Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin News

• Καλησπέρα σας κορίτσια, 

Γράφω πρώτη φορά στο φόρουμ αν και το διαβάζω πολύ καιρό, δεν είχα βρει όμως πρόσφατα ποστ για να γράψω. Έτυχε και είδα το παραπάνω ποστ οπότε και πήρα το θάρρος να συμμετέχω.  19/10 έκανα την 2η σπερματέγχυση και κανονικά έπρεπε να κάνω χοριακή 2/10, ωστόσο επειδή δεν κρατιέμαι έκανα σήμερα ένα τεστ πρόωρης ανίχνευσης (υποθετικά δείχνει ως και 6 μέρες πριν την καθυστέρηση) και βγήκε αρνητικό. Υπάρχει ελπίδα να έχω θετική χοριακή το Σάββατο ? αμφιβάλλω πολύ.. Θα κάνω τη χοριακή αλλά φοβάμαι θα έχω πάλι το αρνητικό αποτέλεσμα ..... όπως η @alex280108 και εγώ προσπαθώ να απασχολούμαι με διάφορα πράγματα μέσα στη μέρα αλλά ειδικά οταν είμαι μόνη η σκέψη μου είναι εκεί.

• Ευχή 2
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 1 hour ago, Katiamaxiking είπε:

Εγώ! Έχω κάνει βραχυ 3 φορές. Ειδικά την πρώτη πήραμε 5 και τα 4 ήταν ανώριμα. Πάντα η διέγερση κρατάει παραπάνω και αργούν να μεγαλώσουν. Τη τελευταία φορά έκανα μακρύ και πήραμε μόνο 2. 
      τώρα θα κάνω το πρωτόκολλο με την Elonva αν την γνωρίζεις. Κάτι παίζει με τον δικό μου οργανισμό και τα ωάρια αλλά δεν έχω καταλάβει ακόμη. Όλες οι εξετάσεις μου είναι εντός φυσιολογικών τιμών και ο υπέρηχος δείχνει αρκετά ωάρια και ενεργές ωοθήκες. 

Καλημέρα!είμαι εν αναμονή περιόδου για να ξεκινήσω διέγερση με Elonva. Έχει καμία εμπειρία; Πόσες ημέρες μετά περίπου γίνεται η ωοληψια; 14 ημέρες; 

Καλημέρα! Κι εγώ δεν κατάλαβα ποτέ τι ακριβώς συμβαίνει με την ωρίμανση, καθώς στους δύο φυσικούς που δοκίμασα ανέβαινε η lh χωρίς ωστόσο να έχουν ωριμάσει τα ωάρια, σαν να μην ήταν σωστή η εντολή πώς να το πω, με αποτέλεσμα zero. Για αυτό και ο γιατρός μου επέμενε σε διέγερση καθώς εκεί ελέγχεται η lh.

Μανουλες Οκτωβρίου 2021!!

Recommended Posts

πρίν από 10 λεπτά , Penny28 είπε:

Εγώ είμαι στην 35η και μου είπε ο γιατρός ότι θα μπω 38+ για προγραμματισμένο τοκετό!! Έχω ψιλό αγχωθεί αλλά από την άλλη σκέφτομαι όλα τα ωραία που θα ακολουθήσουν...Αυτο με τις κλωτσιές το νιώθω και εγώ πολύ συχνά και στον ποπό κατάλαβαινω κλωτσιές εμένα έχει γυρίσει με το κεφάλι κάτω από όσο ξέρω ισχιακη προβολή παίρνουν τα μωρά όταν το κεφαλάκι τους είναι κάτω και έχουν πάρει θέση τοκετού από κάτι λίγα που έχω διαβάσει... Εγω και όταν κουνιέται πολλές φορές νιώθω λες και θα σπάσουν τα νερά από την πίεση! 

Ισχιακη είναι με τον ποπό προς τα κάτω 

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 5,1k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

πρίν από 5 λεπτά , Brigitt είπε:

Ααα ναι να τα πλύνεις εγώ τα είχα κάνει αυτά πριν πάω διακοπές γιατί είχα και του μικρού έπρεπε να τους χωρίσω τις ντουλάπες έβγαλα όλα τα ρούχα έξω τα ξανά έβαλα μια στοίβα ρούχα μέχρι το ταβάνι έχω αγοράσει και άλλα ρούχα από εδώ που είμαι θα τα κάνω και αυτά ευτυχώς πήγε η πεθερά μου στο σπίτι και μου έκανε πολλές δουλειές ... Και γω 15 Σεπτεμβρίου μπαίνω στο μήνα μου κοντά είμαστε αναρωτιέμαι αν το δεύτερο βγαίνει νωρίτερα από το πρώτο ποιος ξέρει ίσως και όχι θα δείξει ... Σε λίγο θα αρχίσουμε να γεννάνε εδώ στην ομάδα με το καλό σε όλες μας!!!!

