Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 44 λεπτά , Makelen είπε:

Κοριτσι η 3ΑΒ ειναι καλυτερη απο την 4ΒΒ!

Σου βαζουν τις πιο καλες πρωτα! Εσυ επιλεγεις μονο αν θα ειναι μια ή δυο. Για παραπανω, αν το επιτεπει ο νομος, με βαση την ηλικια, το συζητας με τον γιατρο.

Στη θεση σου το πρωτο πραγμα που θα εκανα, πριν απο εξετασεις κτλ, θα ηταν να μιλησω με αλλον εξωσωματιστη. Να ξερει και τι λεει.. και πως να σε κατευθυνει. Εχει κανει πολλα φαουλ μεχρι στιγμης. 

Ισχυει αυτο που λες! Αλλα θελει ψαξιμο και καλο γιατρο για να σε κατευθυνει ως προς το τι σου ταιριαζει..

Ετσι κ αλλιως θα πάω να πάρω μια ακόμα γνώμη από κάπου. Είχα πάει και σε άλλους γιατρούς πριν καταλήξω με ποιον θα προσπαθήσω. Απλα ήθελα να δώσω μια ευκαιρία για μια ετ. Εχει πάρα πολύ καλό όνομα ο εν λόγω γιατρός απλά νομίζω πως ίσως δε μπορεί να μου προσφέρει κάτι άλλο πλέον.

Μανουλες Οκτωβρίου 2021!!

Recommended Posts

19 ώρες πρίν, depifish είπε:

Ευτυχως σας επιασε ελαφρια! Ναι εχω ακουσει οτι τραβαει μερες σε καποιους. Με ηπια συμπτωματα μεν, αλλα κρατανε 10ημερο! 

Η μικρη η αληθεια ειναι οτι μετα το αλμα που μαλλον τωρα ειναι στο τελος της τελευταιας εβδομαδας του, εχει ηρεμησει αρκετα. Εχει ξενικησει και τρωει, οχι καμια τρελη διαφορα, αλλα κατι γινεται. Στη παιδιατρο που πηγαμε σημερα ηταν οκ στα κιλα της. Και με τον υπνο ειναι καπως καλυτερα τα πραγματα, εχω μερες να κανω 2 και 3 ωρες να τη κοιμησω, αλλα εξακολουθω να δυσκολευομαι πολυ. 

Παρατηρησα επισης οτι τις μερες που γυρνουσα απο τη δουλεια και την ειχαν κοιμησει (σχολναω 11 με 12 το βραδυ) οταν ξυπνουσε για να φαει μετα δεν ξανακοιμοταν και χορευε λαμπαντα με χερακια ποδαρακια να κουνιουνται χαρωπα. Ενω οταν γυρνουσα και ηταν ακομα ξυπνια μετα οταν θα κοιμοταν και θα ξυπνουσε για να φαει, ξανακοιμοταν κατευθειαν μετα το φαι. Δεν ξερω αν ηταν τυχαιο, αλλα παιζει επειδη ελειπα πολλες ωρες και ξυνουσε και με εβλεπε γι αυτο να ξεξυπναγε; Ειναι πολυ μικρη θεωρω για κατι τετοιο, αλλα θατο παρατηρησω κι αυτη τη βδομαδα.

Αυτο της Σοφι το εχουμε και μεις, ενα που ειναι σαν 8αρι. Το εχει ξεπατωσει! Ειναι το αγαπημενο της! Μεχρι να ρθει το μαρουλι και το καρπουζι βεβαια... ακομα τα περιμενω απο τη προηγουμενη εβδομαδα! 

Ουτε εμενα της αρεσει μπρουμυτα, γκρινιαζε και δυσανασχετουσε και καποιες φορες τρουλωνε και το κωλι και ηταν σαν καμπια! Χαχαχα! Συνηθως της εβαζα ενα ρολο κουβερτακι απο κατω απο τις μασχαλιτσες για να κατσει περισσοτερη ωρα. Τωρα που ειναι και μας 4ων καθεται πιο ανετα μπρουμυτα και στηριζει το κεφαλι ανετα, αλλα και παλι οχι για πολυ ωρα, δεν της πολυαρεσει. Αλλα να γυρισει δεν το χει καταφερει ακομα, κανει τη κινηση ελαφρως στο πλαι αλλα δεν γυρναει. 

Είδες τι ένστικτο έχουν τα μικρά μας? Της έλειψες κ καθόταν ξύπνια να σε χορτάσει. Εμένα εχει καιρό που γυρίζει από ανάσκελα μπρούμυτα αλλά όχι το αντίθετο 

8 ώρες πρίν, Milena είπε:

@depifish Ευχαριστούμε πολύ!!

Μολις τωρα καναμε τεστ ραπιντ και βγήκε αρνητικό και το δικό μου και της μπεμπουλας. Η παιδίατρος ειπε να κάνουμε και μοριακο σε δυο μερες και απλα να παρακολουθω τον πυρετό, εφόσον τρώει.

@Roulaa@ εσεις κανατε μοριακο στο μπεμπακι οσο ειχε πυρετο; Η παιδίατρος τι σας ειχε πει;

Εμεις ήμασταν όλοι θετικοί κ δε χρειάστηκε να του κάνουμε γιατί αφού ήμασταν εμείς σίγουρα θα ήταν κ αυτός. Του έκανα απλά ένα σελφ εδώ σπίτι μόνη μ να σιγουρευτουμε κ βγήκε αχνό αρα σίγουρα ήταν. Κάθε πότε ανεβάζει? 

