Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 7 ώρες πρίν, Lotos είπε:

Είχα πολύ μεγάλες αιμορραγίες ως τον 5ο μήνα...δεν ξέρω πόσες σερβιετες είχα χαλάσει..όλα πήγαν καλά!με το καλό σου εύχομαι !

Καλησπέρα και χρόνια πολλά! 🎄❤️

Σε ευχαριστώ πολύ για την απάντηση σου. Είχες κάποια αποκόλληση; Πως σου το αιτιολόγησε ο γιατρός σου;

Μανουλες Οκτωβρίου 2021!!

Recommended Posts

9 hours ago, Sweetheart12 said:

Κορίτσι μου κ σύ θα τα καταφέρεις μια χαρά! Όλα μπορούμε να τα καταφέρουμε! Κ αν είμαστε εμείς μαχήτριες Εσυ είσαι δίπλα μαχήτρια , σκεψου ποσά πέρασες για να φέρεις το μωράκι αου στον κόσμο! Οπότε μια χαρά θα τα πας κ τώρα ! Μη νομίζεις εγώ κάθε μέρα μαθαίνω ,κ το μωρό κάθε μέρα κάτι καινούριο κάνει κ λέω τι είναι πάλι αυτό κ με πιάνουν τα κλάματα! Κ κυριως γτ δν έχω βοήθεια γτ η μάνα μου ειναι στο νοσοκομείο μήνες τώρα για θέμα υγείας που εχει κ στεναχωριέμαι κ γι αυτό κ που δν μπορεί να ειναι εδώ μαζί μου! Φαντάσου την άλλη βδομάδα θα σαραντησουμε κ ακόμα έχω τα κλάματα κ τα ξεσπάσματα της λοχείας που αλλες έχουν μόνο τις πρώτες μερες! Όμως παίρνω δύναμη από το μωράκι μου κ λέω θα τα καταφέρουμε ! Τπτ δν ακατόρθωτο! 

Πω πω! Ειναι διπλα δυσκολο οχι μονο να μην μπορεις να εχεις τη μαμα σου , αλλα να τη σκεφτεσαι και αυτη που ταλαιπωρειται! Εμενα προχθες με επιασαν τα κλαματα γιατι θα " χασω" την κοιλιτσα μου, και δε θα με κλωτσάει!!Βγαλε ακρη!

• Μου αρέσει 2

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 5,1k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

4 ώρες πρίν, Roulaa@ είπε:

Την θήλαζα κ αφού την έβλεπα όταν έβγαινε από το στήθος έκλαιγε της έδινα ξενο κ δεν το έπινε καθολου

Εμένα μου το κάνει αυτό τώρα! Ελπίζω να πάρει καλό βάρος!

3 ώρες πρίν, depifish είπε:

Κοριτισα εσεις που θηλαζετε αποκλειστικα και εσεις που εχετε εδραιωσει το θηλασμο, οι θηλες σας εχουν αλλαξει;

Εμένα δε θα το έλεγα! Όχι αισθητά! Δεν είναι πιο σκληρές και ακόμα αν τις πιάσει λάθος τραυματίζονται. 
Όχι όπως στην αρχή βέβαια! Μου τις είχε ματώσει τις πρώτες μέρες. 

3 ώρες πρίν, Penny28 είπε:

Ναι το απόγευμα είναι πιο ανήσυχη...Εγω ειχα μεγάλο θέμα με εμετούς και γουλιες πιστεύαμε πως ήταν παλινδρομηση αλλά μου είπε η παιδιατρος πως αν ήταν κατά την διάρκεια που πίνει γάλα θα έχει γκρίνια όπως και ενδιάμεσα στα γεύματα θα είχε παααρααα πολύ γκρίνια...Εγω εχω πάρει μπιμπερο της κικο τα οποία βοηθάνε για τους κολικούς και να μην παίρνουν αέρα δίνω και εγώ φόρμουλα μόνο και μέχρι να πεοσαρμοστουμε είχαμε μεγάλο θέμα!!!Μου είπαν αν έχει ρευτει να την κρατάω 20 λεπτά όρθια και αν όχι 40 βοηθάει πολύ! 

Και εμείς γενικά έχουμε μπει σε ένα μικρό πρόγραμμα απλά με ανησυχούσε που κοιμόταν και την μέρα αρκετά άλλα από ότι βλέπω είναι φυσιολογικό!!!Την μέρα την βάζω στο ρηλαξ στο γυμναστήριο στο καρότσι τώρα σκέφτομαι να πάρω φωλιά να σου πω την αλήθεια σε έχει βολέψει?? 

