Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 1 λεπτό , kate82 είπε:

Σ ευχαριστώ πολύ κορίτσι μου δεν ξέρω σ τι φάση είσαι και εγώ σου εύχομαι τα καλύτερα 

Καλές γιορτές με υγεία 

Σε ευχαριστώ πολύ κ σε εσένα εύχομαι τα καλύτερα καλές γιορτές να έχεις.εγω έχω κάνει ένα γιο τον Μάρτιο κ η γιατρός μου είπε μετά το χρόνο να κάνω κ την επόμενη ετ.αρα σε κανα δίμηνο θα πρέπει να μιλήσω σιγά σιγά να δω πως κ πότε θα κάνουμε την επόμενη.

Μανουλες Οκτωβρίου 2021!!

Recommended Posts

Ρε κορίτσια να ρωτήσω κάτι (χωρίς παρεξήγηση) γιατί πολλές λέτε πως δεν κάνετε πολλά πράγματα πως είστε συνέχεια  ξαπλωμένες και γω δεν μπορώ να το καταλάβω αυτό έχετε μήπως κάποιο πρόβλημα ? Τότε κατανοητο .. Απλά ρωτάω γιατί εμένα ο γιατρός μου μου είπε τελείως αντίθετα πράγματα και ο γιατρός στην πρώτη εγκυμοσύνη και τώρα στην δεύτερη να γυμνάζομαι ελεύθερα απλά να μην λαχανιαζω λόγω του ότι δεν θα οξυγόνωνεται καλά το έμβρυο και να συνεχίσω την καθημερινότητα μου και πώς και ξάπλα να είμαι όλη μερα στο πρώτο τρίμηνο αν υπάρχει χρωμοσώμικη ανωμαλία ο οργανισμός θα αποβάλει το έμβρυο ακόμα και αν είμαι σε ακινησία (συγκεκριμένα μου είπε και μπατζινγκ τζαμπινγκ να κάνω το έμβρυο είναι εμφυτευμενο δεν πάει πουθενα) και πως από το δεύτερο τρίμηνο και μετά αν υπάρξουν κάποια συγκεκριμένα προβλήματα στην κύηση οι γιατροί μπορεί να σου πουν να είσαι ξάπλα όλη μέρα σε ακινησία .... Ρωτάω απλά γιατί μου κάνει εντύπωση τόσο διαφορετικές απόψεις γιατρών ...

• Μου αρέσει 1

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 5,1k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

@Brigitt όταν έχεις καει στο χυλο φυσας και το γιαούρτι! Στην πρώτη αποτυχημένη μου εγκυμοσύνη κάθισα μόνο τις δύο εβδομάδες της εμβρυομεταφορας και μετά την θετική χοριακή πήγα κανονικά για δουλειά.  Αισθάνομουν κούραση και πολλές φορές ήθελα να φύγω αλλά καταπιεζα τον εαυτό μου για να μην δώσω δικαιώματα.. Μετά την ατυχη έκβαση ορκιστηκα ότι για μένα προτεραιότητα την επόμενη φορά θα είχε το παιδί μου! Μπορεί να μην είχε να κάνει η αποβολή με αυτό αλλά έμεινε ψυχολογικό.. Επειδή άλλαξα δουλειά, ήμουν ξεκάθαρη από την αρχή. Είχα την επιλογή της τηλεργασιας οπότε με βολεψε μια χαρά.  Και ναι είμαι κοτουλα αρκετά. Μέχρι να περάσει το πρώτο τρίμηνο δεν θέλω να κυκλοφόρησω καθόλου. 

• Μου αρέσει 2

Just now, FAITH** είπε:

@Brigitt όταν έχεις καει στο χυλο φυσας και το γιαούρτι! Στην πρώτη αποτυχημένη μου εγκυμοσύνη κάθισα μόνο τις δύο εβδομάδες της εμβρυομεταφορας και μετά την θετική χοριακή πήγα κανονικά για δουλειά.  Αισθάνομουν κούραση και πολλές φορές ήθελα να φύγω αλλά καταπιεζα τον εαυτό μου για να μην δώσω δικαιώματα.. Μετά την ατυχη έκβαση ορκιστηκα ότι για μένα προτεραιότητα την επόμενη φορά θα είχε το παιδί μου! Μπορεί να μην είχε να κάνει η αποβολή με αυτό αλλά έμεινε ψυχολογικό.. Επειδή άλλαξα δουλειά, ήμουν ξεκάθαρη από την αρχή. Είχα την επιλογή της τηλεργασιας οπότε με βολεψε μια χαρά.  Και ναι είμαι κοτουλα αρκετά. Μέχρι να περάσει το πρώτο τρίμηνο δεν θέλω να κυκλοφόρησω καθόλου. 

