Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin News

• Καλησπέρα σας κορίτσια, 

Γράφω πρώτη φορά στο φόρουμ αν και το διαβάζω πολύ καιρό, δεν είχα βρει όμως πρόσφατα ποστ για να γράψω. Έτυχε και είδα το παραπάνω ποστ οπότε και πήρα το θάρρος να συμμετέχω.  19/10 έκανα την 2η σπερματέγχυση και κανονικά έπρεπε να κάνω χοριακή 2/10, ωστόσο επειδή δεν κρατιέμαι έκανα σήμερα ένα τεστ πρόωρης ανίχνευσης (υποθετικά δείχνει ως και 6 μέρες πριν την καθυστέρηση) και βγήκε αρνητικό. Υπάρχει ελπίδα να έχω θετική χοριακή το Σάββατο ? αμφιβάλλω πολύ.. Θα κάνω τη χοριακή αλλά φοβάμαι θα έχω πάλι το αρνητικό αποτέλεσμα ..... όπως η @alex280108 και εγώ προσπαθώ να απασχολούμαι με διάφορα πράγματα μέσα στη μέρα αλλά ειδικά οταν είμαι μόνη η σκέψη μου είναι εκεί.

• Ευχή 2
  • Από την διαχείριση / Admin news

• Καλησπέρα κορίτσια. Ήθελα να σας ρωτήσω, αντιμετώπισε κάποια άλλη θέμα με την ωρίμανση των ωαρίων της; Στην πρώτη μου προσπάθεια με βραχύ πρωτόκολλο κ ανταγωνιστές βλέπαμε 7-8 ωοθηλακια με οιστραδιολη πριν την ovitrelle 1400 και πήραμε μόνο 1 ωάριο. Ο γιατρός θεώρησε ότι δε με έπιασε η ovitrelle. Στη δεύτερη προσπάθεια δοκιμάσαμε serpafar και gonal ευελπιστώντας σε μαξ 4-5 ωάρια, βλέπαμε 3 στον υπέρηχο και πήραμε όντως 3 τα 2 όμως ανώριμα. Αυτή τη φορά μαζί με την ovitrelle κάναμε και arvekap (double trigger).

Σκέφτομαι πως ίσως την δεύτερη φορά τα πήραμε λίγο νωρίτερα (13η μέρα του κύκλου μου αντί για 14η κ το μεγαλύτερο είχε μέγεθος 17,5mm) 

Την πρώτη φορά πιστεύετε πως όντως έφταιξε ότι δε με έπιασε η ovitrelle? Τώρα ο γιατρός προτείνει βραχύ πρωτόκολλο με ανταγωνιστές όπως την πρώτη φορά με double trigger (ovitrelle και arvekap) για τελική ωρίμανση. Ποια είναι η γνώμη σας;

Μανουλες Οκτωβρίου 2021!!

Recommended Posts

πρίν από 10 λεπτά , Deppybach είπε:

Ας συμφωνήσουμε ότι διαφωνούμε σε πολλά όλες κ ας το αφήσουμε εκεί γτ καταντά κουραστικό να προσπαθείς να εξηγήσεις την άποψη σου αφού πάντα θα υπάρχει αντιπαράθεση! Όπως προείπα κ σε προηγούμενες σελίδες συζήτησης σχετικα με το εμβόλιο. Ας κάνει ο,τι θέλει η κάθε μία! Αλλά όταν θα με ρωτάνε αν ένιωσα κάτι από το εμβόλιο κ θα υπονοούν αν αξίζει να το κάνει κάποια, θα λέω ναι, κάντο! Τα εμβόλια mRNA που κάνουμε σαν έγκυες είναι καλύτερα από αυτά με αδενο'ι'ο (που κάποιο ποσοστό ανθρώπων έπαθαν θρομβώσεις) . 

Σχετικά με την κύηση τώρα! Πώς πάτε; Σε τι βδομάδα είστε; Κάποιες κάποτε είχατε πει πως είχατε νιώσει κολικούς νεφρού! Είχα τον πρώτο μου προχθές ξημερώματα! Πολύ δυνατός πόνος! Φώναζα, κόντεψα να σπάσω το χέρι του άντρα μου!!!.... Ευτυχώς που πέρασε μετά από ένα λεπτό κ κατευθείαν ένιωσα την μικρή να κλωτσαει! Μίλησα κ με τον γιατρό μου κ μου επιβεβαίωσε πως ήταν κολικός νεφρού. 

