Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin News

• Καλησπέρα σας κορίτσια, 

Γράφω πρώτη φορά στο φόρουμ αν και το διαβάζω πολύ καιρό, δεν είχα βρει όμως πρόσφατα ποστ για να γράψω. Έτυχε και είδα το παραπάνω ποστ οπότε και πήρα το θάρρος να συμμετέχω.  19/10 έκανα την 2η σπερματέγχυση και κανονικά έπρεπε να κάνω χοριακή 2/10, ωστόσο επειδή δεν κρατιέμαι έκανα σήμερα ένα τεστ πρόωρης ανίχνευσης (υποθετικά δείχνει ως και 6 μέρες πριν την καθυστέρηση) και βγήκε αρνητικό. Υπάρχει ελπίδα να έχω θετική χοριακή το Σάββατο ? αμφιβάλλω πολύ.. Θα κάνω τη χοριακή αλλά φοβάμαι θα έχω πάλι το αρνητικό αποτέλεσμα ..... όπως η @alex280108 και εγώ προσπαθώ να απασχολούμαι με διάφορα πράγματα μέσα στη μέρα αλλά ειδικά οταν είμαι μόνη η σκέψη μου είναι εκεί.

• Ευχή 2
  • Από την διαχείριση / Admin news

• Καλησπέρα κορίτσια. Ήθελα να σας ρωτήσω, αντιμετώπισε κάποια άλλη θέμα με την ωρίμανση των ωαρίων της; Στην πρώτη μου προσπάθεια με βραχύ πρωτόκολλο κ ανταγωνιστές βλέπαμε 7-8 ωοθηλακια με οιστραδιολη πριν την ovitrelle 1400 και πήραμε μόνο 1 ωάριο. Ο γιατρός θεώρησε ότι δε με έπιασε η ovitrelle. Στη δεύτερη προσπάθεια δοκιμάσαμε serpafar και gonal ευελπιστώντας σε μαξ 4-5 ωάρια, βλέπαμε 3 στον υπέρηχο και πήραμε όντως 3 τα 2 όμως ανώριμα. Αυτή τη φορά μαζί με την ovitrelle κάναμε και arvekap (double trigger).

Σκέφτομαι πως ίσως την δεύτερη φορά τα πήραμε λίγο νωρίτερα (13η μέρα του κύκλου μου αντί για 14η κ το μεγαλύτερο είχε μέγεθος 17,5mm) 

Την πρώτη φορά πιστεύετε πως όντως έφταιξε ότι δε με έπιασε η ovitrelle? Τώρα ο γιατρός προτείνει βραχύ πρωτόκολλο με ανταγωνιστές όπως την πρώτη φορά με double trigger (ovitrelle και arvekap) για τελική ωρίμανση. Ποια είναι η γνώμη σας;

Μανουλες Οκτωβρίου 2021!!

Recommended Posts

2 ώρες πρίν, Brigitt είπε:

Είναι φυσιολογικό απλά μην πιέζεις το στήθος με το χέρι για να βγει κι άλλο γενικά μην το πειράζεις θα μουσκευεται που και που η μπλούζα έτσι να παίρνεις μια γεύση :D

Το  είδα και αυτό εχθές και λέω μπααααα αποκλείεται η ιδέα μου είναι αλλά σήμερα έδωσα βάση να δω τι γίνεται και το άλλο βγάζει αλλά αυτό περισσότερο!! 

2 ώρες πρίν, Sweetheart12 είπε:

Στη δίκη μου περίπτωση δν ξερω τι γίνεται Γτ εγώ ουσιαστικά είμαι σε άδεια.  Όποτε ίσως να μην ισχύει ο υποχρεωτικός εμβολιασμός. Κ γω σκεφτόμουν ότι κ να το κάνω πάλι υπάρχει το ενδεχόμενο να κολλήσω κ να το μεταφέρω στο μωρό,  το ίδιο κ ο σύζυγος . Γενικά κάνω ραπιντ κάθε βδομάδα έτσι κ αλλιώς κ δν κυκλοφορώ ούτε έρχομαι σε επαφή με κόσμο. Εγώ πάντως έμαθα κ έγκυες που κόλλησαν το πέρασαν στο σπιτι ήπια. Αυτό έχει να κάνει με τον οργανισμό μας. Θεωρώ ότι ειτε είσαι εγκυος ειτε όχι αν κολλήσεις θα το περάσεις το ίδιο. Απλά αυτό που γίνεται τώρα είναι εκβιασμός κ ειδικά για τους υγειονομικούς , ιδιωτες γιατρούς κ φαρμακοποιούς Γτ μόνο αυτοί δν έχουν την επιλογή να κάνουν τα 2 ραπιντ τη βδομάδα. Κ φυσικά δν γίνεται να μείνεις χωρίς εισόδημα οποτε θα αναγκαστείς να το κάνεις χωρίς να έχεις το δικαίωμα επιλογής . Εμένα πάντως γνωστός μου 32 ετών εμβολιασμένους με άστρα κόλλησε κορονοϊο κ νοσηλεύτηκε. Αυτά ομωα δν μας τα λένε στις ειδησεις . Γι αυτό κ γω μετά από αυτό ήμουν δύσπιστη στο να το κάνω ή όχι μετά τη γεννά,αλλά όπως φαίνεται θα αναγκαστώ να το κάνω. 

