Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 59 λεπτά , dec-e είπε:

Κορίτσι μου πήγες για αυχενική?

Πήγα χθες ναι!Όλα σούπερ,αυχενική 2,2 και όλα φυσιολογικά,ούτε νιπτ δεν θα κάνω.Και τελικά αγοράκι 😊 Εύχομαι σε όλες να γίνουν σύντομα μανουλες και να γεμίσουν οι αγκαλιές τους με πολλά μωράκια❤️ 

• Μου αρέσει 2
      • Λουλούδια 2

Μανουλες Οκτωβρίου 2021!!

Recommended Posts

1 hour ago, βιολετα3 είπε:

Κορίτσια καλημέρα ,μιας κ εγώ την επόμενη βδομάδα μπαίνω στον μήνα μου λέω να σοβαρευτώ και να φτιάξω την βαλίτσα ,έχω έτοιμα όλα τα ρούχα μου,εσώρουχα κτλ. Παντόφλες πήρα για το ντουζ ένα που είχα φέτος το καλοκαίρι για μέσα στο μαιευτήριο τι πήρατε?Της κλασικές χειμωνιάτικες που φοράμε μέσα στο σπίτι?Σκέφτομαι κ αν κάνει ζέστη?

Καλημέρα ...ναι εγώ πήρα κανονικες χειμωνιάτικες....πίστευα ότι θα έχει ψιχρανει ο καιρός κι άλλο τώρα δεν πειράζει ....

• Μου αρέσει 1

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 5,1k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

5 ώρες πρίν, βιολετα3 είπε:

Κορίτσια καλημέρα ,μιας κ εγώ την επόμενη βδομάδα μπαίνω στον μήνα μου λέω να σοβαρευτώ και να φτιάξω την βαλίτσα ,έχω έτοιμα όλα τα ρούχα μου,εσώρουχα κτλ. Παντόφλες πήρα για το ντουζ ένα που είχα φέτος το καλοκαίρι για μέσα στο μαιευτήριο τι πήρατε?Της κλασικές χειμωνιάτικες που φοράμε μέσα στο σπίτι?Σκέφτομαι κ αν κάνει ζέστη?

Εγώ προς το παρόν έχω βάλει ένα ζευγάρι σαγιονάρες στην βαλίτσα. Έτσι κι αλλιώς μέσα στα μαιευτήρια πάντα ζέστη κάνει. Αλλά αν εξαντλήσουμε όλες τις εβδομάδες και φτάσουμε Νοέμβριο που ίσως κάνει κρύο, θα βάλω κι ένα ζευγάρι χειμωνιάτικες παντόφλες.

On 27/9/2021 at 11:18 ΠΜ, βιολετα3 είπε:

Καλησπέρα!!! Εγώ κοντεύω όπου να'ναι!!! Παντόφλες πήρα ένα ζευγάρι μόνο, σαγιονάρες. Για μπάνιο κ για έξω. Δεν θα πάρω χειμωνιάτικες γτ ακόμα καλά κρατεί η θερμοκρασία!!! Όλα τα έχω έτοιμα. Μόνο κάποιες λεπτομέρειες έμειναν που αυτές μπορώ κ αφού γυρίσω από το μαιευτήριο να τις τακτοποιήσω! (Να βάλω το Πορτ μπεμπέ κ την βάση του στο σαλόνι για να έχω το μωρό κ εκεί μαζί μου, να ξεσκεπάζω το λίκνο που το έχω σκεπασμενο για να μην σκονιζονται μέσα όσα έχω στρωμένα κτλ. !!!) Αύριο που θα πάμε στον γιατρό, θα δούμε πόσο είναι η μικρή μας κ θα μας πει αν είμαστε για μαιευτήριο αυτήν την εβδομάδα! Την προηγούμενη εβδομάδα η μικρή μας ήταν 3477kg!!!!

