Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 44 λεπτά , Makelen είπε:

Κοριτσι η 3ΑΒ ειναι καλυτερη απο την 4ΒΒ!

Σου βαζουν τις πιο καλες πρωτα! Εσυ επιλεγεις μονο αν θα ειναι μια ή δυο. Για παραπανω, αν το επιτεπει ο νομος, με βαση την ηλικια, το συζητας με τον γιατρο.

Στη θεση σου το πρωτο πραγμα που θα εκανα, πριν απο εξετασεις κτλ, θα ηταν να μιλησω με αλλον εξωσωματιστη. Να ξερει και τι λεει.. και πως να σε κατευθυνει. Εχει κανει πολλα φαουλ μεχρι στιγμης. 

Ισχυει αυτο που λες! Αλλα θελει ψαξιμο και καλο γιατρο για να σε κατευθυνει ως προς το τι σου ταιριαζει..

Ετσι κ αλλιως θα πάω να πάρω μια ακόμα γνώμη από κάπου. Είχα πάει και σε άλλους γιατρούς πριν καταλήξω με ποιον θα προσπαθήσω. Απλα ήθελα να δώσω μια ευκαιρία για μια ετ. Εχει πάρα πολύ καλό όνομα ο εν λόγω γιατρός απλά νομίζω πως ίσως δε μπορεί να μου προσφέρει κάτι άλλο πλέον.

Μανουλες Οκτωβρίου 2021!!

Recommended Posts

9 ώρες πρίν, Farmakotriftena είπε:

@βιολετα3 α ειναι μεγάλες εσένα! Θα σε βοηθούν κιόλας!

Εμενα η κορη μου ειναι σχεδον 6χρ ο μεσαίος σχεδον 3χρ και εχω μια μπεμπουλα 18μηνων. Καισαρικη και τα τρία... Οπότε παω για 4η καισαρική.

Κι εγω ξυπναω καθε βραδυ στις 3.30 (ουτε 3.15 ουτε 4 παρα , λες και εχω καταπιει ξυπνητήρι ακριβως 3.30) και κανω να ξανακοιμηθω, τουλάχιστον 1,5 με 2 ώρες. Πολυ σπαστικο!!! Δεν το ειχα στις προηγούμενες εγκυμοσύνες μου αυτό.

@Brigitt επειδη ειμαι με έντονα συμπτώματα το βλεπω τελειως ανάποδα. Οτι δεν περνάει ο καιρός και οτι ακομα ειμαι στη μεση της φουρτούνας (7+4 μολις). Μακαρι να φτασει γρηγορα η μερα που θα μπω σε πιο μεγάλες βδομάδες. Και για να απαλλαγώ απ'τα συμπτώματα αλλα και για να νιώσω σιγουριά γιατι κι εγω, οπως κι εσεις, Φοβαμαι μην παει κάτι στραβά.

Δεν μπορώ να πω με βοηθάνε αλλά δεν θέλω να τα επιβαρύνω και πολύ γιατί τώρα με τα μαθήματα και με τον τρόπο που κάνουν έχουν κουραστεί κ αυτά πολύ.

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 5,1k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

8 ώρες πρίν, Brigitt είπε:

@Farmakotriftena ούτε και γω περνάω καλά έχω αλλά πρόβληματα που μου δημιουργούνε πόνο και κλάμα χειροτερο από τα συμπτώματα εγκυμοσύνης και έχω να φροντίσω ένα μωρό 11 μηνών που θηλάζει όλη την ωρα και εξαρτάται μόνο από εμένα !! Παρόλα αυτά βλέπω πως ο καιρός περνάει γενικά γρήγορα και φτάνεις σε σημείο να πεις μα καλά ποτέ πέρασαν 9 μήνες!! Δεν χρειάζεται να αγχώνεσαι ούτε να φοβάσαι προσπάθησε τουλάχιστον να είσαι χαλαρή γιατί έτσι θα κάνεις καλό στο έμβρυο εγώ δεν αγχώνομαι ποτέ ότι είναι να γίνει θα γίνει και στο κάτω κάτω είναι καλό να είμαστε θετικές όσο μπορούμε καλό για εμάς πάνω απ' όλα !! Σου εύχομαι ειλικρινά να πάνε όλα καλά ...

Κοριτσια αλήθεια εσείς που θα γεννησετε , έχετε αποφασίσει??? 

