Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 7 λεπτά , Xristina96 είπε:

για να μην αγχώνεσαι πήγαινε και κάνε εξετάσεις. Βασικά, αφού θα πας σε ενδοκρινολόγο θα σου τα κάνουν μόνοι τους. Είμαι από τις περιπτώσεις που κάποιες βιταμίνες με πείραξαν, ιδικά αυτές που έχουν μέσα την ισοτινόλη πως λέγεται , μου χάλαγε η περίοδος. 

Πάρε ποιο καθαρές, όχι πολυβιταμίνες. Πάρε, d3, ω3, σίδηρο εάν έχεις έλλειψη και όπωσδήποτε φιλικό οξύ. Δες πως πας με τα Β και προχωράς ανάλογα.  

Έχω και ευαίσθητο στομάχι με πολλές παλινδρομήσεις εγώ εν τω μεταξύ οπότε πρέπει να είμαι προσεκτική στο τι παίρνω. Ευχαριστώ πολύ. 🙏

Μανουλες Οκτωβρίου 2021!!

Recommended Posts

58 minutes ago, Brigitt said:

Ρε κορίτσια τι γίνεται με τις συσπάσεις ??? Εσείς έχετε συχνα? Σήμερα μπήκα στο μήνα μου και λογικά είναι τυχαίο έχω συσπάσεις συνέχεια δεν μπορούσα να κοιμηθώ καθόλου εύκολα το μεσημέρι λόγω συσπάσεων σκληραίνει η κοιλιά και έχω ένα ελαφρύ πόσο περιόδου ευτυχώς δεν δυναμώνει !! Αλλά έχει τρομάξει το μάτι μου 

Εκανες nst για να δεις αν ειναι οντως συσπασεις? Γιατι κ εγω νομιζα οτι εκανα αλλα τελικα δεν ηταν!

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 5,1k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

πρίν από 18 λεπτά , Blondie 2020 είπε:

Εκανες nst για να δεις αν ειναι οντως συσπασεις? Γιατι κ εγω νομιζα οτι εκανα αλλα τελικα δεν ηταν!

Επειδή είναι η δεύτερη μου εγκυμοσύνη θυμάμαι από την πρώτη πως είναι οι συσπάσεις δηλαδή είμαι απολύτως σίγουρη , nst έχω την Παρασκευή ... Ωστόσο είναι σίγουρα προπαρασκευαστικές αλλά όσο και να πεις έναν φόβο τον έχω 

Η κοιλιά μου γίνεται όλη σαν μια μεγάλη πέτρα και συνόδευεται απο ήπιο πόνο περιόδου αλλά το μεσημέρι το πάθαινα απανωτά ευτυχώς παρέμεινε ελαφρύς ο πόνος αλλιώς θα είχα φρικαρει από τόσο νωρίς 

ΛΑυτους τους πονους περιοδου τους εχω κι εγω τις τελευταιες μερες, χωρις ομως να πετρωνει η κοιλια μου και δεν ξερω αν ειναι συσπασεις ή κατι αλλο. 

Κοριτσια να ρωτησω, υγρα εχετε καθολου; Εγω γενικα ειχα σε ολη την εγκυμοσυνη λογω οτι επαιρνα ultrogestan κολπικα, αλλα εδω και κανα μηνα που τα χω κοψει, συνεχιζω να βλεπω υγρα, κυριως υπολευκα αλλα και παρατηρησα οτι τελικα ειναι και ψιλοκιτρινα. Στην αρχη τρομαξα μηπως κρυβουν κανενα μικροβιο αλλα δεν μυριζουν ασχημα και δεν ξερω μηπως μου φευγουν χωρις να το καταλαβω ουρα απο τα κοπανηματα, αλλα ουτε σαν ουρα μου μυριζουν... Σορρυ για την περιγραφη! 

• Μου αρέσει 1

9 ώρες πρίν, depifish είπε:

ΛΑυτους τους πονους περιοδου τους εχω κι εγω τις τελευταιες μερες, χωρις ομως να πετρωνει η κοιλια μου και δεν ξερω αν ειναι συσπασεις ή κατι αλλο. 

