Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin News

• Καλησπέρα σας κορίτσια, 

Γράφω πρώτη φορά στο φόρουμ αν και το διαβάζω πολύ καιρό, δεν είχα βρει όμως πρόσφατα ποστ για να γράψω. Έτυχε και είδα το παραπάνω ποστ οπότε και πήρα το θάρρος να συμμετέχω.  19/10 έκανα την 2η σπερματέγχυση και κανονικά έπρεπε να κάνω χοριακή 2/10, ωστόσο επειδή δεν κρατιέμαι έκανα σήμερα ένα τεστ πρόωρης ανίχνευσης (υποθετικά δείχνει ως και 6 μέρες πριν την καθυστέρηση) και βγήκε αρνητικό. Υπάρχει ελπίδα να έχω θετική χοριακή το Σάββατο ? αμφιβάλλω πολύ.. Θα κάνω τη χοριακή αλλά φοβάμαι θα έχω πάλι το αρνητικό αποτέλεσμα ..... όπως η @alex280108 και εγώ προσπαθώ να απασχολούμαι με διάφορα πράγματα μέσα στη μέρα αλλά ειδικά οταν είμαι μόνη η σκέψη μου είναι εκεί.

• Ευχή 2
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 1 hour ago, Katiamaxiking είπε:

Εγώ! Έχω κάνει βραχυ 3 φορές. Ειδικά την πρώτη πήραμε 5 και τα 4 ήταν ανώριμα. Πάντα η διέγερση κρατάει παραπάνω και αργούν να μεγαλώσουν. Τη τελευταία φορά έκανα μακρύ και πήραμε μόνο 2. 
      τώρα θα κάνω το πρωτόκολλο με την Elonva αν την γνωρίζεις. Κάτι παίζει με τον δικό μου οργανισμό και τα ωάρια αλλά δεν έχω καταλάβει ακόμη. Όλες οι εξετάσεις μου είναι εντός φυσιολογικών τιμών και ο υπέρηχος δείχνει αρκετά ωάρια και ενεργές ωοθήκες. 

Καλημέρα!είμαι εν αναμονή περιόδου για να ξεκινήσω διέγερση με Elonva. Έχει καμία εμπειρία; Πόσες ημέρες μετά περίπου γίνεται η ωοληψια; 14 ημέρες; 

Καλημέρα! Κι εγώ δεν κατάλαβα ποτέ τι ακριβώς συμβαίνει με την ωρίμανση, καθώς στους δύο φυσικούς που δοκίμασα ανέβαινε η lh χωρίς ωστόσο να έχουν ωριμάσει τα ωάρια, σαν να μην ήταν σωστή η εντολή πώς να το πω, με αποτέλεσμα zero. Για αυτό και ο γιατρός μου επέμενε σε διέγερση καθώς εκεί ελέγχεται η lh.

Μανουλες Οκτωβρίου 2021!!

Recommended Posts

Καλημέρα κορίτσια!!!Νιώθετε κ εσείς μερικές φορές σαν να σαν κόβονται τα πόδια ?επίσης εξάντληση παρόλο που οι εξετάσεις μου είναι καλές !!!Δεν ξέρω αν είναι ψυχολόγικο γιατί έχω αρκετό ανχως ή αν όντως έτσι νιώθουν όλες οι εγκυμονούσες?

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 5,1k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

πρίν από 22 λεπτά , βιολετα3 είπε:

Καλημέρα κορίτσια!!!Νιώθετε κ εσείς μερικές φορές σαν να σαν κόβονται τα πόδια ?επίσης εξάντληση παρόλο που οι εξετάσεις μου είναι καλές !!!Δεν ξέρω αν είναι ψυχολόγικο γιατί έχω αρκετό ανχως ή αν όντως έτσι νιώθουν όλες οι εγκυμονούσες?

Καλημέρα το νιώθω και εγώ κάποιες φορές ειδικά της μέρες που είχε πολύ ζέστη ένιωθα ότι θα λιποθυμησω...Η κάποιες μέρες που δεν έτρωγα καλό πρωινό μετά από λίγες ώρες ένιωθα εξάντληση!!!

• Μου αρέσει 1

πρίν από 11 λεπτά , Penny28 είπε:

Καλημέρα το νιώθω και εγώ κάποιες φορές ειδικά της μέρες που είχε πολύ ζέστη ένιωθα ότι θα λιποθυμησω...Η κάποιες μέρες που δεν έτρωγα καλό πρωινό μετά από λίγες ώρες ένιωθα εξάντληση!!!

