Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 44 λεπτά , Makelen είπε:

Κοριτσι η 3ΑΒ ειναι καλυτερη απο την 4ΒΒ!

Σου βαζουν τις πιο καλες πρωτα! Εσυ επιλεγεις μονο αν θα ειναι μια ή δυο. Για παραπανω, αν το επιτεπει ο νομος, με βαση την ηλικια, το συζητας με τον γιατρο.

Στη θεση σου το πρωτο πραγμα που θα εκανα, πριν απο εξετασεις κτλ, θα ηταν να μιλησω με αλλον εξωσωματιστη. Να ξερει και τι λεει.. και πως να σε κατευθυνει. Εχει κανει πολλα φαουλ μεχρι στιγμης. 

Ισχυει αυτο που λες! Αλλα θελει ψαξιμο και καλο γιατρο για να σε κατευθυνει ως προς το τι σου ταιριαζει..

Ετσι κ αλλιως θα πάω να πάρω μια ακόμα γνώμη από κάπου. Είχα πάει και σε άλλους γιατρούς πριν καταλήξω με ποιον θα προσπαθήσω. Απλα ήθελα να δώσω μια ευκαιρία για μια ετ. Εχει πάρα πολύ καλό όνομα ο εν λόγω γιατρός απλά νομίζω πως ίσως δε μπορεί να μου προσφέρει κάτι άλλο πλέον.

Μανουλες Οκτωβρίου 2021!!

Recommended Posts

On 23/3/2021 at 6:56 ΜΜ, Tina90 είπε:

Καλησπέρα κορίτσι μου,  εγώ γνωρίζω στην Αθήνα.. για το συγκεκριμένο θέμα.. αν χρειαστείς κάτι μου λες !! 

Κορίτσια εμείς πήγαμε σήμερα στο γιατρό,  είναι Όλα τέλεια μας είπε!!! Καλέ αυτό έχει κιόλας χεράκια και ποδαράκια!!  Είμαι τελικά στην 11η εβδομάδα και κλείσαμε και την Αυχενική διαφάνεια για 6/4 !! Εσείς που είχατε σήμερα κορίτσια, πήγατε??

Χαχαχχα!!! Κ γω κλείνω την 11 βδομάδα!! Κ μεις που τι είδαμε είναι πολύ καλό!!! Είναι αστείο να το βλέπεις να κουνιέται συνέχεια!!!! Ανυπομονώ κάθε φορά για τον επόμενο υπέρηχο! Πάντα φυσικά με την ίδια αγωνία!!!

On 23/3/2021 at 9:18 ΜΜ, FAITH** είπε:

Τα δικά μου νέα δεν είναι τόσο καλά :-( Είδαν ότι το εμβρυακι μου έχει αυξημενους παλμους και ότι η μορφολογια του ανησύχησε το γιατρό. Μου είπε ότι είναι 50-50 αν θα προχωρήσει η κυηση. Αύριο μου είπε να ξαναπάω, ειδοποιησε έναν άλλο γιατρό που ειδικεύεται στους υπερηχους για να είναι σίγουρος. Δε ξέρω, με έχει πιάσει απαισιοδοξια.. Κρίμα, άλλη μια φορά μου παίρνουν τον κόσμο όλο..  Προσευχομαι να κάνουν λάθος αλλά δεν εθελοτυφλω.. Έχω μάθει να βλέπω πίσω από τα λόγια των γιατρών..

Ελπίζω πραγματικά να γίνει κάτι κ να αλλάξει προς το καλύτερο η κατάσταση... Προσεύχομαι κάθε βράδυ για όλες μας κ για όσες προσπαθούν... Μακάρι να πάνε όλα καλά... 

On 24/3/2021 at 7:44 ΜΜ, FAITH** είπε:

Δυστυχώς παλινδρομησε... Δυστυχώς άλλη μια φορά πήγα πάλι στο μηδέν.. Δυστυχώς άλλη μια φορά πρέπει να μαζέψω τα κομμάτια μου.. Ίσως ο Θεός βλέπει κάτι που εγώ δεν μπορώ να δω.. Κρίμα που δε θα τερματισουμε μαζί.. Και μου άρεσε ο Οκτώβριος γμτ.. :(Μακάρι εγώ να είμαι η τελευταία που αποχωρεί από αυτήν την ομάδα.. Να κρατήσετε όλες υγιεστατα Μωράκια στα χέρια σας. Και ίσως κάπου ξανασυναντηθουμε.. 

