Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin News

• Καλησπέρα σας κορίτσια, 

Γράφω πρώτη φορά στο φόρουμ αν και το διαβάζω πολύ καιρό, δεν είχα βρει όμως πρόσφατα ποστ για να γράψω. Έτυχε και είδα το παραπάνω ποστ οπότε και πήρα το θάρρος να συμμετέχω.  19/10 έκανα την 2η σπερματέγχυση και κανονικά έπρεπε να κάνω χοριακή 2/10, ωστόσο επειδή δεν κρατιέμαι έκανα σήμερα ένα τεστ πρόωρης ανίχνευσης (υποθετικά δείχνει ως και 6 μέρες πριν την καθυστέρηση) και βγήκε αρνητικό. Υπάρχει ελπίδα να έχω θετική χοριακή το Σάββατο ? αμφιβάλλω πολύ.. Θα κάνω τη χοριακή αλλά φοβάμαι θα έχω πάλι το αρνητικό αποτέλεσμα ..... όπως η @alex280108 και εγώ προσπαθώ να απασχολούμαι με διάφορα πράγματα μέσα στη μέρα αλλά ειδικά οταν είμαι μόνη η σκέψη μου είναι εκεί.

• Ευχή 2
  • Από την διαχείριση / Admin news

• Έχω κάνει φυσικό τροποποιημένο και δεν μεγάλωναν τα ωοθυλακια..

τα πιο πολλά ωάρια τα πήρα με το μακρύ πρωτόκολλο (15 εκ των οποίων τα 12 ώριμα). Το ίδιο πρωτόκολλο την επόμενη φορά έδωσε μόνο 2 ωάρια. 
      τώρα θα δοκιμάσω με την Elonva. Ελπίζω να πάει καλά!! 

Σας ευχαριστώ για τις ευχές σας! 

Μανουλες Οκτωβρίου 2021!!

Recommended Posts

πρίν από 56 λεπτά , Flolipop είπε:

Μην ανησυχείς, όλα θα πάνε καλά. Εγώ δεν είχα μαία σε κανέναν τοκετό (χωρίς να υποβαθμίζω τον σπουδαίο ρόλο της, απλά δεν έτυχε) κι όμως ο γιατρός μου δεν έφυγε από δίπλα μου στιγμή. Όλα θα γίνουν. 

Σίγουρα υπάρχουν κ άλλες γυναίκες που γέννησαν χωρίς μαία ,αλλά άλλο να έχεις δικό σου άνθρωπο νιώθεις μια ασφάλεια .

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 5,1k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Κορίτσια να ρωτήσω θέλω να βάψω το δωμάτιό μας που θα είναι και η μπέμπα αλλά μου είπαν πως δεν κάνει εμείς θα πάρουμε οικολογικό και άοσμο λέτε να υπάρχει θέμα? 

• Μου αρέσει 1

πρίν από 18 λεπτά , Penny28 είπε:

Κορίτσια να ρωτήσω θέλω να βάψω το δωμάτιό μας που θα είναι και η μπέμπα αλλά μου είπαν πως δεν κάνει εμείς θα πάρουμε οικολογικό και άοσμο λέτε να υπάρχει θέμα? 

Ποιος σας το είπε ?? Εγώ είχα βάψει στην προηγούμενη (αρκετά προχωρημένη εγκυμοσύνη όπως είναι τώρα ) και το παιδικό δωμάτιο τοίχους με οικολογικό άοσμο και εγώ και δεν μύριζε καθόλου άλλαξα χρώμα και στην κούνια και στο λίκνο μόνη μου με γάντια ... Μόνοι σας θα το βάψετε ή κάποιος μάστορας ??

πρίν από 15 λεπτά , Brigitt είπε:

Ποιος σας το είπε ?? Εγώ είχα βάψει στην προηγούμενη (αρκετά προχωρημένη εγκυμοσύνη όπως είναι τώρα ) και το παιδικό δωμάτιο τοίχους με οικολογικό άοσμο και εγώ και δεν μύριζε καθόλου άλλαξα χρώμα και στην κούνια και στο λίκνο μόνη μου με γάντια ... Μόνοι σας θα το βάψετε ή κάποιος μάστορας ??

Μόνοι μας θα το βάψουμε βασικά η μαμά μου με τον άντρα μου θα το βάψει...παλι καλά που κάνει γιατί έχουμε κάνει πόσες αλλαγές τρύπες εδώ τρύπες εκεί θέλουν στοκαρισμα και σίγουρα θέλει βάψιμο το δωμάτιό δεν γίνετε να το αφήσω έτσι...πραγματικα τα νεύρα μου με το σπίτι δεν μπορώ να το μαζέψω με τίποτα μόνο όταν γεννήσω πιστεύω!!! 

