Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 12 ώρες πρίν, Blu24 είπε:

Καλησπέρα κορίτσια !! Ήθελα να ρωτήσω τι γνωμη έχετε για διαγνωστική  υστεροσκοπηση και μικρόβιομα μετά από δύο αποβολές ; 

Επίσης σε περίπτωση που βρεθεί κάποιο μικρόβιο στο μικροβιωμα τι γίνετε; Υπάρχει θεραπεία ;;;

Καλησπέρα κορίτσι μου ! 
      Εγω έχω κάνει υστεροσκοπηση με έλεγχο για μικροβιωμα και μάλιστα χωρίς μέθη. Διαγνωστική υστεροσκοπηση δλδ. Την έκανα στον Μαστ***. Δεν μπορώ να πω πως πόνεσα, νιώθεις μια πολύ έντονη ενόχληση, έχεις πάρει κ το παυσίπονο πριν. Νιώθεις πως κάτι είναι εκεί κ ενοχλεί, προφανώς δε μπορείς να είσαι χαλαρή κ άνεση. Μετά μου έβαλαν και παυσίπονο υπόθετο και με έβαλαν μισή ωριτσα ξάπλα στο ιατρείο σε ένα δωμάτιο και με παρακολουθούσαν. Μπορώ να πω πως μετά ένιωσα περισσότερη ενόχληση (σαν πολύ έντονες κράμπες περιόδου) όσο ήμουν στο ιατρείο κ περίμενα. Παρόλα αυτά όλα καλά, την επόμενη μέρα σκέψου πήγα εκδρομή. 
      Τελικά το αποτέλεσμα βγήκε πως είχα μικροβιωμα, πήρα 2 βδομάδες αντιβίωση. Αν τυχόν χρειαστεί κοιτα να πάρεις πολλά  προβιοτικά γιατί εμένα μου έκανε μύκητες. Ρώτησα το γιατρό αν είναι να κάνουμε επανάληψη να δούμε αν έφυγε μετά τη θεραπεία κ μου είπε πως δε χρειάζεται κ το θέμα θεωρείται λήξαν. 10 μερες μετά τη λήξη της αντιβίωσης έκανα την ετ η οποία δυστυχώς δεν στέφθηκε με επιτυχία αλλά αυτό είναι άσχετο με την υστεροσκοπηση. Μη φοβάσαι πάντως, αν σου έκανε επεμβατική υστεροσκοπηση τότε θα έκανε μέθη. 

Μανουλες Οκτωβρίου 2021!!

Recommended Posts

πρίν από 39 λεπτά , Brigitt είπε:

Καλέ κάνουν στα δημόσια εννοείται εγώ σε δημόσιο γέννησα και έκανα και τώρα θα ξανά κάνω αν προλάβω το συζητάς απλά με το γιατρό σου εμένα ο γιατρός μου το κανόνισε απλά αν μπεις με ραντεβού το πληρώνεις εγώ πήγα στα επείγοντα και δεν το πλήρωσα ...

Εμάς εδώ δεν το κάνουν μάλλον...δεν δέχονται...ίσως είναι στο χέρι του γιατρού άμα θέλει η όχι γτ και εγώ πιστεύω πως δεν είναι κάτι για να μην το κάνουν....

πρίν από 13 λεπτά , xrys1988 είπε:

Τελικά σε ποιο νοσοκομείο θα είσαι?? Νομίζω με την λαχτάρα που έχουμε, θα περάσει κι αυτό κ μετά ούτε που θα το θυμομαστε...

Αχ εγώ παθαίνω το αντίθετο.... Αν μείνω πάνω από 3 ώρες νηστική, έχω απίστευτη καούρα μέχρι πάνω στο λαιμό, ειδικά απόγευμα κ βράδυ κ μου περνάει μόνο με ανθρακούχο νερό. 

Δεν ξέρω ακόμα το πιστεύεις...???ακόμα είμαι στο περίμενε.... τώρα αρχές του μήνα Μ είπε να του στείλω να Μ πει....

Και εγώ το ίδιο...άμα έχω να φάω πολύ ωρα με πιάνουν καούρες....αχχχ αυτές οι καουρες

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 5,1k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

3 ώρες πρίν, Farmakotriftena είπε:

Δεν είμαι καλα ρε κορίτσια. 2ο βραδυ που υπεφερα.

Νιωθω οτι θελω να παω τουαλέτα αλλα, δεν μπορώ. Ποναω πανω δεξια κατω απ το στήθος. Το ιδιο ειχα και στον γιο μου και ηταν πιεστικος πονος. Χολη ειχα τσεκαρει λιγο πριν μείνω έγκυος. Χθες με επιασε στομαχόπονος ζαλη και τάση για εμετο ένιωθα πως θελω να πάω τουαλέτα αλλα δεν μπορούσα. Καποια στιγμη τα ξημερώματα υποχώρησε αυτο και ηρθαν οι έντονες καουρες και παλινδρόμηση που ερχόταν μέχρι πάνω στον λαιμο μου.