Παρόλα αυτά η μπουμπούκα μας είναι 2.330kg και είναι μια χαρά όλα με τις μετρήσεις! Σήμερα έκλεισα τις 33 βδομάδες!!!

Ελπίζω να είστε όλες καλά!!!

Αχ πρέπει να είναι φοβερός πόνος και αυτός περαστικά !! Εγώ είμαι στην 33 εβδομάδα 1 ή 2 Σεπτεμβρίου θα πάω ξανά στον γιατρό που έχω να πάω από 14 Ιούλιου και δεν ξέρω τι μου γίνεται 1 κιλό την άφησα την μπέμπα και δεν έχω ιδέα πόσο θα έχει πάει τώρα περιμένω να γυρίσω και σπίτι εντός των ημερών να φτιάξω καμία βαλίτσα κι εγώ να είναι έτοιμα και αυτά γιατί ποτέ δεν ξέρεις πότε θα θελήσει να βγει . Εσείς κορίτσια κάνατε βαλίτσες ??  ... Επίσης μετά από τόσο καιρό θα ζυγιστω ξανά !!! Αν ακούσετε κάποια να ουρλιάζει να ξέρετε εγώ θα είμαι :D

• Μου αρέσει 3
  • Χαχα 2

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 5,1k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

πρίν από 28 λεπτά , Brigitt είπε:

Αχ πρέπει να είναι φοβερός πόνος και αυτός περαστικά !! Εγώ είμαι στην 33 εβδομάδα 1 ή 2 Σεπτεμβρίου θα πάω ξανά στον γιατρό που έχω να πάω από 14 Ιούλιου και δεν ξέρω τι μου γίνεται 1 κιλό την άφησα την μπέμπα και δεν έχω ιδέα πόσο θα έχει πάει τώρα περιμένω να γυρίσω και σπίτι εντός των ημερών να φτιάξω καμία βαλίτσα κι εγώ να είναι έτοιμα και αυτά γιατί ποτέ δεν ξέρεις πότε θα θελήσει να βγει . Εσείς κορίτσια κάνατε βαλίτσες ??  ... Επίσης μετά από τόσο καιρό θα ζυγιστω ξανά !!! Αν ακούσετε κάποια να ουρλιάζει να ξέρετε εγώ θα είμαι :D

Αααα με τα κιλά έχουμε άριστη σχέση 1 περνώ 3 χάνω ξανά περνώ και πάει λέγοντας!!! Τώρα με αυτό που πέρασα με το έντερο τρώω ότι μου κατέβει συμβατά πάντα με την διατροφή που πρέπει να κάνω αλλά θα τα φάω σε ποσότητα!!! Εγώ της μπέμπας την έχω έτοιμη στη δική μου έχω μερικά να βάλω ακόμα τα οποία δεν με αγχώνουν γιατί είναι οι σερβιέτες και εσώρουχα μιας χρήσης δίπλα από την κλινική έχει φαρμακείο αν δεν τα έχω βάλει θα πεταχτεί ο άντρας μου!!Ανυπομονώ τόσο πολύ!!3 εβδομάδες ακόμα!!! Όσες έχετε γεννήσει με φυσιολογικό κάνατε επισκληριδιο?? 

πρίν από 48 λεπτά , Deppybach είπε:

Ας συμφωνήσουμε ότι διαφωνούμε σε πολλά όλες κ ας το αφήσουμε εκεί γτ καταντά κουραστικό να προσπαθείς να εξηγήσεις την άποψη σου αφού πάντα θα υπάρχει αντιπαράθεση! Όπως προείπα κ σε προηγούμενες σελίδες συζήτησης σχετικα με το εμβόλιο. Ας κάνει ο,τι θέλει η κάθε μία! Αλλά όταν θα με ρωτάνε αν ένιωσα κάτι από το εμβόλιο κ θα υπονοούν αν αξίζει να το κάνει κάποια, θα λέω ναι, κάντο! Τα εμβόλια mRNA που κάνουμε σαν έγκυες είναι καλύτερα από αυτά με αδενο'ι'ο (που κάποιο ποσοστό ανθρώπων έπαθαν θρομβώσεις) . 

Σχετικά με την κύηση τώρα! Πώς πάτε; Σε τι βδομάδα είστε; Κάποιες κάποτε είχατε πει πως είχατε νιώσει κολικούς νεφρού! Είχα τον πρώτο μου προχθές ξημερώματα! Πολύ δυνατός πόνος! Φώναζα, κόντεψα να σπάσω το χέρι του άντρα μου!!!.... Ευτυχώς που πέρασε μετά από ένα λεπτό κ κατευθείαν ένιωσα την μικρή να κλωτσαει! Μίλησα κ με τον γιατρό μου κ μου επιβεβαίωσε πως ήταν κολικός νεφρού. 