• Μου αρέσει 1

πρίν από 59 λεπτά , Deppybach είπε:

Καλησπέρα!!! Εγώ κοντεύω όπου να'ναι!!! Παντόφλες πήρα ένα ζευγάρι μόνο, σαγιονάρες. Για μπάνιο κ για έξω. Δεν θα πάρω χειμωνιάτικες γτ ακόμα καλά κρατεί η θερμοκρασία!!! Όλα τα έχω έτοιμα. Μόνο κάποιες λεπτομέρειες έμειναν που αυτές μπορώ κ αφού γυρίσω από το μαιευτήριο να τις τακτοποιήσω! (Να βάλω το Πορτ μπεμπέ κ την βάση του στο σαλόνι για να έχω το μωρό κ εκεί μαζί μου, να ξεσκεπάζω το λίκνο που το έχω σκεπασμενο για να μην σκονιζονται μέσα όσα έχω στρωμένα κτλ. !!!) Αύριο που θα πάμε στον γιατρό, θα δούμε πόσο είναι η μικρή μας κ θα μας πει αν είμαστε για μαιευτήριο αυτήν την εβδομάδα! Την προηγούμενη εβδομάδα η μικρή μας ήταν 3477kg!!!!

Θηρίο η μπεμπα!!! Μπράβο, με το καλο! Κορίτσια έχω ακουσει ότι καλο και χρήσιμο θα είναι στο μαιευτήριο ένα μικρό πολύμπριζο για ταυτόχρονη φόρτιση, χρήση θήλαστρου κλπ ...

• Μου αρέσει 1

Κι εγω επειδη κοντευω και εχει ακομα ζεστη, πηρα κατι παντοφλακια με 2 ευρω απο τα jumbo, κατι πολυ απλα, τα εβαλα οπως ειναι κλειστα στη βαλιτσα, ισα ισα για να τα εχω εκει. Εμενα γενικα οι παντοφλες μου ειναι περιεργες, χνουδωτες σε σχημα ζωακια που προεξεχουν μπιρμπιτσολια κτλ και πιανουν πολυ χωρο στη βαλιτσα! Αλλα απο την αλλη σαγιοναρες δεν ξερω αν θα με βολευε γιατι δεν ξερω αν θα ειμαι ξυπολυτη εκει! 

@Flolipop θηλαστρο ακομα δεν εχω παρει, αν και σκεφτομουν αυτες τις μερες να παρω ενα, αλλα επειδη ειναι και ψιλοακριβα λεω πρωτα να δω αν τα καταφερω με το θηλασμο και μετα να παρω. Οποτε για πολυπριζο δεν ξερω αν θα χρησιμευσει αφου θα εχω μονο το κινητο απο ηλεκτρικη-ηλεκτρονικη συσκευη. Εχεις και κατι αλλο στο μυαλο σου που θα χρειαζοταν να βαλουμε σε ρευμα; Γιατι σαν πρωταρα ειμαι και ασχετη.

Επισης σε πολλα βιντεο κτλ προτεινουν να κραταμε το μαξιλαρι θηλασμου ή το λουκανικο για οποιες εχουν. Εγω νομιζω οτι ειναι πολυ γκουμουτσα για να το κρατω μαζι μου... Λετε να ειναι οντως τοσο χρησιμο; 

4 hours ago, Deppybach said:

Πωπω αληθεια κοντευεις!!! 3477!! Ετοιμη θα ειναι!! 

Εμεις πηγαμε σημερα, 37+2, η μικρη ειναι 3100 και εννοειται ακομα με το κεφαλι πανω! Χαχχαχαχα! Το καλο ειναι οτι τον ρωτησα αν μπορουμε να περιμενουμε μεχρι οσο παει και αναλογως οταν ερθει η ωρα και συμφωνησε. Αρα ισως να μην χρειαστει να το παρουν ντε και καλα την 38η βδομαδα οπως κανουν πολλοι σε ισχυακα μωρακια. Ελπιζω να μην αλλαξει γνωμη την αλλη βδομαδα! 