Βρε παιδί μου εγώ τώρα ρώτησα από την άποψη γιατρου γιατί να λέει αλλά ο ένας γιατρός και άλλα ο άλλος γιατρός μόνο και μόνο για αυτό το λόγο το ότι είναι δική σου επιλογή είναι καθαρά κατανοητό και γω μαζί σου αν έτσι νιώθεις ασφαλής εννοείται αυτό !

Just now, Brigitt said:

Βρε παιδί μου εγώ τώρα ρώτησα από την άποψη γιατρου γιατί να λέει αλλά ο ένας γιατρός και άλλα ο άλλος γιατρός μόνο και μόνο για αυτό το λόγο το ότι είναι δική σου επιλογή είναι καθαρά κατανοητό και γω μαζί σου αν έτσι νιώθεις ασφαλής εννοείται αυτό !

Ο γιατρός μου δεν μου είπε να κάτσω σπίτι.. Από την στιγμή που η δουλειά μου είναι δουλειά γραφείου δεν μου είπε να σταματήσω. Εγώ το ήθελα και το κάνα.. Κι εκτός αυτού η μετακίνηση μου γίνεται με λεωφορεία οπότε δεν είναι και ότι καλύτερο να έρχομαι σε επαφή με το κοινό.  Μόνο σε αυτό μου επιστησε την προσοχή ο γιατρός μου. 

• Μου αρέσει 1

Just now, Andri M είπε:

Με το καλό ο αυριανός υπέρηχος! Θα δεις που όλα καλά θα είναι! Και εγώ αύριο έχω και ανυπομονώ! Από συμπτώματα, μόνο όταν κουράζομαι έχω κάτι τραβήγματα οριζόντια, μέσα από τον κόλπο. Μόλις ξαπλώνω, ηρεμεί. Έχω δει και εγώ λίγο αχνό ροζ, πριν λίγες ημέρες, μετά καφέ στο σκούπισμα αλλά δεν ενόχλησα καν τον γιατρό, γιατί δεν συνεχίστηκαν...Από τη μία σκέφτομαι μήπως έχει γίνει κάτι κακό, από την άλλη σκέφτομαι ότι αν όντως είχε γίνει κάτι, τότε θα είχα πολλά ύποπτα σημάδια και αυτό κάπως με καθησυχάζει. 

Μια χαρούλα είναι όλα κοριτσάκι μου! Πότε έχεις τον επόμενο υπέρηχο?

Τώρα έχω σε δεκαπέντε μέρες πάλι....και μετά είναι η αυχενική...αχ και αυτή η αναμονη πια....αν μπορούσα θα πήγαινα κάθε μέρα...χαχχαχα

Just now, Brigitt είπε:

Ρε κορίτσια να ρωτήσω κάτι (χωρίς παρεξήγηση) γιατί πολλές λέτε πως δεν κάνετε πολλά πράγματα πως είστε συνέχεια  ξαπλωμένες και γω δεν μπορώ να το καταλάβω αυτό έχετε μήπως κάποιο πρόβλημα ? Τότε κατανοητο .. Απλά ρωτάω γιατί εμένα ο γιατρός μου μου είπε τελείως αντίθετα πράγματα και ο γιατρός στην πρώτη εγκυμοσύνη και τώρα στην δεύτερη να γυμνάζομαι ελεύθερα απλά να μην λαχανιαζω λόγω του ότι δεν θα οξυγόνωνεται καλά το έμβρυο και να συνεχίσω την καθημερινότητα μου και πώς και ξάπλα να είμαι όλη μερα στο πρώτο τρίμηνο αν υπάρχει χρωμοσώμικη ανωμαλία ο οργανισμός θα αποβάλει το έμβρυο ακόμα και αν είμαι σε ακινησία (συγκεκριμένα μου είπε και μπατζινγκ τζαμπινγκ να κάνω το έμβρυο είναι εμφυτευμενο δεν πάει πουθενα) και πως από το δεύτερο τρίμηνο και μετά αν υπάρξουν κάποια συγκεκριμένα προβλήματα στην κύηση οι γιατροί μπορεί να σου πουν να είσαι ξάπλα όλη μέρα σε ακινησία .... Ρωτάω απλά γιατί μου κάνει εντύπωση τόσο διαφορετικές απόψεις γιατρών ...

Κ εγώ είμαι από εξωσωματική και πέρασαν πέντε χρόνια για να φτάσω ως εδώ....αλλά το θέμα του γιατρού Μ δεν είναι αυτό...είναι ότι μένω στον δεύτερο χωρίς ασανσέρ και εμένα ο γιατρός Μ δεν θέλει σκάλες καθόλου όποτε μένω στο σπίτι...ειχα και στην αρχή τα καφέ και έτσι Μ είπε ξεκούραση όσο μπορείς γτ το σώμα ξεκουράζεται δύσκολα όσο καλά και αν νιώθεις εσύ...αυτά ήταν τα λόγια του...

