Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 12 ώρες πρίν, Blu24 είπε:

Καλησπέρα κορίτσια !! Ήθελα να ρωτήσω τι γνωμη έχετε για διαγνωστική  υστεροσκοπηση και μικρόβιομα μετά από δύο αποβολές ; 

Επίσης σε περίπτωση που βρεθεί κάποιο μικρόβιο στο μικροβιωμα τι γίνετε; Υπάρχει θεραπεία ;;;

Καλησπέρα κορίτσι μου ! 
      Εγω έχω κάνει υστεροσκοπηση με έλεγχο για μικροβιωμα και μάλιστα χωρίς μέθη. Διαγνωστική υστεροσκοπηση δλδ. Την έκανα στον Μαστ***. Δεν μπορώ να πω πως πόνεσα, νιώθεις μια πολύ έντονη ενόχληση, έχεις πάρει κ το παυσίπονο πριν. Νιώθεις πως κάτι είναι εκεί κ ενοχλεί, προφανώς δε μπορείς να είσαι χαλαρή κ άνεση. Μετά μου έβαλαν και παυσίπονο υπόθετο και με έβαλαν μισή ωριτσα ξάπλα στο ιατρείο σε ένα δωμάτιο και με παρακολουθούσαν. Μπορώ να πω πως μετά ένιωσα περισσότερη ενόχληση (σαν πολύ έντονες κράμπες περιόδου) όσο ήμουν στο ιατρείο κ περίμενα. Παρόλα αυτά όλα καλά, την επόμενη μέρα σκέψου πήγα εκδρομή. 
      Τελικά το αποτέλεσμα βγήκε πως είχα μικροβιωμα, πήρα 2 βδομάδες αντιβίωση. Αν τυχόν χρειαστεί κοιτα να πάρεις πολλά  προβιοτικά γιατί εμένα μου έκανε μύκητες. Ρώτησα το γιατρό αν είναι να κάνουμε επανάληψη να δούμε αν έφυγε μετά τη θεραπεία κ μου είπε πως δε χρειάζεται κ το θέμα θεωρείται λήξαν. 10 μερες μετά τη λήξη της αντιβίωσης έκανα την ετ η οποία δυστυχώς δεν στέφθηκε με επιτυχία αλλά αυτό είναι άσχετο με την υστεροσκοπηση. Μη φοβάσαι πάντως, αν σου έκανε επεμβατική υστεροσκοπηση τότε θα έκανε μέθη. 

Μανουλες Οκτωβρίου 2021!!

Recommended Posts

14 ώρες πρίν, Dimitra93 είπε:

Εκτός από το bio oil που είχα πάρει ...είχα πάρει και λάδι καρύδας...επίσης πολύ καλό και αρκετά ενυδατικο...το έβαζα από πριν μείνω έγκυος....

Αυτοί οι πόνοι είναι πολύ τρομακτικοί...εύχομαι να είσαι εντάξει τωρα

Και εμείς βάψαμε το παιδικό...με οικολογικό και πραγματικά δεν μύριζε τπτ....βασικα και το υπόλοιπο σπίτι έτσι το βάψαμε ....

Καλά κατατρομαξα δεν το είχα ξανά πάθει εντάξει μικρά πονάκια έχω που και που αλλά αυτό ήταν πολύ δυνατό σε μια στιγμή νόμιζα γεννάω.... Είμαι και όλη μέρα στο πόδι έχω ένα σωρό δουλειές εδώ είχα σηκώσει και μια βαλίτσα πριν λέω πάει έκανα βλακεία ευτυχώς δεν με ξανά έπιασε αλλιώς θα πήγαινα στο γιατρό σίγουρα γιατί τον πήρα και τηλ . 

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 5,1k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Καλημέρα κορίτσια! Αχ διαβάζω πως όλες κάτι έχουμε από πόνους κ ενοχλήσεις! Άντε εσείς είστε κ σε μεγαλύτερες βδομαδες από μένα κ μερικές κοντεύετε ,εγω που ακόμη είμαι στην 29η άρχισα να βαραίνω κ να δυσκολεύομαι. Εδώ κ μερικές μέρες με πιάνει στιγμιαία ένας μικρός πόνος αριστερά κ δν ξέρω αν είναι το πλευρό,το νεφρό ή η σπλήνα κ γενικά το βράδυ δν με βολεύει να κοιμαμαι τόσο από την αριστερή πλευρά κ πιο πολύ κοιμαμαι από την δεξιά κ επισης ποναει το αριστερό μου ισχίο κάθε βράδυ κ γι αυτό επισης δν μπορώ να κοιμηθώ πολλή ώρα από την αριστερή πλευρά. Αφήστε που όταν έκανα την καμπύλη η τιμή στις 2 ωρες βγήκε λίγο παραπάνω κ τώρα μετριέμαι κάθε μέρα για να δούμε πως πάει κ μέχρι στιγμής οι τιμες είναι φυσιολογικές. Γτ το είχα πει στο γιατρό πως τα αποτελέσματα της καμπύλης δν μου κολλούσαν καθόλου ,Γτ γενικά η διατροφή μου δν περιέχει άσπρο αλεύρι, ζυμαρικά κ γλυκα . Τι να πω, υπομονή μόνο για το καλό του μπέμπη! 