Κοριτσια να ρωτησω, υγρα εχετε καθολου; Εγω γενικα ειχα σε ολη την εγκυμοσυνη λογω οτι επαιρνα ultrogestan κολπικα, αλλα εδω και κανα μηνα που τα χω κοψει, συνεχιζω να βλεπω υγρα, κυριως υπολευκα αλλα και παρατηρησα οτι τελικα ειναι και ψιλοκιτρινα. Στην αρχη τρομαξα μηπως κρυβουν κανενα μικροβιο αλλα δεν μυριζουν ασχημα και δεν ξερω μηπως μου φευγουν χωρις να το καταλαβω ουρα απο τα κοπανηματα, αλλα ουτε σαν ουρα μου μυριζουν... Σορρυ για την περιγραφη! 

Καλημέρα γενικά δεν είχα υγρά ,αλλά δεν ξέρω εδώ και καιρό ίσως επειδή ιδρώνω κιόλας το εσώρουχο είναι σαν βρεγμένο ,δεν ξέρω αν είναι υγρά ή ιδρώτας.

12 ώρες πρίν, depifish είπε:

Και εγώ από οταν έκοψα τα ουτροζεσταν έχω υπόλευκα και κίτρινα υγρα που όσο έβαζα ήταν απλά λευκά οπότε μάλλον δεν είναι τίποτα!! 

Διαφημίσεις

45 minutes ago, Penny28 said:

Και εγώ από οταν έκοψα τα ουτροζεσταν έχω υπόλευκα και κίτρινα υγρα που όσο έβαζα ήταν απλά λευκά οπότε μάλλον δεν είναι τίποτα!! 

Απο περιεργεια γιατι τα κοψατε τα ultrogestan? 

8 minutes ago, Blondie 2020 said:

Εγω τα επαιρνα επειδη ειχα συσπασεις και υποθετω οτι μου τα εκοψε επειδη πλεον τις συσπασεις τις χρειαζομαστε να γινονται οσο πλησιαζουμε προς το τελος για να προετοιμαστει το σωμα. Τουλαχιστον ετσι νομιζω εγω με τη δικη μου λογικη.

• Μου αρέσει 1

Καλησπέρα σας κορίτσια!!! Τι κάνετε; Πώς είναι τα μωράκια σας; Εμείς πήγαμε στον γιατρό! Σήμερα έκλεισα 36 βδομάδες!! Η μικρή μας είναι 3090!!! Είναι ήδη έτοιμη για γέννα!!! Η θέση της είναι πλέον ολοκληρωμένη!!! Ο γιατρός μου λέει ότι στις 39 βδομάδες το μωρό θα είναι γύρω στα 3800 και σκέφτομαι να κάνω πρόκληση για να το πάρουμε πριν πάρει παραπάνω κιλά κ δεν καταφέρω να γεννήσω φυσιολογικά... Είναι το πρώτο μου κ δε θέλω καισαρική...

• Μου αρέσει 2

πρίν από 35 λεπτά , Deppybach είπε:

Καλησπέρα σας κορίτσια!!! Τι κάνετε; Πώς είναι τα μωράκια σας; Εμείς πήγαμε στον γιατρό! Σήμερα έκλεισα 36 βδομάδες!! Η μικρή μας είναι 3090!!! Είναι ήδη έτοιμη για γέννα!!! Η θέση της είναι πλέον ολοκληρωμένη!!! Ο γιατρός μου λέει ότι στις 39 βδομάδες το μωρό θα είναι γύρω στα 3800 και σκέφτομαι να κάνω πρόκληση για να το πάρουμε πριν πάρει παραπάνω κιλά κ δεν καταφέρω να γεννήσω φυσιολογικά... Είναι το πρώτο μου κ δε θέλω καισαρική...