Καλημέρα. Εγώ μένω στο Ηράκλειο Κρήτης κ δεν έχω αποφασίσει ακόμη αν θα πάω σε ιδιωτικό η' δημόσιο για τη γέννα. Φοβάμαι μήπως συμβεί κάτι κ το πάω σιγά σιγά, βήμα - βήμα, βδομάδα - βδομάδα. Τώρα είμαι σε γιατρό ιδιώτη αλλά στο πίσω μέρος του μυαλού μου σκέφτομαι να προχωρήσω σε δημόσιο .... Δεν ξέρω ακόμη. Θέλω να φτάσω ως την αυχενική διαφάνεια κ μετά θα αποφασίσω.....

• Μου αρέσει 1

9 ώρες πρίν, Brigitt είπε:

@Farmakotriftena ούτε και γω περνάω καλά έχω αλλά πρόβληματα που μου δημιουργούνε πόνο και κλάμα χειροτερο από τα συμπτώματα εγκυμοσύνης και έχω να φροντίσω ένα μωρό 11 μηνών που θηλάζει όλη την ωρα και εξαρτάται μόνο από εμένα !! Παρόλα αυτά βλέπω πως ο καιρός περνάει γενικά γρήγορα και φτάνεις σε σημείο να πεις μα καλά ποτέ πέρασαν 9 μήνες!! Δεν χρειάζεται να αγχώνεσαι ούτε να φοβάσαι προσπάθησε τουλάχιστον να είσαι χαλαρή γιατί έτσι θα κάνεις καλό στο έμβρυο εγώ δεν αγχώνομαι ποτέ ότι είναι να γίνει θα γίνει και στο κάτω κάτω είναι καλό να είμαστε θετικές όσο μπορούμε καλό για εμάς πάνω απ' όλα !! Σου εύχομαι ειλικρινά να πάνε όλα καλά ...

Κοριτσια αλήθεια εσείς που θα γεννησετε , έχετε αποφασίσει??? 

Αχ διαβασα για τον πονοδοντο. Φρικη ειναι αυτο που περνάς... 

Εγω προσπαθω σιγα σιγα να κοψω τον θηλασμό επειδη ειναι 4η κυηση και εχω 3 καισαρικες στο ιστορικο μου λιγο φοβάμαι. Τώρα θηλαζω καπου 2 με 3 φορες την ημέρα .

• Μου αρέσει 2

yplDp3.png

Just now, Farmakotriftena είπε:

Αχ διαβασα για τον πονοδοντο. Φρικη ειναι αυτο που περνάς... 

Εγω προσπαθω σιγα σιγα να κοψω τον θηλασμό επειδη ειναι 4η κυηση και εχω 3 καισαρικες στο ιστορικο μου λιγο φοβάμαι. Τώρα θηλαζω καπου 2 με 3 φορες την ημέρα .

Αλήθεια γιατί φοβάσαι λόγω καισαρικών υπάρχει κάποια σύνδεση σου είπε ο γιατρός κάτι ? Ρωτάω γιατί δεν το έχω ακούσει πως το  επιρρεαζει ... Εγώ γέννησα φυσιολογικά βέβαια αλλά ο γιατρός μου είπε μπορώ να θηλάσω μέχρι τέλος βέβαια το δικό μου δεν ξεκολλάει με τίποτα αλλά και γω θέλω να τον συνεχίσω και μετά τη γέννα εφόσον θέλει και το ίδιο ...

πρίν από 27 λεπτά , xrys1988 είπε:

Καλημέρα. Εγώ μένω στο Ηράκλειο Κρήτης κ δεν έχω αποφασίσει ακόμη αν θα πάω σε ιδιωτικό η' δημόσιο για τη γέννα. Φοβάμαι μήπως συμβεί κάτι κ το πάω σιγά σιγά, βήμα - βήμα, βδομάδα - βδομάδα. Τώρα είμαι σε γιατρό ιδιώτη αλλά στο πίσω μέρος του μυαλού μου σκέφτομαι να προχωρήσω σε δημόσιο .... Δεν ξέρω ακόμη. Θέλω να φτάσω ως την αυχενική διαφάνεια κ μετά θα αποφασίσω.....

