Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin News

• Καλησπέρα σας κορίτσια, 

Γράφω πρώτη φορά στο φόρουμ αν και το διαβάζω πολύ καιρό, δεν είχα βρει όμως πρόσφατα ποστ για να γράψω. Έτυχε και είδα το παραπάνω ποστ οπότε και πήρα το θάρρος να συμμετέχω.  19/10 έκανα την 2η σπερματέγχυση και κανονικά έπρεπε να κάνω χοριακή 2/10, ωστόσο επειδή δεν κρατιέμαι έκανα σήμερα ένα τεστ πρόωρης ανίχνευσης (υποθετικά δείχνει ως και 6 μέρες πριν την καθυστέρηση) και βγήκε αρνητικό. Υπάρχει ελπίδα να έχω θετική χοριακή το Σάββατο ? αμφιβάλλω πολύ.. Θα κάνω τη χοριακή αλλά φοβάμαι θα έχω πάλι το αρνητικό αποτέλεσμα ..... όπως η @alex280108 και εγώ προσπαθώ να απασχολούμαι με διάφορα πράγματα μέσα στη μέρα αλλά ειδικά οταν είμαι μόνη η σκέψη μου είναι εκεί.

• Ευχή 2
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 1 hour ago, Katiamaxiking είπε:

Εγώ! Έχω κάνει βραχυ 3 φορές. Ειδικά την πρώτη πήραμε 5 και τα 4 ήταν ανώριμα. Πάντα η διέγερση κρατάει παραπάνω και αργούν να μεγαλώσουν. Τη τελευταία φορά έκανα μακρύ και πήραμε μόνο 2. 
      τώρα θα κάνω το πρωτόκολλο με την Elonva αν την γνωρίζεις. Κάτι παίζει με τον δικό μου οργανισμό και τα ωάρια αλλά δεν έχω καταλάβει ακόμη. Όλες οι εξετάσεις μου είναι εντός φυσιολογικών τιμών και ο υπέρηχος δείχνει αρκετά ωάρια και ενεργές ωοθήκες. 

Καλημέρα!είμαι εν αναμονή περιόδου για να ξεκινήσω διέγερση με Elonva. Έχει καμία εμπειρία; Πόσες ημέρες μετά περίπου γίνεται η ωοληψια; 14 ημέρες; 

Καλημέρα! Κι εγώ δεν κατάλαβα ποτέ τι ακριβώς συμβαίνει με την ωρίμανση, καθώς στους δύο φυσικούς που δοκίμασα ανέβαινε η lh χωρίς ωστόσο να έχουν ωριμάσει τα ωάρια, σαν να μην ήταν σωστή η εντολή πώς να το πω, με αποτέλεσμα zero. Για αυτό και ο γιατρός μου επέμενε σε διέγερση καθώς εκεί ελέγχεται η lh.

Μανουλες Οκτωβρίου 2021!!

Recommended Posts

Εχω ξεκινησει κι εγω να προβληματιζομαι για την επισκληριδιο γιατι σαν ιδεα με ανατριχιαζει πααααααρα πολυ! Γενικα δεν τα παω και πολυ καλα με οτιδηποτε ιατρικα και τετοια, εχω αυτο που λενε το φοβο της ασπρης ποδιας, που σου ανεβαινει η πιεση οταν εισαι σε γιατρο! Χαχαχαχ! Απο την αλλη σκεφτομαι κατα ποσο θα αντεξω τους πονους! Θυμαμαι πριν κανα χρονο, ειχα τοσο εντονους πονους περιοδου (αφου νομιζα οτι ισως ηταν βιοχημικη) που εκανα μεχρι και εμετο απο τον πονο! Κι αλλες φορες εχει τυχει να ποναω πολυ αλλα αν ειναι για ωρες δεν νομιζω να τη παλεψω! 

