Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 44 λεπτά , Makelen είπε:

Κοριτσι η 3ΑΒ ειναι καλυτερη απο την 4ΒΒ!

Σου βαζουν τις πιο καλες πρωτα! Εσυ επιλεγεις μονο αν θα ειναι μια ή δυο. Για παραπανω, αν το επιτεπει ο νομος, με βαση την ηλικια, το συζητας με τον γιατρο.

Στη θεση σου το πρωτο πραγμα που θα εκανα, πριν απο εξετασεις κτλ, θα ηταν να μιλησω με αλλον εξωσωματιστη. Να ξερει και τι λεει.. και πως να σε κατευθυνει. Εχει κανει πολλα φαουλ μεχρι στιγμης. 

Ισχυει αυτο που λες! Αλλα θελει ψαξιμο και καλο γιατρο για να σε κατευθυνει ως προς το τι σου ταιριαζει..

Ετσι κ αλλιως θα πάω να πάρω μια ακόμα γνώμη από κάπου. Είχα πάει και σε άλλους γιατρούς πριν καταλήξω με ποιον θα προσπαθήσω. Απλα ήθελα να δώσω μια ευκαιρία για μια ετ. Εχει πάρα πολύ καλό όνομα ο εν λόγω γιατρός απλά νομίζω πως ίσως δε μπορεί να μου προσφέρει κάτι άλλο πλέον.

Μανουλες Οκτωβρίου 2021!!

Recommended Posts

1 ώρα πρίν, Sweetheart12 είπε:

SCF355/07 Αυτό εδώ είναι το μοντέλο κορίτσι μου. 

Σε ευχαριστώ πολύ! Και ζεσταίνει το γάλα από το ψυγείο σε 3 λεπτά? Γιατί εγώ αποθηκεύω το μητρικό στο ψυγείο κ θέλω να το ζεσταίνω μετά. Εντωμεταξυ στο mothercare το έχει 25€!!!!! Και τα μπιμπερο μου είναι Philips Avent.....

• Μου αρέσει 1

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 5,1k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

2 ώρες πρίν, xrys1988 είπε:

Κι εγώ έχω Philips Avent αποστειρωτη κ έχω κ αυτή τη συσκευή που λες. Θυμάσαι ποιο μοντέλο θερμαντήρα έχεις? Ευχαριστώ πολύ

Θυμάσαι ποιο μοντέλο είναι ο θερμαντήρας? Ευχαριστώ πολύ πολύ.

Συγχαρητήρια για τον θηλασμό!!! 

Σ'ευχαριστώ πολύ κορίτσι μου!! 

Miniland - Warm plus Digi είναι το μοντέλο που εχω. 

• Ευχαριστώ 1

5 ώρες πρίν, Sweetheart12 είπε:

Κορίτσι μου μπρούμυτα πόση ωρα την βάζεις να κάτσει. Εμένα έγινε 3 μηνών σήμερα κ δν κάθεται πολύ μπρούμυτα γτ γκρινιάζει. Βέβαια τον βάζω από 2 λεπτά περίπου μερικές φορές τη μέρα . Σηκώνει το κεφαλάκι κ το στηρίζει αλλά δν θέλει να κάτσει πολύ. 

Όταν ήταν 3 μηνών δεν καθόταν και εμένα πολύ ώρα, 1,5-2 λεπτά το πολύ. Ζοριζοταν και γκρινιαζε και για ένα διάστημα την σταμάτησα. Σήκωνε και στήριζε το κεφαλάκι, αλλά μετά έκανε βουτιά στο πάπλωμα. Χτες κάθησε 3 λεπτά πριν την τούμπα με το κεφαλάκι στητο από την αρχή.

• Μου αρέσει 1

On 2/14/2022 at 5:57 PM, Roulaa@ said:

Μέχρι 38.1 κάνα 2 φορες.δεν ανέβασε πυρετό μόνο αυτά τα δέκατα απλά κράτησαν πολλές μερες. 37.5 έχεις συνήθως.  Κ λίγο γκρίνια κ του έδινα ντεπον. Εγω με τον άντρα μ έχουμε λίγο βήχα ακόμα κ η κορη μόνο 1 μέρα έκανε λίγο πυρετό. Ελπίζω η 2η εβδομάδα στη δουλειά να είναι καλύτερη. Η μικρή με τον ύπνο τα εχει βρει?

