Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 1 hour ago, MK2012 είπε:

Κορίτσια καλημέρα και χρόνια πολλά ! Απ’οτι θυμάμαι είχα διαβάσει κατά καιρούς καλά λόγια για τον Τσιρι***η εδώ. Online διαβάζω τα χειρότερα (όχι πως πιστεύω τόσο τις κριτικές σε τέτοιες περιπτώσεις απλά θέλω να σιγουρευτώ πριν κλείσω ραντεβού μαζί του)

Μην χάσεις τον χρόνο σου Κ τα λεφτά σου να δεις όλους τους γιατρούς που έχουν ακουστεί κατά καιρούς . Νομίζω ότι ήδη έχεις κλείσει ραντεβού με αρκετούς από αυτούς . Δεν νομίζω ότι θα σου προσφέρουν κάτι τρομερο σε αυτά που ήδη έχεις ακούσει Κ ξέρεις. Το θέμα είναι να δοκιμάσετε διάφορες μεθόδους μήπως κάνετε καμία βλαστοκυστη παραπάνω Κ ίσως αυτό έχει να κάνει πιο πολύ με το έμβρυολογικό Κ όχι με τον γιατρό γιατί από ότι φαίνετε ωάρια παράγεις στους φυσικούς. Πιο πολύ εστίασε να κάνεις εξετάσεις που δεν έχεις κάνει Κ να βελτιώσεις πράγματα στην καθημερινότητά σου που ίσως βοηθήσουν .

Μανουλες Οκτωβρίου 2021!!

Recommended Posts

21 ώρες πρίν, itsathina είπε:

Οι μπουνίτσες και τα σάλια είναι άσχετο με την παλινδρόμηση! 
Θα κάνουμε υπερηχογράφημα για γαστροοισοφαγική παλινδρόμηση για να δω αν όντως έχει (αν και έχει, το είπε και ο παιδίατρος), σε τι βαθμό και πόσο παραμένει γάλα στον οισοφάγο.
Έχω την εντύπωση πως έχει κρυφή γοπ, γιατί πολλές φορές μετά το φαγητό την ακούω που της ανεβαίνουν υγρά στο λαρυγγάκι της και τα ξανακαταπίνει (παρόλο που την έχω σε ανάκληση),
πολλές φορές πνίγεται από αυτό (αν και τώρα με το υποαλλεργικό έχει ελαττωθεί αυτό). Έκανε γεύματα μικρά και συχνά από επιλογή.
Ίσως οφειλόταν σε μεγάλο βαθμό στην αλλεργία στο αγελαδινό, γιατί τότε τα συμπτώματα ήταν στο peak τους.
Έσπρωχνε το μπιμπερό, ήθελε μόνο να είναι στο στήθος, έκλαιγε όταν έπινε γάλα, πνιγόταν και κατά τη διάρκεια του ταΐσματος και ακόμα μερικές φορές.
Με το αγελαδινό, ΔΕΝ κοιμόταν καθόλου το μωρό, λίγο στο ριλάξ όρθιο. Την διέλυσε!

Και εμένα με ανχωνει το θέμα παλινδρόμησης!!!!Ο μπέμπης μου 49 ημερών μετά από κάθε γεύμα έχει γκρίνια μου κάνει την πλάτη πίσω  μέχρι να ρεφτη τώρα τελευταία αρχίζει να βγάζει κ γουλιες και παρόλο που έχει ρεφτη μπορεί να ξανά ρεφτει κ μετά από 1,2 ώρες.

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 5,1k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

14 ώρες πρίν, Roulaa@ είπε:

Σε ευχαριστώ πολύ!! Δε δυσφορει δε κάνει κάτι απλά με το στόμα ακούγεται να παίζει. Αν ανέβαινε το γάλα πάνω φαντάζομαι θα το άκουγα. Ανάσκελα κοιμάται με γυρισμένο το κεφαλάκι πότε απ τη μία πότε απ την αλλη

Θα το καταλάβαινες σίγουρα! Όταν ανεβαίνει ακούγεται σα να καταπίνει.

