Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin News

• Καλησπέρα σας κορίτσια, 

Γράφω πρώτη φορά στο φόρουμ αν και το διαβάζω πολύ καιρό, δεν είχα βρει όμως πρόσφατα ποστ για να γράψω. Έτυχε και είδα το παραπάνω ποστ οπότε και πήρα το θάρρος να συμμετέχω.  19/10 έκανα την 2η σπερματέγχυση και κανονικά έπρεπε να κάνω χοριακή 2/10, ωστόσο επειδή δεν κρατιέμαι έκανα σήμερα ένα τεστ πρόωρης ανίχνευσης (υποθετικά δείχνει ως και 6 μέρες πριν την καθυστέρηση) και βγήκε αρνητικό. Υπάρχει ελπίδα να έχω θετική χοριακή το Σάββατο ? αμφιβάλλω πολύ.. Θα κάνω τη χοριακή αλλά φοβάμαι θα έχω πάλι το αρνητικό αποτέλεσμα ..... όπως η @alex280108 και εγώ προσπαθώ να απασχολούμαι με διάφορα πράγματα μέσα στη μέρα αλλά ειδικά οταν είμαι μόνη η σκέψη μου είναι εκεί.

• Ευχή 2
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 1 hour ago, Katiamaxiking είπε:

Εγώ! Έχω κάνει βραχυ 3 φορές. Ειδικά την πρώτη πήραμε 5 και τα 4 ήταν ανώριμα. Πάντα η διέγερση κρατάει παραπάνω και αργούν να μεγαλώσουν. Τη τελευταία φορά έκανα μακρύ και πήραμε μόνο 2. 
      τώρα θα κάνω το πρωτόκολλο με την Elonva αν την γνωρίζεις. Κάτι παίζει με τον δικό μου οργανισμό και τα ωάρια αλλά δεν έχω καταλάβει ακόμη. Όλες οι εξετάσεις μου είναι εντός φυσιολογικών τιμών και ο υπέρηχος δείχνει αρκετά ωάρια και ενεργές ωοθήκες. 

Καλημέρα!είμαι εν αναμονή περιόδου για να ξεκινήσω διέγερση με Elonva. Έχει καμία εμπειρία; Πόσες ημέρες μετά περίπου γίνεται η ωοληψια; 14 ημέρες; 

Καλημέρα! Κι εγώ δεν κατάλαβα ποτέ τι ακριβώς συμβαίνει με την ωρίμανση, καθώς στους δύο φυσικούς που δοκίμασα ανέβαινε η lh χωρίς ωστόσο να έχουν ωριμάσει τα ωάρια, σαν να μην ήταν σωστή η εντολή πώς να το πω, με αποτέλεσμα zero. Για αυτό και ο γιατρός μου επέμενε σε διέγερση καθώς εκεί ελέγχεται η lh.

Μανουλες Οκτωβρίου 2021!!

Recommended Posts

πρίν από 55 λεπτά , Blondie 2020 είπε:

Μου ελεγε τωρα μθα μαμα οτι εχει το θερμαντηρα στους 40 βαθμους ολη τη μερα κ παντα 1 μπιμπερο με νερο μεσα κ ετσι ετοιμαζει σφαιρα το γσλα! Αυτο βεβαια για το ξενο γαλα. Μου φανηκε πολυ πρακτικο!

Για το ξένο μπορώ να σου πω και εγώ ,κρατούσα παιδάκια πριν μείνω έγκυος.Ειχα έτοιμα μπουκάλια με νερό αποστειρωμενα στο ψυγείο ,ήξερα κάθε πότε τρώνε (στο ξένο έχεις πρόγραμμα ανά 2,3ωρες ανάλογα πόσο είναι το μωρό)το έβαζα 20λεπτα πριν φάνε στο θερμαντήρα.

πρίν από 13 λεπτά , Penny28 είπε:

Τι ωραία έφτασε και εσένα ή ώρα του γιατρού μετά από καιρό να δεις το μπεμπακι σου εγώ δεν χορταίνω να την βλέπω!!!Αυτό με την πίεση δεν το έχω νιώσει πολύ καμία φορά αν είναι αρκετά κάτω και κουνιέται με πιέζει και με πονάει η κύστη μου να το πεις στον γιατρό σου να δεις ίσως και να έχει σκοπό να έρθει νωρίτερα!!!ποιος ξέρει ίσως και να έχει πάρει και θέση και να είναι το κεφαλάκι της!!! 