Ευτυχως σας επιασε ελαφρια! Ναι εχω ακουσει οτι τραβαει μερες σε καποιους. Με ηπια συμπτωματα μεν, αλλα κρατανε 10ημερο! 

Η μικρη η αληθεια ειναι οτι μετα το αλμα που μαλλον τωρα ειναι στο τελος της τελευταιας εβδομαδας του, εχει ηρεμησει αρκετα. Εχει ξενικησει και τρωει, οχι καμια τρελη διαφορα, αλλα κατι γινεται. Στη παιδιατρο που πηγαμε σημερα ηταν οκ στα κιλα της. Και με τον υπνο ειναι καπως καλυτερα τα πραγματα, εχω μερες να κανω 2 και 3 ωρες να τη κοιμησω, αλλα εξακολουθω να δυσκολευομαι πολυ. 

Παρατηρησα επισης οτι τις μερες που γυρνουσα απο τη δουλεια και την ειχαν κοιμησει (σχολναω 11 με 12 το βραδυ) οταν ξυπνουσε για να φαει μετα δεν ξανακοιμοταν και χορευε λαμπαντα με χερακια ποδαρακια να κουνιουνται χαρωπα. Ενω οταν γυρνουσα και ηταν ακομα ξυπνια μετα οταν θα κοιμοταν και θα ξυπνουσε για να φαει, ξανακοιμοταν κατευθειαν μετα το φαι. Δεν ξερω αν ηταν τυχαιο, αλλα παιζει επειδη ελειπα πολλες ωρες και ξυνουσε και με εβλεπε γι αυτο να ξεξυπναγε; Ειναι πολυ μικρη θεωρω για κατι τετοιο, αλλα θατο παρατηρησω κι αυτη τη βδομαδα.

9 hours ago, Milena said:

Εγω εχω ενα της Miniland , λειτουργεί και ως αποστειρωτης, πολύ απλος στη λειτουργία του και είμαι σουπερ ευχαριστημένη.Κοστισε 45 ευρω αν θυμάμαι καλά και τον παρήγγειλα από τα Leto shop. 

Σ'ευχαριστώ πάρα πολύ!!!Εγω να δεις πως χαίρομαι και πόσο εχει χαλαρώσει η καθημερινότητα μου, που δεν εχω το μονιμο αγχος να μην ξεφυγω από το πρόγραμμα των αντλησεων.  Περιπου 30 λεπτά διαρκεί κάθε γεύμα. Της πηρα και μπιμπερο της Lansinoh και είναι πολύ καλύτερα βλεπω οτι ο τρόπος που ακουμπάει τα χείλη στη θηλή τους ειναι όμοιος σχεδόν οπως οταν θηλαζει ενω με τα αλλα οχι. 

Εστειλα email και εγραψα αναλυτικά τα πάντα απο την αρχή εως τώρα και μιλησαμε αρχικα μεσω μειλ και μετά τηλεφωνικα χωρίς καμία απολύτως χρέωση.  

Δεν μπορώ να φανταστώ πόσο τρομακτικό ειναι αυτό με τη μικρή.Εκανε κι εμενα πολλες αναγωγές κάποιο διάστημα και εμετούς και το βραδινό αγχωνομουν ομως δεν έκανε ποτέ αυτό το αθόρυβο που λες. Εύχομαι τώρα που μεγαλώνει να διορθωθεί και να ηρεμησεις!!

Επισης πηρα ένα μασητικό δακτυλιο της Σόφι και το εχει λατρέψει, το πιάνει και με τα δυο της χερακια και του δινει και καταλαβαίνει!! 

Αυτο της Σοφι το εχουμε και μεις, ενα που ειναι σαν 8αρι. Το εχει ξεπατωσει! Ειναι το αγαπημενο της! Μεχρι να ρθει το μαρουλι και το καρπουζι βεβαια... ακομα τα περιμενω απο τη προηγουμενη εβδομαδα! 