Πάντως να ξέρεις είσαι πολύ τυχερή που θηλασεις. Ότι κ να είναι θα το περάσετε ελαφριά ως κ καθόλου. Σκέψου εγω που δε θηλάζω κ το πέρασε ηπια

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 5,1k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

πρίν από 53 λεπτά , depifish είπε:

Ναι απο οτι ξερω, η βλεννα αν ειναι αρρωστουλικο ειναι απο τις μυξουλες. Θυμαμαι οταν η μικρη μου ειχε παθει ουρολοιμωξη, το βραδυ που ειχε τον υψηλο πυρετο θηλασε νυσταγμενη και πρωτη φορα ειχε πιασει αμεσως και επινε κανονικα και αποτελεσματικα! Σαν να ηξερε οτι αυτο θα τη βοηθησει! Μια μαια μου ειχε πει, οτι οταν το μωρο αρρωστησει, οταν το σαλιο του ερθει σε επαφη με τη θηλη, ο οργανισμος της μαμας μπορει να καταλαβει απο τι πασχει το μωρακι και παραγει γαλα με τα αντιστοιχα αντισωματα που θα το βοηθησουν. Δεν ξερω αν ειναι οντως αληθεια, αλλα και στο νοσοκομειο τοτε, μια εξαιρετικη και πολυ συμπαθητικη γιατρος που μας παρελαβε το πρωτο βραδυ (και η μονη αξιολογη και αξιας εμπιστοσυνης εκει μεσα) μου ειπε αν θηλαζω να προσπαθησω να της δωσω εκεινες τις μερες οσο μπορω πιο πολυ. Ισως και γι αυτο το λογο. 

Το έχω διαβάσει κι εγω αυτό για το σάλιο που ειπες, σε αρκετές μελέτες!!

Εμενα ομως δεν εχει μυξες καθολου γι αυτό αναρωτιέμαι για τη βλεννα, επίσης ορό δεν της κανω για να το δικαιολογήσει ουτε εχω αλλαξει κατι στη διατροφή μου.

πρίν από 11 λεπτά , Roulaa@ είπε:

Είδες τι ένστικτο έχουν τα μικρά μας? Της έλειψες κ καθόταν ξύπνια να σε χορτάσει. Εμένα εχει καιρό που γυρίζει από ανάσκελα μπρούμυτα αλλά όχι το αντίθετο 

Εμεις ήμασταν όλοι θετικοί κ δε χρειάστηκε να του κάνουμε γιατί αφού ήμασταν εμείς σίγουρα θα ήταν κ αυτός. Του έκανα απλά ένα σελφ εδώ σπίτι μόνη μ να σιγουρευτουμε κ βγήκε αχνό αρα σίγουρα ήταν. Κάθε πότε ανεβάζει?

Τωρα εχει ωρες που ειναι στο 36.7 μονο καποια στιγμή πηγε 37.2 αλλά δεν έδωσα ντεπον.. Στις 2 το βράδυ θα ειναι το πρώτο 24ωρο. Πραγματικά εύχομαι να μην ξανακάνει 38αρι. Εμας η παιδίατρος αφου μας βγηκε αρνητικό είπε να κάνουμε μοριακό αύριο, αλλα ρε κορίτσια δεν θελω να την παω στο μικροβιολογικό η στο νοσοκομείο που είναι κοντά μας, πρωτον γιατί σκέφτομαι ποιος ξέρει τι αλλο ισως κολλήσει και δεύτερον αν ο πυρετος συνεχίσει ετσι (ουσιαστικά δεν εχει τωρα) ποιος ο λόγος να την ταλαιπωρησω κι αλλο; Η μηπως ειμαι υπερβολική;

• Μου αρέσει 1

πρίν από 13 λεπτά , Milena είπε:

Εμενα ομως δεν εχει μυξες καθολου γι αυτό αναρωτιέμαι για τη βλεννα, επίσης ορό δεν της κανω για να το δικαιολογήσει ουτε εχω αλλαξει κατι στη διατροφή μου.

Τωρα εχει ωρες που ειναι στο 36.7 μονο καποια στιγμή πηγε 37.2 αλλά δεν έδωσα ντεπον.. Στις 2 το βράδυ θα ειναι το πρώτο 24ωρο. Πραγματικά εύχομαι να μην ξανακάνει 38αρι. Εμας η παιδίατρος αφου μας βγηκε αρνητικό είπε να κάνουμε μοριακό αύριο, αλλα ρε κορίτσια δεν θελω να την παω στο μικροβιολογικό η στο νοσοκομείο που είναι κοντά μας, πρωτον γιατί σκέφτομαι ποιος ξέρει τι αλλο ισως κολλήσει και δεύτερον αν ο πυρετος συνεχίσει ετσι (ουσιαστικά δεν εχει τωρα) ποιος ο λόγος να την ταλαιπωρησω κι αλλο; Η μηπως ειμαι υπερβολική;

Δεν είσαι καθόλου υπερβολική! Κ εμενα μ ανέφερε κάποια στιγμή για μοριακο κ του είπα αφού είμαστε οι υπόλοιποι σίγουρα θα έχει. Κ μετά το ξέχασε. Πες της κ εσύ να το αφήσουμε λίγο ακομα να δούμε πως θα πάει. Καλύτερα να κάνεις εσύ πρώτα θα ελεγα

• Μου αρέσει 1

πρίν από 54 λεπτά , Milena είπε:

Δεν είσαι καθόλου υπερβολική γιατί έτσι κ αλλιώς και θετικό να βγει δεν θα κάνεις κάτι περισσότερο από ότι τώρα  και επίσης δεν έχει κλείσει καν 24 Ώρο που κανονικά μετά τα 3 24ωρα ανησυχούμε τουλάχιστον έτσι θυμάμαι από τα κορίτσια μου.Βλεννες έχει κ ο δικός μου σχεδόν από όταν γεννήθηκε βέβαια κάνουμε αρκετό καιρό όρο αλλά κ όταν δεν κάναμε πάλι είχε ,η παιδίατρος μου είπε δεν ανησυχούμε εφόσον το μωρό έχει καλή εικόνα κ παίρνει βάρος ,μπορεί να είναι από κάτι που τρωως μπορεί από την ίωση μπορεί κ τίποτα

Κορίτσια να μην τον ματιαξω ο μπέμπης μου σήμερα ήταν πολύ ήσυχος πραγματικά τον ευχαριστήθηκα ,καθόταν στο ριλαξ τώρα το απόγευμα κ μας έβλεπε που έφτιαχνα με τα κορίτσια κέικ και μπισκότα και αυτός έλεγε τα δικά του ,δεν θυμάμαι 3 μήνες να καθησε ποτέ χωρίς γκρίνια ,επίσης το πρωί του έβαλα ραδιόφωνο τραγούδια και του τραγουδούσα και πραγματικά κάθησε αρκετή ώρα να μαζέψω τα δωμάτια.