Κουράγιο... Λυπάμαι... Ο χρόνος είναι ο καλύτερος γιατρός... Κ μένα αυτός με γιάτρεψε όσες ταλαιπωρίες πέρασα με τις εξωσωματικες... Ο Θεός μπορεί να αργεί μα δε λησμονεί... Θα φέρει κ σε σένα το πολυπόθητο γερό μωράκι!!

On 25/3/2021 at 10:31 ΠΜ, βιολετα3 είπε:

Καλημέρα κορίτσια χρόνια πολλά για την ημέρα!!!Πως είστε ?Από συμπτώματα πως πάτε ?Εγώ από χθες σαν να μην νιώθω τίποτα δεν ξέρω αν είναι από το ανχος μου

Καλημέρα κ χρόνια πολλά!! Συμπτώματα δεν είχα κ γω πολλά από 8-10η βδομάδα. Αλλά μόλις έκλεισα την 10η , άρχισαν πάλι λίγες ζαλάδες..! 

16 ώρες πρίν, Farmakotriftena είπε:

Καλησπέρα κοριτσια και απο μενα και χρόνια πολλα!

Ας μπω κι εγω στην παρεα σας. Ειμαι 7+3 σήμερα. Δευτερα καναμε τον 1ο υπέρηχο και ακούσαμε καρδούλα!

Καλησπέρα κ καλώς ήρθες! Καλή κ τελειομηνη κύηση εύχομαι!!! Όλα να πάνε καλά!!!

• Μου αρέσει 2

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 5,1k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

πρίν από 30 λεπτά , βιολετα3 είπε:

Καλημέρα κορίτσια ,ποιες από σας πριν την εγκυμοσύνη είχατε ανχος και τώρα λόγο εγκυμοσύνης ακόμα περισσότερα?Παλιότερα είχα κρίσης πανικού που δόξα το θεό τ ξεπέρασα αλλά το ανχος μου όχι ,τώρα που ήρθε η εγκυμοσύνη εντελώς ξαφνικά το ανχος μου είναι ακόμα μεγαλύτερο με αποτέλεσμα να κάνω σκέψεις τρελές ,του τύπου αν θα πάνε όλα καλά(βέβαια οκ αυτό είναι κάτι φυσιολογικό νομίζω πως όλες το έχουμε αυτό)αν όλα πάνε καλά και ξαναεπιστρεψουν οι κρίσης πανικού και δεν μπορώ να φροντίσω το μωρό.

Και εγώ είμαι πολύ αγχωδης ...παρόλο που βλέπω πως είναι όλα καλά δόξασι ο θεός έχω την αγωνια σε κάθε υπέρηχο μην τοίχον και δεν είναι τπτ καλά.....δεν ξέρω...αλλά αυτό το άγχος δεν μας αφήνει να χαρούμε τπτ....

Εγώ κορίτσια είμαι στην 10η εβδομάδα...η κοιλιά Μ είναι αρκετά πρησμένη θα έλεγα και το διακρίνουν κι άλλοι καθώς εγώ δεν είχα καθόλου κοιλιά....επίσης αρχίζει και μου εμφανίζεται η μαύρη γραμμή ...είμαι αρκετά μελαχρινή και ήμουν σίγουρη ότι θα την κάνω αλλά δεν περίμενα τόσο νωρίς...έπαθα σοκ αλλά συγχρόνως χαίρομαι πολύ που την έχω....έχω ακόμα ναυτιες ...όχι κάθε μέρα βέβαια και όχι συνέχεια...εσείς πως είστε?

• Μου αρέσει 3

Just now, Dimitra93 είπε:

Και εγώ είμαι πολύ αγχωδης ...παρόλο που βλέπω πως είναι όλα καλά δόξασι ο θεός έχω την αγωνια σε κάθε υπέρηχο μην τοίχον και δεν είναι τπτ καλά.....δεν ξέρω...αλλά αυτό το άγχος δεν μας αφήνει να χαρούμε τπτ....

Εγώ κορίτσια είμαι στην 10η εβδομάδα...η κοιλιά Μ είναι αρκετά πρησμένη θα έλεγα και το διακρίνουν κι άλλοι καθώς εγώ δεν είχα καθόλου κοιλιά....επίσης αρχίζει και μου εμφανίζεται η μαύρη γραμμή ...είμαι αρκετά μελαχρινή και ήμουν σίγουρη ότι θα την κάνω αλλά δεν περίμενα τόσο νωρίς...έπαθα σοκ αλλά συγχρόνως χαίρομαι πολύ που την έχω....έχω ακόμα ναυτιες ...όχι κάθε μέρα βέβαια και όχι συνέχεια...εσείς πως είστε?

