Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin News

• Καλησπέρα σας κορίτσια, 

Γράφω πρώτη φορά στο φόρουμ αν και το διαβάζω πολύ καιρό, δεν είχα βρει όμως πρόσφατα ποστ για να γράψω. Έτυχε και είδα το παραπάνω ποστ οπότε και πήρα το θάρρος να συμμετέχω.  19/10 έκανα την 2η σπερματέγχυση και κανονικά έπρεπε να κάνω χοριακή 2/10, ωστόσο επειδή δεν κρατιέμαι έκανα σήμερα ένα τεστ πρόωρης ανίχνευσης (υποθετικά δείχνει ως και 6 μέρες πριν την καθυστέρηση) και βγήκε αρνητικό. Υπάρχει ελπίδα να έχω θετική χοριακή το Σάββατο ? αμφιβάλλω πολύ.. Θα κάνω τη χοριακή αλλά φοβάμαι θα έχω πάλι το αρνητικό αποτέλεσμα ..... όπως η @alex280108 και εγώ προσπαθώ να απασχολούμαι με διάφορα πράγματα μέσα στη μέρα αλλά ειδικά οταν είμαι μόνη η σκέψη μου είναι εκεί.

• Ευχή 2
  • Από την διαχείριση / Admin news

• Καλησπέρα κορίτσια. Ήθελα να σας ρωτήσω, αντιμετώπισε κάποια άλλη θέμα με την ωρίμανση των ωαρίων της; Στην πρώτη μου προσπάθεια με βραχύ πρωτόκολλο κ ανταγωνιστές βλέπαμε 7-8 ωοθηλακια με οιστραδιολη πριν την ovitrelle 1400 και πήραμε μόνο 1 ωάριο. Ο γιατρός θεώρησε ότι δε με έπιασε η ovitrelle. Στη δεύτερη προσπάθεια δοκιμάσαμε serpafar και gonal ευελπιστώντας σε μαξ 4-5 ωάρια, βλέπαμε 3 στον υπέρηχο και πήραμε όντως 3 τα 2 όμως ανώριμα. Αυτή τη φορά μαζί με την ovitrelle κάναμε και arvekap (double trigger).

Σκέφτομαι πως ίσως την δεύτερη φορά τα πήραμε λίγο νωρίτερα (13η μέρα του κύκλου μου αντί για 14η κ το μεγαλύτερο είχε μέγεθος 17,5mm) 

Την πρώτη φορά πιστεύετε πως όντως έφταιξε ότι δε με έπιασε η ovitrelle? Τώρα ο γιατρός προτείνει βραχύ πρωτόκολλο με ανταγωνιστές όπως την πρώτη φορά με double trigger (ovitrelle και arvekap) για τελική ωρίμανση. Ποια είναι η γνώμη σας;

Μανουλες Οκτωβρίου 2021!!

Recommended Posts

3 ώρες πρίν, Farmakotriftena είπε:

Κοριτσια επιστρέφω με την ερώτηση περι εμβολίου.. Με υποχρεώνουν να το κάνω λόγω επαγγέλματος. 

Ποιες απο την ομάδα μας το έκαναν; 

Είναι αντισυνταγματικο και παραβιάζει κάθε ατομικό δικαίωμα!!! Μα και βέβαια δεν τους ενδιαφέρει γιατί η Δημόσια υγεία είναι πάνω από κάθε ατομικό δικαίωμα!! Αυτοί που σε υποχρεώνουν να κάνεις το εμβόλιο παίρνουν κάποια ευθύνη  αν πάθεις κάτι εσύ ή το έμβρυο??Απλά δεν το κάνεις να σε απολύσει ούτως ή άλλως δεν μπορεί είσαι έγκυος! 

πρίν από 3 λεπτά , xrys1988 είπε:

Καλησπέρα. Κι εγώ το παθαίνω αυτό... Σε πολλά σημεία είναι σαν να έχει πετρώσει η κοιλιά επιφανειακά. Οπότε κάθε πρωί, ακουμπάω την κοιλιά μου μέχρι να βρω ένα μαλακό σημείο κ κάνω μετά την ένεση εκεί. Μια φορά μόνο έβγαλα την ένεση γιατί δεν έμπαινε το φάρμακο. Αλλά πλέον το κάνω όπως σου γράφω παραπάνω.... 

