Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 44 λεπτά , Makelen είπε:

Κοριτσι η 3ΑΒ ειναι καλυτερη απο την 4ΒΒ!

Σου βαζουν τις πιο καλες πρωτα! Εσυ επιλεγεις μονο αν θα ειναι μια ή δυο. Για παραπανω, αν το επιτεπει ο νομος, με βαση την ηλικια, το συζητας με τον γιατρο.

Στη θεση σου το πρωτο πραγμα που θα εκανα, πριν απο εξετασεις κτλ, θα ηταν να μιλησω με αλλον εξωσωματιστη. Να ξερει και τι λεει.. και πως να σε κατευθυνει. Εχει κανει πολλα φαουλ μεχρι στιγμης. 

Ισχυει αυτο που λες! Αλλα θελει ψαξιμο και καλο γιατρο για να σε κατευθυνει ως προς το τι σου ταιριαζει..

Ετσι κ αλλιως θα πάω να πάρω μια ακόμα γνώμη από κάπου. Είχα πάει και σε άλλους γιατρούς πριν καταλήξω με ποιον θα προσπαθήσω. Απλα ήθελα να δώσω μια ευκαιρία για μια ετ. Εχει πάρα πολύ καλό όνομα ο εν λόγω γιατρός απλά νομίζω πως ίσως δε μπορεί να μου προσφέρει κάτι άλλο πλέον.

Μανουλες Οκτωβρίου 2021!!

Recommended Posts

4 ώρες πρίν, Dimitra93 είπε:

Καλησπέρα κορίτσια πως είστε...βρήκα λύση με το μήλο...μου είπε η γιαγιά μου να το τρίψω στον τρίφτη από την λεπτή μεριά και πραγματικά έβγαινε λιωμένο...ούτε κομματάκια ούτε τίποτα ..σήμερα προσθέσαμε μπανάνα...κατευθείαν μου έβγαλε σπυριά σε όλο το πρόσωπο ...πιο έντονα στο πιγουνι και κόκκινη σε επίσης στο πρόσωπο...από τότε δεν θέλει ούτε γάλα ....πραγματικά έχετε ξανά ακούσει αλλεργία στην μπανάνα???παντού θα έχει αλλεργία αυτό το παιδί..??ο παιδίατρος μου είπε καθόλου απίθανο...αύριο θα προσθέσω αχλάδι χωρίς μπανάνα ..μου είπε μετά να ξανά βάλω μπανάνα να δω μήπως απλά ήταν τυχαίο...δεν ξέρω τι συμβαίνει...

Τέλεια ιδέα η γιαγιά! Ευχαριστούμε♡
Είχα ακούσει για το πορτοκάλι, αλλά για μπανάνα όχι. 
Αλήθεια, κατευθείαν τα έβγαλε; εκεί που το τάιζες; 

2 ώρες πρίν, Dimitra93 είπε:

της εβαλα της la roche posay μια κρέμα που έχω

Ποια; Έχω την La Roche Posay Lipikar Baume AP+ M, μου είπε ο παιδίατρος μου να την πάρω
γιατί παρατήρησα ότι η κοιλίτσα της ήταν λίγο «ανάγλυφη», σα να είχε μικρά μικρά σπιθουράκια, 
που μετά το μπάνιο γινόντουσαν κόκκινα. Δε ξέρω τι να φταίει; Κάτι που έφαγα; Η λοσιόν που της κάνω μασάζ; 
Δεν άλλαξα κάτι στη ρουτίνα μας.. σας έχει τύχει; Έχετε καμιά ιδέα τι μπορεί να φταίει; 

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 5,1k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

5 ώρες πρίν, Dimitra93 είπε:

Ναι το ετριψα στον τρίφτη και μετά κανονικά στο μπλέντερ μαζί με την μπανάνα....της εβαλα της la roche posay μια κρέμα που έχω και της βάζω σε περίπτωση που είχε και κνησμό...μετά από λίγο ηρέμησαν τα σπυριά αλλά δεν έχουν φύγει τελείως ακόμα...έχει όμως ξεκοκκινησει το δέρμα της...

