Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 44 λεπτά , Makelen είπε:

Κοριτσι η 3ΑΒ ειναι καλυτερη απο την 4ΒΒ!

Σου βαζουν τις πιο καλες πρωτα! Εσυ επιλεγεις μονο αν θα ειναι μια ή δυο. Για παραπανω, αν το επιτεπει ο νομος, με βαση την ηλικια, το συζητας με τον γιατρο.

Στη θεση σου το πρωτο πραγμα που θα εκανα, πριν απο εξετασεις κτλ, θα ηταν να μιλησω με αλλον εξωσωματιστη. Να ξερει και τι λεει.. και πως να σε κατευθυνει. Εχει κανει πολλα φαουλ μεχρι στιγμης. 

Ισχυει αυτο που λες! Αλλα θελει ψαξιμο και καλο γιατρο για να σε κατευθυνει ως προς το τι σου ταιριαζει..

Ετσι κ αλλιως θα πάω να πάρω μια ακόμα γνώμη από κάπου. Είχα πάει και σε άλλους γιατρούς πριν καταλήξω με ποιον θα προσπαθήσω. Απλα ήθελα να δώσω μια ευκαιρία για μια ετ. Εχει πάρα πολύ καλό όνομα ο εν λόγω γιατρός απλά νομίζω πως ίσως δε μπορεί να μου προσφέρει κάτι άλλο πλέον.

Μανουλες Οκτωβρίου 2021!!

Recommended Posts

πρίν από 14 λεπτά , Roulaa@ είπε:

Κ τι τον έκανες? Ωχχ Παναγία μου τι είναι Κ αυτό? Αν δε τον καταλάβαινες? Εγώ τον βάζω στο δωμάτιο πολλές φορές κ έχω τη κάμερα. Αγχώθηκα τωρα

Τον σηκωσα τον γύρισα και άρχισε να κλαίει.Ενας λόγος που κοιμοταν μαζί μου εδώ κ ένα μήνα είναι αυτός τώρα τον έχω στην κούνια και έχω βγάλει το κάγκελο και την κόλλησα με το κρεβάτι μου .Εγώ δεν τον αφήνω καθόλου μόνο του ,το πρωί είναι στο καρότσι και μεσημέρι βράδυ στην κούνια του .

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 5,1k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Κορίτσια καλησπέρα. Θα ήθελα λίγο αν μπορείτε τα φώτα σας. Ο μπέμπης σχεδόν 80% στα τάισματα του όταν τον σηκώνουμε να ρευτει κάνει εμετό.Είτε τρώει ξένο είτε δικό μου (θηλασμός).Την ωρα του φαγητό δεν κάνει τίποτα.Ειναι μάλιστα όπως λέμε με τον άντρα μου και  γελάμε πολύ σοβαρός!Μόνο στο δικό μου όταν τρώει κάνει κάποιες φορές εμετο όταν τον αλλάζω στήθος.Απορω πως παχαινει με τόσο εμετό...Και όταν χωνεύει  που τον έχουμε ορθιο βγάζει πάντα  κραυγουλες και πολλές φορές και στον ύπνο του ...Πίνει γάλα νορμάλ.Το frizolac. Τον λυπάμαι πάρα πολύ  που τον βλέπω να βασανίζεται..Είναι δεδομενο ότι ειναι πολυ λαιμαργος.Αφου όταν του δίνω γάλα με το μπιμπερο σταματάω  πάντα πολλές φορες.Ειναι όμως όλο αυτό από την λαιμαργία του μονο;Σημαίνει ίσως  κάτι όλο αυτό;Το θέμα ύπνος ας μη το συζητήσω..Έχει να κοιμηθεί κανονικά από χθες στις 2 και τέταρτο το βραδυ.Μετα κάτι προσπάθειες με κλειστά μάτια και κραυγες.Και σήμερα κοιμήθηκε μόνο ένα τέταρτο και ένα δεκαλεπτο.Καθε βοήθεια καλοδεχουμενη.Ευχαριστώ εκ των προτέρων.