πρίν από 35 λεπτά , βιολετα3 είπε:

Και εμένα με ανχωνει το θέμα παλινδρόμησης!!!!Ο μπέμπης μου 49 ημερών μετά από κάθε γεύμα έχει γκρίνια μου κάνει την πλάτη πίσω  μέχρι να ρεφτη τώρα τελευταία αρχίζει να βγάζει κ γουλιες και παρόλο που έχει ρεφτη μπορεί να ξανά ρεφτει κ μετά από 1,2 ώρες.

Όλες μας αγχώνει! Κοιμάμαι με το ένα μάτι ανοιχτό!
Όλα τα μωράκια έχουν παλινδρόμηση, μην ανησυχείς. Πάνω κάτω όλα τα συμπτώματα που αναφέρουμε βασικά, τα έχουν όλα!
Το ότι κάνει την πλάτη τοξάκι και γκρινιάζει είναι ένα φανερό σύμπτωμα ότι του ανεβαίνει γαλατάκι, νομίζω τα πιάνει κάτι σαν καούρα.
Αλλά κράτα τον όρθιο αρκετή ώρα μετά το φαγητό και ρεύε τον καλά! Εξάλλου δεν υπάρχει «θεραπεία».
Εμένα από όταν ξεκίνησα το υποαλλεργικό σταμάτησε εντελώς τις γουλιές, αλλά ακόμα πολλές φορές μπορεί να ρευτεί και 1ω μετά το φαγητό ας πούμε!

• Μου αρέσει 1
  • Ευχαριστώ 1

πρίν από 30 λεπτά , Roulaa@ είπε:

Κορίτσια τρώνε κ εσάς τα χέρια τους? Ενώ δε δέχεται αλλο να φάει μόλις τον βάζω στο ριλαξ τρώει τα χέρια του 

Εμένα ναι.. και πολλά σάλια! Τον δεύτερο μήνα της ζωής τα μωρά συνεχίζουν να έχουν έντονο αντανακλαστικό πιπιλίσματος. 
Tο κάνουν για παρηγοριά!!

• Μου αρέσει 2

2 ώρες πρίν, Roulaa@ είπε:

Κορίτσια τρώνε κ εσάς τα χέρια τους? Ενώ δε δέχεται αλλο να φάει μόλις τον βάζω στο ριλαξ τρώει τα χέρια του 

Και μένα συνέχεια...δεν είναι σημάδι πείνας θεωρώ...είναι καθαρά για πιπιλισμα η αρχίζουν τα ούλα και πριζονται...γτ μην σας φαίνεται παράξενο Μ είπε ο παιδίατρος...εμείς Δύο μηνών και μιας εβδομάδας,και είναι γεμάτη σαλια και όλο βάζει τα χέρια στο στόμα...μου είπε ότι δεν σημαίνει ότι θα βγάλει φυσικά τώρα δόντι αλλά όχι όμως ότι δεν μπορεί να αρχίσει το πρήξιμο και η φαγούρα...

• Μου αρέσει 2

Διαφημίσεις

14 ώρες πρίν, itsathina είπε:

Θα το καταλάβαινες σίγουρα! Όταν ανεβαίνει ακούγεται σα να καταπίνει.

Όλες μας αγχώνει! Κοιμάμαι με το ένα μάτι ανοιχτό!
Όλα τα μωράκια έχουν παλινδρόμηση, μην ανησυχείς. Πάνω κάτω όλα τα συμπτώματα που αναφέρουμε βασικά, τα έχουν όλα!
Το ότι κάνει την πλάτη τοξάκι και γκρινιάζει είναι ένα φανερό σύμπτωμα ότι του ανεβαίνει γαλατάκι, νομίζω τα πιάνει κάτι σαν καούρα.
Αλλά κράτα τον όρθιο αρκετή ώρα μετά το φαγητό και ρεύε τον καλά! Εξάλλου δεν υπάρχει «θεραπεία».
Εμένα από όταν ξεκίνησα το υποαλλεργικό σταμάτησε εντελώς τις γουλιές, αλλά ακόμα πολλές φορές μπορεί να ρευτεί και 1ω μετά το φαγητό ας πούμε!