Για τον θερμαντήρα δεν γνωρίζω και πολλά αν και μου έχουν δώσει δεν το έχω κοιτάξει ακόμα αλλά δεν βολεύει καλύτερα να έχεις ζεστό νερό σε θερμό και απλά να το κρυώνεις λίγο μετά?

Εγω εχω άλλη απορία τα μπιμπερό μετά την αποστείρωση που τα βάζουμε?Και τα πλένουμε με το υγρό που είναι για τα σκεύη του μωρου? 

Η αλήθεια είναι πως ευελπιστώ να θηλασω και δεν το έχω κοιτάξει καθόλου αυτό το θέμα! 

Αφού κρυώσουν μπαίνουν στο ψυγείο και μπορείς να έχεις κ έτοιμο αποστειρωμενα νερό μέσα .

• Μου αρέσει 2

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 5,1k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

27 minutes ago, Penny28 said:

Τι ωραία έφτασε και εσένα ή ώρα του γιατρού μετά από καιρό να δεις το μπεμπακι σου εγώ δεν χορταίνω να την βλέπω!!!Αυτό με την πίεση δεν το έχω νιώσει πολύ καμία φορά αν είναι αρκετά κάτω και κουνιέται με πιέζει και με πονάει η κύστη μου να το πεις στον γιατρό σου να δεις ίσως και να έχει σκοπό να έρθει νωρίτερα!!!ποιος ξέρει ίσως και να έχει πάρει και θέση και να είναι το κεφαλάκι της!!! 

Για τον θερμαντήρα δεν γνωρίζω και πολλά αν και μου έχουν δώσει δεν το έχω κοιτάξει ακόμα αλλά δεν βολεύει καλύτερα να έχεις ζεστό νερό σε θερμό και απλά να το κρυώνεις λίγο μετά?

Εγω εχω άλλη απορία τα μπιμπερό μετά την αποστείρωση που τα βάζουμε?Και τα πλένουμε με το υγρό που είναι για τα σκεύη του μωρου? 

Η αλήθεια είναι πως ευελπιστώ να θηλασω και δεν το έχω κοιτάξει καθόλου αυτό το θέμα! 

Νομιζω, αλλα μπορει να κανω κ λαθος, δεν κανει το νερο να μενει πολυ ωρα στο θερμος, μπορει να λεω κ βλακεια τωρα!

19 minutes ago, βιολετα3 said:

Για το ξένο μπορώ να σου πω και εγώ ,κρατούσα παιδάκια πριν μείνω έγκυος.Ειχα έτοιμα μπουκάλια με νερό αποστειρωμενα στο ψυγείο ,ήξερα κάθε πότε τρώνε (στο ξένο έχεις πρόγραμμα ανά 2,3ωρες ανάλογα πόσο είναι το μωρό)το έβαζα 20λεπτα πριν φάνε στο θερμαντήρα.

Αφού κρυώσουν μπαίνουν στο ψυγείο και μπορείς να έχεις κ έτοιμο αποστειρωμενα νερό μέσα .

Ευκολο φαινεται!

31 minutes ago, Penny28 said:

Τα μπιμπερο τα πλενουμε νομιζω με το ειδικο απορυπαντικο κ μετα νομιζω ψυγειο!

• Μου αρέσει 2

1 hour ago, Penny28 είπε:

Ωχ αυτό το φοβάμαι !!! Γιατί αναγκαστικά περνώ και το άλλο μου μωρό αγκαλιά και εκεί νιώθω πάλι μεγάλη πίεση προς τα κάτω ....

Εγώ που στο μαιευτήριο αναγκάστηκα να δώσω μερικά γεύματα αντλιμενο μου γάλα στο μωρό με μπιμπερο επειδή μου είχε πληγώσει τις θηλές και υπεφερα το μπιμπερο και την πιπίλα τα είχαμε πλυμένα (μπορείς με planet) και τα αποστειρωνα την ώρα που έβγαζα γάλα με το θηλαστρο αλλιώς όταν μένει πάλι μαζεύει μικρόβια .. βέβαια στο δεύτερο εφόσον θα το θηλάσω και αυτό δεν θα δώσω καθόλου γάλα μου με μπουκάλι μόνο με αποστειρωμενες σύριγγες μιας χρήσης όταν είναι ανάγκη και λειπω ...

• Μου αρέσει 1

3 ώρες πρίν, Ntepaki22 είπε:

Εγώ μπήκα στον μήνα μου. Την Δευτέρα μετά από ένα μήνα θα πάω στον γιατρό για να δούμε πόσο έχει φτάσει το μπεμπακι!! Έχω αγωνία... Σωματικά σέρνομαι..  παρότι έχω πάρει μόνο πέντε κιλά η κοιλιά Μ είναι σαν μπαλόνι... Έτοιμη να σκάσει!!

