Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 2 ώρες πρίν, LeneL είπε:

Καλησπέρα και χρόνια πολλά!!! Σου εύχομαι αυτή η μεταφορά να είναι η τελευταία και τυχερή και να σου φέρει το Πρωτοχρονιάτικο δωράκι σου.. νομίζω ότι για την ώρα πρέπει να κάνεις θετικές σκέψεις και να πιστέψεις ότι όλα θα πάνε καλά!!! Αν παρ ελπίδα, κάτι χρειαστείς, εδώ είμαστε να τα πούμε!!! 

Θα περιμένουμε τα θετικά σου νέα!

Ευχαριστώ πολυ για τα καλα σας λόγια!! Είναι πολυ μεγαλη παρηγορια για μένα!! Δυστυχώς αυτες οι μέρες της αναμονης ειναι δυσκολες!! Προσπαθώ να βρω ένα σημαδι να χαρω ..αλλα δεν έχω και λίγο απελπιζομαι!! 

5 ώρες πρίν, Malntalia είπε:

Νικολέτα χρόνια  πολλά  για τις μέρες!! Είμαστε κ ίσα.. και εγώ του 88.. και εμένα  η πρώτη δοτρια δεν ήταν καλή..  είσαι με άλλες συνθήκες  τώρα..   με το καλό η χοριακη  σου!!

Ότι θέλεις  στείλε μου..

Ευχαριστώ πάρα πολύ!! Δεν νιωθω μόνη μου!!!και ειναι πολυ σημαντικό για μένα!!

On 8/12/2024 at 11:26 ΜΜ, Malntalia είπε:

Δε νομίζω  ότι γίνεται  σε φυσικό κυκλο..

Δεν έχει να κάνει με το τι υλικό θα μεταφερθεί..εξετάζει την δική σιυ δεκτικοτητα..δηλαδή  αν υπάρχει  μετατοπισμενο παραθυρικό  εμφύτευσης... 

Καλησπέρα!! Ηθελα να παραθεσω την δική μου εμπειρία με το era test το οποιο μου εκαναν σε συνδιασμό με υστεροσκόπηση και βιοψία για μικροβιώμα ( ngs). Το era test ειναι το λεγόμενο " παραθυρο" για την εμβρυομεταφορα! Υπαρχει ισως μια μικρη αποκλειση 2 ημερων πανω κατω. Ουσιαστικα βρισκει το πιο γόνιμο διαστημα για την εμβρυομεταφορα της κάθε μίας απο εμάς! Εμένα μου κάνανε κανόνικα την προετοιμασία για εμβρυομεταφορα λές και προκειται οντως να μου βάζανε αυγουλάκια! Σαν διαδικασία δεν καταλαβα τίποτα γτ εγινε με μέθη...απλά λίγες μέρες μετα ειχα λίγο αίμα.

Μανουλες Οκτωβρίου 2021!!

Recommended Posts

1 hour ago, itsathina said:

Δίνω το humana ha 1, κάνει 15€ τα 400ml (τιμή internet). Εκεί κυμαίνονται τα περισσότερα υποαλλεργικά. Σχετικά πιο ακριβό από τα ροής (τύπου almiron κ.λπ).
Αυτά που είναι σαν στόκος, είναι τα ar για τις χοντρές παλινδρομήσεις, που το μωρό δε κρατάει γάλα μέσα, τα βγάζει όλα.
Υπάρχουν εξειδικευμένα γάλατα για επίσης χοντρές αλλεργίες που όντως κάνουν 70€, αλλά δεν έχουμε τίποτα τέτοιο. Είναι για πολύ τραβηγμένες περιπτώσεις.

συμπληρώνω στο προηγούμενο μου σχόλιο*

είναι λεπτόρευστο, μοιάζει με το δικό μου, γενικά μοιάζει με το μητρικό γάλα το συγκεκριμένο (αλλά νομίζω όλα τα ΗΑ μοιάζουν)
και υπάρχουν σαφώς και οικονομικότερα, απλά εμένα μου πρότεινε αυτό και αυτό πήρα!

Εμεις της δινουμε της hipp το ha που ειναι βιολογικο και λενε οτι κι αυτα της hipp ειναι πολυ κοντα στο μητρικο. Και σε σχεση με τοτε που επινε το κανονικο της hipp και που ετρωγα γαλακτοκομικα εχω δει τρελη βελτιωση. Τοτε υπηρχαν στιγμες που σφαδαζε το παιδι για ωρες. Τωρα απο θεμα κολλικων εχει ηρεμησει πολυ, που και που εχει πονακια με κατι κλανιτσες. Αλλα αυτο που συμβαινει τωρα ειναι καινουργιο! Και γι αυτο πιστευω οτι μαλλον ειναι απο τα δοντια που κι αυτο ειναι προσφατο... Και σκεφτομαι οτι θα μας παει ετσι μεχρι να ξεκινησουν οντως να βγαινουν, δηλαδη σε κανα διμηνο, και απελπιζομαι!!! Ευτυχως τουλαχιστον δεν εχει ουρολοιμωξη γιατι δεν θα αντεχα δευτερο γυρο στο νοσοκομειο και ειδικα χριστουγεννιατικα!! 