10 hours ago, Sweetheart12 said:

Κορίτσι μου μπρούμυτα πόση ωρα την βάζεις να κάτσει. Εμένα έγινε 3 μηνών σήμερα κ δν κάθεται πολύ μπρούμυτα γτ γκρινιάζει. Βέβαια τον βάζω από 2 λεπτά περίπου μερικές φορές τη μέρα . Σηκώνει το κεφαλάκι κ το στηρίζει αλλά δν θέλει να κάτσει πολύ. 

Ουτε εμενα της αρεσει μπρουμυτα, γκρινιαζε και δυσανασχετουσε και καποιες φορες τρουλωνε και το κωλι και ηταν σαν καμπια! Χαχαχα! Συνηθως της εβαζα ενα ρολο κουβερτακι απο κατω απο τις μασχαλιτσες για να κατσει περισσοτερη ωρα. Τωρα που ειναι και μας 4ων καθεται πιο ανετα μπρουμυτα και στηριζει το κεφαλι ανετα, αλλα και παλι οχι για πολυ ωρα, δεν της πολυαρεσει. Αλλα να γυρισει δεν το χει καταφερει ακομα, κανει τη κινηση ελαφρως στο πλαι αλλα δεν γυρναει. 

• Μου αρέσει 2

4 hours ago, Anna9 said:

Όταν ήταν 3 μηνών δεν καθόταν και εμένα πολύ ώρα, 1,5-2 λεπτά το πολύ. Ζοριζοταν και γκρινιαζε και για ένα διάστημα την σταμάτησα. Σήκωνε και στήριζε το κεφαλάκι, αλλά μετά έκανε βουτιά στο πάπλωμα. Χτες κάθησε 3 λεπτά πριν την τούμπα με το κεφαλάκι στητο από την αρχή.

Ναι και μας το ιδιο οταν ηταν 3ων! Στεκοταν λιγο, γκρινιαζε και μετα παρτο κατω το κεφαλι! Αφου της εβαζα πολλες φορες ενα κουβερτακι ρολο κατω απο τις μασχαλες και της ελεγα "ελα να κανουμε γυμναστικη για τελμπεληδες"! Χαχαχαχα! Αλλα τωρα εχει δυναμωσει αρκετα και καθεται πιο ανετα! Ακομα ομως δεν γυριζει ανασκελα-μπρουμυτα, οπου την αφηνουμε εκει τη βρισκουμε ακομα! Χαχαχααχ! 

• Μου αρέσει 1

Διαφημίσεις

Κορίτσια εμενα έκανε πυρετό.Ηταν πολυ ανησυχη στον υπνο της, την πηρα αγκαλια και εκαιγε, έχει 38.3 εδωσα ντεπον και περιμένω. Εχω ανησυχήσει αλλα προσπαθω να ειμαι ψυχραιμη μεχρι το πρωί τουλάχιστον που θα παρω τη γιατρό.

πρίν από 13 λεπτά , Milena είπε:

Κορίτσια εμενα έκανε πυρετό.Ηταν πολυ ανησυχη στον υπνο της, την πηρα αγκαλια και εκαιγε, έχει 38.3 εδωσα ντεπον και περιμένω. Εχω ανησυχήσει αλλα προσπαθω να ειμαι ψυχραιμη μεχρι το πρωί τουλάχιστον που θα παρω τη γιατρό.

Περαστικά σας ,αν θυμάμαι καλά από τα κορίτσια μου το 38 ,3 δεν θεωρείτε τραγικός πυρετός στα μωρά!!!Εύχομαι να είναι περαστικά !!!

1 ώρα πρίν, depifish είπε:

Ευτυχως σας επιασε ελαφρια! Ναι εχω ακουσει οτι τραβαει μερες σε καποιους. Με ηπια συμπτωματα μεν, αλλα κρατανε 10ημερο! 

Η μικρη η αληθεια ειναι οτι μετα το αλμα που μαλλον τωρα ειναι στο τελος της τελευταιας εβδομαδας του, εχει ηρεμησει αρκετα. Εχει ξενικησει και τρωει, οχι καμια τρελη διαφορα, αλλα κατι γινεται. Στη παιδιατρο που πηγαμε σημερα ηταν οκ στα κιλα της. Και με τον υπνο ειναι καπως καλυτερα τα πραγματα, εχω μερες να κανω 2 και 3 ωρες να τη κοιμησω, αλλα εξακολουθω να δυσκολευομαι πολυ. 

