Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 44 λεπτά , Makelen είπε:

Κοριτσι η 3ΑΒ ειναι καλυτερη απο την 4ΒΒ!

Σου βαζουν τις πιο καλες πρωτα! Εσυ επιλεγεις μονο αν θα ειναι μια ή δυο. Για παραπανω, αν το επιτεπει ο νομος, με βαση την ηλικια, το συζητας με τον γιατρο.

Στη θεση σου το πρωτο πραγμα που θα εκανα, πριν απο εξετασεις κτλ, θα ηταν να μιλησω με αλλον εξωσωματιστη. Να ξερει και τι λεει.. και πως να σε κατευθυνει. Εχει κανει πολλα φαουλ μεχρι στιγμης. 

Ισχυει αυτο που λες! Αλλα θελει ψαξιμο και καλο γιατρο για να σε κατευθυνει ως προς το τι σου ταιριαζει..

Ετσι κ αλλιως θα πάω να πάρω μια ακόμα γνώμη από κάπου. Είχα πάει και σε άλλους γιατρούς πριν καταλήξω με ποιον θα προσπαθήσω. Απλα ήθελα να δώσω μια ευκαιρία για μια ετ. Εχει πάρα πολύ καλό όνομα ο εν λόγω γιατρός απλά νομίζω πως ίσως δε μπορεί να μου προσφέρει κάτι άλλο πλέον.

Μανουλες Οκτωβρίου 2021!!

Recommended Posts

πρίν από 16 λεπτά , Dimitra93 είπε:

Κορίτσια καλημέρα...αρχίσαμε τα φρούτα ..πρώτα μήλο δηλαδή ανακατεμένο με λίγο από το γάλα της μας είπε ...αύριο συν μπανάνα μεθαύριο συν αχλάδι μετά συν αβοκάντο και τέλος συν πορτοκάλι κατά προτίμηση σικερια μου είπε...παλιά λέει δοκίμαζαν κάθε τρεις μέρες ένα φρούτο όμως πλέον η αλλεργία φαίνεται μέσα σε οχτώ ώρες μου είπε...είναι και παιδογαστρεντερολογος οπότε ξέρει πως συμπεριφέρεται το στομαχακι τους...μου είπε αφού βάλω το πορτοκαλί σταματάω να βάζω μέσα γάλα...στο τέλος μπορώ να προσθέσω μπισκοτάκια τα οποία όμως να τα έχω φτιάξει εγώ λόγω αλλεργίας που έχουμε στην πρωτεινη γαλακτος...ψάχνω να βρω κάποια συνταγή...άλλα κορίτσια το μήλο πολλά κομματάκια ρε παιδί μου...αγανάκτησα να το καθαρίσω από τα κομμάτια για να της το δώσω...δεν μου το αλεσε καθόλου καλά ...

Τέλεια τ ωραία!!!τα τρώει? Πόσο είστε?Εγώ θυμάμαι στα κορίτσια μου το έβραζα μέχρι να φάει όλα τα φρούτα.

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 5,1k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

πρίν από 20 λεπτά , βιολετα3 είπε:

Τέλεια τ ωραία!!!τα τρώει? Πόσο είστε?Εγώ θυμάμαι στα κορίτσια μου το έβραζα μέχρι να φάει όλα τα φρούτα.

Εεε εντάξει μην φανταστείς ...πέντε κουταλιές δοκιμάσε και αυτές οι μισές έξω...μετά ήθελε το γάλα της και άρχισε να κλαίει ..χαχα...ναι το έχω διαβάσει αυτό αλλά χάνει λέει όλες τις βιταμίνες του έτσι...δεν ξέρω τι να κάνω...

• Μου αρέσει 1

17 ώρες πρίν, anoulious είπε:

Κορίτσια καλησπέρα. Θα ήθελα λίγο αν μπορείτε τα φώτα σας. Ο μπέμπης σχεδόν 80% στα τάισματα του όταν τον σηκώνουμε να ρευτει κάνει εμετό.Είτε τρώει ξένο είτε δικό μου (θηλασμός).Την ωρα του φαγητό δεν κάνει τίποτα.Ειναι μάλιστα όπως λέμε με τον άντρα μου και  γελάμε πολύ σοβαρός!Μόνο στο δικό μου όταν τρώει κάνει κάποιες φορές εμετο όταν τον αλλάζω στήθος.Απορω πως παχαινει με τόσο εμετό...Και όταν χωνεύει  που τον έχουμε ορθιο βγάζει πάντα  κραυγουλες και πολλές φορές και στον ύπνο του ...Πίνει γάλα νορμάλ.Το frizolac. Τον λυπάμαι πάρα πολύ  που τον βλέπω να βασανίζεται..Είναι δεδομενο ότι ειναι πολυ λαιμαργος.Αφου όταν του δίνω γάλα με το μπιμπερο σταματάω  πάντα πολλές φορες.Ειναι όμως όλο αυτό από την λαιμαργία του μονο;Σημαίνει ίσως  κάτι όλο αυτό;Το θέμα ύπνος ας μη το συζητήσω..Έχει να κοιμηθεί κανονικά από χθες στις 2 και τέταρτο το βραδυ.Μετα κάτι προσπάθειες με κλειστά μάτια και κραυγες.Και σήμερα κοιμήθηκε μόνο ένα τέταρτο και ένα δεκαλεπτο.Καθε βοήθεια καλοδεχουμενη.Ευχαριστώ εκ των προτέρων.

Καλημερααα...θα συμφωνήσω με όσα είπαν τα κορίτσια...εμείς παράδειγμα είχα αναγωγές λόγω αλλεργίας αλλά γενικά εμάς έχει την τάση να βγάζει γάλα σε κάθε ρέψιμο ας πούμε...η όταν είναι μπρούμυτα...η αλλεργία από μόνη της δεν εμφανίζει μόνο ρουκέτες...βέβαια είναι πολύ μικρό ακόμα αλλά σίγουρα θα παρατηρήσεις κάποια σημάδια...εμείς εκτός το ότι πίνουμε υποαλλεργικο γαλα είναι και για αναγωγές και έχω δει μεγάλη διαφορά...δεν μπορώ να σου πω αν είναι παλινδρόμηση η όχι ..αλλά ο εμετός σίγουρα δεν βοηθάει κ μπορεί να είναι ΓΟΠ...όμως όταν λες εμετό?οι ρουκέτες είναι αυτές οι οποίες πετάγονται με φορά από το στόμα του μωρού αλλά σε ποσότητα δύο τρεις κουταλιές και χωρίς συνήθως να δείχνουν ότι ενοχλούνται...η Γουλια είναι εκείνη η οποία τρέχει από το πλάι από το στοματακι τους το οποίο είναι πολύ λίγο...ο εμετός όμως είναι όπως όταν κάνεις εσύ εμετό...είναι μεγάλη η ποσότητα και φτάνει παντού...σαν να λέμε έβγαλε ότι ήπιε...στα λέω αυτά γτ ο παιδίατρος μας είναι και παιδογαστρεντερολογος...αν υποθέσουμε ότι έχει παλινδρόμηση θα πρέπει να δίνεις μικρά και συχνά γεύματα από ότι έχω ακούσει και να είναι σε λίγο πιο όρθια θέση ,να ρευετε πάντα και να το κρατάς και κανένα 20λεπτο ορθιο

• Μου αρέσει 1

4 ώρες πρίν, Dimitra93 είπε:

Εεε εντάξει μην φανταστείς ...πέντε κουταλιές δοκιμάσε και αυτές οι μισές έξω...μετά ήθελε το γάλα της και άρχισε να κλαίει ..χαχα...ναι το έχω διαβάσει αυτό αλλά χάνει λέει όλες τις βιταμίνες του έτσι...δεν ξέρω τι να κάνω...

Τι ωραία που ξεκινήσατε!!! Κ εγω ανυπομονώ!! Ποσο είστε εσείς? Εμενα στις 17 θα γίνει 4μηνων. Κ εγώ σκέφτομαι στην αρχή μέχρι να συνηθίσει στην υφή να τι βράζω το μήλο. Έτσι κ αλλιώς τρώνε τόσο μικρή ποσότητα στην αρχή που δε παίρνει κ πολλά συστατικα. Όταν θ τρώει ποσότητα δε θα το δίνω βρασμένο. Έτσι λέω τώρα βασικά 

• Μου αρέσει 1

4 ώρες πρίν, Dimitra93 είπε:

Το ξέρω ότι χάνει τ βιταμίνες του αλλά δεν θα το τρώει μια ζωή έτσι ,μέχρι να βάλεις κ την μπανάνα που βοηθάει .