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 5,1k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

4 ώρες πρίν, depifish είπε:

Εμεις της δινουμε της hipp το ha που ειναι βιολογικο και λενε οτι κι αυτα της hipp ειναι πολυ κοντα στο μητρικο. Και σε σχεση με τοτε που επινε το κανονικο της hipp και που ετρωγα γαλακτοκομικα εχω δει τρελη βελτιωση. Τοτε υπηρχαν στιγμες που σφαδαζε το παιδι για ωρες. Τωρα απο θεμα κολλικων εχει ηρεμησει πολυ, που και που εχει πονακια με κατι κλανιτσες. Αλλα αυτο που συμβαινει τωρα ειναι καινουργιο! Και γι αυτο πιστευω οτι μαλλον ειναι απο τα δοντια που κι αυτο ειναι προσφατο... Και σκεφτομαι οτι θα μας παει ετσι μεχρι να ξεκινησουν οντως να βγαινουν, δηλαδη σε κανα διμηνο, και απελπιζομαι!!! Ευτυχως τουλαχιστον δεν εχει ουρολοιμωξη γιατι δεν θα αντεχα δευτερο γυρο στο νοσοκομειο και ειδικα χριστουγεννιατικα!! 

Υποαλλεργικό δίνετε και εσείς δηλαδή! Την ουρολοίμωξη πως την καταλάβατε; Βλέπω ότι είναι συχνό φαινόμενο!

5 ώρες πρίν, depifish είπε:

Κάνατε γενική ούρων κ είδες ότι δεν έχει? Εγώ αύριο θα κάνω μια γενική επειδή σε τρώει. Αλλα κατά τα άλλα είναι ευδιάθετος. Δε ξέρω τι γίνεται απλά λόγω του ιστορικού θα κάνω να είμαι σίγουρη 

7 hours ago, itsathina said:

Υποαλλεργικό δίνετε και εσείς δηλαδή! Την ουρολοίμωξη πως την καταλάβατε; Βλέπω ότι είναι συχνό φαινόμενο!

Ηταν μια μερα που ηταν παραξενα ησυχη, κοιμοταν πολυ βασικα και δεν μας εχει συνηθισει. Στην αρχη ειχα χαρει, μετα σκεφτηκα οτι ισως αναπληρωνει υπνο που της λειπει μια και δεν κοιμοταν πολυ (και ακομα δηλδη) αλλα προς το βραδακι μου φαινοταν πολυ νωχελικη και καποια στιγμη παρατηρησα οτι οταν ανασαινε, σαν να αφηνε μικρους αναστεναγμους, γενικα φαινοταν σαν να ειχε μια ανεξηγητη κουραση. Ενστικτωδως της εβαλα θερμομετρο, 37.6-37.8 με τις υπερυθρες, 38.1 με υδραργυρου. Και δυστυχως με πυρετο σε αυτες τις ηλικιες (35 ημερων ηταν... ) πας κατευθειαν νοσοκομειο... Η εμπειρια μας εκει ηταν αρκετα εφιαλτικη, οποτε τωρα με εχει πιασει φοβια. Επειδη εκτος οτι θα ξαναμπουμε νοσοκομειο αν ξαναπαθει, θα πρεπει να κσνει κατι εξτρα εξετασεις, και νομιζω αρκετα επωδυνες, με ακτινοβολιες κτλ γιατι καμια φορα υπαρχει καποιο οργανικο θεμα, π.χ. καποια παλινδρομηση ουρων και εκει μετα πρεπει να παιρνει καθε μερα αντιβιωση για 1-2 χρονια... Ουτε θελω να το σκεφτομαι...

7 hours ago, Roulaa@ said:

Κάνατε γενική ούρων κ είδες ότι δεν έχει? Εγώ αύριο θα κάνω μια γενική επειδή σε τρώει. Αλλα κατά τα άλλα είναι ευδιάθετος. Δε ξέρω τι γίνεται απλά λόγω του ιστορικού θα κάνω να είμαι σίγουρη 

Ναι της εκανα γενικη/καλλιεργεια ουρων, με αυτα τα σακουλακια που βαζεις τα οποια ειναι επιφοβα και για ψευδως θετικα αποτελεσματα και εχω ενα αγχος και γι αυτο! Θα μου πεις, ρε κοπελια υπαρχει κατι για να μην αγχωνεσαι πια; η απαντηση ειναι οχι! Χαχαχαχα! 