Αυτό ακριβώς υπάρχουν πολλές εγκυμονούσες με θρομβοφιλια που δν πρέπει να κάνουν το εμβόλιο . Όπως υπάρχουν κ αλλά θέματα υγείας ειδικά τα αιματολογικά που μπορεί να μην επιτρέπουν σε πολλούς να κάνουν το εμβόλιο .

Το καλύτερο είναι να γίνεται ένας έλεγχος πριν γίνει το εμβόλιο αυτό γιατί δεν ξέρεις τι θα σου βγάλει στην επιφάνεια μετά...καλα το ακόμα καλύτερο ειναι οποίος δεν θέλει να το κάνει να μην το κάνει πολύ απλά και να επιστρέψει η κοινωνια όπως ήταν πριν  έρμαιοι της μάσκας και της καραντίνας κανταντισαμε!!! Και τι κάνουμε τώρα προσέχουμε εμείς που δεν έχουμε κάνει το εμβόλιο να μην κολλήσουμε τον  ιό σε αυτούς που έχουν κάνει το εμβόλιο δεν ειναι λίγο ειρωνικό αν το σκεφτείς υποτίθεται έχουν ανοσία...Ας κάνει ο καθένας ότι θέλει αλλά δεν μπορείς να αναγκάσεις μια έγκυο να βάλει σε κίνδυνο το παιδί της και τον εαυτό της!!!! Έλεος πια! 

• Μου αρέσει 2

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 5,1k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

5 ώρες πρίν, xrys1988 είπε:

Στο πόδι πιστεύω ότι θα πονάει πολύ... Δεν θέλω καν να το φανταστώ. Για την γέννα δεν μου έχουν πει ακόμη. Εγώ τώρα είμαι στην 31η εβδομάδα. Αρχές Σεπτεμβρίου θα πάω για μέτρηση της anti-xa που κάνω κάθε μήνα κ μου είπε θα μου δώσει οδηγίες για την γέννα κ για το μετά. Κι εγώ innohep 0.45 τις μπλε. 

4 ώρες πρίν, Penny28 είπε:

Ναι δεν τις κάνω στο πόδι με τίποτα!! Εγώ αυτές που κάνω είναι πορτοκαλί είναι η 8.000 ο Αιματολογος μου είπε να την κόψω 2 μέρες πριν τον τοκετό...αν με θυμηθείς πες μου τι σου είπε ο δικό σου! 

Κορίτσια μου εγώ έκανα το ραντεβού με την αιματολογο μου και μου έστειλε και έντυπο για οδηγίες τοκετού όσο αφορά τα ενεσακια και το σαλοσπιρ....

Το σαλοσπιρ θα το κόψω 8/9 δλδ στην 33η εβδομάδα...

Τα ενεσακια τοσο καιρό τα έκανα 4 το μεσημέρι...τώρα μου είπε κάθε δύο μέρες θα κατεβαίνω και μία ώρα ώστε να φτάσω στο σημείο να τις κάνω 10-11 το πρωί....και αυτό διότι η ουσία οξυτοκινη που δημιουργεί ο οργανισμός μας (Ουσία τοκετού)για την έναρξη τοκετου, δημιουργείται παντα βράδυ η πολύ νωρίς το πρωί για αυτό και συνήθως τα νερά η οι πόνοι δημιουργούνται το βράδυ....εάν λέει μέχρι τις 10-11 το πρωι δεν έχω κάτι από τα δύο σημαίνει πως όλη μέρα δεν πρόκειται να γεννήσω....μετά ξανά το βράδυ θα περιμένω...όλο αυτό τώρα γίνεται ώστε να περάσουν 12 ώρες από την στιγμή που θα κάνω το ενεσακι μέχρι να γεννήσω...εάν όμως λέει μπω προγραμματισμένα για καισαρική τότε το τελευταίο ενεσακι θα το έχω κάνει την προηγούμενη το πρωί....

Μου εξήγησε ότι αν γεννήσω φυσιολογικά θα κάνω τα ενεσακια μέχρι και 10-15 μέρες μετά ενώ αν γεννήσω με καισαρική 30-35 μέρες μετά....

Επίσης μου είπε τις κάλτσες που σου δίνουν για την θρόμβωση να τις φορέσω μέχρι να βγω από το νοσοκομείο και να μην τις βγάλω καθόλου ...επισκληριδιο μπορούν να κάνουν αφού περάσουν αυτές οι 12 ώρες από την ένεση...και το σωληνάκι πρέπει να αφαιρεθεί επίσης 12 ώρες από την στιγμή που σ κάνουν ενεσακι μετά τον τοκετό....και όλο αυτό για να μην υπάρξει υψηλή αρτηριακή πίεση και δημιουργηθεί προεκλαμψία....

Αυταααααα....πολύ μπέρδεμα αυτά τα ενεσακια...πιστεύω να σας βοήθησα όσο μπορώ....για όσες την ξερουν,η αιματολογος μου που με παρακολούθησε εντατικά στην τελευταία μου εξωσωματική είναι η γνωστή της Θεσσαλονίκης...