Παρατηρησα επισης οτι τις μερες που γυρνουσα απο τη δουλεια και την ειχαν κοιμησει (σχολναω 11 με 12 το βραδυ) οταν ξυπνουσε για να φαει μετα δεν ξανακοιμοταν και χορευε λαμπαντα με χερακια ποδαρακια να κουνιουνται χαρωπα. Ενω οταν γυρνουσα και ηταν ακομα ξυπνια μετα οταν θα κοιμοταν και θα ξυπνουσε για να φαει, ξανακοιμοταν κατευθειαν μετα το φαι. Δεν ξερω αν ηταν τυχαιο, αλλα παιζει επειδη ελειπα πολλες ωρες και ξυνουσε και με εβλεπε γι αυτο να ξεξυπναγε; Ειναι πολυ μικρη θεωρω για κατι τετοιο, αλλα θατο παρατηρησω κι αυτη τη βδομαδα.

Αυτο της Σοφι το εχουμε και μεις, ενα που ειναι σαν 8αρι. Το εχει ξεπατωσει! Ειναι το αγαπημενο της! Μεχρι να ρθει το μαρουλι και το καρπουζι βεβαια... ακομα τα περιμενω απο τη προηγουμενη εβδομαδα! 

Ουτε εμενα της αρεσει μπρουμυτα, γκρινιαζε και δυσανασχετουσε και καποιες φορες τρουλωνε και το κωλι και ηταν σαν καμπια! Χαχαχα! Συνηθως της εβαζα ενα ρολο κουβερτακι απο κατω απο τις μασχαλιτσες για να κατσει περισσοτερη ωρα. Τωρα που ειναι και μας 4ων καθεται πιο ανετα μπρουμυτα και στηριζει το κεφαλι ανετα, αλλα και παλι οχι για πολυ ωρα, δεν της πολυαρεσει. Αλλα να γυρισει δεν το χει καταφερει ακομα, κανει τη κινηση ελαφρως στο πλαι αλλα δεν γυρναει. 

Εμείς είμαστε ακόμα στην μεση του άλματος κ με μπούκωμα τα έχουμε όλα.Και εγώ γενικά ζοριζομουν να τον βάλω για ύπνο .Είχα ακούσει και συνέντευξη μιας ειδική στον ύπνο για μωρά κ παιδιά.Ελεγε πως στην ηλικία τον 3 μηνών τα μωρά αντέχουν μάξιμουμ 1-1,5 ώρα ξύπνια κ ο λόγος που δεν κοιμούνται μετά είναι παράγοντες που προσπαθούμε να βρούμε για να κάνουμε πιο εύκολα τον ύπνο,ίσως η καθυστέρηση το να το βάλουμε για ύπνο κ να ξεκινήσουμε πολύ πιο νωρίς την διαδικασία,το φως στο δωμάτιο δεν βοηθάει το μωρό να κοιμηθεί κ έχει να κάνει με την μελατονίνη.Αυτο που έκανα εγώ είναι το βράδυ ξεκινάω πολύ πιο νωρίς την διαδικασία ύπνου πχ ξυπνάει για απόγευμα 5-6 θα φάει θα παίξει και γύρω στις 7-7μιση θα κάνουμε μπάνιο θα κλείσουμε φώτα έχω ένα ελάχιστο ίσα να βλέπω και εκεί που κάναμε και 2 ώρες με τρελή γκρίνια τώρα κοιμάται στην μισή ώρα μαζί με τον θηλασμό,αν ξυπνήσει δεν ανοίγω φώτα ούτε αλλάζω πάνα (συνήθως δεν κάνει κακά ,αλλά κ αν κάνει αλλάζω χωρίς φώτα ,καθαρίζω με μωρομαντηλα)επίσης δεν του μιλάω καθόλου ,τρώει κ απευθείας κοιμάται ,μετά το πρωί 7 αν ξυπνήσει αλλάζω πάνα του μιλάω χωρίς πολλά παιχνίδια δεν ανάβω φώτα ελάχιστα το μπατζουρι θηλάζει και κατά της 8μιση κοιμάται μέχρι της 10 και μισή όπου εκεί πλέον τα ανοίγω όλα ,παίζουνε θηλάζει και ξεκιναμε τ δουλειές του σπιτιού.κοιμαται λίγο κατά της 12και κάνα μισάωρο κ μετά το μεσημέρι 2μιση-3 μέχρι της 5-6Παρατητρησα ότι όσο αφήνουμε να γκρινιάζουν από την νυστα μπαίνουν σε υπερένταση.

