Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 2 λεπτά , Angel83 είπε:

Κορίτσια κάναμε το δεύτερο υπέρηχο μεγαλώνει μια χαρά το μωράκι μας ακούσαμε κ καρδούλα!! Πολύ αναγούλα όμως βρε κορίτσια... Όλη μέρα δεν περνάει λεπτό.... Σαν άρρωστη νοιώθω μόνο ξάπλα θέλω να ειμαι... Άρχισα να παίρνω ginger συμπλήρωμα τώρα να δω αν θα βοηθήσει... 

Μπραβο κοριτσι μου! Ολα καλα το μωρακι σου.. μπορεις να ηρεμησεις! Οσο για τις αναγουλες, θα σου δωσω ενα tip δοκιμασμενο. Την ωρα που ξυπνας το πρωι, πριν σηκωθεις απο το κρεβατι, τρως 1-2 φρυγανιες. Κραταει τα υγρα πριν ξεκινησει η πρωινη ναυτια. Βοηθαει για αρκετες ωρες. Αργοτερα ξανατρως. Πριν το μαθω υπεφερα. Οταν μου το ειπαν.. ηρεμησα σε πολυ μεγαλο ποσοστο. Παιζει ρολο να τις τρως, αν ειναι δυνατον, ακριβως μολις ξυπνας. Δοκιμασε το ενα πρωι αν θελεις..

Μανουλες Οκτωβρίου 2021!!

Recommended Posts

1 hour ago, Roulaa@ said:

Καλη αρχη να έχεις!!Πω πω πολλές ώρες θα λείπεις. Αλλα ίσως θα είναι κ καλύτερα μπορεί να μπει σε πρόγραμμα. Κάτσε κ θα δεις αυτές τις ωρες που θα λείπεις θα είναι ΚΥΡΙΑ η μπέμπα!! Εμένα η μεγάλη μου μεχρι να ξεκινήσω δουλειά δεν έτρωγε φρούτα γιατί ήθελε καλύτερα να θηλάζει. Κοιμόταν μόνο στο στήθος κ όταν έλειπα κ εγω 8 ώρες τα πρωινά κ τα φρούτα τα έτρωγε κ κοιμοταν κ μια χαρά. Εγω ειχ τρελαθεί από άγχος πως θα κάνει κ αυτη μια χαρά μετά.βεβαια ηταν κ 7 μηνων.

Λες να ηρεμησει; Ελπιζω μονο να μην μου τη κοιμιζουν απο τις 7 γιατι θα γυριζω στις 12 απο τη δουλεια και αν ξυπναει στις 4 χαρωπαταδυομουχεριαταχτυπω να δω τι θα τη κανω! Χαχαχαχχαχα! 

Εμας το δραμα συνεχιστηκε σημερα! Εκανε κακα της και την εβαλα στην αλλαξιερα να την αλλαξω. Ανοιγω τη πανα κι αυτη συνεχιζε! Εβγαζε εβγαζε εβγαζε... 5 κιλα σκατο με το συμπαθειο! Καποια στιγμη αντιλειφθηκα οτι εναν ηχο εκτοξευσης, κοιταζω αλλα δεν ειδα κατι. Στο ενα μετρο απο την αλλαξιερα εχουμε εναν αφυγραντηρα. Στο πανω μερος εχει κατι ανοιγματα σαν γρυλιες που βγαινει ο αερας. Κοιταζω μετα απο καμια ωρακαι τι να δω! Μια παχια γραμμη κουραδας κατα μηκος σε οοοολο τον αφυγραντηρα, πανω στις γρυλιες και ειχαν τρεξει μεχρι μεσα στα μηχανηματα που εχει! Δεξια και αριστερα απο τον αφυγραντηρα ΤΙΠΟΤΑ! Εφυγε δηλαδη το κουραδι και προσγειωθηκε ΑΚΡΙΒΩΣ πανω στον αφυγραντηρα και επιασε ολο το μηκος του! Δεν ηξερα τι να πρωτοκαθαρισω! Τσικι-τσικι με τα μωρομαντηλα καθαριζα μια ωρα! Και επρεπε να τον ανοιξω να καθαρισω και τα μεσα. Μια απελπισια σας λεω...  Και το ματι στον αστραγαλο απο τη νυστα. Και να πρεπει να φυγει και ο αντρας μου για δουλεια που ενω δουλευει 2 του ειπαν να παει εκτακτως απο τις 12! Απαπα μια απελπισια!!! Θα τη στειλω ομως στους Ολυμπιακους λεω. Κανα ακοντιο ισως. Τετοιο σημαδι μη παει χαμενο! Χαχαχαχα! 

