Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin News

• Καλησπέρα σας κορίτσια, 

Γράφω πρώτη φορά στο φόρουμ αν και το διαβάζω πολύ καιρό, δεν είχα βρει όμως πρόσφατα ποστ για να γράψω. Έτυχε και είδα το παραπάνω ποστ οπότε και πήρα το θάρρος να συμμετέχω.  19/10 έκανα την 2η σπερματέγχυση και κανονικά έπρεπε να κάνω χοριακή 2/10, ωστόσο επειδή δεν κρατιέμαι έκανα σήμερα ένα τεστ πρόωρης ανίχνευσης (υποθετικά δείχνει ως και 6 μέρες πριν την καθυστέρηση) και βγήκε αρνητικό. Υπάρχει ελπίδα να έχω θετική χοριακή το Σάββατο ? αμφιβάλλω πολύ.. Θα κάνω τη χοριακή αλλά φοβάμαι θα έχω πάλι το αρνητικό αποτέλεσμα ..... όπως η @alex280108 και εγώ προσπαθώ να απασχολούμαι με διάφορα πράγματα μέσα στη μέρα αλλά ειδικά οταν είμαι μόνη η σκέψη μου είναι εκεί.

• Ευχή 2
  • Από την διαχείριση / Admin news

• Έχω κάνει φυσικό τροποποιημένο και δεν μεγάλωναν τα ωοθυλακια..

τα πιο πολλά ωάρια τα πήρα με το μακρύ πρωτόκολλο (15 εκ των οποίων τα 12 ώριμα). Το ίδιο πρωτόκολλο την επόμενη φορά έδωσε μόνο 2 ωάρια. 
      τώρα θα δοκιμάσω με την Elonva. Ελπίζω να πάει καλά!! 

Σας ευχαριστώ για τις ευχές σας! 

Μανουλες Οκτωβρίου 2021!!

Recommended Posts

10 hours ago, βιολετα3 said:

Καλημέρα κορίτσια!!!Νιώθετε κ εσείς μερικές φορές σαν να σαν κόβονται τα πόδια ?επίσης εξάντληση παρόλο που οι εξετάσεις μου είναι καλές !!!Δεν ξέρω αν είναι ψυχολόγικο γιατί έχω αρκετό ανχως ή αν όντως έτσι νιώθουν όλες οι εγκυμονούσες?

Το νοιωθω κι εγω αυτο! Και μαλιστα υπαρχουν περιπτωσεις που δεν μπορω να σταθω για πανω απο 3 λεπτα.με τιποτα! Ενω π.χ  μπορω να περπατησω ανετα για αρκετη ωρα, αλλες φορες δεν μπορω να σηκωθω απο τον καναπε! Νομιζω οτι ειναι φυσιολογικο ολο αυτο!! 

• Μου αρέσει 3

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 5,1k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

πρίν από 4 λεπτά , depifish είπε:

Ειμαι στη μεση του 8ου και ηδη εχω βαψει το δωματιο μας που θα ειναι αναγκαστικα και του μωρου μαζι! Πηραμε αοσμο οικολογικο, το ιδιο βραδυ μπορουσα ανετα να κοιμηθω μεσα στο δωματιο. Τωρα με τις ζεστες στεγνωνουν αμεσως!

Και εμείς άοσμο οικολογικό θα πάρουμε και εμείς το ίδιο θα είναι ένα δωμάτιο για εμάς και το μωρό δεν ειναι κσι μεγάλο εντωμεταξύ και έχει αρχίσει να φρακαρει το δωμάτιό!!!Οι ελπίδες μου για άλλο σπίτι χάνονται κσι πραγματικά δεν ξέρω τι θα κάνουμε!!! 

πρίν από 18 λεπτά , xrys1988 είπε:

Καλησπέρα κι από μένα! Τι κάνετε?? Ποιες έχετε κάνει το ντομπλερ? Ήταν όλα καλά? Τι βλέπουμε σε αυτή την εξέταση? Την καρδιά του μωρού? Την ανάπτυξη γενικά? 

Αύριο έχουμε ραντεβού για ντομπλερ εμείς κ έχω τρελοοοοο άγχος και πάλι....

Καλησπέρα!! Εγώ έχω κάνει ντοπλερ κ κανω κάθε φορά που πάω στον γιατρό μου! Βλέπουν την ανάπτυξη του μωρού, τις τιμές δηλαδή, επίσης βλέπουν τα αγγεία του ομφάλιου λώρου, αν διαστέλλονται καλά κ κάνουν κ περαιτέρω μετρήσεις στο μωρό. Δεν είναι τπτ! Όλα καλά θα πάνε!!