Εγώ θα πάω ιδιωτικά επειδή είναι κουνιάδα μου εκεί μαία και την είχα κ στα 3 κορίτσια μου και με βοήθαει το να ξέρω πως θα έχω δικό μου άνθρωπο

Διαφημίσεις

Just now, Brigitt είπε:

Αλήθεια γιατί φοβάσαι λόγω καισαρικών υπάρχει κάποια σύνδεση σου είπε ο γιατρός κάτι ? Ρωτάω γιατί δεν το έχω ακούσει πως το  επιρρεαζει ... Εγώ γέννησα φυσιολογικά βέβαια αλλά ο γιατρός μου είπε μπορώ να θηλάσω μέχρι τέλος βέβαια το δικό μου δεν ξεκολλάει με τίποτα αλλά και γω θέλω να τον συνεχίσω και μετά τη γέννα εφόσον θέλει και το ίδιο ...

Κυρίως λογο συσπασεων. Θεωρητικά ειμαι στις κυησεις αυξημένου κινδύνου, αν και ο γιατρος μου , μου ειπε πως οχι. Αλλα θα εχω που θα εχω την κουραση των 3ων μικρων παιδιών(βοηθεια δεν εχω καθολου) , λεω να μην το ρισκάρω. Πιο πολυ φοβάμαι τις συσπασεις δηλαδη. Μην τυχόν..

Οταν εμεινα εγκυος στο 3ο μου, το 2ο ηταν 8μηνων. Το πηγαινα για ταντεμ αλλα τελικα στο 2ο τριμηνο σταματησα να εχω. Με αποτελεσμα να ποναω κιολας καθε φορα που θηλαζε γιατι ο μικρος ρουφαγε και δαγκωνε με μανια αφου δεν του ερχοταν η σωστη ποσότητα γάλακτος.

Υπάρχει ενα ποσοστο γυναικών που σταματάει το γαλα στο 2ο τριμηνο και επανερχεται ξανα στο 3ο τριμηνο μου ειχε πει η σύμβουλος θηλασμου . 

Εγω κοριτσια ειμαι απο Αθηνα και θα γεννήσω, πρωτα ο Θεος, στο Ρεα οπως και τα 3 προηγούμενα.

• Μου αρέσει 1

yplDp3.png

2 ώρες πρίν, βιολετα3 είπε:

Καλημέρα!!!Εγώ θα γεννήσω Ιασώ!!

Γεια σας κορίτσια. Κι εγώ αν πρώτα ο Θεός τα καταφέρω και προχωρήσει η εγκυμοσύνη, στο Ιασώ θα γεννήσω , εκεί που γέννησα και τα δυο μου παιδάκια. @βιολετα3 αποτι θυμάμαι είσαι 33 ετών κι έχεις κόρη 15.5 ετών;;;; Μπράβο , χίλια μπράβο! Και μετά ειχες και δίδυμα ;;; Εντωμεταξυ πάλι πολύ μικρη είσαι! Να είστε όλοι σας καλά και υγιείς!

• Μου αρέσει 1

Just now, βιολετα3 είπε:

Εγώ θα πάω ιδιωτικά επειδή είναι κουνιάδα μου εκεί μαία και την είχα κ στα 3 κορίτσια μου και με βοήθαει το να ξέρω πως θα έχω δικό μου άνθρωπο

Πολύ λογικό. Νιώθεις μια σιγουριά....!! Μια χαρά! Εγώ έχω τόσο άγχος κ φόβο που δεν μπορεί η σκέψη μου να φτάσει ως την γέννα. Πάω σιγά σιγά... Μακάρι να πάνε όλα καλά για όλες μας!!!

• Μου αρέσει 2

Just now, xrys1988 είπε:

Πολύ λογικό. Νιώθεις μια σιγουριά....!! Μια χαρά! Εγώ έχω τόσο άγχος κ φόβο που δεν μπορεί η σκέψη μου να φτάσει ως την γέννα. Πάω σιγά σιγά... Μακάρι να πάνε όλα καλά για όλες μας!!!

Αχ αυτο το μυαλο μας , εμπόδια που βάζει! Ειχες ατυχιες στο παρελθόν;

Βρε εισαι εγκυος! Ανθοφορεις, ολες ανθοφορουμε!! Κοιτα να το χαρείς οσο μπορεις. Ο φοβος οκ θα υπάρχει αλλα κοιτα που αμα αρχισεις να σκέφτεσαι και τον τοκετο σου και το πως θα ειναι το μωρο σου, ποσο ομορφα θα νιωσεις οταν τα σκεφτεσαι αυτά.. 