Σας ειπε ο παιδιατρος οτι οντως δεν τρεφεται καλα; Επειδη κι εμας 2 μηνων ηταν γυρω στσ 5 κιλα και ηταν καλα, ηταν στι πρασινη γραμμη της καμπυλης και υπολογιζω οτι τωρα που θα γινει 3 θα εχει πλησιασει τα 6. Παει αναλογικα με το βαρος γεννησης; (εμας γεννηθηκε 3100). Γιατι σε αυτες τις καμπυλες που εχει και στο βιβλιαριο, νομιζω οτι εκει στους 2 μηνες το ιδανικο βαρος ειναι γυρω στα 5 κιλα αν θυμαμαι καλα. Εγω νομιζω οτι δεν πρεπει να αγχωνεσαι τοσο για το φαι, τα 700 μια χαρα μου φαινονται. Η δικια μας εχει τυχει πολλες φορες να τρωει και 400 μονο στο 24ωρο... Ειναι με τα φεγγαρια τους απο οτι εχω καταλαβει... Και τωρα ειδικα που εχουν ξεκινησει και τα δοντια εχουμε θεμα με το φαι πολλες φορες! 

Ειχε παθει και σενα ουρολοιμωξη τοσο μικρουλι να φανταστω; 

Ηταν μια μερα που ηταν παραξενα ησυχη, κοιμοταν πολυ βασικα και δεν μας εχει συνηθισει. Στην αρχη ειχα χαρει, μετα σκεφτηκα οτι ισως αναπληρωνει υπνο που της λειπει μια και δεν κοιμοταν πολυ (και ακομα δηλδη) αλλα προς το βραδακι μου φαινοταν πολυ νωχελικη και καποια στιγμη παρατηρησα οτι οταν ανασαινε, σαν να αφηνε μικρους αναστεναγμους, γενικα φαινοταν σαν να ειχε μια ανεξηγητη κουραση. Ενστικτωδως της εβαλα θερμομετρο, 37.6-37.8 με τις υπερυθρες, 38.1 με υδραργυρου. Και δυστυχως με πυρετο σε αυτες τις ηλικιες (35 ημερων ηταν... ) πας κατευθειαν νοσοκομειο... Η εμπειρια μας εκει ηταν αρκετα εφιαλτικη, οποτε τωρα με εχει πιασει φοβια. Επειδη εκτος οτι θα ξαναμπουμε νοσοκομειο αν ξαναπαθει, θα πρεπει να κσνει κατι εξτρα εξετασεις, και νομιζω αρκετα επωδυνες, με ακτινοβολιες κτλ γιατι καμια φορα υπαρχει καποιο οργανικο θεμα, π.χ. καποια παλινδρομηση ουρων και εκει μετα πρεπει να παιρνει καθε μερα αντιβιωση για 1-2 χρονια... Ουτε θελω να το σκεφτομαι...

Ναι της εκανα γενικη/καλλιεργεια ουρων, με αυτα τα σακουλακια που βαζεις τα οποια ειναι επιφοβα και για ψευδως θετικα αποτελεσματα και εχω ενα αγχος και γι αυτο! Θα μου πεις, ρε κοπελια υπαρχει κατι για να μην αγχωνεσαι πια; η απαντηση ειναι οχι! Χαχαχαχα! 

Σας ειπε ο παιδιατρος οτι οντως δεν τρεφεται καλα; Επειδη κι εμας 2 μηνων ηταν γυρω στσ 5 κιλα και ηταν καλα, ηταν στι πρασινη γραμμη της καμπυλης και υπολογιζω οτι τωρα που θα γινει 3 θα εχει πλησιασει τα 6. Παει αναλογικα με το βαρος γεννησης; (εμας γεννηθηκε 3100). Γιατι σε αυτες τις καμπυλες που εχει και στο βιβλιαριο, νομιζω οτι εκει στους 2 μηνες το ιδανικο βαρος ειναι γυρω στα 5 κιλα αν θυμαμαι καλα. Εγω νομιζω οτι δεν πρεπει να αγχωνεσαι τοσο για το φαι, τα 700 μια χαρα μου φαινονται. Η δικια μας εχει τυχει πολλες φορες να τρωει και 400 μονο στο 24ωρο... Ειναι με τα φεγγαρια τους απο οτι εχω καταλαβει... Και τωρα ειδικα που εχουν ξεκινησει και τα δοντια εχουμε θεμα με το φαι πολλες φορες! 