Ευχαριστούμε που μοιράστηκες μαζί μας αυτή τη γιαγιαδιστικη συνταγή!!!!! Φαντάζομαι φρίκη που έπαθες όταν είδες τα σπυριά. Λοιπόν θυμήθηκα όταν θήλαζα τη κόρη κάθε φορά που έτρωγα εγω μπανάνα κ τη θήλαζα εβαγαζε μεγαααααλες γουλιες. Γενικά ήταν ένα παιδάκι που έβγαζε γουλιες κ δεν με ανησυχούσε ιδιαίτερα. Κ μια μέρα το θυμάμαι χαρακτηριστικά ήταν 3μιση μηνών κ όλη μέρα δεν είχα φάει τπτ κ το απόγευμα εκεί που έκατσα να τη θηλασω τρώω μια μπανάνα ολόκληρη κ η κοπέλα κάνει εμετό. Όχι εμετό λίγο ξεκολοθηκε στον εμετό παίρνω το παιδίατρο τηλ κ μ είπε να μη ξαναφαω μπανάνα κ όταν μπούμε στα φρούτα να το θυμάμαι. Κ τελικά εμείς βάλαμε τότε 1α μήλο 3μερες μετά αχλάδι κ μετά από λίγες μέρες μπανάνα αλλα στην αρχή λίγο κ μετά σιγά σιγά ανέβαζα την ποσότητα κ ήταν εντάξει. Αρα ίσως κ εσένα που θα προσθέσεις μπανάνα μετά ίσως δε θα το πειράξει το μωρακι. 

7 ώρες πρίν, itsathina είπε:

Τέλεια ιδέα η γιαγιά! Ευχαριστούμε♡
Είχα ακούσει για το πορτοκάλι, αλλά για μπανάνα όχι. 
Αλήθεια, κατευθείαν τα έβγαλε; εκεί που το τάιζες; 

Ποια; Έχω την La Roche Posay Lipikar Baume AP+ M, μου είπε ο παιδίατρος μου να την πάρω
γιατί παρατήρησα ότι η κοιλίτσα της ήταν λίγο «ανάγλυφη», σα να είχε μικρά μικρά σπιθουράκια, 
που μετά το μπάνιο γινόντουσαν κόκκινα. Δε ξέρω τι να φταίει; Κάτι που έφαγα; Η λοσιόν που της κάνω μασάζ; 
Δεν άλλαξα κάτι στη ρουτίνα μας.. σας έχει τύχει; Έχετε καμιά ιδέα τι μπορεί να φταίει; 

Μετά από πέντε λεπτά τα έβγαλε αλλά ακόμα προσπαθούσα να της δώσω να φαει...μου έκανε εντύπωση γτ συνήθως οι αλλεργίες θέλουν κάποιο χρονο...ναι μπράβο αυτή έχουμε.  Έχουμε και το σαμπουάν ..αυτή η κρέμα είναι για ατοπικα δερματακια στην ουσία ακόμα και για μεγάλους...εμείς έχουμε την τάση για ατοπικο δέρμα από την αρχή οπότε την πειράζει κάτι...προχτές παράδειγμα της εβαλα της frezyderm με το χαμομήλι και την επόμενη που πήγαμε στην παιδίατρο είχε παντού σπυριά και μου είπε να μην της την ξανά βάλω ..μα τι ευαίσθητο παιδί όλα την πειράζουν...

4 ώρες πρίν, Roulaa@ είπε:

Ευχαριστούμε που μοιράστηκες μαζί μας αυτή τη γιαγιαδιστικη συνταγή!!!!! Φαντάζομαι φρίκη που έπαθες όταν είδες τα σπυριά. Λοιπόν θυμήθηκα όταν θήλαζα τη κόρη κάθε φορά που έτρωγα εγω μπανάνα κ τη θήλαζα εβαγαζε μεγαααααλες γουλιες. Γενικά ήταν ένα παιδάκι που έβγαζε γουλιες κ δεν με ανησυχούσε ιδιαίτερα. Κ μια μέρα το θυμάμαι χαρακτηριστικά ήταν 3μιση μηνών κ όλη μέρα δεν είχα φάει τπτ κ το απόγευμα εκεί που έκατσα να τη θηλασω τρώω μια μπανάνα ολόκληρη κ η κοπέλα κάνει εμετό. Όχι εμετό λίγο ξεκολοθηκε στον εμετό παίρνω το παιδίατρο τηλ κ μ είπε να μη ξαναφαω μπανάνα κ όταν μπούμε στα φρούτα να το θυμάμαι. Κ τελικά εμείς βάλαμε τότε 1α μήλο 3μερες μετά αχλάδι κ μετά από λίγες μέρες μπανάνα αλλα στην αρχή λίγο κ μετά σιγά σιγά ανέβαζα την ποσότητα κ ήταν εντάξει. Αρα ίσως κ εσένα που θα προσθέσεις μπανάνα μετά ίσως δε θα το πειράξει το μωρακι. 