• Χαχα 6

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 5,1k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

1 hour ago, depifish είπε:

Λες να ηρεμησει; Ελπιζω μονο να μην μου τη κοιμιζουν απο τις 7 γιατι θα γυριζω στις 12 απο τη δουλεια και αν ξυπναει στις 4 χαρωπαταδυομουχεριαταχτυπω να δω τι θα τη κανω! Χαχαχαχχαχα! 

Εμας το δραμα συνεχιστηκε σημερα! Εκανε κακα της και την εβαλα στην αλλαξιερα να την αλλαξω. Ανοιγω τη πανα κι αυτη συνεχιζε! Εβγαζε εβγαζε εβγαζε... 5 κιλα σκατο με το συμπαθειο! Καποια στιγμη αντιλειφθηκα οτι εναν ηχο εκτοξευσης, κοιταζω αλλα δεν ειδα κατι. Στο ενα μετρο απο την αλλαξιερα εχουμε εναν αφυγραντηρα. Στο πανω μερος εχει κατι ανοιγματα σαν γρυλιες που βγαινει ο αερας. Κοιταζω μετα απο καμια ωρακαι τι να δω! Μια παχια γραμμη κουραδας κατα μηκος σε οοοολο τον αφυγραντηρα, πανω στις γρυλιες και ειχαν τρεξει μεχρι μεσα στα μηχανηματα που εχει! Δεξια και αριστερα απο τον αφυγραντηρα ΤΙΠΟΤΑ! Εφυγε δηλαδη το κουραδι και προσγειωθηκε ΑΚΡΙΒΩΣ πανω στον αφυγραντηρα και επιασε ολο το μηκος του! Δεν ηξερα τι να πρωτοκαθαρισω! Τσικι-τσικι με τα μωρομαντηλα καθαριζα μια ωρα! Και επρεπε να τον ανοιξω να καθαρισω και τα μεσα. Μια απελπισια σας λεω...  Και το ματι στον αστραγαλο απο τη νυστα. Και να πρεπει να φυγει και ο αντρας μου για δουλεια που ενω δουλευει 2 του ειπαν να παει εκτακτως απο τις 12! Απαπα μια απελπισια!!! Θα τη στειλω ομως στους Ολυμπιακους λεω. Κανα ακοντιο ισως. Τετοιο σημαδι μη παει χαμενο! Χαχαχαχα! 

Τι πλάκα έχεις!! Μα πως το πέτυχε ρε παιδί? Άσχετο αλλά εμενα δεν ανοίγει ο αφυγραντηρας αλίμονό μου αν το πάθαινα εγω. Κάθε φορά που θα τον ανοίγαμε θα ερχόταν αυτη η θεσπέσια μυρωδιά που βγάζουν τα κακά απ το υποαλλεργικό.

Θα το κανονίζεις εσυ το πρόγραμμα. Θα τους λες να στην έχουν ήδη βάλει για ύπνο 12 που θα γυρίζεις να μην έχεις κ αυτό να κάνεις εσύ τέτοια ώρα. Στην αρχη θα είναι δύσκολο αλλά θα βρεις τους ρυθμούς σου.

Εγώ το Πάσχα θα ξεκινήσω δουλειά αλλά θα δουλεύω 7 το πρωί με 2 κ μέχρι τότε θα έχει μπει κ στις στερεές ελπίζω 

4 ώρες πρίν, Roulaa@ είπε:

Καλη αρχη να έχεις!!Πω πω πολλές ώρες θα λείπεις. Αλλα ίσως θα είναι κ καλύτερα μπορεί να μπει σε πρόγραμμα. Κάτσε κ θα δεις αυτές τις ωρες που θα λείπεις θα είναι ΚΥΡΙΑ η μπέμπα!! Εμένα η μεγάλη μου μεχρι να ξεκινήσω δουλειά δεν έτρωγε φρούτα γιατί ήθελε καλύτερα να θηλάζει. Κοιμόταν μόνο στο στήθος κ όταν έλειπα κ εγω 8 ώρες τα πρωινά κ τα φρούτα τα έτρωγε κ κοιμοταν κ μια χαρά. Εγω ειχ τρελαθεί από άγχος πως θα κάνει κ αυτη μια χαρά μετά.βεβαια ηταν κ 7 μηνων.