@Flolipop ο γυναικολογος μου, μου ανεφερε οτι μεχρι στιγμης, αποβολες και θεματα με το εμβολιο εχουν εμφανιστει μονο σε 1ου τριμηνου κυησεις. Αντιθετως, εγκυες που κολλησαν κορωνοιο σε 3ο τριμηνο ειχαν επιπλοκες. Εγω δεν το εχω κανει ακομα, για μερες δεχομουν πολυ πιεση απο το στενο μου περιβαλλον και απο τις δυο μεριες, δηλαδη οι μισοι λεγανε καντο οι αλλοι μισοι οχι, με αποτελεσμα να περασω μια πολυ στρεσογονο περιοδο που μονο καλο δεν εκανε σε μενα και το μικρο μου, μου καψανε τον εγκεφαλο... Ετσι αποφασισα να συμβουλευτω μονο τον γιατρο μου, ο οποιος μου ειπε οτι επειδη εχω αμφιβολιες ας μην το κανω ακομα μια και τα μωρα που εχουν γεννηθει απο εμβολιασμενες μητερες μεχρι τωρα ναι μεν ειναι μια χαρα, αλλα δεν ειναι ακομα ο αριθμος μεγαλος για να εχουν ολοκληρωμενη αποψη. Επισης πολυ σημαντικος παραγοντας στην αποφαση αυτη επαιξε το γεγονος οτι δουλευω απο το σπιτι και δεν συναναστρεφομαι σχεδον κανεναν! Αν δηλαδη χρειαζοταν να πηγαινω δουλεια και να ερχομουν σε επαφη με κοσμο, θα το ειχα κανει γιατι καλως ή κακως εγω τον κορωνοιο τον φοβαμαι πολυ περισσοτερο, ειδικα τωρα που το σωμα μου ειναι αρκετα επιβαρυμενο!

• Μου αρέσει 2

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 5,1k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

1 hour ago, depifish είπε:

Εχω ξεκινησει κι εγω να προβληματιζομαι για την επισκληριδιο γιατι σαν ιδεα με ανατριχιαζει πααααααρα πολυ! Γενικα δεν τα παω και πολυ καλα με οτιδηποτε ιατρικα και τετοια, εχω αυτο που λενε το φοβο της ασπρης ποδιας, που σου ανεβαινει η πιεση οταν εισαι σε γιατρο! Χαχαχαχ! Απο την αλλη σκεφτομαι κατα ποσο θα αντεξω τους πονους! Θυμαμαι πριν κανα χρονο, ειχα τοσο εντονους πονους περιοδου (αφου νομιζα οτι ισως ηταν βιοχημικη) που εκανα μεχρι και εμετο απο τον πονο! Κι αλλες φορες εχει τυχει να ποναω πολυ αλλα αν ειναι για ωρες δεν νομιζω να τη παλεψω! 

@Flolipop ο γυναικολογος μου, μου ανεφερε οτι μεχρι στιγμης, αποβολες και θεματα με το εμβολιο εχουν εμφανιστει μονο σε 1ου τριμηνου κυησεις. Αντιθετως, εγκυες που κολλησαν κορωνοιο σε 3ο τριμηνο ειχαν επιπλοκες. Εγω δεν το εχω κανει ακομα, για μερες δεχομουν πολυ πιεση απο το στενο μου περιβαλλον και απο τις δυο μεριες, δηλαδη οι μισοι λεγανε καντο οι αλλοι μισοι οχι, με αποτελεσμα να περασω μια πολυ στρεσογονο περιοδο που μονο καλο δεν εκανε σε μενα και το μικρο μου, μου καψανε τον εγκεφαλο... Ετσι αποφασισα να συμβουλευτω μονο τον γιατρο μου, ο οποιος μου ειπε οτι επειδη εχω αμφιβολιες ας μην το κανω ακομα μια και τα μωρα που εχουν γεννηθει απο εμβολιασμενες μητερες μεχρι τωρα ναι μεν ειναι μια χαρα, αλλα δεν ειναι ακομα ο αριθμος μεγαλος για να εχουν ολοκληρωμενη αποψη. Επισης πολυ σημαντικος παραγοντας στην αποφαση αυτη επαιξε το γεγονος οτι δουλευω απο το σπιτι και δεν συναναστρεφομαι σχεδον κανεναν! Αν δηλαδη χρειαζοταν να πηγαινω δουλεια και να ερχομουν σε επαφη με κοσμο, θα το ειχα κανει γιατι καλως ή κακως εγω τον κορωνοιο τον φοβαμαι πολυ περισσοτερο, ειδικα τωρα που το σωμα μου ειναι αρκετα επιβαρυμενο!

