Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 6 λεπτά , Ρούλα87 είπε:

Σε ευχαριστώ πολύ κ σε εσένα εύχομαι τα καλύτερα καλές γιορτές να έχεις.εγω έχω κάνει ένα γιο τον Μάρτιο κ η γιατρός μου είπε μετά το χρόνο να κάνω κ την επόμενη ετ.αρα σε κανα δίμηνο θα πρέπει να μιλήσω σιγά σιγά να δω πως κ πότε θα κάνουμε την επόμενη.

Με το καλό λοιπόν και για την δική σου εμβρυομεταφορα  να πάνε όλα καλά 

Μανουλες Οκτωβρίου 2021!!

Recommended Posts

πρίν από 58 λεπτά , βιολετα3 είπε:

Καλημέρα κορίτσια χρόνια πολλά για την ημέρα!!!Πως είστε ?Από συμπτώματα πως πάτε ?Εγώ από χθες σαν να μην νιώθω τίποτα δεν ξέρω αν είναι από το ανχος μου

Καλημέρα .  Εγώ δεν έχω κανένα απολύτως σύμπτωμα εδώ και μέρες η μπορεί να έχω και να μην δίνω σημασία μιας και ταλαιπουρουμε μέρες με την απονεύρωση έχει πρηστεί όλο το στόμα μου έχω πυρετό τρελό πονοκέφαλο και σαν να μην έφτανε αυτό έπαθα και ψύξη και όλα αυτά στο πιο κρίσιμο τρίμηνο !! Είμαι να σκάσω 

Just now, Brigitt είπε:

Καλημέρα .  Εγώ δεν έχω κανένα απολύτως σύμπτωμα εδώ και μέρες η μπορεί να έχω και να μην δίνω σημασία μιας και ταλαιπουρουμε μέρες με την απονεύρωση έχει πρηστεί όλο το στόμα μου έχω πυρετό τρελό πονοκέφαλο και σαν να μην έφτανε αυτό έπαθα και ψύξη και όλα αυτά στο πιο κρίσιμο τρίμηνο !! Είμαι να σκάσω ...έχω ραντεβού ξανά σε μια βδομάδα περιμένω να δω τι θα δω 

• Λυπημένη/-ος 1

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 5,1k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Just now, Brigitt είπε:

Καλημέρα .  Εγώ δεν έχω κανένα απολύτως σύμπτωμα εδώ και μέρες η μπορεί να έχω και να μην δίνω σημασία μιας και ταλαιπουρουμε μέρες με την απονεύρωση έχει πρηστεί όλο το στόμα μου έχω πυρετό τρελό πονοκέφαλο και σαν να μην έφτανε αυτό έπαθα και ψύξη και όλα αυτά στο πιο κρίσιμο τρίμηνο !! Είμαι να σκάσω 

Περαστικά σου... πωπω ταλαιπωρία. Ποσο πυρετο έχεις; 

Just now, Flolipop είπε:

Περαστικά σου... πωπω ταλαιπωρία. Ποσο πυρετο έχεις; 

Σ' ευχαριστώ!! Έχω δέκατα πράγμα που με ταλαιπωρεί γιατί κρυώνω αφόρητα και τρέμω ακόμα και με δύο παπλώματα  !!! Ο οδοντίατρος είπε είναι φυσιολογικό λόγω δοντιού επειδή ταλαιπωρηθηκα πολύ 

• Λυπημένη/-ος 1

3 ώρες πρίν, Brigitt είπε:

Πω πω περαστικά κορίτσι μου δεν υπάρχει χειρότερο πράγμα από τα δόντια.Για αυτό κ εγώ μόλις έμαθα ότι είμαι έγκυος πήγα τακτοποίησα ένα δόντι που είχα κ έκανα και καθαρισμό γιατί θυμάμαι στην πρώτη μου κόρη με είχε πιάσει το δόντι μου σε σημείο να κλαίω και να θέλω να χτυπάω το κεφάλι μου στον τοίχο ,παρόλο που έχουν περάσει 16 χρόνια ακόμα το θυμάμαι.Εγω πήρα και την κουνιάδα μου(είναι μαία μου)και την ρώτησα γιατί γενικά από χθες είχα τρομερή φουσκώσει στην κοιλιά σαν όταν μας έρχεται περίοδος και τα ψιλοπονακια το ίδιο και σήμερα ,μου είπε φυσιολογικό ειναι

