Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 3 ώρες πρίν, dimi.tra είπε:

Η PICSI είναι παραπλήσια μέθοδος της ICSI που κάνουν μια επιπλέον δοκιμή για την επιλογή των σπερματοζωαρίων και επιλέγουν τα πιο ικανά. Σε κάποιες κλινικές μετά από αποτυχία να πάρουν βλαστοκύστες την επιλέγουν. Εξαρτάται από το πρωτόκολλο της κλινικής σου. Νομίζω όμως μπορείς να την ζητήσεις. Βέβαια να πούμε πως δεν την εφαρμόζουν όλες οι κλινικές γιατί δεν μπορούν όλα τα εμβρυολογικά να το κάνουν.

Φιλική συμβουλή για θέματα σπέρματος να ακούτε μόνο τον ανδρολογο που έχετε επιλέξει. Κι εμάς στην αρχή κακό ήταν το σπερμα αλλά κάναμε αρκετές εξετάσεις και αντιβιώσεις και θεραπείες για να το βελτιώσουμε και να το κάνουμε ένα μέτριο σπερμα. Όλα τα κάναμε σε συνεργασία με τον ανδρολογο μας που ειλικρινά δεν τον χωνεύω καθόλου αλλά αφού έκανε την δουλειά του χαλάλι του. Και τις βιταμίνες για το σπερμα ο ανδρολόγος θα σας τις δώσει και τις κατάλληλες αντιβιώσεις θα κάνετε ειδικές εξετάσεις. 
      Και φυσικά πάλι όλα αυτά να τα κάνεις μπορεί το πρόβλημα να είναι πιο βαθιά, γονιδιακά. Μετά είναι μονόδρομος να κάνεις καρυοτύπου ζεύγους αν δεν μπορείς προεμφυτευτικό και τον προεμφυτευτικό αν πλήρεις τις προϋποθέσεις για να περάσεις επιτροπή. Νομίζω ο προεμφυτευτικος είναι και η καλύτερη λύση αρκεί να έχεις βλαστοκύστες. 

Σιγά σιγά θα αποκατασταθεί η ορμονική σου ισορροπία και θα ξεκινήσεις τον νέο σου κύκλο. Θα προχωρήσεις στον επόμενο σου κύκλο σε ωοληψια; 

Δεν θα μπορούσα να συμφωνήσω περισσότερο για τον ανδρολογο!!!

• Μου αρέσει 2

Μανουλες Οκτωβρίου 2021!!

Recommended Posts

πρίν από 20 λεπτά , FAITH** είπε:

Τα δικά μου νέα δεν είναι τόσο καλά :-( Είδαν ότι το εμβρυακι μου έχει αυξημενους παλμους και ότι η μορφολογια του ανησύχησε το γιατρό. Μου είπε ότι είναι 50-50 αν θα προχωρήσει η κυηση. Αύριο μου είπε να ξαναπάω, ειδοποιησε έναν άλλο γιατρό που ειδικεύεται στους υπερηχους για να είναι σίγουρος. Δε ξέρω, με έχει πιάσει απαισιοδοξια.. Κρίμα, άλλη μια φορά μου παίρνουν τον κόσμο όλο..  Προσευχομαι να κάνουν λάθος αλλά δεν εθελοτυφλω.. Έχω μάθει να βλέπω πίσω από τα λόγια των γιατρών..

Κοριτσάκι μου έχε πίστη!!!θύμησε μου λίγο πόσο εισαι?αν θυμάμαι καλά πρέπει να είμαστε κοντά

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 5,1k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

2 ώρες πρίν, Flolipop είπε:

Μπράβο πολύ χαίρομαι! Με το καλο μέσα από την καρδιά μου.

Στον οδοντίατρο κατευθείαν να σου λύσει το πρόβλημα και να ταλαιπωρηθείς όσο τον δυνατόν λιγότερο! Η παρακεταμόλη στον πονόδοντο δεν κάνει τίποτα...

Αχ από χθες το πρωί ταλαιπωρουμε !!! Πήγα οδοντιατρο έκανα ακτινογραφία άνω κάτω γνάθου και ένα παλιό δόντι που μου είχε σπάσει και είχα σφραγίσει ακούμπησε νεύρο και αύριο είμαι για απονεύρωση παιρνω και αντιβίωση τα αποτελ με πιάνουν ελάχιστα και είμαι με έναν συνεχόμενο πόνο και αϋπνία !!!Να μην τύχει σε καμία τέτοιο πράγμα μέσα στην εγκυμοσύνη!!