Παρόλα αυτά η μπουμπούκα μας είναι 2.330kg και είναι μια χαρά όλα με τις μετρήσεις! Σήμερα έκλεισα τις 33 βδομάδες!!!

Ελπίζω να είστε όλες καλά!!!

Φαντάζομαι τι πέρασες πραγματικά!!Εγώ την προηγούμενη εβδομάδα πέρασα κολικο εντέρου δεν μπορούσα να πάρω τα πόδια μου μια μέρα!!!Αλλάζω συνέχεια την διατροφή μου και το έντερο τα έχει παίξει!!! 

Εμείς κάθε εβδομάδα θα κάνουμε καρδιοτοκογραφημα πλέον και σε 3 εβδομάδες περίπου θα μπούμε κλινική για τοκετό!!! Αλήθεια μου φαίνεται σαν όνειρο ποτέ μάθαμε για την εγκυμοσύνη όλο το άγχος οι ανησυχίες που περάσαμε και φτάνουμε σιγά σιγά στην τελική ευθεία να κρατήσουμε το μωράκι μας στην αγκαλιά μας!!! Εύχομαι όλες να έχουμε μια υπέροχη γέννα!!! 

• Μου αρέσει 3

πρίν από 7 λεπτά , Penny28 είπε:

Αααα με τα κιλά έχουμε άριστη σχέση 1 περνώ 3 χάνω ξανά περνώ και πάει λέγοντας!!! Τώρα με αυτό που πέρασα με το έντερο τρώω ότι μου κατέβει συμβατά πάντα με την διατροφή που πρέπει να κάνω αλλά θα τα φάω σε ποσότητα!!! Εγώ της μπέμπας την έχω έτοιμη στη δική μου έχω μερικά να βάλω ακόμα τα οποία δεν με αγχώνουν γιατί είναι οι σερβιέτες και εσώρουχα μιας χρήσης δίπλα από την κλινική έχει φαρμακείο αν δεν τα έχω βάλει θα πεταχτεί ο άντρας μου!!Ανυπομονώ τόσο πολύ!!3 εβδομάδες ακόμα!!! Όσες έχετε γεννήσει με φυσιολογικό κάνατε επισκληριδιο?? 

Εγώ σίγουρα ένα 10 κιλό θα το πάρω στην προηγούμενη είχα πάρει 5 κιλά αλλά δεν αγχώνομαι εντάξει μετά φεύγουν νεράκι θα πάω και στο gym οπότε μια χαρά ..... Και γω ανυπομονώ να δω την μπέμπα το πώς μοιάζει τι χρώμα μαλλιά ή μάτια έχει το αν έχει πολλά μαλλιά η λίγα και όλα τα συναφή .... Εγώ ναι φυσιολογικα με επισκληριδιο στην 6 διαστολή και μετά δεν κατάλαβα τιιιιποτα και ευτυχώς που έκανα γιατί πήγε άλλες 6 ώρες μέχρι να γεννήσω και θα ήταν ανυπόφορες απλά αυτές τις ώρες ήμουν ξάπλα και ξεκουραζομουν στο τσακ θα ζητούσα και tv χαχαχα !! Και στις εξωθήσεις γέννησα σε 2 σπρωξιες 10 λεπτά το πολύ και ήμουν φουλ ξεκούραστη αν προλάβω θα ξανά κάνω σίγουρα !!! 

• Μου αρέσει 1

πρίν από 15 λεπτά , Brigitt είπε:

Εγώ σίγουρα ένα 10 κιλό θα το πάρω στην προηγούμενη είχα πάρει 5 κιλά αλλά δεν αγχώνομαι εντάξει μετά φεύγουν νεράκι θα πάω και στο gym οπότε μια χαρά ..... Και γω ανυπομονώ να δω την μπέμπα το πώς μοιάζει τι χρώμα μαλλιά ή μάτια έχει το αν έχει πολλά μαλλιά η λίγα και όλα τα συναφή .... Εγώ ναι φυσιολογικα με επισκληριδιο στην 6 διαστολή και μετά δεν κατάλαβα τιιιιποτα και ευτυχώς που έκανα γιατί πήγε άλλες 6 ώρες μέχρι να γεννήσω και θα ήταν ανυπόφορες απλά αυτές τις ώρες ήμουν ξάπλα και ξεκουραζομουν στο τσακ θα ζητούσα και tv χαχαχα !! Και στις εξωθήσεις γέννησα σε 2 σπρωξιες 10 λεπτά το πολύ και ήμουν φουλ ξεκούραστη αν προλάβω θα ξανά κάνω σίγουρα !!! 