Και εγώ σε μαλακό σημείο τις κάνω αλλά δεν πέφτει το φάρμακο μίλησα με τον Αιματολογο και μου είπε ότι φυσιολογικό και αν θέλω να τις κάνω στο πόδι αλλά πιστεύω καλύτερα στην κοιλιά!!Σου έχουν πει για την γέννα τι θα κάνεις με τις ενέσεις??Εγώ κάνω την 0,4 Inohep. 

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 5,1k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

3 ώρες πρίν, Sweetheart12 είπε:

Κορίτσι μου κ γω είμαι φαρμακοποιός σε δημόσιο νοσοκομείο , όμως είμαι σε επαπειλούμενη άδεια κύησης από την αρχή κ δν ξέρω τι θα γίνει στην περίπτωση μου. Γτ εγώ αρχες Σεπτέμβρη βγαίνω σε άδεια τοκετού κ λοχείας. Εσυ δν έχεις βγει σε άδεια ακόμα; Αν είμαστε σε άδεια ίσως δν μας υποχρεώνουν μέχρι να γεννήσουμε. Εγώ πάντως δν θα το κάνω μέχρι να γεννήσω. Μετά τη γεννά θα κλείσω ραντεβού να το κάνω. 

Για ελάχιστες ημερες ολη η ιστορια... Γι αυτο το σκέφτομαι. Αυριο θα μιλησω με τον λογιστή. Απο περιέργεια σημερα πηγα να μου κλείσω ραντεβού και μου εβγαλε 7/9 η 1η δοση κι εγω βγαινω σε άδεια ή 8/9 ή 12/9. Οπότε λογικά η υποχρέωση δεν με πιάνει.

Ομως επηρεαστηκα απο φίλο, 45 ετων, αθλητή που τρεχει καθε μερα 10χλμ και μπήκε νοσοκομείο με βαριά πνευμονία. Χθες βγήκε βέβαια. Ήταν μέσα όμως μια βδομάδα. Και μου ειπε πως υπηρχαν και 7 εγκυες. Δεν γνωριζει σε τι κατάσταση ήταν οι κοπελες , (ή δεν ηθελε να μου πει) μονο οτι υπηρχαν 7 εγκυες. 

Ναι @βιολετα3 εκβιασμός είναι. Και σε εγκύους δεν θα έπρεπε να υπάρχει αυτός ο εκβιασμός.

@Flolipop ειλικρινά είμαι τοσο μπερδεμένη. Σκέφτομαι κι αυτο που λες. Κι εμενα τα 2 απ τα 3 παιδια μου, θα πάνε σχολείο. Το ενα 1η δημοτικου και το 2ο παιδικο σταθμο (3ων ετων). Αλλα κι εμεις να εμβολιαστουμε τον ιο πάλι δεν θα τον φερουν; Ο φοβος μας θα αφορα το νεογέννητο. Επιπλον πολυ φοβαμαι οτι θα υποχρεώσουν και τα παιδια να το κάνουν..(και για κατω των 12ετων).

yplDp3.png

2 ώρες πρίν, Penny28 είπε:

Και εμείς το ίδιο θέμα έχουμε ο άντρας μου ειναι ελεύθερος επαγγελματίας και θα κάνει 2 τεστ την εβδομάδα τρελόοοοο θα πρέπει να πηγαίνει και στην πόλη να το κάνει....προσπαθούν να μας αναγκάσουν με όλους τους τρόπους!!!Δεν το καταλαβαίνω εφόσον και οι εμβολιασμενοι νοσούν για ποιο λόγο να το κάνω???Επίσης ο κάθε ένας έχει το δικαίωμα να κάνει ότι θέλει...Εφόσον το κάνουν για να μην πάθουν τίποτα γιατί φοβούνται περισσότερο τελικά?? Νόημα κανένα ένας απλός εκβιασμός!!!Εγώ δεν το κάνω ούτε μετά την γέννα! 

