Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 12 ώρες πρίν, Blu24 είπε:

Καλησπέρα κορίτσια !! Ήθελα να ρωτήσω τι γνωμη έχετε για διαγνωστική  υστεροσκοπηση και μικρόβιομα μετά από δύο αποβολές ; 

Επίσης σε περίπτωση που βρεθεί κάποιο μικρόβιο στο μικροβιωμα τι γίνετε; Υπάρχει θεραπεία ;;;

Καλησπέρα κορίτσι μου ! 
      Εγω έχω κάνει υστεροσκοπηση με έλεγχο για μικροβιωμα και μάλιστα χωρίς μέθη. Διαγνωστική υστεροσκοπηση δλδ. Την έκανα στον Μαστ***. Δεν μπορώ να πω πως πόνεσα, νιώθεις μια πολύ έντονη ενόχληση, έχεις πάρει κ το παυσίπονο πριν. Νιώθεις πως κάτι είναι εκεί κ ενοχλεί, προφανώς δε μπορείς να είσαι χαλαρή κ άνεση. Μετά μου έβαλαν και παυσίπονο υπόθετο και με έβαλαν μισή ωριτσα ξάπλα στο ιατρείο σε ένα δωμάτιο και με παρακολουθούσαν. Μπορώ να πω πως μετά ένιωσα περισσότερη ενόχληση (σαν πολύ έντονες κράμπες περιόδου) όσο ήμουν στο ιατρείο κ περίμενα. Παρόλα αυτά όλα καλά, την επόμενη μέρα σκέψου πήγα εκδρομή. 
      Τελικά το αποτέλεσμα βγήκε πως είχα μικροβιωμα, πήρα 2 βδομάδες αντιβίωση. Αν τυχόν χρειαστεί κοιτα να πάρεις πολλά  προβιοτικά γιατί εμένα μου έκανε μύκητες. Ρώτησα το γιατρό αν είναι να κάνουμε επανάληψη να δούμε αν έφυγε μετά τη θεραπεία κ μου είπε πως δε χρειάζεται κ το θέμα θεωρείται λήξαν. 10 μερες μετά τη λήξη της αντιβίωσης έκανα την ετ η οποία δυστυχώς δεν στέφθηκε με επιτυχία αλλά αυτό είναι άσχετο με την υστεροσκοπηση. Μη φοβάσαι πάντως, αν σου έκανε επεμβατική υστεροσκοπηση τότε θα έκανε μέθη. 

Μανουλες Οκτωβρίου 2021!!

Recommended Posts

8 minutes ago, xrys1988 said:

Καλημέρα καλημέρα!!!! Τι κάνετε? Εμείς πήγαμε χθες για το ντομπλερ (32η εβδομάδα) κ ήταν όλα πολύ καλά! Ουφφφφ ηρέμησα λιγάκι γιατί το άγχος μου χτυπάει κόκκινο.... Γύρισε πάλι η μπέμπα και είναι με το κεφάλι κάτω, μακάρι να μείνει έτσι γιατί όλο τούμπες κάνει τελευταία. Ευτυχώς με το βάρος της που είχα αγχωθει στην αρχή είναι καλά πλέον. 1800 γραμμάρια ειναι, 54η εκατοστιαία θέση μας είπε! Όλα μια χαρά ευτυχώς!! Εσείς τι κάνετε?? Ααααα τι βάρος έχουν τα δικά σας μωρουλια? 

Σουπερ! Α δεν ηξερα οτι μπορουν να αλλαξουν παλι θεση! Κ εγω εκανα το δευτερο ντοπλερ την προηγουμενη εβδομαδα, 32+3, το αγορακι με το κεφαλι κατω 1900 κ το κοριτσακι με το κεφαλι πανω 1700. Την αλλη εβδομαδα παλι γιατρο κ μετραω μερες!