Ματι δεν εκλεισα...

Εχω σταματησει να τρωω μετα τις 6.30μμ με αποτέλεσμα να μενω πολλες ώρες νηστική καθως μετα ξανα τρωω καπου στις 11 το πρωί. Αν φαω εστω και μια μπουκια απο οτιδήποτε μετα τις 6.30 υποφέρω χειρότερα.

Πως θα αντέξω μέχρι τελη Οκτωβρη ετσι; Χθες ολο αυτο που ενιωθα ήταν πολυ δυσάρεστο αίσθημα. Παρακαλουσα να με παρει ο ύπνος να μην το νιώθω (μιλαω για τιν στομαχόπονο, ζαλη και ταση για εμετό).

Υγ. Ασχετο με το παραπάνω αλλα.... Σημερα το πρωί εμβολιαστηκα τελικά...

Σε μια ωρα εχω γιατρό. Για μα δούμε.

Αχ κορίτσι μου...γτ έτσι;.... Μήπως μια σουπιτσα θα σου έκανε καλό; Μήπως τρως πολύ στερεές τροφές; Δεν ξέρω...απλά λέω... Δοκίμασε σουπιτσα με καροτακια κ πατατουλες ψιλοκομμένες... Ίσως κατσει καλύτερα στο στομάχι σου... Μήπως δεν κάνει που κάθεσαι τόσες ώρες νηστική...τι λέει ο γιατρός σου;..

πρίν από 33 λεπτά , Dimitra93 είπε:

Εμάς εδώ δεν το κάνουν μάλλον...δεν δέχονται...ίσως είναι στο χέρι του γιατρού άμα θέλει η όχι γτ και εγώ πιστεύω πως δεν είναι κάτι για να μην το κάνουν....

Δεν ξέρω ακόμα το πιστεύεις...???ακόμα είμαι στο περίμενε.... τώρα αρχές του μήνα Μ είπε να του στείλω να Μ πει....

Και εγώ το ίδιο...άμα έχω να φάω πολύ ωρα με πιάνουν καούρες....αχχχ αυτές οι καουρες

Ααααα κατάλαβα, ελπίζω να πας όπου είναι κ ο γιατρός σου!! Εγώ έχω καούρες από τον 3ο μήνα... Ασεεεεε. Σήμερα έφαγα μαυρομάτικα το μεσημέρι, ακόμη να συνελθω....

• Μου αρέσει 1

1 ώρα πρίν, Flolipop είπε:

Αχ σε καταλαβαίνω... κι εγώ τα ίδια νιώθω τις τελευταίες μέρες... στομαχόπονο, δυσπεψία και έχω και τάση προς εμετό... πραγματικά έχω υποφέρει. Και αύριο κι εγώ θα κάνω την πρώτη δόση του εμβολίου. 

Καλή επιτυχία ❤️❤️❤️❤️

• Μου αρέσει 1

yplDp3.png

Κορίτσια μου μόλις γύρισα από τον γιατρό μια χαρά ο μπεμπουλης με το κεφάλι κάτω ,31 βδομάδων 1750 γρ.Μας είπε να ξαναπάμε σε 3 βδομαδες.Επισης του είπα ότι όλη μέρα τον νιώθω να κλωτσαει και μαζευετε  και δεν ξέρω αν είναι σύσπαση η όχι ,μου είπε ευθύνεται ότι είναι η τέταρτη εγκυμοσύνη μου και ότι έχω άφθονο αμνιακό υγρό .

• Μου αρέσει 7

Διαφημίσεις

πρίν από 42 λεπτά , Deppybach είπε:

Αχ κορίτσι μου...γτ έτσι;.... Μήπως μια σουπιτσα θα σου έκανε καλό; Μήπως τρως πολύ στερεές τροφές; Δεν ξέρω...απλά λέω... Δοκίμασε σουπιτσα με καροτακια κ πατατουλες ψιλοκομμένες... Ίσως κατσει καλύτερα στο στομάχι σου... Μήπως δεν κάνει που κάθεσαι τόσες ώρες νηστική...τι λέει ο γιατρός σου;..

Μου λεει να τρωω παραπανω αλλα ρε συ δεν παλεύονται οι καούρες μετα. Ειλικρινα ανεβαίνουν υγρα μεχρι τον λαιμό. Τρωω κρεας ψαρι συνηθως και πολλα πολλά λαχανικά και σαλατες. Αυξησα και τα λαχανικά. Ο γαστρεντερολογος μου ειπε να ξεκινησω παραφινέλαιο..