Παιδιά πάντως σκέφτομαι και εγώ να της κάνω.. για να έχω το κεφάλι μου ήσυχο. Με τρομάζει γιατί ξέρω πως υπάρχει και η απύρετη ουρολοίμωξη. Αλλά τρέμω στην ιδέα, πραγματικά.. γενικά οι πάνες της ήταν καλές; Ήταν αρκετές; Δεν είχες δει brick dust ή τα ουρά ήταν κίτρινα και δύσοσμα; Εμένα 2 μηνών ήταν 4.750. Είχε πάρει κιλό δηλαδή! Θα ήταν ιδανικό να ήταν 5 όμως! 

Πως της κάνεις με τα σακουλάκια; Τα κολλάς έτσι; Λογικά είναι επίφοβα για ψευδώς θετικά γιατί χαλάει η αποστείρωση! Το θέμα είναι ότι και μετά το πρώτο τρίμηνο λογικά θέλει νοσηλεία; 

Διαφημίσεις

On 29/12/2021 at 2:32 ΜΜ, depifish είπε:

Γεια σας κοριτσια και χρονια πολλα! 

Διαβαζω οτι στο δευτερο εμβολιο περασατε δυσκολα και προετοιμαζομαι ψυχοκογικα. Εμεις το χουμε τωρα στις αρχες του Ιανουαριου και επειδη εχει ξεκινησει η μικρη εδω και καμια 10αρια μερες μια ατελειωτη γκρινια, φανταζομαι τι θα γινει με το εμβολιο...

Εχω τρομερο προβλημα στο θεμα του υπνου της... Εκτος απο το γεγονος οτι αν δεν παει 3-4 το βραδυ δεν κοιμαται, και κατα τη διαρκεια της μερας ζοριζεται! Και ενω νυσταζει, γκρινιαζει που δεν μπορει να κοιμηθει και πολλες φορες ουρλιαζει, αλλα κολικοι δεν ειναι γιατι δεν μαζευει ποδαρακια. Εχει και θεμα με τα ουλα, 2.5 μηνων και κατι και ηδη εχει ξεκινησει και αυτο, ολη η γροθια στο στομα και σαλια μπουρμπουκηθρες! Οποτε ισως και αυτο να την επιρεαζει, αλλα γενικα εχει μια μονιμη γκρινια και μονο αγκαλια ορθια καπως ηρεμει! Εχω λαλησει... Αυτο που εχω παρατηρησει πολλες φορες ειναι οτι κλεινει ματακια να κοιμηθει και στο λεπτο πανω τιναζεται με χερακια μαεστρου (αυτο το αντανακλαστικο ξαφνιασματος που εχουν) και αυτο μπορει να γινεται πολλες φορες και πρεπει παντα καποιος επιτοπου να τη κουναει για να ηρεμει γιατι μετα εκνευριζεται ολο και περισσοτετο! Φαυλος κυκλος! Απελπισια ειναι... Ζητημα να κοιμαται 7-8 ωρες στο 24ωρο, για να μη πω για μενα οτι ο μεσος ορος υπνου ειναι 3-4 ωρες το πολυ με διαλλειματα... 

Καλησπέρα κορίτσι μου κ χρόνια πολλά. Κοιτά κ μένα ο μικρος τις τελευταίες 3-4 μερες δν κοιμόταν καθόλου τη μέρα . Ήθελε μονίμως να είναι στο στήθος κ να το πιπιλαει . Τον έπαιρνε ο υπνος στο στήθος κ με το που τον έβαζα στο λίκνο κλαμα κ γκρίνια ,ενώ νύσταζα δν κοιμόταν καθόλου παρά μόνο στην αγκαλιά μου κ με το στήθος παρέα .Δν είχε κολικούς εμένα απλά είχε πολλά αερια .Το βράδυ μόνο κοιμόταν κ ξυπνούσε ανά 2,5-3 ωρες .Επισης δν νομίζω ότι έχει αλεργια Γτ στην αρχή είχε βγάλει κάτι κοκκινιλες επειδή είχα φάει μπαμιες κ μου είχε πει ο παιδιατρος να κόψω τα γαλακτομικα για 10μερες κ τα ειχα κόψει κ πάλι είχε αερια κ οι κοκκινιλες έφυγαν σε 2 μερες . Αυτό που τινάζεται με τα χέρια σαν μαέστρου το κάνει κ μένα κάποιες φορες όταν τρομάζει αλλά μετά τον ξαναπαίρνει ο υπνος. Σαλακια σαν μπουρμπουλήθρες αρχισε να έχει κ εμένα αυτές τις μερες που δν κοιμόταν ,λες να είναι τα ούλα του; Αλλα είμαστε κ 1,5 μηνών κ μου φαίνεται περίεργο να είναι τα ούλα από τώρα. Το χεράκι πάντως το βάζει στο στόμα όταν πεινάει μόνο. 