Δεν είναι στάνταρ αν το δεύτερο το γεννήσεις πιο γρήγορα! Η νύφη μου κ στα δύο 40+5 !! Ούτε μέρα πιο νωρίς!! Είναι αναλόγως!!!

• Μου αρέσει 2

πρίν από 4 λεπτά , Deppybach είπε:

Δεν είναι στάνταρ αν το δεύτερο το γεννήσεις πιο γρήγορα! Η νύφη μου κ στα δύο 40+5 !! Ούτε μέρα πιο νωρίς!! Είναι αναλόγως!!!

Αυτό είναι το θέμα με τον φυσιολογικό τοκετό σε πιάνουν πόνοι γενικά στον 9ο και όλο σκέφτεσαι μήπως τώρα γεννάω μήπως τώρα γένναω και πάει λέγοντας .... Ναι σχετικό είναι η μάνα μου σε εμένα 40 εβδομάδες στον αδερφό μου μετά 39 εβδομάδες όπως τύχει είναι απλά εγώ έχω την απορία αν θα πάρω όλο το μήνα ή όχι αχ θα σκάσω ο 9ος θυμάμαι περνάει βασανίστικα αργααα πφφφ 

• Μου αρέσει 1

πρίν από 16 λεπτά , Penny28 είπε:

Εγώ είμαι στην 35η και μου είπε ο γιατρός ότι θα μπω 38+ για προγραμματισμένο τοκετό!! Έχω ψιλό αγχωθεί αλλά από την άλλη σκέφτομαι όλα τα ωραία που θα ακολουθήσουν...Αυτο με τις κλωτσιές το νιώθω και εγώ πολύ συχνά και στον ποπό κατάλαβαινω κλωτσιές εμένα έχει γυρίσει με το κεφάλι κάτω από όσο ξέρω ισχιακη προβολή παίρνουν τα μωρά όταν το κεφαλάκι τους είναι κάτω και έχουν πάρει θέση τοκετού από κάτι λίγα που έχω διαβάσει... Εγω και όταν κουνιέται πολλές φορές νιώθω λες και θα σπάσουν τα νερά από την πίεση! 

Να επικεντρωθείς στο ότι κοντεύει η ώρα που θα γνωρίσετε το μπεμπακι σας!!! Εγώ για αυτό ανυπομονώ! Δεν ξέρω αν στην κλινική αγχωθω... Αλλά όσο κοντεύει η μέρα , χαίρομαι!!!!

πρίν από 5 λεπτά , Brigitt είπε:

Αυτό είναι το θέμα με τον φυσιολογικό τοκετό σε πιάνουν πόνοι γενικά στον 9ο και όλο σκέφτεσαι μήπως τώρα γεννάω μήπως τώρα γένναω και πάει λέγοντας .... Ναι σχετικό είναι η μάνα μου σε εμένα 40 εβδομάδες στον αδερφό μου μετά 39 εβδομάδες όπως τύχει είναι απλά εγώ έχω την απορία αν θα πάρω όλο το μήνα ή όχι αχ θα σκάσω ο 9ος θυμάμαι περνάει βασανίστικα αργααα πφφφ 

Είναι επειδή ανυπομονούμε! Για αυτό περνάει αργά!!! Η αλήθεια είναι πως κ γω σκέφτομαι μερικές φορές...θα καταναλώσω οοοολον τον 9ο; Ο,τι είναι να γίνει θα γίνει! Εμπιστοσύνη στον Θεό κ εκείνος ξέρει ποια είναι η κατάλληλη στιγμή!!! Έτσι ηρεμώ!!

• Μου αρέσει 2

πρίν από 17 λεπτά , Deppybach είπε:

Να επικεντρωθείς στο ότι κοντεύει η ώρα που θα γνωρίσετε το μπεμπακι σας!!! Εγώ για αυτό ανυπομονώ! Δεν ξέρω αν στην κλινική αγχωθω... Αλλά όσο κοντεύει η μέρα , χαίρομαι!!!!