• Μου αρέσει 1

Διαφημίσεις

1 hour ago, βιολετα3 είπε:

Πω πω περαστικά κορίτσι μου δεν υπάρχει χειρότερο πράγμα από τα δόντια.Για αυτό κ εγώ μόλις έμαθα ότι είμαι έγκυος πήγα τακτοποίησα ένα δόντι που είχα κ έκανα και καθαρισμό γιατί θυμάμαι στην πρώτη μου κόρη με είχε πιάσει το δόντι μου σε σημείο να κλαίω και να θέλω να χτυπάω το κεφάλι μου στον τοίχο ,παρόλο που έχουν περάσει 16 χρόνια ακόμα το θυμάμαι.Εγω πήρα και την κουνιάδα μου(είναι μαία μου)και την ρώτησα γιατί γενικά από χθες είχα τρομερή φουσκώσει στην κοιλιά σαν όταν μας έρχεται περίοδος και τα ψιλοπονακια το ίδιο και σήμερα ,μου είπε φυσιολογικό ειναι

Ευχαριστω!!! Και γω έχω κλάψει από πόνο και ο γυναικολόγος μου είπε πως λόγο τέτοιου πόνου μπορεί η μήτρα να κάνει συσπάσεις και να αποβάλλει το έμβρυο καλά εκεί κατατρομαξα !!! και αν δεν είχα βοήθεια από την πεθερά μου και τον αντρα μου για το άλλο μου μωρό δεν θα χτυπούσα απλά μόνο το κεφάλι μου στον τοίχο !!! Αυτό το δόντι το είχα φτιάξει το καλοκαίρι υποτίθεται είχα κάνει και καθαρισμό και τα πάντα  αλλά ενώ είδε πως ήταν στο τσακ για απονεύρωση μου έκανε απλα σφράγισμα ενώ αν μου το είχε φτιάξει τοτε τώρα δεν θα είχα πρόβλημα!!!

Ααα εγώ στην πρώτη εγκυμοσύνη είχα από την αρχή πρήξιμο τώρα όμως δεν έχω λένε πως στην δεύτερη εγκυμοσύνη φαίνεται πιο γρήγορα η κοιλιά ισχύει ?

9 ώρες πρίν, βιολετα3 είπε:

Καλημέρα κορίτσια χρόνια πολλά για την ημέρα!!!Πως είστε ?Από συμπτώματα πως πάτε ?Εγώ από χθες σαν να μην νιώθω τίποτα δεν ξέρω αν είναι από το ανχος μου

Και εγώ ξυπνάω την μια μέρα και είναι μια χαρά και την επόμενη δεν είμαι...μην αγχώνεσαι λπν....

πρίν από 6 λεπτά , Farmakotriftena είπε:

Καλησπέρα κοριτσια και απο μενα και χρόνια πολλα!

Ας μπω κι εγω στην παρεα σας. Ειμαι 7+3 σήμερα. Δευτερα καναμε τον 1ο υπέρηχο και ακούσαμε καρδούλα!

Καλώς ήρθες στην παρέα μας κορίτσι μ

πρίν από 6 λεπτά , Brigitt είπε:

Ευχαριστω!!! Και γω έχω κλάψει από πόνο και ο γυναικολόγος μου είπε πως λόγο τέτοιου πόνου μπορεί η μήτρα να κάνει συσπάσεις και να αποβάλλει το έμβρυο καλά εκεί κατατρομαξα !!! και αν δεν είχα βοήθεια από την πεθερά μου και τον αντρα μου για το άλλο μου μωρό δεν θα χτυπούσα απλά μόνο το κεφάλι μου στον τοίχο !!! Αυτό το δόντι το είχα φτιάξει το καλοκαίρι υποτίθεται είχα κάνει και καθαρισμό και τα πάντα  αλλά ενώ είδε πως ήταν στο τσακ για απονεύρωση μου έκανε απλα σφράγισμα ενώ αν μου το είχε φτιάξει τοτε τώρα δεν θα είχα πρόβλημα!!!