3 hours ago, itsathina said:

Παιδιά πάντως σκέφτομαι και εγώ να της κάνω.. για να έχω το κεφάλι μου ήσυχο. Με τρομάζει γιατί ξέρω πως υπάρχει και η απύρετη ουρολοίμωξη. Αλλά τρέμω στην ιδέα, πραγματικά.. γενικά οι πάνες της ήταν καλές; Ήταν αρκετές; Δεν είχες δει brick dust ή τα ουρά ήταν κίτρινα και δύσοσμα; Εμένα 2 μηνών ήταν 4.750. Είχε πάρει κιλό δηλαδή! Θα ήταν ιδανικό να ήταν 5 όμως! 

Πως της κάνεις με τα σακουλάκια; Τα κολλάς έτσι; Λογικά είναι επίφοβα για ψευδώς θετικά γιατί χαλάει η αποστείρωση! Το θέμα είναι ότι και μετά το πρώτο τρίμηνο λογικά θέλει νοσηλεία; 

Δεν ειχα παρει χαμπαρι για μυρωδια στα ουρα ή κατι περιεργο γενικα, αλλα και πριν ενα μηνα που νομιζα οτι μου μυριζαν (εχω παθει εμμονη...) και της ξανακανα, τελικα δεν ηταν κατι. Ειναι και τα παμπερς καμια φορα ππυ εχουν μια περιεργη μυρωδια. Μονο με τον πυρετο το καταλαβα. 

Με τα σακουλακια οντως ειναι λιγο ρισκο αλλα απο το να την κανουν τραβοντας κατευθειαν απο την κυστη καλια αυτα! Την πλενω πολυ καλα και μετα τη σκουπιζω με καθαρη πετσετα, εχω αποστειρωσει τα χερια μου με αντισυπτικο και με γαζουλες παλι αποστειρωμενες τη σκουπιζω. Μετα βαζω το σακουλακι οσο πιο προσεκτικα μπορω προσπαθωντας να το ακουμπησω οσο το δυνατον λιγοτερο. Στο καπακι τη ταιζω και ελπιζω σε μιση ωρα με 40λεπτα το πολυ να εχει κατουρησει. Και τις δυο φορες ημουν τυχερη καο την ωρα που ανοιξα τη πανα να δω αν εχει κανει εκει γυρω στο μισαωρο, της ερχοταν εμπνευση και τα εκανε εκεινη τη στιγμη! Το βγαζω στο καπακι και τα βαζω σε εναν ουρεσυλεκτη. 

Λογικα δυστυχως παλι θα θελει νοσηλεια, ισως οχι και τις 10 μερες. Οταν ειμασταν εμεις, ηταν και ενα κοριτσακι 6 μηνων, εκατσε 3 μερες και την υπολοιπη αντιβιωση τη πηρε απο το στομα σπιτι τους.

55 minutes ago, Sweetheart12 said:

Καλησπέρα κορίτσι μου κ χρόνια πολλά. Κοιτά κ μένα ο μικρος τις τελευταίες 3-4 μερες δν κοιμόταν καθόλου τη μέρα . Ήθελε μονίμως να είναι στο στήθος κ να το πιπιλαει . Τον έπαιρνε ο υπνος στο στήθος κ με το που τον έβαζα στο λίκνο κλαμα κ γκρίνια ,ενώ νύσταζα δν κοιμόταν καθόλου παρά μόνο στην αγκαλιά μου κ με το στήθος παρέα .Δν είχε κολικούς εμένα απλά είχε πολλά αερια .Το βράδυ μόνο κοιμόταν κ ξυπνούσε ανά 2,5-3 ωρες .Επισης δν νομίζω ότι έχει αλεργια Γτ στην αρχή είχε βγάλει κάτι κοκκινιλες επειδή είχα φάει μπαμιες κ μου είχε πει ο παιδιατρος να κόψω τα γαλακτομικα για 10μερες κ τα ειχα κόψει κ πάλι είχε αερια κ οι κοκκινιλες έφυγαν σε 2 μερες . Αυτό που τινάζεται με τα χέρια σαν μαέστρου το κάνει κ μένα κάποιες φορες όταν τρομάζει αλλά μετά τον ξαναπαίρνει ο υπνος. Σαλακια σαν μπουρμπουλήθρες αρχισε να έχει κ εμένα αυτές τις μερες που δν κοιμόταν ,λες να είναι τα ούλα του; Αλλα είμαστε κ 1,5 μηνών κ μου φαίνεται περίεργο να είναι τα ούλα από τώρα. Το χεράκι πάντως το βάζει στο στόμα όταν πεινάει μόνο. 