Ολα καλα θα πάνε! 

yplDp3.png

@Farmakotriftena Ναι ξέρω πως σε κάποιες γυναίκες σταματάει το γάλα κάποιες κάνουν ξηρό θηλασμό  σε άλλες δεν κόβεται θα δείξει κι εγώ εχω λίγο άγχος το τι θα γίνει σε εμένα !! πάντως από τη στιγμή που μου είπε ο γιατρός πως δεν υπάρχει πρόβλημα στην εγκυμοσύνη δεν χρειάζεται να το διακόψω ... Πάντως λένε πως ο θηλασμός δεν είναι ικανός να δημιουργήσει συσπάσεις στη μήτρα είναι όπως ενεργεί το σπέρμα στην επαφή δεν έχει τη δύναμη να κάνει σύσπαση στη μήτρα (επιβλαβη  σύσπαση που να προκαλέσει πρόωρο τοκετο εννοώ) για αυτό και δεν χρειάζεται να το διακόψουμε στην εγκυμοσύνη .. Τι να πω δες το δεν ξέρω κατά πόσο εύκολο θα είναι να αποθηλασεις έχει το ζόρι του ιδικά αν το μωρό δεν είναι έτοιμο και που ξέρεις ίσως πας για ταντεμ αυτή την φορά θέλω να το κάνω κι εγώ βέβαια είναι μανίκι και αυτό !!

• Μου αρέσει 1

Διαφημίσεις

Αχ αυτο το μυαλο μας , εμπόδια που βάζει! Ειχες ατυχιες στο παρελθόν;

Βρε εισαι εγκυος! Ανθοφορεις, ολες ανθοφορουμε!! Κοιτα να το χαρείς οσο μπορεις. Ο φοβος οκ θα υπάρχει αλλα κοιτα που αμα αρχισεις να σκέφτεσαι και τον τοκετο σου και το πως θα ειναι το μωρο σου, ποσο ομορφα θα νιωσεις οταν τα σκεφτεσαι αυτά.. 

Ολα καλα θα πάνε! 

Αχ μακάρι να μπορούσα να χαλαρώσω λίγο....

Είχα ατυχίες πολλές. Έχω κάνει 3 αποτυχημένες προσπάθειες εξωσωματικής γονιμοποίησης. Έχω κάνει 3 φορές λαπαροσκόπηση για ενδομητριωση. Κ έμεινα ξαφνικά έγκυος φυσιολογικα με μια σαλπιγγα....

Με αγχωνει το ότι εδώ και λίγες μέρες έχω κόκκινο αίμα σχεδόν συνέχεια. Έχω πάει 2 φορές στο γιατρό αλλά το αίμα δεν είναι από το μωρό. Είναι μάλλον επειδή έχω ενδομητριωση. Και όλα αυτά με κάνουν να φοβάμαι πολυυυυ κ διανύω την 10η εβδομάδα, που είναι κρίσιμη. Φαντάζομαι, αν όλα πάνε καλά, μετά την αυχενική διαφάνεια, θα πάρω μια ανάσα.......

Just now, xrys1988 είπε:

Είχα ατυχίες πολλές. Έχω κάνει 3 αποτυχημένες προσπάθειες εξωσωματικής γονιμοποίησης. Έχω κάνει 3 φορές λαπαροσκόπηση για ενδομητριωση. Κ έμεινα ξαφνικά έγκυος φυσιολογικα με μια σαλπιγγα....

Με αγχωνει το ότι εδώ και λίγες μέρες έχω κόκκινο αίμα σχεδόν συνέχεια. Έχω πάει 2 φορές στο γιατρό αλλά το αίμα δεν είναι από το μωρό. Είναι μάλλον επειδή έχω ενδομητριωση. Και όλα αυτά με κάνουν να φοβάμαι πολυυυυ κ διανύω την 10η εβδομάδα, που είναι κρίσιμη. Φαντάζομαι, αν όλα πάνε καλά, μετά την αυχενική διαφάνεια, θα πάρω μια ανάσα.......