• Μου αρέσει 2

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 5,1k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

13 ώρες πρίν, Ntepaki22 είπε:

Σας ευχαριστώ πολύ όλες για τις ευχές σας κ την ανταλλαγή των ανησυχιών μας από την αρχή... Ο τοκετος μου ξεκίνησε χτες βράδυ που με έπιασαν συσπάσεις ήπιες σχετικά , αλλά είχα ανήσυχο ύπνο... Συν ότι θεώρησα πως είναι από τον θηλασμό της πρώτης μου κόρης... Ξεκίνησαν κ έγιναν ρυθμικές ανά πεντάλεπτο... Όπου είδα στο σκούπισμα λίγο ροζ... Λέω εδώ είμαστε... Μάλλον γενναμε... Ξεκίνησα για το νοσοκομείο... Είχα διαστολή 6. Αμέσως με ετοίμαζαν , συν τα χαζό πρωτόκολλα για τον κορονοιο... Κλύσματα, σπάσιμο νερών, ο ηλίθιος ο γιατρός μου απαράδεκτος με την όλη διαδικασία ήταν σε φάση άντε να τελειώνουμε ξέρω εγώ... Στις εξωθήσει δεν με εμψύχωνε καθόλου κ με έβαλε να σπρώχνω με διαστολή 8. Στην πρώτη γέννα μου , είχα διαστολή 10 κ μου έκανε περινεοτομη ο γιατρός... Με τρεις εξωθήσεις γέννησα... Η μικρή τώρα γεννήθηκε μετά από πολυ σπρώξιμο... Ένιωθα ότι σχιζομαι ολόκληρη δηλαδή από κάτω... Γτ δεν με είχε προετοιμάσει κάπως... συν ότι γεννήθηκε με προσωπική προβολή οπότε ήταν αναγκαίο να με κόψει... Ένιωσα στο πετσί μου την μαιευτική βία. Έλεγα πως πονάω ανάσκελα κ δεν μπορώ , δεν ήξερα γτ τόσο έντονα αλλά ήταν η θέση της μικρής τέτοιας... Να ναι καλά η μαία που ήταν δίπλα μου γτ το γουρούνι ο γιατρός μου φώναζε όταν ελεγα πως δεν μπορώ. Κ δεν είναι ότι δεν έσπρωχνα κορίτσια... Τι να πω... Ούτε να τον δω δεν θέλω. Συν ότι θέλω να φύγω νωρίτερα για να πάω γρήγορα στο μεγάλο μου μωρό... 

Με έναν πόνο θα σας ευχηθώ... Η πρώτη μου γέννα ήταν ονειρεμένη ο τράχηλος μου είχε ανοίξει μια χαρά από μόνος του... Κορίτσια το σεξ βοηθάει. Πριν γεννήσω στην πρώτη Μ κόρη είχαμε επαφή με τον άντρα Μ κ πραγματικά ο τράχηλος μαλακώνει τόσο εύκολα... Καμία σχέση ο πόνος πρώτης κ δεύτερης γέννας. 7 έφτασα εδώ 8 κ 50 γέννησα... Βίαια αλλά τα καταφερα πιστεύω... Για να δούμε πως θα τα πάει με τον θηλασμό η βιαστικουλα μας!!

Εύχομαι να αναρρώσεις γρήγορα καινά ξεχάσεις τα αρνητικά αυτού του τοκετού. Πάντως κι εγώ όταν γέννησα τον δεύτερο γιο μου, την ένιωσα πιο βίαιη και πιο γρήγορη την γεννα, θυμάμαι και ο γιατρός μου που μου είπε ότι τα δευτερα έρχονται πιο γρήγορα και πιο βίαια .

1 hour ago, Blondie 2020 είπε:

Σουπερ! Α δεν ηξερα οτι μπορουν να αλλαξουν παλι θεση! Κ εγω εκανα το δευτερο ντοπλερ την προηγουμενη εβδομαδα, 32+3, το αγορακι με το κεφαλι κατω 1900 κ το κοριτσακι με το κεφαλι πανω 1700. Την αλλη εβδομαδα παλι γιατρο κ μετραω μερες!