• Μου αρέσει 2

10 hours ago, Sweetheart12 said:

Κορίτσι μου κ γω είμαι φαρμακοποιός σε δημόσιο νοσοκομείο , όμως είμαι σε επαπειλούμενη άδεια κύησης από την αρχή κ δν ξέρω τι θα γίνει στην περίπτωση μου. Γτ εγώ αρχες Σεπτέμβρη βγαίνω σε άδεια τοκετού κ λοχείας. Εσυ δν έχεις βγει σε άδεια ακόμα; Αν είμαστε σε άδεια ίσως δν μας υποχρεώνουν μέχρι να γεννήσουμε. Εγώ πάντως δν θα το κάνω μέχρι να γεννήσω. Μετά τη γεννά θα κλείσω ραντεβού να το κάνω. 

Αν μαθεις τι ισχυει για υποχρεωτικοτητα εμβολιασμου και αδειες επαπειλουμενη, τοκετου και μπορεις γραψτο δημοσια. Ευχαριστω.

• Μου αρέσει 1

πρίν από 17 λεπτά , Dimitra93 είπε:

Κορίτσια μου εγώ έκανα το ραντεβού με την αιματολογο μου και μου έστειλε και έντυπο για οδηγίες τοκετού όσο αφορά τα ενεσακια και το σαλοσπιρ....

Τα ενεσακια τοσο καιρό τα έκανα 4 το μεσημέρι...τώρα μου είπε κάθε δύο μέρες θα κατεβαίνω και μία ώρα ώστε να φτάσω στο σημείο να τις κάνω 10-11 το πρωί....και αυτό διότι η ουσία οξυτοκινη που δημιουργεί ο οργανισμός μας (Ουσία τοκετού)για την έναρξη τοκετου, δημιουργείται παντα βράδυ η πολύ νωρίς το πρωί για αυτό και συνήθως τα νερά η οι πόνοι δημιουργούνται το βράδυ....εάν λέει μέχρι τις 10-11 το πρωι δεν έχω κάτι από τα δύο σημαίνει πως όλη μέρα δεν πρόκειται να γεννήσω....μετά ξανά το βράδυ θα περιμένω...όλο αυτό τώρα γίνεται ώστε να περάσουν 12 ώρες από την στιγμή που θα κάνω το ενεσακι μέχρι να γεννήσω...εάν όμως λέει μπω προγραμματισμένα για καισαρική τότε το τελευταίο ενεσακι θα το έχω κάνει την προηγούμενη το πρωί....

Μου εξήγησε ότι αν γεννήσω φυσιολογικά θα κάνω τα ενεσακια μέχρι και 10-15 μέρες μετά ενώ αν γεννήσω με καισαρική 30-35 μέρες μετά....

Επίσης μου είπε τις κάλτσες που σου δίνουν για την θρόμβωση να τις φορέσω μέχρι να βγω από το νοσοκομείο και να μην τις βγάλω καθόλου ...επισκληριδιο μπορούν να κάνουν αφού περάσουν αυτές οι 12 ώρες από την ένεση...και το σωληνάκι πρέπει να αφαιρεθεί επίσης 12 ώρες από την στιγμή που σ κάνουν ενεσακι μετά τον τοκετό....και όλο αυτό για να μην υπάρξει υψηλή αρτηριακή πίεση και δημιουργηθεί προεκλαμψία....

Αυταααααα....πολύ μπέρδεμα αυτά τα ενεσακια...πιστεύω να σας βοήθησα όσο μπορώ....για όσες την ξερουν,η αιματολογος μου που με παρακολούθησε εντατικά στην τελευταία μου εξωσωματική είναι η γνωστή της Θεσσαλονίκης...

Κι εμένα ο γυναικολόγος μου είπε να σταματήσω το salospir μόλις ολοκληρωθεί η 33η εβδομάδα. εγώ την innohep την κάνω 7 το πρωί κάθε μέρα οπότε περιμένω να δω τι οδηγίες θα μου δώσει η αιματολογος (κ. Σφυριδακη στο Βενιζέλειο) όταν θα πάω τον Σεπτέμβριο. 

• Μου αρέσει 1

11 ώρες πρίν, Dimitra93 είπε:

Καλημέρα μας βοήθησες αρκετά!!! 

Εγώ την κάνω κάθε πρωί στις 9:30 την ένεση ο Αιματολογος μου είπε να την κόψω 24-48 ώρες την ενεση πριν από τον προγραμματισμένο τοκετό και έπειτα να την συνεχίσω για 35 μέρες μου είπε πως αν έχω κάνει την ενεση θα πρέπει να περάσουν 12 ώρες για να μου κάνουν επισκληριδιο αυτό που δεν κατάλαβα είναι αν μπορώ να γεννήσω φυσιολογικά χωρίς επισκληριδιο...Η αληθεία είναι πως εύχομαι αν είναι να μου σπάσουν τα νερά να είναι η βράδυ η ξημερώματα να μην έχω το άγχος της ένεσης!!!

Διαφημίσεις

1 ώρα πρίν, Penny28 είπε:

Καλημέρα μας βοήθησες αρκετά!!! 