Εγω να δεις πετάγομαι με το παραμικρό!!!Και εμένα μπορεί να έχει φάει πριν 1 ώρα και να ξανα ρευτει.Γουλιες βγάζει αλλά όχι ποσότητα και συνήθως όταν ρευετε

10 ώρες πρίν, Irisss είπε:

Καλημέρα! Ήθελα να σας ρωτήσω όσες κλεισατε τις 45 μέρες έχετε καταλάβει την εδραίωση του θηλασμού? Άλλαξε κάτι στο στηθος? 

Εμείς είμαστε 50 ημερών ,εμένα από πολύ νωρίς έχει εδραιωθεί και αυτό που άλλαξε είναι ότι δεν πρήζεται το στήθος ,είναι μαλακό ,θα πρέπει να έχει πολλές ώρες να φάει για να το νιώσω κάπως πιο πρησμένο

Κορίτσια καλησπέρα!!!Προσπαθώντας να φτιάξω μια ρουτίνα με τον μπέμπη κυρίως από το απόγευμα κ μετά κάπου έχω μπερδευτεί.Κανουμε κάθε βράδυ μπάνιο γύρω στις 8 μάλιστα πλέον το περιμένει κιόλας κ ξέρει ότι ήρθε η ώρα γιατί δείχνει ευχαριστήστει.το πρόβλημα είναι ότι το απόγευμα από τ 6 μέχρι κ την ώρα του μπάνιο έχει γενικά ανησυχια κ θέλει συνέχεια να είναι στο στήθος ,από της 7 μέχρι να έρθει η ώρα του μπάνιο δεν τον ταιζω γιατί λένε ότι πρέπει να χωνέψει κ μετά να κάνει μπάνιο ,με αποτέλεσμα να κλαίει να νυστάζει κ γενικά γίνεται ένα κακός χαμός μέχρι να τον κάνω μπάνιο.Και λέω τώρα μήπως το ταλαιπωρω κάθε μέρα με το μπάνιο ?Μήπως να κοιμηθεί εκείνη την ώρα που θέλει κ να κάνουμε πιο αργά μπάνιο ?Αλλά κ πόσο πιο αργά ?Εσείς γενικά τι ρουτίνα έχετε?

1 ώρα πρίν, βιολετα3 είπε:

Εμείς είμαστε 50 ημερών ,εμένα από πολύ νωρίς έχει εδραιωθεί και αυτό που άλλαξε είναι ότι δεν πρήζεται το στήθος ,είναι μαλακό ,θα πρέπει να έχει πολλές ώρες να φάει για να το νιώσω κάπως πιο πρησμένο

Κορίτσια καλησπέρα!!!Προσπαθώντας να φτιάξω μια ρουτίνα με τον μπέμπη κυρίως από το απόγευμα κ μετά κάπου έχω μπερδευτεί.Κανουμε κάθε βράδυ μπάνιο γύρω στις 8 μάλιστα πλέον το περιμένει κιόλας κ ξέρει ότι ήρθε η ώρα γιατί δείχνει ευχαριστήστει.το πρόβλημα είναι ότι το απόγευμα από τ 6 μέχρι κ την ώρα του μπάνιο έχει γενικά ανησυχια κ θέλει συνέχεια να είναι στο στήθος ,από της 7 μέχρι να έρθει η ώρα του μπάνιο δεν τον ταιζω γιατί λένε ότι πρέπει να χωνέψει κ μετά να κάνει μπάνιο ,με αποτέλεσμα να κλαίει να νυστάζει κ γενικά γίνεται ένα κακός χαμός μέχρι να τον κάνω μπάνιο.Και λέω τώρα μήπως το ταλαιπωρω κάθε μέρα με το μπάνιο ?Μήπως να κοιμηθεί εκείνη την ώρα που θέλει κ να κάνουμε πιο αργά μπάνιο ?Αλλά κ πόσο πιο αργά ?Εσείς γενικά τι ρουτίνα έχετε?