Το ίδιο σύνδρομο έχω και εγω και είμαι νοσηλεύτρια ψυχιατρικής χαχαχααα....Καλοοο????

Και εγώ την ενεση δεν την μπορώ αφού κάνω μόνη μου τις αντίπικτικες όταν πάω να μου κάνουν άλλοι όπως στην αρχή που έπρεπε να κάνω ενεση προγεστερόνης έτρεμα σαν το ψάρι...άστο δεν υπάρχει!!! Θα δούμε πως θα εξελιχθούν τα πράγματα γιατί ποιος ξέρει μπορεί να μπω και για καισαρική και εντέλει να μην την γλυτώσω!!!Νομίζω θα με πιάσει κρίση πανικού όταν δεν θα μπορώ να κουνήσω τα πόδια μου ο άντρας μου που έκανε χειρουργείο στο πόδι με επισκληριδιο του μουδιασαν το ένα πόδι μόνο μου λέει δεν είναι τίποτα!!!Εγώ φπβαμαι όμως γιατί έχω κυλες δεν ξέρω αν υπάρχει θέμα με αυτό δεν έχω ρωτήσει...

• Μου αρέσει 2

Καλησπέρα κι από μένα!! Εγώ δεν έχω γεννήσει ξανά, αλλά έχω κάνει 3 λαπαροσκοπησεις με ολική νάρκωση φυσικά. Για να είμαι ειλικρινής, θα ήθελα να γεννήσω φυσιολογικά με επισκληριδιο (εφόσον υπάρχει αυτή η επιλογή, σκέφτομαι γιατί να πονάω τόσες ώρες). Γενικά βέβαια δεν αντέχω πολύ τον πόνο. Ωστόσο, αν χρειαστεί να κάνω καισαρική, πάλι δεν έχω πρόβλημα αρκεί να έχω ένα υγιές μωράκι!!! Χθες που πήγα στο γιατρό, η μπέμπα μας γύρισε πάλι κ τώρα είναι με το κεφάλι πάνω. Έχουμε βέβαια ακόμη καιρό να γυρίσει ξανά, αφού είμαι στην 31η εβδομάδα. Ας πάνε όλα καλά, κι ας βγει όπως θέλει!!

• Μου αρέσει 2

πρίν από 49 λεπτά , Penny28 είπε:

Το ίδιο σύνδρομο έχω και εγω και είμαι νοσηλεύτρια ψυχιατρικής χαχαχααα....Καλοοο????

Και εγώ την ενεση δεν την μπορώ αφού κάνω μόνη μου τις αντίπικτικες όταν πάω να μου κάνουν άλλοι όπως στην αρχή που έπρεπε να κάνω ενεση προγεστερόνης έτρεμα σαν το ψάρι...άστο δεν υπάρχει!!! Θα δούμε πως θα εξελιχθούν τα πράγματα γιατί ποιος ξέρει μπορεί να μπω και για καισαρική και εντέλει να μην την γλυτώσω!!!Νομίζω θα με πιάσει κρίση πανικού όταν δεν θα μπορώ να κουνήσω τα πόδια μου ο άντρας μου που έκανε χειρουργείο στο πόδι με επισκληριδιο του μουδιασαν το ένα πόδι μόνο μου λέει δεν είναι τίποτα!!!Εγώ φπβαμαι όμως γιατί έχω κυλες δεν ξέρω αν υπάρχει θέμα με αυτό δεν έχω ρωτήσει...