Εγώ την κάνω κάθε πρωί στις 9:30 την ένεση ο Αιματολογος μου είπε να την κόψω 24-48 ώρες την ενεση πριν από τον προγραμματισμένο τοκετό και έπειτα να την συνεχίσω για 35 μέρες μου είπε πως αν έχω κάνει την ενεση θα πρέπει να περάσουν 12 ώρες για να μου κάνουν επισκληριδιο αυτό που δεν κατάλαβα είναι αν μπορώ να γεννήσω φυσιολογικά χωρίς επισκληριδιο...Η αληθεία είναι πως εύχομαι αν είναι να μου σπάσουν τα νερά να είναι η βράδυ η ξημερώματα να μην έχω το άγχος της ένεσης!!!

Είναι ένα άγχος και αυτό η αλήθεια είναι...αλλά πιστεύω πως είμαστε καλυμμένες βάση τα λεγόμενά τους....η αλήθεια είναι ότι όντως ,πάντα ακούω ότι οι πόνοι η τα νερά σπάνε το βράδυ....συν τις ώρες που σου παίρνει μέχρι να γεννήσεις,σίγουρα περνάει το 12ωρο από το ενεσακι....

14 ώρες πρίν, Penny28 είπε:

Το  είδα και αυτό εχθές και λέω μπααααα αποκλείεται η ιδέα μου είναι αλλά σήμερα έδωσα βάση να δω τι γίνεται και το άλλο βγάζει αλλά αυτό περισσότερο!! 

Το καλύτερο είναι να γίνεται ένας έλεγχος πριν γίνει το εμβόλιο αυτό γιατί δεν ξέρεις τι θα σου βγάλει στην επιφάνεια μετά...καλα το ακόμα καλύτερο ειναι οποίος δεν θέλει να το κάνει να μην το κάνει πολύ απλά και να επιστρέψει η κοινωνια όπως ήταν πριν  έρμαιοι της μάσκας και της καραντίνας κανταντισαμε!!! Και τι κάνουμε τώρα προσέχουμε εμείς που δεν έχουμε κάνει το εμβόλιο να μην κολλήσουμε τον  ιό σε αυτούς που έχουν κάνει το εμβόλιο δεν ειναι λίγο ειρωνικό αν το σκεφτείς υποτίθεται έχουν ανοσία...Ας κάνει ο καθένας ότι θέλει αλλά δεν μπορείς να αναγκάσεις μια έγκυο να βάλει σε κίνδυνο το παιδί της και τον εαυτό της!!!! Έλεος πια! 

Κ το αστείο είναι ότι προσέχουμε εμείς οι ανεμβολιαστοι για να μη κολλήσουν οι εμβολιασμένοι οι οποίοι επειδή έχουν εμβολιαστεί δν προσέχουν πλέον όπως θα έπρεπε με σκοπό αυτοί να κολλάνε εμάς κ όχι εμείς αυτούς. Εγώ εννοείται πως δν θα το έκανα τώρα στην εγκυμοσυνη Γτ είχα ήδη αποβολες πριν από αυτήν κ δν θα το ρίσκαρα με τπτ να κάνω το εμβόλιο  Γτ έχω ήδη θέματα υγείας κ δν ξέρω πως θα αντιδρούσε το εμβόλιο με όλα αυτά. Η καθεμία κάνει ό,τι θεωρεί καλύτερο για την δίκη της υγεία κ δν κατακρίνω καμία κοπέλα εγκυμονούσα που έκανε το εμβόλιο . Ο καθένας έχει προσωπικούς κ ιατρικούς λόγους που είτε κάνει είτε δν κάνει το εμβόλιο. Το μόνο που με εξοργίζει είναι αυτός ο εκβιασμός κ αυτός ο διαχωρισμός πλέον της κοινωνίας σε εμβολιασμένους κ μη. Ο κόσμος έχει διχαστεί κ οι κοινωνικές σχέσεις κ επαφες έχουν πια διαλυθεί . Δν ξέρω κατά ποσό θα γίνουμε ποτέ ξανά όπως πριν γτ αυτη η ιστορία θα κρατήσει σίγουρα ως κ το 2024 με 2025 μη σου πω. 

• Μου αρέσει 2

πρίν από 28 λεπτά , Sweetheart12 είπε:

Κ το αστείο είναι ότι προσέχουμε εμείς οι ανεμβολιαστοι για να μη κολλήσουν οι εμβολιασμένοι οι οποίοι επειδή έχουν εμβολιαστεί δν προσέχουν πλέον όπως θα έπρεπε με σκοπό αυτοί να κολλάνε εμάς κ όχι εμείς αυτούς. Εγώ εννοείται πως δν θα το έκανα τώρα στην εγκυμοσυνη Γτ είχα ήδη αποβολες πριν από αυτήν κ δν θα το ρίσκαρα με τπτ να κάνω το εμβόλιο  Γτ έχω ήδη θέματα υγείας κ δν ξέρω πως θα αντιδρούσε το εμβόλιο με όλα αυτά. Η καθεμία κάνει ό,τι θεωρεί καλύτερο για την δίκη της υγεία κ δν κατακρίνω καμία κοπέλα εγκυμονούσα που έκανε το εμβόλιο . Ο καθένας έχει προσωπικούς κ ιατρικούς λόγους που είτε κάνει είτε δν κάνει το εμβόλιο. Το μόνο που με εξοργίζει είναι αυτός ο εκβιασμός κ αυτός ο διαχωρισμός πλέον της κοινωνίας σε εμβολιασμένους κ μη. Ο κόσμος έχει διχαστεί κ οι κοινωνικές σχέσεις κ επαφες έχουν πια διαλυθεί . Δν ξέρω κατά ποσό θα γίνουμε ποτέ ξανά όπως πριν γτ αυτη η ιστορία θα κρατήσει σίγουρα ως κ το 2024 με 2025 μη σου πω. 