Αλήθεια?δηλαδή υπάρχει περίπτωση να την πειράξει και σένα εε?επίσης διάβασα ότι συνήθως τα παιδιά που τα πειράζουν η μπανάνα τα πειράζουν και το αβοκάντο...τώρα δεν ξέρω αν ισχύει θα δείξει μεθαύριο....τώρα θα της δώσω αχλάδι με μήλο και αύριο πάλι λίγο μπανάνα να δούμε...

4 ώρες πρίν, Dimitra93 είπε:

Μετά από πέντε λεπτά τα έβγαλε αλλά ακόμα προσπαθούσα να της δώσω να φαει...μου έκανε εντύπωση γτ συνήθως οι αλλεργίες θέλουν κάποιο χρονο...ναι μπράβο αυτή έχουμε.  Έχουμε και το σαμπουάν ..αυτή η κρέμα είναι για ατοπικα δερματακια στην ουσία ακόμα και για μεγάλους...εμείς έχουμε την τάση για ατοπικο δέρμα από την αρχή οπότε την πειράζει κάτι...προχτές παράδειγμα της εβαλα της frezyderm με το χαμομήλι και την επόμενη που πήγαμε στην παιδίατρο είχε παντού σπυριά και μου είπε να μην της την ξανά βάλω ..μα τι ευαίσθητο παιδί όλα την πειράζουν...

Αλήθεια?δηλαδή υπάρχει περίπτωση να την πειράξει και σένα εε?επίσης διάβασα ότι συνήθως τα παιδιά που τα πειράζουν η μπανάνα τα πειράζουν και το αβοκάντο...τώρα δεν ξέρω αν ισχύει θα δείξει μεθαύριο....τώρα θα της δώσω αχλάδι με μήλο και αύριο πάλι λίγο μπανάνα να δούμε...

Δε το ξέρω αυτό με το αβοκάντο αλλά μετά εμενα ήταν μια χαρά με τη μπανάνα. Λίγη ποσότητα να της βάλεις 

πρίν από 7 λεπτά , Roulaa@ είπε:

Δε το ξέρω αυτό με το αβοκάντο αλλά μετά εμενα ήταν μια χαρά με τη μπανάνα. Λίγη ποσότητα να της βάλεις 

Να κόψω ένα κομματάκι ίσα ίσα?

Διαφημίσεις

1 ώρα πρίν, Dimitra93 είπε:

Να κόψω ένα κομματάκι ίσα ίσα?

Αν έχει αλλεργία θα έχει κ στο μικρό κομμάτι. Αλλα αφού σ είπε ο παιδίατρος βάλε εγω σ λεω να βάλεις απλά λίγο να δεις πως θα παει

• Μου αρέσει 1

8 ώρες πρίν, Dimitra93 είπε:

εμείς έχουμε την τάση για ατοπικο δέρμα

Πως καταλαβαίνεις την τάση; Εμένα δε μπορώ να πω πως βγάζει σπυριά. 
Είναι στο χρώμα του δέρματος μικρά μικρά αυτά στην κοιλίτσα, μήπως είναι αυτό;  
Και καμιά φορά μετά το μπάνιο πχ έχω παρατηρήσει ότι έχει πετάξει ένα σαν τσίμπημα. Σα να την τσίμπησε κουνουπάκι.

3 ώρες πρίν, itsathina είπε:

Πως καταλαβαίνεις την τάση; Εμένα δε μπορώ να πω πως βγάζει σπυριά. 
Είναι στο χρώμα του δέρματος μικρά μικρά αυτά στην κοιλίτσα, μήπως είναι αυτό;  
Και καμιά φορά μετά το μπάνιο πχ έχω παρατηρήσει ότι έχει πετάξει ένα σαν τσίμπημα. Σα να την τσίμπησε κουνουπάκι.

Από όταν ήταν δύο μηνών και εμφάνισε την αλλεργία στην πρωτεινη γαλακτος έκανε ατοπικη δερματίτιδα σε όλο το σώμα μέχρι και στον ποπό αυτια σώμα μέσα στα αυτιά...παντού παντού...τότε ήταν που άρχισα την αποχή και κάπως καλυτερευε μέχρι να εμφανιστούν και τα υπόλοιπα συμπτώματα....από τότε οπότε έτρωγα κάτι που την πείραζε η παράδειγμα μια κρέμα άλλη που της εβαλα προχτές γνωστής εταιρίας με χαμομήλι,βγάζει αμέσως...δεν είναι απλά σπυριά είναι το ένα δίπλα στο άλλο πολλά πολλά μικρά και το δέρμα γίνεται τραχύ...πολύ τραχύ θα έλεγα...τα σπυράκια μου είπε ο παιδίατρος που τεντώνεις το δέρμα και εξαφανίζονται δεν είναι τπτ...