Ναι έχουμε εγω με τη κόρη το ξεπεράσαμε νομίζω λίγο μπούκωμα μας έμεινε ο άντρας μ κάνει πυρετό ακόμα κ εχει βήχα. Ο μπεμπης δε δείχνει κάτι λίγο βραχνιασμενος μονο ξύπνησε σήμερα βέβαια έχει κάτι μέρες που φωνάζει κ δυνατά. 

Ευτυχώς γιατί θα ήθελα να μη το κάνουμε τώρα αφού πέρασε κ αυτός μαζί με εμάς. 

Αν τον βάλεις κατευθείαν να φάει κ δε πολυξυπνησει πάλι δε θα κοιμηθεί λες? Δοκίμασες λίγο ντεπονακι μήπως τον ενοχλούν πολύ τα ούλα?

Δεν θηλάζει όλες τ φορές που ξυπνάει του αρκεί που τον παίρνω αγκαλιά κοιμάται αμέσως μετά θα τον βάλω στην κούνια (την έχω κολλητά με το κρεβάτι μου)σε μισή ώρα ξανά τα ίδια της περισσότερες φορές θα έχει τα χέρια στο στόμα ,κάποιου 3 τα μεσάνυχτα εκεί θέλει θηλάζει τον βάζω στην κούνια και ξανά όλα από την αρχή.Εντομεταξυ έχω 2 μέρες που σταματήσαμε το χάπι για την παλινδρόμηση γιατί το έδινα δοκιμάστηκα θα το ξεκινήσω πάλι αύριο να δω αν θα ηρεμήσει.Τωρσ το μεσημέρι δεν μπορούσα να τον ηρεμήσω από το τόσο κλάμα .

2 ώρες πρίν, depifish είπε:

2 ώρες πρίν, depifish είπε:

Ασε και εμένα ο μπέμπης άμα κάνει κακά μέχρι τον αυχένα κάνει!!!Και περιμένω πως κ πως να κάνει έχει 4 μέρες οπότε φαντάζεσαι τι έχει να γίνει

1 hour ago, βιολετα3 είπε:

Δεν θηλάζει όλες τ φορές που ξυπνάει του αρκεί που τον παίρνω αγκαλιά κοιμάται αμέσως μετά θα τον βάλω στην κούνια (την έχω κολλητά με το κρεβάτι μου)σε μισή ώρα ξανά τα ίδια της περισσότερες φορές θα έχει τα χέρια στο στόμα ,κάποιου 3 τα μεσάνυχτα εκεί θέλει θηλάζει τον βάζω στην κούνια και ξανά όλα από την αρχή.Εντομεταξυ έχω 2 μέρες που σταματήσαμε το χάπι για την παλινδρόμηση γιατί το έδινα δοκιμάστηκα θα το ξεκινήσω πάλι αύριο να δω αν θα ηρεμήσει.Τωρσ το μεσημέρι δεν μπορούσα να τον ηρεμήσω από το τόσο κλάμα .

Ασε και εμένα ο μπέμπης άμα κάνει κακά μέχρι τον αυχένα κάνει!!!Και περιμένω πως κ πως να κάνει έχει 4 μέρες οπότε φαντάζεσαι τι έχει να γίνει

Είδες διαφορά δλδ με το χάπι? Μήπως πονάει ο καημενουλης κ έχει γκρίνια 

1 ώρα πρίν, Roulaa@ είπε:

Εγώ πάντως με το nexium είδα.. το πάει μονορούυυφι! Βλέπει μπιμπερό και ανοίγει χέρια να το πιάσει! 
Αν δεν ήταν τοόσο, βαρύ θα το κράταγε μόνη της! Ανοίγει στόμα λυσσαλέα και το κρατάει σφιχτά και με τα δύο χέρια, μη και της το πάρεις:lol:
Μετά χαλαρώνει και το κρατάει από τα πλάγια!