Συμφωνώ απόλυτα μαζί σου...ούτε εγώ το κάνω φοβάμαι πάρα πολύ ...τώρα για μετά δεν ξέρω...ο άντρας μου το έκανε αναγκαστικά και πάλι φοβόμουν....δεν κρίνω κανέναν για την γνώμη του πάνω σε αυτό...κρίνω όμως όσους προσπαθούν να μου αλλάξουν γνώμη....και στην τελική ο καθένας κάνει το εμβόλιο για τον εαυτό του φοράει και την μάσκα του και όλα καλά ..το αν θέλω εγώ η όχι να το κάνω είναι δικό μου θέμα...έχουμε καταντήσει δαχτυλοδειχνουμενοι επειδή έχουμε ελεύθερη βούληση....όπου και να πάω ότι και να κάνω ακούω για αυτό...βαρέθηκα πραγματικά ...

• Μου αρέσει 3

On 25/8/2021 at 12:57 ΜΜ, Farmakotriftena είπε:

Κοριτσια επιστρέφω με την ερώτηση περι εμβολίου.. Με υποχρεώνουν να το κάνω λόγω επαγγέλματος. 

Ποιες απο την ομάδα μας το έκαναν; 

Καλησπέρα!!! Το έχω κάνει! Όλα μια χαρά!!! Συνεχίζω βέβαια να προσέχω γτ υπάρχουν κ οι ανεμβολιαστοι αλλά κ οι αρνητές!! Δεν χρειάζεται να φοβάσαι τπτ! Το μωράκι δεν επηρεάζεται!!! Κάντο!!! Εγώ προσωπικά δεν φοβήθηκα τπτ γτ έκανα κ τις δικές μου έρευνες όσο μπόρεσα δηλαδή αφού γιατρός δεν είμαι! Έχω όμως 4 γιατρούς στην οικογένειά μου, διαφορετικών ειδικοτήτων κ όλοι με καθησύχασαν (χωρίς βέβαια να έχω κάποια ανησυχία!). Γυναικολόγος κ γιατρός εξωσωματικής μου είπαν επίσης τα ίδια! Έχει περάσει τόσος καιρός κ είναι πραγματικά κρίμα να φοβάμαι από τους ανεμβολιαστους κ τους αρνητές που πηγαίνουν σε πορείες ο ένας πάνω στον άλλον κ χωρίς μάσκες. Ας αμυνθούμε όσο μπορούμε εμείς κ αργότερα με τον θηλασμό ας θωρακίσουμε το μωράκι μας. Είναι λυπηρό όταν ακούω πως μωρά ημερών κ μηνών είναι στην εντατική με κορονοιο.... Τι θα κάνουμε αργότερα με τα εμβόλια που δεν έχουν πάρει καμία έγκριση τοοοοσα χρονιά κ παρόλα αυτά οι μανουλες τα κάνουνε στα παιδιά τους; Πχ της μηνιγγίτιδας!! Κάντο κοπέλα μου! Δεν πιστεύω να νοιάζομαι λιγότερο για το μωρό μου κ τον εαυτό επειδή το έκανα! Αν είναι ποτέ δυνατόν!!!

1 hour ago, Dimitra93 είπε:

Συμφωνώ απόλυτα μαζί σου...ούτε εγώ το κάνω φοβάμαι πάρα πολύ ...τώρα για μετά δεν ξέρω...ο άντρας μου το έκανε αναγκαστικά και πάλι φοβόμουν....δεν κρίνω κανέναν για την γνώμη του πάνω σε αυτό...κρίνω όμως όσους προσπαθούν να μου αλλάξουν γνώμη....και στην τελική ο καθένας κάνει το εμβόλιο για τον εαυτό του φοράει και την μάσκα του και όλα καλά ..το αν θέλω εγώ η όχι να το κάνω είναι δικό μου θέμα...έχουμε καταντήσει δαχτυλοδειχνουμενοι επειδή έχουμε ελεύθερη βούληση....όπου και να πάω ότι και να κάνω ακούω για αυτό...βαρέθηκα πραγματικά ...

Ελεύθερη βούληση έχουν κ αυτοί που το κάνουν οικειοθελώς! Δε με ανάγκασε κάνεις να το κάνω! Απλά ενέκρινα πως ήταν η σωστή απόφαση για μένα, την οικογένειά μου κ αργότερα το μωρό μου! Είπαμε! Είναι υποκειμενική η απόφαση! Δεν είναι δαχτυλοδειχτουμενοι κάνεις! Απλά υπάρχουν απόψεις πολλές! Ακόμα κ μεις οι εμβολιασμενοι μπορούμε να κολλήσουμε απλά έχουμε κάποιο ποσοστό ανοσίας που μας επιτρέπει να το περάσουμε σαν μια απλή γρίπη κ όχι να νοσηλευτουμε ή κ να διασωληνωθουμε.. Για μένα είναι λυπηρό να μαλώνουμε για τέτοιες καταστάσεις κ να θεωρούμε πως έχουμε διχαστεί σαν κοινωνία. Με λυπει πραγματικά!... Είναι δικαίωμα του καθενός να προστατεύει τον εαυτό του όπως εκείνος κρίνει καλύτερα. Απο κει κ πέρα εάν πρέπει να συμμορφωθούμε σε κανόνες που μας επιβάλλονται, ας το κάνουμε με ανοιχτά μυαλά..

