Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 44 λεπτά , Makelen είπε:

Κοριτσι η 3ΑΒ ειναι καλυτερη απο την 4ΒΒ!

Σου βαζουν τις πιο καλες πρωτα! Εσυ επιλεγεις μονο αν θα ειναι μια ή δυο. Για παραπανω, αν το επιτεπει ο νομος, με βαση την ηλικια, το συζητας με τον γιατρο.

Στη θεση σου το πρωτο πραγμα που θα εκανα, πριν απο εξετασεις κτλ, θα ηταν να μιλησω με αλλον εξωσωματιστη. Να ξερει και τι λεει.. και πως να σε κατευθυνει. Εχει κανει πολλα φαουλ μεχρι στιγμης. 

Ισχυει αυτο που λες! Αλλα θελει ψαξιμο και καλο γιατρο για να σε κατευθυνει ως προς το τι σου ταιριαζει..

Ετσι κ αλλιως θα πάω να πάρω μια ακόμα γνώμη από κάπου. Είχα πάει και σε άλλους γιατρούς πριν καταλήξω με ποιον θα προσπαθήσω. Απλα ήθελα να δώσω μια ευκαιρία για μια ετ. Εχει πάρα πολύ καλό όνομα ο εν λόγω γιατρός απλά νομίζω πως ίσως δε μπορεί να μου προσφέρει κάτι άλλο πλέον.

Μανουλες Οκτωβρίου 2021!!

Recommended Posts

Just now, xrys1988 είπε:

Δεν εννοώ μόνο η 10η εβδομάδα. Εννοώ το πρώτο τρίμηνο ότι είναι κρίσιμο .... Μέχρι να περάσει όλο αυτό, θα έχουν ασπρίσει όλα τα μαλλιά μου από το άγχος. 

Αυτό ακριβώς....νομίζω θα ασπρισω και εγώ όπου να ναι....να μην σου πω ότι θα βγάλω και μούσια....:D

• Χαχα 1

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 5,1k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Just now, Dimitra93 είπε:

Αυτό ακριβώς....νομίζω θα ασπρισω και εγώ όπου να ναι....να μην σου πω ότι θα βγάλω και μούσια....:D

Δεν περίμενα ότι θα είχα τόσο άγχος, να σου πω την αλήθεια. Είμαι σχεδόν όλη μέρα ξαπλωμένη κ δεν περνάνε οι μερες...... Αλλά επειδή έχω κ αίμα τις τελευταίες μέρες, με πιάνει πανικός κάποιες στιγμές. Εσύ πόσο είσαι τώρα? 

5 ώρες πρίν, Flolipop είπε:

Γεια σας κορίτσια. Κι εγώ αν πρώτα ο Θεός τα καταφέρω και προχωρήσει η εγκυμοσύνη, στο Ιασώ θα γεννήσω , εκεί που γέννησα και τα δυο μου παιδάκια. @βιολετα3 αποτι θυμάμαι είσαι 33 ετών κι έχεις κόρη 15.5 ετών;;;; Μπράβο , χίλια μπράβο! Και μετά ειχες και δίδυμα ;;; Εντωμεταξυ πάλι πολύ μικρη είσαι! Να είστε όλοι σας καλά και υγιείς!

Τώρα το είδα πως έγραψα λάθος ,η μεσαία είναι 12 χρόνων και η τρίτη 11 χρόνων, έχουν ένα χρόνο διάφορα.Σε ευχαριστω και εσύ ότι επιθυμείς να χαίρεσαι τα αγγελούδια σου.

4 ώρες πρίν, xrys1988 είπε:

Αχ μακάρι να μπορούσα να χαλαρώσω λίγο....

Είχα ατυχίες πολλές. Έχω κάνει 3 αποτυχημένες προσπάθειες εξωσωματικής γονιμοποίησης. Έχω κάνει 3 φορές λαπαροσκόπηση για ενδομητριωση. Κ έμεινα ξαφνικά έγκυος φυσιολογικα με μια σαλπιγγα....

Με αγχωνει το ότι εδώ και λίγες μέρες έχω κόκκινο αίμα σχεδόν συνέχεια. Έχω πάει 2 φορές στο γιατρό αλλά το αίμα δεν είναι από το μωρό. Είναι μάλλον επειδή έχω ενδομητριωση. Και όλα αυτά με κάνουν να φοβάμαι πολυυυυ κ διανύω την 10η εβδομάδα, που είναι κρίσιμη. Φαντάζομαι, αν όλα πάνε καλά, μετά την αυχενική διαφάνεια, θα πάρω μια ανάσα.......