Τέλεια κι εσένα. Γιατί εσύ έχεις και 2!!!!!! Εγώ ένα ντομπλερ έκανα μόνο, χθες που ήμουν 31+2. Μου είπε δεν χρειάζεται να κάνω άλλο. Για το ντομπλερ κ τους μεγάλους υπερήχους πάω σε άλλο γιατρό, όχι στον γυναικολόγο που με παρακολουθεί. Εμένα η μπέμπα έχει αλλάξει 3 φορές θέση, εγώ το καταλαβαίνω βέβαια γιατί νιώθω διαφορετικά τις κλωτσιές...χαχαχαχα. Εσύ λογικά επειδή έχεις δίδυμα, θα πας για καισαρική? Η' δεν είναι δεδομένο? 

4 minutes ago, xrys1988 said:

Τέλεια κι εσένα. Γιατί εσύ έχεις και 2!!!!!! Εγώ ένα ντομπλερ έκανα μόνο, χθες που ήμουν 31+2. Μου είπε δεν χρειάζεται να κάνω άλλο. Για το ντομπλερ κ τους μεγάλους υπερήχους πάω σε άλλο γιατρό, όχι στον γυναικολόγο που με παρακολουθεί. Εμένα η μπέμπα έχει αλλάξει 3 φορές θέση, εγώ το καταλαβαίνω βέβαια γιατί νιώθω διαφορετικά τις κλωτσιές...χαχαχαχα. Εσύ λογικά επειδή έχεις δίδυμα, θα πας για καισαρική? Η' δεν είναι δεδομένο? 

Ναι εγω εκανα 2 λογω διδυμης κυησης! Κ εγω παω σε εμβρυολογο για ολους τους μεγαλους αν κ ο γιατροςμουμου κανει κ αυτος παντα ντοπλερ!

Εγω καισαρικη ναι! Λογω διδυμων κ ηλικιας  εσυ?

Τωρα ποτε ξαναπας γιατρο? Μου λεει χτες ο γιατρος μου μπηκαμε στην τελικη ευθεια! Δεν το πιστευα! Με επιασε το αγχος!!

πρίν από 23 λεπτά , Blondie 2020 είπε:

Ναι εγω εκανα 2 λογω διδυμης κυησης! Κ εγω παω σε εμβρυολογο για ολους τους μεγαλους αν κ ο γιατροςμουμου κανει κ αυτος παντα ντοπλερ!

Εγω καισαρικη ναι! Λογω διδυμων κ ηλικιας  εσυ?

Τωρα ποτε ξαναπας γιατρο? Μου λεει χτες ο γιατρος μου μπηκαμε στην τελικη ευθεια! Δεν το πιστευα! Με επιασε το αγχος!!

Μπήκες στην τελική ευθεία γιατί τα δίδυμα συνήθως γεννιούνται λίγο νωρίτερα για να μην ζοριστουν....

Εγώ δεν ξέρω αν θα τα καταφέρουμε με φυσιολογικό τοκετό. Θα το ήθελα πολύ! Αλλά αν για οποιοδήποτε λόγο πει ο γιατρός ότι πάμε για καισαρική, δεν με αγχωνει. Εγώ το μόνο που θέλω είναι ένα υγιές μωρουλι!!! Κι επειδή έχω κάνει 3 λαπαροσκοπησεις, δεν ξέρω πως θα πάνε τα πράγματα από δω κ πέρα. 31 Οκτωβρίου έχω ΠΗΤ. 

Στον γιατρο μου θα ξαναπάω 14 Σεπτεμβρίου! 

Ααααα εμένα χθες ο εμβρυολογος μου ευχηθηκε να πάνε όλα καλά κ να γεννήσω... και σύντομα λέει να τον επισκεφτώ για το επόμενο!! Χαχαχα σοκ έπαθα. Λέω κάτσε γιατρέ 6 χρόνια προσπαθούσαμε για να κάνουμε το πρώτο... Κάτσε να γεννηθεί πρώτα κ να πάνε όλα καλά!!! 