• Λυπημένη/-ος 2

13 ώρες πρίν, FAITH** είπε:

Τα δικά μου νέα δεν είναι τόσο καλά :-( Είδαν ότι το εμβρυακι μου έχει αυξημενους παλμους και ότι η μορφολογια του ανησύχησε το γιατρό. Μου είπε ότι είναι 50-50 αν θα προχωρήσει η κυηση. Αύριο μου είπε να ξαναπάω, ειδοποιησε έναν άλλο γιατρό που ειδικεύεται στους υπερηχους για να είναι σίγουρος. Δε ξέρω, με έχει πιάσει απαισιοδοξια.. Κρίμα, άλλη μια φορά μου παίρνουν τον κόσμο όλο..  Προσευχομαι να κάνουν λάθος αλλά δεν εθελοτυφλω.. Έχω μάθει να βλέπω πίσω από τα λόγια των γιατρών..

Καλημερα. Εύχομαι να πάνε όλα καλά. Το 50% δεν είναι μικρη πιθανότητα. Αισιοδοξία και θετική σκέψη.

• Ευχαριστώ 1

11 hours ago, βιολετα3 said:

Κοριτσάκι μου έχε πίστη!!!θύμησε μου λίγο πόσο εισαι?αν θυμάμαι καλά πρέπει να είμαστε κοντά

8 εβδομάδων .. Έχω ραντεβού σε 3 ώρες . Μακάρι να εισακούγονταν οι προσευχές μου ..Αλλά .. Έχω ένα βάρος στο στήθος. Πόσο κρίμα πάλι .. Ευχαριστώ πολύ για την στήριξη .. Να είστε όλες καλά μαζί με τα νινακια σας!

Just now, Flolipop said:

Καλημερα. Εύχομαι να πάνε όλα καλά. Το 50% δεν είναι μικρη πιθανότητα. Αισιοδοξία και θετική σκέψη.

ότι και να μου πείτε τώρα το μυαλό έχει κολλήσει . Δε θέλω να επιβαρύνω καμία ψυχολογικά. Να είστε καλά.

• Μου αρέσει 2

Just now, FAITH** είπε:

8 εβδομάδων .. Έχω ραντεβού σε 3 ώρες . Μακάρι να εισακούγονταν οι προσευχές μου ..Αλλά .. Έχω ένα βάρος στο στήθος. Πόσο κρίμα πάλι .. Ευχαριστώ πολύ για την στήριξη .. Να είστε όλες καλά μαζί με τα νινακια σας!

Όσο μπορείς να σκέφτεσαι θετικά! Το χει ανάγκη το έμβρυο σου! Κι εγώ έχω αυτό το πλάκωμα...σε νιώθω και σε συμπονώ! Μακάρι τα έμβρυα μας να διαψεύσουν όλα τα στατιστικά! Μεγάλη σφικτή αγκαλιά από μένα!

Διαφημίσεις

Just now, FAITH** είπε:

ότι και να μου πείτε τώρα το μυαλό έχει κολλήσει . Δε θέλω να επιβαρύνω καμία ψυχολογικά. Να είστε καλά.

Καλή επιτυχία! Πριν από τον χθεσινό, ποτε ειχες κάνει υπέρηχο ; Εκεί ήταν όλα καλά;

Just now, FAITH** είπε:

Κοριτσάκι μου σε σκέφτομαι από χθες και σου στέλνω την θετική ενέργεια μου κατά τα ψέμματα όλες είμαστε στο 50-50 μέχρι να πάρουμε τα μωράκια μας αγκαλιά!!!Αυτό το βάρος το έχω κάθε μέρα μέχρι να πάω στο γιατρό να με δει.Σκεψου θετικά και όλα θα πάνε καλα

• Μου αρέσει 1

Δυστυχώς παλινδρομησε... Δυστυχώς άλλη μια φορά πήγα πάλι στο μηδέν.. Δυστυχώς άλλη μια φορά πρέπει να μαζέψω τα κομμάτια μου.. Ίσως ο Θεός βλέπει κάτι που εγώ δεν μπορώ να δω.. Κρίμα που δε θα τερματισουμε μαζί.. Και μου άρεσε ο Οκτώβριος γμτ.. :(Μακάρι εγώ να είμαι η τελευταία που αποχωρεί από αυτήν την ομάδα.. Να κρατήσετε όλες υγιεστατα Μωράκια στα χέρια σας. Και ίσως κάπου ξανασυναντηθουμε.. 