Εμένα με έχει βολεψει πάρα πολύ...γενικά την κούνια την χρησιμοποιώ μόνο το βράδυ οπότε όταν την υπόλοιπη μέρα κοιμάται είναι εκεί ...άσχετα από τις άλλες ασχολίες ριλαξ γυμναστήριο κτλ...φυσικά δεν είναι για πολύ ακόμα γιατί αν αρχίσει να γυρνάει είναι πρόβλημα ..πρέπει να είμαι εκεί για να την αφήνω ...όμως ναι δεν μετάνιωσα που την έβαλα στην λίστα μ

πρίν από 31 λεπτά , anoulious είπε:

Πω πω! Ειναι διπλα δυσκολο οχι μονο να μην μπορεις να εχεις τη μαμα σου , αλλα να τη σκεφτεσαι και αυτη που ταλαιπωρειται! Εμενα προχθες με επιασαν τα κλαματα γιατι θα " χασω" την κοιλιτσα μου, και δε θα με κλωτσάει!!Βγαλε ακρη!

Αχχχ αυτή η κοιλίτσα...να ξέρεις πόσο μου λείπει ..δεν είσαι η μόνη και δεν είσαι παράλογη...πως να μην σου λείπει όταν έχεις το μωράκι σου τόσους μήνες να μεγαλώνει μέσα σου?φεύγει από σένα από την ασφάλεια σου και αρχίζει να μεγαλώνει ..έχουμε φυσικά τόσα άλλα να ζησουμε...αλλα λόγω εξωσωματικων δεν ξέρω αν θα καταφέρω να το ξανά ζήσω όλο αυτό και στεναχωριέμαι όταν τα σκέφτομαι όλα αυτά ..

• Μου αρέσει 1

21 minutes ago, Dimitra93 said:

Εμένα με έχει βολεψει πάρα πολύ...γενικά την κούνια την χρησιμοποιώ μόνο το βράδυ οπότε όταν την υπόλοιπη μέρα κοιμάται είναι εκεί ...άσχετα από τις άλλες ασχολίες ριλαξ γυμναστήριο κτλ...φυσικά δεν είναι για πολύ ακόμα γιατί αν αρχίσει να γυρνάει είναι πρόβλημα ..πρέπει να είμαι εκεί για να την αφήνω ...όμως ναι δεν μετάνιωσα που την έβαλα στην λίστα μ

Αχχχ αυτή η κοιλίτσα...να ξέρεις πόσο μου λείπει ..δεν είσαι η μόνη και δεν είσαι παράλογη...πως να μην σου λείπει όταν έχεις το μωράκι σου τόσους μήνες να μεγαλώνει μέσα σου?φεύγει από σένα από την ασφάλεια σου και αρχίζει να μεγαλώνει ..έχουμε φυσικά τόσα άλλα να ζησουμε...αλλα λόγω εξωσωματικων δεν ξέρω αν θα καταφέρω να το ξανά ζήσω όλο αυτό και στεναχωριέμαι όταν τα σκέφτομαι όλα αυτά ..

Νομιζα οτι μονο εγω τα σκεφτομαι αυτα.Ακριβως αυτη ειναι η σκεψη μου.Θα φυγει απο την κοιλιτσα μου που τον προσεχα και ήμασταν ενα..Για αυτη την κοιλιτσα ποσα χρονια προσπαθησα!!

Ρωτησα και τα κοριτσια Μανουλες Δεκεμβριου, αλλα εσεις εχετε γεννησει ολες!Με εχει ζαλισει ο αντρας μου, σα να μην εχουμε αλλες εγνοιες..Δινουν στη μαια  χρηματα οταν δειχνει το παιδι;!!

• Μου αρέσει 1

Έχω κάνει ένα σχόλιο από χθες στις 9.20μμ και ακόμα να εγκριθεί.. τι γίνεται;
Να σας τα γράψω πάλι ξεχωριστά; 

1 ώρα πρίν, anoulious είπε:

Εμενα προχθες με επιασαν τα κλαματα γιατι θα " χασω" την κοιλιτσα μου, και δε θα με κλωτσάει!!Βγαλε ακρη!

ΠΟΥ να δεις όταν θα γεννήσεις πόσο πολύ θα σου λείψει.. εγώ είχα δύσκολη εγκυμοσύνη και έλεγα πότε θα γεννήσω και πότε θα γεννήσω! 
Ε, λοιπόν.. θα το ξανά ζούσα άλλες τόσες φορές. Καμιά φορά γουργουρίζει η κοιλιά μου και είναι όπως όταν με κλώτσαγε, πάντα το σκέφτομαι :roll:
Αλλά όπως όταν θα το κρατήσεις αγκαλιά, δεν υπάρχει. Πως και πως περιμένεις να στο φέρουν στο μαιευτήριο να το δεις και να το αγκαλιάσεις.