Ααα εγώ στην πρώτη εγκυμοσύνη είχα από την αρχή πρήξιμο τώρα όμως δεν έχω λένε πως στην δεύτερη εγκυμοσύνη φαίνεται πιο γρήγορα η κοιλιά ισχύει ?

Δεν νομίζω να ισχύει για την κοιλιά ότι μπορεί να φανεί πιο γρήγορα ,δεν θυμάμαι κάτι τέτοια από της άλλες εγκυμοσύνες ,κοίτα είμαι 8 βδομάδων δεν φαίνεται κάτι είχα λίγη κοιλίτσα λίγο καραντίνας είχα πάρει κάποια κιλά .

1 ώρα πρίν, Farmakotriftena είπε:

Καλησπέρα κοριτσια και απο μενα και χρόνια πολλα!

Ας μπω κι εγω στην παρεα σας. Ειμαι 7+3 σήμερα. Δευτερα καναμε τον 1ο υπέρηχο και ακούσαμε καρδούλα!

Καλώς ήρθες κορίτσι μου με το καλό εγώ είμαι 8+1

• Μου αρέσει 1

Just now, βιολετα3 είπε:

Δεν νομίζω να ισχύει για την κοιλιά ότι μπορεί να φανεί πιο γρήγορα ,δεν θυμάμαι κάτι τέτοια από της άλλες εγκυμοσύνες ,κοίτα είμαι 8 βδομάδων δεν φαίνεται κάτι είχα λίγη κοιλίτσα λίγο καραντίνας είχα πάρει κάποια κιλά .

Καλώς ήρθες κορίτσι μου με το καλό εγώ είμαι 8+1

Απλά το λένε επειδή την πρώτη φορά οι μυς είναι πιο σφιχτοι ενώ με την εγκυμοσύνη χαλαρώνουν και στην δευτερη εγκυμοσύνη δεν κρατάνε τόσο σφιχτά τη μήτρα ... Και γω που δεν έχω καθόλου κοιλιά καθόλου λίπος τώρα δέκα εβδομάδες δεν φαίνεται τίποτα ίσως ένα μικρό πρηξιματακι πολύ μικρό που μόνο εγώ καταλαβαίνω χαμηλά καλά στην πρώτη εγκυμοσύνη με τα ρούχα δεν καταλάβαιναν πως είμαι έγκυος παρά μόνο όταν μπήκα στον όγδοο, καλό θα ήταν να είμαι πάλι έτσι !!!

7 ώρες πρίν, Brigitt είπε:

Απλά το λένε επειδή την πρώτη φορά οι μυς είναι πιο σφιχτοι ενώ με την εγκυμοσύνη χαλαρώνουν και στην δευτερη εγκυμοσύνη δεν κρατάνε τόσο σφιχτά τη μήτρα ... Και γω που δεν έχω καθόλου κοιλιά καθόλου λίπος τώρα δέκα εβδομάδες δεν φαίνεται τίποτα ίσως ένα μικρό πρηξιματακι πολύ μικρό που μόνο εγώ καταλαβαίνω χαμηλά καλά στην πρώτη εγκυμοσύνη με τα ρούχα δεν καταλάβαιναν πως είμαι έγκυος παρά μόνο όταν μπήκα στον όγδοο, καλό θα ήταν να είμαι πάλι έτσι !!!

Εγώ στα κορίτσια μου έκανε μεγάλες κοιλίες που φαινόταν από τ 5ο μήνα κ μετά .

• Μου αρέσει 1

Διαφημίσεις

On 3/24/2021 at 7:44 PM, FAITH** said:

Δυστυχώς παλινδρομησε... Δυστυχώς άλλη μια φορά πήγα πάλι στο μηδέν.. Δυστυχώς άλλη μια φορά πρέπει να μαζέψω τα κομμάτια μου.. Ίσως ο Θεός βλέπει κάτι που εγώ δεν μπορώ να δω.. Κρίμα που δε θα τερματισουμε μαζί.. Και μου άρεσε ο Οκτώβριος γμτ.. :(Μακάρι εγώ να είμαι η τελευταία που αποχωρεί από αυτήν την ομάδα.. Να κρατήσετε όλες υγιεστατα Μωράκια στα χέρια σας. Και ίσως κάπου ξανασυναντηθουμε.. 