Και εγώ δεν τι νιώθω κάθε μέρα για αυτό λέω μήπως είναι ψυχολογικό.Το ανχως μου είναι μεγάλο από την ημέρα που έμαθα ότι ίσως δεν θα έχω την κουνιάδα μου (μαία μου)στον τοκετό.Γεννησα μαζί της 3 παιδιά την εμπιστεύομαι με κλειστά μάτια ,τώρα αν δεν θα είναι θα με πιάσει πανικός.

36 minutes ago, βιολετα3 said:

Εγω ναι, μερικες μερες σερνομαι, σημερα πονανε κ λιγο τα γονατα οταν σηκωνομαι!

5 minutes ago, βιολετα3 said:

Και εγώ δεν τι νιώθω κάθε μέρα για αυτό λέω μήπως είναι ψυχολογικό.Το ανχως μου είναι μεγάλο από την ημέρα που έμαθα ότι ίσως δεν θα έχω την κουνιάδα μου (μαία μου)στον τοκετό.Γεννησα μαζί της 3 παιδιά την εμπιστεύομαι με κλειστά μάτια ,τώρα αν δεν θα είναι θα με πιάσει πανικός.

Ελα καλε αν εχεις εμπιστοσυνη στο γιατρο σου ολα καλα θα πανε!!

• Μου αρέσει 1

πρίν από 56 λεπτά , βιολετα3 είπε:

κι εγω το παθαινω!ιδιως οταν εχει ζεστη και με την ορθοστασια ...

15 ώρες πρίν, βιολετα3 είπε:

Για το ξένο μπορώ να σου πω και εγώ ,κρατούσα παιδάκια πριν μείνω έγκυος.Ειχα έτοιμα μπουκάλια με νερό αποστειρωμενα στο ψυγείο ,ήξερα κάθε πότε τρώνε (στο ξένο έχεις πρόγραμμα ανά 2,3ωρες ανάλογα πόσο είναι το μωρό)το έβαζα 20λεπτα πριν φάνε στο θερμαντήρα.

Αφού κρυώσουν μπαίνουν στο ψυγείο και μπορείς να έχεις κ έτοιμο αποστειρωμενα νερό μέσα .

Επειδη εγω δε θα θηλασω δυστυχως( λογω αυτοανοσου αντενδεικνυται ), θεωρω οτι αυτο που λες  θα ειναι σωτηριο.Μια διευκρινηση αφου επλενες με ειδικο απορρυπαντικο τα μπιμπερο και τα αποστειρωνες, τα γεμιζες με βραστο νερο και αφου κρυωνε το νερο τα τοποθετουσες στο ψυγειο εως 24  ωρες?και μετα οταν ηταν η ωρα για το γευμα  τα εβαζες στο θεραντηρα ? 

• Μου αρέσει 1

Διαφημίσεις

πρίν από 19 λεπτά , vasia!!! είπε:

κι εγω το παθαινω!ιδιως οταν εχει ζεστη και με την ορθοστασια ...

Επειδη εγω δε θα θηλασω δυστυχως( λογω αυτοανοσου αντενδεικνυται ), θεωρω οτι αυτο που λες  θα ειναι σωτηριο.Μια διευκρινηση αφου επλενες με ειδικο απορρυπαντικο τα μπιμπερο και τα αποστειρωνες, τα γεμιζες με βραστο νερο και αφου κρυωνε το νερο τα τοποθετουσες στο ψυγειο εως 24  ωρες?και μετα οταν ηταν η ωρα για το γευμα  τα εβαζες στο θεραντηρα ? 

Ακριβως!!!Βέβαια δεν θα είναι για 24 ώρες γιατί το βράδυ λογικά πρέπει να ξαναπλυνεις και να ξανά φτιάξεις.

πρίν από 39 λεπτά , Blondie 2020 είπε:

Εγω ναι, μερικες μερες σερνομαι, σημερα πονανε κ λιγο τα γονατα οταν σηκωνομαι!

Ελα καλε αν εχεις εμπιστοσυνη στο γιατρο σου ολα καλα θα πανε!!

Όσες έχουν γεννήσει φυσιολογικά ξέρουν ότι όλη την δουλειά την κανει η μαία όση εμπιστοσύνη και να έχεις στον γιατρό σου ,αυτός θα είναι εκεί για το τελικό στάδιο.

πρίν από 20 λεπτά , βιολετα3 είπε:

Ακριβως!!!Βέβαια δεν θα είναι για 24 ώρες γιατί το βράδυ λογικά πρέπει να ξαναπλυνεις και να ξανά φτιάξεις.

Όσες έχουν γεννήσει φυσιολογικά ξέρουν ότι όλη την δουλειά την κανει η μαία όση εμπιστοσύνη και να έχεις στον γιατρό σου ,αυτός θα είναι εκεί για το τελικό στάδιο.