Είναι επειδή ανυπομονούμε! Για αυτό περνάει αργά!!! Η αλήθεια είναι πως κ γω σκέφτομαι μερικές φορές...θα καταναλώσω οοοολον τον 9ο; Ο,τι είναι να γίνει θα γίνει! Εμπιστοσύνη στον Θεό κ εκείνος ξέρει ποια είναι η κατάλληλη στιγμή!!! Έτσι ηρεμώ!!

Καλά μετά θα λες ποοοτε πέρασε βέβαια τώρα που έχω ήδη μωρό περνάει πολύ γρήγορα ο καιρός αλλά ο τελευταίος μήνας είναι δύσκολος το μωρό παίρνει πολύ βάρος νιώθεις πως θα εκραγεις εγώ έτσι ένιωθα και έλεγα δεν αντέχω αααλλο !!!! Και μόλις γέννας είναι εντελώς περίεργο που δεν έχεις τίποτα στην κοιλιά νομίζεις πως όλη σου τη ζωή ήσουν έγκυος μέχρι να συνηθίσεις πάλι 

• Μου αρέσει 3

Διαφημίσεις

πρίν από 59 λεπτά , Deppybach είπε:

Ναι αυτό σκέφτομαι ότι θα θα κρατήσουμε την μπεμπούλα μας!!!Έχω μπει 35η εβδομάδα και μου φαίνεται αιώνας οι 3 εβδομάδες που έχουν μείνει..τα έχω όλα έτοιμα βαλίτσες χαρτιά κτλπ να είμαι σε ετοιμότητα!!Αχ... Χαζομαμα θα γίνω το βλέπω!!!!Είμαι και υπερ προστατευτικη καταλαβαίνετε τι έχει να γίνει!!! 

1 hour ago, Brigitt είπε:

Ισχιακη είναι με τον ποπό προς τα κάτω 

Ναι έχεις δίκιο το ξανά είδα λέει πως είναι όταν το μωρό είναι με τα ισχια προς τα κάτω... Είχα μπερδευτεί! 

• Μου αρέσει 2

3 ώρες πρίν, Farmakotriftena είπε:

Μαλλον αναψα φωτιές βρε κοριτσαρες με την ερώτησή μου. 

Εχω κλεισει ραντεβού απλα ακομα δεν εχω κατασταλάξει στο αν θα το κάνω. Απίστευτη αμφιθυμια. 

Σαφώς ομως ο εξαναγκασμός(μιλαω για τον κλάδο μου) και το μη δικαίωμα επιλογής απ την κυβέρνηση,  με έχει ενοχλήσει σε απιστευτο βαθμό. Και τις εγκυες, θα έπρεπε να τις αφήνουν απ'εξω. 

Τελος πάντων για να μην μας κλειδώσουν στο τέλος τα ποστ μας,

Ας ρωτήσω κάτι άλλο.

Εδω και κάποιες ημέρες το μωρό με κλωτσαει πολύ χαμηλά. Τα νιωθω κάτω χαμηλά τοσο που φοβάμαι μη μου σπασουν τα νερά βρε κοριτσια στο τέλος. Καποιες φορες βρισκει μεχρι και κύστη και φεύγουν σταγόνες απο ούρα!!! Δεν ξερω τι θεση εχει το μωρό καθως εχω να πάω 5βδ στον γιατρό και θα παω την αλλη βδομάδα. (6 βδ) Μάλλον ειναι σε ισχιακη;;; Το έχει καποια άλλη κοπέλα; Επισης καποιες φορες το νιωθω κλωτσιές μεχρι και στον... ποπό ρε κορίτσια!!!

*νιώθω κλωτσιές

@Penny28 εσύ κοντεύεις ε; Σε ποια βδομάδα είσαι; Εγώ σήμερα εκλεισα την 30η.. μπήκε το 3 μπροστά και χαίρομαι απ την αλλη εχω 2 μήνες όμως.

Ακριβώς το ίδιο νιώθω κ εγώ νιώθω να με κλωτσαει στον κόλπο άλλες φορές το νιώθω κ στον ποπό και νομίζω πως κάτι δεν πάει καλά .Είναι να πάω την τρίτη στον γιατρό.

