Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• Just now, Ρούλα87 είπε:

Καλά κάνεις κ τους εμπιστεύεσαι αν δεν τους εμπιστευόσουν δεν νομίζω να έκανες κάτι.καλα είναι να κάνεις μια ερώτηση κ αυτοί μετά θα σου απαντήσουν κ θα δεις γιατί έβαλαν την άλλη.οτι κ να σου πουν εγώ σου εύχομαι καλη επιτυχία.

Σ ευχαριστώ πολύ κορίτσι μου δεν ξέρω σ τι φάση είσαι και εγώ σου εύχομαι τα καλύτερα 

Καλές γιορτές με υγεία 

Μανουλες Οκτωβρίου 2021!!

Recommended Posts

Κορίτσια έχει τύχει σε καμία πονόδοντος ξέρετε τι μπορούμε να πάρουμε ? Με πονάει εδώ και ώρες συνεχόμενα το νεύρο ενως δοντιού από την ώρα που έφαγα πρωινό και δεν λέει να σταματήσει επερνα τον οδοντίατρο μου αλλά δεν απαντάει κοντεύω να σκάσω !!

@Deppybach Ναι και μια φίλη μου που έκανε εξωσωματική ο γιατρός της είπε να είναι σε ακινησία στην αρχή και μετά μόνο να μαγειρεύει να μην κάνει τίποτα αλλο ίσως διαφέρουν η εξωσωματική από την αυτόματη σύλληψη...

• Μου αρέσει 1

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 5,1k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Just now, Flolipop είπε:

Ευχαριστώ ! Μακαρι να ήμουν κοντα στην αυχενική... έχω δρόμο ακόμα. Σήμερα μπήκα στην 8η εβδομάδα. Εσυ;

Μακαρι να μπορούσα να ηρεμήσω.. μου έχουν συμβεί πολλά. Ελπίζω αυτήν την φορά να πάνε όλα καλά. 

Μην αγχώνεσαι...όσο μπορείς!!! Όλα θα πάνε καλά!!! Εσύ συνέχισε να προσέχεις κ να κάνεις όσα πρέπει..

Just now, Brigitt είπε:

Κορίτσια έχει τύχει σε καμία πονόδοντος ξέρετε τι μπορούμε να πάρουμε ? Με πονάει εδώ και ώρες συνεχόμενα το νεύρο ενως δοντιού από την ώρα που έφαγα πρωινό και δεν λέει να σταματήσει επερνα τον οδοντίατρο μου αλλά δεν απαντάει κοντεύω να σκάσω !!

@Deppybach Ναι και μια φίλη μου που έκανε εξωσωματική ο γιατρός της είπε να είναι σε ακινησία στην αρχή και μετά μόνο να μαγειρεύει να μην κάνει τίποτα αλλο ίσως διαφέρουν η εξωσωματική από την αυτόματη σύλληψη...

Νομίζω πως ντεπον ή παναντολ μόνο μπορεί να πάρουμε . Παρακεταμόλη δηλαδη...αλλά καλύτερα να ρωτήσεις τον γιατρό σου!! Δε μου έχει τύχει μέχρι στιγμής! Εκλεισα την 10η προχθές. 

Just now, Deppybach είπε:

Μην αγχώνεσαι...όσο μπορείς!!! Όλα θα πάνε καλά!!! Εσύ συνέχισε να προσέχεις κ να κάνεις όσα πρέπει..

Νομίζω πως ντεπον ή παναντολ μόνο μπορεί να πάρουμε . Παρακεταμόλη δηλαδη...αλλά καλύτερα να ρωτήσεις τον γιατρό σου!! Δε μου έχει τύχει μέχρι στιγμής! Εκλεισα την 10η προχθές. 

Πήρα ντεπον δεν μου έκανε εντελώς τίποτα δυστυχώς και έχω πεθάνει στον πόνο !!

• Μπερδεμένη/-ος 1

18 minutes ago, Brigitt said:

Βρε παιδί μου εγώ τώρα ρώτησα από την άποψη γιατρου γιατί να λέει αλλά ο ένας γιατρός και άλλα ο άλλος γιατρός μόνο και μόνο για αυτό το λόγο το ότι είναι δική σου επιλογή είναι καθαρά κατανοητό και γω μαζί σου αν έτσι νιώθεις ασφαλής εννοείται αυτό !