• Μου αρέσει 1

πρίν από 17 λεπτά , anoulious είπε:

Κορίτσια καλησπέρα. Θα ήθελα λίγο αν μπορείτε τα φώτα σας. Ο μπέμπης σχεδόν 80% στα τάισματα του όταν τον σηκώνουμε να ρευτει κάνει εμετό.Είτε τρώει ξένο είτε δικό μου (θηλασμός).Την ωρα του φαγητό δεν κάνει τίποτα.Ειναι μάλιστα όπως λέμε με τον άντρα μου και  γελάμε πολύ σοβαρός!Μόνο στο δικό μου όταν τρώει κάνει κάποιες φορές εμετο όταν τον αλλάζω στήθος.Απορω πως παχαινει με τόσο εμετό...Και όταν χωνεύει  που τον έχουμε ορθιο βγάζει πάντα  κραυγουλες και πολλές φορές στον ύπνο του ...Πίνει γάλα νορμάλ.Το frizolac. Τον λυπάμαι πάρα πολύ  που τον βλέπω να βασανίζεται..Είναι δεδομενο ότι ειναι πολυ λαιμαργος.Αφου όταν του δίνω γάλα με το μπιμπερο σταματάω πολλές φορες.Ειναι όμως όλο αυτό από την λαιμαργία του μονο;Σημαίνει ίσως  κάτι όλο αυτό;Το θέμα ύπνος ας μη το συζητήσω..Έχει να κοιμηθεί κανονικά από χθες στις 2 και τέταρτο το βραδυ.Μετα κάτι προσπάθειες με κλειστά μάτια και κραυγες.Και σήμερα κοιμήθηκε μόνο ένα τέταρτο και ένα δεκαλεπτο.Καθε βοήθεια καλοδεχουμενη.Ευχαριστώ εκ των προτέρων.

Πιστεύω ότι είναι θέμα αλλεργίας. Το λέω με κάθε επιφύλαξη βέβαια. Βγάζει πανω από 2 κουταλιές της σούπας? Με το μάτι δλδ πως το βλέπεις? Λένε αν είναι πάνω από 2κουτ σούπας οι  γουλιες είναι αλλεργία. Σου κάνει τον ήχο γκακ κ κατάλαβες ότι είναι εμετός?

16 minutes ago, Roulaa@ said:

Πιστεύω ότι είναι θέμα αλλεργίας. Το λέω με κάθε επιφύλαξη βέβαια. Βγάζει πανω από 2 κουταλιές της σούπας? Με το μάτι δλδ πως το βλέπεις? Λένε αν είναι πάνω από 2κουτ σούπας οι  γουλιες είναι αλλεργία. Σου κάνει τον ήχο γκακ κ κατάλαβες ότι είναι εμετός?

Νομίζω ότι είναι εμετός από την ποσότητα πχ κάθε εβδομάδα πλένουμε μέχρι και τα κουβέρτακια του καναπέ!!Η γουλιτσα χωρίς να ξέρω υπέθεσα ότι είναι κάτι μικρό.Κανει και ήχο.Ασε που πολλές φορες όταν ρευεται κάνει στο καπάκι εμετο.Εγω επειδή δεν έχω πολύ γάλα δίνω και ξένο.Αλλεργια όμως και στα δύο;Σε μια πολύ πρόχειρη συζήτηση αρκετά νωρίτερα με τη γιατρό αν θυμάμαι καλά μου είπε κάτι ότι αφού παχαινει είναι πολύ θετικό. Και επειδή παχαινει να τον αφήσουμε να υποφέρει; Μπορώ να κάνω κάτι;Η παλινδρόμηση είναι κάτι άλλο;

Χίλια συγνώμη για τις πολλές ερωτήσεις αλλά νιώθω ότι δεν έχω κάνει τίποτα να τον βοηθήσω και στεναχωριέμαι πολύ.

Πάνω από δύο κουταλιές δεν ξέρω αν είναι πάντα αλλά δεν είναι σίγουρα ένα κουταλάκι του γλυκού ή και μια κουταλιά της σούπας..

Επανέρχομαι..Το συζήτησα με τον άντρα μου που αυτός συνήθως κρατάει τον μπέμπη για να ρευτει..Τι 2 κουταλιές μου είπε ..Πολλές φορές είναι πολύ παραπάνω....Αυτά...