Η κουμπάρα μου γέννησε με καισαρική κ επισκληριδιο είχε κήλες αλλά πρέπει να τους το αναφέρεις που ακριβώς είναι και νομίζω είχε πάει και ακτινογραφία 

• Μου αρέσει 1

1 hour ago, Penny28 είπε:

Όταν πεις πως θέλεις επισκληριδιο ο αναισθησιολογος θα σου πάρει ιστορικό να δει αν μπορεί να σου το κάνει γιατί είναι στην κρίση του όχι του γυναικολόγου  , πάντως όταν πονάς εκείνη την ώρα τόσο πολύ και σου λένε υπάρχει κάτι για να σταματήσει ο πόνος η βελόνα είναι απλά μια λύτρωση!!! Όχι απλά δεν φοβάσαι αλλά πέφτεις και στα πόδια τους ... Και με νυστέρι να μου έλεγαν πως θα με τρυπησουν θα το δεχομουν χαχα...

• Μου αρέσει 1

Διαφημίσεις

1 hour ago, βιολετα3 είπε:

Η κουμπάρα μου γέννησε με καισαρική κ επισκληριδιο είχε κήλες αλλά πρέπει να τους το αναφέρεις που ακριβώς είναι και νομίζω είχε πάει και ακτινογραφία 

Δεν γνωρίζω την ακριβή θέση τους ήθελα να πάω να κάνω αξονική αλλά φοβόμουν και όλο το άφηνα πίσω στην ακτινογραφία δεν φαινόταν κάτι...

Λι

1 hour ago, Brigitt είπε:

Όταν πεις πως θέλεις επισκληριδιο ο αναισθησιολογος θα σου πάρει ιστορικό να δει αν μπορεί να σου το κάνει γιατί είναι στην κρίση του όχι του γυναικολόγου  , πάντως όταν πονάς εκείνη την ώρα τόσο πολύ και σου λένε υπάρχει κάτι για να σταματήσει ο πόνος η βελόνα είναι απλά μια λύτρωση!!! Όχι απλά δεν φοβάσαι αλλά πέφτεις και στα πόδια τους ... Και με νυστέρι να μου έλεγαν πως θα με τρυπησουν θα το δεχομουν χαχα...

Καλά εννοείται πως αν πονάω δεν υπάρχει περίπτωση θα κάνω!!!!Απλά σκέφτομαι της κήλες αν θα είναι πρόβλημα! 

Από τα λίγα που διαβάζω είναι δύσκολο να κάνεις επισκληριδιο αν έχεις κήλες πας για ολική νάρκωση αν είναι για καισαρική αλλιώς στον φυσιολογικό δεν παίρνει τίποτα! 

• Μου αρέσει 1

On 26/8/2021 at 10:04 ΜΜ, Farmakotriftena είπε:

Μαλλον αναψα φωτιές βρε κοριτσαρες με την ερώτησή μου. 

Εχω κλεισει ραντεβού απλα ακομα δεν εχω κατασταλάξει στο αν θα το κάνω. Απίστευτη αμφιθυμια. 

Σαφώς ομως ο εξαναγκασμός(μιλαω για τον κλάδο μου) και το μη δικαίωμα επιλογής απ την κυβέρνηση,  με έχει ενοχλήσει σε απιστευτο βαθμό. Και τις εγκυες, θα έπρεπε να τις αφήνουν απ'εξω. 

Τελος πάντων για να μην μας κλειδώσουν στο τέλος τα ποστ μας,

Ας ρωτήσω κάτι άλλο.

Εδω και κάποιες ημέρες το μωρό με κλωτσαει πολύ χαμηλά. Τα νιωθω κάτω χαμηλά τοσο που φοβάμαι μη μου σπασουν τα νερά βρε κοριτσια στο τέλος. Καποιες φορες βρισκει μεχρι και κύστη και φεύγουν σταγόνες απο ούρα!!! Δεν ξερω τι θεση εχει το μωρό καθως εχω να πάω 5βδ στον γιατρό και θα παω την αλλη βδομάδα. (6 βδ) Μάλλον ειναι σε ισχιακη;;; Το έχει καποια άλλη κοπέλα; Επισης καποιες φορες το νιωθω κλωτσιές μεχρι και στον... ποπό ρε κορίτσια!!!

*νιώθω κλωτσιές

@Penny28 εσύ κοντεύεις ε; Σε ποια βδομάδα είσαι; Εγώ σήμερα εκλεισα την 30η.. μπήκε το 3 μπροστά και χαίρομαι απ την αλλη εχω 2 μήνες όμως.