• Μου αρέσει 1

Διαφημίσεις

1 hour ago, xrys1988 said:

Μπήκες στην τελική ευθεία γιατί τα δίδυμα συνήθως γεννιούνται λίγο νωρίτερα για να μην ζοριστουν....

Εγώ δεν ξέρω αν θα τα καταφέρουμε με φυσιολογικό τοκετό. Θα το ήθελα πολύ! Αλλά αν για οποιοδήποτε λόγο πει ο γιατρός ότι πάμε για καισαρική, δεν με αγχωνει. Εγώ το μόνο που θέλω είναι ένα υγιές μωρουλι!!! Κι επειδή έχω κάνει 3 λαπαροσκοπησεις, δεν ξέρω πως θα πάνε τα πράγματα από δω κ πέρα. 31 Οκτωβρίου έχω ΠΗΤ. 

Στον γιατρο μου θα ξαναπάω 14 Σεπτεμβρίου! 

Ααααα εμένα χθες ο εμβρυολογος μου ευχηθηκε να πάνε όλα καλά κ να γεννήσω... και σύντομα λέει να τον επισκεφτώ για το επόμενο!! Χαχαχα σοκ έπαθα. Λέω κάτσε γιατρέ 6 χρόνια προσπαθούσαμε για να κάνουμε το πρώτο... Κάτσε να γεννηθεί πρώτα κ να πάνε όλα καλά!!! 

Χα χα ξερεις οτι μετα το δευτερο ερχεται γρηγορα λενε! Αν το θελεις βεβαια! 

Ναι μωρε να ειναι καλα τα μωρακθα μας κ ας γεννηθουν ειτε ετσι ειτε αλλιως, ποια η διαφορα!

• Μου αρέσει 1

18 ώρες πρίν, Ntepaki22 είπε:

Κορίτσια γέννησα σήμερα το πρωί την μικρή μου... Ήταν βιαστική η μπουμπού στις 36 βδομάδες..  την έχω δίπλα μου τώρα θηλάζει λίγο, αλλα πιο πολύ θέλει να κοιμάται. 2.930 βγήκε... Σε σύγκριση με την πρώτη μου φαίνεται τόσο μικρή....  Ο τοκετος μου δεν ήταν τόσο καλός. Ενώ ο πρώτος ήταν ονειρεμενος.... Ελπίζω όλες σας σύντομα τα μωράκια σας στην αγκαλιά σας κ καλή γέννα να έχετε!!

Κορίτσι μουυυυ...δεν το πιστεύω ...πάει η πρώτη....να σας ζήσει γερό και δυνατο και εσύ και εκείνο..καλή ανατροφή ...βιαστική βιαστική...

4 ώρες πρίν, xrys1988 είπε:

Καλημέρα καλημέρα!!!! Τι κάνετε? Εμείς πήγαμε χθες για το ντομπλερ (32η εβδομάδα) κ ήταν όλα πολύ καλά! Ουφφφφ ηρέμησα λιγάκι γιατί το άγχος μου χτυπάει κόκκινο.... Γύρισε πάλι η μπέμπα και είναι με το κεφάλι κάτω, μακάρι να μείνει έτσι γιατί όλο τούμπες κάνει τελευταία. Ευτυχώς με το βάρος της που είχα αγχωθει στην αρχή είναι καλά πλέον. 1800 γραμμάρια ειναι, 54η εκατοστιαία θέση μας είπε! Όλα μια χαρά ευτυχώς!! Εσείς τι κάνετε?? Ααααα τι βάρος έχουν τα δικά σας μωρουλια? 

Τελειαααα μπράβο είδες όλα ήταν μια χαρά....εμένα 31εβδομαδων ακριβώς ήταν 1700....σήμερα κλείνω την 33 και μπαίνω στην 34....φτάνουμε σιγά σιγά και μου είναι τόσο απίστευτο....