πρίν από 9 λεπτά , Roulaa@ είπε:

Τι ωραία που ξεκινήσατε!!! Κ εγω ανυπομονώ!! Ποσο είστε εσείς? Εμενα στις 17 θα γίνει 4μηνων. Κ εγώ σκέφτομαι στην αρχή μέχρι να συνηθίσει στην υφή να τι βράζω το μήλο. Έτσι κ αλλιώς τρώνε τόσο μικρή ποσότητα στην αρχή που δε παίρνει κ πολλά συστατικα. Όταν θ τρώει ποσότητα δε θα το δίνω βρασμένο. Έτσι λέω τώρα βασικά 

Και εγώ έτσι θα το κάνω μέχρι να μπουν αρκετά φρούτα και να αλέθεται σωστά.Επισης θα πάρω κ τον ατμομαγειρα της avent έτοιμα γεύματα σε πολύ λίγο χρόνο και έχει κ κόφτη αλεθεις απευθείας

Διαφημίσεις

πρίν από 35 λεπτά , βιολετα3 είπε:

Το ξέρω ότι χάνει τ βιταμίνες του αλλά δεν θα το τρώει μια ζωή έτσι ,μέχρι να βάλεις κ την μπανάνα που βοηθάει .

Και εγώ έτσι θα το κάνω μέχρι να μπουν αρκετά φρούτα και να αλέθεται σωστά.Επισης θα πάρω κ τον ατμομαγειρα της avent έτοιμα γεύματα σε πολύ λίγο χρόνο και έχει κ κόφτη αλεθεις απευθείας

πρίν από 35 λεπτά , Roulaa@ είπε:

Βασικά δίκιο έχετε...ας το βράσω και εγώ για αρχή μα δεν χάλασε ο κόσμος...ώρες ώρες κολλάω κ εγώ σε κάτι πράγματα...

@Roulaa@στις 4 έγινε τεσσάρων και μένα ..

10 ώρες πρίν, βιολετα3 είπε:

Αθηνα εσείς που έχετε κρυφή γοπ το συμπτώματα έχει? Ο δικός μου πέρα από γουλιες και να του ερχεται γάλα πάνω κ ας έχει  1,2 ώρες που έχει φάει δεν έχει κάτι άλλο μια φορά μου έκανε εμετό ρουκέτα .Επίσης όταν σου πνίγεται ακούς τον κλασικό ήχο του πνιγμού?Γιατί αυτη τ φορά δεν άκουσα το βηξιμο αλλά έναν περίεργο ήχο τον σηκωσα κ με το που συνήλθε ρευτηκε κ έβγαλε γουλια

Εμένα όταν της ανεβαίνει και κάνει βήξιμο είναι καλά, γιατί το ακούς που έρχεται και βοηθάς το παιδί. 
Αλλά πολλές φορές την βλέπω και ακούω κάτι σαν να θέλει να καταπιεί και βαθιές ανάσες, περίεργους ήχους γενικά.
Κανά δυο φορές στον ύπνο της δεν έχω ακούσει και τίποτα, αθόρυβος ο πνιγμός. Την έχω δει/νιώσει να «σπαρταράει» κουνάει χέρια πόδια πολύ γρήγορα, κορίτσια!
Αυτό είναι το χειρότερο :/

9 ώρες πρίν, anoulious είπε:

Υπάρχει και παιδικό nexium?!Αυτο έπαιρνα και εγώ λόγω των τόνων αντιβιωσεων που επαιρνα για να τον κανω..Και το δίνετε κάθε μερα; Ίσως να μου έχεις γράψει και ζητώ συγνώμη που ξαναρωταω αλλά εσείς ποιο γάλα πίνετε;Η γιατρος μας είναι πολύ καλή αλλά ειναι των ήπιων προσεγγίσεων -μεταβολων και ο μικρός γίνεται κουρέλι..

Δίνω Humana Ha, δες κριτικές στο skroutz μήπως την ρωτήσεις. Όχι δεν υπάρχει παιδικό nexium, αλλά ενδείκνυται, δεν είναι «φάρμακο», αντιόξινο είναι. 
Το δίνουμε κάθε μέρα 4ml πλέον με σύριγγα. Της το έδωσα για αρχή για 15 μέρες και όταν το κόψαμε το μωρό έκλαιγε πολύ και δε μπορούσε να πιει γάλα.
Πήγαμε σε παιδογαστρεντερολόγο και μας είπε 2 μήνες, γιατί έχει κάνει φλεγμονή ο οισοφάγος προφανώς από τα οξέα του στομάχου.
Δε διορθώνει την παλινδρόμηση, αλλά βοηθάει το μωρό να μην πονάει και να τρώει. Εσένα δε βλέπω λόγο να το δώσεις κορίτσι μου, τουλάχιστον ακόμα.
Ο δικός μου παιδίατρος επίσης είναι ήπιων προσεγγίσεων, γι αυτό μας είπε  στο μήνα να το κόψουμε να δούμε αν είναι καλύτερα,
θα δοκιμάσω να κάνω παύση σε 15 μέρες για 1-2 μέρες να δω πως θα το πάρει. Εξαρχής όμως το παλεύαμε κυρίως με το γάλα!