Δεν άναψες φωτιές κορίτσι μου είναι λογικό και επόμενο να μην συμφωνούμε ....έτσι είναι σε όλα στη ζωή....δεν χρειάζεται ούτε να μαλώνουμε ούτε τπτ...είναι γνώμες και πρέπει να γίνονται δεκτές και οι δυο πλευρές...και ο καθένας πράττει όπως επιθυμεί εκείνος...ισχιακη προβολή είχε εμένα από πάντα...έτσι βολεύεται μάλλον...γυρνάει βέβαια και σε κεφαλικη αλλά μετά ξανά κάνει Τούμπα....

Με αποτέλεσμα τα πόδια της να είναι συνέχεια στην κύστη μου...τρελό κατούρημα χαχαχαχ

23 ώρες πρίν, Flolipop είπε:

Καλησπέρα. Γνωρίζεις έγκυες που το έκαναν και είχαν άσχημες παρενέργειες; Μπορείς να μου πεις σε παρακαλώ πιο συγκεκριμένες πληροφορίες, γιατί σκέφτομαι να το κάνω το εμβόλιο...

Καλησπέρα...να σου πω την αλήθεια έχω διαβάσει από κάθε εμβόλιο στατιστικά επιπλοκές που είχαν οι εγκυμονουσες αλλά οι περισσότερες ήταν στην αρχή όποτε μην σε ςγχωνω άδικα....δεν ήταν αυτός ο σκοπός μου άλλωστε...απλά εγώ αγχώνομαι και ένα Ντεπον παραπάνω να πάρω όταν μου λένε πως οποιοδήποτε άλλο φάρμακο να το αφήνω στην άκρη....

22 ώρες πρίν, Penny28 είπε:

Εγώ είμαι στην 35η και μου είπε ο γιατρός ότι θα μπω 38+ για προγραμματισμένο τοκετό!! Έχω ψιλό αγχωθεί αλλά από την άλλη σκέφτομαι όλα τα ωραία που θα ακολουθήσουν...Αυτο με τις κλωτσιές το νιώθω και εγώ πολύ συχνά και στον ποπό κατάλαβαινω κλωτσιές εμένα έχει γυρίσει με το κεφάλι κάτω από όσο ξέρω ισχιακη προβολή παίρνουν τα μωρά όταν το κεφαλάκι τους είναι κάτω και έχουν πάρει θέση τοκετού από κάτι λίγα που έχω διαβάσει... Εγω και όταν κουνιέται πολλές φορές νιώθω λες και θα σπάσουν τα νερά από την πίεση! 

Ισχιακη προβολή είναι όταν είναι με τα πόδια κατω μιας και εμένα συνέχεια έτσι είναι η ζουζουνα....αλλά έχω διαβάσει ότι ισχιακη είναι και όταν είναι οριζόντια....δεν ξέρω αν αληθεύει....όταν είναι με το κεφάλι κάτω λέγεται κεφαλικη....

• Μου αρέσει 1

12 ώρες πρίν, Dimitra93 είπε:

Δεν άναψες φωτιές κορίτσι μου είναι λογικό και επόμενο να μην συμφωνούμε ....έτσι είναι σε όλα στη ζωή....δεν χρειάζεται ούτε να μαλώνουμε ούτε τπτ...είναι γνώμες και πρέπει να γίνονται δεκτές και οι δυο πλευρές...και ο καθένας πράττει όπως επιθυμεί εκείνος...ισχιακη προβολή είχε εμένα από πάντα...έτσι βολεύεται μάλλον...γυρνάει βέβαια και σε κεφαλικη αλλά μετά ξανά κάνει Τούμπα....

Νιώθεις πόνο οταν κλωτσαει χαμηλά;; Γιατι εγω δεν νιώθω ευχάριστα οταν με κλωτσαει χαμηλά σε αντίθεση με τα χτυπήματα ψηλά.

yplDp3.png

πρίν από 7 λεπτά , Blondie 2020 είπε:

Καλημερα κοριτσια, ηθελα να ρωτησω ποτε κανουμε καρδιοτοκογραφημα, το κανουμε ολες?  κ τι ειναι το non stress? 