Κορίτσια από όλους τους πόνους και όλα αυτά που ακούω γενικότερα περί γέννας ένα πράγμα μόνο είναι το μεγαλύτερο άγχος μου....αυτό το σκισημο από κάτω....πφφφ

• Μου αρέσει 2

1 hour ago, Dimitra93 είπε:

Κορίτσι μουυυυ...δεν το πιστεύω ...πάει η πρώτη....να σας ζήσει γερό και δυνατο και εσύ και εκείνο..καλή ανατροφή ...βιαστική βιαστική...

Τελειαααα μπράβο είδες όλα ήταν μια χαρά....εμένα 31εβδομαδων ακριβώς ήταν 1700....σήμερα κλείνω την 33 και μπαίνω στην 34....φτάνουμε σιγά σιγά και μου είναι τόσο απίστευτο....

Κορίτσια από όλους τους πόνους και όλα αυτά που ακούω γενικότερα περί γέννας ένα πράγμα μόνο είναι το μεγαλύτερο άγχος μου....αυτό το σκισημο από κάτω....πφφφ

Δεν θα το καταλάβεις καθόλου γιατί θα σου κάνουν ένεση αν δεν έχεις επισκληριδιο κ επίσης το κόψιμο θα γίνει την ώρα που θα έχεις πόνους οπότε δεν θα το καταλάβεις το γίνεται.

1 ώρα πρίν, Dimitra93 είπε:

Έχω ακούσει από γυναίκες που γέννησαν χωρίς επισκληριδιο πως μέσα στους πονους το ψαλιδισμα κάτω δεν ήταν τίποτα ένα μικρό τσούξιμο ...

Και γω που ξανά γέννησα οι πόνοι τις γέννας οι δυνατοί δεν ξέρω πως είναι βασικά τους ενιωσα πολύ λίγο μισή ώρα (και νόμιζα θα πεθάνω) μέχρι να μου βάλει δεύτερη δόση αναισθησιας και τρομάζω πολύ στην ιδέα να μην προλάβω να κάνω επισκληριδιο οπότε λίγος πόνος να με πιάσει πιο ρυθμικός εεεφυγα για μαιευτήριο όχι κάποιες που τρώνε όλους τους πόνους στο σπίτι απαπα !!!!

• Μου αρέσει 1

Δεν είμαι καλα ρε κορίτσια. 2ο βραδυ που υπεφερα.

Νιωθω οτι θελω να παω τουαλέτα αλλα, δεν μπορώ. Ποναω πανω δεξια κατω απ το στήθος. Το ιδιο ειχα και στον γιο μου και ηταν πιεστικος πονος. Χολη ειχα τσεκαρει λιγο πριν μείνω έγκυος. Χθες με επιασε στομαχόπονος ζαλη και τάση για εμετο ένιωθα πως θελω να πάω τουαλέτα αλλα δεν μπορούσα. Καποια στιγμη τα ξημερώματα υποχώρησε αυτο και ηρθαν οι έντονες καουρες και παλινδρόμηση που ερχόταν μέχρι πάνω στον λαιμο μου.

Ματι δεν εκλεισα...

Εχω σταματησει να τρωω μετα τις 6.30μμ με αποτέλεσμα να μενω πολλες ώρες νηστική καθως μετα ξανα τρωω καπου στις 11 το πρωί. Αν φαω εστω και μια μπουκια απο οτιδήποτε μετα τις 6.30 υποφέρω χειρότερα.

Πως θα αντέξω μέχρι τελη Οκτωβρη ετσι; Χθες ολο αυτο που ενιωθα ήταν πολυ δυσάρεστο αίσθημα. Παρακαλουσα να με παρει ο ύπνος να μην το νιώθω (μιλαω για τιν στομαχόπονο, ζαλη και ταση για εμετό).

Υγ. Ασχετο με το παραπάνω αλλα.... Σημερα το πρωί εμβολιαστηκα τελικά...

Σε μια ωρα εχω γιατρό. Για μα δούμε.

