Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 31 λεπτά , MK2012 είπε:

Χριστίνα μου♥️ Ο χθεσινός γιατρός είπε πως δε φαίνεται κάτι μεμπτό στις ορμονολογικές (παλιές μεν) πλην της ΑΜΗ. Δεν έδωσε ουσιαστικό λόγο για αυτή την ποιότητα και τα έμβρυα 6ης ημέρας με αργή ανάπτυξη διότι πρέπει να διερευνηθεί περαιτέρω. Για το σπερμα είπε πως ο κατακερματισμός δεν είναι καλός. Το ότι μπορεί να ευθύνεται και το σπερμα είναι μια πιθανότητα απλά συνήθως η χαμηλή ΑΜΗ συνδέεται και με κακής ποιότητας ωάρια. Είδες πάλι 4BC είχα τώρα. Δε θα προχωρήσω βέβαια με ετ αν διερευνήσω τα υπόλοιπα πρώτα. Υπάρχει περίπτωση να επηρεάζεται η ποιότητα των εμβρύων από ινσουλίνη και τα αποτελέσματα της καμπύλης ζαχαρου; Έτσι κατάλαβα με αυτά που λέγαμε στο φόρουμ χθες. Νόμιζα πως αυτά επηρεάζουν  μόνο την εμφύτευση. 

Α και το καλύτερο τελικά ο σύζυγος θα λείψει παραπάνω μέρες Αμερική οπότε πιάνει και την ωοληψια του Ιανουαρίου αν αποφάσιζα να κάνω και πάρα πολλούς γιατρούς που έχω κανονίσει. Παρόλα αυτά θα πάω μόνη μου, δε τα πάω και άλλο πίσω τα ραντεβού.

Κλείνω χρόνο τώρα σε αυτή τη φάση κ άλλο ενα χρόνο φυσικής προσπάθειας. Ναι ενδεχομένως ολα ισως γίνονται αλλα υπάρχουν και δυσκολες περιπτώσεις που δεν ευδοκίμησαν ποτε τους. Ακόμα και ο γιατρός που είδα χθες μου είπε, συνεχίζεις με 3 προσπάθειες με ημιφυσικό και μετά κοιτάς αν θες για δανεικά που ιδανικά ήθελα να εξετάσω σε μετέπειτα χρόνο.

κορίτσι μου διαβάζω από εχθές συνέχεια για την ΑΜΗ, όπως έκανα και πριν 2 χρόνια. Το τονίζουν ότι χαμηλή ΑΜΗ δεν σημαίνει χαμηλή ποιότητα. Η χαμηλή ποιότητα ισούται με την ηλικία, επειδή συνήθως χαμηλή ΑΜΗ έχουμε μετά από κάποια ηλικία, αυτά συμπίπτουν . Οι μελέτες μιλάνε για το απόθεμα μόνο. Υπάρχουν μελέτες που δίνουν ότι μπορείς να βελτιώσεις την κατάσταση, με διατροφή, βιταμίνες όπως DHEA, με γυμναστική, όχι τσιγάρο, κάνεις βελονισμό να διαχειριστής το άγχος, το χρόνιο στρες επηρεάζει σοβαρά την ορμονική ισορροπία με αποτέλεσμα να δίνεις κακής ποιότητα ωάρια. Το ξανά είπες, το σπέρμα μπορεί να επηρεάζει. Άρα έχετε 50-50 ευθύνη στην εξέλιξη της βλαστοκύστης. Λόγω στεναχώριας και απελπισίας, είσαι σε άρνηση. 

Θα σου πω ότι εγώ ξεκίνησα προσπάθειες στα 23, μπουμπούκι, ποιο νέα δεν γίνετε, με όλους τους γιατρούς να μου λένε θα μείνεις πανεύκολα έγκυος. Ενδομήτριο να φτάνει και 22mm και ωορρηξία κάθε μήνα, με τεράστιο ωοθηλάκιο. Να νιώθω την ωορρηξία μου κάθε μήνα. Και να που τα κατάφερα μετά από 2,5 χρόνια ελεύθερον επαφών και μετά από 8 μήνες εξωματικής, 2 ετ. Πήρα θετικό τεστ στα χέρια μου μετά από ακριβώς 3 χρόνια. στα 26. 27 γέννησα. 