• Μου αρέσει 1
  • Ευχαριστώ 1

4 minutes ago, Penny28 said:

Και εμείς άοσμο οικολογικό θα πάρουμε και εμείς το ίδιο θα είναι ένα δωμάτιο για εμάς και το μωρό δεν ειναι κσι μεγάλο εντωμεταξύ και έχει αρχίσει να φρακαρει το δωμάτιό!!!Οι ελπίδες μου για άλλο σπίτι χάνονται κσι πραγματικά δεν ξέρω τι θα κάνουμε!!! 

Ακριβως το ιδιο και μεις! Θα πρεπει να καταργησουμε το ενα κομοδινο για να χωρεσει η κουνια! Αλλα το διαμερισμα ειμαι δικο μας οποτε δυσκολα θα φυγουμε για τουλαχιστον κανα χρονο. Μετς βλεπουμε! Αν και εδω στα Χανια με τα ενοικια εχουν ξεφυγει τελειως...

πρίν από 7 λεπτά , depifish είπε:

Το νοιωθω κι εγω αυτο! Και μαλιστα υπαρχουν περιπτωσεις που δεν μπορω να σταθω για πανω απο 3 λεπτα.με τιποτα! Ενω π.χ  μπορω να περπατησω ανετα για αρκετη ωρα, αλλες φορες δεν μπορω να σηκωθω απο τον καναπε! Νομιζω οτι ειναι φυσιολογικο ολο αυτο!! 

Κ γω μια από τα ίδια!!!

Διαφημίσεις

1 hour ago, βιολετα3 said:

Κορίτσια εδώ και 2 μέρες τρώω κάτι κλωτσιές στο στομάχι και δεξιά στα παϊδια άλλο πράγμα ,αφού κάθομαι ακίνητη μέχρι να σταματήσει ,δεν ξέρω αν είναι χέρια η πόδια περιμένω πως και πως την Τετάρτη να δω σε τι θέση βρίσκεται.

Λογικα θα ειναι με το κεφαλακι κατω! Τα ποδαρακια συνηθως εχουν μεγαλυτετη δυναμη! Εμενα τη τελευταια φορα που πηγα ηταν ακομα με το κεφαλι πανω, και θεωρω κτι ακομα ετσι ειναι γιατι με βαραει στη κυστη και γενικα χαμηλα πολυ! Ενω στο στομαχι δεν νοιωθω κατι ιδιαιτερο, μονο οτι εχουν ξεκινησει οι καουρες παλι και υποθετω οτι ειναι επειδη εχει μεγαλωσει και εχει στριμωχτει τι καημενο τον στομαχακι μου κι αλλο! 

Εντομεταξυ τις προαλλες κατα τη 1 το βραδυ, με πιανουν απιστευτες κραμπες κατω απο το στηθος, στο υψος του στομαχου, δεξια και αριστερα και στη μεση, μεχρι πισω στη πλατη! Ζοριστηκα πολυ γιατι δεν υπηρχε καμια σταση που να με ανακουφιζε, αντιθετως οσο ημουν ξαπλωμενη χειροτερευε!! Μονο αν περπατουσα πανω κατω στο σπιτι καπως υποχωρουσε! Και πανω που ελεγα οτι οκ περναει και ξαπλωνα, δωστου παλι μετα απο 5 λεπτα! Και αυτο το τροπαριο για πανω απο 3  ωρες!! Δεν ξερω τι ηταν, υποθετω στομαχι ή χολη, αλλα θα ρωτησω και τον γιατρο μου οταν παω τη δευτερα. 

• Μου αρέσει 1

πρίν από 27 λεπτά , xrys1988 είπε:

Καλησπέρα κι από μένα! Τι κάνετε?? Ποιες έχετε κάνει το ντομπλερ? Ήταν όλα καλά? Τι βλέπουμε σε αυτή την εξέταση? Την καρδιά του μωρού? Την ανάπτυξη γενικά? 

Αύριο έχουμε ραντεβού για ντομπλερ εμείς κ έχω τρελοοοοο άγχος και πάλι....

Καλά είμαστε κοριτσι εσύ τ κάνεις...εμένα το έκανε αρκετά γρήγορα....είδε την ανάπτυξη τις αρτηρίες τον εγκέφαλο νεφρά πνευμόνια είδε βάρος προσπάθησε να βγάλει και φωτογραφία....αυτά....γνκ είναι σαν τους άλλους υπερήχους απλά με μια μεγαλύτερη σημασία στις αρτηρίες πλακούντα και τράχηλο...