Εμένα ο γιατρός μου μου είπε ξάπλα και ξεκούραση από την ημέρα νομίζω την 8η μετά την εμβρυομεταφορά που είδα αίμα. Όταν πήγα για τον υπέρηχο, τον ρώτησα ξανά, τί κάνω από εδώ και πέρα και μου είπε να συνεχίσω να είμαι ξάπλα. Δεν το ακολουθώ ακριβώς γιατί μέσα στο σπίτι έχουμε σκάλες, τις οποίες ανεβοκατεβαίνω καμία 15αριά φορές μέσα στην ημέρα. Επίσης, όταν αισθάνομαι ξεκούραστη, θα κάνω και ένα μαγείρεμα, αλλά δεν το κάνω κάθε ημέρα. Τις δουλειές του σπιτιού τις έχει αναλάβει ο σύζυγος, καθώς και τις βόλτες του αγαπημένου μας τετράποδου.

Βέβαια, έχω και εγώ ιστορικό παλίνδρομων κυήσεων, και εξωμητρίων και μετά από αυτά, έχω πολύ παίδεμα με εξωσωματικές όπως αρκετές κοπέλες, οπότε, προτιμώ να είμαι συγκρατημένη και να μην κάνω σαν να μου ήρθαν όλα εύκολα. Στην πρώτη φυσιολογική μου σύλληψη, συνέχισα το γυμναστήριο, θεωρούσα ότι το σώμα μου μπορεί να το υποστηρίξει. Είδα αιματάκι, το αγνόησα και αργότερα ήρθε και η αποβολή...Μπορεί να ήταν να φύγει και να έφυγε. Τώρα όμως, εφόσον και ο γιατρός μου συνέστησε ξεκούραση, προσπαθώ να ακολουθήσω τις οδηγίες του. Αν μη τι άλλο, τουλάχιστον, αν γίνει κάτι κακό, να μην έχω ενοχές.

Ο προηγούμενος γιατρός, ο οποίος μας συμπεριφέρθηκε πολύ αδιάφορα, ο Ζερβ στο Ιασώ Institute of Life, μετά την εμβρυομεταφορά, όταν τον ρώτησα ποιά είναι η γραμμή του, τί θέλει να προσέχω, μου είπε τίποτα, να τα κάνω όλα, και να ανεβαίνω σκάλες, και να τρώω σούσι (που το λατρεύω, αλλά έλεος!!) και να πάω διακοπές, και να βγω για τρέξιμο. 0 η χοριακή, παρόλο που ήμουν συγκρατημένη. 

• Μου αρέσει 1

Just now, Andri M είπε:

Εμένα ο γιατρός μου μου είπε ξάπλα και ξεκούραση από την ημέρα νομίζω την 8η μετά την εμβρυομεταφορά που είδα αίμα. Όταν πήγα για τον υπέρηχο, τον ρώτησα ξανά, τί κάνω από εδώ και πέρα και μου είπε να συνεχίσω να είμαι ξάπλα. Δεν το ακολουθώ ακριβώς γιατί μέσα στο σπίτι έχουμε σκάλες, τις οποίες ανεβοκατεβαίνω καμία 15αριά φορές μέσα στην ημέρα. Επίσης, όταν αισθάνομαι ξεκούραστη, θα κάνω και ένα μαγείρεμα, αλλά δεν το κάνω κάθε ημέρα. Τις δουλειές του σπιτιού τις έχει αναλάβει ο σύζυγος, καθώς και τις βόλτες του αγαπημένου μας τετράποδου.

Βέβαια, έχω και εγώ ιστορικό παλίνδρομων κυήσεων, και εξωμητρίων και μετά από αυτά, έχω πολύ παίδεμα με εξωσωματικές όπως αρκετές κοπέλες, οπότε, προτιμώ να είμαι συγκρατημένη και να μην κάνω σαν να μου ήρθαν όλα εύκολα. Στην πρώτη φυσιολογική μου σύλληψη, συνέχισα το γυμναστήριο, θεωρούσα ότι το σώμα μου μπορεί να το υποστηρίξει. Είδα αιματάκι, το αγνόησα και αργότερα ήρθε και η αποβολή...Μπορεί να ήταν να φύγει και να έφυγε. Τώρα όμως, εφόσον και ο γιατρός μου συνέστησε ξεκούραση, προσπαθώ να ακολουθήσω τις οδηγίες του. Αν μη τι άλλο, τουλάχιστον, αν γίνει κάτι κακό, να μην έχω ενοχές.