Η αλήθεια είναι ότι την φοβάμαι σκέφτομουν μην δεν κάνω καθόλου αλλά δεν ξέρω αν θα αντέξω!Βέβαια αν σπάσουν τα νερά νωρίτερα από ότι υπολογίζουμε δεν θα μπορώ να κάνω σίγουρα λόγο αντίπικτικης και δεν ξέρω πως θα διαχειριστώ τον πόνο!!Εγώ μέχρι τώρα είμαι στα 9 κιλά μια περνώ μια χάνω...αλλα και εγώ δεν αγχώνομαι θα τα χάσω γενικά ευτυχώς χάνω εύκολα!! 

• Μου αρέσει 1

Μαλλον αναψα φωτιές βρε κοριτσαρες με την ερώτησή μου. 

Εχω κλεισει ραντεβού απλα ακομα δεν εχω κατασταλάξει στο αν θα το κάνω. Απίστευτη αμφιθυμια. 

Σαφώς ομως ο εξαναγκασμός(μιλαω για τον κλάδο μου) και το μη δικαίωμα επιλογής απ την κυβέρνηση,  με έχει ενοχλήσει σε απιστευτο βαθμό. Και τις εγκυες, θα έπρεπε να τις αφήνουν απ'εξω. 

Τελος πάντων για να μην μας κλειδώσουν στο τέλος τα ποστ μας,

Ας ρωτήσω κάτι άλλο.

Εδω και κάποιες ημέρες το μωρό με κλωτσαει πολύ χαμηλά. Τα νιωθω κάτω χαμηλά τοσο που φοβάμαι μη μου σπασουν τα νερά βρε κοριτσια στο τέλος. Καποιες φορες βρισκει μεχρι και κύστη και φεύγουν σταγόνες απο ούρα!!! Δεν ξερω τι θεση εχει το μωρό καθως εχω να πάω 5βδ στον γιατρό και θα παω την αλλη βδομάδα. (6 βδ) Μάλλον ειναι σε ισχιακη;;; Το έχει καποια άλλη κοπέλα; Επισης καποιες φορες το νιωθω κλωτσιές μεχρι και στον... ποπό ρε κορίτσια!!!

*νιώθω κλωτσιές

@Penny28 εσύ κοντεύεις ε; Σε ποια βδομάδα είσαι; Εγώ σήμερα εκλεισα την 30η.. μπήκε το 3 μπροστά και χαίρομαι απ την αλλη εχω 2 μήνες όμως.

• Μου αρέσει 2

yplDp3.png

Διαφημίσεις

πρίν από 23 λεπτά , Penny28 είπε:

Η αλήθεια είναι ότι την φοβάμαι σκέφτομουν μην δεν κάνω καθόλου αλλά δεν ξέρω αν θα αντέξω!Βέβαια αν σπάσουν τα νερά νωρίτερα από ότι υπολογίζουμε δεν θα μπορώ να κάνω σίγουρα λόγο αντίπικτικης και δεν ξέρω πως θα διαχειριστώ τον πόνο!!Εγώ μέχρι τώρα είμαι στα 9 κιλά μια περνώ μια χάνω...αλλα και εγώ δεν αγχώνομαι θα τα χάσω γενικά ευτυχώς χάνω εύκολα!! 