Διαφημίσεις

3 ώρες πρίν, anoulious είπε:

Κορίτσια καλησπέρα. Θα ήθελα λίγο αν μπορείτε τα φώτα σας. Ο μπέμπης σχεδόν 80% στα τάισματα του όταν τον σηκώνουμε να ρευτει κάνει εμετό.Είτε τρώει ξένο είτε δικό μου (θηλασμός).Την ωρα του φαγητό δεν κάνει τίποτα.Ειναι μάλιστα όπως λέμε με τον άντρα μου και  γελάμε πολύ σοβαρός!Μόνο στο δικό μου όταν τρώει κάνει κάποιες φορές εμετο όταν τον αλλάζω στήθος.Απορω πως παχαινει με τόσο εμετό...Και όταν χωνεύει  που τον έχουμε ορθιο βγάζει πάντα  κραυγουλες και πολλές φορές και στον ύπνο του ...Πίνει γάλα νορμάλ.Το frizolac. Τον λυπάμαι πάρα πολύ  που τον βλέπω να βασανίζεται..Είναι δεδομενο ότι ειναι πολυ λαιμαργος.Αφου όταν του δίνω γάλα με το μπιμπερο σταματάω  πάντα πολλές φορες.Ειναι όμως όλο αυτό από την λαιμαργία του μονο;Σημαίνει ίσως  κάτι όλο αυτό;Το θέμα ύπνος ας μη το συζητήσω..Έχει να κοιμηθεί κανονικά από χθες στις 2 και τέταρτο το βραδυ.Μετα κάτι προσπάθειες με κλειστά μάτια και κραυγες.Και σήμερα κοιμήθηκε μόνο ένα τέταρτο και ένα δεκαλεπτο.Καθε βοήθεια καλοδεχουμενη.Ευχαριστώ εκ των προτέρων.

Ποσο είναι ο μπέμπης?Ο δικός μου κάπου πριν κλείσει τον 2ο μήνα ξεκίνησε να βγάζει κάποιες γουλιες απόλυτα φυσιολογικό για τα περισσότερα μωρό ,μετά ξαφνικά άρχισε να γκρινιάζει μετα από κάθε γεύμα και όταν ρευοτανε η έβγαζε γάλα να κλαιει πολύ και έβλεπε στο πρόσωπο του σαν να πονάει να του έρχεται ξινιλα δεν ξέρω αν κατάλαβες τι εννοώ ,η παιδίατρος λέει παλινδρόμηση.Μας έδωσε ένα χαπακι το οποίο βοηθάει να μην πονάει ο οισοφάγος του από τα υγρά που ανεβαίνουν .

On 8/2/2022 at 8:02 ΜΜ, βιολετα3 είπε:

Ρε κορίτσια θα τρελαθώ ειμασταν όλοι στην κουζίνα ο μπέμπης στο καρότσι κοιμόταν και ξαφνικά αντιλαμβάνομαι πως πνίγεται στον ύπνο του τι πράγμα και αυτό?Ένα περίεργο πράγμα δεν εβηχε .Πάλι δεν θα κοιμηθώ απόψε .Σας έχει συμβεί?εμένα είναι η 3 φορά μέσα στους 3 μήνες

Τι 3 φορά μέσα στους 3 μήνες; Εμένα μου συμβαίνει 3 φορές τη μέρα.
Είναι από την παλινδρόμηση.

3 ώρες πρίν, anoulious είπε:

Πόσο μηνών είναι; Γιατί στους 4 μήνες είναι το peak της παλινδρόμησης από ότι μου είπε ο παιδογαστρεντερολόγος.
Λοιπόν, είναι ξεκάθαρα παλινδρόμηση, κάνει αναγωγές. Θα μπορούσε να είναι αλλεργία στην αγελαδινή πρωτεΐνη του γάλακτος
και της φόρμουλας και του δικού σου (φαντάζομαι τρως και εσύ γαλακτοκομικά), αλλά δεν πιστεύω να είναι, ωστόσο τα γαλακτοκομικά επηρεάζουν πολύ.
Εφόσον παίρνει βάρος, όντως δεν είναι σοβαρό. Αλλά δεν υπάρχει λόγος να βασανίζετε το μωρό, είναι πασιφανές πως πρέπει να αλλάξετε γάλα, κρίμα είναι :/ 
Άποψη μου είναι να κλείσεις ένα ραντεβού σε παιδογαστρεντερολόγο, να σου δώσει αντιαναγωγικό ή υποαλλεργικό γάλα και να μειωθούν αισθητά οι αναγωγές και στην καλύτερη να μην ξανά κάνει.
Έχω να σου προτείνω αυτόν που πήγα εγώ, είναι υποστηρικτής του μητρικού θηλασμού, από τους καλύτερους και πολύ καλός άνθρωπος. Στην Αθήνα έχουμε μόνο 4-5 παιδογαστρεντερολόγους. 
Αν το σκέφτεσαι στείλε μου pm. Γενικά ότι θέλεις πες μου, έχω εντρυφήσει, εμείς έχουμε κρυφή ΓΟΠ. Μην αγχώνεσαι, θα περάσει σύντομα :) 
Ωστόσο, μην το αφήσεις μέχρι να φτάσει σε σημείο να πονάει από τους εμετούς και να μειώσει την ποσότητα. 