• Μου αρέσει 1

On 15/2/2022 at 6:19 ΜΜ, xrys1988 είπε:

Σε ευχαριστώ πολύ! Και ζεσταίνει το γάλα από το ψυγείο σε 3 λεπτά? Γιατί εγώ αποθηκεύω το μητρικό στο ψυγείο κ θέλω να το ζεσταίνω μετά. Εντωμεταξυ στο mothercare το έχει 25€!!!!! Και τα μπιμπερο μου είναι Philips Avent.....

Ναι τόσο περίπου θέλει για να το ζεστάνει! Κ γώ το μητρικό μου αποθηκεύω στην κατάψυξη κιολας κ τα βγάζω ξ του τα δινω όταν πρέπει να λείψω . Ναι το έχει πολύ καλή τιμή . Εγώ το είχα πάρει στα 30 κ κάτι από ηλεκτρονικό Φαρμακειο. 

On 15/2/2022 at 8:59 ΜΜ, Anna9 είπε:

Όταν ήταν 3 μηνών δεν καθόταν και εμένα πολύ ώρα, 1,5-2 λεπτά το πολύ. Ζοριζοταν και γκρινιαζε και για ένα διάστημα την σταμάτησα. Σήκωνε και στήριζε το κεφαλάκι, αλλά μετά έκανε βουτιά στο πάπλωμα. Χτες κάθησε 3 λεπτά πριν την τούμπα με το κεφαλάκι στητο από την αρχή.

Έτσι κάνει κ ο δικός μου! Κάθεται με το κεφάλι ψηλά για κάνα λεπτό το πολύ μετά το γυρνάει στο πλάι κ μετά βουτιά κάτω στο στρώμα κ τρώει τα σεντόνια κ τρελαίνεται ! Το κορυφαίο είναι ότι ρίχνει κ κλανιτσες από το ζορισμα χαχαχα 

21 ώρες πρίν, depifish είπε:

Ευτυχως σας επιασε ελαφρια! Ναι εχω ακουσει οτι τραβαει μερες σε καποιους. Με ηπια συμπτωματα μεν, αλλα κρατανε 10ημερο! 

Η μικρη η αληθεια ειναι οτι μετα το αλμα που μαλλον τωρα ειναι στο τελος της τελευταιας εβδομαδας του, εχει ηρεμησει αρκετα. Εχει ξενικησει και τρωει, οχι καμια τρελη διαφορα, αλλα κατι γινεται. Στη παιδιατρο που πηγαμε σημερα ηταν οκ στα κιλα της. Και με τον υπνο ειναι καπως καλυτερα τα πραγματα, εχω μερες να κανω 2 και 3 ωρες να τη κοιμησω, αλλα εξακολουθω να δυσκολευομαι πολυ. 

Παρατηρησα επισης οτι τις μερες που γυρνουσα απο τη δουλεια και την ειχαν κοιμησει (σχολναω 11 με 12 το βραδυ) οταν ξυπνουσε για να φαει μετα δεν ξανακοιμοταν και χορευε λαμπαντα με χερακια ποδαρακια να κουνιουνται χαρωπα. Ενω οταν γυρνουσα και ηταν ακομα ξυπνια μετα οταν θα κοιμοταν και θα ξυπνουσε για να φαει, ξανακοιμοταν κατευθειαν μετα το φαι. Δεν ξερω αν ηταν τυχαιο, αλλα παιζει επειδη ελειπα πολλες ωρες και ξυνουσε και με εβλεπε γι αυτο να ξεξυπναγε; Ειναι πολυ μικρη θεωρω για κατι τετοιο, αλλα θατο παρατηρησω κι αυτη τη βδομαδα.

Αυτο της Σοφι το εχουμε και μεις, ενα που ειναι σαν 8αρι. Το εχει ξεπατωσει! Ειναι το αγαπημενο της! Μεχρι να ρθει το μαρουλι και το καρπουζι βεβαια... ακομα τα περιμενω απο τη προηγουμενη εβδομαδα! 

Ουτε εμενα της αρεσει μπρουμυτα, γκρινιαζε και δυσανασχετουσε και καποιες φορες τρουλωνε και το κωλι και ηταν σαν καμπια! Χαχαχα! Συνηθως της εβαζα ενα ρολο κουβερτακι απο κατω απο τις μασχαλιτσες για να κατσει περισσοτερη ωρα. Τωρα που ειναι και μας 4ων καθεται πιο ανετα μπρουμυτα και στηριζει το κεφαλι ανετα, αλλα και παλι οχι για πολυ ωρα, δεν της πολυαρεσει. Αλλα να γυρισει δεν το χει καταφερει ακομα, κανει τη κινηση ελαφρως στο πλαι αλλα δεν γυρναει. 