Τέλεια είναι το μωράκι πάντως να ξέρεις τα κιλά που δείχνει ο υπέροχος είναι + -300 επίσης έχουν γεννηθεί φυσιολογικα μωρά αρκετά πάνω από 4 κιλά ! Το σώμα ξέρει ! Δεν υπάρχουν "μεγάλα" μωρά! Επίσης πρέπει να γνωρίζεις κάτι που προφανώς οι γιατροί δεν λένε πως η πρόκληση τοκετού με φάρμακα πριν την συμπλήρωση της 41ης εβδομάδας μπορεί να προκαλέσει προβλήματα όπως σε πολλές περιπτώσεις καισαρική τομή πρέπει να γίνεται μόνο αν συντρέχουν ιατρικοί λόγοι ... Εγώ είμαι της άποψης πως αν όλα βαίνουν καλώς από ιατρική άποψη και δεν παρουσιαστεί κάποιο πρόβλημα στο έμβρυο να αφήνουμε το μωρό και το ίδιο μας το σωμα να μας οδηγήσει στον τοκετό (ο παγκόσμιος οργανισμός υγείας λέει μέχρι 42 εβδομάδες μπορεί να διαρκέσει) ... Αν δεν θέλεις την καισαρική να ενημερωθείς ποτέ γίνεται αναίτια και για να διευκολύνει την εκάστοτε μαιευτική ομάδα και ποιοι είναι οι πράγματικοι λόγοι που είναι αναγκαία να τα συζητήσεις με τον γιατρό σου και να είσαι απόλυτη στις αποφάσεις σου !! Με το καλό εύχομαι οπότε και αν έρθει πάντως στις 36 εβδ. Θεωρείται όψιμα πρόωρο όσο περισσότερο μείνει στην κοιλίτσα τόσο πιο γερό θα είναι !!! Το ιδανικό είναι από τις 39 εβδ και μετά 

Τώρα τα λέω όλα αυτά γιατί στην πρώτη γέννα δεν ήξερα τίποτα τώρα έχω ψάξει πολυυυυ το όλο θέμα για να είμαι σίγουρη με τις επιλογές μου ! Φιλιά!:-D Ωστόσο εγώ έχω αύριο γιατρό και κάθε εβδομάδα απ' ότι φαίνεται θα πηγαίνω τώρα ...

• Μου αρέσει 2

πρίν από 46 λεπτά , Brigitt είπε:

Τέλεια είναι το μωράκι πάντως να ξέρεις τα κιλά που δείχνει ο υπέροχος είναι + -300 επίσης έχουν γεννηθεί φυσιολογικα μωρά αρκετά πάνω από 4 κιλά ! Το σώμα ξέρει ! Δεν υπάρχουν "μεγάλα" μωρά! Επίσης πρέπει να γνωρίζεις κάτι που προφανώς οι γιατροί δεν λένε πως η πρόκληση τοκετού με φάρμακα πριν την συμπλήρωση της 41ης εβδομάδας μπορεί να προκαλέσει προβλήματα όπως σε πολλές περιπτώσεις καισαρική τομή πρέπει να γίνεται μόνο αν συντρέχουν ιατρικοί λόγοι ... Εγώ είμαι της άποψης πως αν όλα βαίνουν καλώς από ιατρική άποψη και δεν παρουσιαστεί κάποιο πρόβλημα στο έμβρυο να αφήνουμε το μωρό και το ίδιο μας το σωμα να μας οδηγήσει στον τοκετό (ο παγκόσμιος οργανισμός υγείας λέει μέχρι 42 εβδομάδες μπορεί να διαρκέσει) ... Αν δεν θέλεις την καισαρική να ενημερωθείς ποτέ γίνεται αναίτια και για να διευκολύνει την εκάστοτε μαιευτική ομάδα και ποιοι είναι οι πράγματικοι λόγοι που είναι αναγκαία να τα συζητήσεις με τον γιατρό σου και να είσαι απόλυτη στις αποφάσεις σου !! Με το καλό εύχομαι οπότε και αν έρθει πάντως στις 36 εβδ. Θεωρείται όψιμα πρόωρο όσο περισσότερο μείνει στην κοιλίτσα τόσο πιο γερό θα είναι !!! Το ιδανικό είναι από τις 39 εβδ και μετά 

Τώρα τα λέω όλα αυτά γιατί στην πρώτη γέννα δεν ήξερα τίποτα τώρα έχω ψάξει πολυυυυ το όλο θέμα για να είμαι σίγουρη με τις επιλογές μου ! Φιλιά!:-D Ωστόσο εγώ έχω αύριο γιατρό και κάθε εβδομάδα απ' ότι φαίνεται θα πηγαίνω τώρα ...