Οχι δεν νομιζω να ειναι ουλα! Ολο αυτο για αλμα μου κανει! Που θελει να ειναι συνεχεια στο στηθος και γκρινιαζει! Στα αλματα θελουν να τρωνε συνεχεια! 

• Μου αρέσει 1

πρίν από 24 λεπτά , depifish είπε:

Δεν ειχα παρει χαμπαρι για μυρωδια στα ουρα ή κατι περιεργο γενικα, αλλα και πριν ενα μηνα που νομιζα οτι μου μυριζαν (εχω παθει εμμονη...) και της ξανακανα, τελικα δεν ηταν κατι. Ειναι και τα παμπερς καμια φορα ππυ εχουν μια περιεργη μυρωδια. Μονο με τον πυρετο το καταλαβα. 

Με τα σακουλακια οντως ειναι λιγο ρισκο αλλα απο το να την κανουν τραβοντας κατευθειαν απο την κυστη καλια αυτα! Την πλενω πολυ καλα και μετα τη σκουπιζω με καθαρη πετσετα, εχω αποστειρωσει τα χερια μου με αντισυπτικο και με γαζουλες παλι αποστειρωμενες τη σκουπιζω. Μετα βαζω το σακουλακι οσο πιο προσεκτικα μπορω προσπαθωντας να το ακουμπησω οσο το δυνατον λιγοτερο. Στο καπακι τη ταιζω και ελπιζω σε μιση ωρα με 40λεπτα το πολυ να εχει κατουρησει. Και τις δυο φορες ημουν τυχερη καο την ωρα που ανοιξα τη πανα να δω αν εχει κανει εκει γυρω στο μισαωρο, της ερχοταν εμπνευση και τα εκανε εκεινη τη στιγμη! Το βγαζω στο καπακι και τα βαζω σε εναν ουρεσυλεκτη. 

Λογικα δυστυχως παλι θα θελει νοσηλεια, ισως οχι και τις 10 μερες. Οταν ειμασταν εμεις, ηταν και ενα κοριτσακι 6 μηνων, εκατσε 3 μερες και την υπολοιπη αντιβιωση τη πηρε απο το στομα σπιτι τους.

Οχι δεν νομιζω να ειναι ουλα! Ολο αυτο για αλμα μου κανει! Που θελει να ειναι συνεχεια στο στηθος και γκρινιαζει! Στα αλματα θελουν να τρωνε συνεχεια! 

Του έκανα γενική ούρων βγήκε καθαρή. Εγω κάθε φορά κάνω αλλά μόνο γενική κ του τα μαζεύω κατευθείαν στον ουροσυλλεκτη. Κ αν κάνεις γενική δε χρειάζεται τόσο καλή αποστείρωση. Απ τη γενική φαίνεται η ουρολοιμωξη απ τα πυοσφαιρια 

1 hour ago, depifish είπε:

Κ γω έτσι υπέθεσα ότι είναι άλμα Γτ 5-6η βδομάδα είχα διαβάσει ότι είναι το πρωτο άλμα κ εμάς τότε ξεκίνησε όλο αυτό ! Ευτυχως από χθες είναι καπως καλύτερα τα πράγματα! 

2 ώρες πρίν, depifish είπε:

2 ώρες πρίν, Roulaa@ είπε:

Του έκανα γενική ούρων βγήκε καθαρή. Εγω κάθε φορά κάνω αλλά μόνο γενική κ του τα μαζεύω κατευθείαν στον ουροσυλλεκτη. Κ αν κάνεις γενική δε χρειάζεται τόσο καλή αποστείρωση. Απ τη γενική φαίνεται η ουρολοιμωξη απ τα πυοσφαιρια 

Και εγώ σκεφτόμουν αν κάνω να κάνω καπάκια σε ουροσυλλέκτη.. δηλαδή να την ταΐσω και να περιμένω να τα κάνει και να τον βάλω από κάτω.
Βέβαια εμένα είναι πολύ πιο δύσκολο γιατί είναι κοριτσάκι! Ρούλα εσένα σου είπε ο γιατρός να κάνεις; 
Δε ξέρω, θα ρωτήσω και τον γιατρό, αν πρέπει να κάνω γιατί δε θέλω να γίνομαι υποχόνδρια. Αλήθεια κορίτσια, είμαι στο τσακ να γίνω, σε όλα!
Μπορεί να είμαι ήδη. Αλλά και εγώ φοβάμαι με όλα! Και όχι τίποτα άλλο, αλλά υποβάλλω τον εαυτό μου σε τρομερό στρες:roll:  
Από την άλλη αν ρωτήσω τον γιατρό και μου πει ναι, θα αγχωθώ ακόμα πιο πολύ! Ίσως καλύτερα να την κάνω αυτοβούλως;