Θα πεις τα κατάφερες, είσαι νέα, δεν έζησα τίποτα 3 χρόνια θα σου πω. Έχασα τον εαυτό μου, ήθελα να χωρίσω για να βρει μια που να μπορεί να του κάνει παιδί. Σε καταλαβαίνω όσο δεν πάει. Στα λέω όλα αυτά για να μπορέσεις να βγεις για λίγο από όλη αυτήν την βαβούρα για να τα δεις ποιο καθαρά. Θεωρώ ότι στην ψυχολογία σου ευθύνεται ο εξωσωματικός σου. Δεν πιστεύω πως από μόνη σου από την αρχή αντιδράς έτσι, να το έχεις πάρει όλο πάνω σου και να νιώθεις και ότι δεν θα τα καταφέρεις ποτέ. Έχεις πέσει σε λάθος ομάδα και έχεις χάσει την πίστη και την αισιοδοξία σου. 

• Μου αρέσει 1

Μανουλες Οκτωβρίου 2021!!

Recommended Posts

Κορίτσια μου πως είστε....είχα σήμερα γιατρό ...η μικρή Μ είναι 2100...την Τετάρτη μπαίνω στην 36 εβδομαδα...μου είπε ο γιατρός ότι τελικά θα μπορέσει να με πάρει μαζί του στο άλλο νοσοκομείο λόγω το ότι έγινε Α επιμελητής....αλλά εκεί τις εξωσωματικες τις βάζουν καισαρική ...σε δύο με δυόμισι εβδομάδες λπν γεννάω και εγώ..έχω τοοοσηηη αγωνία....με το καλό εύχομαι σε ολες μας....

• Μου αρέσει 4

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 5,1k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

23 minutes ago, Dimitra93 said:

Κορίτσια μου πως είστε....είχα σήμερα γιατρό ...η μικρή Μ είναι 2100...την Τετάρτη μπαίνω στην 36 εβδομαδα...μου είπε ο γιατρός ότι τελικά θα μπορέσει να με πάρει μαζί του στο άλλο νοσοκομείο λόγω το ότι έγινε Α επιμελητής....αλλά εκεί τις εξωσωματικες τις βάζουν καισαρική ...σε δύο με δυόμισι εβδομάδες λπν γεννάω και εγώ..έχω τοοοσηηη αγωνία....με το καλό εύχομαι σε ολες μας....

Μια χαρα το βαρος! Μαζι γενναμε πανω κατω! Με το καλο!

• Ευχαριστώ 1

πρίν από 29 λεπτά , Dimitra93 είπε:

Τέλεια!!! Πολύ χαίρομαι που θα πας με τον γιατρό σου!!! Εύχομαι όλα να πάνε τέλεια!!! Θετική σκέψη λοιπόν! Τα καλύτερα έρχονται....

Εγώ έχω γιατρό αύριο το πρωί κ έχω αγωνία να δω πόσο βάρος έχει πάρει.... γιατί στην αρχή μου έλεγαν ότι είναι μικρούλα κ έχω τρελό άγχος κ παλι....

On 12/9/2021 at 12:50 ΜΜ, depifish είπε:

Καλημερα! Μαλλον οι ορμονες σου κανουν παρτυ και γι αυτο εχεις αυτη τη διαθεση! Σε συνδιασμο με ολες αυτες τις ενοχλησεις, γινεται ακομα χειροτερο! Εγω σημερα εβλεπα τρελα ονειρα... οτι τελικα εκανα αγορι και μουρμουριζα γιατι εχω παρει κατι ροζ πραγματα για τη κουνια, και οτι ειχα γυρισει σπιτι και δεκ ηξερα τι να κανω με το παιδι γιατι δεν μου χε δειξει κανεις τιποτα! Και προσπαθησα να το θηλασω και δεν ηξερα πως να το πιασω, και εγινα χαλια κι εγω και αυτο, και μετα εβλεπα αιματα να μου τρεχουν απο κατω και ψαχνομουν και δεν μπορουσα να θυμηθω αν ειχα γεννησει κανονικα ή καισαρικη! Και μονο οταν ειδα κατι σαν τομη λεει στη κοιλια μου καταλαβα οτι ειχα γεννησει με καισαρικη... Τι τρελα πραγματα!! Απαπα πρωι πρωι!!!  