Είναι ειλικρινα τρελό !!! Φαντάσου τι σκατα συμφέροντα έχουνε για να μας εκφοβίζουν με αυτό τον τρόπο σου λέει που θα πάει θα το κάνεις θες δεν θες και πραγματικά αδιαφορούν εντελώς για την υγεία μας σιγά μην είναι αυτό το θέμα τους , το μόνο που τους νοιάζει είναι το χρήμα ξεκάθαρα ! 

Ψήφισαν άκουσα νέο νόμο που λέει πως σε περίπτωση έκτακτης ανάγκης μπορούνε να σε υποχρεώσουν να κάνεις το εμβόλιο , άρα τίποτα δεν μας σώζει !!! Ούτε νομικά δεν μπορείς να το πας πήρε και της Pfizer κανονική άδεια πριν λήξει η προσωρινή πφφφ ότι θέλουν κάνουν !!!

• Μου αρέσει 1

πρίν από 6 λεπτά , Brigitt είπε:

Είναι ειλικρινα τρελό !!! Φαντάσου τι σκατα συμφέροντα έχουνε για να μας εκφοβίζουν με αυτό τον τρόπο σου λέει που θα πάει θα το κάνεις θες δεν θες και πραγματικά αδιαφορούν εντελώς για την υγεία μας σιγά μην είναι αυτό το θέμα τους , το μόνο που τους νοιάζει είναι το χρήμα ξεκάθαρα !

Καλα εννοείται αυτο.

• Μου αρέσει 1

yplDp3.png

πρίν από 8 λεπτά , Brigitt είπε:

Ψήφισαν άκουσα νέο νόμο που λέει πως σε περίπτωση έκτακτης ανάγκης μπορούνε να σε υποχρεώσουν να κάνεις το εμβόλιο , άρα τίποτα δεν μας σώζει !!! Ούτε νομικά δεν μπορείς να το πας πήρε και της Pfizer κανονική άδεια πριν λήξει η προσωρινή πφφφ ότι θέλουν κάνουν !!!

Μας έχουν κλείσει από παντού δεν μπορούμε να ξεφύγουμε μόνο αν ξεσηκωθεί ο κόσμος η αν κολλήσουμε τελικά!!!Τα κορίτσια με θροβοφυλια πρέπει να ψάξουν λίγο μια κοπέλα αντί έκανε το έμβολιο θα πέθαινε της είπε ο γιατρός την επόμενη ώρα!!!! 

• Μου αρέσει 1

Διαφημίσεις

2 ώρες πρίν, Penny28 είπε:

Είναι αντισυνταγματικο και παραβιάζει κάθε ατομικό δικαίωμα!!! Μα και βέβαια δεν τους ενδιαφέρει γιατί η Δημόσια υγεία είναι πάνω από κάθε ατομικό δικαίωμα!! Αυτοί που σε υποχρεώνουν να κάνεις το εμβόλιο παίρνουν κάποια ευθύνη  αν πάθεις κάτι εσύ ή το έμβρυο??Απλά δεν το κάνεις να σε απολύσει ούτως ή άλλως δεν μπορεί είσαι έγκυος! 

Και εγώ σε μαλακό σημείο τις κάνω αλλά δεν πέφτει το φάρμακο μίλησα με τον Αιματολογο και μου είπε ότι φυσιολογικό και αν θέλω να τις κάνω στο πόδι αλλά πιστεύω καλύτερα στην κοιλιά!!Σου έχουν πει για την γέννα τι θα κάνεις με τις ενέσεις??Εγώ κάνω την 0,4 Inohep. 

Στο πόδι πιστεύω ότι θα πονάει πολύ... Δεν θέλω καν να το φανταστώ. Για την γέννα δεν μου έχουν πει ακόμη. Εγώ τώρα είμαι στην 31η εβδομάδα. Αρχές Σεπτεμβρίου θα πάω για μέτρηση της anti-xa που κάνω κάθε μήνα κ μου είπε θα μου δώσει οδηγίες για την γέννα κ για το μετά. Κι εγώ innohep 0.45 τις μπλε. 

1 hour ago, xrys1988 είπε:

Στο πόδι πιστεύω ότι θα πονάει πολύ... Δεν θέλω καν να το φανταστώ. Για την γέννα δεν μου έχουν πει ακόμη. Εγώ τώρα είμαι στην 31η εβδομάδα. Αρχές Σεπτεμβρίου θα πάω για μέτρηση της anti-xa που κάνω κάθε μήνα κ μου είπε θα μου δώσει οδηγίες για την γέννα κ για το μετά. Κι εγώ innohep 0.45 τις μπλε. 