Ο προηγούμενος γιατρός, ο οποίος μας συμπεριφέρθηκε πολύ αδιάφορα, ο Ζερβ στο Ιασώ Institute of Life, μετά την εμβρυομεταφορά, όταν τον ρώτησα ποιά είναι η γραμμή του, τί θέλει να προσέχω, μου είπε τίποτα, να τα κάνω όλα, και να ανεβαίνω σκάλες, και να τρώω σούσι (που το λατρεύω, αλλά έλεος!!) και να πάω διακοπές, και να βγω για τρέξιμο. 0 η χοριακή, παρόλο που ήμουν συγκρατημένη. 

Σου εύχομαι αυτή τη φορά να τα καταφέρεις και να έχεις το μωρό σου στην αγκαλιά σου !!

• Μου αρέσει 1

Διαφημίσεις

45 minutes ago, Dimitra93 said:

Τώρα έχω σε δεκαπέντε μέρες πάλι....και μετά είναι η αυχενική...αχ και αυτή η αναμονη πια....αν μπορούσα θα πήγαινα κάθε μέρα...χαχχαχα

Κ εγώ είμαι από εξωσωματική και πέρασαν πέντε χρόνια για να φτάσω ως εδώ....αλλά το θέμα του γιατρού Μ δεν είναι αυτό...είναι ότι μένω στον δεύτερο χωρίς ασανσέρ και εμένα ο γιατρός Μ δεν θέλει σκάλες καθόλου όποτε μένω στο σπίτι...ειχα και στην αρχή τα καφέ και έτσι Μ είπε ξεκούραση όσο μπορείς γτ το σώμα ξεκουράζεται δύσκολα όσο καλά και αν νιώθεις εσύ...αυτά ήταν τα λόγια του...

Κουράγιο! 15 ημέρες....Μήπως να αγοράζαμε έναν οικιακό υπέρηχο βρε κορίτσια?????? Χαχαχαχα!

Διαφημίσεις

22 ώρες πρίν, Brigitt είπε:

Ρε κορίτσια να ρωτήσω κάτι (χωρίς παρεξήγηση) γιατί πολλές λέτε πως δεν κάνετε πολλά πράγματα πως είστε συνέχεια  ξαπλωμένες και γω δεν μπορώ να το καταλάβω αυτό έχετε μήπως κάποιο πρόβλημα ? Τότε κατανοητο .. Απλά ρωτάω γιατί εμένα ο γιατρός μου μου είπε τελείως αντίθετα πράγματα και ο γιατρός στην πρώτη εγκυμοσύνη και τώρα στην δεύτερη να γυμνάζομαι ελεύθερα απλά να μην λαχανιαζω λόγω του ότι δεν θα οξυγόνωνεται καλά το έμβρυο και να συνεχίσω την καθημερινότητα μου και πώς και ξάπλα να είμαι όλη μερα στο πρώτο τρίμηνο αν υπάρχει χρωμοσώμικη ανωμαλία ο οργανισμός θα αποβάλει το έμβρυο ακόμα και αν είμαι σε ακινησία (συγκεκριμένα μου είπε και μπατζινγκ τζαμπινγκ να κάνω το έμβρυο είναι εμφυτευμενο δεν πάει πουθενα) και πως από το δεύτερο τρίμηνο και μετά αν υπάρξουν κάποια συγκεκριμένα προβλήματα στην κύηση οι γιατροί μπορεί να σου πουν να είσαι ξάπλα όλη μέρα σε ακινησία .... Ρωτάω απλά γιατί μου κάνει εντύπωση τόσο διαφορετικές απόψεις γιατρών ...