Κι εγω αυριο μπαινω 35η, κοντευω κι εγω θεωρητικα και προσπαθω να βρω τροπους μηπως γυρισει η μικρη με το κεφαλι κατω. Ο γιατρος μου ειπε για περπατημα 1 ωρα τη μερα τουλαχιστον, αλλα ψαχνοντας απο δω κι απο κει κανεις δεν λεει για περπατημα. Το περπατημα βοηθαει κυριως για να εμπεδωθει και οχι να γυρισει. Μονο κατι ασκησεις εχω  βρει, τις κανω οσο μπορω αλλα δεν βλεπω να εχει διαθεση για τουμπα! 

Ελπιζω ομως γενικα να μη χρειαστει να ρθει νωριτερα, αν και επειδη μου λενε οτι ειναι ψηλη, φοβαμαι οτι θα πρεπει να βγει νωριτερα, και λογω οτι ειναι και αναποδα. Και αγχωνομαι και με τη δουλεια γιατι αναγκαστηκα να δωσω χαρτι που εχω μεταφερει τη ΠΗΤ ενα μηνα μετα. Δεν με αφηνανε να παρω την αδεια μου μετα την αδεια εγκυμοσυνης γιατι θα μεσολαβουσε νεο ετος αλλα απο την αλλη δεν μπορουσα να τη παρω και πριν γιατι επρεπε να παρουν οι συναδελφισες μου και δεν φτανανε οι μερες! Οποτε αναγκαστικα μετεφερα τη ΠΗΤ αλλα αυτοι δεν το ξερουν! Τελος παντων, δεν ειναι θεμα, απλα πνιγομαστε σε μια κουταλια νερο! Χαχαχα

Πωπω ρε συ @depifish μου τι μπέρδεμα με την δουλειά σου... με το καλο να έρθει η μπεμπα και να μπουν όλα στην θέση τους. Μην αγχώνεσαι, όλα καλά θα πάνε.

• Μου αρέσει 1

11 ώρες πρίν, Blondie 2020 είπε:

Μια χαρα το βαρος! Μαζι γενναμε πανω κατω! Με το καλο!

Με το καλό και σε εσένα εύχομαι....:D

11 ώρες πρίν, xrys1988 είπε:

Τέλεια!!! Πολύ χαίρομαι που θα πας με τον γιατρό σου!!! Εύχομαι όλα να πάνε τέλεια!!! Θετική σκέψη λοιπόν! Τα καλύτερα έρχονται....

Εγώ έχω γιατρό αύριο το πρωί κ έχω αγωνία να δω πόσο βάρος έχει πάρει.... γιατί στην αρχή μου έλεγαν ότι είναι μικρούλα κ έχω τρελό άγχος κ παλι....

Σε ευχαριστώ πολύ πολύ.....σιγά σιγά όλες φτάνουμε....έχω τρομερή αγωνία..με το καλό και σε εσένα εύχομαι....

Και μένα εντάξει μου είπε δεν είναι ούτε μεγάλη ούτε μικρη.... μιια χαρα είναι τα ζουζούνια μας

• Μου αρέσει 1

Διαφημίσεις

Καλημέρα κορίτσια. Να σας ρωτήσω μιας κ οι περισσότερες σιγά σιγά κοντεύετε να γεννήσετε. Εγώ μπήκα στον 8ο κ γενικά το στήθος μου απο τότε που μπήκα στον 5ο σταμάτησε να μεγαλώνει κ να ποναει κ μέχρις στιγμής δν βλέπω κάποια αλλαγή. Δν έχει πρηστεί όπως γίνεται στις περισσότερες στο τέλος της εγκυμοσυνης κ ουτε νιώθω κάτι. Κ όλο αυτό με κάνει να σκέφτομαι αν θα έχω γάλα. Δν πρέπει κανονικά απο δω κ πέρα να αρχίζει να πρηζεται καπως; 

• Μου αρέσει 1

1 hour ago, Sweetheart12 said:

Καλημέρα κορίτσια. Να σας ρωτήσω μιας κ οι περισσότερες σιγά σιγά κοντεύετε να γεννήσετε. Εγώ μπήκα στον 8ο κ γενικά το στήθος μου απο τότε που μπήκα στον 5ο σταμάτησε να μεγαλώνει κ να ποναει κ μέχρις στιγμής δν βλέπω κάποια αλλαγή. Δν έχει πρηστεί όπως γίνεται στις περισσότερες στο τέλος της εγκυμοσυνης κ ουτε νιώθω κάτι. Κ όλο αυτό με κάνει να σκέφτομαι αν θα έχω γάλα. Δν πρέπει κανονικά απο δω κ πέρα να αρχίζει να πρηζεται καπως; 

Κ εγω ακριβως το ιδιο κ ολο ξεχναω να ρωτησω το γιατρο!