1 hour ago, βιολετα3 said:

Ποσο είναι ο μπέμπης?Ο δικός μου κάπου πριν κλείσει τον 2ο μήνα ξεκίνησε να βγάζει κάποιες γουλιες απόλυτα φυσιολογικό για τα περισσότερα μωρό ,μετά ξαφνικά άρχισε να γκρινιάζει μετα από κάθε γεύμα και όταν ρευοτανε η έβγαζε γάλα να κλαιει πολύ και έβλεπε στο πρόσωπο του σαν να πονάει να του έρχεται ξινιλα δεν ξέρω αν κατάλαβες τι εννοώ ,η παιδίατρος λέει παλινδρόμηση.Μας έδωσε ένα χαπακι το οποίο βοηθάει να μην πονάει ο οισοφάγος του από τα υγρά που ανεβαίνουν .

Είναι 53 ημερών.Εμας από την αρχή έβγαζε γάλα αλλά τώρα τελευταία βγάζει πιο πολύ.Και εμάς είναι σαν κλαμα με κραυγές.. Αφου σκέφτηκα να τραβηξω βίντεο να το δείξω στη γιατρό!Αν επιτρέπεται τι χάπι παίρνετε;Για πολύ καιρό;Αραίωσαν και οι εμετοί και είστε καλύτερα; Εμείς κάτι άλλο πχ στα κακακια ή να μην παχαινει  δεν έχουμε..Αλλά αυτό το έχουμε πάντα ,συνέχεια..

54 minutes ago, itsathina said:

Πόσο μηνών είναι; Γιατί στους 4 μήνες είναι το peak της παλινδρόμησης από ότι μου είπε ο παιδογαστρεντερολόγος.
Λοιπόν, είναι ξεκάθαρα παλινδρόμηση, κάνει αναγωγές. Θα μπορούσε να είναι αλλεργία στην αγελαδινή πρωτεΐνη του γάλακτος
και της φόρμουλας και του δικού σου (φαντάζομαι τρως και εσύ γαλακτοκομικά), αλλά δεν πιστεύω να είναι, ωστόσο τα γαλακτοκομικά επηρεάζουν πολύ.
Εφόσον παίρνει βάρος, όντως δεν είναι σοβαρό. Αλλά δεν υπάρχει λόγος να βασανίζετε το μωρό, είναι πασιφανές πως πρέπει να αλλάξετε γάλα, κρίμα είναι :/ 
Άποψη μου είναι να κλείσεις ένα ραντεβού σε παιδογαστρεντερολόγο, να σου δώσει αντιαναγωγικό ή υποαλλεργικό γάλα και να μειωθούν αισθητά οι αναγωγές και στην καλύτερη να μην ξανά κάνει.
Έχω να σου προτείνω αυτόν που πήγα εγώ, είναι υποστηρικτής του μητρικού θηλασμού, από τους καλύτερους και πολύ καλός άνθρωπος. Στην Αθήνα έχουμε μόνο 4-5 παιδογαστρεντερολόγους. 
Αν το σκέφτεσαι στείλε μου pm. Γενικά ότι θέλεις πες μου, έχω εντρυφήσει, εμείς έχουμε κρυφή ΓΟΠ. Μην αγχώνεσαι, θα περάσει σύντομα :) 
Ωστόσο, μην το αφήσεις μέχρι να φτάσει σε σημείο να πονάει από τους εμετούς και να μειώσει την ποσότητα. 

Ευχαριστώ πολύ για τις απαντήσεις όλα τα κορίτσια.

Εγώ τρώω γαλακτοκομικά, κυρίως κατσικίσια (γαλα,τυρι)αλλά πχ τρώω σοκολατα που δεν είναι από κατσικίσιο..Για αλλεργία δηλαδή θα είχε και άλλα συμπτωματα; Μα είναι μια χαρά και όταν έρχεται η ώρα του φαγητού τον λυπάμαι και εννοείται χαλάει και ο ύπνος του..Μου είχε  πει η παιδίατρος έχει δυσκολία στην χώνεψη..Ναι αλλά πόσο;

Άλλο γάλα είναι το αντιαναγωγικο και άλλο το υποαλλεργικο;Απλά σε εμάς επειδή δίνω και ξένο και δικό μου (2-3 τάισματα μόνο δικό μου και τα υπόλοιπα πρώτα δικό μου και μετά ξένο) φαντάζομαι θα έχει μερική,πολύ σημαντική  βελτίωση η αλλαγή του γαλατος..Αλλά μπορεί να δώσει κάτι ακόμη...