Μπράβο βρε κορίτσι!! Με το καλο!! Λες να εισαι η πρώτη της ομαδας;;; :-D

• Μου αρέσει 1

yplDp3.png

πρίν από 54 λεπτά , Blondie 2020 είπε:

Νομιζω, αλλα μπορει να κανω κ λαθος, δεν κανει το νερο να μενει πολυ ωρα στο θερμος, μπορει να λεω κ βλακεια τωρα!

Ευκολο φαινεται!

Το νερό στο Θέρμο είναι για λίγες ώρες πχ για βόλτα έξω .Η διαδικασία είναι η εξής και νομίζω ότι πιο εύκολο.Πλενεις τα μπουκάλια ,τα αποστερειρωνεις ,παράλληλα βράζεις το νερό ,μόλις είναι έτοιμα γεμίζεις με νερό ανάλογα πόσο τα πιει ,αφήνεις να κρυώσουν καλά και μετά ψυγείο .έτσι έχεις κάθε φορά έτοιμο μπουκάλι με νερό και θέλει μόνο ζέσταμα.

• Μου αρέσει 1

Διαφημίσεις

2 ώρες πρίν, Blondie 2020 είπε:

Μου ελεγε τωρα μθα μαμα οτι εχει το θερμαντηρα στους 40 βαθμους ολη τη μερα κ παντα 1 μπιμπερο με νερο μεσα κ ετσι ετοιμαζει σφαιρα το γσλα! Αυτο βεβαια για το ξενο γαλα. Μου φανηκε πολυ πρακτικο!

Δεν ξερω αν ενδείκνυται γιατι μπορεί να αναπτύσσονται μικρόβια στο νερο που θα παραμένει λιγες ωρες έτσι. Ισως.. Δεν το λεω με σιγουριά. Ψαξ'το ομως αν θες γιατι μπορει να μην ισχύει αυτο που λεω. Και το νερο που θα μπει στην φόρμουλα πρεπει να ειναι αποστειρωμενο, να βρασει τουλάχιστον ενα 5λεπτο αν δεν κανω λαθος...

Αυτο που γραφει η @βιολετα3 μου ακούγεται πιο σωστό. Να αποστειρωνει μια μαμα νερο και να μπαινει για λιγες ωρες το νερο στο ψυγειο πισω πισω κιολας που υπάρχει μεγαλύτερη ψύξη κι οταν θελει απλα το βαζει για λιγο στον θερμαντήρα να παρει θερμοκρασία.

• Μου αρέσει 1

yplDp3.png

1 hour ago, Blondie 2020 είπε:

Ευκολο φαινεται!

Κατάλαβα η αλήθεια είναι ότι δεν τι έχω ψάξει καθόλου είμαι τόσο σίγουρη για τον θηλασμό που δεν έχω κοιτάξει καθόλου το θέμα αλλά μάλλον θα πρέπει πιστεύω όμως πως θα μοθ πουν και στο μαιευτήριο... 

πρίν από 20 λεπτά , Brigitt είπε:

Ωχ αυτό το φοβάμαι !!! Γιατί αναγκαστικά περνώ και το άλλο μου μωρό αγκαλιά και εκεί νιώθω πάλι μεγάλη πίεση προς τα κάτω ....

Εγώ που στο μαιευτήριο αναγκάστηκα να δώσω μερικά γεύματα αντλιμενο μου γάλα στο μωρό με μπιμπερο επειδή μου είχε πληγώσει τις θηλές και υπεφερα το μπιμπερο και την πιπίλα τα είχαμε πλυμένα (μπορείς με planet) και τα αποστειρωνα την ώρα που έβγαζα γάλα με το θηλαστρο αλλιώς όταν μένει πάλι μαζεύει μικρόβια .. βέβαια στο δεύτερο εφόσον θα το θηλάσω και αυτό δεν θα δώσω καθόλου γάλα μου με μπουκάλι μόνο με αποστειρωμενες σύριγγες μιας χρήσης όταν είναι ανάγκη και λειπω ...

Ισως να ειναι και αυτό μπορεί να πιέζεται προς τα κάτω όταν παίρνεις το μωρό αγκαλιά...θα σου πει όταν πας και θα δείτε και την θέση της!!!