Άρα δν είναι μονο ο δικός μου λοιπόν ! Ευτυχως γτ το είχα έγνοια που δν θέλει κ νόμιζα πως μόνο ο δικός μου είναι έτσι! Κ γώ κάποιες φορές του βάζω το μαξιλάρι θηλασμού που μου είχε πει κ ο παιδίατρος αλλά κ πάλι δν κάθεται πολύ! Πιστεύω πως θα γυρίσουν από μόνα τους μια μέρα χωρίς να το πάρουμε χαμπάρι. Η Γιαγια μου μου είπε σήμερα που τον είχα μπρούμυτα «εμείς δν σας βάζαμε ποτέ έτσι παιδί μου ούτε είχαμε τόσα παιχνίδια κ μια χαρά γυρίσατε από μπρούμυτα ανάσκελα κ μάθατε γενικά» ούτε γυμναστήρια είχαμε τότε ούτε πολλά πολλά. Κ γώ δν είμαι  κ φαν των παιχνιδιών ! Του έχω πάρει μέχρι στιγμής τα απαραίτητα κ τις προάλλες που είχατε συζήτηση για τα παιχνίδια κτλ απόρησα πως μόνο εγώ δν έχω τόσα.Του έχω το γυμναστήριο , του έχω πάρει κουδουνιστρες κ μαράκες που τις κρατάει στο χέρι του , ένα ντέφι με καθρέφτη, ένα βιβλίο αυτα με τις εικονες τα υφασμάτινα , ένα κρεμαστό παιχνίδι με ήχους για το καρότσι κ ένα σκυλάκι που τραγουδάει κ σήμερα πηρα κ δυο μασητικα γτ νομίζω ξεκινάνε κ τον ενοχλούνε τα ούλα του! Κ από αυτά τα πιο πολλά τα αγόρασα όταν διάβασα τώρα τελευταία! Αλλά να σου πω την αλήθεια σχεδόν κανένα δν θέλει .Του τα βάζω απλά στο γυμναστήριο όταν κάθεται εκτός από αυτά που κρέμονται κ τα παρατηρεί. Αλλά μέχρι εκεί. Μόνο όταν του κουνάω την κουδουνίστρα που του πηρα από νεογέννητο τότε κουνιέται ολόκληρος κ την κρατάει κ μονος του αλλά να του το βάλω εγώ στο χέρι! Ακόμα δν έχει αρχίσει να πιάνει από μονος του. Κ είναι μικρος θεωρώ για να το κανει. Εχθές έγινε 3 μηνών. Εμείς οι μαμάδες βιαζόμαστε να κάνουν πράγματα πριν την ηλικία τους αλλά πιστεύω το κάθε παιδί θα το κάνει όταν αυτό είναι έτοιμο κ στην ωρα που πρέπει! Να ειναι γερά κ να έχουν την υγεία τους , για μένα αυτό ειναι το κυριότερο ! 

• Μου αρέσει 2

Διαφημίσεις

1 ώρα πρίν, βιολετα3 είπε:

Δεν είσαι καθόλου υπερβολική γιατί έτσι κ αλλιώς και θετικό να βγει δεν θα κάνεις κάτι περισσότερο από ότι τώρα  και επίσης δεν έχει κλείσει καν 24 Ώρο που κανονικά μετά τα 3 24ωρα ανησυχούμε τουλάχιστον έτσι θυμάμαι από τα κορίτσια μου.Βλεννες έχει κ ο δικός μου σχεδόν από όταν γεννήθηκε βέβαια κάνουμε αρκετό καιρό όρο αλλά κ όταν δεν κάναμε πάλι είχε ,η παιδίατρος μου είπε δεν ανησυχούμε εφόσον το μωρό έχει καλή εικόνα κ παίρνει βάρος ,μπορεί να είναι από κάτι που τρωως μπορεί από την ίωση μπορεί κ τίποτα

Κορίτσια να μην τον ματιαξω ο μπέμπης μου σήμερα ήταν πολύ ήσυχος πραγματικά τον ευχαριστήθηκα ,καθόταν στο ριλαξ τώρα το απόγευμα κ μας έβλεπε που έφτιαχνα με τα κορίτσια κέικ και μπισκότα και αυτός έλεγε τα δικά του ,δεν θυμάμαι 3 μήνες να καθησε ποτέ χωρίς γκρίνια ,επίσης το πρωί του έβαλα ραδιόφωνο τραγούδια και του τραγουδούσα και πραγματικά κάθησε αρκετή ώρα να μαζέψω τα δωμάτια.

Μπράβο Βιολέτα, πολύ χαίρομαι που είχατε τόσο ωραία μέρα!!!

Κορίτσια σας ευχαριστώ ολες για τις συμβουλές!! Προς το παρόν ολα καλά, 36.7 ειναι η θερμοκρασία της και κοιμάται ήσυχη αφου θηλασε για 100η φορά σήμερα!!!Ομως ποσο χαίρομαι δεν λέγεται που το περνάει ετσι και μπορώ να την θηλαζω. Το λεω και το ξαναλέω οχι για να καμαρωσω, αλλα πραγματικα το είχα πολύ καημο να το καταφερω και η χαρά μου δεν περιγράφεται, ποσο μάλλον τωρα που ειναι και αρρωστουλα. Τώρα εχει ξενύχτι ολο το βράδυ να τσεκαρω την θερμοκρασία της.

• Μου αρέσει 3

20 ώρες πρίν, βιολετα3 είπε:

Περαστικά σας ,αν θυμάμαι καλά από τα κορίτσια μου το 38 ,3 δεν θεωρείτε τραγικός πυρετός στα μωρά!!!Εύχομαι να είναι περαστικά !!!

Εμείς είμαστε ακόμα στην μεση του άλματος κ με μπούκωμα τα έχουμε όλα.Και εγώ γενικά ζοριζομουν να τον βάλω για ύπνο .Είχα ακούσει και συνέντευξη μιας ειδική στον ύπνο για μωρά κ παιδιά.Ελεγε πως στην ηλικία τον 3 μηνών τα μωρά αντέχουν μάξιμουμ 1-1,5 ώρα ξύπνια κ ο λόγος που δεν κοιμούνται μετά είναι παράγοντες που προσπαθούμε να βρούμε για να κάνουμε πιο εύκολα τον ύπνο,ίσως η καθυστέρηση το να το βάλουμε για ύπνο κ να ξεκινήσουμε πολύ πιο νωρίς την διαδικασία,το φως στο δωμάτιο δεν βοηθάει το μωρό να κοιμηθεί κ έχει να κάνει με την μελατονίνη.Αυτο που έκανα εγώ είναι το βράδυ ξεκινάω πολύ πιο νωρίς την διαδικασία ύπνου πχ ξυπνάει για απόγευμα 5-6 θα φάει θα παίξει και γύρω στις 7-7μιση θα κάνουμε μπάνιο θα κλείσουμε φώτα έχω ένα ελάχιστο ίσα να βλέπω και εκεί που κάναμε και 2 ώρες με τρελή γκρίνια τώρα κοιμάται στην μισή ώρα μαζί με τον θηλασμό,αν ξυπνήσει δεν ανοίγω φώτα ούτε αλλάζω πάνα (συνήθως δεν κάνει κακά ,αλλά κ αν κάνει αλλάζω χωρίς φώτα ,καθαρίζω με μωρομαντηλα)επίσης δεν του μιλάω καθόλου ,τρώει κ απευθείας κοιμάται ,μετά το πρωί 7 αν ξυπνήσει αλλάζω πάνα του μιλάω χωρίς πολλά παιχνίδια δεν ανάβω φώτα ελάχιστα το μπατζουρι θηλάζει και κατά της 8μιση κοιμάται μέχρι της 10 και μισή όπου εκεί πλέον τα ανοίγω όλα ,παίζουνε θηλάζει και ξεκιναμε τ δουλειές του σπιτιού.κοιμαται λίγο κατά της 12και κάνα μισάωρο κ μετά το μεσημέρι 2μιση-3 μέχρι της 5-6Παρατητρησα ότι όσο αφήνουμε να γκρινιάζουν από την νυστα μπαίνουν σε υπερένταση.