Επηρεάζει καθόλου όλο αυτό τη λειτουργία του εντέρου ή είναι άσχετο?Σόρρυ για τις συνεχόμενες ερωτήσεις..

Δυστυχώς είμαι Θεσσαλονίκη..Υποθέτω όπως σε όλα  που θέλουν ειδική μεταχειριση η παιδίατρος μας δε θα μπορεί να βοηθήσει τοσο...

Ευχαριστώ πολύ και πάλι.

5 ώρες πρίν, anoulious είπε:

Καλησπέρα ακριβώς το ίδιο είχα πάθει και εγώ με την μικρή εμετούς σχεδόν σε κάθε γεύμα!!! Θήλαζα και έπινε και συμπληρωμα την έβαζα να ρευτει και έκανε εμετό εκείνη την ώρα μπορεί μετά από μια ώρα μπορεί και καθώς τάιζα έκανα ένα γκλουπ και πεταγόταν παντού!!!Κλάμα εγώ που την έβλεπα έτσι να ταλαιπωρείτε δεν κοιμόμουν κούνια χάλια παπλώματα όλα γέμιζαν εμετό!!!! Όλα αυτά από την λαιμαργία της έπινε παραπάνω από όσο μπορούσε και ήθελε και έτσι πήρα την απόφαση να αντλώ το γάλα για να ξέρω πόσο πίνει να το μετράω και φυσικά ήταν η αρχή του τέλους για τον θηλασμό!Ευτυχώς το ξεπεράσαμε και μόνο όταν έπινε παραπάνω έκανε εμετό για παράδειγμα από 90 ml θα πηγαίναμε στα 120ml αν το έπινε και δεν το ήθελε στην ουσία το έβγαζε! 

2 ώρες πρίν, anoulious είπε:

Εγώ τρώω γαλακτοκομικά, κυρίως κατσικίσια (γαλα,τυρι)αλλά πχ τρώω σοκολατα που δεν είναι από κατσικίσιο..Για αλλεργία δηλαδή θα είχε και άλλα συμπτωματα; Μα είναι μια χαρά και όταν έρχεται η ώρα του φαγητού τον λυπάμαι και εννοείται χαλάει και ο ύπνος του..Μου είχε  πει η παιδίατρος έχει δυσκολία στην χώνεψη..Ναι αλλά πόσο;

Άλλο γάλα είναι το αντιαναγωγικο και άλλο το υποαλλεργικο;Απλά σε εμάς επειδή δίνω και ξένο και δικό μου (2-3 τάισματα μόνο δικό μου και τα υπόλοιπα πρώτα δικό μου και μετά ξένο) φαντάζομαι θα έχει μερική,πολύ σημαντική  βελτίωση η αλλαγή του γαλατος..Αλλά μπορεί να δώσει κάτι ακόμη...

Επηρεάζει καθόλου όλο αυτό τη λειτουργία του εντέρου ή είναι άσχετο?Σόρρυ για τις συνεχόμενες ερωτήσεις..

Δυστυχώς είμαι Θεσσαλονίκη..Υποθέτω όπως σε όλα  που θέλουν ειδική μεταχειριση η παιδίατρος μας δε θα μπορεί να βοηθήσει τοσο...

Ευχαριστώ πολύ και πάλι.