• Λυπημένη/-ος 3

yplDp3.png

Διαφημίσεις

18 ώρες πρίν, Ntepaki22 είπε:

Σας ευχαριστώ πολύ όλες για τις ευχές σας κ την ανταλλαγή των ανησυχιών μας από την αρχή... Ο τοκετος μου ξεκίνησε χτες βράδυ που με έπιασαν συσπάσεις ήπιες σχετικά , αλλά είχα ανήσυχο ύπνο... Συν ότι θεώρησα πως είναι από τον θηλασμό της πρώτης μου κόρης... Ξεκίνησαν κ έγιναν ρυθμικές ανά πεντάλεπτο... Όπου είδα στο σκούπισμα λίγο ροζ... Λέω εδώ είμαστε... Μάλλον γενναμε... Ξεκίνησα για το νοσοκομείο... Είχα διαστολή 6. Αμέσως με ετοίμαζαν , συν τα χαζό πρωτόκολλα για τον κορονοιο... Κλύσματα, σπάσιμο νερών, ο ηλίθιος ο γιατρός μου απαράδεκτος με την όλη διαδικασία ήταν σε φάση άντε να τελειώνουμε ξέρω εγώ... Στις εξωθήσει δεν με εμψύχωνε καθόλου κ με έβαλε να σπρώχνω με διαστολή 8. Στην πρώτη γέννα μου , είχα διαστολή 10 κ μου έκανε περινεοτομη ο γιατρός... Με τρεις εξωθήσεις γέννησα... Η μικρή τώρα γεννήθηκε μετά από πολυ σπρώξιμο... Ένιωθα ότι σχιζομαι ολόκληρη δηλαδή από κάτω... Γτ δεν με είχε προετοιμάσει κάπως... συν ότι γεννήθηκε με προσωπική προβολή οπότε ήταν αναγκαίο να με κόψει... Ένιωσα στο πετσί μου την μαιευτική βία. Έλεγα πως πονάω ανάσκελα κ δεν μπορώ , δεν ήξερα γτ τόσο έντονα αλλά ήταν η θέση της μικρής τέτοιας... Να ναι καλά η μαία που ήταν δίπλα μου γτ το γουρούνι ο γιατρός μου φώναζε όταν ελεγα πως δεν μπορώ. Κ δεν είναι ότι δεν έσπρωχνα κορίτσια... Τι να πω... Ούτε να τον δω δεν θέλω. Συν ότι θέλω να φύγω νωρίτερα για να πάω γρήγορα στο μεγάλο μου μωρό... 

Με έναν πόνο θα σας ευχηθώ... Η πρώτη μου γέννα ήταν ονειρεμένη ο τράχηλος μου είχε ανοίξει μια χαρά από μόνος του... Κορίτσια το σεξ βοηθάει. Πριν γεννήσω στην πρώτη Μ κόρη είχαμε επαφή με τον άντρα Μ κ πραγματικά ο τράχηλος μαλακώνει τόσο εύκολα... Καμία σχέση ο πόνος πρώτης κ δεύτερης γέννας. 7 έφτασα εδώ 8 κ 50 γέννησα... Βίαια αλλά τα καταφερα πιστεύω... Για να δούμε πως θα τα πάει με τον θηλασμό η βιαστικουλα μας!!

να σου ζησει κοριτσι μου!! λυπαμαι πολυ για τον ασχημο τοκετο αλλα να σκεφτεσαι οτι ειστε κ οι δυο υγιεις κ αυτο εχει σημασια!! εισαι δυναμη!! τι να λεμε τωρα;; κ η μπουμπου ειναι τεραστια καλε για τις βδομαδες της!! πλακα μας κανεις;; αλλα γεννιουνται τοσα 40 και 41 εβδομαδες! ! τα λεγαμε για το ταντεμ...αντε πλησιαζει η ωρα να μας πεις την εμπειρια!+ να χαιρεσαι τις κορακλες σου!! καλη αναρρωση!!

• Μου αρέσει 1

1 ώρα πρίν, βιολετα3 είπε:

Δεν θα το καταλάβεις καθόλου γιατί θα σου κάνουν ένεση αν δεν έχεις επισκληριδιο κ επίσης το κόψιμο θα γίνει την ώρα που θα έχεις πόνους οπότε δεν θα το καταλάβεις το γίνεται.