• Μου αρέσει 1

1 hour ago, Sweetheart12 είπε:

Καλημέρα κορίτσια! Αχ διαβάζω πως όλες κάτι έχουμε από πόνους κ ενοχλήσεις! Άντε εσείς είστε κ σε μεγαλύτερες βδομαδες από μένα κ μερικές κοντεύετε ,εγω που ακόμη είμαι στην 29η άρχισα να βαραίνω κ να δυσκολεύομαι. Εδώ κ μερικές μέρες με πιάνει στιγμιαία ένας μικρός πόνος αριστερά κ δν ξέρω αν είναι το πλευρό,το νεφρό ή η σπλήνα κ γενικά το βράδυ δν με βολεύει να κοιμαμαι τόσο από την αριστερή πλευρά κ πιο πολύ κοιμαμαι από την δεξιά κ επισης ποναει το αριστερό μου ισχίο κάθε βράδυ κ γι αυτό επισης δν μπορώ να κοιμηθώ πολλή ώρα από την αριστερή πλευρά. Αφήστε που όταν έκανα την καμπύλη η τιμή στις 2 ωρες βγήκε λίγο παραπάνω κ τώρα μετριέμαι κάθε μέρα για να δούμε πως πάει κ μέχρι στιγμής οι τιμες είναι φυσιολογικές. Γτ το είχα πει στο γιατρό πως τα αποτελέσματα της καμπύλης δν μου κολλούσαν καθόλου ,Γτ γενικά η διατροφή μου δν περιέχει άσπρο αλεύρι, ζυμαρικά κ γλυκα . Τι να πω, υπομονή μόνο για το καλό του μπέμπη! 

31 βδομάδων αύριο,και εγώ στις βδομάδες που είσαι εσύ βολευομουν μόνο δεξιά κ αριστερά ανάσκελα με τίποτα,τώρα με ενοχλεί και το αριστερά κ μέχρι στιγμής ανάσκελα βολεύομαι πααρα πολύ αλλά αρχίζεις κ με πονάει η μέση η ουρά που λέμε ,εγώ έχω ενοχλήσεις στο δεξί ισχύο,νομίζω αυτά με τ βδομαδες αλλάζουν .Περιμένω πως κ πως να γεννήσω να απλωθω-τεντωθω  ούτε αυτό μπορώ να κάνω άνετα γιατί με πιάνουν κράμπες ,να κοιμηθώ μπρούμυτα .

πρίν από 20 λεπτά , βιολετα3 είπε:

31 βδομάδων αύριο,και εγώ στις βδομάδες που είσαι εσύ βολευομουν μόνο δεξιά κ αριστερά ανάσκελα με τίποτα,τώρα με ενοχλεί και το αριστερά κ μέχρι στιγμής ανάσκελα βολεύομαι πααρα πολύ αλλά αρχίζεις κ με πονάει η μέση η ουρά που λέμε ,εγώ έχω ενοχλήσεις στο δεξί ισχύο,νομίζω αυτά με τ βδομαδες αλλάζουν .Περιμένω πως κ πως να γεννήσω να απλωθω-τεντωθω  ούτε αυτό μπορώ να κάνω άνετα γιατί με πιάνουν κράμπες ,να κοιμηθώ μπρούμυτα .

Γενικά εγώ κοιμαμαι πάντα απο την αριστερή πλευρά σε εμβρυϊκή στάση κ τώρα δν μπορώ πολύ κ μπρούμυτα δν ξαπλώνω  αλλά καμία φορά θέλω για να τεντώθω . Αχ κ γω μόλις γεννήσω θα αράξω για λίγο μπρούμυτα Γτ μου έχει λείψει . Ανάσκελα πάντως δν βολευόμουν ποτέ ! Σκέφτηκα να βρω να πάω να κάνω μασάζ για εγκύους Γτ η μέση μου κ η πλάτη μου τα έχουν παίξει καπως!

1 ώρα πρίν, Sweetheart12 είπε:

Γενικά εγώ κοιμαμαι πάντα απο την αριστερή πλευρά σε εμβρυϊκή στάση κ τώρα δν μπορώ πολύ κ μπρούμυτα δν ξαπλώνω  αλλά καμία φορά θέλω για να τεντώθω . Αχ κ γω μόλις γεννήσω θα αράξω για λίγο μπρούμυτα Γτ μου έχει λείψει . Ανάσκελα πάντως δν βολευόμουν ποτέ ! Σκέφτηκα να βρω να πάω να κάνω μασάζ για εγκύους Γτ η μέση μου κ η πλάτη μου τα έχουν παίξει καπως!