Διαφημίσεις

1 ώρα πρίν, itsathina είπε:

Και εγώ σκεφτόμουν αν κάνω να κάνω καπάκια σε ουροσυλλέκτη.. δηλαδή να την ταΐσω και να περιμένω να τα κάνει και να τον βάλω από κάτω.
Βέβαια εμένα είναι πολύ πιο δύσκολο γιατί είναι κοριτσάκι! Ρούλα εσένα σου είπε ο γιατρός να κάνεις; 
Δε ξέρω, θα ρωτήσω και τον γιατρό, αν πρέπει να κάνω γιατί δε θέλω να γίνομαι υποχόνδρια. Αλήθεια κορίτσια, είμαι στο τσακ να γίνω, σε όλα!
Μπορεί να είμαι ήδη. Αλλά και εγώ φοβάμαι με όλα! Και όχι τίποτα άλλο, αλλά υποβάλλω τον εαυτό μου σε τρομερό στρες:roll:  
Από την άλλη αν ρωτήσω τον γιατρό και μου πει ναι, θα αγχωθώ ακόμα πιο πολύ! Ίσως καλύτερα να την κάνω αυτοβούλως;

Μόλις φύγαμε απ τα νεογνά οι οδηγίες ήταν σε περίπτωση πυρετού-αδιαθεσιας-αφαγιας-ανορεξιας-γκρίνιας να του κάνουμε γενική ούρων κ αν δείξει κάτι πάμε νοσοκομείο για να του πάρουν ουρά απ την κυστη. Εγω γενικά είμαι αγχώδης κ του πιάνω τσισα σχεδόν κάθε 10 μέρες για να είμαι σιγουρη. Καλλιέργεια 2μιση μήνες τώρα που βγήκε απ τα νεογνά ς φορά του έκανα. Όλες τις υπόλοιπες απλή γενική ούρων. Η Καλλιέργεια είναι πολύ δύσκολη. Γιατί αν δεν είναι τελείως αποστειρωμενο το μωρό μπορεί να δείξει κάποιο μικροβιο κ να τρέχεις χωρίς λόγο. Δείχνει κ η γενική αν υπάρχει ουρολοιμωξη 

1 ώρα πρίν, itsathina είπε:

Εμεις έχουμε ιστορικό ουρολοιμωξης απυρετης γιαυτο φοβάμαι πολύ. Εσυ δεν έχεις λόγο να φοβάσαι. Αλλα αν μπορέσεις από εβδομάδα κ της πιάσεις τσισα καντης μια γενική ούρων. Δε χάνεις κάτι. 5 με 7 ευρώ έχει σε ιδιωτικό μικροβιολόγικο. Εγω να δέος στρες που πέρασα σήμερα. Με κλειστά μικροβιολόγικα κ έπρεπε να πάω στο νοσοκομείο το δείγμα. Ασε. Κ να έχω τον άντρα μου να μου φωνάζει κ να μ λέει να μη παω πουθενά κ ότι το παιδί είναι μια χαρά. Απλά ήθελα για να είμαι σίγουρη. Ορεξάτος είναι απλά δε τρώει ποσότητα. Σήμερα έφαγε στις 9 το πρωί 90γρ. 1ωρα ακριβώς για να τα πιει αυτά τα 90. 1 ώρα δε λέω υπερβολές. Στις 12μιση 120γρ κ στις 5μιση 150γρ. Στις 8μιση 90γρ. Είναι πως θα τον πιάσει.

15 ώρες πρίν, depifish είπε:

Πιο μικρό απ το δικό σου . 10 ημερων κ μπήκε στα νεογνά για 10 μέρες. Κ από τότε παίρνει κάθε βράδυ αντιβίωση μέχρι να γίνει 3μηνων. Κάναμε στον μήνα αφού βγήκαμε κυστεογραφια υπερηχογραφικη δλδ χωρίς ακτινοβολία( σε ιδιώτη γιατί στο νοσοκομείο κάνουν αυτη με την ακτινοβολία. ) κ έδειξε παλινδρόμηση 2ου βαθμού. Απορώ πως εσάς δε σας είπαν για κυστεογραφια. Ίσως επειδή ήταν μεγαλύτερη? Βέβαια παίζει ρόλο κ το φύλο μ είπαν. Στα αγόρια είναι σύνηθες σε μικρή ηλικία κ στα κορίτσια λίγο μεγαλύτερα μ είπαν. Δε ξέρω τι να πω. Εμένα το πρωί ξεκίνησε με γκρίνια τότε θήλαζα κιολας κ δε καταλαβαίνα αν έτρωγε ποσότητα  το μεσημέρι τον έπιασε ξαφνικη υπνηλία κ προς το απόγευμα είδα μια σταγόνα αίμα στα τσισα. Μ ειπε ο παιδίατρος να κάνω γενική ούρων κ μέχρι να περάσει το 2ωρο να βγει άρχισε να γίνεται κ εμένα νωχελικος. Χωρίς πυρετό χωρίς κάτι άλλο. Κ έτσι νοσηλευτηκαμε. 