Εγώ που γέννησα φυσιολογικά είχα τον γιατρό να έρχεται συνέχεια εκεί να με κοιτάει να κάνει ότι χρειάζεται ακόμα και όταν είχε να κάνει παράλληλα μια καισαρική γιατί ήταν σε βάρδια με ενημέρωσε πως θα είναι εκεί μισή ώρα και δεν θα έρθει επίσης εκείνη που ήταν δίπλα μου και μιλούσαμε ερχόταν και με έβλεπε συχνά να δει αν χρειάζομαι κάτι ήταν η αναισθησίολογος που μου έκανε την επισκληριδιο και οι μαίες αδιάφορες ... Μόνο στη γέννα μου έλεγαν ποτέ να σπρώξω γιατί είχα επισκληριδιο και δεν ένιωθα και ειδικά μια συγκεκριμένη μου είχε σπάσει τα νεύρα !!!! Α μου κοιτούσαν και τη διαστολή που και που αλλά έτσι κι αλλιώς την έβλεπε συχνά και ο γιατρός

• Μου αρέσει 1

24 minutes ago, βιολετα3 said:

Α δεν το ηξερα αυτο σορρυ, αλλα κ παλι, ολα καλα θα πανε!

1 ώρα πρίν, βιολετα3 είπε:

Εγω ειμαι ετσι ειδικα απο τον 7ο και μετά. Πλέον με το ζόρι βγαίνω απ το σπιτι ειδικα με τα παιδια δεν την παλεύω καθως μια αποσταση 500μ την κανουμε 40λ με τα παιδιά (δεν περπατανε, τσακώνονται, παίζουν χτυπιουνται) κι εγω θελω να κοπαναω το κεφάλι.

Ειναι και η ζέστη ομως. Γιατι παρ ολο που επεσε λιγο η θερμοκρασία ακόμα ζέστη έχει. Τις λιγες μερες που ειχε λιγα βοριαδακια τα ποδια μου τα ενιωθα που πιο δυνατά.

@Brigitt φυτικό λαδι για ποιο πράγμα; Για την κοιλια πχ; Μήπως λες αμυγδαλελαιο;

• Μου αρέσει 1

yplDp3.png

πρίν από 19 λεπτά , Farmakotriftena είπε:

Εγω ειμαι ετσι ειδικα απο τον 7ο και μετά. Πλέον με το ζόρι βγαίνω απ το σπιτι ειδικα με τα παιδια δεν την παλεύω καθως μια αποσταση 500μ την κανουμε 40λ με τα παιδιά (δεν περπατανε, τσακώνονται, παίζουν χτυπιουνται) κι εγω θελω να κοπαναω το κεφάλι.

Ειναι και η ζέστη ομως. Γιατι παρ ολο που επεσε λιγο η θερμοκρασία ακόμα ζέστη έχει. Τις λιγες μερες που ειχε λιγα βοριαδακια τα ποδια μου τα ενιωθα που πιο δυνατά.

@Brigitt φυτικό λαδι για ποιο πράγμα; Για την κοιλια πχ; Μήπως λες αμυγδαλελαιο;

Αχ ναι δεν διευκρίνισα εννοώ για τις ραγαδες στην κοιλιά κάποια κοπέλα δεν θυμάμαι έλεγε πως πήρε από το φαρμακείο χύμα .. μάλλον το αμυγδαλελαιο θα ήταν ... Πωωω τα είδα όλα πριν λίγο κατατρομαξα ένιωθα πάλι το μωρό να σπρώχνει και με έπιασε ένας δυνατός πόνος και στην κοιλιά και στην πλάτη σαν μαχαιριές εγώ είχα διπλωθεί να πονάω και το πρώτο μου μωρό νόμιζε έκανα πλάκα και ανέβαινε στη κοιλιά μου και γελούσε Χριστέ μου τι τραβάω !!!

• Λυπημένη/-ος 1

Διαφημίσεις

1 ώρα πρίν, βιολετα3 είπε:

Μην σε πιάνει πανικός από ότι θυμάμαι θα γεννήσεις στο Ιασώ τα κορίτσια εκει είναι πολύ καλά όλα εγώ που έκανα Λαμπαροσκοπηση και αφαίρεση σάλπιγγας εκεί με βοήθησαν πολύ τα κορίτσια και ψυχολογικά (με το που συνήλθα από την νάρκωση μπλανταξα στο κλάμα) οπότε πιστεύω πως θα σε βοηθήσουν και εσένα...ο γιατρός σου αν του το πεις ίσως σε βοηθήσει περισσότερο! 