• Μου αρέσει 1

On 12/2/2022 at 12:05 ΠΜ, Dimitra93 είπε:

Ναι το ετριψα στον τρίφτη και μετά κανονικά στο μπλέντερ μαζί με την μπανάνα....της εβαλα της la roche posay μια κρέμα που έχω και της βάζω σε περίπτωση που είχε και κνησμό...μετά από λίγο ηρέμησαν τα σπυριά αλλά δεν έχουν φύγει τελείως ακόμα...έχει όμως ξεκοκκινησει το δέρμα της...

Καλησπέρα κορίτσι μου ποια κρέμα της έβαλες της la roche posay ; Έχω κ γώ μια αλλά δν ξέρω αν είναι αυτή ή όχι !

Κορίτσια καλησπέρα τι κάνετε?Εμείς όχι κ τόσο καλά!!!Εκεί που μπαίναμε σε ένα ρυθμο ξαφνικά ξύπνησε εχθές το απόγευμα με πολύ μπουκωμα και ακουγόταν σαν να είχε πολύ μυξα του έκανα πολύ όρο ,όλο το βράδυ το καημένο έκλαιγε με λυγμούς γιατί έπρεπε να περιμένω να ξυπνήσει να του καθαρίσω καλά την μύτη .Η παιδιατρος μου είπε πολύ όρο και να του βάλω οτριβιν αφού το αραίωσα πρώτα με φυσιολογικό ορό και θα του βάλω μόνο το βράδυ.Σημερα έβγαλε κ λίγη κίτρινη μυξα.

Διαφημίσεις

πρίν από 28 λεπτά , βιολετα3 είπε:

Κορίτσια καλησπέρα τι κάνετε?Εμείς όχι κ τόσο καλά!!!Εκεί που μπαίναμε σε ένα ρυθμο ξαφνικά ξύπνησε εχθές το απόγευμα με πολύ μπουκωμα και ακουγόταν σαν να είχε πολύ μυξα του έκανα πολύ όρο ,όλο το βράδυ το καημένο έκλαιγε με λυγμούς γιατί έπρεπε να περιμένω να ξυπνήσει να του καθαρίσω καλά την μύτη .Η παιδιατρος μου είπε πολύ όρο και να του βάλω οτριβιν αφού το αραίωσα πρώτα με φυσιολογικό ορό και θα του βάλω μόνο το βράδυ.Σημερα έβγαλε κ λίγη κίτρινη μυξα.

Κάπου θα κρυωσε το καημένο! Εύχομαι να μη ταλαιπωρηθεί πολύ τώρα με το οτριβιν. Κ εμείς προσπαθούμε να αναρρωσουμε απ τον κοβιντ. Βασικά ο μπεμπης μόνο άργησε πολύ να τον πιάσει κ ακόμα κάνει δέκατα 

• Μου αρέσει 1

On 2/11/2022 at 8:20 PM, Roulaa@ said:

@depifish τι κάνετε κορίτσι μου? Πως πήγε η εβδομάδα που πήγες για δουλειά?

Η 1η μερα στη δουλεια ηταν πολυ ζορικη γιατι ημουν αυπνη και τσουζαν τα ματια μου στον υπολογιστη, με το ζορι εβγαλα τη δουλεια! Τις υπολοιπες πηγε καπως καλυτερα, εκτος απο μια μερα που με επιασε τετοια υπνηλια δεν τη παλευα καθολου! Κλεινανε τα ματια μου! Επρεπε να βγαινω εξω να με βαραει λιγο ο αερας για να συνελθω! Υπεροχα περναμε! Χαχαχαχα! 

Ρουλα και Βιολετα και παλι περαστικα στα μικρακια σας! Εμας αρρωστησε ο μπαμπας μας με ιωση, πολυ μυξα και πυρετο και πηρα τη μικρη αρων αρων στη πεθερα μου μηπως τη γλιτωσουμε. Για την ωρα φαινεται να μην εχουμε κολλησει οι υπολοιποι αν και ξερω οτι τωρα που περναει του αντρα μου ειναι πιο επιφοβο. Αλλα φοβομουν κι εγω αυτο το σκηνικο, με τις μυξες σε μωρακι που δεν ξερει να φυσαει θα ειναι τρομερη ταλαιπωρια! Βιολετα φανταζομαι τι θα περναει το καημενο, ουτε να φαει δεν θα μπορει, ε; Ρουλα εσεις με τον κοβιντ ταλαιπωρηθηκατε; Ο μικρος μονο πυρετο εχει; 

• Μου αρέσει 1

πρίν από 47 λεπτά , βιολετα3 είπε:

Περαστικά σας Βιολέτα!! Εύχομαι να μην ταλαιπωρηθει το μπεμπακι σου!!