10 ώρες πρίν, Brigitt είπε:

Καλημερα κορίτσια!!! Ποιο φυτικό λάδι λέγατε πως χρησιμοποιειται κάποιες από το φαρμακείο όλο έλεγα να το πάρω όλο χρησιμοποιούσα κάτι άλλο και τώρα ξέχασα πως το λένε :-D

Εγώ προσωπικά χρησιμοποιώ από το φαρμακείο το χύμα αμυγδαλελαιο! Υπέροχο! Δεν λαδωνονται τα ρούχα κ είναι αρκετο ένα μπουκαλάκι ! Το έχω από 4 μηνών!!! Κ έχω ακόμα μπόλικο!!! 

• Ευχαριστώ 1

Διαφημίσεις

πρίν από 33 λεπτά , Deppybach είπε:

Εγώ προσωπικά χρησιμοποιώ από το φαρμακείο το χύμα αμυγδαλελαιο! Υπέροχο! Δεν λαδωνονται τα ρούχα κ είναι αρκετο ένα μπουκαλάκι ! Το έχω από 4 μηνών!!! Κ έχω ακόμα μπόλικο!!! 

Ευχαριστώ !!! Θα το πάρω κι εγώ γιατί έτσι κι αλλιώς πρέπει να το χρησιμοποιουμε και λίγο καιρό μετά την εγκυμοσύνη μέχρι να επανέλθει η κοιλιά και το άλλο που έβαζα μου τελείωσε 

πρίν από 43 λεπτά , Penny28 είπε:

Μόνοι μας θα το βάψουμε βασικά η μαμά μου με τον άντρα μου θα το βάψει...παλι καλά που κάνει γιατί έχουμε κάνει πόσες αλλαγές τρύπες εδώ τρύπες εκεί θέλουν στοκαρισμα και σίγουρα θέλει βάψιμο το δωμάτιό δεν γίνετε να το αφήσω έτσι...πραγματικα τα νεύρα μου με το σπίτι δεν μπορώ να το μαζέψω με τίποτα μόνο όταν γεννήσω πιστεύω!!! 

Απλά βρε παιδί μου μέχρι να τελειώσει να στεγνώσει μην κοιμάσαι μέσα στο δωμάτιο να κοιμάσαι κάπου αλλού και λόγω ζέστης θα στεγνώσει γρήγορα

πρίν από 22 λεπτά , Brigitt είπε:

Ευχαριστώ !!! Θα το πάρω κι εγώ γιατί έτσι κι αλλιώς πρέπει να το χρησιμοποιουμε και λίγο καιρό μετά την εγκυμοσύνη μέχρι να επανέλθει η κοιλιά και το άλλο που έβαζα μου τελείωσε 

Απλά βρε παιδί μου μέχρι να τελειώσει να στεγνώσει μην κοιμάσαι μέσα στο δωμάτιο να κοιμάσαι κάπου αλλού και λόγω ζέστης θα στεγνώσει γρήγορα

Εχουμε καναπέ που γίνετε κρεβάτι θα κοιμηθώ εκεί κάνα 2 μέρες πιστεύω δεν θα πάρει περισσότερο θα βάλω και τον ανεμιστήρα μέσα με κλειστή πόρτα αμέσως θα στεγνώσει!!Σε ένα πρωί το έχουν βάψει 3 τοίχοι είναι μικροί οπότε δεν θα πάρει πολύ! 

• Μου αρέσει 1

1 ώρα πρίν, Penny28 είπε:

Κανένα απολύτως πρόβλημα έβαψα το δωμάτιο των κοριτσιών και το ίδιο βράδυ κοιμήθηκαν ,πλέον είναι άοσμα .

• Μου αρέσει 1

7 ώρες πρίν, Brigitt είπε:

Αχ ναι δεν διευκρίνισα εννοώ για τις ραγαδες στην κοιλιά κάποια κοπέλα δεν θυμάμαι έλεγε πως πήρε από το φαρμακείο χύμα .. μάλλον το αμυγδαλελαιο θα ήταν ... Πωωω τα είδα όλα πριν λίγο κατατρομαξα ένιωθα πάλι το μωρό να σπρώχνει και με έπιασε ένας δυνατός πόνος και στην κοιλιά και στην πλάτη σαν μαχαιριές εγώ είχα διπλωθεί να πονάω και το πρώτο μου μωρό νόμιζε έκανα πλάκα και ανέβαινε στη κοιλιά μου και γελούσε Χριστέ μου τι τραβάω !!!

Εκτός από το bio oil που είχα πάρει ...είχα πάρει και λάδι καρύδας...επίσης πολύ καλό και αρκετά ενυδατικο...το έβαζα από πριν μείνω έγκυος....