• Μου αρέσει 1

Διαφημίσεις

Η αλήθεια είναι πως κ γω αναρωτιομουν να πάρω η όχι το μαξιλάρι θηλασμού... Αλλά δεν αποφάσισα ακόμα. Αν δω ότι το χρειάζομαι θα πω στον άντρα μου να μου το φέρει. Πέμπτη κλείνω 38 βδομάδες!!! Θέλω πολύ να γνωρίσω την μικρούλα μας!!! 

• Μου αρέσει 1

πρίν από 42 λεπτά , Blondie 2020 είπε:

Καλημερα κοριτσια! Χτες εφερα στον κοσμο τα μωρακια μας!! 2750 ο μοκρος 2050 η μικρη! Η χαρα κ η αγαπη δεν περιγραφεται αλλα κ η αγωνια μεχρι να σου πουν οτι ολα ειναι καλα!! Μπηκαν το βραδυ για παρακολουθηση λογω του διαβητη κυησης, ο μικρος θα βγει σημερα υο πρωι η μικρη μολις παει 2100! 

Ειμαι ακομα στον κοσμο μου, σιγα σιγα αρχιζω να το πιστευω!

Ευχομαι σε ολες με υο καλο να παρετε τα μωρακια σας αγκαλια!!

κοριτσι μου να σου ζήσουν γερά κ τυχερά να είναι...!!!

• Ευχαριστώ 1

Έχω δύο ψυχούλες στον ουρανό 👼👼...κ δύο στην αγκαλιά μου...❤️❤️👫

3 ώρες πρίν, Blondie 2020 είπε:

Καλημερα κοριτσια! Χτες εφερα στον κοσμο τα μωρακια μας!! 2750 ο μοκρος 2050 η μικρη! Η χαρα κ η αγαπη δεν περιγραφεται αλλα κ η αγωνια μεχρι να σου πουν οτι ολα ειναι καλα!! Μπηκαν το βραδυ για παρακολουθηση λογω του διαβητη κυησης, ο μικρος θα βγει σημερα υο πρωι η μικρη μολις παει 2100! 

Να σου ζήσουν ,καλή ανάρρωση να έχεις κ σύντομα να τα πάρεις αγκαλιτσα!!!

9 ώρες πρίν, Deppybach είπε:

Η αλήθεια είναι πως κ γω αναρωτιομουν να πάρω η όχι το μαξιλάρι θηλασμού... Αλλά δεν αποφάσισα ακόμα. Αν δω ότι το χρειάζομαι θα πω στον άντρα μου να μου το φέρει. Πέμπτη κλείνω 38 βδομάδες!!! Θέλω πολύ να γνωρίσω την μικρούλα μας!!! 

Να το πάρεις βάλτο στο αμάξι κ άμα το χρειαστείς στο ανεβάζει πάνω ο σύζυγος!!!Σίγουρα βολεύει ,θυμάμαι στα κορίτσια μου που δεν υπήρχε έβαζα μαξιλάρια κάτω από το χερι μου για να μην κουράζομαι.

• Μου αρέσει 2

4 ώρες πρίν, Blondie 2020 είπε:

Αχ!!! Να σου ζήσουν!!!!! Εύχομαι υγεία κ ευτυχία!!!! Διπλή χαρά!!!! Να είστε γέροι να τα μεγαλώνετε!!! Με το καλό να βγείτε!!!! 

Διαφημίσεις

4 hours ago, Blondie 2020 said:

Να σου ζησουν κοριτσι!!! Γερα και χαρουμενα να ειναι παντα!!! Καλη ξεκουραση τωρα και με το καλο να τα παρεις στην αγκαλια σου!! ❤❤❤

5 ώρες πρίν, Blondie 2020 είπε:

Να σας ζήσουν τα μωράκια σας κορίτσι μου . Γερά κ τυχερά να είναι! Μια χαρά είναι κ το βαρος τους ,όλα καλά θα πάνε κ γρήγορα θα τα έχεις στην αγκαλιά σου! 