Τα ίδια ακριβώς είναι και μένα ενώ δεν θηλάζω τώρα...και πριν που θήλαζα για δύο μήνες το ίδιο ήταν και νόμιζα πως ήταν από την αλλεργία...από τις έξι μέχρι τις εννιά το ίδιο...νομίζω πως απλά το κάνουν όλα τα μωρά...όλες μου οι φίλες το ίδιο πράγμα μου λένε ..η απογευματινή γκρίνια...

Καλησπέρα εμάς μας είπε η παιδιατρος όχι μπάνιο κάθε μέρα κάθε 2 με 3 μέρες για το πεχα του δέρματος!

Έχω την κάνω μπάνιο πριν φάει το γεύμα της όταν ξυπνήσει δλδ για φαγητό και συνήθως το απόγευματακι η βραδάκι για να κοιμάται μετά ξεκούραστη εμείς είμαστε 2,5 μηνών τωρα πια αλλά από όταν γεννήθηκε έτσι το κάναμε...Δες το και εσύ πως είναι καλύτερα πως νιώθει πιο άνετα εγώ αν έχει γκρίνια το απόγευμα την κάνω βράδυ σιγά σιγά θα το βρεις το πρόγραμμά... 

Διαφημίσεις

Με το θέμα μπάνιο έχω μπερδευτεί! Άλλοι μου λένε κάθε μέρα, άλλοι μέρα παρά μέρα! Η μαία μου, μου είχε πει μέρα παρά μέρα!
Την πλένω κάθε μέρα μετά από κάθε αλλαγή πάνας, στην αρχή την έκανα και κάθε μέρα μπάνιο.. πλέον μπάνιο μέρα παρά μέρα.
Μέρες που είναι στην τσίτα και θέλω να την χαλαρώσω, την βάζω επίσης, άσχετα αν την έχω κάνει την προηγούμενη!
Γενικά, εσάς ποια είναι η ρουτίνα σας, πως την διατηρείτε; Αισθάνομαι ότι δυσκολεύομαι λίγο να έχω μια ρουτίνα με σταθερές ώρες, γιατί το μωρό δε τρώει σταθερά ωράρια.
Μπορεί να πεινάσει στις 2, μπορεί στις 3, μπορεί και στις 4 ώρες. Ανάλογα τα φεγγάρια της και πόσο έχει φάει πριν! Επιπλέον, τι ώρα κοιμούνται εσάς τη νύχτα; 

• Μου αρέσει 1

10 ώρες πρίν, itsathina είπε:

Με το θέμα μπάνιο έχω μπερδευτεί! Άλλοι μου λένε κάθε μέρα, άλλοι μέρα παρά μέρα! Η μαία μου, μου είχε πει μέρα παρά μέρα!
Την πλένω κάθε μέρα μετά από κάθε αλλαγή πάνας, στην αρχή την έκανα και κάθε μέρα μπάνιο.. πλέον μπάνιο μέρα παρά μέρα.
Μέρες που είναι στην τσίτα και θέλω να την χαλαρώσω, την βάζω επίσης, άσχετα αν την έχω κάνει την προηγούμενη!
Γενικά, εσάς ποια είναι η ρουτίνα σας, πως την διατηρείτε; Αισθάνομαι ότι δυσκολεύομαι λίγο να έχω μια ρουτίνα με σταθερές ώρες, γιατί το μωρό δε τρώει σταθερά ωράρια.
Μπορεί να πεινάσει στις 2, μπορεί στις 3, μπορεί και στις 4 ώρες. Ανάλογα τα φεγγάρια της και πόσο έχει φάει πριν! Επιπλέον, τι ώρα κοιμούνται εσάς τη νύχτα; 