Είδες μάλλον το λαιβ της Ζετα Γάκη με την Μπομπα! Γτ το ειδα κ γώ κ περιέγραφε όλα όσα ανέφερες! Πάντως με τα ωράρια ύπνου που είπες μια χαρά κοιμάται ο δικός σου ! Εμένα σήμερα όλη μέρα κοιμήθηκε δυο μισαωρα μόνο! Χθες το βράδυ ήταν η πρώτη φορά που μου κοιμήθηκε σερί 7ωρες , από 22:15 μέχρι 5:15 ,αφού ξύπνησα από μόνη μου στις 4:30 γτ λεω στον ύπνο μου πως κ δν ξύπνησε το μωρό . Κ αφού ξύπνησε κ τον θήλασα ξύπνησε πάλι στις 8:00 που τον πηρα στο κρεβάτι κ τον θήλασα κ κοιμήθηκε πάλι μέχρι 10:30. Από τις 10:30 ομως μου κοιμήθηκε γύρω στις 14:00 για μισή ωρα μετά κατά τις 17:30 πάλι για μισή ωρα κ κατά τις 20:00 πάλι το ίδιο.  Κ τωρα 21:30 η ωρα τον πηρα στην κρεβατοκάμαρα να θηλάσω κ να κοιμηθεί. Γενικά δν μπορώ να τον φτιάξω στάνταρ πρόγραμμα ! Γτ υπάρχουν στιγμες που 21:00 που τον κανω μπάνιο να τον πάρει νωρίτερα ο υπνος κ να κοιμάται. Κ αμα είναι να ξεκινάμε τη διαδικασία ύπνου 2 ωρες νωρίτερα οπως έλεγε η Γάκη ,τότε δν μένει καθόλου χρόνος να κανω εγώ μπάνιο κ κάτι άλλο που είναι ο άντρας μου κ τον κρατάει. Πάντως εγώ παντζουρια δν κλείνω έχω κατεβασμένη τέντα έτσι κ αλλιώς κ δν μπαίνει πολύ έντονα φως το πρωί . 

20 ώρες πρίν, Milena είπε:

Κορίτσια εμενα έκανε πυρετό.Ηταν πολυ ανησυχη στον υπνο της, την πηρα αγκαλια και εκαιγε, έχει 38.3 εδωσα ντεπον και περιμένω. Εχω ανησυχήσει αλλα προσπαθω να ειμαι ψυχραιμη μεχρι το πρωί τουλάχιστον που θα παρω τη γιατρό.

Περαστικά σας κορίτσι μου! Μην ανησυχείς θα πέσει ο πυρετός ! Δν θεωρείτε υψηλός για τα βρέφη. Όλα καλα θα πάνε! 

• Μου αρέσει 2

2 ώρες πρίν, Roulaa@ είπε:

Δεν είσαι καθόλου υπερβολική! Κ εμενα μ ανέφερε κάποια στιγμή για μοριακο κ του είπα αφού είμαστε οι υπόλοιποι σίγουρα θα έχει. Κ μετά το ξέχασε. Πες της κ εσύ να το αφήσουμε λίγο ακομα να δούμε πως θα πάει. Καλύτερα να κάνεις εσύ πρώτα θα ελεγα

Μα κι εγώ προς το παρόν σε δύο ραπιντ αρνητική, το μωρό αρνητικό, και αυριο θα παω εγω για μοριακό για σιγουρια και ο μπαμπάς της για δεύτερο μοριακο.Οπως το λες το σκέφτομαι, θα περιμένω!

πρίν από 11 λεπτά , Sweetheart12 είπε:

Περαστικά σας κορίτσι μου! Μην ανησυχείς θα πέσει ο πυρετός ! Δν θεωρείτε υψηλός για τα βρέφη. Όλα καλα θα πάνε! 

Ευχαριστούμε πολύ  πολύ!! έχω ηρεμήσει εντάξει, το πρώτο σοκ χθες το επαθα το βράδυ...πρωτομανουλα βλέπεις!!!

πρίν από 37 λεπτά , Milena είπε:

Μα κι εγώ προς το παρόν σε δύο ραπιντ αρνητική, το μωρό αρνητικό, και αυριο θα παω εγω για μοριακό για σιγουρια και ο μπαμπάς της για δεύτερο μοριακο.Οπως το λες το σκέφτομαι, θα περιμένω!

Ευχαριστούμε πολύ  πολύ!! έχω ηρεμήσει εντάξει, το πρώτο σοκ χθες το επαθα το βράδυ...πρωτομανουλα βλέπεις!!!

Είναι λογικό να πάθεις σοκ κ ειδικά στην κορωνοιου εποχή που ζούμε! Εφόσον έχετε κάνει τεστ κ είστε αρνητικοί πιστεύω πως θα ήταν κάποια ίωση ή κρύωμα . Κ γώ όταν κάναμε το πρώτο εμβόλιο κ μου έκανε 38,2 έπαθα σοκ αλλά ευτυχως με το ντεπόν του έδωσα δν έκανε. Τώρα τη Παρασκευή έχουμε το δεύτερο κ τρέμω στη σκέψη του πυρετού! 