Κ γω αυτό είχα διαβάσει για την πρόκληση και τον ρώτησα σχετικα με πρόκληση κ καισαρική. Μου απάντησε πως δεν είναι τόσο επίφοβη η πρόκληση από τις 39 βδομάδες. Δύο γνωστές μου κάνανε πρόκληση κ γέννησαν φυσιολογικά στις 38 βδομάδες!.. η νύφη μου που είναι πιο ψηλή κ με μεγαλύτερη λεκάνη, γέννησε την ανήψια μου 4300 κ ζοριστηκε..ενώ στην πρώτη ανήψια μου με 3500 δεν ζοριστηκε. Τι να πω;.... Γενικά ο γιατρός μου είναι υπέρ του φυσιολογικού τοκετού. Ποτέ δε μιλάει για καισαρική. Σε ευχαριστώ πάντως για την απάντηση αν κ λίγο πολύ τα έχω διαβάσει κ γω όλα γτ θέλω να είμαι έτοιμη κ πλήρως ενημερωμένη. Ξεκινήσαμε τα ραντεβού κάθε βδομάδας. Οπότε... Βλέποντας και κάνοντας!!! Καλά αποτελέσματα κ σε σένα!!! Με το καλό!!!

On 13/9/2021 at 11:50 ΜΜ, Dimitra93 είπε:

Κορίτσια μου πως είστε....είχα σήμερα γιατρό ...η μικρή Μ είναι 2100...την Τετάρτη μπαίνω στην 36 εβδομαδα...μου είπε ο γιατρός ότι τελικά θα μπορέσει να με πάρει μαζί του στο άλλο νοσοκομείο λόγω το ότι έγινε Α επιμελητής....αλλά εκεί τις εξωσωματικες τις βάζουν καισαρική ...σε δύο με δυόμισι εβδομάδες λπν γεννάω και εγώ..έχω τοοοσηηη αγωνία....με το καλό εύχομαι σε ολες μας....

Με το καλό!!! Όλα καλά να πάνε!!! Μην φοβάσαι!!! Ο,τι καλύτερο εύχομαι!!!

On 14/9/2021 at 12:00 ΜΜ, Sweetheart12 είπε:

Καλημέρα κορίτσια. Να σας ρωτήσω μιας κ οι περισσότερες σιγά σιγά κοντεύετε να γεννήσετε. Εγώ μπήκα στον 8ο κ γενικά το στήθος μου απο τότε που μπήκα στον 5ο σταμάτησε να μεγαλώνει κ να ποναει κ μέχρις στιγμής δν βλέπω κάποια αλλαγή. Δν έχει πρηστεί όπως γίνεται στις περισσότερες στο τέλος της εγκυμοσυνης κ ουτε νιώθω κάτι. Κ όλο αυτό με κάνει να σκέφτομαι αν θα έχω γάλα. Δν πρέπει κανονικά απο δω κ πέρα να αρχίζει να πρηζεται καπως; 

Το στήθος πρήζεται κ μετά την γέννα. Όσο θηλάζει το μωρό, το στήθος θα γεμίζει γάλα για να καλύψει τις ανάγκες του. Οπότε μετά την γέννα να υπολογίσεις ότι θα σου φουσκώσει. Τώρα ο οργανισμός δεν ξέρει πόσο γάλα να παράξει γτ δεν έχεις μωράκι που να στο αδειάσει. Ελπίζω να κατάλαβες τι εννοώ!!

• Μου αρέσει 2
  • Ευχαριστώ 1

Διαφημίσεις

Ωωωω μπηκα να σας γραψω για συσπάσεις και ειδα ολες λιγο πολύ παθαίνετε!!

Χθες βραδυ που λετε, έκανα συσπάσεις ανα 6 λεπτα!!! Αμαν λεω , λες να γεννήσω;; Ευτυχως με πηρε ο ύπνος και το πρωι ημουν οκ... Τωρα τι ηταν αυτο.... Ποιος ξέρει.

Εγω τις καταλαβαινω τις συσπασεις μου γιατι πετρωνει η κοιλια και νιωθω εντονη πιεση χαμηλα στην κοιλια και στον λαιμό. Σα να εχω ενα αορατο χερι που θελει να με πνίξει ένα πράγμα. Κραταει λιγα δευτερόλεπτα. Χθες ενιωθα πολλες και λεω καποια στιγμή, κατσε να τσεκαρω ωρα και εκανα καποιες ακριβως ανα 6 λεπτά. 

Σημερα ομως είμαι οκ. Εγω κανει καποιες αλλα λιγες.