Έχω ακούσει και από άλλες ότι φοβούνται να κάνουν ξέρεις εγώ μέχρι τελευταία στιγμή έλεγα δεν θα κάνω την μέρα που πήγα να γεννήσω με ρώτησε ο γιατρός αν θέλω να κάνω και μου είπε πρέπει να το αποφασίσω από νωρίς γιατί αν περάσει κάπου την 6 διαστολή μετά δεν θα μπορούνε να μου κάνουν και καταλαβαίνεις μου πήγε 3 και μια !!!! Μετά έφτασε 6 εγώ ήδη πονούσα πολύ ήδη δεν άντεχα και εκεί που δεν την ήθελα παρακαλουσαααα να μου το κάνουν δεν φαντάζεσαι !! Αλλά για μένα ευτυχώς το έκανα γιατί στις 6 το απόγευμα άρχισαν οι πιο δυνατοι πόνοι σαν μια πολύ επώδυνη περίοδο φαντάσου που πέφτεις στο πάτωμα από τον πόνο ήμουν στο όριο του κλάματος προσωπικά και όταν επιτέλους την έκανα έφυγαν τελείως οι πόνοι και κράτησε κάπου μέχρι τις 12 παρά το βράδυ η αναισθησία έφτασα 10 διαστολή λίγο πριν μου σπάσουν τα νερά έφυγε η δράση εεε εκεί για κανένα 20 λεπτό μέχρι να μου κάνει δεύτερη δόση εριξα ΤΟ κλάμα υπέφερα νόμιζα θα πεθάνω και λέω αυτό δεν θα το άντεχα 6 ολόκληρες ώρες θα είχα μείνει στον τόπο !!!! Άντε να ξανά κάνα παιδί μετά αχαχαα!! Αλλά τώρα κυρίαααα.... Εσύ οκ μπορείς να αντέχεις και περισσότερο τον πόνο δεν ξέρω σκέψου το αλλά σκέψου το καλά η πήγαινε έτσι και αν δεν αντέχεις καθόλου ζητά εκείνη την ώρα βλέπεις και κάνεις ... Μια χαρά είσαι από κιλά και αν θηλάσεις θα φύγουν αμεεεσως συνήθως έτσι γίνεται σε εμένα έτσι έγινε είχα μείνει πολύ αδύνατη με τον θηλασμό 

πρίν από 27 λεπτά , Farmakotriftena είπε:

Εχω κλεισει ραντεβού απλα ακομα δεν εχω κατασταλάξει στο αν θα το κάνω. Απίστευτη αμφιθυμια. 

Σαφώς ομως ο εξαναγκασμός(μιλαω για τον κλάδο μου) και το μη δικαίωμα επιλογής απ την κυβέρνηση,  με έχει ενοχλήσει σε απιστευτο βαθμό. Και τις εγκυες, θα έπρεπε να τις αφήνουν απ'εξω. 

Ας ρωτήσω κάτι άλλο.

Εδω και κάποιες ημέρες το μωρό με κλωτσαει πολύ χαμηλά. Τα νιωθω κάτω χαμηλά τοσο που φοβάμαι μη μου σπασουν τα νερά βρε κοριτσια στο τέλος. Καποιες φορες βρισκει μεχρι και κύστη και φεύγουν σταγόνες απο ούρα!!! Δεν ξερω τι θεση εχει το μωρό καθως εχω να πάω 5βδ στον γιατρό και θα παω την αλλη βδομάδα. (6 βδ) Μάλλον ειναι σε ισχιακη;;; Το έχει καποια άλλη κοπέλα; Επισης καποιες φορες το νιωθω κλωτσιές μεχρι και στον... ποπό ρε κορίτσια!!!

*νιώθω κλωτσιές

@Penny28 εσύ κοντεύεις ε; Σε ποια βδομάδα είσαι; Εγώ σήμερα εκλεισα την 30η.. μπήκε το 3 μπροστά και χαίρομαι απ την αλλη εχω 2 μήνες όμως.

Το έχω νιώσει εγώ βασικά ένιωθα λες και θα βγει το πόδι από τον κόλπο αλλά και στο προηγούμενο το είχα νιώσει και εντάξει 40+2 είχα γεννήσει ....

7 ώρες πρίν, Dimitra93 είπε:

Μα εσύ το βλέπεις τελείως διαφορετικά από άλλες που έχω μιλήσει....όπως το είπες ...κάνεις το εμβόλιο και την περνάς πιο ελαφριά....είναι δικαίωμα του κάθε ενός το πως θεωρεί ότι προστατεύει τον εαυτό του ...αλλά υπάρχουν και οι υπόλοιποι που λένε ότι εμείς φταίμε και συνεχίζεται όλο αυτό και μπλα μπλα μπλα...ο καθένας ας το κάνει και ας προστατέψει λοιπόν τον εαυτό του...εσύ το έκανες και είναι όλα καλά....το έκαναν κι άλλες όμως και τιποτα δεν πήγε καλά....δεν μπορώ λοιπόν να κοιτάω μόνο όσες δεν είχαν παρενέργειες....δυστυχως ακούω και διαβάζω και τις υπόλοιπες που έπαθαν και εκείνες και τα μωρά τους....όποτε δεν είναι αν εσύ νοιάζεσαι λιγότερο για το μωρό σου ...προφανώς και δεν θα πει κανείς κάτι τέτοιο ...αλλά αυτό δεν αναιρεί τον δικό μου φόβο η τα όσα ακούω στις ειδησεις ...δεν είμαι αρνητής εμβολίου....φοβάμαι για το μωρό μου όπως φοβάμαι τόσους μήνες και για πιο απλά πράγματα....θα μου πεις εσύ δεν φοβάσαι?φυσικά και φοβάσαι αλλά δεν το βλέπουν όλοι το ίδιο ...