Αυτοί οι πόνοι είναι πολύ τρομακτικοί...εύχομαι να είσαι εντάξει τωρα

1 ώρα πρίν, Penny28 είπε:

Και εμείς βάψαμε το παιδικό...με οικολογικό και πραγματικά δεν μύριζε τπτ....βασικα και το υπόλοιπο σπίτι έτσι το βάψαμε ....

• Μου αρέσει 2

Κορίτσια εδώ και 2 μέρες τρώω κάτι κλωτσιές στο στομάχι και δεξιά στα παϊδια άλλο πράγμα ,αφού κάθομαι ακίνητη μέχρι να σταματήσει ,δεν ξέρω αν είναι χέρια η πόδια περιμένω πως και πως την Τετάρτη να δω σε τι θέση βρίσκεται.

Διαφημίσεις

πρίν από 32 λεπτά , Dimitra93 είπε:

Εκτός από το bio oil που είχα πάρει ...είχα πάρει και λάδι καρύδας...επίσης πολύ καλό και αρκετά ενυδατικο...το έβαζα από πριν μείνω έγκυος....

Αυτοί οι πόνοι είναι πολύ τρομακτικοί...εύχομαι να είσαι εντάξει τωρα

Και εμείς βάψαμε το παιδικό...με οικολογικό και πραγματικά δεν μύριζε τπτ....βασικα και το υπόλοιπο σπίτι έτσι το βάψαμε ....

Και εγώ από όσο ξέρω τα οικολογικά δεν έχουν κανένα θέμα απολύτως δεν μυρίζουν δεν προκαλούν αναπνευστικά κτλπ...την Παρασκευή λέμε να το βάψουμε μέχρι την Κυριακή θα ει αι πανέτοιμο! 

πρίν από 45 λεπτά , βιολετα3 είπε:

Κανένα απολύτως πρόβλημα έβαψα το δωμάτιο των κοριτσιών και το ίδιο βράδυ κοιμήθηκαν ,πλέον είναι άοσμα .

Αλήθεια όμως πως μπορούν να σε αγχώσουν και για τα πιο απλά πράγματα!!! 

Καλησπέρα κι από μένα! Τι κάνετε?? Ποιες έχετε κάνει το ντομπλερ? Ήταν όλα καλά? Τι βλέπουμε σε αυτή την εξέταση? Την καρδιά του μωρού? Την ανάπτυξη γενικά? 

Αύριο έχουμε ραντεβού για ντομπλερ εμείς κ έχω τρελοοοοο άγχος και πάλι....

10 ώρες πρίν, βιολετα3 είπε:

Καλημέρα κορίτσια!!!Νιώθετε κ εσείς μερικές φορές σαν να σαν κόβονται τα πόδια ?επίσης εξάντληση παρόλο που οι εξετάσεις μου είναι καλές !!!Δεν ξέρω αν είναι ψυχολόγικο γιατί έχω αρκετό ανχως ή αν όντως έτσι νιώθουν όλες οι εγκυμονούσες?

Τα ίδια νιώθω κ γω!! Δεν νομίζω να είναι ψυχολογικό! Κ μένα οι εξετάσεις αίματος κ ούρων ήταν τέλειες(μόλις σήμερα πήρα τα τελευταία αποτελέσματα! Αλλά αραιά κ που θα νιώσω αδυναμία, εξάντληση κ σα να κόβονται τα πόδια μου!! Άλλες φορές όμως κάνω δουλειές κ περπατάω τόσο γρήγορα κ πολύ, που αναρωτιέμαι γτ νιώθω μερικές φορές αυτές τις κομάρες;!! Αλλά είναι φυσιολογικό!!!

• Μου αρέσει 1

3 hours ago, Penny28 said:

Ειμαι στη μεση του 8ου και ηδη εχω βαψει το δωματιο μας που θα ειναι αναγκαστικα και του μωρου μαζι! Πηραμε αοσμο οικολογικο, το ιδιο βραδυ μπορουσα ανετα να κοιμηθω μεσα στο δωματιο. Τωρα με τις ζεστες στεγνωνουν αμεσως!

• Μου αρέσει 1

πρίν από 10 λεπτά , xrys1988 είπε:

Καλησπέρα κι από μένα! Τι κάνετε?? Ποιες έχετε κάνει το ντομπλερ? Ήταν όλα καλά? Τι βλέπουμε σε αυτή την εξέταση? Την καρδιά του μωρού? Την ανάπτυξη γενικά? 

Αύριο έχουμε ραντεβού για ντομπλερ εμείς κ έχω τρελοοοοο άγχος και πάλι....

Καλησπέρα είναι σαν την β-επιπέδου πάνω κάτω κοιτάνε τα πάντα κάνουν μετρήσεις πάλι....βλέπουν την ανάπτυξη του εμβρύου αν συμβαδίζει με την εβδομάδα και το βάρος του.

Μην αγχώνεσαι όλα καλά θα πάνε!!

• Ευχαριστώ 1

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...