Για την επισκληριδιο που λέγατε και εγώ φοβάμαι να την κάνω δεν εκανα σε κανενα από τα 3 μου παιδιά αλλά γεννούσα πολύ γρήγορα και είχα και την καλύτερη μαία την κουνιάδα μου.Τωρα στον μπέμπη πάλι δεν θέλω να κάνω αλλά έχω ανχωθει πολύ γιατί πιθανόν να μην είναι η κουνιάδα μου στον τοκετό γιατί δεν έχει κάνει το εμβόλιο.Επισκληριδιο δεν κάνω γιατί φοβάμαι στην ιδέα ότι κάτι με τρυπαει κ μην τυχόν κ κουνηθώ και επίσης η ιδέα ότι θα έχω μουδιασμενα τα πόδια μου.

• Μου αρέσει 1

7 ώρες πρίν, βιολετα3 είπε:

Ακριβώς το ίδιο νιώθω κ εγώ νιώθω να με κλωτσαει στον κόλπο άλλες φορές το νιώθω κ στον ποπό και νομίζω πως κάτι δεν πάει καλά .Είναι να πάω την τρίτη στον γιατρό.

Για την επισκληριδιο που λέγατε και εγώ φοβάμαι να την κάνω δεν εκανα σε κανενα από τα 3 μου παιδιά αλλά γεννούσα πολύ γρήγορα και είχα και την καλύτερη μαία την κουνιάδα μου.Τωρα στον μπέμπη πάλι δεν θέλω να κάνω αλλά έχω ανχωθει πολύ γιατί πιθανόν να μην είναι η κουνιάδα μου στον τοκετό γιατί δεν έχει κάνει το εμβόλιο.Επισκληριδιο δεν κάνω γιατί φοβάμαι στην ιδέα ότι κάτι με τρυπαει κ μην τυχόν κ κουνηθώ και επίσης η ιδέα ότι θα έχω μουδιασμενα τα πόδια μου.

Αν φοβάσαι την ένεση δεν νιώθεις τίποτα ιδιαίτερο και στη στάση που σε βάζουν δεν κουνιέσαι στην κάνουν και τη στιγμή που δεν πονας δεν έχεις σύσπαση ... το μόνο που νιώθεις είναι να χύνεται το υγρό στην μέση σου δηλαδή όπως κυλούσε το ένιωθα σαν να με κρυώνει . Καλά εγώ δεν ήξερα τίποτα για την επισκληριδιο γιατί κι εγώ δεν ήθελα να την κάνω πριν με πιάσουν οι πόνοι έλεγα έλα μωρέ θα αντέξω αλλά δεν ... Και μόλις άρχισαν να μουδιάζουν τα πόδια μου κατατρομαξα νόμιζα πως δεν ήταν φυσιολογικό και θα εμένα παράλυτη για πάντα χαχα αφού ρωτήσα κιόλας ε μετα το συνήθισα και αφού 6 ώρες ολόκληρες δεν ένιωσα τον παραμικρό πόνο γιατί εμένα με έπιασε τέλεια άλλες δεν τις πιάνει έτσι , ήταν και μια ρωμα παρακάτω σε ενα άλλο δωμάτιο που ουυυρλιαζε να φανταστείτε την βριζανε οι γιατροί γιατί το έκανε επίτηδες φαινόταν αν είχα πόνους εγώ θα την είχα πνίξει χωρις αμφιβολία!!!!

• Μου αρέσει 1

9 hours ago, Brigitt said:

Καλά μετά θα λες ποοοτε πέρασε βέβαια τώρα που έχω ήδη μωρό περνάει πολύ γρήγορα ο καιρός αλλά ο τελευταίος μήνας είναι δύσκολος το μωρό παίρνει πολύ βάρος νιώθεις πως θα εκραγεις εγώ έτσι ένιωθα και έλεγα δεν αντέχω αααλλο !!!! Και μόλις γέννας είναι εντελώς περίεργο που δεν έχεις τίποτα στην κοιλιά νομίζεις πως όλη σου τη ζωή ήσουν έγκυος μέχρι να συνηθίσεις πάλι 

Ακριβώς αυτό.. μπήκα στον μήνα μου και νιώθω πως δεν αντέχω!!! 