Κορίτσια έχω μια ερώτηση....έρχεστε σε επαφές?και αν ναι νιώθετε όπως πριν ?εγώ πονάω αρκετά....λες και με γδερνει ένα πράγμα...στην αρχή νόμιζα για κολπιτιδα και μου έδωσε ο γιατρός υπόθετα...όμως δεν σταμάτησε όποτε είπαμε πως δεν είναι....νιώθει κάποια άλλη το ίδιο?

• Μου αρέσει 1
  • Ευχαριστώ 1

πρίν από 5 λεπτά , depifish είπε:

Λογικα θα ειναι με το κεφαλακι κατω! Τα ποδαρακια συνηθως εχουν μεγαλυτετη δυναμη! Εμενα τη τελευταια φορα που πηγα ηταν ακομα με το κεφαλι πανω, και θεωρω κτι ακομα ετσι ειναι γιατι με βαραει στη κυστη και γενικα χαμηλα πολυ! Ενω στο στομαχι δεν νοιωθω κατι ιδιαιτερο, μονο οτι εχουν ξεκινησει οι καουρες παλι και υποθετω οτι ειναι επειδη εχει μεγαλωσει και εχει στριμωχτει τι καημενο τον στομαχακι μου κι αλλο! 

Εντομεταξυ τις προαλλες κατα τη 1 το βραδυ, με πιανουν απιστευτες κραμπες κατω απο το στηθος, στο υψος του στομαχου, δεξια και αριστερα και στη μεση, μεχρι πισω στη πλατη! Ζοριστηκα πολυ γιατι δεν υπηρχε καμια σταση που να με ανακουφιζε, αντιθετως οσο ημουν ξαπλωμενη χειροτερευε!! Μονο αν περπατουσα πανω κατω στο σπιτι καπως υποχωρουσε! Και πανω που ελεγα οτι οκ περναει και ξαπλωνα, δωστου παλι μετα απο 5 λεπτα! Και αυτο το τροπαριο για πανω απο 3  ωρες!! Δεν ξερω τι ηταν, υποθετω στομαχι ή χολη, αλλα θα ρωτησω και τον γιατρο μου οταν παω τη δευτερα. 

Κάτι παρόμοιο έχω πάθει κ εγώ 2 φορές ,δεν ξέρω αν ήταν κράμπα αλλά ήταν λίγο τρομακτικό ειδικά ο πόνος στην πλάτη περίπου στο ύψος του στομάχου ήταν πως πχ στραβό καταπίνεις το νερό ένα περίεργο πράγμα που όταν ξάπλωνα ήταν χειρότερο όταν ήμουν όρθια περνούσε .

πρίν από 8 λεπτά , depifish είπε:

Έχω την εντύπωση ότι είναι χολή....με έπιανε και εμένα μέχρι τον 5ο μήνα...τώρα πια να χτυπήσω ξύλο δεν με έχει ξανά πιάσει

@βιολετα3     ναι θα το περιεγραφα και καπως ετσι οπως το λες! Ενα δυνατο "πιασιμο" το οποιο ξαφνικα δυναμωνε και δεν παλευοταν! Πραγματικα τρομακτικο!

@Dimitra93 ναι κι γω για χολη το κοβω, και ελπιζω να προλαβω να μην με ξαναπιασει κατι χειροτερο μεχρι να γεννησω! Ξερω οτι επιβαρυνεται αρκετα η χολη στην εγκυμοσυνη λογω των ορμονων, αλλα ας μην το μελεταμε!! 

Διαφημίσεις

πρίν από 50 λεπτά , depifish είπε:

Ακριβως το ιδιο και μεις! Θα πρεπει να καταργησουμε το ενα κομοδινο για να χωρεσει η κουνια! Αλλα το διαμερισμα ειμαι δικο μας οποτε δυσκολα θα φυγουμε για τουλαχιστον κανα χρονο. Μετς βλεπουμε! Αν και εδω στα Χανια με τα ενοικια εχουν ξεφυγει τελειως...

Καλά και εδώ στο χωριό ε, ουν ξεφύγει εντελώς νοικιάζουν κάτι σπίτια αισχρά και θέλουν πάνω από 400€ δεν έχεις ιδέα!!!Πλέον όμως δεν υπάρχει σπίτι με 2 κρεβατοκαμαρες ειναι όλα γκαρσονιέρες και αυτά τα 2 που υπήρχαν τα νοίκιασα μόνιμοι κάτοικοι με παιδιά... Οπότε δεν υπάρχει καμία ελπίδα να βρεθεί σπίτι!!! 