Έχω κοιμόμουν πάντα μπρούμυτα μέχρι πέρσι που έκανα Λαμπαροσκοπηση και συνηθησα στο αριστερο εμβρυική στάση και τα χέρια ανάμεσα στα πόδια...τωρα με βολεύει το ανάσκελα αρκετά σε κάθε πλευρό μετα απο λίγο πονάει το ισχύο και στο αριστερό επειδή είναι η αγαπημένη πλευρά της μπέμπας έχει αρχίσει να μετράει τα πλευρά εκεί οπότε το αποφεύγω!!! 

• Μου αρέσει 1

Διαφημίσεις

1 hour ago, Blondie 2020 είπε:

Εχετε δει πουθενα ωραια ματακια φυλαχτα για το καροτσι? Πηρα χρυσα για τις κουνιες αλλα νομιζω στο καροτσι βαζουν πανινα?

Θα έλεγα μην βιάζεσαι να πάρεις γιατί σίγουρα θα σου φέρουν ,εμένα στα κορίτσια μου μου είχαν φέρει ένα σωρό

• Ευχαριστώ 1

1 ώρα πρίν, Penny28 είπε:

Έχω κοιμόμουν πάντα μπρούμυτα μέχρι πέρσι που έκανα Λαμπαροσκοπηση και συνηθησα στο αριστερο εμβρυική στάση και τα χέρια ανάμεσα στα πόδια...τωρα με βολεύει το ανάσκελα αρκετά σε κάθε πλευρό μετα απο λίγο πονάει το ισχύο και στο αριστερό επειδή είναι η αγαπημένη πλευρά της μπέμπας έχει αρχίσει να μετράει τα πλευρά εκεί οπότε το αποφεύγω!!! 

Αχ κ μένα από την αριστερή πλευρά πάει κ κλωτσάει συνέχεια ,μάλλον έχει περισσότερο χώρο από εκεί κ έχει απλωθεί! Κ γι αυτό ίσως να μη μπορώ να ξαπλώσω πολλή ώρα από αριστερά! 

• Μου αρέσει 1

Κορίτσια γέννησα σήμερα το πρωί την μικρή μου... Ήταν βιαστική η μπουμπού στις 36 βδομάδες..  την έχω δίπλα μου τώρα θηλάζει λίγο, αλλα πιο πολύ θέλει να κοιμάται. 2.930 βγήκε... Σε σύγκριση με την πρώτη μου φαίνεται τόσο μικρή....  Ο τοκετος μου δεν ήταν τόσο καλός. Ενώ ο πρώτος ήταν ονειρεμενος.... Ελπίζω όλες σας σύντομα τα μωράκια σας στην αγκαλιά σας κ καλή γέννα να έχετε!!

• Μου αρέσει 12

28 minutes ago, Ntepaki22 said:

Κορίτσια γέννησα σήμερα το πρωί την μικρή μου... Ήταν βιαστική η μπουμπού στις 36 βδομάδες..  την έχω δίπλα μου τώρα θηλάζει λίγο, αλλα πιο πολύ θέλει να κοιμάται. 2.930 βγήκε... Σε σύγκριση με την πρώτη μου φαίνεται τόσο μικρή....  Ο τοκετος μου δεν ήταν τόσο καλός. Ενώ ο πρώτος ήταν ονειρεμενος.... Ελπίζω όλες σας σύντομα τα μωράκια σας στην αγκαλιά σας κ καλή γέννα να έχετε!!

Να σας ζησει!!!! Γερη κ τυχερη να ειναι!! Εσπασαν τα νερα σου? Το ενιωθες οτι ερχοταν?

• Μου αρέσει 1

Διαφημίσεις

πρίν από 51 λεπτά , Ntepaki22 είπε:

Να σου ζήσει κοριτσάκι μου να είστε και οι 2 γερές και δυνατές !!!

1 hour ago, Ntepaki22 είπε:

Όταν βρεις χρόνο  και θες γράψε μας την εμπειρία του τοκετού.

• Μου αρέσει 1

Να σας ζήσει ο θησαυρός σας!!!Μπραβο σου που τα κατάφερες τόσο καλά!!!

• Μου αρέσει 1

Ωωωω να σας ζήσει ❤️❤️❤️ Συγχαρητήρια κοριτσάρα!! 

• Μου αρέσει 1

yplDp3.png

1 ώρα πρίν, Ntepaki22 είπε:

Ουαοοο!! Τέλεια να σας ζήσει η μικρή !! Νομίζω ανατριχιασα άρχισαν οι γέννες στην ομάδα μας δεν το πιστεύω !!!! Κορίτσια με το καλό και με έναν πόνο σε οοολες 

• Μου αρέσει 5

πρίν από 23 λεπτά , Brigitt είπε:

Ουαοοο!! Τέλεια να σας ζήσει η μικρή !! Νομίζω ανατριχιασα άρχισαν οι γέννες στην ομάδα μας δεν το πιστεύω !!!! Κορίτσια με το καλό και με έναν πόνο σε οοολες 

Και εγώ μόλις το διάβασα ανατριχιασα και συγκινήθηκα πολύ ,λέω σιγά σιγά θα έρθει κ η σειρά μας.

• Μου αρέσει 3

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...