Ευελπιστώ να μην χρειαστώ καθόλου τα μπιμπερο αλλά πρέπει να ενημερωθω λίγο πάνω στο θέμα γιατί είμαι παντελώς ασχετη... 

• Μου αρέσει 1

4 minutes ago, Penny28 said:

Κατάλαβα η αλήθεια είναι ότι δεν τι έχω ψάξει καθόλου είμαι τόσο σίγουρη για τον θηλασμό που δεν έχω κοιτάξει καθόλου το θέμα αλλά μάλλον θα πρέπει πιστεύω όμως πως θα μοθ πουν και στο μαιευτήριο... 

Ναι εννοειται! Απλσ εγω λογω διδυμων εχω μεγαλυτερες πιθανοτητες να χρησιμοποιησω και  συμπληρωμα. Ασε που εκει που καθομαι ολο μου ερχονται αποριες για τα παντα! 

• Μου αρέσει 1

πρίν από 4 λεπτά , Blondie 2020 είπε:

Ναι εννοειται! Απλσ εγω λογω διδυμων εχω μεγαλυτερες πιθανοτητες να χρησιμοποιησω και  συμπληρωμα. Ασε που εκει που καθομαι ολο μου ερχονται αποριες για τα παντα! 

Σίγουρα με τα δίδυμακια θα χρειαστείς...Και εγώ όλο απορίες γεμάτη είμαι και με τον καιρό θα τα μάθουμε πιστεύω σιγά σιγά εγώ έχω για τα πάντα ευτυχώς μου είπαν πως τα κορίτσια στη κλινική βοηθάνε πολύ οπότε πιστεύω θα με βοηθήσουν να λύσω μερικές...

• Μου αρέσει 1

πρίν από 10 λεπτά , Penny28 είπε:

Ισως να ειναι και αυτό μπορεί να πιέζεται προς τα κάτω όταν παίρνεις το μωρό αγκαλιά...θα σου πει όταν πας και θα δείτε και την θέση της!!!

Ευελπιστώ να μην χρειαστώ καθόλου τα μπιμπερο αλλά πρέπει να ενημερωθω λίγο πάνω στο θέμα γιατί είμαι παντελώς ασχετη... 

Απλά αν θέλεις να θηλάσεις και εν τέλει θηλάσεις μην χρησιμοποιήσεις παράλληλα και μπιμπερο γιατί βρίσκουν ευκολία σε αυτό το γάλα κατεβαίνει πιο εύκολα τρώνε ξεκουραστα (η λεγόμενη σύγχυση θηλών αν το ψάξεις) και ενα μεγάλο ποσοστό μωρών αρνείται πεισματικά το στήθος ως αποτέλεσμα τον απότομο αποθηλασμο ... Εγώ τότε στο νοσοκομείο δεν το ήξερα φυσικά δεν ήξερα τίποτα τότε δεν το είχα ψάξει καθόλου νόμιζα όλα θα μου έρθουν έτσι φυσικά και ουρανοκατέβατα αλλά ευτυχώς εμένα δεν έπαθα σύγχυση βεβαια είχε μεγάλη ροή και το στήθος μου μην πω περισσότερο από μπιμπερο γι αυτό και τώρα δεν θα το ξανά κάνω αυτό το λάθος γιατί ποτέ δεν ξέρεις ...

Διαφημίσεις

πρίν από 4 λεπτά , Brigitt είπε:

Απλά αν θέλεις να θηλάσεις και εν τέλει θηλάσεις μην χρησιμοποιήσεις παράλληλα και μπιμπερο γιατί βρίσκουν ευκολία σε αυτό το γάλα κατεβαίνει πιο εύκολα τρώνε ξεκουραστα (η λεγόμενη σύγχυση θηλών αν το ψάξεις) και ενα μεγάλο ποσοστό μωρών αρνείται πεισματικά το στήθος ως αποτέλεσμα τον απότομο αποθηλασμο ... Εγώ τότε στο νοσοκομείο δεν το ήξερα φυσικά δεν ήξερα τίποτα τότε δεν το είχα ψάξει καθόλου νόμιζα όλα θα μου έρθουν έτσι φυσικά και ουρανοκατέβατα αλλά ευτυχώς εμένα δεν έπαθα σύγχυση βεβαια είχε μεγάλη ροή και το στήθος μου μην πω περισσότερο από μπιμπερο γι αυτό και τώρα δεν θα το ξανά κάνω αυτό το λάθος γιατί ποτέ δεν ξέρεις ...