Εμας σήμερα βγηκε θετικος ο μπαμπάς της, εγω ακομη αρνητική και η μικρή δεν δείχνει κάτι.Ελπιζω να τον περασουμε οσο πιο ανώδυνα γίνεται, το μωρο βασικα .

Ο θηλασμός παει τέλεια, σταματησα και τις αντλησεις εκτός απο μια βραδινη μετά τις 12 για να εχω τις ημέρες που θα λειπω στη δουλειά 3 ώρες. μετα την καραντινα φυσικά) Μιλησα με συμβουλο θηλασμου απο την LLL Greece και με καθοδηγησε. Κατα τ αλλά πηγαίνει λίγο νωρίτερα για ύπνο (κατα τις 22:30) και ξυπναει 7, ενω μεσα στη μερα κοιμάται σίγουρα ενα διωρο συνεχομενα και 2-3 μισαωρα/45λεπτα.

πρίν από 9 λεπτά , depifish είπε:

Η 1η μερα στη δουλεια ηταν πολυ ζορικη γιατι ημουν αυπνη και τσουζαν τα ματια μου στον υπολογιστη, με το ζορι εβγαλα τη δουλεια! Τις υπολοιπες πηγε καπως καλυτερα, εκτος απο μια μερα που με επιασε τετοια υπνηλια δεν τη παλευα καθολου! Κλεινανε τα ματια μου! Επρεπε να βγαινω εξω να με βαραει λιγο ο αερας για να συνελθω! Υπεροχα περναμε! Χαχαχαχα! 

Ρουλα και Βιολεττα και παλι περαστικα στα μικρακια σας! Εμας αρρωστησε ο μπαμπας μας με ιωση, πολυ μυξα και πυρετο και πηρα τη μικρη αρων αρων στη πεθερα μου μηπως τη γλιτωσουμε. Για την ωρα φαινεται να μην εχουμε κολλησει οι υπολοιποι αν και ξερω οτι τωρα που περναει του αντρα μου ειναι πιο επιφοβο. Αλλα φοβομουν κι εγω αυτο το σκηνικο, με τις μυξες σε μωρακι που δεν ξερει να φυσαει θα ειναι τρομερη ταλαιπωρια! Βιολετα φανταζομαι τι θα περναει το καημενο, ουτε να φαει δεν θα μπορει, ε; Ρουλα εσεις με τον κοβιντ ταλαιπωρηθηκατε; Ο μικρος μονο πυρετο εχει; 

Περαστικά και σε εσάς κοριτσι μου γλυκό!!

• Μου αρέσει 1

Για την ατοπικη δερματιτιδα που λετε μου ειχε εμφανισει και μενα κατι τετοιο στο προσωπο. Η παιδιατρος θεωρησε οτι ηταν επειδη καπου ακουμπησε που δεν ηταν βαμβακι 100%, και πηραμε και μεις αυτη τη κρεμα της La Roche Posay τη Lipikar Baume. Ηταν αρκετσ αποτελεσματικη και πηραμε και το αφρολουτρο. Αλλα σαν υφη και μυρωδια δεν μου πολυαρεσανε ουτε η κρεμα ουτε το αφρολουτρο. 

• Μου αρέσει 1

πρίν από 9 λεπτά , depifish είπε:

Για την ατοπικη δερματιτιδα που λετε μου ειχε εμφανισει και μενα κατι τετοιο στο προσωπο. Η παιδιατρος θεωρησε οτι ηταν επειδη καπου ακουμπησε που δεν ηταν βαμβακι 100%, και πηραμε και μεις αυτη τη κρεμα της La Roche Posay τη Lipikar Baume. Ηταν αρκετσ αποτελεσματικη και πηραμε και το αφρολουτρο. Αλλα σαν υφη και μυρωδια δεν μου πολυαρεσανε ουτε η κρεμα ουτε το αφρολουτρο. 

Εγω της βαζω την Atoprel της Frezyderm στο πρόσωπο γιατί εχει ατοπικη στα μαγουλακια της κυριως. Ειδα πολυ μεγάλη διαφορά μεσα σε δύο μέρες, το δερμα της εγινε παλι λειο και απαλο ενω ηταν τραχύ και ξηρό. Η παιδίατρος μας την εδωσε, και ελεγα να δοκιμασω και την La Roche αλλά αφού της ταιριαξε τοσο καλά δεν την άλλαξα.

• Μου αρέσει 1

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...