πρίν από 31 λεπτά , Sweetheart12 είπε:

Είναι λογικό να πάθεις σοκ κ ειδικά στην κορωνοιου εποχή που ζούμε! Εφόσον έχετε κάνει τεστ κ είστε αρνητικοί πιστεύω πως θα ήταν κάποια ίωση ή κρύωμα . Κ γώ όταν κάναμε το πρώτο εμβόλιο κ μου έκανε 38,2 έπαθα σοκ αλλά ευτυχως με το ντεπόν του έδωσα δν έκανε. Τώρα τη Παρασκευή έχουμε το δεύτερο κ τρέμω στη σκέψη του πυρετού! 

Ο μπαμπάς της ειχε βγει θετικος, αυριο θα δούμε..δεν μπαινω καν στον κοπο να κάνει ραπιντ που δεν ειναι και βεβαιο, ας ξανακάνει μοριακό. Δεν ξέρω ποτε θα έπρεπε να ειχα συμπτώματα εγω αν ειχα κολλήσει, παντως ο μπαμπάς της ενα 24 ωρο ηταν ολο κι ολο απο πυρετό και κοπωση , τιποτε άλλο. Απλα μου λενε και για μωράκια εδω που εκαναν πυρετο και μετά απο δεκα μέρες βγήκαν θετικα ενω ειχαν συνέλθει εντελώς.Ειναι να τρελαίνεσαι....και καθυστερησα και όσο μπορουσα την επιστροφή στη δουλειά, κοσμο ουτε για αστείο δεν βλέπουμε, αλλα οκ το περιμενα οτι θα κολλήσουμε καποια στιγμή!! Στα εμβόλια δεν μου εκανε ποτε το παραμικρό, σαν να μην τα ειχε κάνει..τωρα θα καθυστερήσουμε ως τα τρίτα γιατί ήταν σε μερικές μέρες.

Διαφημίσεις

22 ώρες πρίν, Milena είπε:

Κορίτσια εμενα έκανε πυρετό.Ηταν πολυ ανησυχη στον υπνο της, την πηρα αγκαλια και εκαιγε, έχει 38.3 εδωσα ντεπον και περιμένω. Εχω ανησυχήσει αλλα προσπαθω να ειμαι ψυχραιμη μεχρι το πρωί τουλάχιστον που θα παρω τη γιατρό.

Περαστικά να είναι κορίτσι μου!:) Γρήγορα καλά! 
Παίζει να μην είναι κάποια ίωση αλλά να είναι δόντια; 
Όπως ήδη κάνεις, κράτα την στο στήθος όσο πιο πολύ μπορείς, να ενυδατώνεται!

6 ώρες πρίν, Milena είπε:

Αν ξέρει καποια από εσάς, σε μια κένωση που ειχε, ειχε βλεννα, σαν μυξουλες δλδ ( οχι πρασινα ομως η κάτι άλλο διαφορετικό), λογικα είναι επειδή είναι αρρωστουλα σωστα;

Δε ξέρω αν το είπε κάποια παρακάτω γιατί τα παίρνω με τη σειρά.
Είναι φυσιολογικό, λόγω πυρετού. Μετά από ιώσεις και εμβόλια δεν αξιολογείς πάνες.

@Milena μου, μην κάνεις μοριακό στο μωρό. Κάνε του ένα self test.
Μπορεί να μην είναι τόσο αξιόπιστο, αλλά ξέρω πολλές μανούλες το κάνουν
για να μην υποβάλλουν στη διαδικασία μοριακού τα μωράκια τους και έχει δείξει αποτελέσματα.

Κορίτσια από δόντια πως πάτε; Τι δείγματα έχουν; Ξέρει καμία;
Σήμερα είχαμε μια δύσκολη μέρα και δεν ξέρω αν είναι άλμα ή δόντια.
Γιατί έχουμε πολλά σάλια και τα πάντα στο στόμα..
αλλά σήμερα είχε απίστευτη γκρίνια και κλάμα, μειωμένη όρεξη και ήθελε αγκαλιά και ύπνο!
Εκεί που έτρωγε σταθερά 130ml, ξαφνικά σήμερα μου έφαγε 2 φορές από 80ml (όχι κολλητά - εναλλάξ). 
Βέβαια τρώει ανά 2,5ω, οπότε μπορεί απλά να μην πεινούσε αρκετά;
Γιατί στο επόμενο 2ωρο από κάθε 80άρι, μου έφαγε κανονικά το γεύμα της!
Η θερμοκρασία της καλή, 36,3.

• Μου αρέσει 2

3 ώρες πρίν, Sweetheart12 είπε:

Είδες μάλλον το λαιβ της Ζετα Γάκη με την Μπομπα! Γτ το ειδα κ γώ κ περιέγραφε όλα όσα ανέφερες! Πάντως με τα ωράρια ύπνου που είπες μια χαρά κοιμάται ο δικός σου ! Εμένα σήμερα όλη μέρα κοιμήθηκε δυο μισαωρα μόνο! Χθες το βράδυ ήταν η πρώτη φορά που μου κοιμήθηκε σερί 7ωρες , από 22:15 μέχρι 5:15 ,αφού ξύπνησα από μόνη μου στις 4:30 γτ λεω στον ύπνο μου πως κ δν ξύπνησε το μωρό . Κ αφού ξύπνησε κ τον θήλασα ξύπνησε πάλι στις 8:00 που τον πηρα στο κρεβάτι κ τον θήλασα κ κοιμήθηκε πάλι μέχρι 10:30. Από τις 10:30 ομως μου κοιμήθηκε γύρω στις 14:00 για μισή ωρα μετά κατά τις 17:30 πάλι για μισή ωρα κ κατά τις 20:00 πάλι το ίδιο.  Κ τωρα 21:30 η ωρα τον πηρα στην κρεβατοκάμαρα να θηλάσω κ να κοιμηθεί. Γενικά δν μπορώ να τον φτιάξω στάνταρ πρόγραμμα ! Γτ υπάρχουν στιγμες που 21:00 που τον κανω μπάνιο να τον πάρει νωρίτερα ο υπνος κ να κοιμάται. Κ αμα είναι να ξεκινάμε τη διαδικασία ύπνου 2 ωρες νωρίτερα οπως έλεγε η Γάκη ,τότε δν μένει καθόλου χρόνος να κανω εγώ μπάνιο κ κάτι άλλο που είναι ο άντρας μου κ τον κρατάει. Πάντως εγώ παντζουρια δν κλείνω έχω κατεβασμένη τέντα έτσι κ αλλιώς κ δν μπαίνει πολύ έντονα φως το πρωί . 