• Μου αρέσει 1

1 hour ago, Sweetheart12 είπε:

Έχω μια γνωστή με μικρό στήθος δεν της μεγάλωσε ούτε στην εγκυμοσύνη ούτε στον θηλασμό ουυυτε λίγο!! Θηλασε αποκλειστικά χωρίς συμπληρώματα 3μιση χρόνια τον γιο της ... Δεν παίζει κανενα ρόλο μην το σκέφτεσαι καν αυτό 

• Μου αρέσει 3

1 hour ago, Brigitt είπε:

Έχω μια γνωστή με μικρό στήθος δεν της μεγάλωσε ούτε στην εγκυμοσύνη ούτε στον θηλασμό ουυυτε λίγο!! Θηλασε αποκλειστικά χωρίς συμπληρώματα 3μιση χρόνια τον γιο της ... Δεν παίζει κανενα ρόλο μην το σκέφτεσαι καν αυτό 

Οκ απλά βλέπω σε αλλες κοπέλες μεγαλώνει κ πρηζεται κ γω μέχρι στιγμής τπτ. Εντάξει μεγάλωσε 1 νουμερο από το 1ο τρίμηνο αλλά μέχρι εκεί τπτ άλλο . Άμα δν παίζει ρόλο στο γάλα λοιπόν δν με πειράζει κ να μην μεγαλώσει Γτ δν θέλω κιόλας . 

3 ώρες πρίν, Sweetheart12 είπε:

Εγώ έχω μικρό στήθος μεγάλωσε τι μεγάλωσε στην αρχή και τώρα τέλος εδώ και πολλούς μήνες ,ούτε με ενοχλεί κ με πονάει ,δεν έχει να κάνει το μέγεθος με το αν έχεις γάλα μην ανχωνεσαι.

• Μου αρέσει 1

Διαφημίσεις

1 hour ago, Sweetheart12 said:

Οκ απλά βλέπω σε αλλες κοπέλες μεγαλώνει κ πρηζεται κ γω μέχρι στιγμής τπτ. Εντάξει μεγάλωσε 1 νουμερο από το 1ο τρίμηνο αλλά μέχρι εκεί τπτ άλλο . Άμα δν παίζει ρόλο στο γάλα λοιπόν δν με πειράζει κ να μην μεγαλώσει Γτ δν θέλω κιόλας . 

Ειχα κι εγω την ιδια απορια γιατι και το δικο μου στην αρχη αντε να μεγαλωσε λιγο και εμεινε εκει. Αλλα ακομα και το χρωμα που βλεπω σε αλλες που αλλαζει και γινεται οοοοολη η θυλή καφε και χοντρη, εμενα ειναι οπως πριν και περιμετρικα μονο κυριως εχει ενα καφε χρωμα και τιποτε αλλο! Αλλα ελπιζω κι εγω οτι δεν εχει να κανει και οτι μετα τον τοκετο θα γινουν ολα αυτοματα! 

• Μου αρέσει 1

2 ώρες πρίν, Sweetheart12 είπε:

Εκείνη το είχε και καημό που δεν της μεγάλωσε λίγο το στήθος μια και είχε αρκετά μικρό αλλά είχε γάλα κανονικότατα ... Επίσης να πω όλες οι γυναίκες έχουν γάλα εκτός σε σπάνιες περιπτώσεις αν δεν υπάρχει στήθος οπότε και γαλακτοφοροι αδένες απλά υπάρχει πολύ παραπληροφόρηση και σαμποταρισμα του θηλασμού από τα μαιευτήρια 

• Μου αρέσει 1

Κοριτσαρες είτε μεγαλώσει ειτε οχι ειτε πονάει ειτε οχι, γαλα θα μπορεσετε να δωσετε στα μωρα σας οσες επιθυμουν να θηλάσουν.

Κι εγω μικρό εχω, ελαχιστα αν μεγάλωσε παρ'ολα αυτα τον Ιουλιο ειχα παει σε μαστολογο και μου είχε πει πως σιγα σιγα γεμίζουν γαλα οι γαλακτοφοροι αδένες.