• Λυπημένη/-ος 13

Just now, FAITH** είπε:

Δυστυχώς παλινδρομησε... Δυστυχώς άλλη μια φορά πήγα πάλι στο μηδέν.. Δυστυχώς άλλη μια φορά πρέπει να μαζέψω τα κομμάτια μου.. Ίσως ο Θεός βλέπει κάτι που εγώ δεν μπορώ να δω.. Κρίμα που δε θα τερματισουμε μαζί.. Και μου άρεσε ο Οκτώβριος γμτ.. :(Μακάρι εγώ να είμαι η τελευταία που αποχωρεί από αυτήν την ομάδα.. Να κρατήσετε όλες υγιεστατα Μωράκια στα χέρια σας. Και ίσως κάπου ξανασυναντηθουμε.. 

Οχι ρε κορίτσι.. Πολύ κρίμα.. 

Δεν είσαι στο μηδέν μη σκέφτεσαι έτσι. Να έχουμε την υγεία μας να ελπίζουμε. 

• Μου αρέσει 1

Just now, FAITH** είπε:

Λόγια παρηγοριάς δεν έχω να σου πω!!!!Όλα για κάποιο λόγο γίνονται που δεν θα μάθουμε ποτέ!!!Μην χάνεις την πίστη σου!!!

• Μου αρέσει 1

Διαφημίσεις

πρίν από 21 λεπτά , FAITH** είπε:

Λυπάμαι πολύ κορίτσι. Καλή δύναμη σου εύχομαι. Όμως μην απογοητεύεται, μένεις έγκυος.... Άρα θα μείνεις ξανά! Η φύση ξέρει καλύτερα, έτσι λένε. Θα έρθει η σωστή η ώρα, θα το δεις!! Να έχεις την υγεία σου πάνω απ' όλα...

• Μου αρέσει 1

Just now, βιολετα3 είπε:

Καλημέρα κορίτσια χρόνια πολλά για την ημέρα!!!Πως είστε ?Από συμπτώματα πως πάτε ?Εγώ από χθες σαν να μην νιώθω τίποτα δεν ξέρω αν είναι από το ανχος μου

Καλημερα και χρονια πολλά! Το άγχος τα σβήνει όλα η αλήθεια είναι... εγώ όταν είχα δει το αίμα , μου έφυγαν ξαφνικά όλα τα συμπτώματα  στηθος, αναγούλες τρελάθηκα! Επίσης σίγουρα υπάρχουν αυξομειώσεις των συμπτωμάτων μέρα με τη μέρα... εγώ έχω ναυτία που με ενοχλεί παρά πολύ η αλήθεια είναι. Το στήθος με πονάει στον ύπνο μου... νομίζω είμαστε περίπου στην ίδια εβδομάδα κύησης. Εγώ είμαι 7w και 4d. 

14 ώρες πρίν, FAITH** είπε:

Σε νιώθω κορίτσι μου απόλυτα. Έχω βρεθεί στην ίδια θέση και δυστυχώς όχι μια φορά μόνο... καλή δύναμη και σύντομα σου ευχομαι μια νέα τελειομηνη εγκυμοσύνη και ένα γερό μωρό.

• Μου αρέσει 1

Just now, Flolipop είπε:

Καλημερα και χρονια πολλά! Το άγχος τα σβήνει όλα η αλήθεια είναι... εγώ όταν είχα δει το αίμα , μου έφυγαν ξαφνικά όλα τα συμπτώματα  στηθος, αναγούλες τρελάθηκα! Επίσης σίγουρα υπάρχουν αυξομειώσεις των συμπτωμάτων μέρα με τη μέρα... εγώ έχω ναυτία που με ενοχλεί παρά πολύ η αλήθεια είναι. Το στήθος με πονάει στον ύπνο μου... νομίζω είμαστε περίπου στην ίδια εβδομάδα κύησης. Εγώ είμαι 7w και 4d. 

Είμαι 8+1 ημέρα και εμένα στο ύπνο μου με πονάει .Δεν ξέρω κ αργή κ υ υπέρηχος σε 2 βδομάδες.Αναγουλες δεν είχα κάνα 2 φορές όρεξη για φαγητό φουλ ,το στομάχι μου είχα αλλά κ αυτό νομίζω εφυγε

Just now, βιολετα3 είπε:

Είμαι 8+1 ημέρα και εμένα στο ύπνο μου με πονάει .Δεν ξέρω κ αργή κ υ υπέρηχος σε 2 βδομάδες.Αναγουλες δεν είχα κάνα 2 φορές όρεξη για φαγητό φουλ ,το στομάχι μου είχα αλλά κ αυτό νομίζω εφυγε

Μην ανησυχείς τότε, είσαι από τις τυχερές. Ευχαριστήσου τις μέρες σου . Δεν είναι απαραίτητα τα συμπτώματα.

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...