• Μου αρέσει 2

Διαφημίσεις

2 ώρες πρίν, anoulious είπε:

Νομιζα οτι μονο εγω τα σκεφτομαι αυτα.Ακριβως αυτη ειναι η σκεψη μου.Θα φυγει απο την κοιλιτσα μου που τον προσεχα και ήμασταν ενα..Για αυτη την κοιλιτσα ποσα χρονια προσπαθησα!!

Ρωτησα και τα κοριτσια Μανουλες Δεκεμβριου, αλλα εσεις εχετε γεννησει ολες!Με εχει ζαλισει ο αντρας μου, σα να μην εχουμε αλλες εγνοιες..Δινουν στη μαια  χρηματα οταν δειχνει το παιδι;!!

Φυσικά και δεν τα σκέφτεσαι μόνο εσυ...κρατα γερά γιατί το πρώτο ουά που ακούς είναι εκεί που ξεχνάς ποιος είσαι και τι κάνεις ...χαχαχα....Ναι εμείς δώσαμε κάτι λίγο γενικά σε όσες μας βοήθησαν αρκετά ..δύο τρεις ήταν μην φανταστείς ..αλλά ναι συνήθως η πρώτη μαία που δίνει το παιδί στον μπαμπά ,της δίνεις ότι θέλεις ..

15 ώρες πρίν, Roulaa@ είπε:

Κ συνεχίζεις κ εσύ κανονικό γάλα? Όχι υποαλλεργικό ε? Ναι έτσι μ είπε κ εμένα γενικά θα είχε γκρίνια κ σε όλα τα γεύματα. Θα δούμε πως θα πάει θα τον παρατηρήσω καλύτερα. Σου τρώει ποσότητα? Εμενα 120γρ το περισσότερο ανά 3 4 ώρες. Σήμερα 2 μηνων

Πίναμε το ΝΑΝ ΗΑ υποαλεργικο της έπεφτε πολύ βαρύ είχα μεγάλο θέμα και πήραμε το ΗΙΡΡ  1 αρκετά καλύτερα μπορώ να πω θέλει αρκετά ρεξιματα στα 120ml της έκανα 3 ρεξιματα...Τωρα πίνουμε ανάλογα η 150 η 120 μπορεί και λιγότερο σδ κάποια γεύματα...να ρωτήσεις τον παιδίατρο σου πόσο πρέπει να πίνει την ημέρα πάει με τα κιλά νομίζω 

16 ώρες πρίν, Dimitra93 είπε:

Και εγω την έχω στην κούνια μόνο το βράδυ και την μέρα κοιμάται στο καρότσι μου είχαν πει για την φωλιά ότι δεν πολύ βολεύει και έτσι δεν την πήρα ενώ την είχα στο μυαλό μου να την πάρω...σε λίγο καιρό λογικά θα βάλουμε τα πάρκοκρεβάτα νομίζω μπορούν να κοιμηθούν εκεί. 

4 ώρες πρίν, Penny28 είπε:

Πίναμε το ΝΑΝ ΗΑ υποαλεργικο της έπεφτε πολύ βαρύ είχα μεγάλο θέμα και πήραμε το ΗΙΡΡ  1 αρκετά καλύτερα μπορώ να πω θέλει αρκετά ρεξιματα στα 120ml της έκανα 3 ρεξιματα...Τωρα πίνουμε ανάλογα η 150 η 120 μπορεί και λιγότερο σδ κάποια γεύματα...να ρωτήσεις τον παιδίατρο σου πόσο πρέπει να πίνει την ημέρα πάει με τα κιλά νομίζω 

Ναι με τα κιλά πάει. Ποτέ δεν ήπιε όσο πρέπει το 24ωρο. Πάντα λιγότερο. Θα το αλλάξω κ εγω σε ΗΑ μήπως μ πιει περισσότερο 

Κορίτσια, νομίζω ότι έχω πάθει ψυχολογικό με τις πάνες. 
Τις κοιτάω εξονυχιστικά κάθε μέρα και τρέμω μόλις δω κάτι παράξενο :roll:
Είμαι η μόνη; Τρέμω μήπως δω βλέννα ή αίμα! Ίσως φταίνε και οι ομάδες στο Facebook. Έχω τρελάνει τον άντρα μου εντωμεταξύ.
Λόγω ξένου είναι πλέον πρασινωπές και κίτρινες σκούρες. ΑΝ κάπου αλλάζει η σύσταση ή το χρώμα, φρικάρω. 
Ξέρει καμία αν υπάρξει πρόβλημα αλλεργίας σε αυτά που τρώω αν θα φανεί κατευθείαν;