Ναι αυτό είδα ,βέβαια όχι όλο αλλά πραγματικά σε ορισμένα μωρά πχ το πολύ φως μπορεί να φέρει υπερένταση σε εμάς τουλάχιστον .Εγώ επιμένω πολύ στον μεσημεριανό ύπνο ,και στα κορίτσια μου το ίδιο θυμάμαι 2-5 ειμασταν στο κρεβάτι κ ας μην κοιμόντουσαν έτσι κάνω κ στον μπεμπη το μεσημέρι είμαι δίπλα του και αν τυχόν πάει να ξυπνήσει τον ξανά κουνάω, πλέον μπορώ να πω πως ο μεσημεριανος ύπνος του δεν έχει αλλάξε

1 hour ago, itsathina είπε:

Είναι φυσιολογικό, λόγω πυρετού. Μετά από ιώσεις και εμβόλια δεν αξιολογείς πάνες.

για να μην υποβάλλουν στη διαδικασία μοριακού τα μωράκια τους και έχει δείξει αποτελέσματα.

αλλά σήμερα είχε απίστευτη γκρίνια και κλάμα, μειωμένη όρεξη και ήθελε αγκαλιά και ύπνο!
Εκεί που έτρωγε σταθερά 130ml, ξαφνικά σήμερα μου έφαγε 2 φορές από 80ml (όχι κολλητά - εναλλάξ). 

Πόσο είστε?Εμένα μου τι είχε κάνει αυτό στης 15 βδομάδες , γκρίνια-κλαμα δεν τολμούσα να τον βάλω κάτω σπαραζε στο κλαμα θήλαζε λίγο αλλά πολύ συχνά ,κράτησε περίπου μια βδομάδα!!!

• Μου αρέσει 1

7 ώρες πρίν, Milena είπε:

Ο μπαμπάς της ειχε βγει θετικος, αυριο θα δούμε..δεν μπαινω καν στον κοπο να κάνει ραπιντ που δεν ειναι και βεβαιο, ας ξανακάνει μοριακό. Δεν ξέρω ποτε θα έπρεπε να ειχα συμπτώματα εγω αν ειχα κολλήσει, παντως ο μπαμπάς της ενα 24 ωρο ηταν ολο κι ολο απο πυρετό και κοπωση , τιποτε άλλο. Απλα μου λενε και για μωράκια εδω που εκαναν πυρετο και μετά απο δεκα μέρες βγήκαν θετικα ενω ειχαν συνέλθει εντελώς.Ειναι να τρελαίνεσαι....και καθυστερησα και όσο μπορουσα την επιστροφή στη δουλειά, κοσμο ουτε για αστείο δεν βλέπουμε, αλλα οκ το περιμενα οτι θα κολλήσουμε καποια στιγμή!! Στα εμβόλια δεν μου εκανε ποτε το παραμικρό, σαν να μην τα ειχε κάνει..τωρα θα καθυστερήσουμε ως τα τρίτα γιατί ήταν σε μερικές μέρες.

Εύχομαι να μην είναι τπτ κ απλά ένας τυχαίος πυρετός αφού λες δεν ξαναεκανε. Πότε έκανες ραπιντ κ βγήκε αρνητικό? Γιατί εγώ είχα κάνει Τρίτη βγήκε αρνητικό και έκανα πάλι Πέμπτη κ βγήκε θετικό. Μήπως να περιμένες λιγο μήπως δε χρειαστεί να κάνεις τπτ?

Μα μας έχουν αγχώσει τόσο πολύ που με το παραμικρό τρέχουμε για ραπιντ λες κ δεν υπάρχουν άλλες ιώσεις όπως όλα υα προηγούμενα χρόνια. Μην τρελαίνεσαι όμως ότι κ να είναι. Εμείς κλεισμένοι σπίτι μόνο ο άντρας μ έβγαινε για δουλειά κ τελικά κολλήσαμε. Θεωρώ είναι τυχαίο. Βαρέθηκα μα φοβάμαι τις ιώσεις κ τελικά να που κολλήσαμε. 

6 ώρες πρίν, itsathina είπε:

Κ εμενα δε τρωει όσο έτρωγε βάζει συνέχεια ότι βρει στο στόμα κ αν δε βρει τπτ μπουνιές ή τον δειχτη. Έχει πολλά σάλια κ μπουρμπουληθρες. Κ αν μπορώ να ξεχωρίσω καλά από κάτω το βλέπω το ουλο του λίγο άσπρο κ φουσκωμένο. Σήμερα έχουμε παιδίατρο κ θα μου πει. Γινόμαστε 4μηνων σημερα κ ήταν να κάνουμε επαναληπτικό το 1ο εμβόλιο αλλά λόγω covid το αφήσαμε 

Όταν λες 80 ή 130 πόσα γεύματα κάνει στο 2ωρο? Εμενα 5. Έτρωγε 180 2 3 μέρες βασικά κ τωρα έπεσε στα 150 μπορεί κ λιγότερο βέβαια.