• Μου αρέσει 1

3 ώρες πρίν, βιολετα3 είπε:

Περαστικά σας ,αν θυμάμαι καλά από τα κορίτσια μου το 38 ,3 δεν θεωρείτε τραγικός πυρετός στα μωρά!!!Εύχομαι να είναι περαστικά !!!

Σ'ευχαριστώ πολύ Βιολέτα μου!!Ναι το ξερω πως δεν ειναι υψηλος πυρετός αλλά εκείνη την στιγμή που την πηρα αγκαλια και την ένιωσα αρκετά ζεστή για λίγο τρόμαξα.Επειδη κιόλας πριν κοιμηθεί δεν ειχα κανένα σημάδι πως μπορεί  και να μην είναι καλά. Τωρα της επεσε λιγάκι ανεβοκατεβαίνει 37 -38. Ευτυχώς έχει όρεξη είναι στο στήθος και θηλάζει και οσο είναι ξύπνια ειναι χαρούμενη ως συνήθως.

• Λυπημένη/-ος 1

49 minutes ago, Milena said:

Σ'ευχαριστώ πολύ Βιολέτα μου!!Ναι το ξερω πως δεν ειναι υψηλος πυρετός αλλά εκείνη την στιγμή που την πηρα αγκαλια και την ένιωσα αρκετά ζεστή για λίγο τρόμαξα.Επειδη κιόλας πριν κοιμηθεί δεν ειχα κανένα σημάδι πως μπορεί  και να μην είναι καλά. Τωρα της επεσε λιγάκι ανεβοκατεβαίνει 37 -38. Ευτυχώς έχει όρεξη είναι στο στήθος και θηλάζει και οσο είναι ξύπνια ειναι χαρούμενη ως συνήθως.

Περαστικα σας! Πωπω δυσκολος ο χειμωνας για μωρακια! 

4 hours ago, βιολετα3 said:

Εμείς είμαστε ακόμα στην μεση του άλματος κ με μπούκωμα τα έχουμε όλα.Και εγώ γενικά ζοριζομουν να τον βάλω για ύπνο .Είχα ακούσει και συνέντευξη μιας ειδική στον ύπνο για μωρά κ παιδιά.Ελεγε πως στην ηλικία τον 3 μηνών τα μωρά αντέχουν μάξιμουμ 1-1,5 ώρα ξύπνια κ ο λόγος που δεν κοιμούνται μετά είναι παράγοντες που προσπαθούμε να βρούμε για να κάνουμε πιο εύκολα τον ύπνο,ίσως η καθυστέρηση το να το βάλουμε για ύπνο κ να ξεκινήσουμε πολύ πιο νωρίς την διαδικασία,το φως στο δωμάτιο δεν βοηθάει το μωρό να κοιμηθεί κ έχει να κάνει με την μελατονίνη.Αυτο που έκανα εγώ είναι το βράδυ ξεκινάω πολύ πιο νωρίς την διαδικασία ύπνου πχ ξυπνάει για απόγευμα 5-6 θα φάει θα παίξει και γύρω στις 7-7μιση θα κάνουμε μπάνιο θα κλείσουμε φώτα έχω ένα ελάχιστο ίσα να βλέπω και εκεί που κάναμε και 2 ώρες με τρελή γκρίνια τώρα κοιμάται στην μισή ώρα μαζί με τον θηλασμό,αν ξυπνήσει δεν ανοίγω φώτα ούτε αλλάζω πάνα (συνήθως δεν κάνει κακά ,αλλά κ αν κάνει αλλάζω χωρίς φώτα ,καθαρίζω με μωρομαντηλα)επίσης δεν του μιλάω καθόλου ,τρώει κ απευθείας κοιμάται ,μετά το πρωί 7 αν ξυπνήσει αλλάζω πάνα του μιλάω χωρίς πολλά παιχνίδια δεν ανάβω φώτα ελάχιστα το μπατζουρι θηλάζει και κατά της 8μιση κοιμάται μέχρι της 10 και μισή όπου εκεί πλέον τα ανοίγω όλα ,παίζουνε θηλάζει και ξεκιναμε τ δουλειές του σπιτιού.κοιμαται λίγο κατά της 12και κάνα μισάωρο κ μετά το μεσημέρι 2μιση-3 μέχρι της 5-6Παρατητρησα ότι όσο αφήνουμε να γκρινιάζουν από την νυστα μπαίνουν σε υπερένταση.