Τι κανετε;;; Θα φυγω απ την ομαδα.. δεν αντέχω να βλεπω "Είμαι 36βδ , ειμαι 35βδ, σε λιγες μέρες γεννάω κτλ" αχαχαχ Δεν αντεχω ρε κοριτσια αλλο. Θελω να γεννήσω τώρα. 33η κλεινω αυριο.. Να ημουν κι εγω 36++

Σημερα έχω ντομπλερ οπότε θα στειλω τα νέα μου αργότερα.

@βιολετα3 κι εσύ σήμερα εχεις ντομπλερ; Ή αύριο;

• Μου αρέσει 4

yplDp3.png

1 hour ago, depifish είπε:

Ειχα κι εγω την ιδια απορια γιατι και το δικο μου στην αρχη αντε να μεγαλωσε λιγο και εμεινε εκει. Αλλα ακομα και το χρωμα που βλεπω σε αλλες που αλλαζει και γινεται οοοοολη η θυλή καφε και χοντρη, εμενα ειναι οπως πριν και περιμετρικα μονο κυριως εχει ενα καφε χρωμα και τιποτε αλλο! Αλλα ελπιζω κι εγω οτι δεν εχει να κανει και οτι μετα τον τοκετο θα γινουν ολα αυτοματα! 

Εμένα η θηλή μπορώ να πω σκουρυνε κ μεγάλωσε κ περιμετρικά. Αλλά γενικά το στήθος μεγάλωσε στην αρχή καπως κ μετά έμεινε στάσιμο. Ελπίζω κ γω όπως είπες μετά τον τοκετό να γίνουν όλα αυτόματα κ να έρθει εύκολα ο θηλασμός. 

πρίν από 49 λεπτά , Brigitt είπε:

Εκείνη το είχε και καημό που δεν της μεγάλωσε λίγο το στήθος μια και είχε αρκετά μικρό αλλά είχε γάλα κανονικότατα ... Επίσης να πω όλες οι γυναίκες έχουν γάλα εκτός σε σπάνιες περιπτώσεις αν δεν υπάρχει στήθος οπότε και γαλακτοφοροι αδένες απλά υπάρχει πολύ παραπληροφόρηση και σαμποταρισμα του θηλασμού από τα μαιευτήρια 

Ναι κ γω γνωρίζω ότι είναι ποκυ σπάνιο να μην έχεις γάλα ! Εγώ θέλω πολύ να θηλάσω το μωράκι μου από την αρχή γτ δυστυχως για λόγους υγείας δν θα μπορέσω πάνω από ένα τρίμηνο να θηλάσω. Όποτε είναι σημαντικό για μένα από την πρώτη μέρα να θηλάσω το μωρό για να πάρει όλες τις θρεπτικές ουσίες κ τα αντισώματα που προσφέρει το μητρικό γάλα .

2 ώρες πρίν, Farmakotriftena είπε:

Κοριτσαρες είτε μεγαλώσει ειτε οχι ειτε πονάει ειτε οχι, γαλα θα μπορεσετε να δωσετε στα μωρα σας οσες επιθυμουν να θηλάσουν.

Κι εγω μικρό εχω, ελαχιστα αν μεγάλωσε παρ'ολα αυτα τον Ιουλιο ειχα παει σε μαστολογο και μου είχε πει πως σιγα σιγα γεμίζουν γαλα οι γαλακτοφοροι αδένες.

Τι κανετε;;; Θα φυγω απ την ομαδα.. δεν αντέχω να βλεπω "Είμαι 36βδ , ειμαι 35βδ, σε λιγες μέρες γεννάω κτλ" αχαχαχ Δεν αντεχω ρε κοριτσια αλλο. Θελω να γεννήσω τώρα. 33η κλεινω αυριο.. Να ημουν κι εγω 36++

Σημερα έχω ντομπλερ οπότε θα στειλω τα νέα μου αργότερα.

@βιολετα3 κι εσύ σήμερα εχεις ντομπλερ; Ή αύριο;

Και εγώ αύριο 33 βδομάδες,ντομπλερ έχω κάνει είδη 2 φορές ,τελευταία φορά στις 31 τώρα θα με δει την άλλη Τετάρτη που θα είμαι 34.

Αχ κ εγώ δεν μπορώ ειδικά σήμερα νιώθω ότι δεν μπορώ να πάρω τα πόδια μου δεν ξέρω αν είναι ψυχολόγικο , εντομεταξυ έχω χάσει τον ύπνο μου έχω τρομερό ανχως να τελειώσει το σπίτι τουλάχιστον τα πολύ χοντρά να μην έχω σκόνες .

• Μου αρέσει 1

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...