8 ώρες πρίν, Dimitra93 είπε:

Κορίτσια καλημέρα...αρχίσαμε τα φρούτα ..πρώτα μήλο δηλαδή ανακατεμένο με λίγο από το γάλα της μας είπε ...αύριο συν μπανάνα μεθαύριο συν αχλάδι μετά συν αβοκάντο και τέλος συν πορτοκάλι κατά προτίμηση σικερια μου είπε...παλιά λέει δοκίμαζαν κάθε τρεις μέρες ένα φρούτο όμως πλέον η αλλεργία φαίνεται μέσα σε οχτώ ώρες μου είπε...είναι και παιδογαστρεντερολογος οπότε ξέρει πως συμπεριφέρεται το στομαχακι τους...μου είπε αφού βάλω το πορτοκαλί σταματάω να βάζω μέσα γάλα...στο τέλος μπορώ να προσθέσω μπισκοτάκια τα οποία όμως να τα έχω φτιάξει εγώ λόγω αλλεργίας που έχουμε στην πρωτεινη γαλακτος...ψάχνω να βρω κάποια συνταγή...άλλα κορίτσια το μήλο πολλά κομματάκια ρε παιδί μου...αγανάκτησα να το καθαρίσω από τα κομμάτια για να της το δώσω...δεν μου το αλεσε καθόλου καλά ...

Με τι το αλέθεις; Εγώ παρήγγειλα της Philips Avent τον Ατμομάγειρα & Μπλέντερ. 

3 ώρες πρίν, Dimitra93 είπε:

Βασικά δίκιο έχετε...ας το βράσω και εγώ για αρχή μα δεν χάλασε ο κόσμος...ώρες ώρες κολλάω κ εγώ σε κάτι πράγματα...

@Roulaa@στις 4 έγινε τεσσάρων και μένα ..

Εμείς ξεκινάμε σε 1 μήνα, μόλις γίνει 5 μηνών. Εμένα είναι γεννημένη 3/10.
Πως και σου έκανε εισαγωγή τόσο νωρίς; 

• Μου αρέσει 1

1 ώρα πρίν, itsathina είπε:

Εμένα όταν της ανεβαίνει και κάνει βήξιμο είναι καλά, γιατί το ακούς που έρχεται και βοηθάς το παιδί. 
Αλλά πολλές φορές την βλέπω και ακούω κάτι σαν να θέλει να καταπιεί και βαθιές ανάσες, περίεργους ήχους γενικά.
Κανά δυο φορές στον ύπνο της δεν έχω ακούσει και τίποτα, αθόρυβος ο πνιγμός. Την έχω δει/νιώσει να «σπαρταράει» κουνάει χέρια πόδια πολύ γρήγορα, κορίτσια!

Δίνω Humana Ha, δες κριτικές στο skroutz μήπως την ρωτήσεις. Όχι δεν υπάρχει παιδικό nexium, αλλά ενδείκνυται, δεν είναι «φάρμακο», αντιόξινο είναι. 
Το δίνουμε κάθε μέρα 4ml πλέον με σύριγγα. Της το έδωσα για αρχή για 15 μέρες και όταν το κόψαμε το μωρό έκλαιγε πολύ και δε μπορούσε να πιει γάλα.
Πήγαμε σε παιδογαστρεντερολόγο και μας είπε 2 μήνες, γιατί έχει κάνει φλεγμονή ο οισοφάγος προφανώς από τα οξέα του στομάχου.
Δε διορθώνει την παλινδρόμηση, αλλά βοηθάει το μωρό να μην πονάει και να τρώει. Εσένα δε βλέπω λόγο να το δώσεις κορίτσι μου, τουλάχιστον ακόμα.
Ο δικός μου παιδίατρος επίσης είναι ήπιων προσεγγίσεων, γι αυτό μας είπε  στο μήνα να το κόψουμε να δούμε αν είναι καλύτερα,
θα δοκιμάσω να κάνω παύση σε 15 μέρες για 1-2 μέρες να δω πως θα το πάρει. Εξαρχής όμως το παλεύαμε κυρίως με το γάλα!