Τα αντιαναγωγικά είναι αρκετά πηκτά, συνήθως δύσκολα στην κατάποση -σε περιπτώσεις οισοφαγήτιδας και επιδείνωση-, για να κάθονται κάτω και να μη τα βγάζουν.
Αυξημένος κίνδυνος επεισοδίου πνιγμονής καθώς και δυσκοιλιότητας λόγω χαρουπάλευρου.
Τα υποαλλεργικά είναι ελαφριά, δίνονται σε βρέφη με αυξημένο κίνδυνο αλλεργίας ή διαπιστωμένη αλλεργία στην πρωτεΐνη του αγελαδινού,
για παλινδρόμηση (εμείς τέτοιο παίρνουμε) γιατί είναι ήπια στον οισοφάγο -σε περιπτώσεις οισοφαγήτιδας- και δεν κάθονται στο λαιμό.
Η λειτουργία του εντέρου δεν επηρεάζει, μιλάμε για στομάχι και οισοφάγο στην παλινδρόμηση και συνήθως ξεπερνιέται με την πάροδο των μηνών και την εισαγωγή στερεών τροφών.
Ο ύπνος του, εννοείται χαλάει, γιατί του ανεβαίνουν τα οξέα και ενοχλείται, τον καίει. Εμένα δεν κοιμόταν καν :/ Ακόμα και δυσκολία στη χώνεψη να είναι ΠΡΕΠΕΙ να αντιμετωπιστεί. 
Θα πρέπει να του δώσει γάλα που να χωνεύεται εύκολα για να κοιμάται το μωρό! Όταν είπα στον παιδίατρο μου τα συμπτώματα, μου είπε εν ολίγοις «δε το χωνεύει, πιθανόν αλλεργία, αλλάζουμε γάλα τώρα».
Εμείς δίνουμε nexium (αντιόξινο), γιατί την καίει και ο πόνος στον οισοφάγο της δημιούργησε αποστροφή, έκοβε ποσότητες και έβλεπε μπιμπερό και έκλαιγε γοερά!
Έκλαιγε και κατά τη σίτιση, αλλά τώρα τρώει με χαρά! Προσωπικά, δε χρειάστηκε να κάνω ειδική διατροφή και να κόψω κάτι, το πρόβλημα διορθώθηκε 90% με το υποαλλεργικό!
Αν δεν μπορεί να σε βοηθήσει η παιδίατρος, πάρε μια δεύτερη γνώμη, είναι κρίμα να ταλαιπωρείται το μωράκι. Υπέφερα να τη βλέπω έτσι! Σε καταλαβαίνω απόλυτα!

Διαφημίσεις

9 ώρες πρίν, anoulious είπε:

Επανέρχομαι..Το συζήτησα με τον άντρα μου που αυτός συνήθως κρατάει τον μπέμπη για να ρευτει..Τι 2 κουταλιές μου είπε ..Πολλές φορές είναι πολύ παραπάνω....Αυτά...

Ναι η αλλεργία σχετίζεται με το βάρος. Δλδ δε θα έπαιρνε βάρος. Αρα μήπως είναι παλινδρόμηση που λενε τα κορίτσια που τα έχουν περάσει. Συμβουλέψου τον παιδίατρο ή ακόμα καλύτερα κ έναν παιδογαστρεντελογο που λέει κ η Αθηνά. Απλά όσο πιο γρήγορα τοσο καλύτερα. Πάντως έχω διαβάσει ότι η αλλεργία δείχνει καπου στην 8η εβδομάδα ζωής του παιδιού. Ένα 1μιση μηνων άρχισε να κλαίει στο μπιμπερό κ όταν γυρίσαμε σε γάλα ha μετά από 3 μέρες ηρέμησε. 

• Μου αρέσει 1

10 ώρες πρίν, itsathina είπε:

Αθηνα εσείς που έχετε κρυφή γοπ το συμπτώματα έχει? Ο δικός μου πέρα από γουλιες και να του ερχεται γάλα πάνω κ ας έχει  1,2 ώρες που έχει φάει δεν έχει κάτι άλλο μια φορά μου έκανε εμετό ρουκέτα .Επίσης όταν σου πνίγεται ακούς τον κλασικό ήχο του πνιγμού?Γιατί αυτη τ φορά δεν άκουσα το βηξιμο αλλά έναν περίεργο ήχο τον σηκωσα κ με το που συνήλθε ρευτηκε κ έβγαλε γουλια

9 ώρες πρίν, anoulious είπε:

Είναι 53 ημερών.Εμας από την αρχή έβγαζε γάλα αλλά τώρα τελευταία βγάζει πιο πολύ.Και εμάς είναι σαν κλαμα με κραυγές.. Αφου σκέφτηκα να τραβηξω βίντεο να το δείξω στη γιατρό!Αν επιτρέπεται τι χάπι παίρνετε;Για πολύ καιρό;Αραίωσαν και οι εμετοί και είστε καλύτερα; Εμείς κάτι άλλο πχ στα κακακια ή να μην παχαινει  δεν έχουμε..Αλλά αυτό το έχουμε πάντα ,συνέχεια..

Ευχαριστώ πολύ για τις απαντήσεις όλα τα κορίτσια.

Ευχαριστώ πολύ και πάλι.