Εγώ ανχωνομαι από την ώρα που ξυπνάω μπορεί κ στον ύπνο μου :) Δεν ξέρω που θα πάει η κατάσταση αυτή ,σκέφτομαι να ζητήσω βοήθεια γιατί γενικά με ανχωνουν πολλα πραγματα

• Μου αρέσει 1

Just now, βιολετα3 είπε:

Τώρα το είδα πως έγραψα λάθος ,η μεσαία είναι 12 χρόνων και η τρίτη 11 χρόνων, έχουν ένα χρόνο διάφορα.Σε ευχαριστω και εσύ ότι επιθυμείς να χαίρεσαι τα αγγελούδια σου.

Εγώ ανχωνομαι από την ώρα που ξυπνάω μπορεί κ στον ύπνο μου :) Δεν ξέρω που θα πάει η κατάσταση αυτή ,σκέφτομαι να ζητήσω βοήθεια γιατί γενικά με ανχωνουν πολλα πραγματα

Και στις προηγούμενες εγκυμοσύνες είχες τόσο άγχος?? Και φαντάσου ότι εσύ έχεις ήδη τρία παιδάκια.... Εμείς παλεύουμε για το πρώτο και το άγχος και ο φόβος έχουν χτυπήσει κόκκινο.....

Κοριτσια καλησπερα!!δυστυχως το αγχος ειναι αναποφευκτο και μαλλον σε ολη την εγκυμοσυνη θα μας συνοδευει (με την ευχη να πανε καλα οι εγκυμοσυνες για ολες μας).Οποτε καλο θα ειναι να βρουμε το τροπο να το διαχειριστουμε για να τη βγαλουμε καθαρη!Εχω διανυω τη 10η εβδομαδα και μπορω να πω οτι δεν εχω τρομερα συμπτωματα..Η ναυτια εχει περιοριστει εχουν μεινει μονο ζαλαδες κι ευκολη κουραση(κ ανησυχω που μειωθηκε η ναυτια..με ολα αυτα που διαβαζω κ ακουω)Κανατε στο προγεννητικο ελεγχο εξεταση για ινωδογονου? Μου ηρθαν χθες τα αποτελεσματα και αυτη ειναι λιγο πανω απο το οριο και κανω και αντιπηκτικες ενεσεις προληπτικα

• Μου αρέσει 1

Διαφημίσεις

Just now, xrys1988 είπε:

Και στις προηγούμενες εγκυμοσύνες είχες τόσο άγχος?? Και φαντάσου ότι εσύ έχεις ήδη τρία παιδάκια.... Εμείς παλεύουμε για το πρώτο και το άγχος και ο φόβος έχουν χτυπήσει κόκκινο.....

Όχι δεν είχα καθόλου ανχως σε λογικά πλαίσια  ,ίσως η ηλικία ,ίσως ότι δεν είχα επαφή με το ίντερνετ κ δεν διάβαζα διάφορα .

Just now, βιολετα3 είπε:

Όχι δεν είχα καθόλου ανχως σε λογικά πλαίσια  ,ίσως η ηλικία ,ίσως ότι δεν είχα επαφή με το ίντερνετ κ δεν διάβαζα διάφορα .

Καλά ναι, έχει κ αυτό σημασία... Εγώ ειδικά που είμαι όλη μέρα ξαπλωμένη, όλη μέρα διαβάζω διάφορα στον ίντερνετ......

9 ώρες πρίν, vasia!!! είπε:

Κοριτσια καλησπερα!!δυστυχως το αγχος ειναι αναποφευκτο και μαλλον σε ολη την εγκυμοσυνη θα μας συνοδευει (με την ευχη να πανε καλα οι εγκυμοσυνες για ολες μας).Οποτε καλο θα ειναι να βρουμε το τροπο να το διαχειριστουμε για να τη βγαλουμε καθαρη!Εχω διανυω τη 10η εβδομαδα και μπορω να πω οτι δεν εχω τρομερα συμπτωματα..Η ναυτια εχει περιοριστει εχουν μεινει μονο ζαλαδες κι ευκολη κουραση(κ ανησυχω που μειωθηκε η ναυτια..με ολα αυτα που διαβαζω κ ακουω)Κανατε στο προγεννητικο ελεγχο εξεταση για ινωδογονου? Μου ηρθαν χθες τα αποτελεσματα και αυτη ειναι λιγο πανω απο το οριο και κανω και αντιπηκτικες ενεσεις προληπτικα

Καλημερα!! Στη βδομαδα που βρίσκεσαι ειναι λογικό να μειώνονται τσ συμπτώματα. Μακαρι να ερθει συντομα και για μενα αυτή η μέρα. Στο 3ο μου θυμαμαι η μείωση αρχισε απ την 9η εβδομάδα.

• Μου αρέσει 1

yplDp3.png

21 ώρες πρίν, Farmakotriftena είπε:

Αχ διαβασα για τον πονοδοντο. Φρικη ειναι αυτο που περνάς... 