• Ευχαριστώ 1

6 ώρες πρίν, Blondie 2020 είπε:

Να σου ζήσουνε τα μωράκια σου !! Να τα χαίρεσαι !!!

• Ευχαριστώ 1

8 ώρες πρίν, Blondie 2020 είπε:

Να σου ζήσουν! Γερά και καλότυχα! Καλή ανατροφη σας εύχομαι!

14 ώρες πρίν, depifish είπε:

Κι εγω επειδη κοντευω και εχει ακομα ζεστη, πηρα κατι παντοφλακια με 2 ευρω απο τα jumbo, κατι πολυ απλα, τα εβαλα οπως ειναι κλειστα στη βαλιτσα, ισα ισα για να τα εχω εκει. Εμενα γενικα οι παντοφλες μου ειναι περιεργες, χνουδωτες σε σχημα ζωακια που προεξεχουν μπιρμπιτσολια κτλ και πιανουν πολυ χωρο στη βαλιτσα! Αλλα απο την αλλη σαγιοναρες δεν ξερω αν θα με βολευε γιατι δεν ξερω αν θα ειμαι ξυπολυτη εκει! 

@Flolipop θηλαστρο ακομα δεν εχω παρει, αν και σκεφτομουν αυτες τις μερες να παρω ενα, αλλα επειδη ειναι και ψιλοακριβα λεω πρωτα να δω αν τα καταφερω με το θηλασμο και μετα να παρω. Οποτε για πολυπριζο δεν ξερω αν θα χρησιμευσει αφου θα εχω μονο το κινητο απο ηλεκτρικη-ηλεκτρονικη συσκευη. Εχεις και κατι αλλο στο μυαλο σου που θα χρειαζοταν να βαλουμε σε ρευμα; Γιατι σαν πρωταρα ειμαι και ασχετη.

Επισης σε πολλα βιντεο κτλ προτεινουν να κραταμε το μαξιλαρι θηλασμου ή το λουκανικο για οποιες εχουν. Εγω νομιζω οτι ειναι πολυ γκουμουτσα για να το κρατω μαζι μου... Λετε να ειναι οντως τοσο χρησιμο; 

Πωπω αληθεια κοντευεις!!! 3477!! Ετοιμη θα ειναι!! 

Εμεις πηγαμε σημερα, 37+2, η μικρη ειναι 3100 και εννοειται ακομα με το κεφαλι πανω! Χαχχαχαχα! Το καλο ειναι οτι τον ρωτησα αν μπορουμε να περιμενουμε μεχρι οσο παει και αναλογως οταν ερθει η ωρα και συμφωνησε. Αρα ισως να μην χρειαστει να το παρουν ντε και καλα την 38η βδομαδα οπως κανουν πολλοι σε ισχυακα μωρακια. Ελπιζω να μην αλλαξει γνωμη την αλλη βδομαδα! 

@depifish μου δεν νομίζω να χρειαστείς πολύμπριζο αν δεν πάρεις θηλαστρο... το μαξιλάρι θηλασμού εγώ δεν το πήρα ποτε στο μαιευτήριο, εκει βολευόμουν με τα απλά μαξιλάρια. 

• Μου αρέσει 1

8 ώρες πρίν, Blondie 2020 είπε:

Να σου ζήσουν κορίτσι μου γερά και δυνατά να είναι....καλή ανάρρωση και σε εσένα εύχομαι και με το καλό να πάτε στο σπιτάκι σας

Εγώ κορίτσια χτες έκανα υπέρηχο 36+6 η μικρή μας 2900....την Παρασκευή κάνω προεγχειρητικο και την Κυριακή κάνω εισαγωγή για να γεννήσω Δευτέρα....η αγωνία μου δεν περιγράφεται....με το καλό σε όλες μας....

• Μου αρέσει 4

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...