Καλημέρα !!! Αν δεν υπάρχει πρόβλημα γενικά με συσπάσεις που εκεί θα σου πει ο γιατρός κάθε πόσο ίσως γίνει από νωρίς και πιο συχνά αλλιώς αν όλα κυλάνε ομαλά εγώ το έκανα με το που μπήκα στην ενατο μια φορά την εβδομάδα για 20 περίπου λεπτά τη φορά να δούμε πόσες συσπάσεις και αν κάνω και την κινητικότητα το έμβρυου

• Ευχαριστώ 1

Διαφημίσεις

πρίν από 27 λεπτά , Blondie 2020 είπε:

Καλημερα κοριτσια, ηθελα να ρωτησω ποτε κανουμε καρδιοτοκογραφημα, το κανουμε ολες?  κ τι ειναι το non stress? 

Καλημέρα! Απ'όσο γνωρίζω το καρδιοτοπογραφημα το κάνουμε κάθε βδομάδα από την 35η κ προς το τέλος 2 φορές την εβδομάδα (τουλάχιστον έτσι μου είπε ο δικός μου γιατρός). Το non stress δεν ξέρω τι είναι...

• Ευχαριστώ 1

2 ώρες πρίν, Farmakotriftena είπε:

Νιώθεις πόνο οταν κλωτσαει χαμηλά;; Γιατι εγω δεν νιώθω ευχάριστα οταν με κλωτσαει χαμηλά σε αντίθεση με τα χτυπήματα ψηλά.

Ναι έχω και πόνο εντάξει όχι πολύ δυνατό βέβαια....αλλά δεν είναι ευχάριστο....το ίδιο έχω και όταν θέλω να αλλάξω πλευρό όταν είμαι ξαπλωμένη....γενικότερα την νιώθω αρκετά χαμηλά...αλλά ο γιατρός Μ είπε ότι είναι φυσιολογικό και ότι όσο περνάει ο καιρός θα με ενοχλεί και πιο πολυ

• Μου αρέσει 1

Κορίτσια να ρωτήσω θα πάρετε κορσέ για μέρα την γέννα όλοι μου λένε ότι για 3 μήνες αν τον φοράς πως θα μαζέψει αμέσως η κοιλιά...εγω όταν παίρνω κιλά τα παίρνω όλα στην κοιλιά και δεν θέλω να κρεμάσει που λέμε...δεν ξέρω κατά πόσο βοηθάει... 

πρίν από 30 λεπτά , Penny28 είπε:

Κορίτσια να ρωτήσω θα πάρετε κορσέ για μέρα την γέννα όλοι μου λένε ότι για 3 μήνες αν τον φοράς πως θα μαζέψει αμέσως η κοιλιά...εγω όταν παίρνω κιλά τα παίρνω όλα στην κοιλιά και δεν θέλω να κρεμάσει που λέμε...δεν ξέρω κατά πόσο βοηθάει... 

κανενας κορσες δεν κανει θαυματα κοριτσι μου! διατροφη και πολλη γυμναστικη τοπικα στοχευμενη θα βοηθησουν! και σαφως παιζει ρολο και ποσα κιλα θα πρεπει να χασεις, διοτι η διαταση στους κοιλιακους μυες ειναι πολυ μεγαλυτερη οταν η κοιλια εχει μεγαλωσει υπερβολικα. μη σε αγχωνουν αυτα! θεληση να χεις κι ολα θα γινουν σιγα σιγα οταν ερθει η ωρα. 

2 ώρες πρίν, Penny28 είπε:

Κοίτα σκεφτόμουν να πάρω αλλά στο πρώτο μου παιδί μάζεψε αμέσως η κοιλιά μου μέρα με τη μέρα και μετά έγινε όπως πριν οπότε λυπάμαι να δώσω τόσα λεφτά αν δεν πάρεις πολλά κιλά μια χαρά θα μαζέψει απλά θέλει να κάνεις από νωρίς (σχετικά) γυμναστικη εννοώ μην το αφήσεις κάνα χρόνο 

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...