Συγγνώμη εάν η άποψη μου δεν συμφωνεί με όλες σας! Αλλά αυτή είναι... 

• Μου αρέσει 5

πρίν από 23 λεπτά , Deppybach είπε:

Καλησπέρα!!! Το έχω κάνει! Όλα μια χαρά!!! Συνεχίζω βέβαια να προσέχω γτ υπάρχουν κ οι ανεμβολιαστοι αλλά κ οι αρνητές!! Δεν χρειάζεται να φοβάσαι τπτ! Το μωράκι δεν επηρεάζεται!!! Κάντο!!! Εγώ προσωπικά δεν φοβήθηκα τπτ γτ έκανα κ τις δικές μου έρευνες όσο μπόρεσα δηλαδή αφού γιατρός δεν είμαι! Έχω όμως 4 γιατρούς στην οικογένειά μου, διαφορετικών ειδικοτήτων κ όλοι με καθησύχασαν (χωρίς βέβαια να έχω κάποια ανησυχία!). Γυναικολόγος κ γιατρός εξωσωματικής μου είπαν επίσης τα ίδια! Έχει περάσει τόσος καιρός κ είναι πραγματικά κρίμα να φοβάμαι από τους ανεμβολιαστους κ τους αρνητές που πηγαίνουν σε πορείες ο ένας πάνω στον άλλον κ χωρίς μάσκες. Ας αμυνθούμε όσο μπορούμε εμείς κ αργότερα με τον θηλασμό ας θωρακίσουμε το μωράκι μας. Είναι λυπηρό όταν ακούω πως μωρά ημερών κ μηνών είναι στην εντατική με κορονοιο.... Τι θα κάνουμε αργότερα με τα εμβόλια που δεν έχουν πάρει καμία έγκριση τοοοοσα χρονιά κ παρόλα αυτά οι μανουλες τα κάνουνε στα παιδιά τους; Πχ της μηνιγγίτιδας!! Κάντο κοπέλα μου! Δεν πιστεύω να νοιάζομαι λιγότερο για το μωρό μου κ τον εαυτό επειδή το έκανα! Αν είναι ποτέ δυνατόν!!!

Ελεύθερη βούληση έχουν κ αυτοί που το κάνουν οικειοθελώς! Δε με ανάγκασε κάνεις να το κάνω! Απλά ενέκρινα πως ήταν η σωστή απόφαση για μένα, την οικογένειά μου κ αργότερα το μωρό μου! Είπαμε! Είναι υποκειμενική η απόφαση! Δεν είναι δαχτυλοδειχτουμενοι κάνεις! Απλά υπάρχουν απόψεις πολλές! Ακόμα κ μεις οι εμβολιασμενοι μπορούμε να κολλήσουμε απλά έχουμε κάποιο ποσοστό ανοσίας που μας επιτρέπει να το περάσουμε σαν μια απλή γρίπη κ όχι να νοσηλευτουμε ή κ να νοσηλευτουμε.. Για μένα είναι λυπηρό να μαλώνουμε για τέτοιες καταστάσεις κ να θεωρούμε πως έχουμε διχαστεί σαν κοινωνία. Με λυπει πραγματικά!... Είναι δικαίωμα του καθενός να προστατεύει τον εαυτό του όπως εκείνος κρίνει καλύτερα. Απο κει κ πέρα εάν πρέπει να συμμορφωθούμε σε κανόνες που μας επιβάλλονται, ας το κάνουμε με ανοιχτά μυαλά..

Μα εσύ το βλέπεις τελείως διαφορετικά από άλλες που έχω μιλήσει....όπως το είπες ...κάνεις το εμβόλιο και την περνάς πιο ελαφριά....είναι δικαίωμα του κάθε ενός το πως θεωρεί ότι προστατεύει τον εαυτό του ...αλλά υπάρχουν και οι υπόλοιποι που λένε ότι εμείς φταίμε και συνεχίζεται όλο αυτό και μπλα μπλα μπλα...ο καθένας ας το κάνει και ας προστατέψει λοιπόν τον εαυτό του...εσύ το έκανες και είναι όλα καλά....το έκαναν κι άλλες όμως και τιποτα δεν πήγε καλά....δεν μπορώ λοιπόν να κοιτάω μόνο όσες δεν είχαν παρενέργειες....δυστυχως ακούω και διαβάζω και τις υπόλοιπες που έπαθαν και εκείνες και τα μωρά τους....όποτε δεν είναι αν εσύ νοιάζεσαι λιγότερο για το μωρό σου ...προφανώς και δεν θα πει κανείς κάτι τέτοιο ...αλλά αυτό δεν αναιρεί τον δικό μου φόβο η τα όσα ακούω στις ειδησεις ...δεν είμαι αρνητής εμβολίου....φοβάμαι για το μωρό μου όπως φοβάμαι τόσους μήνες και για πιο απλά πράγματα....θα μου πεις εσύ δεν φοβάσαι?φυσικά και φοβάσαι αλλά δεν το βλέπουν όλοι το ίδιο ...