Κ γω όταν έκλεισα την 10η βδομάδα άρχισαν πάλι λίγες ζαλάδες! Αλλά όλα καλά!!! Από κοιλίτσα είχα από μόνη μου! Μάλλον λόγω καραντίνας κ φαγητού! Αλλά την βλέπω λίγο πρησμένη κάτω χαμηλά!! Πολύ γλυκό!!!

2 ώρες πρίν, βιολετα3 είπε:

Καλημέρα κορίτσια ,ποιες από σας πριν την εγκυμοσύνη είχατε ανχος και τώρα λόγο εγκυμοσύνης ακόμα περισσότερα?Παλιότερα είχα κρίσης πανικού που δόξα το θεό τ ξεπέρασα αλλά το ανχος μου όχι ,τώρα που ήρθε η εγκυμοσύνη εντελώς ξαφνικά το ανχος μου είναι ακόμα μεγαλύτερο με αποτέλεσμα να κάνω σκέψεις τρελές ,του τύπου αν θα πάνε όλα καλά(βέβαια οκ αυτό είναι κάτι φυσιολογικό νομίζω πως όλες το έχουμε αυτό)αν όλα πάνε καλά και ξαναεπιστρεψουν οι κρίσης πανικού και δεν μπορώ να φροντίσω το μωρό.

Καλησπέρα. Νομίζω το άγχος είναι φυσιολογικό ρε κορίτσια. Εγώ είμαι αγχωμενη όλη μέρα... το σκέφτομαι συνέχεια. Προσεύχομαι να πάνε όλα καλά. Κάθε φορά που είναι να πάω στο γιατρό, την μέρα εκείνη δεν μπορώ να συγκεντρωθω να κάνω τιποταααα, ούτε να φάω δεν μπορώ από το άγχος μου. Με πιάνουν κάποιες στιγμές τα κλάματα από το άγχος μου, γιατί φοβάμαι ότι μπορεί να συμβεί κάτι κακό ξαφνικά... κι είμαι ακόμη στην 10η εβδομάδα. Αλλά θέλω να ελπίζω, ότι όταν κλείσω το πρώτο τρίμηνο, θα πάρω μια ανάσα...  Όλοι μου λένε να το απολαύσω όλο αυτό, αλλά εγώ με τόσο άγχος, δεν μπορώ.......

• Μου αρέσει 2

@Dimitra93 σου βγήκε η γραμμή ? Αλήθεια? Εμένα στην πρώτη εγκυμοσύνη φάνηκε αφότου γέννησα πριν ήταν εντελώς αχνή και μετά από δύο βδομάδες που επεσε σχεδόν τελείως η κοιλιά έφυγε και αυτήν ...

Διαφημίσεις

@FAITH**δεν υπάρχουν λόγια παρηγοριάς για αυτό και δεν θα σου πω τπτ...νευριαζα όταν μου έλεγαν συνέχεια όλα για κάποιο λόγο γίνονται και τα λοιπά....για το μόνο που θα είσαι σίγουρη είναι ότι παιδί θα κάνεις....και πίστεψε με πέρασα από πολλές ατυχίες και απογοητεύσεις...

• Μου αρέσει 1

3 ώρες πρίν, Farmakotriftena είπε:

Εχεις δικιμασει ομοιοπαθητική; 

Εγω γενικά μετα τη γέννηση του 3ου παιδιού, διαγνωστικά με αγχωθη διαταραχή. Την αντιμετωπισα με ψυχοθεραπεία και βελονισμο. Και θα συνεχίσω μολις συνέλθω λιγο.

Μετα το περας του 1ου τριμήνου, να πανε ολα καλά, θα ξεκινήσω και ομοιοπαθητική.

Λίγο δύσκολο στην περιοχή που μένω για ομοιοπαθητική.Εσυ τι συμπτώματα έχεις ?

Just now, Brigitt είπε:

@Dimitra93 σου βγήκε η γραμμή ? Αλήθεια? Εμένα στην πρώτη εγκυμοσύνη φάνηκε αφότου γέννησα πριν ήταν εντελώς αχνή και μετά από δύο βδομάδες που επεσε σχεδόν τελείως η κοιλιά έφυγε και αυτήν ...