Ναι ναι το έχω δει για την σύγχυση των  θηλων και δεν μπήκα στη διαδικασία να ασχοληθώ με τα μπιμπερό για αυτό τον λόγο γιατί δεν θα τα χρησιμοποιήσω μόνο αν δεν πάνε τα πράγματα καλά τελικά και δεν θηλασω μόνο τότε θα το χρειαστώ...

• Μου αρέσει 1

πρίν από 3 λεπτά , Penny28 είπε:

Ναι ναι το έχω δει για την σύγχυση των  θηλων και δεν μπήκα στη διαδικασία να ασχοληθώ με τα μπιμπερό για αυτό τον λόγο γιατί δεν θα τα χρησιμοποιήσω μόνο αν δεν πάνε τα πράγματα καλά τελικά και δεν θηλασω μόνο τότε θα το χρειαστώ...

Σου εύχομαι να τα καταφέρεις !!! Ειλικρινά είναι ότι καλύτερο ... Μπορείς να έρθεις σε επικοινωνία με μια σύμβουλο θηλασμου και αν σου προκύψει κάποιο πρόβλημα να την συμβουλευτεις γιατί στα μαιευτήρια γιατροί και μαίες θα πουν πολλές βλακείες πράγματα που δεν στέκουν γιατί στην πραγματικότητα έχουν πολύ λίγες γνώσεις (εκτός αν είναι και σύμβουλοι θηλασμού και ενημερώνονται συνέχεια ) δυστυχώς έχει συμβεί πολλές φορές ...

• Μου αρέσει 1

1 hour ago, Farmakotriftena είπε:

Δεν ξερω αν ενδείκνυται γιατι μπορεί να αναπτύσσονται μικρόβια στο νερο που θα παραμένει λιγες ωρες έτσι. Ισως.. Δεν το λεω με σιγουριά. Ψαξ'το ομως αν θες γιατι μπορει να μην ισχύει αυτο που λεω. Και το νερο που θα μπει στην φόρμουλα πρεπει να ειναι αποστειρωμενο, να βρασει τουλάχιστον ενα 5λεπτο αν δεν κανω λαθος...

Αυτο που γραφει η @βιολετα3 μου ακούγεται πιο σωστό. Να αποστειρωνει μια μαμα νερο και να μπαινει για λιγες ωρες το νερο στο ψυγειο πισω πισω κιολας που υπάρχει μεγαλύτερη ψύξη κι οταν θελει απλα το βαζει για λιγο στον θερμαντήρα να παρει θερμοκρασία.

Ήταν οδηγια από την παιδίατρο το μωρό που κρατούσα ήταν 3μηνων ,έτσι το έκανε η μαμά του εξαρχής ,τα μπουκάλια ήταν για τα γεύματα μέχρι το βράδυ συν ένα μπουκάλι γεμάτο με νερό σε περίπτωση που σε κάποιο γεύμα πρέπει να συμπληρώσεις περισσότερο νερό ,Το αποστειρωμενα νερό στο ψυγείο είναι για ένα 24ωρο.Πραγματικα για μια μαμά που δεν θα θηλάσει είναι το πιο εύκολο αυτό αντί να κάθεσαι κάθε φορά σε κάθε γεύμα να βράζεις νερό

• Μου αρέσει 3

1 hour ago, Brigitt είπε:

Σου εύχομαι να τα καταφέρεις !!! Ειλικρινά είναι ότι καλύτερο ... Μπορείς να έρθεις σε επικοινωνία με μια σύμβουλο θηλασμου και αν σου προκύψει κάποιο πρόβλημα να την συμβουλευτεις γιατί στα μαιευτήρια γιατροί και μαίες θα πουν πολλές βλακείες πράγματα που δεν στέκουν γιατί στην πραγματικότητα έχουν πολύ λίγες γνώσεις (εκτός αν είναι και σύμβουλοι θηλασμού και ενημερώνονται συνέχεια ) δυστυχώς έχει συμβεί πολλές φορές ...

Θα ρωτήσω αν υπάρχει στη κλινική γιατί σίγουρα θα βοηθήσει πολύ περισσότερο έχω κάνει και εγώ την έρευνα μου σίγουρα στην πράξη θα είναι αλλιώς αλλά πιστεύω πως όταν θέλεις πολύ θα το καταφέρεις! 

• Μου αρέσει 1

Καλημερα κορίτσια!!! Ποιο φυτικό λάδι λέγατε πως χρησιμοποιειται κάποιες από το φαρμακείο όλο έλεγα να το πάρω όλο χρησιμοποιούσα κάτι άλλο και τώρα ξέχασα πως το λένε :-D

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...