Εγω προσπαθω σιγα σιγα να κοψω τον θηλασμό επειδη ειναι 4η κυηση και εχω 3 καισαρικες στο ιστορικο μου λιγο φοβάμαι. Τώρα θηλαζω καπου 2 με 3 φορες την ημέρα .

Κορίτσι σου έστειλα πμ!!!!

• Μου αρέσει 1

10 ώρες πρίν, vasia!!! είπε:

Καλημέρα κορίτσια μου εύχομαι να είστε όλες καλά!!!Εγώ δεν έχω κάνει καμία εξέταση ακόμα ο γιατρός που έχω τώρα μου είπε θα τ κάνω μαζί με την αυχενική,ο άλλος γιατρός που είχα με είχε βάλει από την αρχή να κάνω ,και κάθε φορά που πήγαινα με ζυγιζε ,έπερνε πίεση .Επίσης ο γιατρός που έχω τώρα δεν μου έδωσε τιποτα άλλο να πάρω πέρα από φυλλικό οξύ

• Μου αρέσει 1

Διαφημίσεις

11 ώρες πρίν, vasia!!! είπε:

Καλημέρα. Ναι εμένα με έβαλε ο γιατρός κ έκανα αρκετές εξετάσεις στην 8η εβδομάδα. Και είχε κ το ινωδογονο μέσα.... Ήταν εντός του φυσιολογικού. Φυσιολογικό γράφει 180-400, κι εγώ είχα 361. Κάνω κ εγώ αντιπηκτικες ενέσεις λόγω θρομβοφιλιας. Αλλά δεν γνωριζω να σου πω με τι σχετίζεται η εξέταση αυτή. Σου είπε ο γιατρός ότι είναι ανησυχητικο? 

Ινωδογονου δεν εχω κανει ποτέ. Να ειναι κατι καινούριο; Μου εχει γραψει κι εμενα εξετασεις. Ουτε που τις εχω δει. Απλα ειμαι τοσο χαλια που ακομα δεν μπορω να παω να τις κανω. Θα προσπαθησω το αλλο Σαββατο να πεταχτω να τις κανω.

yplDp3.png

πρίν από 1 λεπτό , xrys1988 είπε:

Καλημέρα. Ναι εμένα με έβαλε ο γιατρός κ έκανα αρκετές εξετάσεις στην 8η εβδομάδα. Και είχε κ το ινωδογονο μέσα.... Ήταν εντός του φυσιολογικού. Φυσιολογικό γράφει 180-400, κι εγώ είχα 361. Κάνω κ εγώ αντιπηκτικες ενέσεις λόγω θρομβοφιλιας. Αλλά δεν γνωριζω να σου πω με τι σχετίζεται η εξέταση αυτή. Σου είπε ο γιατρός ότι είναι ανησυχητικο? 

Δεν εχω μιλησει με το γιατρο ακομη.Εμενα ειναι 424 .Απο οτι διαβασα σχετιζεται με τη πηξη του αιματος και δειχνει τη προδιαθεση για δημιουργια θρομβων. Στο πρωτο τριμηνο δινουν φυσιολογικες τιμες μεχρι 430.Γενικα αυτο ανεβαινει στην εγκυμοσυνη και ιδιως μετα το τριτο τριμηνο εκτοξευεται και το θελουν κατω απο 1000. 

Just now, vasia!!! είπε:

Δεν εχω μιλησει με το γιατρο ακομη.Εμενα ειναι 424 .Απο οτι διαβασα σχετιζεται με τη πηξη του αιματος και δειχνει τη προδιαθεση για δημιουργια θρομβων. Στο πρωτο τριμηνο δινουν φυσιολογικες τιμες μεχρι 430.Γενικα αυτο ανεβαινει στην εγκυμοσυνη και ιδιως μετα το τριτο τριμηνο εκτοξευεται και το θελουν κατω απο 1000. 

Είσαι εντός του φυσιολογικού... Δεν ξέρω να σε βοηθήσω. Ίσως σου αλλάξει την δόση της αντιπηκτικής ένεσης... Δεν ξέρω. Ρώτα τον γιατρό σου για να μην έχεις τέτοιο άγχος. 

3 ώρες πρίν, xrys1988 είπε:

Είσαι εντός του φυσιολογικού... Δεν ξέρω να σε βοηθήσω. Ίσως σου αλλάξει την δόση της αντιπηκτικής ένεσης... Δεν ξέρω. Ρώτα τον γιατρό σου για να μην έχεις τέτοιο άγχος. 

Ναι θα μιλησω μαζι του. Σε ευχαριστω πολυ!εσυ κανεις αντιπηκτικες λογω θρομβοφιλιας ή προληπτικα?

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...