Διαφημίσεις

1 hour ago, itsathina είπε:

Εγώ πάντως με το nexium είδα.. το πάει μονορούυυφι! Βλέπει μπιμπερό και ανοίγει χέρια να το πιάσει! 
Αν δεν ήταν τοόσο, βαρύ θα το κράταγε μόνη της! Ανοίγει στόμα λυσσαλέα και το κρατάει σφιχτά και με τα δύο χέρια, μη και της το πάρεις:lol:
Μετά χαλαρώνει και το κρατάει από τα πλάγια!

Ευτυχώς το βρήκατε νωρίς κ δε ταλαιπωρηθηκε πολύ η μικρούλα!!

• Μου αρέσει 1

11 ώρες πρίν, Roulaa@ είπε:

Μπορώ να πω πως ναι αλλά αλλά το παίρναμε δοκιμάστηκα να δούμε .Τώρα θα το ξανά ξεκινήσω να δω αν οφείλεται η τοοοση γκρίνια από κει ή σε άλμα ή και τα 2 . Πάντως πρέπει να είμαστε σε άλμα δεν εξηγείται να ξυπνάει ανά μία ώρα .Τώρα ξύπνησε κ μιλάει με τα παιχνίδια του.

πρίν από 6 λεπτά , βιολετα3 είπε:

Μπορώ να πω πως ναι αλλά αλλά το παίρναμε δοκιμάστηκα να δούμε .Τώρα θα το ξανά ξεκινήσω να δω αν οφείλεται η τοοοση γκρίνια από κει ή σε άλμα ή και τα 2 . Πάντως πρέπει να είμαστε σε άλμα δεν εξηγείται να ξυπνάει ανά μία ώρα .Τώρα ξύπνησε κ μιλάει με τα παιχνίδια του.

Κ εμενα ξύπνησε κ έκλαιγε αλλά του έφτιαξα γάλα ήπιε λίγο κ κοντεύει να ξανακοιμηθει. Θα δείξει βασικά όταν τον ξαπλώσω... Μακάρι να του φταίει αυτό κ να ηρεμήσει όταν το ξεκινήσεις πάλι. 

• Μου αρέσει 1

Καλημέρα κορίτσια! Φτου να μην την ματιασω, είναι άλλο παιδί από χτες. Κοιμήθηκε και έφαγε παραπάνω, είχε διάθεση, έπαιζε πολύ, σηκώνεται συνέχεια (κοντεύει να κάνει 6πακ). Ελπίζω να μην την ξαναπιάσει αμόκ, μέχρι το επόμενο άλμα τουλάχιστον.

(@Roulaa@ περαστικά σας)

• Μου αρέσει 1
  • Ευχαριστώ 1

4 ώρες πρίν, Anna9 είπε:

Καλημέρα κορίτσια! Φτου να μην την ματιασω, είναι άλλο παιδί από χτες. Κοιμήθηκε και έφαγε παραπάνω, είχε διάθεση, έπαιζε πολύ, σηκώνεται συνέχεια (κοντεύει να κάνει 6πακ). Ελπίζω να μην την ξαναπιάσει αμόκ, μέχρι το επόμενο άλμα τουλάχιστον.

(@Roulaa@ περαστικά σας)

Αυτό περιμένω και εγώ να ξυπνήσει μια μέρα και να είναι άλλο παιδί!!!προς το παρόν εκεί που γελάει παίζουμε ρίχνει κ ένα κλαμα

• Μου αρέσει 1

Διαφημίσεις

Καλησπέρα κορίτσια! 
Τις τελευταίες μέρες παρατηρώ ότι η μικρή σηκώνει ψηλά τα χέρια της και τα τεντώνει.
Χθες το βράδυ την έπαιζε ο μπαμπάς της στο ριλάξ και σήκωνε ψηλά τα χέρια του και ακολουθούσε κι αυτή.
Επίσης μου τεντώνει τα πόδια της και το κορμί της, σα να θέλει να σταθεί όρθια. Το έχετε παρατηρήσει και εσείς;
Είναι ορόσημο δηλαδή ή μου το κάνει ξέρω ΄γω από την παλινδρόμηση!; Όπως μου έκανε πιο μωρό όταν ανέβαινε το γάλα!