• Μου αρέσει 3

Διαφημίσεις

Just now, Brigitt είπε:

Και εμένα ο γιατρός μου είπε δεν είσαι άρρωστη αλλά ούτε και υπερηρωας!! Συνεχίζεις τη ζωή σου όπως πριν ,όμως Όχι βάρος,  όχι σκύψιμο,  όχι βαριά γυμναστική... ααα και μου είπε όχι σκάλες.. Όσο μπορώ.. Εγώ μένω στον 1ο όροφο.. ανεβοκατεβαινω κανονικά και προσεκτικά.. Και τις δουλειές μου κάνω και το σκυλάκι μου πάω βόλτα κάθε μέρα. Πιστεύω και εγ  αυτό που έγραψες παραπάνω!! Αν κάτι δεν πάει καλά,  το αποβάλει ο οργανισμός.. απλά από την μεριά μας όσο μπορούμε να προσέχουμε τα βασικά... 

Just now, Dimitra93 είπε:

Τώρα έχω σε δεκαπέντε μέρες πάλι....και μετά είναι η αυχενική...αχ και αυτή η αναμονη πια....αν μπορούσα θα πήγαινα κάθε μέρα...χαχχαχα

Κ εγώ είμαι από εξωσωματική και πέρασαν πέντε χρόνια για να φτάσω ως εδώ....αλλά το θέμα του γιατρού Μ δεν είναι αυτό...είναι ότι μένω στον δεύτερο χωρίς ασανσέρ και εμένα ο γιατρός Μ δεν θέλει σκάλες καθόλου όποτε μένω στο σπίτι...ειχα και στην αρχή τα καφέ και έτσι Μ είπε ξεκούραση όσο μπορείς γτ το σώμα ξεκουράζεται δύσκολα όσο καλά και αν νιώθεις εσύ...αυτά ήταν τα λόγια του...

Και Εμένα μου είχε πει από την αρχή Όχι σκάλες... Προσπάθησε να κατεβαίνεις μόνο όταν είναι απαραίτητο και προσεκτικά.. εννοώ σιγά σιγά .. Σε καποια πράγματα πρέπει να προσέχουμε για να έχουμε.. Από την μια αν είναι να κρατηθεί το έμβρυο ότι και να γίνει θα κρατηθεί αλλά όσο μπορούμε να βοηθήσουμε και εμείς Καλό είναι!! Επίσης και εγώ πολλές φορές κάνω δουλειές αρκετές και λεω μια χαρά είμαι..  ξαφνικά μπορεί να νιώσω εξάντληση και είναι αυτό που σου είπε... το σώμα θέλει την ξεκούραση του ειδικά στην περίοδο εγκυμοσύνης..Να κάνεις αυτό που νιώθεις!! 

• Μου αρέσει 3

1 ώρα πρίν, βιολετα3 είπε:

Με το καλό περιμένουμε νέα σου!!!

Εγώ είμαι 7+5ημερων έχουν σταματήσει τα πονακια ,βέβαια αν κουραστω πολύ νιώθω κάτι λίγα.Το στήθος κ εμένα κάπως έτσι ,αλλά έχω παρατηρήσει ότι το βράδυ στον ύπνο μου με ενοχλεί περισσότερο.Πραγματικα όμως αυτό σκεφτόμουν κ εγώ οι παλιές ρε παιδί μου πώς τα βγάζανε πέρα είχαν τόσο ανχος όσο εμείς ?

Πηγα στο γιατρό και είναι όλα καλά. Ένα μικρό αιματωματακι άνευ σημασίας που θα απορροφηθεί. Ευχαριστώ για την συμπαράσταση .

• Μου αρέσει 8

Just now, Flolipop είπε:

Πηγα στο γιατρό και είναι όλα καλά. Ένα μικρό αιματωματακι άνευ σημασίας που θα απορροφηθεί. Ευχαριστώ για την συμπαράσταση .

Μπράβο κορίτσι μου,  πολύ χαίρομαι !! Όλα καλά λοιπόν :x Πόσο είσαι τώρα? Έχετε κάνει Αυχενική?

Just now, Flolipop είπε:

Συγχαρητήρια κορίτσι μου,είδες δεν ήταν τπτ?ίσως τελικά και το αίμα έπρεπε να είναι σε όλες σύμπτωμα μιας και όλες σχεδόν έχουν δει...άντε τώρα ηρέμησε και απόλαυσε το όσο μπορείς...

• Μου αρέσει 1

Just now, Tina90 είπε:

Μπράβο κορίτσι μου,  πολύ χαίρομαι !! Όλα καλά λοιπόν :x Πόσο είσαι τώρα? Έχετε κάνει Αυχενική?