Εννοειται πλεον δεν την αφηνουμε να φτασει σε υπερενταση! Με τη πρωτη γκρινιτσα, το πρωτο σημαδι νυστας (χασμουρητο, κοιταγμα αλλου, τριψιμο αυτιου-μουρης κτλ) την εχω σηκωσει επιτοπου και εχω ξεκινησει διαδικασια νανουρισματος. Το προβλημα ειναι οτι πολλες φορες κατα τη διαρκεια, αν τυχον για καποιο λογο δεν καταφερει να κοιμηθει αρχιζει σιγα σιγα η υπερενταση. Πλεον νομιζω οτι εχει να κανει και το timing, δηλαδη τη συγκεκρινενη στιγμη που θα τη παρει ο υπνος να ειναι σε συγκεκριμενη σταση που να τη βολευει τη συγκεκριμενη στιγμη με συγκεκριμενο κουνημα και ρυθμο! Ολοκληρη επιστημη το χουμε κανει! Χαχχαχα 

1 ώρα πρίν, depifish είπε:

Περαστικα σας! Πωπω δυσκολος ο χειμωνας για μωρακια! 

Εννοειται πλεον δεν την αφηνουμε να φτασει σε υπερενταση! Με τη πρωτη γκρινιτσα, το πρωτο σημαδι νυστας (χασμουρητο, κοιταγμα αλλου, τριψιμο αυτιου-μουρης κτλ) την εχω σηκωσει επιτοπου και εχω ξεκινησει διαδικασια νανουρισματος. Το προβλημα ειναι οτι πολλες φορες κατα τη διαρκεια, αν τυχον για καποιο λογο δεν καταφερει να κοιμηθει αρχιζει σιγα σιγα η υπερενταση. Πλεον νομιζω οτι εχει να κανει και το timing, δηλαδη τη συγκεκρινενη στιγμη που θα τη παρει ο υπνος να ειναι σε συγκεκριμενη σταση που να τη βολευει τη συγκεκριμενη στιγμη με συγκεκριμενο κουνημα και ρυθμο! Ολοκληρη επιστημη το χουμε κανει! Χαχχαχα 

Καλά κ εμείς μην νομίζεις ότι πάντα κοιμόμαστε χωρίς κλάμα παρόλο που μπορεί να ειναι αγκαλιά μου αλλά ευτυχώς συνήθως κοιμάται στο μισάωρο το βράδυ ,την ημέρα είναι λίγο πιο εύκολος.

2 ώρες πρίν, Milena είπε:

Μωρέ ναι άστα τα λέω σε σένα να το ακούω κ εγώ ,γιατί με το παραμικρό ανχωνομαι

Κορίτσια καλημέρα κάτι άσχετο εχθές μπήκα στα prenatal και έχει απίστευτες προσφορές εγώ πήρα του μπέμπη μου μπλούζες ανοιξιάτικες από 1,5 ευρώ και παντελόνια φόρμας από 3 ευρώ απίστευτες τιμές νομίζω αξίζει δεν έχω δει άλλου πιο οικονομικά ρούχα .Μπήκα κ είδα ένα κάθισμα αυτοκινήτου που το είχε προσφορά 100 ευρώ λέτε να είναι καλό ?Βασικά πως επιλέγουμε ένα κάθισμα ?Το αυγο δεν τον χωράει πλέον ,ψάχνω κάτι να μην είναι πολύ ακριβό γιατί βρε κορίτσια εγώ εδώ που μένω πάω μόνο με τα πόδια πολύ σπάνια με το αυτοκίνητο με τον άντρα μου κ λέω θα πάει τσάμπα όπως κ το αυγό 2 φορές μπήκε 

• Μου αρέσει 1

Διαφημίσεις

@depifish Ευχαριστούμε πολύ!!