Ναι δεν τις κάνω στο πόδι με τίποτα!! Εγώ αυτές που κάνω είναι πορτοκαλί είναι η 8.000 ο Αιματολογος μου είπε να την κόψω 2 μέρες πριν τον τοκετό...αν με θυμηθείς πες μου τι σου είπε ο δικό σου! 

• Μου αρέσει 1

2 ώρες πρίν, Farmakotriftena είπε:

Για ελάχιστες ημερες ολη η ιστορια... Γι αυτο το σκέφτομαι. Αυριο θα μιλησω με τον λογιστή. Απο περιέργεια σημερα πηγα να μου κλείσω ραντεβού και μου εβγαλε 7/9 η 1η δοση κι εγω βγαινω σε άδεια ή 8/9 ή 12/9. Οπότε λογικά η υποχρέωση δεν με πιάνει.

Ομως επηρεαστηκα απο φίλο, 45 ετων, αθλητή που τρεχει καθε μερα 10χλμ και μπήκε νοσοκομείο με βαριά πνευμονία. Χθες βγήκε βέβαια. Ήταν μέσα όμως μια βδομάδα. Και μου ειπε πως υπηρχαν και 7 εγκυες. Δεν γνωριζει σε τι κατάσταση ήταν οι κοπελες , (ή δεν ηθελε να μου πει) μονο οτι υπηρχαν 7 εγκυες. 

Ναι @βιολετα3 εκβιασμός είναι. Και σε εγκύους δεν θα έπρεπε να υπάρχει αυτός ο εκβιασμός.

@Flolipop ειλικρινά είμαι τοσο μπερδεμένη. Σκέφτομαι κι αυτο που λες. Κι εμενα τα 2 απ τα 3 παιδια μου, θα πάνε σχολείο. Το ενα 1η δημοτικου και το 2ο παιδικο σταθμο (3ων ετων). Αλλα κι εμεις να εμβολιαστουμε τον ιο πάλι δεν θα τον φερουν; Ο φοβος μας θα αφορα το νεογέννητο. Επιπλον πολυ φοβαμαι οτι θα υποχρεώσουν και τα παιδια να το κάνουν..(και για κατω των 12ετων).

Προσωπικά ανησυχώ για τυχόν επιπλοκές αν νοσήσουμε βαριά,οι οποίες θα επηρεάσουν και το έμβρυο κι επίσης δεν θα ήθελα πριν γεννήσω να κολλήσω έστω και ασυμπτωματικη και να αναγκαστώ να γεννήσω μόνη μου σε ξενο περιβάλλον. Δεν μπορώ να κρατήσω τα παιδιά μου μέσα στο σπίτι, είναι άδικο και γι αυτά. Αρκετά έχουν στερηθεί.

πρίν από 4 λεπτά , Penny28 είπε:

Να ρωτήσω κάτι παρατηρήσα ότι από το αριστερό στήθος βγάζω υγρό λογικά είναι το πρώτο γάλα ή όχι?? Πρέπει να ενημερώσω τον γιατρό μου λέτε? 

Είναι το πυαρ ναι, προετοιμάζεται το στήθος σου. Είναι απόλυτα φυσιολογικό !

• Μου αρέσει 1

πρίν από 11 λεπτά , Flolipop είπε:

Προσωπικά ανησυχώ για τυχόν επιπλοκές αν νοσήσουμε βαριά,οι οποίες θα επηρεάσουν και το έμβρυο κι επίσης δεν θα ήθελα πριν γεννήσω να κολλήσω έστω και ασυμπτωματικη και να αναγκαστώ να γεννήσω μόνη μου σε ξενο περιβάλλον. Δεν μπορώ να κρατήσω τα παιδιά μου μέσα στο σπίτι, είναι άδικο και γι αυτά. Αρκετά έχουν στερηθεί.

Είναι το πυαρ ναι, προετοιμάζεται το στήθος σου. Είναι απόλυτα φυσιολογικό !

Αααα σε ευχαριστώ τι ωραία πολύ χαίρομαι!!!!Θέλω πααααραααα πολυ να θηλασω!!!! 