15 ώρες πρίν, depifish είπε:

Όχι μια χαρά παιρνει κ βαρος κ ύψος κ όλα. Απλά τρώει λίγο κ με αγχώνει εμενα

19 ώρες πρίν, Roulaa@ είπε:

Πιο μικρό απ το δικό σου . 10 ημερων κ μπήκε στα νεογνά για 10 μέρες. Κ από τότε παίρνει κάθε βράδυ αντιβίωση μέχρι να γίνει 3μηνων. Κάναμε στον μήνα αφού βγήκαμε κυστεογραφια υπερηχογραφικη δλδ χωρίς ακτινοβολία( σε ιδιώτη γιατί στο νοσοκομείο κάνουν αυτη με την ακτινοβολία. ) κ έδειξε παλινδρόμηση 2ου βαθμού. Απορώ πως εσάς δε σας είπαν για κυστεογραφια. Ίσως επειδή ήταν μεγαλύτερη? Βέβαια παίζει ρόλο κ το φύλο μ είπαν. Στα αγόρια είναι σύνηθες σε μικρή ηλικία κ στα κορίτσια λίγο μεγαλύτερα μ είπαν. Δε ξέρω τι να πω. Εμένα το πρωί ξεκίνησε με γκρίνια τότε θήλαζα κιολας κ δε καταλαβαίνα αν έτρωγε ποσότητα  το μεσημέρι τον έπιασε ξαφνικη υπνηλία κ προς το απόγευμα είδα μια σταγόνα αίμα στα τσισα. Μ ειπε ο παιδίατρος να κάνω γενική ούρων κ μέχρι να περάσει το 2ωρο να βγει άρχισε να γίνεται κ εμένα νωχελικος. Χωρίς πυρετό χωρίς κάτι άλλο. Κ έτσι νοσηλευτηκαμε. 

Όχι μια χαρά παιρνει κ βαρος κ ύψος κ όλα. Απλά τρώει λίγο κ με αγχώνει εμενα

Τι εννοείτε όταν λέτε «νωχελικός/η»; Νομίζω το είπε και η @depifish. Ξέρω τη σημασία της λέξης αλλά δε μπορώ να καταλάβω πως φαίνεται σε ένα μωρό. Ειδικά νεογέννητο, που είναι ήσυχα! 

1 hour ago, itsathina είπε:

Τι εννοείτε όταν λέτε «νωχελικός/η»; Νομίζω το είπε και η @depifish. Ξέρω τη σημασία της λέξης αλλά δε μπορώ να καταλάβω πως φαίνεται σε ένα μωρό. Ειδικά νεογέννητο, που είναι ήσυχα! 

Είναι να μη σου τύχει. Το καταλαβαίνεις δυστυχώς. Θελει να κοιμάται κ να μη μπορεί να ξυπνήσει. Εμένα εκείνο το απόγευμα κοιμόταν πολύ κ δε ξυπνούσε ούτε να θηλάσει κ μόλις πηγαίναμε στο νοσοκομειο ξεκίνησε να γογγιζει δλδ να τότε ξεκίναγε να πονάει 

On 31/12/2021 at 3:34 ΜΜ, Sweetheart12 είπε:

Καλησπέρα και καλή χρονιά! Εμένα ενώ είχε ένα ρυθμό, δλδ κοιμόταν δυο 3ωρα από τις 8.00 που ξυπνάει μέχρι της 17.00 την ημέρα και το βράδυ από τις 9-10 μέχρι το πρωί έκανε σπασμένα 2ωρα κ 3ωρα για θηλασμό, εδώ κ 2 μέρες κοιμάται μονο 11-13 περίπου μέσα στην ημέρα κ μετά θα θέλει μόνο να τρώει ή αγκαλιά. Το βράδυ δε ξυπνάει λίγο νωρίτερα από το 2ωρο κ μπορεί να ξάγρυπνησει κιόλας κ να περάσουν έτσι άλλες 2 ώρες. Δεν ξέρω γτ συμβαίνει αυτό.. Είναι αλμα?? Το Σάββατο θα γίνει 2 μηνών.. 

• Μου αρέσει 1

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...