• Μου αρέσει 2

πρίν από 22 λεπτά , itsathina είπε:

Καλησπέρα κορίτσια! 
Τις τελευταίες μέρες παρατηρώ ότι η μικρή σηκώνει ψηλά τα χέρια της και τα τεντώνει.
Χθες το βράδυ την έπαιζε ο μπαμπάς της στο ριλάξ και σήκωνε ψηλά τα χέρια του και ακολουθούσε κι αυτή.
Επίσης μου τεντώνει τα πόδια της και το κορμί της, σα να θέλει να σταθεί όρθια. Το έχετε παρατηρήσει και εσείς;
Είναι ορόσημο δηλαδή ή μου το κάνει ξέρω ΄γω από την παλινδρόμηση!; Όπως μου έκανε πιο μωρό όταν ανέβαινε το γάλα!

Εγω παρατήρησα ότι όταν έχω ξαπλωμένο στον καναπέ κ παίζει με τη κουδουνιστρα  σηκώνει τα χέρια ψιλά. Κ παρατηρεί κ τα δάχτυλά του. Τα πλέκει μεταξύ τους. Τον βάζω να πατήσει τα πόδια του κ του αρέσει. Πατάει με δύναμη. Θεωρώ ότι η μπέμπα σου αυτό που κάνει είναι στάδιο ανάπτυξης 

• Μου αρέσει 2

πρίν από 29 λεπτά , itsathina είπε:

Καλησπέρα κορίτσια! 

Καλησπερα και ο μπέμπης μου έχει εδώ κ κάτι μέρες που όταν κλαίει κ είναι κάτω πχ στο καρότσι γυρίσει στο πλάι κ σχηματίζει μισοφέγγαρο το σώμα δεν ξέρω αν είναι λόγο παλινδρόμησης γιατί το ίδιο κάνει κ όταν θέλει να γυρίσει εχθές προσπαθούσε να γυρίσει μπρούμυτα κ σχεδόν τα κατάφερε εγώ απλά τον βοηθησα κρατώντας λίγο τα πόδια αντίσταση για να βάλει δύναμη κ γυρνάει.

Εγώ πάντως έχω απελπιστει στεναχωριέμαι κ ανχωνομαι κάθε φορά που κλαίει τόσο ,κυρίως κλαίει εκεί γύρω πριν τον ύπνο ,δεν παίρνει κ πιπίλα .

πρίν από 11 λεπτά , βιολετα3 είπε:

Καλησπερα και ο μπέμπης μου έχει εδώ κ κάτι μέρες που όταν κλαίει κ είναι κάτω πχ στο καρότσι γυρίσει στο πλάι κ σχηματίζει μισοφέγγαρο το σώμα δεν ξέρω αν είναι λόγο παλινδρόμησης γιατί το ίδιο κάνει κ όταν θέλει να γυρίσει εχθές προσπαθούσε να γυρίσει μπρούμυτα κ σχεδόν τα κατάφερε εγώ απλά τον βοηθησα κρατώντας λίγο τα πόδια αντίσταση για να βάλει δύναμη κ γυρνάει.

Εγώ πάντως έχω απελπιστει στεναχωριέμαι κ ανχωνομαι κάθε φορά που κλαίει τόσο ,κυρίως κλαίει εκεί γύρω πριν τον ύπνο ,δεν παίρνει κ πιπίλα .

Α μωρέ μήπως νυσταζει κ εχει τόση γκρίνια? Μηπως να τον κοιμιζες  λιγο γρηγορότερα πριν τον πιάσει η γκρίνια?

Έμενα τώρα που τον ταλαιπωρεί ο covid κλαίει να κοιμηθεί στο μισό μπουκάλι τον σταματάω τον κουνάω να κοιμηθεί κ εκεί που ηρεμεί απ το κλάμα του δίνω λίγο ακόμα. Ποτέ δε μ έτρωγε στον ύπνο του μόνο αυτές τις μέρες ο καημένος 

• Λυπημένη/-ος 1

πρίν από 15 λεπτά , βιολετα3 είπε:

και εμένα το κάνει αυτό όταν προσπαθεί να γυρίσει στο πλάι, λόγω παλινδρόμησης δε τη βάζω πολύ ώρα ανάσκελα, μόνο αν έχει χωνέψει καλά.
Μην στεναχωριέσαι.. θα περάσουν όλα όπου να ΄ναι! Εγώ σε καταλαβαίνω απόλυτα, αλήθεια! 

πρίν από 16 λεπτά , Roulaa@ είπε:

Ποτέ δε μ έτρωγε στον ύπνο του μόνο αυτές τις μέρες ο καημένος 

και εμένα ποτέ.. μπράβο! Κάτι καλό βγήκε και από αυτό!

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...