Και φυσικά δεν μαλώνουμε...είναι απόψεις και πρέπει να γίνονται και οι δυο μεριές δεχτες ...

• Μου αρέσει 2

Διαφημίσεις

πρίν από 47 λεπτά , Deppybach είπε:

Ελεύθερη βούληση έχουν κ αυτοί που το κάνουν οικειοθελώς! Δε με ανάγκασε κάνεις να το κάνω! Απλά ενέκρινα πως ήταν η σωστή απόφαση για μένα, την οικογένειά μου κ αργότερα το μωρό μου! Είπαμε! Είναι υποκειμενική η απόφαση! Δεν είναι δαχτυλοδειχτουμενοι κάνεις! Απλά υπάρχουν απόψεις πολλές! Ακόμα κ μεις οι εμβολιασμενοι μπορούμε να κολλήσουμε απλά έχουμε κάποιο ποσοστό ανοσίας που μας επιτρέπει να το περάσουμε σαν μια απλή γρίπη κ όχι να νοσηλευτουμε ή κ να νοσηλευτουμε.. Για μένα είναι λυπηρό να μαλώνουμε για τέτοιες καταστάσεις κ να θεωρούμε πως έχουμε διχαστεί σαν κοινωνία. Με λυπει πραγματικά!... Είναι δικαίωμα του καθενός να προστατεύει τον εαυτό του όπως εκείνος κρίνει καλύτερα. Απο κει κ πέρα εάν πρέπει να συμμορφωθούμε σε κανόνες που μας επιβάλλονται, ας το κάνουμε με ανοιχτά μυαλά..

Βασικά εμένα αυτό που δεν μου αρέσει καθόλου είναι να λέμε στον άλλο τι να κάνει νομίζω δεν έχει κανένας αυτό το δικαίωμα και επειδή κάποιες εγκυμονουσες από δική τους εμπειρία δεν έπαθαν τίποτα δεν σημαίνει πως αυτό ισχύει για όλες δηλαδή επειδή εγώ το έκανα και δεν έπαθα τίποτα κάντο και εσύ και δεν θα πάθεις δεν ισχύει ποτέ δεν ξέρεις τι μπορεί να πάθει ο άλλος από οποιοδήποτε εμβόλιο από οποιαδήποτε φάρμακο κτλ. ..... Φυσικά η κάθε άποψη είναι απόλυτα σεβαστή και μπράβο που το έκανες και φυσικά θεωρείς πως αυτό είναι το καλύτερο για τον εαυτό σου και για το μωρό σου αλλά πολλές γυναίκες έχουν αντίθετη γνώμη και είναι ειλικρινά δικαίωμα τους και κανένας δεν μπορεί να τις κουνήσει το δάχτυλο γι'αυτό εμένα με πιάνει φρηκη στη σκέψη να το κάνω τώρα στην εγκυμοσύνη πάει να πει πως δεν νοιάζομαι για το μωρό μου ? Απλά εγώ με το δικό μου μυαλό αυτό θεωρώ καλύτερο και γενικά είναι πολύ λεπτό το θέμα και πάντα φέρνει συγκρούσεις (δεν έχω τέτοιο σκοπό σε καμία περίπτωση!!) Απλά λέω τη γνώμη μου 

• Μου αρέσει 4

Ο ΚΑΘΕΝΑΣ ΕΊΝΑΙ ΥΠΕΎΘΥΝΟΣ ΓΙΑ ΤΟΝ ΕΑΥΤΌ ΤΟΥ ΚΑΙ ΜΟΝΟΟΟΟ!!!! 

Εγώ μπορεί να θέλω να κολλήσω τον ιό και να τον περάσω όπως το περάσω ότι και να ακολουθήσει!Είναι δικαίωμα μου!Αν κολλήσει ο άλλος που έχει κάνει το εμβόλιο δεν είναι δική μου ευθύνη από την στιγμή που έκανε το εμβόλιο για να έχει ανοσία και δεν πρόσεχε έπειτα καθόλου κυκλοφορούν χωρίς μάσκες κτλπ! Εγώ προσέχω αν κολλήσω κόλλησα το να τον μεταφέρω σε κάποιον άλλον δεν ξέρω αν θα γινει και εμενα κάποιος μου τον μετέφερε εμβολιασμενος η μη...Θα του πάρω το κεφάλι??!Ή μαμά μου ήταν μια εβδομάδα στο νοσοκομείο με πρησμένο πόδι και θρομβωση μετά την πρώτη δόση εμβολίου!Και δυστυχώς έχω πολλά ακόμα παραδείγματα χειρότερα από αυτο! Το τι θα κάνει ο καθένας με την υγεία του είναι δικαίωμα του!!!!