Ευχαριστώ ! Μακαρι να ήμουν κοντα στην αυχενική... έχω δρόμο ακόμα. Σήμερα μπήκα στην 8η εβδομάδα. Εσυ;

Just now, Dimitra93 είπε:

Συγχαρητήρια κορίτσι μου,είδες δεν ήταν τπτ?ίσως τελικά και το αίμα έπρεπε να είναι σε όλες σύμπτωμα μιας και όλες σχεδόν έχουν δει...άντε τώρα ηρέμησε και απόλαυσε το όσο μπορείς...

Μακαρι να μπορούσα να ηρεμήσω.. μου έχουν συμβεί πολλά. Ελπίζω αυτήν την φορά να πάνε όλα καλά. 

Διαφημίσεις

Just now, Flolipop είπε:

Ευχαριστώ ! Μακαρι να ήμουν κοντα στην αυχενική... έχω δρόμο ακόμα. Σήμερα μπήκα στην 8η εβδομάδα. Εσυ;

Μακαρι να μπορούσα να ηρεμήσω.. μου έχουν συμβεί πολλά. Ελπίζω αυτήν την φορά να πάνε όλα καλά. 

Σε καταλαβαίνω γτ κ εγώ άργησα να φτάσω ως εδώ...πέρασα και εγώ πάρα πολλά...χειρουργεία εξωμήτριο εξωσωματικές....που ακόμα δεν το πιστεύω και λέω με το παραμικρό ότι κάτι δεν πάει καλά....αλλά πρέπει να έχουμε την ελπίδα πάντα....θα σου πω αυτό που Μ είπαν κάποτε ...ότι ο κεραυνός δεν χτυπάει ποτέ στο ίδιο σημείο....

• Μου αρέσει 5

Just now, Flolipop είπε:

Α μάλιστα ! Και ποτέ την κάνουμε την Αυχενική, σε ποια εβδομάδα? Και εγ αύριο θα μάθω ποτέ θα την κάνω.. Εγώ είμαι στην 10η εβδομάδα.  Είναι το πρώτο μας και μετά από 3,5 χρόνια προσπαθειών .. ήρθε φυσιολογικά ..

• Μου αρέσει 1

Just now, Tina90 είπε:

Α μάλιστα ! Και ποτέ την κάνουμε την Αυχενική, σε ποια εβδομάδα? Και εγ αύριο θα μάθω ποτέ θα την κάνω.. Εγώ είμαι στην 10η εβδομάδα.  Είναι το πρώτο μας και μετά από 3,5 χρόνια προσπαθειών .. ήρθε φυσιολογικά ..

Η αυχενική γίνεται από την 11 μέχρι 14...αλλά συνήθως προτιμούν 12-13

• Μου αρέσει 1
  • Ευχαριστώ 1

Just now, Tina90 είπε:

Με το καλο σας εύχομαι!

• Ευχαριστώ 1

πρίν από 39 λεπτά , Brigitt είπε:

Προσωπικά θα σου απαντήσω πως έπειτα από 4 εξωσωματικες κ μια βιοχημική κύηση, με συμβούλεψαν στην αρχή ακόμα κ στην τουαλέτα να μην ζοριζομαι, όταν προχωραω να είναι λίγο με αργές κινήσεις, να μην κάνω γυμναστική κ φυσικά όσο μπορώ να μην κάνω περιττά πράγματα στο σπίτι. Από κει κ πέρα οταν μάθαμε τα θετικά αποτελέσματα μου είπαν απλά να συνεχίσω να προσέχω κ να μην κουράζομαι. Θα συμμαζέψω κάποια ρούχα, αλλά δε θα σηκώσω βάρη (εντολή γιατρού), θα μαγειρέψω, θα πλένω πιάτα κ θα πάω στο σούπερ μάρκετ με το αμάξι κ πάντα μαζί με τον άντρα μου. Δε θα βάλω σκούπα στο σπίτι όμως, σε αυτό θα με βοηθήσει ο άντρας μου, θα ξεκινήσω όμως ελαφρά με ένα σουιφερ. Φυσικα θα προσέχω κ πως θα σκύψω. Μπορεί να ακούγονται υπερβολικά όλα αυτά...αλλά έπειτα από τόσα χρόνια πολλών προσπαθειών κ αποτυχημένων εξωσωματικών, φοβάσαι...προσπαθείς να μετριάσεις τις κινήσεις κ τις δουλειές σου γενικότερα...ακόμα κ ο άντρας καταλαβαίνει κ βοηθάει όσο μπορεί.. Κατανόηση κ από τις δύο πλευρές κ όλα θα πάνε καλά! Αν έπιανα μωράκι κατευθείαν κ  φυσιολογικά πάνω απ'ολα, ίσως να μην τα σκεφτόμουν όλα αυτά!! Δεν ξέρω... 

• Μου αρέσει 2

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...