Κοριτσάκι μου....είναι τόσο δύσκολο αυτό...Σου στέλνω μία ζεστή αγκαλιά! Πάρε το χρόνο σου, ανασυγκροτήσου και σε περιμένουμε πίσω δυνατή!

• Μου αρέσει 1

Καλημέρα κορίτσια ,ποιες από σας πριν την εγκυμοσύνη είχατε ανχος και τώρα λόγο εγκυμοσύνης ακόμα περισσότερα?Παλιότερα είχα κρίσης πανικού που δόξα το θεό τ ξεπέρασα αλλά το ανχος μου όχι ,τώρα που ήρθε η εγκυμοσύνη εντελώς ξαφνικά το ανχος μου είναι ακόμα μεγαλύτερο με αποτέλεσμα να κάνω σκέψεις τρελές ,του τύπου αν θα πάνε όλα καλά(βέβαια οκ αυτό είναι κάτι φυσιολογικό νομίζω πως όλες το έχουμε αυτό)αν όλα πάνε καλά και ξαναεπιστρεψουν οι κρίσης πανικού και δεν μπορώ να φροντίσω το μωρό.

Just now, βιολετα3 said:

Καλημέρα κορίτσια ,ποιες από σας πριν την εγκυμοσύνη είχατε ανχος και τώρα λόγο εγκυμοσύνης ακόμα περισσότερα?Παλιότερα είχα κρίσης πανικού που δόξα το θεό τ ξεπέρασα αλλά το ανχος μου όχι ,τώρα που ήρθε η εγκυμοσύνη εντελώς ξαφνικά το ανχος μου είναι ακόμα μεγαλύτερο με αποτέλεσμα να κάνω σκέψεις τρελές ,του τύπου αν θα πάνε όλα καλά(βέβαια οκ αυτό είναι κάτι φυσιολογικό νομίζω πως όλες το έχουμε αυτό)αν όλα πάνε καλά και ξαναεπιστρεψουν οι κρίσης πανικού και δεν μπορώ να φροντίσω το μωρό.

Δεν έχω κρίσεις πανικού, μία φορά έπαθα. Αλλά θα σου έλεγα να πηγαίνεις τη σκέψη σου ένα βήμα τη φορά. Τώρα είστε καλά, προσέχεις τον εαυτό σου, πάρε βαθιές ανάσες και προσπάθησε να μην αφήσεις το μυαλό σου να τρέχει. Εξάλλου, υπάρχουν λύσεις για μετά τον τοκετό :) Θα σε βοηθήσει και ο γιατρός που σε παρακολουθεί :) 

• Μου αρέσει 1

Just now, Andri M είπε:

Δεν έχω κρίσεις πανικού, μία φορά έπαθα. Αλλά θα σου έλεγα να πηγαίνεις τη σκέψη σου ένα βήμα τη φορά. Τώρα είστε καλά, προσέχεις τον εαυτό σου, πάρε βαθιές ανάσες και προσπάθησε να μην αφήσεις το μυαλό σου να τρέχει. Εξάλλου, υπάρχουν λύσεις για μετά τον τοκετό :) Θα σε βοηθήσει και ο γιατρός που σε παρακολουθεί :) 

Δεν έχω τώρα αλλά λέω λες να ξαναγυρίσουν?Απλά είναι αυτό γιατί τρέχει τόσο το μυαλό μου κ δεν εστιάζει στο τώρα?

Just now, βιολετα3 είπε:

Εχεις δικιμασει ομοιοπαθητική; 

Εγω γενικά μετα τη γέννηση του 3ου παιδιού, διαγνωστικά με αγχωθη διαταραχή. Την αντιμετωπισα με ψυχοθεραπεία και βελονισμο. Και θα συνεχίσω μολις συνέλθω λιγο.

Μετα το περας του 1ου τριμήνου, να πανε ολα καλά, θα ξεκινήσω και ομοιοπαθητική.

yplDp3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...