• Μου αρέσει 2

πρίν από 17 λεπτά , Brigitt είπε:

Αν φοβάσαι την ένεση δεν νιώθεις τίποτα ιδιαίτερο και στη στάση που σε βάζουν δεν κουνιέσαι στην κάνουν και τη στιγμή που δεν πονας δεν έχεις σύσπαση ... το μόνο που νιώθεις είναι να χύνεται το υγρό στην μέση σου δηλαδή όπως κυλούσε το ένιωθα σαν να με κρυώνει . Καλά εγώ δεν ήξερα τίποτα για την επισκληριδιο γιατί κι εγώ δεν ήθελα να την κάνω πριν με πιάσουν οι πόνοι έλεγα έλα μωρέ θα αντέξω αλλά δεν ... Και μόλις άρχισαν να μουδιάζουν τα πόδια μου κατατρομαξα νόμιζα πως δεν ήταν φυσιολογικό και θα εμένα παράλυτη για πάντα χαχα αφού ρωτήσα κιόλας ε μετα το συνήθισα και αφού 6 ώρες ολόκληρες δεν ένιωσα τον παραμικρό πόνο γιατί εμένα με έπιασε τέλεια άλλες δεν τις πιάνει έτσι , ήταν και μια ρωμα παρακάτω σε ενα άλλο δωμάτιο που ουυυρλιαζε να φανταστείτε την βριζανε οι γιατροί γιατί το έκανε επίτηδες φαινόταν αν είχα πόνους εγώ θα την είχα πνίξει χωρις αμφιβολία!!!!

Καλημέρα δεν ξέρω πλέον έχω στο πίσω μέρος του μυαλού να κανω και ο μόνος λόγος είναι μην τυχόν και με πιάσει ανχως και τι θα κάνω .Από την άλλη ευελπιστώ να γεννήσω τόσο γρήγορα όσο κ στα κοριτσια 3 μου κοριτσια.Πηγαινα με ραντεβού και από την ώρα που μου έβαλαν την οξυτοκινη στον ορό έκανα 3 ώρες να γεννήσω η δεύτερη ακόμα πιο γρήγοραου έβαλαν 9 το πρωί τον όρο και 10+45 γεννήθηκε

• Μου αρέσει 2

Διαφημίσεις

12 ώρες πρίν, Penny28 είπε:

Αααα με τα κιλά έχουμε άριστη σχέση 1 περνώ 3 χάνω ξανά περνώ και πάει λέγοντας!!! Τώρα με αυτό που πέρασα με το έντερο τρώω ότι μου κατέβει συμβατά πάντα με την διατροφή που πρέπει να κάνω αλλά θα τα φάω σε ποσότητα!!! Εγώ της μπέμπας την έχω έτοιμη στη δική μου έχω μερικά να βάλω ακόμα τα οποία δεν με αγχώνουν γιατί είναι οι σερβιέτες και εσώρουχα μιας χρήσης δίπλα από την κλινική έχει φαρμακείο αν δεν τα έχω βάλει θα πεταχτεί ο άντρας μου!!Ανυπομονώ τόσο πολύ!!3 εβδομάδες ακόμα!!! Όσες έχετε γεννήσει με φυσιολογικό κάνατε επισκληριδιο?? 

Φαντάζομαι τι πέρασες πραγματικά!!Εγώ την προηγούμενη εβδομάδα πέρασα κολικο εντέρου δεν μπορούσα να πάρω τα πόδια μου μια μέρα!!!Αλλάζω συνέχεια την διατροφή μου και το έντερο τα έχει παίξει!!! 

Εμείς κάθε εβδομάδα θα κάνουμε καρδιοτοκογραφημα πλέον και σε 3 εβδομάδες περίπου θα μπούμε κλινική για τοκετό!!! Αλήθεια μου φαίνεται σαν όνειρο ποτέ μάθαμε για την εγκυμοσύνη όλο το άγχος οι ανησυχίες που περάσαμε και φτάνουμε σιγά σιγά στην τελική ευθεία να κρατήσουμε το μωράκι μας στην αγκαλιά μας!!! Εύχομαι όλες να έχουμε μια υπέροχη γέννα!!! 