Ολα αυτά τα φάρμακα βοηθάνε να μην πάθει οισοφαγίτιδα και πονάει το μωρό,εμένα είχε ελαφρια και για αυτό ανταποκρίθηκε γρήγορα . Δυστυχώς όλο αυτό φεύγει όταν ωριμάσει το πεπτικό τους έτσι μου είπε η παιδίατρος ή αν δεν θήλαζα θα μου έδινε ειδικό ξένο .Ο δικός μου δεν κάνει εμετούς απλά βγάζει γουλιες μπορεί όχι κ καθε μέρα αλλά του έρχεται το γάλα πάνω .Το είχα σταματήσει για 2,3 μέρες κ άρχισε να κλαίει πάλι μετά από κάθε γεύμα ,τώρα που το ξεκινήσαμε καμία σχέση μόνο δυσανασχετεί λίγο όταν του ερχεται το γάλα πάνω.

33 minutes ago, βιολετα3 said:

Αθηνα εσείς που έχετε κρυφή γοπ το συμπτώματα έχει? Ο δικός μου πέρα από γουλιες και να του ερχεται γάλα πάνω κ ας έχει  1,2 ώρες που έχει φάει δεν έχει κάτι άλλο μια φορά μου έκανε εμετό ρουκέτα .Επίσης όταν σου πνίγεται ακούς τον κλασικό ήχο του πνιγμού?Γιατί αυτη τ φορά δεν άκουσα το βηξιμο αλλά έναν περίεργο ήχο τον σηκωσα κ με το που συνήλθε ρευτηκε κ έβγαλε γουλια

Ολα αυτά τα φάρμακα βοηθάνε να μην πάθει οισοφαγίτιδα και πονάει το μωρό,εμένα είχε ελαφρια και για αυτό ανταποκρίθηκε γρήγορα . Δυστυχώς όλο αυτό φεύγει όταν ωριμάσει το πεπτικό τους έτσι μου είπε η παιδίατρος ή αν δεν θήλαζα θα μου έδινε ειδικό ξένο .Ο δικός μου δεν κάνει εμετούς απλά βγάζει γουλιες μπορεί όχι κ καθε μέρα αλλά του έρχεται το γάλα πάνω .Το είχα σταματήσει για 2,3 μέρες κ άρχισε να κλαίει πάλι μετά από κάθε γεύμα ,τώρα που το ξεκινήσαμε καμία σχέση μόνο δυσανασχετεί λίγο όταν του ερχεται το γάλα πάνω.

Καλημέρα. Μαλλον θα το έχεις γράψει,τι φάρμακο δίνεις; Ρε γαμ..φάρμακο τόσο μικρά και για πόσο καιρό;Κάνει;Εμείς επειδή κάνουμε μεικτή διατροφή μάλλον για την αντιμετώπιση του θα χρειαστεί και ειδικό γάλα και κάποιο φάρμακο ίσως..Να τώρα τον τάισα και υποφέρει παρά πολύ.Κοιμηθηκε σχετικά , ήτανε ξεκουραστος,τρώει με τόση χαρά και μετά αρχίζει το μαρτύριο..

7 hours ago, itsathina said:

Τα αντιαναγωγικά είναι αρκετά πηκτά, συνήθως δύσκολα στην κατάποση -σε περιπτώσεις οισοφαγήτιδας και επιδείνωση-, για να κάθονται κάτω και να μη τα βγάζουν.
Αυξημένος κίνδυνος επεισοδίου πνιγμονής καθώς και δυσκοιλιότητας λόγω χαρουπάλευρου.
Τα υποαλλεργικά είναι ελαφριά, δίνονται σε βρέφη με αυξημένο κίνδυνο αλλεργίας ή διαπιστωμένη αλλεργία στην πρωτεΐνη του αγελαδινού,
για παλινδρόμηση (εμείς τέτοιο παίρνουμε) γιατί είναι ήπια στον οισοφάγο -σε περιπτώσεις οισοφαγήτιδας- και δεν κάθονται στο λαιμό.
Η λειτουργία του εντέρου δεν επηρεάζει, μιλάμε για στομάχι και οισοφάγο στην παλινδρόμηση και συνήθως ξεπερνιέται με την πάροδο των μηνών και την εισαγωγή στερεών τροφών.
Ο ύπνος του, εννοείται χαλάει, γιατί του ανεβαίνουν τα οξέα και ενοχλείται, τον καίει. Εμένα δεν κοιμόταν καν :/ Ακόμα και δυσκολία στη χώνεψη να είναι ΠΡΕΠΕΙ να αντιμετωπιστεί. 
Θα πρέπει να του δώσει γάλα που να χωνεύεται εύκολα για να κοιμάται το μωρό! Όταν είπα στον παιδίατρο μου τα συμπτώματα, μου είπε εν ολίγοις «δε το χωνεύει, πιθανόν αλλεργία, αλλάζουμε γάλα τώρα».
Εμείς δίνουμε nexium (αντιόξινο), γιατί την καίει και ο πόνος στον οισοφάγο της δημιούργησε αποστροφή, έκοβε ποσότητες και έβλεπε μπιμπερό και έκλαιγε γοερά!
Έκλαιγε και κατά τη σίτιση, αλλά τώρα τρώει με χαρά! Προσωπικά, δε χρειάστηκε να κάνω ειδική διατροφή και να κόψω κάτι, το πρόβλημα διορθώθηκε 90% με το υποαλλεργικό!
Αν δεν μπορεί να σε βοηθήσει η παιδίατρος, πάρε μια δεύτερη γνώμη, είναι κρίμα να ταλαιπωρείται το μωράκι. Υπέφερα να τη βλέπω έτσι! Σε καταλαβαίνω απόλυτα!