Κοριτσια τελικα ουτε εμεις τη γλιτωσαμε... Τσαμπα τη πηγα τοσες μερεε στη πεθερα μου για να μην την κολλησει ο μπαμπας της. Τη φεραμε σπιτι χτες το πρωι, φευγω για δουλεια το μεσημερι και γυριζω στις 11.30 το βραδυ οπου μολις που ειχε κοιμηθει ενα μισαωρο πριν. Ηταν λεει λιγο ανησυχη γενικα, αλλα ειχε κανει και το εμβολιο τη προηγουμενη και δεν δωσανε σημασια. Φευγει η πεθερα μου που τη προσεχε οσο ημουν δουλεια, δεν προλαβαινω να βαλω πυτζαμακια και ξυπναει με κλαματα. Εντωμεταξυ σαν να μου φανηκε αλλαγμενο το κλαμα της, την ακουμπαω και ηταν ζεστη, 38.1 ειχε. Ευτυχως με το ντεπον επεσε αμεσως και δεν ξανανεβασε απο τοτε. Δεν νομιζω ομως να ειναι απο το εμβολιο γιατι κι εγω ξυπνησα με ενα τσουξιμο πισω στη μυτη, το οποιο το παθαινω που και που σαν αλλεργια αλλα μαλλον μας κολλησε ο μπαμπας μας οικογενειακως! Θα κανω και κανα σελφ τεστ μπας και... Επισης ενω δεν φαινεται να εχει μυξες, πρεπει να εχει μπουκωμα, γιατι κανει πολυ χαλια υπνο, σαν να πνιγεται καποιες φορες και βαζει τα κλαματα και ακουγεται σαν γουρουνακι. Της βαζω και ορο και πλανταζει στο κλαμα το καημενουλι. Τη πετυχα και 1-2 φορες να αναπνεει απο το στομα, αλλα οταν κοιμαται αναπνεει μονο απο τη μυτη απο οσο εχω δει. Το μονο καλο ειναι οτι δοκιμασα παλι μηπως θηλασει και εκατσε! Βεβαια περισσοτερο πιπιλισε και αποκοιμηθηκε αλλα μου χε λειψει τοσο πολυ κι αυτο!  Με εχει τρομοκρατησει και η παιδιατρος που μου λεει οτι αν ξανανεβασει πυρετο θα πρεπει να τη παω λεει νοσοκομειο για εξετασεις λογω ηλικιας...Με τιποτα δεν θελω... να μπουμε παλι και να κολλησουμε κι αλλα! Εχουμε βεβαια και το ιστορικο με την ουρολοιμωξη, αλλα πιστευω οτι αν ηταν ουρολοιμωξη θα ξανανεβαζε πυρετο μετα την επιροια του ντεπον. Και γενικα αν της κανεις καραγκιοζιλικια ξεχνιεται και χαμογελαει. Τη λυπαμαι μονο που δεν μπορει να κοιμηθει καλα, εχει πολυ ανησυχο υπνο, ολο ξυπναει κλαιγοντας και την ειχα ολο το βραδυ αγκαλια για να κοιμηθει ωστε με το που αντιλαμβανομαι οτι τιναζεται να τη ξανακουναω να κοιμαται. Θα παω παλι σημερα στη δουλεια σκουντουφλωντας! 

1 ώρα πρίν, depifish είπε:

Κοριτσια τελικα ουτε εμεις τη γλιτωσαμε... Τσαμπα τη πηγα τοσες μερεε στη πεθερα μου για να μην την κολλησει ο μπαμπας της. Τη φεραμε σπιτι χτες το πρωι, φευγω για δουλεια το μεσημερι και γυριζω στις 11.30 το βραδυ οπου μολις που ειχε κοιμηθει ενα μισαωρο πριν. Ηταν λεει λιγο ανησυχη γενικα, αλλα ειχε κανει και το εμβολιο τη προηγουμενη και δεν δωσανε σημασια. Φευγει η πεθερα μου που τη προσεχε οσο ημουν δουλεια, δεν προλαβαινω να βαλω πυτζαμακια και ξυπναει με κλαματα. Εντωμεταξυ σαν να μου φανηκε αλλαγμενο το κλαμα της, την ακουμπαω και ηταν ζεστη, 38.1 ειχε. Ευτυχως με το ντεπον επεσε αμεσως και δεν ξανανεβασε απο τοτε. Δεν νομιζω ομως να ειναι απο το εμβολιο γιατι κι εγω ξυπνησα με ενα τσουξιμο πισω στη μυτη, το οποιο το παθαινω που και που σαν αλλεργια αλλα μαλλον μας κολλησε ο μπαμπας μας οικογενειακως! Θα κανω και κανα σελφ τεστ μπας και... Επισης ενω δεν φαινεται να εχει μυξες, πρεπει να εχει μπουκωμα, γιατι κανει πολυ χαλια υπνο, σαν να πνιγεται καποιες φορες και βαζει τα κλαματα και ακουγεται σαν γουρουνακι. Της βαζω και ορο και πλανταζει στο κλαμα το καημενουλι. Τη πετυχα και 1-2 φορες να αναπνεει απο το στομα, αλλα οταν κοιμαται αναπνεει μονο απο τη μυτη απο οσο εχω δει. Το μονο καλο ειναι οτι δοκιμασα παλι μηπως θηλασει και εκατσε! Βεβαια περισσοτερο πιπιλισε και αποκοιμηθηκε αλλα μου χε λειψει τοσο πολυ κι αυτο!  Με εχει τρομοκρατησει και η παιδιατρος που μου λεει οτι αν ξανανεβασει πυρετο θα πρεπει να τη παω λεει νοσοκομειο για εξετασεις λογω ηλικιας...Με τιποτα δεν θελω... να μπουμε παλι και να κολλησουμε κι αλλα! Εχουμε βεβαια και το ιστορικο με την ουρολοιμωξη, αλλα πιστευω οτι αν ηταν ουρολοιμωξη θα ξανανεβαζε πυρετο μετα την επιροια του ντεπον. Και γενικα αν της κανεις καραγκιοζιλικια ξεχνιεται και χαμογελαει. Τη λυπαμαι μονο που δεν μπορει να κοιμηθει καλα, εχει πολυ ανησυχο υπνο, ολο ξυπναει κλαιγοντας και την ειχα ολο το βραδυ αγκαλια για να κοιμηθει ωστε με το που αντιλαμβανομαι οτι τιναζεται να τη ξανακουναω να κοιμαται. Θα παω παλι σημερα στη δουλεια σκουντουφλωντας! 

Ωχ περαστικά κ γρήγορα! Εγω στη θέση σου θα έκανα μια γενική ούρων κ δε θα πήγαινα πουθενά. Δεν υπάρχει λόγος για νοσοκομείο θεωρώ. Γίνονται αίματος κ ιδιωτικά σε μικροβιολόγο. Εμείς έξω κάναμε γιατί είχε μέρες με δεκατα αλλά τελικά ήταν απ τον covid. Να συζητήσεις κ αυτί το ενδεχόμενο με τον γιατρό σου. Υπομονή σε εσένα για να βγει η δουλειά!! 

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...