Στο 3ο μου παιδι ειχα την 9η βδομάδα ξαφνικα μπολικο κατακοκκινο αιμα. Για μια μερα ηταν το πολυ , γεμιζα σερβιετα φαντάσου αλλα οταν πηγα στο νοσοκομειο το θεωρουσαν πολυ λιγο!! Εκει που θελω να καταληξω ειναι πως εκεινος ο γυναικολογος που με εξέτασε , πριν καν μου κανει υπέρηχο μου ειπε πως κατα πασα πιθανότητα στη βδομαδα που διανυω δεν ειναι τίποτα! Και πως γενικα οταν ολοκληρωθει και η 10η βδομάδα τοτε οι πιθανότητες να παει κατι στραβά, μειώνονται παρα πολυ.

Όλα καλα θα πανε! Αυτο το μωρακι, ηθελε να ερθει απο μονο του και ήρθε! Τι τελειο δωρο :x

@Brigitt μπα ταντεμ με 4 παιδιά στο σύνολο... Να μου λειπει!! Ετσι κι αλλιως αν ολα πανε καλα, οταν ερθει το 4ο η μικρη θα ειναι ακριβως 2 ετων. Εγω μεχρι 2 με 2,5χρ ηθελα να το παω. Λατρευω τον θηλασμό αλλα θα το κρατησω για το μωρακι που θα έρθει ααχαχ

• Μου αρέσει 1

yplDp3.png

Στο 3ο μου παιδι ειχα την 9η βδομάδα ξαφνικα μπολικο κατακοκκινο αιμα. Για μια μερα ηταν το πολυ , γεμιζα σερβιετα φαντάσου αλλα οταν πηγα στο νοσοκομειο το θεωρουσαν πολυ λιγο!! Εκει που θελω να καταληξω ειναι πως εκεινος ο γυναικολογος που με εξέτασε , πριν καν μου κανει υπέρηχο μου ειπε πως κατα πασα πιθανότητα στη βδομαδα που διανυω δεν ειναι τίποτα! Και πως γενικα οταν ολοκληρωθει και η 10η βδομάδα τοτε οι πιθανότητες να παει κατι στραβά, μειώνονται παρα πολυ.

Όλα καλα θα πανε! Αυτο το μωρακι, ηθελε να ερθει απο μονο του και ήρθε! Τι τελειο δωρο :x

@Brigitt μπα ταντεμ με 4 παιδιά στο σύνολο... Να μου λειπει!! Ετσι κι αλλιως αν ολα πανε καλα, οταν ερθει το 4ο η μικρη θα ειναι ακριβως 2 ετων. Εγω μεχρι 2 με 2,5χρ ηθελα να το παω. Λατρευω τον θηλασμό αλλα θα το κρατησω για το μωρακι που θα έρθει ααχαχ

Μακάρι, μακάρι να πάνε όλα καλά. Κι εγώ αυτό ελπίζω... Λέω πως αφού μου το έστειλε τώρα ο Θεός, θα καταφέρω να φτάσω ως το τέλος. Εγώ χθες για παράδειγμα γέμιζα 2 σερβιετες την ώρα, μιλάμε για πολύ αίμα και κατακοκκινο. Αλλά ο γιατρός είναι ψύχραιμος γιατί με είδε 2 φορές κ έκανα κ εξετάσεις που ήταν καλές. Μου λέει αφού δεν βγάζεις κομμάτια κ δεν πονάς, δεν υπάρχει πρόβλημα. Τι να πω???  Τώρα... Θα δείξει.....

• Μου αρέσει 1

2 ώρες πρίν, xrys1988 είπε:

Έτσι είμαι και εγώ σαν και σένα ...φόβος φόβος φόβος....4 αποτυχημένες εμβρυομεταφορες και μια από αυτές εξωμήτριο...αυτή είναι η πέμπτη προσπάθεια μου....εύχομαι και εγώ να πάνε όλα τέλεια μέχρι τέλους....

Γτ είναι κρίσιμη η 10η εβδομαδα?

Just now, Dimitra93 είπε:

Έτσι είμαι και εγώ σαν και σένα ...φόβος φόβος φόβος....4 αποτυχημένες εμβρυομεταφορες και μια από αυτές εξωμήτριο...αυτή είναι η πέμπτη προσπάθεια μου....εύχομαι και εγώ να πάνε όλα τέλεια μέχρι τέλους....

Γτ είναι κρίσιμη η 10η εβδομαδα?

Δεν εννοώ μόνο η 10η εβδομάδα. Εννοώ το πρώτο τρίμηνο ότι είναι κρίσιμο .... Μέχρι να περάσει όλο αυτό, θα έχουν ασπρίσει όλα τα μαλλιά μου από το άγχος. 

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...