Καλημερα κορίτσια! Κι εμένα στις δυο προηγούμενες γέννες μου με φυσιολογικό τρόπο, με λύτρωσε η επισκληρίδειος... ενώ ειδικά στον πρώτο τοκετό είχα αντέξει τους πονους περίπου 7 ώρες, κάποια στιγμή κουράστηκα και άρχισα να τους νιώθω αφόρητους... όταν έκανα την επισκληρίδειο, ανακουφίστηκα τόσο, που ούτε κατάλαβα πως γέννησα.. δεν πόνεσα καθόλου... το μόνο που μου προκάλεσε ήταν ένα τρέμουλο..,

• Μου αρέσει 2

πρίν από 57 λεπτά , βιολετα3 είπε:

Καλημέρα δεν ξέρω πλέον έχω στο πίσω μέρος του μυαλού να κανω και ο μόνος λόγος είναι μην τυχόν και με πιάσει ανχως και τι θα κάνω .Από την άλλη ευελπιστώ να γεννήσω τόσο γρήγορα όσο κ στα κοριτσια 3 μου κοριτσια.Πηγαινα με ραντεβού και από την ώρα που μου έβαλαν την οξυτοκινη στον ορό έκανα 3 ώρες να γεννήσω η δεύτερη ακόμα πιο γρήγοραου έβαλαν 9 το πρωί τον όρο και 10+45 γεννήθηκε

Ααα τέλεια !!!! Ε εσύ είσαι έμπειρη !! Εύχομαι να είναι το ίδιο σύντομο και τώρα μακάρι κι εμένα να είναι πιο σύντομη γιατί ήμουν από τον πρωί στις 10 εκεί με 2μιση διαστολή και γέννησα 12:10 το βράδυ δράμα !!!

• Μου αρέσει 1

πρίν από 47 λεπτά , Brigitt είπε:

Ααα τέλεια !!!! Ε εσύ είσαι έμπειρη !! Εύχομαι να είναι το ίδιο σύντομο και τώρα μακάρι κι εμένα να είναι πιο σύντομη γιατί ήμουν από τον πρωί στις 10 εκεί με 2μιση διαστολή και γέννησα 12:10 το βράδυ δράμα !!!

Στο εύχομαι !!!Εγώ μέχρι να πονέσω πολύ είχα γεννήσει έκανα πολύ γρήγορα διαστολή από την ώρα που μου έσπαγαν τα νερά,αλλά γενικά αντέχω τον πονο αρκεί να μην ανχωθω αυτήν την φορά.

• Μου αρέσει 3

1 ώρα πρίν, Flolipop είπε:

Καλημερα κορίτσια! Κι εμένα στις δυο προηγούμενες γέννες μου με φυσιολογικό τρόπο, με λύτρωσε η επισκληρίδειος... ενώ ειδικά στον πρώτο τοκετό είχα αντέξει τους πονους περίπου 7 ώρες, κάποια στιγμή κουράστηκα και άρχισα να τους νιώθω αφόρητους... όταν έκανα την επισκληρίδειο, ανακουφίστηκα τόσο, που ούτε κατάλαβα πως γέννησα.. δεν πόνεσα καθόλου... το μόνο που μου προκάλεσε ήταν ένα τρέμουλο..,

Καλήμερα εγώ τελικά σκέφτηκα πως αν δεν αντέξω να την κάνω βέβαια μου είπαν πως με τεχνικούς πονους γέννας γρήγορα οπότε θα το σκεφτώ καλά η μαμά μου έκανε και τα 5 παιδιά χωρίς και μου λέει εντάξει θα πονέσει λίγο εκείνη την ώρα αλλά μετά θα το ξεχάσεις... 

10 ώρες πρίν, βιολετα3 είπε:

Κι εγω την Τετάρτη εχω και θα τον ρωτήσω. Και για να ειμαι ειλικρινής, ειναι και ψιλοεπωδυνες οι κλωτσιές οταν ειναι τόσο χαμηλές. Νιωθω πονο και δυσφορία.

Επισκληριδιο Εγώ δυστυχώς έχω κάνει 3 φορές (στις 3 προηγούμενες καισαρικές μου) πηγε σε όλες τέλεια και δεν μου εμεινε κουσουρι. Μονο στη 2η πρεπει να έβαλε δόση για ελέφαντες ενω σχολιαζε κιόλας οτι "τι ωραία που ειμαι αδύνατη και θα μπει μικρή δόση και φαίνεται άψογα η σπονδυλική μου στήλη και άλλα τέτοια" το ενα ποδι αργησε παρα πολυ να ξεμουδιασει τοσο που θυμάμαι ειχα κατατρομαξει.

Στο 1ο και στο 3ο μέχρι να μπω ανάνηψη, ειχα ξεμουδιασει.

• Μου αρέσει 1

yplDp3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...