Το εχει πάθει καμιά;;;

• Μου αρέσει 1

yplDp3.png

1 hour ago, Deppybach είπε:

Κ γω αυτό είχα διαβάσει για την πρόκληση και τον ρώτησα σχετικα με πρόκληση κ καισαρική. Μου απάντησε πως δεν είναι τόσο επίφοβη η πρόκληση από τις 39 βδομάδες. Δύο γνωστές μου κάνανε πρόκληση κ γέννησαν φυσιολογικά στις 38 βδομάδες!.. η νύφη μου που είναι πιο ψηλή κ με μεγαλύτερη λεκάνη, γέννησε την ανήψια μου 4300 κ ζοριστηκε..ενώ στην πρώτη ανήψια μου με 3500 δεν ζοριστηκε. Τι να πω;.... Γενικά ο γιατρός μου είναι υπέρ του φυσιολογικού τοκετού. Ποτέ δε μιλάει για καισαρική. Σε ευχαριστώ πάντως για την απάντηση αν κ λίγο πολύ τα έχω διαβάσει κ γω όλα γτ θέλω να είμαι έτοιμη κ πλήρως ενημερωμένη. Ξεκινήσαμε τα ραντεβού κάθε βδομάδας. Οπότε... Βλέποντας και κάνοντας!!! Καλά αποτελέσματα κ σε σένα!!! Με το καλό!!!

Με το καλό!!! Όλα καλά να πάνε!!! Μην φοβάσαι!!! Ο,τι καλύτερο εύχομαι!!!

Το στήθος πρήζεται κ μετά την γέννα. Όσο θηλάζει το μωρό, το στήθος θα γεμίζει γάλα για να καλύψει τις ανάγκες του. Οπότε μετά την γέννα να υπολογίσεις ότι θα σου φουσκώσει. Τώρα ο οργανισμός δεν ξέρει πόσο γάλα να παράξει γτ δεν έχεις μωράκι που να στο αδειάσει. Ελπίζω να κατάλαβες τι εννοώ!!

Ευχαριστώ!! Η μαμά μου γέννησε με πρόκληση στην 39η εβδομάδα πριν 6μιση χρόνια και στο τσακ γλίτωσε την καισαρική τομή για θέμα λεπτών δηλαδή και φαντάσου η γιατρός το πήγε μέχρι τέρμα αλλά το καημένο δεν ήταν έτοιμο να βγει και είχε λίγο στο πλάι το κεφάλι καλά μόλις είδα τον αδερφό μου πως ήταν από το ζόρι κατατρομαξα εγώ χαχα !! Δεν καταλήγουν όλες οι προκλήσεις σε καισαρικη φυσικά αλλά υπάρχει το ενδεχόμενο επειδή το μωρό δεν είναι έτοιμο .. Αλλά φυσικά εσύ ξέρεις ! Και θα αποφασίσεις το καλύτερο για εσάς 

• Ευχαριστώ 1

3 ώρες πρίν, Blondie 2020 είπε:

Εγω τα έπαιρνα από την αρχή και για συσπάσεις και έπειτα γιατί είχα θέμα με τον τράχηλο τωρα όμως που φτάσαμε σχεδόν στο τέλος δεν έχουμε θέμα για αυτό τα κόψαμε! 

• Μου αρέσει 1

2 ώρες πρίν, Farmakotriftena είπε:

Ωωωω μπηκα να σας γραψω για συσπάσεις και ειδα ολες λιγο πολύ παθαίνετε!!

Χθες βραδυ που λετε, έκανα συσπάσεις ανα 6 λεπτα!!! Αμαν λεω , λες να γεννήσω;; Ευτυχως με πηρε ο ύπνος και το πρωι ημουν οκ... Τωρα τι ηταν αυτο.... Ποιος ξέρει.

Εγω τις καταλαβαινω τις συσπασεις μου γιατι πετρωνει η κοιλια και νιωθω εντονη πιεση χαμηλα στην κοιλια και στον λαιμό. Σα να εχω ενα αορατο χερι που θελει να με πνίξει ένα πράγμα. Κραταει λιγα δευτερόλεπτα. Χθες ενιωθα πολλες και λεω καποια στιγμή, κατσε να τσεκαρω ωρα και εκανα καποιες ακριβως ανα 6 λεπτά. 

Σημερα ομως είμαι οκ. Εγω κανει καποιες αλλα λιγες.

Το εχει πάθει καμιά;;;

Αυτό παθαίνω και εγώ....νιώθω το σφίξιμο στο λαιμό....κυρίως το καταλαβαίνω όταν είμαι ξαπλωμένη αυτό...

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...