Ακριβώς τα ίδια πράγματα μου είπε κ εμένα όταν είδα το αίμα και εγώ νόμιζα ότι πρέπει να είμαι όλη μέρα ξάπλα ,πραγμα αδιανόητο γιατί κ ψυχολογικά δεν βοηθούσε ,ακριβώς τ ίδιο μου είπε κ εμένα η μήτρα αν θέλει να το κρατήσει θα το κρατήσει είτε καθήσω ξάπλα είτε περπατάω 

20 ώρες πρίν, Brigitt είπε:

Εκτός από depon  όλα τα υπόλοιπα πρέπει να ρωτήσεις τον γιατρό σου!!!Καλύτερα να πας σύντομα στον οδοντίατρο γιατί μπορεί να σε πιάσει τρελός πόνος που να μην σταματάει το είχα πάθει και κατέληξα σε απονεύρωση

• Μου αρέσει 2

1 ώρα πρίν, Μπισκοτακι27 είπε:

Καλησπερα κοριτσια! Μηπως γνωρίζει καποια κοπελα καποιον γιατρο στη θεσσαλονικη που να κανει εγχυσεις ενδομητρίου ;;

Καλησπέρα κορίτσι μου,  εγώ γνωρίζω στην Αθήνα.. για το συγκεκριμένο θέμα.. αν χρειαστείς κάτι μου λες !! 

Κορίτσια εμείς πήγαμε σήμερα στο γιατρό,  είναι Όλα τέλεια μας είπε!!! Καλέ αυτό έχει κιόλας χεράκια και ποδαράκια!!  Είμαι τελικά στην 11η εβδομάδα και κλείσαμε και την Αυχενική διαφάνεια για 6/4 !! Εσείς που είχατε σήμερα κορίτσια, πήγατε??

• Μου αρέσει 4

Just now, Tina90 είπε:

Καλησπέρα κορίτσι μου,  εγώ γνωρίζω στην Αθήνα.. για το συγκεκριμένο θέμα.. αν χρειαστείς κάτι μου λες !! 

Κορίτσια εμείς πήγαμε σήμερα στο γιατρό,  είναι Όλα τέλεια μας είπε!!! Καλέ αυτό έχει κιόλας χεράκια και ποδαράκια!!  Είμαι τελικά στην 11η εβδομάδα και κλείσαμε και την Αυχενική διαφάνεια για 6/4 !! Εσείς που είχατε σήμερα κορίτσια, πήγατε??

Μπράβο πολύ χαίρομαι! Με το καλο μέσα από την καρδιά μου.

22 ώρες πρίν, Brigitt είπε:

Στον οδοντίατρο κατευθείαν να σου λύσει το πρόβλημα και να ταλαιπωρηθείς όσο τον δυνατόν λιγότερο! Η παρακεταμόλη στον πονόδοντο δεν κάνει τίποτα...

• Μου αρέσει 2
  • Ευχαριστώ 1

Τα δικά μου νέα δεν είναι τόσο καλά :-( Είδαν ότι το εμβρυακι μου έχει αυξημενους παλμους και ότι η μορφολογια του ανησύχησε το γιατρό. Μου είπε ότι είναι 50-50 αν θα προχωρήσει η κυηση. Αύριο μου είπε να ξαναπάω, ειδοποιησε έναν άλλο γιατρό που ειδικεύεται στους υπερηχους για να είναι σίγουρος. Δε ξέρω, με έχει πιάσει απαισιοδοξια.. Κρίμα, άλλη μια φορά μου παίρνουν τον κόσμο όλο..  Προσευχομαι να κάνουν λάθος αλλά δεν εθελοτυφλω.. Έχω μάθει να βλέπω πίσω από τα λόγια των γιατρών..

• Λυπημένη/-ος 8

Just now, FAITH** said:

Τα δικά μου νέα δεν είναι τόσο καλά :-( Είδαν ότι το εμβρυακι μου έχει αυξημενους παλμους και ότι η μορφολογια του ανησύχησε το γιατρό. Μου είπε ότι είναι 50-50 αν θα προχωρήσει η κυηση. Αύριο μου είπε να ξαναπάω, ειδοποιησε έναν άλλο γιατρό που ειδικεύεται στους υπερηχους για να είναι σίγουρος. Δε ξέρω, με έχει πιάσει απαισιοδοξια.. Κρίμα, άλλη μια φορά μου παίρνουν τον κόσμο όλο..  Προσευχομαι να κάνουν λάθος αλλά δεν εθελοτυφλω.. Έχω μάθει να βλέπω πίσω από τα λόγια των γιατρών..

Αχ κοριτσάκι μου....ας ευχηθούμε να βγει λάθος ο γιατρός......Σου στέλνω μιά μεγάλη και ζεστή αγκαλιά!!!

• Ευχαριστώ 1

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...