Και φυσικά δεν μαλώνουμε...είναι απόψεις και πρέπει να γίνονται και οι δυο μεριές δεχτες ...

Καλησπέρα. Γνωρίζεις έγκυες που το έκαναν και είχαν άσχημες παρενέργειες; Μπορείς να μου πεις σε παρακαλώ πιο συγκεκριμένες πληροφορίες, γιατί σκέφτομαι να το κάνω το εμβόλιο...

πρίν από 13 λεπτά , Flolipop είπε:

Καλησπέρα. Γνωρίζεις έγκυες που το έκαναν και είχαν άσχημες παρενέργειες; Μπορείς να μου πεις σε παρακαλώ πιο συγκεκριμένες πληροφορίες, γιατί σκέφτομαι να το κάνω το εμβόλιο...

Εγώ είχα διαβάσει σε σάιτ ειδήσεων δεν θυμάμαι που (αν το αναζητήσεις λογικα θα το βρεις) πως μια έγκυος στην Κέρκυρα έκανε το Pfizer στον 8ο μήνα της εγκυμοσύνης της και έπαθε θρόμβωση στην κοιλιά και της την άνοιξαν (καισαρική) για να βγάλουν το μωρό που είχε χάσει  ... (Δεν την γνωρίζω προσωπικά λέω απλά τι είδα στις ειδήσεις)

• Λυπημένη/-ος 1

πρίν από 39 λεπτά , Farmakotriftena είπε:

Ας ρωτήσω κάτι άλλο.

*νιώθω κλωτσιές

Κι εγώ νιώθω κλωτσιές ώρες ώρες πολύ χαμηλά κι εμένα το μυαλό μου πάει μήπως δεν έχει γυρίσει το μωρό ..,είμαι λίγο πριν τις 30 εβδομάδες.

πρίν από 7 λεπτά , Brigitt είπε:

Εγώ είχα διαβάσει σε σάιτ ειδήσεων δεν θυμάμαι που (αν το αναζητήσεις λογικα θα το βρεις) πως μια έγκυος στην Κέρκυρα έκανε το Pfizer στον 8ο μήνα της εγκυμοσύνης της και έπαθε θρόμβωση στην κοιλιά και της την άνοιξαν και τελικα είχε χάσει το μωρό της ... (Δεν την γνωρίζω προσωπικά λέω απλά τι είδα στις ειδήσεις)

Μόλις το έψαξα και είδα ότι έχει διαψευστεί το συγκεκριμένο δημοσίευμα, δηλαδή η γυναίκα δεν είχε εμβολιαστεί. Ευχαριστώ πάντως.

• Μου αρέσει 2

πρίν από 10 λεπτά , Flolipop είπε:

Κι εγώ νιώθω κλωτσιές ώρες ώρες πολύ χαμηλά κι εμένα το μυαλό μου πάει μήπως δεν έχει γυρίσει το μωρό ..,είμαι λίγο πριν τις 30 εβδομάδες.

Μόλις το έψαξα και είδα ότι έχει διαψευστεί το συγκεκριμένο δημοσίευμα, δηλαδή η γυναίκα δεν είχε εμβολιαστεί. Ευχαριστώ πάντως.

Α οκ κι εγώ δεν ξέρω λεπτομέρειες ...

• Μου αρέσει 1

Διαφημίσεις

2 ώρες πρίν, Brigitt είπε:

Τώρα μαζεύουμε τα απαραίτητα έγγραφα για το μαιευτήριο!! Από βδομάδα θα ξεκινήσω να πλένω τα μωρουδιακα για να τα βάλω στη συρταριερα. Κ έπειτα θα κάνω κ την βαλίτσα μου! 10 Σεπτεμβρίου βμπαινω στον 9ο οπότε...ποτέ δεν ξέρεις τί θα γίνει!! Όσο για την μπεμπουλα σου, σίγουρα θα έχει πάρει ενάμιση κιλό!! Υγεία να 'χουν!! Εγώ έχω παραμείνει μέχρι στιγμής στα ίδια κιλά εδώ κ ένα μήνα. Από τον 9ο νομίζω θα παίρνω περισσότερα!... Ο,τι κ όσα να'ναι! Δε με νοιάζει καθόλου αρκεί να είμαστε κ η μικρή κ γω καλά!!