Μολις τωρα καναμε τεστ ραπιντ και βγήκε αρνητικό και το δικό μου και της μπεμπουλας. Η παιδίατρος ειπε να κάνουμε και μοριακο σε δυο μερες και απλα να παρακολουθω τον πυρετό, εφόσον τρώει.

@Roulaa@ εσεις κανατε μοριακο στο μπεμπακι οσο ειχε πυρετο; Η παιδίατρος τι σας ειχε πει;

10 ώρες πρίν, Milena είπε:

Περαστικά σας κορίτσι μου

• Μου αρέσει 1

4 ώρες πρίν, Milena είπε:

@depifish Ευχαριστούμε πολύ!!

Μολις τωρα καναμε τεστ ραπιντ και βγήκε αρνητικό και το δικό μου και της μπεμπουλας. Η παιδίατρος ειπε να κάνουμε και μοριακο σε δυο μερες και απλα να παρακολουθω τον πυρετό, εφόσον τρώει.

@Roulaa@ εσεις κανατε μοριακο στο μπεμπακι οσο ειχε πυρετο; Η παιδίατρος τι σας ειχε πει;

Περαστικά σας κορίτσι μου..δύσκολος ο χειμώνας όντως..από παντού υπάρχουν ιώσεις δυστυχώς..

@Anna9 @Dimitra93 Σας ευχαριστώ πολύ κορίτσια!! Ευτυχώς από το μεσημέρι και μετά δεν έχει κάνει πυρετό, είναι καλοδιαθετη και γελαστη ως συνήθως και με έχει ρημάξει στο θηλασμό, χαίρομαι πολύ που έχει όρεξη!! Εύχομαι και η νύχτα να κυλήσει ήρεμα.. 

Αν ξέρει καποια από εσάς, σε μια κένωση που ειχε, ειχε βλεννα, σαν μυξουλες δλδ ( οχι πρασινα ομως η κάτι άλλο διαφορετικό), λογικα είναι επειδή είναι αρρωστουλα σωστα;

• Μου αρέσει 1

1 hour ago, Milena said:

@Anna9 @Dimitra93 Σας ευχαριστώ πολύ κορίτσια!! Ευτυχώς από το μεσημέρι και μετά δεν έχει κάνει πυρετό, είναι καλοδιαθετη και γελαστη ως συνήθως και με έχει ρημάξει στο θηλασμό, χαίρομαι πολύ που έχει όρεξη!! Εύχομαι και η νύχτα να κυλήσει ήρεμα.. 

Αν ξέρει καποια από εσάς, σε μια κένωση που ειχε, ειχε βλεννα, σαν μυξουλες δλδ ( οχι πρασινα ομως η κάτι άλλο διαφορετικό), λογικα είναι επειδή είναι αρρωστουλα σωστα;

Ναι απο οτι ξερω, η βλεννα αν ειναι αρρωστουλικο ειναι απο τις μυξουλες. Θυμαμαι οταν η μικρη μου ειχε παθει ουρολοιμωξη, το βραδυ που ειχε τον υψηλο πυρετο θηλασε νυσταγμενη και πρωτη φορα ειχε πιασει αμεσως και επινε κανονικα και αποτελεσματικα! Σαν να ηξερε οτι αυτο θα τη βοηθησει! Μια μαια μου ειχε πει, οτι οταν το μωρο αρρωστησει, οταν το σαλιο του ερθει σε επαφη με τη θηλη, ο οργανισμος της μαμας μπορει να καταλαβει απο τι πασχει το μωρακι και παραγει γαλα με τα αντιστοιχα αντισωματα που θα το βοηθησουν. Δεν ξερω αν ειναι οντως αληθεια, αλλα και στο νοσοκομειο τοτε, μια εξαιρετικη και πολυ συμπαθητικη γιατρος που μας παρελαβε το πρωτο βραδυ (και η μονη αξιολογη και αξιας εμπιστοσυνης εκει μεσα) μου ειπε αν θηλαζω να προσπαθησω να της δωσω εκεινες τις μερες οσο μπορω πιο πολυ. Ισως και γι αυτο το λογο. 

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...