• Μου αρέσει 1

yplDp3.png

1 hour ago, Farmakotriftena είπε:

Μου λεει να τρωω παραπανω αλλα ρε συ δεν παλεύονται οι καούρες μετα. Ειλικρινα ανεβαίνουν υγρα μεχρι τον λαιμό. Τρωω κρεας ψαρι συνηθως και πολλα πολλά λαχανικά και σαλατες. Αυξησα και τα λαχανικά. Ο γαστρεντερολογος μου ειπε να ξεκινησω παραφινέλαιο..

Είχα μεγάλο θέμα με την δυσκοιλιότητα σε σημείο να υποφέρω .Είχα δοκιμάσει αρκετά πράγματα.Μια κοπέλα από εδώ δεν θυμάμαι πια μου είπε για τα all brands της Kellogg's δεν έχουν καθόλου ωραία γεύση αλλά με γιαούρτι κ μέλι είναι τέλεια ,και σε συνδιασμό με τα φακελάκια που βάζω στο νερό tanilas βοηθάνε να παραμείνουν μαλακά,πλέον πάω αν όχι κάθε μέρα ,μέρα παρά μέρα και πίνω και 2πλο σίδηρο φαντάσου.

Όσο για τ καούρες οι μαία μου ,μου είπε να τρώω σουσάμι βοηθάει λέει,εγώ δεν το έχω δοκιμάσει γιατί πλέον δεν έχω βρει τ με πειράζει.

• Μου αρέσει 1

16 minutes ago, βιολετα3 said:

Είχα μεγάλο θέμα με την δυσκοιλιότητα σε σημείο να υποφέρω .Είχα δοκιμάσει αρκετά πράγματα.Μια κοπέλα από εδώ δεν θυμάμαι πια μου είπε για τα all brands της Kellogg's δεν έχουν καθόλου ωραία γεύση αλλά με γιαούρτι κ μέλι είναι τέλεια ,και σε συνδιασμό με τα φακελάκια που βάζω στο νερό tanilas βοηθάνε να παραμείνουν μαλακά,πλέον πάω αν όχι κάθε μέρα ,μέρα παρά μέρα και πίνω και 2πλο σίδηρο φαντάσου.

Όσο για τ καούρες οι μαία μου ,μου είπε να τρώω σουσάμι βοηθάει λέει,εγώ δεν το έχω δοκιμάσει γιατί πλέον δεν έχω βρει τ με πειράζει.

Το δοκιμασα το σουσαμι, σε μενα δεν εκανε κατι αλλα μια φιλη μου ελεγε οτι τη βοηθησε πολυ! Καπου διαβασα κ για ωμο καροτο. 

7 hours ago, Pagotoula said:

να σου ζησει κοριτσι μου!! λυπαμαι πολυ για τον ασχημο τοκετο αλλα να σκεφτεσαι οτι ειστε κ οι δυο υγιεις κ αυτο εχει σημασια!! εισαι δυναμη!! τι να λεμε τωρα;; κ η μπουμπου ειναι τεραστια καλε για τις βδομαδες της!! πλακα μας κανεις;; αλλα γεννιουνται τοσα 40 και 41 εβδομαδες! ! τα λεγαμε για το ταντεμ...αντε πλησιαζει η ωρα να μας πεις την εμπειρια!+ να χαιρεσαι τις κορακλες σου!! καλη αναρρωση!!

Σε ευχαριστώ πολύ @Pagotoula!! Να χαίρεσαι την ζουζούνα σου!! Ναι αυτό έχει σημασία... Ότι τελικά είμαστε υγιείς!! Αυτό σκεφτόμουν κ εγώ , τελοιομηνη πως θα έβγαινε; Χεχε!! Μεγάλη διαφορά στο πως θηλάζουν πάντως... Η πρώτη μου ήταν πολύ λαίμαργη , ενώ η μικρή ακόμα τουλάχιστον τρώει πολύ αργά , ίσως παίζει ρόλο ότι κουράζεται που είναι πιο μικρή; Ή αυτή είναι η ιδιοσυγκρασία της... Θα δείξει!! Ήδη από σήμερα έχει βρεξει αρκετές πάνες κ έχει κάνει πολλές φορές κακά... Ανυπομονώ να γυρίσω σπίτι...για να δούμε πως θα πάει το ταντεμ!!

• Μου αρέσει 3
  • Ευχαριστώ 1

Κορίτσια ξέχασα να πω ότι πήγαμε κι εμείς γιατρό. 1600 το μωρό 31η β! Όλα τέλεια και ο τράχηλος (λογω συσπάσεων φοβόμουν). Ραντεβού για ντομπλερ στις 14/9! 

Ο γαστρεντερολογος για την δυσκοιλιοτητα μου ειπε εκτος απο nujol να παίρνω και ψιλλιουμ! (Φυτικές ίνες σε φακελάκι) θα το δοκιμάσω κι αυτο! 