Ναι μου βγήκε αλλά δεν είναι πολύ έντονη μην νομίζεις....είναι μέχρι δύο δάχτυλα κάτω από το φαλι...

2 ώρες πρίν, Dimitra93 είπε:

Από ανχος άλλο τίποτα !!!Εγώ περιμένω πως κ πως να πάω για υπέρηχο σε 2 βδομάδες μόλις μπω στην 10η βδομάδα ,μέχρι στιγμής δεν ξέρω υπάρχουν μέρες που δεν έχω κανένα σύμπτωμα ,υπάρχουν μέρες που θα με ενοχλούν όλα .

πρίν από 38 λεπτά , xrys1988 είπε:

Καλησπέρα. Νομίζω το άγχος είναι φυσιολογικό ρε κορίτσια. Εγώ είμαι αγχωμενη όλη μέρα... το σκέφτομαι συνέχεια. Προσεύχομαι να πάνε όλα καλά. Κάθε φορά που είναι να πάω στο γιατρό, την μέρα εκείνη δεν μπορώ να συγκεντρωθω να κάνω τιποταααα, ούτε να φάω δεν μπορώ από το άγχος μου. Με πιάνουν κάποιες στιγμές τα κλάματα από το άγχος μου, γιατί φοβάμαι ότι μπορεί να συμβεί κάτι κακό ξαφνικά... κι είμαι ακόμη στην 10η εβδομάδα. Αλλά θέλω να ελπίζω, ότι όταν κλείσω το πρώτο τρίμηνο, θα πάρω μια ανάσα...  Όλοι μου λένε να το απολαύσω όλο αυτό, αλλά εγώ με τόσο άγχος, δεν μπορώ.......

Μια από τα ίδια!!!

3 ώρες πρίν, Farmakotriftena είπε:

Εχεις δικιμασει ομοιοπαθητική; 

Εγω γενικά μετα τη γέννηση του 3ου παιδιού, διαγνωστικά με αγχωθη διαταραχή. Την αντιμετωπισα με ψυχοθεραπεία και βελονισμο. Και θα συνεχίσω μολις συνέλθω λιγο.

Μετα το περας του 1ου τριμήνου, να πανε ολα καλά, θα ξεκινήσω και ομοιοπαθητική.

Και εγώ έχω 3 κορίτσια ,δεν είχα κανένα θέμα στης άλλες εγκυμοσύνες ίσως επειδή ήμουν κ πιο μικρή σε ηλικία ,δεν το έψαχνα , δεν διάβαζα στο ίντερνετ .

• Μου αρέσει 1

@βιολετα3 μια μόνιμη αναγουλα μια μονιμη αηδια για τα πάντα ακομα και για το νερο και απίστευτη κούραση. Έχει αρχίσει να με παίρνει πολυ απο κάτω.

Επόμενη εξέταση κι εγω στις 10+ βδομάδες. (2μιση βδομάδες ακομα)

Εσεις κοριτσια που μπήκατε στην 10η ειστε τοοσο τυχερες!!!  Ο κίνδυνος εχει σχεδον περάσει! Χαρείτε!!

• Μου αρέσει 1

yplDp3.png

Διαφημίσεις

@Farmakotriftena περνάει παααρα πολύ γρήγορα ο καιρός !! Για πότε θα πας και συ και γω έχω ραντεβού την άλλη Παρασκευή 11 εβδομάδων ... Και είναι λες και έμαθα χθες πως είμαι έγκυος 

• Μου αρέσει 3

Just now, Farmakotriftena είπε:

@βιολετα3 μια μόνιμη αναγουλα μια μονιμη αηδια για τα πάντα ακομα και για το νερο και απίστευτη κούραση. Έχει αρχίσει να με παίρνει πολυ απο κάτω.

Εσεις κοριτσια που μπήκατε στην 10η ειστε τοοσο τυχερες!!!  Ο κίνδυνος εχει σχεδον περάσει! Χαρείτε!!

Πόσο είναι τα παιδάκια σου?Τα δικά μου 15,5 -12-12 χρόνων ευτυχώς είναι μεγάλα και δεν χρειάζονται διάφορα .