2 ώρες πρίν, Penny28 είπε:

Φαντάζομαι τι πέρασες πραγματικά!!Εγώ την προηγούμενη εβδομάδα πέρασα κολικο εντέρου δεν μπορούσα να πάρω τα πόδια μου μια μέρα!!!Αλλάζω συνέχεια την διατροφή μου και το έντερο τα έχει παίξει!!! 

Εμείς κάθε εβδομάδα θα κάνουμε καρδιοτοκογραφημα πλέον και σε 3 εβδομάδες περίπου θα μπούμε κλινική για τοκετό!!! Αλήθεια μου φαίνεται σαν όνειρο ποτέ μάθαμε για την εγκυμοσύνη όλο το άγχος οι ανησυχίες που περάσαμε και φτάνουμε σιγά σιγά στην τελική ευθεία να κρατήσουμε το μωράκι μας στην αγκαλιά μας!!! Εύχομαι όλες να έχουμε μια υπέροχη γέννα!!! 

Αχ τι ωραία!!! Ήγγικεν η ώρα!! Σε ποια βδομάδα σε έχει βάλει για τοκετό; 38η ; Θυμάμαι καλά;

• Μου αρέσει 1

1 hour ago, Farmakotriftena είπε:

Ας ρωτήσω κάτι άλλο.

*νιώθω κλωτσιές

Εγώ είμαι στην 35η και μου είπε ο γιατρός ότι θα μπω 38+ για προγραμματισμένο τοκετό!! Έχω ψιλό αγχωθεί αλλά από την άλλη σκέφτομαι όλα τα ωραία που θα ακολουθήσουν...Αυτο με τις κλωτσιές το νιώθω και εγώ πολύ συχνά και στον ποπό κατάλαβαινω κλωτσιές εμένα έχει γυρίσει με το κεφάλι κάτω από όσο ξέρω ισχιακη προβολή παίρνουν τα μωρά όταν το κεφαλάκι τους είναι κάτω και έχουν πάρει θέση τοκετού από κάτι λίγα που έχω διαβάσει... Εγω και όταν κουνιέται πολλές φορές νιώθω λες και θα σπάσουν τα νερά από την πίεση! 

• Μου αρέσει 2

πρίν από 11 λεπτά , Deppybach είπε:

Τώρα μαζεύουμε τα απαραίτητα έγγραφα για το μαιευτήριο!! Από βδομάδα θα ξεκινήσω να πλένω τα μωρουδιακα για να τα βάλω στη συρταριερα. Κ έπειτα θα κάνω κ την βαλίτσα μου! 10 Σεπτεμβρίου βμπαινω στον 9ο οπότε...ποτέ δεν ξέρεις τί θα γίνει!! Όσο για την μπεμπουλα σου, σίγουρα θα έχει πάρει ενάμιση κιλό!! Υγεία να 'χουν!! Εγώ έχω παραμείνει μέχρι στιγμής στα ίδια κιλά εδώ κ ένα μήνα. Από τον 9ο νομίζω θα παίρνω περισσότερα!... Ο,τι κ όσα να'ναι! Δε με νοιάζει καθόλου αρκεί να είμαστε κ η μικρή κ γω καλά!!

Αχ τι ωραία!!! Ήγγικεν η ώρα!! Σε ποια βδομάδα σε έχει βάλει για τοκετό; 38η ; Θυμάμαι καλά;

Ααα ναι να τα πλύνεις εγώ τα είχα κάνει αυτά πριν πάω διακοπές γιατί είχα και του μικρού έπρεπε να τους χωρίσω τις ντουλάπες έβγαλα όλα τα ρούχα έξω τα ξανά έβαλα μια στοίβα ρούχα μέχρι το ταβάνι έχω αγοράσει και άλλα ρούχα από εδώ που είμαι θα τα κάνω και αυτά ευτυχώς πήγε η πεθερά μου στο σπίτι και μου έκανε πολλές δουλειές ... Και γω 15 Σεπτεμβρίου μπαίνω στο μήνα μου κοντά είμαστε αναρωτιέμαι αν το δεύτερο βγαίνει νωρίτερα από το πρώτο ποιος ξέρει ίσως και όχι θα δείξει ... Σε λίγο θα αρχίσουμε να γεννάνε εδώ στην ομάδα με το καλό σε όλες μας!!!!