Κ εγώ μέρα παρά μέρα τον κάνω μπάνιο. Γενικά ρουτίνα λένε μετά τους 4 μήνες ότι είναι δυνατόν να τη δεχτεί το μωρό. Εμενα είναι 2 σχεδόν τώρα κ το βράδυ το τελευταίο γεύμα του το δίνω μετα τις 10μιση συνήθως για να ξυπνήσει μόνο 1 φορά μέσα στη νύχτα. Στο τελευταίο γεύμα το δίνω στο σαλόνι βέβαια κ κλείνω τα φώτα κ έχω ένα αναμενο στη κουζίνα(ενιαίος χωρος) κ τα φωτάκια στο δέντρο μόνο κ αν δε κοιμηθεί στον ώμο όταν τον βάζω να ρευτει πάμε στο δωμάτιο λίγο αγκαλίτσα τον κρατάω παίρνουμε αγκαλιά κ τον φωτηνουλη κ κοιμάται κ αν είναι πολύ ανήσυχος παίρνει κ πιπίλα γιατί δε την θέλει παντα

• Μου αρέσει 1

14 ώρες πρίν, βιολετα3 είπε:

Αχ μακάρι να συμβεί άμεσα... Να σε ρωτήσω κάτι είχες διαφορά στις θηλές? Εμένα μου τις είχε τραυματίζει στην αρχή, τώρα είναι σαφώς καλύτερα δεν ποναω, αλλά κ παλι δεν έχουν επουλώσει τελείως ότι με ακουμπάει εκεί με πονάει... 

• Μου αρέσει 1

3 ώρες πρίν, Roulaa@ είπε:

Κ εγώ μέρα παρά μέρα τον κάνω μπάνιο. Γενικά ρουτίνα λένε μετά τους 4 μήνες ότι είναι δυνατόν να τη δεχτεί το μωρό. Εμενα είναι 2 σχεδόν τώρα κ το βράδυ το τελευταίο γεύμα του το δίνω μετα τις 10μιση συνήθως για να ξυπνήσει μόνο 1 φορά μέσα στη νύχτα. Στο τελευταίο γεύμα το δίνω στο σαλόνι βέβαια κ κλείνω τα φώτα κ έχω ένα αναμενο στη κουζίνα(ενιαίος χωρος) κ τα φωτάκια στο δέντρο μόνο κ αν δε κοιμηθεί στον ώμο όταν τον βάζω να ρευτει πάμε στο δωμάτιο λίγο αγκαλίτσα τον κρατάω παίρνουμε αγκαλιά κ τον φωτηνουλη κ κοιμάται κ αν είναι πολύ ανήσυχος παίρνει κ πιπίλα γιατί δε την θέλει παντα

Είσαι πολύ τυχερή.. εμείς μέχρι να κοιμηθεί έχουμε γκρίνια, τις περισσότερες φορές! Πάνω κάτω στο σπίτι και πιστολάκι!
Τις τελευταίες βδομάδες μου κοιμόταν 2-3 τη νύχτα και σηκωνόταν να φάει 7-8 και την κράταγα μαζί μου στο κρεβάτι και κοιμόταν και όποτε γκρίνιαζε, στήθος.
Αν δεν είμαι δίπλα της, δεν κοιμάται :roll: Πολλές φορές με το που την αφήνω ή σηκωθώ από δίπλα της, όσο και να νυστάζει θα ξυπνήσει! 

13 ώρες πρίν, itsathina είπε:

Εμένα βασικά μου είπε η μαία όπως αισθάνομαι εγώ ,αν μπορώ κάθε μέρα να τον κάνω .Εμένα του αρέσει χαλαρώνει.Σιγουρα την ημέρα δεν μπορείς να έχεις πρόγραμμα ακόμα ,αλλά για το βράδυ καλώ είναι να γίνει νωρίς.Εγω γύρω στις 8 και τον κάνω μπάνιο μόλις τελειώσουμε κλείνω τα φώτα κ είμαστε στο δωμάτιο δεν τον βγάζω πχ στο σαλόνι,γύρω στις 9με 9μιση έχει κοιμηθεί μετά θα ξυπνήσει 2,3 ανάλογα κ μετά 6,7 το πρωί.

Επίσης στα πολύ δύσκολα ανακάλυψα λευκό ήχο βροχής στο You tube του το βάζω και κοιμάται σε δευτερόλεπτα

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...