Υπάρχει και παιδικό nexium?!Αυτο έπαιρνα και εγώ λόγω των τόνων αντιβιωσεων που επαιρνα για να τον κανω..Και το δίνετε κάθε μερα; Ίσως να μου έχεις γράψει και ζητώ συγνώμη που ξαναρωταω αλλά εσείς ποιο γάλα πίνετε;Η γιατρος μας είναι πολύ καλή αλλά ειναι των ήπιων προσεγγίσεων -μεταβολων και ο μικρός γίνεται κουρέλι..

πρίν από 17 λεπτά , anoulious είπε:

Καλημέρα. Μαλλον θα το έχεις γράψει,τι φάρμακο δίνεις; Ρε γαμ..φάρμακο τόσο μικρά και για πόσο καιρό;Κάνει;Εμείς επειδή κάνουμε μεικτή διατροφή μάλλον για την αντιμετώπιση του θα χρειαστεί και ειδικό γάλα και κάποιο φάρμακο ίσως..Να τώρα τον τάισα και υποφέρει παρά πολύ.Κοιμηθηκε σχετικά , ήτανε ξεκουραστος,τρώει με τόση χαρά και μετά αρχίζει το μαρτύριο..

Υπάρχει και παιδικό nexium?!Αυτο έπαιρνα και εγώ λόγω των τόνων αντιβιωσεων που επαιρνα για να τον κανω..Και το δίνετε κάθε μερα; Ίσως να μου έχεις γράψει και ζητώ συγνώμη που ξαναρωταω αλλά εσείς ποιο γάλα πίνετε;Η γιατρος μας είναι πολύ καλή αλλά ειναι των ήπιων προσεγγίσεων -μεταβολων και ο μικρός γίνεται κουρέλι..

Εμείς παίρνουμε το Laprazol είναι ένα μικρό χαπακι που διαλύεται αμέσως μέσα υγρό .Εμένα μου είπε δεν υπάρχει για μωρά κ για μεγάλους ένα είναι ,γιατί φοβόμουν στην αρχή να το δώσω ,σε εμάς έκανε πολύ καλό είδα ένα διαφορετικό μωρό τουλάχιστον μετά το γεύμα.

Κορίτσια καλημέρα...αρχίσαμε τα φρούτα ..πρώτα μήλο δηλαδή ανακατεμένο με λίγο από το γάλα της μας είπε ...αύριο συν μπανάνα μεθαύριο συν αχλάδι μετά συν αβοκάντο και τέλος συν πορτοκάλι κατά προτίμηση σικερια μου είπε...παλιά λέει δοκίμαζαν κάθε τρεις μέρες ένα φρούτο όμως πλέον η αλλεργία φαίνεται μέσα σε οχτώ ώρες μου είπε...είναι και παιδογαστρεντερολογος οπότε ξέρει πως συμπεριφέρεται το στομαχακι τους...μου είπε αφού βάλω το πορτοκαλί σταματάω να βάζω μέσα γάλα...στο τέλος μπορώ να προσθέσω μπισκοτάκια τα οποία όμως να τα έχω φτιάξει εγώ λόγω αλλεργίας που έχουμε στην πρωτεινη γαλακτος...ψάχνω να βρω κάποια συνταγή...άλλα κορίτσια το μήλο πολλά κομματάκια ρε παιδί μου...αγανάκτησα να το καθαρίσω από τα κομμάτια για να της το δώσω...δεν μου το αλεσε καθόλου καλά ...

• Μου αρέσει 2

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...