• Μου αρέσει 3

1 hour ago, Brigitt είπε:

Έχω ακούσει και από άλλες ότι φοβούνται να κάνουν ξέρεις εγώ μέχρι τελευταία στιγμή έλεγα δεν θα κάνω την μέρα που πήγα να γεννήσω με ρώτησε ο γιατρός αν θέλω να κάνω και μου είπε πρέπει να το αποφασίσω από νωρίς γιατί αν περάσει κάπου την 6 διαστολή μετά δεν θα μπορούνε να μου κάνουν και καταλαβαίνεις μου πήγε 3 και μια !!!! Μετά έφτασε 6 εγώ ήδη πονούσα πολύ ήδη δεν άντεχα και εκεί που δεν την ήθελα παρακαλουσαααα να μου το κάνουν δεν φαντάζεσαι !! Αλλά για μένα ευτυχώς το έκανα γιατί στις 6 το απόγευμα άρχισαν οι πιο δυνατοι πόνοι σαν μια πολύ επώδυνη περίοδο φαντάσου που πέφτεις στο πάτωμα από τον πόνο ήμουν στο όριο του κλάματος προσωπικά και όταν επιτέλους την έκανα έφυγαν τελείως οι πόνοι και κράτησε κάπου μέχρι τις 12 παρά το βράδυ η αναισθησία έφτασα 10 διαστολή λίγο πριν μου σπάσουν τα νερά έφυγε η δράση εεε εκεί για κανένα 20 λεπτό μέχρι να μου κάνει δεύτερη δόση εριξα ΤΟ κλάμα υπέφερα νόμιζα θα πεθάνω και λέω αυτό δεν θα το άντεχα 6 ολόκληρες ώρες θα είχα μείνει στον τόπο !!!! Άντε να ξανά κάνα παιδί μετά αχαχαα!! Αλλά τώρα κυρίαααα.... Εσύ οκ μπορείς να αντέχεις και περισσότερο τον πόνο δεν ξέρω σκέψου το αλλά σκέψου το καλά η πήγαινε έτσι και αν δεν αντέχεις καθόλου ζητά εκείνη την ώρα βλέπεις και κάνεις ... Μια χαρά είσαι από κιλά και αν θηλάσεις θα φύγουν αμεεεσως συνήθως έτσι γίνεται σε εμένα έτσι έγινε είχα μείνει πολύ αδύνατη με τον θηλασμό 

Το έχω νιώσει εγώ βασικά ένιωθα λες και θα βγει το πόδι από τον κόλπο αλλά και στο προηγούμενο το είχα νιώσει και εντάξει 40+2 είχα γεννήσει ....

Αν δω πως δεν αντεχω θα κάνω σίγουρα εγώ με τους πόνους περιόδου βάζω τα κλάματα φαντάζομαι με τις γέννας θα είμαι ακόμα χειρότερα θα δίξει!!!Καμία φορά έρχονται και τα πράγματα αλλιώς από ότι τα υπολογίζουμε... Εγω λέω ότι είναι να γίνει θα γίνει αρκεί να πάνε όλα καλά!! Κατάλάθος ματωσα μια ελιά την πέρασα για σπυράκι ευτυχώς σταμάτησε αμέσως το αίμα ελπίζω να μην υπάρξει κάποιο θέμα και με αυτό! 

• Μου αρέσει 1

1 ώρα πρίν, Farmakotriftena είπε:

Ας ρωτήσω κάτι άλλο.

*νιώθω κλωτσιές

Δεν πειράζει, ρωτήσες κ σου δώσαμε η κάθε μία την άποψη της!

Μάλλον έχει πάρει θέση προς τα κάτω! Θα το δεις όταν πας με το καλό! Κ μένα ενώ ήταν στο πλάι, άρχιζα να νιώθω χτυπήματα κάτω κ να με πιέζει αρκετά στην κύστη! Μετά από 3 βδομάδες που πήγαμε στον γιατρό, είδαμε ότι έχει ήδη πάρει θέση κ ότι τα χτυπήματα ήταν τα χεράκια της αλλά κ το ένα πόδι της! Της αρέσει κ το βάζει στο στόμα της! Χαχαχαχαχαχα!!!!!

• Μου αρέσει 3

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...