Δεν θα κάνω επισκληριδιο γτ στα δημόσια δεν κάνουν....μια φίλη μου που γέννησε πριν μια εβδομάδα μου είπε ότι με τους πόνους της γέννας μια χαρά τα πήγε..όταν την έκοψαν όμως και μάλιστα τρεις φορές λέει την άκουσε όλο το νοσοκομείο....της έκαναν παυσίπονη αλλά δεν της έκανε τπτ λεει

2 ώρες πρίν, Farmakotriftena είπε:

Νιωθω οτι θελω να παω τουαλέτα αλλα, δεν μπορώ. Ποναω πανω δεξια κατω απ το στήθος. Το ιδιο ειχα και στον γιο μου και ηταν πιεστικος πονος. Χολη ειχα τσεκαρει λιγο πριν μείνω έγκυος. Χθες με επιασε στομαχόπονος ζαλη και τάση για εμετο ένιωθα πως θελω να πάω τουαλέτα αλλα δεν μπορούσα. Καποια στιγμη τα ξημερώματα υποχώρησε αυτο και ηρθαν οι έντονες καουρες και παλινδρόμηση που ερχόταν μέχρι πάνω στον λαιμο μου.

Ματι δεν εκλεισα...

Εχω σταματησει να τρωω μετα τις 6.30μμ με αποτέλεσμα να μενω πολλες ώρες νηστική καθως μετα ξανα τρωω καπου στις 11 το πρωί. Αν φαω εστω και μια μπουκια απο οτιδήποτε μετα τις 6.30 υποφέρω χειρότερα.

Πως θα αντέξω μέχρι τελη Οκτωβρη ετσι; Χθες ολο αυτο που ενιωθα ήταν πολυ δυσάρεστο αίσθημα. Παρακαλουσα να με παρει ο ύπνος να μην το νιώθω (μιλαω για τιν στομαχόπονο, ζαλη και ταση για εμετό).

Αχ σε καταλαβαίνω... κι εγώ τα ίδια νιώθω τις τελευταίες μέρες... στομαχόπονο, δυσπεψία και έχω και τάση προς εμετό... πραγματικά έχω υποφέρει. Και αύριο κι εγώ θα κάνω την πρώτη δόση του εμβολίου. 

• Μου αρέσει 1

2 ώρες πρίν, Dimitra93 είπε:

Δεν θα κάνω επισκληριδιο γτ στα δημόσια δεν κάνουν....μια φίλη μου που γέννησε πριν μια εβδομάδα μου είπε ότι με τους πόνους της γέννας μια χαρά τα πήγε..όταν την έκοψαν όμως και μάλιστα τρεις φορές λέει την άκουσε όλο το νοσοκομείο....της έκαναν παυσίπονη αλλά δεν της έκανε τπτ λεει

Καλέ κάνουν στα δημόσια εννοείται εγώ σε δημόσιο γέννησα και έκανα και τώρα θα ξανά κάνω αν προλάβω το συζητάς απλά με το γιατρό σου εμένα ο γιατρός μου το κανόνισε απλά αν μπεις με ραντεβού το πληρώνεις εγώ πήγα στα επείγοντα και δεν το πλήρωσα ...

2 ώρες πρίν, Dimitra93 είπε:

Τελικά σε ποιο νοσοκομείο θα είσαι?? Νομίζω με την λαχτάρα που έχουμε, θα περάσει κι αυτό κ μετά ούτε που θα το θυμομαστε...

3 ώρες πρίν, Farmakotriftena είπε:

Ματι δεν εκλεισα...

Αχ εγώ παθαίνω το αντίθετο.... Αν μείνω πάνω από 3 ώρες νηστική, έχω απίστευτη καούρα μέχρι πάνω στο λαιμό, ειδικά απόγευμα κ βράδυ κ μου περνάει μόνο με ανθρακούχο νερό. 

• Λυπημένη/-ος 1

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...