Είναι εμβόλιο έκτακτης ανάγκης χωρίς να έχει γίνει έρευνα η πρώτη έρευνα θα γίνει τον Δεκέμβριο του 2022!Όσοι το έκαναν μπράβο τους καλά έκαναν αυτό πιστεύουν πως είναι καλύτερο για τον εαυτό τους και έτσι έπραξαν! Το ίδιο ομως υσχυει και για τους μη εμβολιασμενους! Η κάθε κοπέλα εκφράζει απλά την γνώμη της όπως ρωτάμε και απαντάμε για το κάθε τι εδώ μέσα έτσι μιλάμε και για αυτό...Διαφορετικά δεν πρέπει να λέμε τίποτα! 

• Μου αρέσει 2

3 hours ago, Deppybach said:

Ελεύθερη βούληση έχουν κ αυτοί που το κάνουν οικειοθελώς! Δε με ανάγκασε κάνεις να το κάνω! Απλά ενέκρινα πως ήταν η σωστή απόφαση για μένα, την οικογένειά μου κ αργότερα το μωρό μου! Είπαμε! Είναι υποκειμενική η απόφαση! Δεν είναι δαχτυλοδειχτουμενοι κάνεις! Απλά υπάρχουν απόψεις πολλές! Ακόμα κ μεις οι εμβολιασμενοι μπορούμε να κολλήσουμε απλά έχουμε κάποιο ποσοστό ανοσίας που μας επιτρέπει να το περάσουμε σαν μια απλή γρίπη κ όχι να νοσηλευτουμε ή κ να διασωληνωθουμε.. Για μένα είναι λυπηρό να μαλώνουμε για τέτοιες καταστάσεις κ να θεωρούμε πως έχουμε διχαστεί σαν κοινωνία. Με λυπει πραγματικά!... Είναι δικαίωμα του καθενός να προστατεύει τον εαυτό του όπως εκείνος κρίνει καλύτερα. Απο κει κ πέρα εάν πρέπει να συμμορφωθούμε σε κανόνες που μας επιβάλλονται, ας το κάνουμε με ανοιχτά μυαλά..

Συγνώμη κιόλας δεν είναι λογικό να λες ότι το μωρό δεν μπορεί να πάθει τίποτα. Δεν έχουν γίνει μελέτες σε έμβρυα. Εγώ δεν είμαι αρνητρια ούτε κατά του εμβολίου. Αλλά καλό θα είναι να ενημερωνόμαστε σωστά... Κ το επιχείρημα να συμμορφωθούμε σε κανόνες που μας επιβάλλονται είναι άτοπο..  όταν κάτι σου επιβάλλεται με το ζόρι δεν σου αφήνει περιθώρια ελευθερίας. Και οι κανόνες έχουν κ εξαιρέσεις... 

• Μου αρέσει 3

Συμφωνα με την Αμερικανικο Μαιευτικο Συλλογο το εμβολιο δεν περναει στον αμνισκο σακο αρα ουτε στο εμβρυο. Αντιθετα ο ιος περναει απο τη μητερα στο εμβρυο σε ενα μεγαλο ποσοστο. 

Αλλα κοριτσια η καθεμια εχει την αποψη της κ εννοειται η καθεμια κρινει με τα δικα της πιστευω τι να κανει. Το κοινο ολων μας ειναι  οτι θελουμε να προστατευουμε τα μωρακια μας με οποιο τροπο θεωρει η καθεμια σωστο! Ας μεινουμε στον κοινο μας στοχο!

• Μου αρέσει 3

Ας συμφωνήσουμε ότι διαφωνούμε σε πολλά όλες κ ας το αφήσουμε εκεί γτ καταντά κουραστικό να προσπαθείς να εξηγήσεις την άποψη σου αφού πάντα θα υπάρχει αντιπαράθεση! Όπως προείπα κ σε προηγούμενες σελίδες συζήτησης σχετικα με το εμβόλιο. Ας κάνει ο,τι θέλει η κάθε μία! Αλλά όταν θα με ρωτάνε αν ένιωσα κάτι από το εμβόλιο κ θα υπονοούν αν αξίζει να το κάνει κάποια, θα λέω ναι, κάντο! Τα εμβόλια mRNA που κάνουμε σαν έγκυες είναι καλύτερα από αυτά με αδενο'ι'ο (που κάποιο ποσοστό ανθρώπων έπαθαν θρομβώσεις) . 

Σχετικά με την κύηση τώρα! Πώς πάτε; Σε τι βδομάδα είστε; Κάποιες κάποτε είχατε πει πως είχατε νιώσει κολικούς νεφρού! Είχα τον πρώτο μου προχθές ξημερώματα! Πολύ δυνατός πόνος! Φώναζα, κόντεψα να σπάσω το χέρι του άντρα μου!!!.... Ευτυχώς που πέρασε μετά από ένα λεπτό κ κατευθείαν ένιωσα την μικρή να κλωτσαει! Μίλησα κ με τον γιατρό μου κ μου επιβεβαίωσε πως ήταν κολικός νεφρού. 

Παρόλα αυτά η μπουμπούκα μας είναι 2.330kg και είναι μια χαρά όλα με τις μετρήσεις! Σήμερα έκλεισα τις 33 βδομάδες!!!

Ελπίζω να είστε όλες καλά!!!

• Μου αρέσει 2

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...