Ευτυχώς ενα βραδυ που δεν πονούσα πολυ και για να προλαβω την καούρα πηρα λιγο Maalox.

yplDp3.png

Διαφημίσεις

7 ώρες πρίν, Ntepaki22 είπε:

Σε ευχαριστώ πολύ @Pagotoula!! Να χαίρεσαι την ζουζούνα σου!! Ναι αυτό έχει σημασία... Ότι τελικά είμαστε υγιείς!! Αυτό σκεφτόμουν κ εγώ , τελοιομηνη πως θα έβγαινε; Χεχε!! Μεγάλη διαφορά στο πως θηλάζουν πάντως... Η πρώτη μου ήταν πολύ λαίμαργη , ενώ η μικρή ακόμα τουλάχιστον τρώει πολύ αργά , ίσως παίζει ρόλο ότι κουράζεται που είναι πιο μικρή; Ή αυτή είναι η ιδιοσυγκρασία της... Θα δείξει!! Ήδη από σήμερα έχει βρεξει αρκετές πάνες κ έχει κάνει πολλές φορές κακά... Ανυπομονώ να γυρίσω σπίτι...για να δούμε πως θα πάει το ταντεμ!!

ειναι νεογεννητο βρε γι αυτο!τα περισσοτερα ετσι συμπεριφερονται τις πρωτες μερες!θα τη δεις να γινεται πλ λαιμαργη κ αυτη ωσονουπω!

• Μου αρέσει 1

3 hours ago, Pagotoula said:

ειναι νεογεννητο βρε γι αυτο!τα περισσοτερα ετσι συμπεριφερονται τις πρωτες μερες!θα τη δεις να γινεται πλ λαιμαργη κ αυτη ωσονουπω!

Σήμερα την ζυγισαν κ έχασε αρκετά γραμμάρια... Έφτασε κοντά 2.500 κάτι μου είπε η μαία εδώ , ακόμα δεν έχει έρθει παιδιατρος... αλλά τι να πω δεν θέλω να απογοητευτεί.. φοβάμαι μην την ενοχλεί η ροή που είναι ήδη πιο έντονη λόγω της μεγάλης... Το μηκονιο το απέβαλε όλο κ τώρα έχει αρχίσει κ κάνει κίτρινες κενώσεις σαν νερό όμως είναι πολύ μικρή ακόμα... Τι να πω , δεν θέλω να με πάρει από κάτω... 

• Μου αρέσει 1

πρίν από 40 λεπτά , Ntepaki22 είπε:

Σήμερα την ζυγισαν κ έχασε αρκετά γραμμάρια... Έφτασε κοντά 2.500 κάτι μου είπε η μαία εδώ , ακόμα δεν έχει έρθει παιδιατρος... αλλά τι να πω δεν θέλω να απογοητευτεί.. φοβάμαι μην την ενοχλεί η ροή που είναι ήδη πιο έντονη λόγω της μεγάλης... Το μηκονιο το απέβαλε όλο κ τώρα έχει αρχίσει κ κάνει κίτρινες κενώσεις σαν νερό όμως είναι πολύ μικρή ακόμα... Τι να πω , δεν θέλω να με πάρει από κάτω... 

Μια χαρά θα τα πάτε !!! Πως είναι με το θηλασμό η μικρή ?? 

πρίν από 55 λεπτά , Ntepaki22 είπε:

Είναι πολύ μικρή και κουράζετε πιο εύκολα σε σχέση με τα μεγαλύτερα μωρά.προσπαθησε να την ξυπνάς συχνά 

4 ώρες πρίν, Farmakotriftena είπε:

Κορίτσια ξέχασα να πω ότι πήγαμε κι εμείς γιατρό. 1600 το μωρό 31η β! Όλα τέλεια και ο τράχηλος (λογω συσπάσεων φοβόμουν). Ραντεβού για ντομπλερ στις 14/9! 

Ο γαστρεντερολογος για την δυσκοιλιοτητα μου ειπε εκτος απο nujol να παίρνω και ψιλλιουμ! (Φυτικές ίνες σε φακελάκι) θα το δοκιμάσω κι αυτο! 

Ευτυχώς ενα βραδυ που δεν πονούσα πολυ και για να προλαβω την καούρα πηρα λιγο Maalox.

Ψιλλιουμ πολλές φορές προπαθησα να πάρω δίχως εγκυμοσύνη και κατέληγα σε εμετό !!! Ευχομαι να αντέξεις να το πάρεις αυτό το πράγμα εκτός αν είναι σε κάψουλα και δεν το γευτείς ..... 

Το μωράκι σου τέλεια !!! Εγώ πάω τώρα γιατρό άντε να δούμε τι θα δούμε 

• Μου αρέσει 1

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...