοντας. Κορίτσια νόμιζα ότι κάτι έπαθε το παιδί, 
ήθελα να πάρω τον άντρα μου να του πω, έλα γρήγορα να την πάμε σε ένα νοσοκομείο.
Δε ξέρω αν αυτό είναι άλμα, πάντως εγώ σκέφτηκα έντονα να κάνω ένα από το μπαλκόνι.

Να σας ρωτήσω κάτι άσχετο; Βόλτες τα πάτε τα μωρά; Κάθε πότε; Γενικά τα παίρνετε μαζί έξω σε δουλειές κλπ;
Εμένα η γειτονιά είναι λίγο απόμερη και δεν την βγάζω πολύ, μόνο με τον άντρα μου και νιώθω τύψεις :/
Η κουμπάρα μου ας πούμε που μένει σε κεντρικό δρόμο τη βγάζει κάθε μέρα από μωρό.

Καλημέρα !!!Εγώ τον βγάζω όταν έχει αρκετή ζέστη ,αυτές τ μέρες που βρέχει κ έχει υγρασία η παιδίατρος μου είπε όχι έξω .Ευτυχώς έχω αυλή κ μόλις δω λίγο ήλιο βγαίνουμε λίγο ,λίγο ακόμα υπομονή έρχεται το καλοκαιράκι !!!Μου το έχει κάνει κ εμένα αυτό να κλαίει λες κ τι να πω το έχει χτυπήσει κ μετά από λίγο γέλια ,μάλλον άλματα γιατί παρατηρώ ότι κάθε βδομάδα κάνει κ κάτι διαφορετικό

8 ώρες πρίν, Dimitra93 είπε:

Το υπερτονο είναι δυνατό όπως το οτριβιν...είναι αποσυμφορητικο στην ουσία ..το άλλο είναι φυσιολογικός ορός που μπορείς να βάζεις μέχρι και είκοσι φορές την μέρα αν θέλεις...αρκεί βέβαια να υπάρχει λόγος...αυτό μπορείς να το πατάς και συνεχόμενα μέχρι να βγει από την άλλη μεριά σε πλάγια θέση και πάντα από το εξωτερικό ρουθουνι

Το ένα ρουθούνι του έχει περισσότερες μυξες και εχθές το βράδυ δεν ξεβουλωσε και του έκανα κ όρο .Την άλλη φορά θα πάρω κ το αλλο

9 ώρες πρίν, itsathina είπε:

Καλημέρα Αθηνά!! Εύχομαι σήμερα να ειναι τελείως διαφορετική η μέρα σας!!Εγω εχω καταμπερδευτει με τα άλματα, με την έννοια ότι η μόνη αλλαγή που βλέπω είναι στους ημερησιους υπνους και στο αν μένει μόνη της αν την αφησω στο κρεβάτι/ρηλαξ κλπ. Και αν ισχύει οντως αυτο με την ΠΗΤ τότε απο αυτά που ερμηνευω εγω ως ένδειξη άλματος ειναι ακυρα γιατί ειμαστε 3 εβδομάδες πισω.Δεν ξερω... Και με τον πυρετό και τα δέκατα μες την καλη χαρά είναι δεν μπορω να καταλάβω. Μόνο μια φορά συνέβη το εξής γύρω στις 5-6 εβδομάδες, εκει που την ειχα αγκαλιά ξαφνικά τιναζοταν και μετά μαζευόταν απότομα σαν να πονουσε και έκλαιγε πολύ δυνατά για πολύ λίγο (δευτερόλεπτα) αλλά τόσο δυνατά που πραγματικά νομιζα πως κάτι εχει και ημουν έτοιμη να την παμε να τη δει η παιδίατρος.Αυτο κρατησε αρκετές μέρες και μετά τίποτα.

Σε αλλα νέα ο μπαμπάς της ακομα θετικός με μοριακό, εγώ αρνητική με μοριακο και το μωρό απυρετο σχεδον 16 ωρες τωρα, ουτε δεκατα. Λεω να μην το παω για μοριακό πάντως. Απλα ανησυχω οτι εγω θα βγω θετικη την επόμενη εβδομάδα, δεν μπορεί να μην το κολλησα.

Βολτες κι εγω με τον μπαμπά της ακόμα, βέβαια μέχρι τωρα με τις αντλησεις δεν μου περίσσευε χρόνος οποτε καθημερινά την πηγαινε ο μπαμπάς της κι εγω οποτε με επαιρνε ακολουθουσα. Και το Σάββατο που βγήκα μονη μου μετά ηρθε ο κοβιντ και κλειστηκαμε.

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...