• Μου αρέσει 1

1 ώρα πρίν, Brigitt είπε:

Εγώ που γέννησα φυσιολογικά είχα τον γιατρό να έρχεται συνέχεια εκεί να με κοιτάει να κάνει ότι χρειάζεται ακόμα και όταν είχε να κάνει παράλληλα μια καισαρική γιατί ήταν σε βάρδια με ενημέρωσε πως θα είναι εκεί μισή ώρα και δεν θα έρθει επίσης εκείνη που ήταν δίπλα μου και μιλούσαμε ερχόταν και με έβλεπε συχνά να δει αν χρειάζομαι κάτι ήταν η αναισθησίολογος που μου έκανε την επισκληριδιο και οι μαίες αδιάφορες ... Μόνο στη γέννα μου έλεγαν ποτέ να σπρώξω γιατί είχα επισκληριδιο και δεν ένιωθα και ειδικά μια συγκεκριμένη μου είχε σπάσει τα νεύρα !!!! Α μου κοιτούσαν και τη διαστολή που και που αλλά έτσι κι αλλιώς την έβλεπε συχνά και ο γιατρός

Καλά και εμένα ο γιατρός μου εκεί ήταν αλλά η μαία είναι αυτή που θα σου δείξει της αναπνοές θα σου πει πως θα κάτσεις να βοηθήσεις το μωρό  κ.α,αν είχες επισκληριδιο οκ τότε μιλάω για τέλειος φυσιολογικό τοκετό .

πρίν από 32 λεπτά , Penny28 είπε:

Μην σε πιάνει πανικός από ότι θυμάμαι θα γεννήσεις στο Ιασώ τα κορίτσια εκει είναι πολύ καλά όλα εγώ που έκανα Λαμπαροσκοπηση και αφαίρεση σάλπιγγας εκεί με βοήθησαν πολύ τα κορίτσια και ψυχολογικά (με το που συνήλθα από την νάρκωση μπλανταξα στο κλάμα) οπότε πιστεύω πως θα σε βοηθήσουν και εσένα...ο γιατρός σου αν του το πεις ίσως σε βοηθήσει περισσότερο! 

Ναι στο Ιασώ εκεί είχα γέννησα και τα κορίτσια μου δεν έχω άποψη για τ μαίες γιατί είχα την κουνιάδα μου ,σε γενικές γραμμές δεν είχα παράπονο όμως .

• Μου αρέσει 1

2 ώρες πρίν, Brigitt είπε:

Αχ ναι δεν διευκρίνισα εννοώ για τις ραγαδες στην κοιλιά κάποια κοπέλα δεν θυμάμαι έλεγε πως πήρε από το φαρμακείο χύμα .. μάλλον το αμυγδαλελαιο θα ήταν ... Πωωω τα είδα όλα πριν λίγο κατατρομαξα ένιωθα πάλι το μωρό να σπρώχνει και με έπιασε ένας δυνατός πόνος και στην κοιλιά και στην πλάτη σαν μαχαιριές εγώ είχα διπλωθεί να πονάω και το πρώτο μου μωρό νόμιζε έκανα πλάκα και ανέβαινε στη κοιλιά μου και γελούσε Χριστέ μου τι τραβάω !!!

Πωπωω ελπίζω να είσαι καλύτερα!!!Αυτοί οι ξαφνικοι πόνοι είναι ότι χειρότερο εμένα όλο τι βράδυ με πόναγε η πλάτη μου τράβαγε μαχαιριές που κάθε φορά βογκαγα μάλλον έχω πάθει ψύξη... 

• Ευχαριστώ 1

πρίν από 32 λεπτά , Penny28 είπε:

Πωπωω ελπίζω να είσαι καλύτερα!!!Αυτοί οι ξαφνικοι πόνοι είναι ότι χειρότερο εμένα όλο τι βράδυ με πόναγε η πλάτη μου τράβαγε μαχαιριές που κάθε φορά βογκαγα μάλλον έχω πάθει ψύξη... 

Ναι ευτυχώς δεν με ξανά έπιασε πήρα και τον γιατρό τηλ. Μόνο κάτι μικροπονακια αλλά έκανα και όλη μέρα δουλειές δεν έκατσα και καθόλου 

4 ώρες πρίν, βιολετα3 είπε:

Μην ανησυχείς, όλα θα πάνε καλά. Εγώ δεν είχα μαία σε κανέναν τοκετό (χωρίς να υποβαθμίζω τον σπουδαίο ρόλο της, απλά δεν έτυχε) κι όμως ο γιατρός μου δεν έφυγε από δίπλα μου στιγμή. Όλα θα γίνουν. 

• Μου αρέσει 2

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...