Διαφημίσεις

15 ώρες πρίν, itsathina είπε:

Κορίτσια, νομίζω ότι έχω πάθει ψυχολογικό με τις πάνες. 
Τις κοιτάω εξονυχιστικά κάθε μέρα και τρέμω μόλις δω κάτι παράξενο :roll:
Είμαι η μόνη; Τρέμω μήπως δω βλέννα ή αίμα! Ίσως φταίνε και οι ομάδες στο Facebook. Έχω τρελάνει τον άντρα μου εντωμεταξύ.
Λόγω ξένου είναι πλέον πρασινωπές και κίτρινες σκούρες. ΑΝ κάπου αλλάζει η σύσταση ή το χρώμα, φρικάρω. 
Ξέρει καμία αν υπάρξει πρόβλημα αλλεργίας σε αυτά που τρώω αν θα φανεί κατευθείαν;

Κορίτσι μου εμείς αν δε κάνω εμείς είμαστε κ σε άλλο φόρουμ αλλά ας σε ρωτήσω εδώ το ίδιο είναι μήπως ξέρει κ άλλη κάποια κοπέλα. Σήμερα 3ο γεύμα με υποαλλεργικό ha κ έκανε πράσινα κακα εκεί που έκανε κίτρινα. Σ είπε παιδίατρος ότι είναι φυσιολογικό αυτό απ το υποαλλεργικό γάλα?

Όσο για το ποτε φαίνεται η αλλεργία νομίζω την 3η μέρα αν θυμαμαι από τη μεγάλη μου που θήλαζα αποκλειστικά. Κ σε αυτά τα μωράκια του θηλασμού δεν είναι συγκεκριμένα τα κακά τους είναι ανάλογα κ το τι τρώει η μαμα

2 ώρες πρίν, Roulaa@ είπε:

Σήμερα 3ο γεύμα με υποαλλεργικό ha κ έκανε πράσινα κακα εκεί που έκανε κίτρινα. Σ είπε παιδίατρος ότι είναι φυσιολογικό αυτό απ το υποαλλεργικό γάλα?

Ναι, είμαστε και στο άλλο! Είναι απόλυτα φυσιολογικό! Μην ανησυχείς καθόλου. Εμένα μου είχε πει με το που μου το έδωσε ότι θα πρασινίσουν.
Πλέον είναι πράσινα! Στο ήπιε ευχάριστα;

πρίν από 26 λεπτά , itsathina είπε:

Ναι, είμαστε και στο άλλο! Είναι απόλυτα φυσιολογικό! Μην ανησυχείς καθόλου. Εμένα μου είχε πει με το που μου το έδωσε ότι θα πρασινίσουν.
Πλέον είναι πράσινα! Στο ήπιε ευχάριστα;

Το βράδυ είχε πολύ γκρίνια κ χθες έκλαψε αλλα λίγο. Σήμερα θα δω. Δε ρώτησα τον δικό μου παιδίατρο για να το αγοράσω κ ειπα να δω πρώτα πως θα πάει κ μετά να τον πάρω να του πω ότι άλλαξα κ αγχώθηκα με τα κακά. Αλλά αφού σ είπε εσένα τότε οκ. Απλά θυμήθηκα ότι μ είχαν πει τα αποκλειστικα θηλαζοντα μωρά αν κάνουν πράσινα κακά είναι αλλεργία 

πρίν από 44 λεπτά , Roulaa@ είπε:

Το βράδυ είχε πολύ γκρίνια κ χθες έκλαψε αλλα λίγο. Σήμερα θα δω. Δε ρώτησα τον δικό μου παιδίατρο για να το αγοράσω κ ειπα να δω πρώτα πως θα πάει κ μετά να τον πάρω να του πω ότι άλλαξα κ αγχώθηκα με τα κακά. Αλλά αφού σ είπε εσένα τότε οκ. Απλά θυμήθηκα ότι μ είχαν πει τα αποκλειστικα θηλαζοντα μωρά αν κάνουν πράσινα κακά είναι αλλεργία 

Όχι, καμία σχέση με αυτά που κάνουν μεικτή. Τώρα έτσι θα είναι από εδώ και μπρος και επίσης ίσως γίνουν και πιο αραιά και δύσοσμα. Εμένα επίσης ελάττωσε τις κενώσεις της, πλέον κάνει μια φορά την ημέρα max δυο.. αλλά αυτό είναι στο κάθε μωρό. Το αναφέρω για να μην παραξενευτείς αν σου τύχει. Απόλυτα φυσιολογικά όλα! Δώστου λίγο χρόνο μόνο! Δε δείχνει από την πρώτη μέρα! 