Just now, Farmakotriftena είπε:

Έτσι ήμουν πριν μια βδομάδα ,έχω εδώ και 2,3 μέρες που είναι καλύτερα τα πράγματα σαν να μην έχω σύμπτωμα ,επίσης δεν μπορώ να κοιμηθώ το βράδυ στριφογυρίζω συνέχεια 

Just now, Brigitt είπε:

@Farmakotriftena περνάει παααρα πολύ γρήγορα ο καιρός !! Για πότε θα πας και συ και γω έχω ραντεβού την άλλη Παρασκευή 11 εβδομάδων ... Και είναι λες και έμαθα χθες πως είμαι έγκυος 

Εγώ πολλές φορές νομίζω είναι ψέμα :) μωρε άμα δεν το δω να κουνάει χεράκια νομίζω δεν είμαι έγκυος

• Μου αρέσει 1

@βιολετα3 α ειναι μεγάλες εσένα! Θα σε βοηθούν κιόλας!

Εμενα η κορη μου ειναι σχεδον 6χρ ο μεσαίος σχεδον 3χρ και εχω μια μπεμπουλα 18μηνων. Καισαρικη και τα τρία... Οπότε παω για 4η καισαρική.

Κι εγω ξυπναω καθε βραδυ στις 3.30 (ουτε 3.15 ουτε 4 παρα , λες και εχω καταπιει ξυπνητήρι ακριβως 3.30) και κανω να ξανακοιμηθω, τουλάχιστον 1,5 με 2 ώρες. Πολυ σπαστικο!!! Δεν το ειχα στις προηγούμενες εγκυμοσύνες μου αυτό.

@Brigitt επειδη ειμαι με έντονα συμπτώματα το βλεπω τελειως ανάποδα. Οτι δεν περνάει ο καιρός και οτι ακομα ειμαι στη μεση της φουρτούνας (7+4 μολις). Μακαρι να φτασει γρηγορα η μερα που θα μπω σε πιο μεγάλες βδομάδες. Και για να απαλλαγώ απ'τα συμπτώματα αλλα και για να νιώσω σιγουριά γιατι κι εγω, οπως κι εσεις, Φοβαμαι μην παει κάτι στραβά.

yplDp3.png

@Farmakotriftena ούτε και γω περνάω καλά έχω αλλά πρόβληματα που μου δημιουργούνε πόνο και κλάμα χειροτερο από τα συμπτώματα εγκυμοσύνης και έχω να φροντίσω ένα μωρό 11 μηνών που θηλάζει όλη την ωρα και εξαρτάται μόνο από εμένα !! Παρόλα αυτά βλέπω πως ο καιρός περνάει γενικά γρήγορα και φτάνεις σε σημείο να πεις μα καλά ποτέ πέρασαν 9 μήνες!! Δεν χρειάζεται να αγχώνεσαι ούτε να φοβάσαι προσπάθησε τουλάχιστον να είσαι χαλαρή γιατί έτσι θα κάνεις καλό στο έμβρυο εγώ δεν αγχώνομαι ποτέ ότι είναι να γίνει θα γίνει και στο κάτω κάτω είναι καλό να είμαστε θετικές όσο μπορούμε καλό για εμάς πάνω απ' όλα !! Σου εύχομαι ειλικρινά να πάνε όλα καλά ...

Κοριτσια αλήθεια εσείς που θα γεννησετε , έχετε αποφασίσει??? 

• Μου αρέσει 1

7 ώρες πρίν, Brigitt είπε:

@Farmakotriftena ούτε και γω περνάω καλά έχω αλλά πρόβληματα που μου δημιουργούνε πόνο και κλάμα χειροτερο από τα συμπτώματα εγκυμοσύνης και έχω να φροντίσω ένα μωρό 11 μηνών που θηλάζει όλη την ωρα και εξαρτάται μόνο από εμένα !! Παρόλα αυτά βλέπω πως ο καιρός περνάει γενικά γρήγορα και φτάνεις σε σημείο να πεις μα καλά ποτέ πέρασαν 9 μήνες!! Δεν χρειάζεται να αγχώνεσαι ούτε να φοβάσαι προσπάθησε τουλάχιστον να είσαι χαλαρή γιατί έτσι θα κάνεις καλό στο έμβρυο εγώ δεν αγχώνομαι ποτέ ότι είναι να γίνει θα γίνει και στο κάτω κάτω είναι καλό να είμαστε θετικές όσο μπορούμε καλό για εμάς πάνω απ' όλα !! Σου εύχομαι ειλικρινά να πάνε όλα καλά ...

Κοριτσια αλήθεια εσείς που θα γεννησετε , έχετε αποφασίσει??? 

Καλημέρα!!!Εγώ θα γεννήσω Ιασώ!!

• Μου αρέσει 1

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...