Όσο μπορείς να μείνεις στο σπίτι αφού είναι και δικό σας και κάποια στιγμή θα βρεθεί η ευκαιρία!! 

πρίν από 50 λεπτά , depifish είπε:

Αυτόν τον πόνο τον πέρασα και εγώ ξημερώματα μια μέρα ξεκίνησε από δεξιά ενας έντονος πόνος στα πλευρά και προς τα κατω μετά από λίγες ώρες άρχισε να με πονάει αριστερά και στο κέντρο δεν μπορούσα να κουνηθω από τον πόνο που εστιάζε δεξιά και εγώ φοβήθηκα για χολη αλλά τελικά ήταν το έντερο κάναμε υπέρυχο στην χολη και ήταν μια χαρά!!! 

Κορίτσια κι εγω έχω πόνο απ τη δεξια πλευρά, κατω απ το στήθος. Και πρεπει να ειναι έντερο. Χθες υπεφερα και σήμερα δεν ειμαι καλα. Εχω να παω τουαλέτα 4 ημέρες!! Εχουν σπασει τα νευρα μου Χθες ένιωθα και αιμορροΐδα ..

• Μου αρέσει 1

yplDp3.png

9 ώρες πρίν, Dimitra93 είπε:

Καλά είμαστε κοριτσι εσύ τ κάνεις...εμένα το έκανε αρκετά γρήγορα....είδε την ανάπτυξη τις αρτηρίες τον εγκέφαλο νεφρά πνευμόνια είδε βάρος προσπάθησε να βγάλει και φωτογραφία....αυτά....γνκ είναι σαν τους άλλους υπερήχους απλά με μια μεγαλύτερη σημασία στις αρτηρίες πλακούντα και τράχηλο...

Κορίτσια έχω μια ερώτηση....έρχεστε σε επαφές?και αν ναι νιώθετε όπως πριν ?εγώ πονάω αρκετά....λες και με γδερνει ένα πράγμα...στην αρχή νόμιζα για κολπιτιδα και μου έδωσε ο γιατρός υπόθετα...όμως δεν σταμάτησε όποτε είπαμε πως δεν είναι....νιώθει κάποια άλλη το ίδιο?

Καλημέρα!! Σε ευχαριστώ για την απάντηση. Καλά είμαι κι εγώ, έχω αρχίσει κ ζοριζομαι τις τελευταίες 3-4 μέρες.. έχω πολύ άγχος για το ντομπλερ. Βασικά όλη μέρα μες στο άγχος είμαι. Μόνο όταν νιώθω το μωρό, χαλαρώνω λίγο. Για τις επαφές, δεν μπορώ να σε βοηθήσω γιατί εμείς δεν... από την αρχή που είχα αιμορραγία μας είπε όχι ο γιατρός. 

1 hour ago, Farmakotriftena είπε:

Κορίτσια κι εγω έχω πόνο απ τη δεξια πλευρά, κατω απ το στήθος. Και πρεπει να ειναι έντερο. Χθες υπεφερα και σήμερα δεν ειμαι καλα. Εχω να παω τουαλέτα 4 ημέρες!! Εχουν σπασει τα νευρα μου Χθες ένιωθα και αιμορροΐδα ..

Πριν από 2 εβδομάδες το πέρασα όλο αυτό και πραγματικά ήταν ότι το χειρότερο θα πρέπει να πας τουαλέτα για να ηρεμήσεις πάρε τον γιατρό σου να σου πει τι να κάνεις!!!Από αιμορροΐδες άλλο τίποτα εγώ τώρα μετά από τόσο καιρό είναι λίγο καλύτερα! 

• Μου αρέσει 1

2 ώρες πρίν, Farmakotriftena είπε:

Αχ μεγάλο θέμα η τουαλέτα και να έχεις κ σπαστική κολίτιδα και αιμορροΐδες.Ευτυχως κάπως το ρύθμισα με διατροφή ,κάτι φακελάκια που μου έδωσε ο γιατρός έτσι ώστε να παραμείνουν μαλακά για να μην έχω θέμα με της αιμορροΐδες.Για τ αιμορροΐδες αυτό που με έσωσε ήταν το ελαιόλαδο,έβαζα σε ένα κομμάτι βαμβάκι κ το άφηνα πάνω.

• Μου αρέσει 1

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...