On 17/12/2021 at 7:09 ΜΜ, depifish είπε:

Περαστικα στη μανουλα σου κοριτσι μου! Πολυ δυσκολο αυτο που περνας, και ξερω οτι η καθε βοηθεια ειναι υπερπολυτιμη αν την εχεις! Και οσο για τα κλαματα... ασε... Εμεις 2.5 μηνων και μερα παρα μερα κλαιω και δεν μπορω να διαχειρηστω με τιποτα τις αποτυχιες με το θηλασμο και που δεν τα καταφερνουμε. Τις προαλλες εκανα ενα ασχημο ξεσπασμα στον αντρα μου, επειδη γενικα ειναι ξερολας και εχει αποψη και για το θηλασμο! Μου λεγε κατι κουλαμαρες και δεν αντεξα, ενοιωθα οτι μου ακυρωνε ολη την προσπαθεια που κανω και ολες τις συμβουλες που μου χει δωσει η συμβουλος θηλασμουν γιατι αυτος ξερει καλυτερα... Και μονο που ειναι αντρας δεν μπορει να ξερει! Δεν εχει καν βυζια που μπορουν να βγαλουν γαλα! Ελεος δηλαδη...  Ειναι απολυτα δικαιολογημενο να αισθανεσαι ετσι, ποσο μαλλον οταν περνας και κατι τετοιο... Και μπραβο σου που βρισκεις δυναμη και θα τα καταφερεις!!!  

Κοριτισα εσεις που θηλαζετε αποκλειστικα και εσεις που εχετε εδραιωσει το θηλασμο, οι θηλες σας εχουν αλλαξει; Γινονται δηλαση καποια.στιγμη σκληρες και μεγαλες; Γιατι εμενα ειναι ακομα μικρες, ροζ και μαλακες, με πονανε ευκολα ακομα και ηδη η μια ειναι ακομα ψιλοερεθισμενη και νοιωθω κατι τσιμπιες, και αναρωτιεμαι μηπως και αυτο δυσκολευει το μωρο να πιασει τωρα που ειναι πλεον 2.5 μηνων, και αν ποτε προκειται να γινουν πιο ανθεκτικες... 

Σε ευχαριστώ πολύ κορίτσι μου! Όντως είναι δύσκολο Γτ κ η κατάσταση της μητέρας μου με στεναχωρεί πολύ! Κ γω χθες είχα ξεσπάσματα κ φώναξα στον άντρα μου Γτ κ μένα ο μικρος υπάρχουν στιγμές που κάνει τα κουλά του μέχρι να πιασει τη θηλη κ γενικά δν είναι εύκολος ο θηλασμός. Κ όταν τα κάνει αυτά εγώ στεναχωριέμαι κ χάνω την υπομονή μου κ αρχίζω κ κλαίω. Καταλαβαίνω τι περνάς κ άσε τον άντρα σου να κάνει τον ξερόλα .Πες του ότι δν είναι καθόλου εύκολο κ ότι δν φταις Εσυ! Καλά κανείς μ προσπαθείς κ δν τα παρατάς , κ γω το ίδιο κάνω ,αλλά υπάσχουν στιγμές που από τα νεύρα μου επειδή το μωρό δν την πιάνει καλά του φωνάζω κ λέω πως αν είναι να είμαι χάλια ψυχολογικά κ να φωνάζω στο παιδί θα δωσω ξένο . Κ το έκανα να σου πω δυο φορες Γτ δν άντεχα κ από το να μην φάει είπα θα δωσω. Παντως κ σε μένα οι θηλες ακόμα ροζ ειναη κ κάποιες φορες με πονάνε . 35 ημερών είμαστε σήμερα. Τι να πω δν ξέρω αν εδραιώθηκε ο θηλασμός! 

On 17/12/2021 at 10:51 ΜΜ, anoulious είπε:

Όπως είπες είναι δίπλα δύσκολο! Καλά αυτό με την κοιλιτσα με είχε πιασει κ μένα. Θυμαμαι λίγο πριν γεννήσω είχα μια μελαγχολία που θα έφευγε η κοιλιτσα ,αλλά όταν άκουσα το κλάματακι του μικρού ένιωσα τη μεγαλύτερη ευτυχια κ ούτε που με ένοιαζε μετά ! 

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...