Με το μπλέντερ το κανονικό που έχω μαζί με λίγο γάλα...εμάς ξεκινάει από 4 μηνών τα φρούτα

2 ώρες πρίν, itsathina είπε:

Πιο πήρες της avent το πιο καινούργιο?Δεν έχει καλές κριτικές ,εγώ θα πάρω το πιο παλιό το δούλευα χρόνια στα παιδάκια που κρατούσα ,ενώ το πιο καινούργιο τους έχει βγει ελαττωματικο

2 ώρες πρίν, itsathina είπε:

Ααααα κι εγώ αυτό τον ατμομαγειρα κ μπλέντερ έχω πάρει. Δεν το έχω χρησιμοποιήσει βέβαια ακόμη αλλά φαίνεται τέλειο όσον αφορά την ευκολία.

• Μου αρέσει 1

Διαφημίσεις

2 ώρες πρίν, βιολετα3 είπε:

Πιο πήρες της avent το πιο καινούργιο?Δεν έχει καλές κριτικές ,εγώ θα πάρω το πιο παλιό το δούλευα χρόνια στα παιδάκια που κρατούσα ,ενώ το πιο καινούργιο τους έχει βγει ελαττωματικο

Το παλιό παρήγγειλα.. δεν είδα καλές κριτικές στο skroutz για το καινούριο!

Καλησπέρα κορίτσια πως είστε...βρήκα λύση με το μήλο...μου είπε η γιαγιά μου να το τρίψω στον τρίφτη από την λεπτή μεριά και πραγματικά έβγαινε λιωμένο...ούτε κομματάκια ούτε τίποτα ..σήμερα προσθέσαμε μπανάνα...κατευθείαν μου έβγαλε σπυριά σε όλο το πρόσωπο ...πιο έντονα στο πιγουνι και κόκκινη σε επίσης στο πρόσωπο...από τότε δεν θέλει ούτε γάλα ....πραγματικά έχετε ξανά ακούσει αλλεργία στην μπανάνα???παντού θα έχει αλλεργία αυτό το παιδί..??ο παιδίατρος μου είπε καθόλου απίθανο...αύριο θα προσθέσω αχλάδι χωρίς μπανάνα ..μου είπε μετά να ξανά βάλω μπανάνα να δω μήπως απλά ήταν τυχαίο...δεν ξέρω τι συμβαίνει...

1 hour ago, Dimitra93 είπε:

Καλησπέρα κορίτσια πως είστε...βρήκα λύση με το μήλο...μου είπε η γιαγιά μου να το τρίψω στον τρίφτη από την λεπτή μεριά και πραγματικά έβγαινε λιωμένο...ούτε κομματάκια ούτε τίποτα ..σήμερα προσθέσαμε μπανάνα...κατευθείαν μου έβγαλε σπυριά σε όλο το πρόσωπο ...πιο έντονα στο πιγουνι και κόκκινη σε επίσης στο πρόσωπο...από τότε δεν θέλει ούτε γάλα ....πραγματικά έχετε ξανά ακούσει αλλεργία στην μπανάνα???παντού θα έχει αλλεργία αυτό το παιδί..??ο παιδίατρος μου είπε καθόλου απίθανο...αύριο θα προσθέσω αχλάδι χωρίς μπανάνα ..μου είπε μετά να ξανά βάλω μπανάνα να δω μήπως απλά ήταν τυχαίο...δεν ξέρω τι συμβαίνει...

Να το τριψεις στον τρίφτη κ μετά να το βάλεις στο μπλέντερ? 

Ωχ κ πως πέρασαν τα σπυριά? Τι έκανες?

πρίν από 22 λεπτά , Roulaa@ είπε:

Να το τριψεις στον τρίφτη κ μετά να το βάλεις στο μπλέντερ? 

Ωχ κ πως πέρασαν τα σπυριά? Τι έκανες?

Ναι το ετριψα στον τρίφτη και μετά κανονικά στο μπλέντερ μαζί με την μπανάνα....της εβαλα της la roche posay μια κρέμα που έχω και της βάζω σε περίπτωση που είχε και κνησμό...μετά από λίγο ηρέμησαν τα σπυριά αλλά δεν έχουν φύγει τελείως ακόμα...έχει όμως ξεκοκκινησει το δέρμα της...

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...