• Μου αρέσει 2

Διαφημίσεις

πρίν από 35 λεπτά , Penny28 είπε:

Να ρωτήσω κάτι παρατηρήσα ότι από το αριστερό στήθος βγάζω υγρό λογικά είναι το πρώτο γάλα ή όχι?? Πρέπει να ενημερώσω τον γιατρό μου λέτε? 

Είναι φυσιολογικό απλά μην πιέζεις το στήθος με το χέρι για να βγει κι άλλο γενικά μην το πειράζεις θα μουσκευεται που και που η μπλούζα έτσι να παίρνεις μια γεύση :D

• Μου αρέσει 1

2 ώρες πρίν, Farmakotriftena είπε:

Στη δίκη μου περίπτωση δν ξερω τι γίνεται Γτ εγώ ουσιαστικά είμαι σε άδεια.  Όποτε ίσως να μην ισχύει ο υποχρεωτικός εμβολιασμός. Κ γω σκεφτόμουν ότι κ να το κάνω πάλι υπάρχει το ενδεχόμενο να κολλήσω κ να το μεταφέρω στο μωρό,  το ίδιο κ ο σύζυγος . Γενικά κάνω ραπιντ κάθε βδομάδα έτσι κ αλλιώς κ δν κυκλοφορώ ούτε έρχομαι σε επαφή με κόσμο. Εγώ πάντως έμαθα κ έγκυες που κόλλησαν το πέρασαν στο σπιτι ήπια. Αυτό έχει να κάνει με τον οργανισμό μας. Θεωρώ ότι ειτε είσαι εγκυος ειτε όχι αν κολλήσεις θα το περάσεις το ίδιο. Απλά αυτό που γίνεται τώρα είναι εκβιασμός κ ειδικά για τους υγειονομικούς , ιδιωτες γιατρούς κ φαρμακοποιούς Γτ μόνο αυτοί δν έχουν την επιλογή να κάνουν τα 2 ραπιντ τη βδομάδα. Κ φυσικά δν γίνεται να μείνεις χωρίς εισόδημα οποτε θα αναγκαστείς να το κάνεις χωρίς να έχεις το δικαίωμα επιλογής . Εμένα πάντως γνωστός μου 32 ετών εμβολιασμένους με άστρα κόλλησε κορονοϊο κ νοσηλεύτηκε. Αυτά ομωα δν μας τα λένε στις ειδησεις . Γι αυτό κ γω μετά από αυτό ήμουν δύσπιστη στο να το κάνω ή όχι μετά τη γεννά,αλλά όπως φαίνεται θα αναγκαστώ να το κάνω. 

3 ώρες πρίν, Penny28 είπε:

Μας έχουν κλείσει από παντού δεν μπορούμε να ξεφύγουμε μόνο αν ξεσηκωθεί ο κόσμος η αν κολλήσουμε τελικά!!!Τα κορίτσια με θροβοφυλια πρέπει να ψάξουν λίγο μια κοπέλα αντί έκανε το έμβολιο θα πέθαινε της είπε ο γιατρός την επόμενη ώρα!!!! 

Αυτό ακριβώς υπάρχουν πολλές εγκυμονούσες με θρομβοφιλια που δν πρέπει να κάνουν το εμβόλιο . Όπως υπάρχουν κ αλλά θέματα υγείας ειδικά τα αιματολογικά που μπορεί να μην επιτρέπουν σε πολλούς να κάνουν το εμβόλιο .

• Μου αρέσει 1

1 hour ago, Sweetheart12 είπε:

Στη δίκη μου περίπτωση δν ξερω τι γίνεται Γτ εγώ ουσιαστικά είμαι σε άδεια.  Όποτε ίσως να μην ισχύει ο υποχρεωτικός εμβολιασμός. Κ γω σκεφτόμουν ότι κ να το κάνω πάλι υπάρχει το ενδεχόμενο να κολλήσω κ να το μεταφέρω στο μωρό,  το ίδιο κ ο σύζυγος . Γενικά κάνω ραπιντ κάθε βδομάδα έτσι κ αλλιώς κ δν κυκλοφορώ ούτε έρχομαι σε επαφή με κόσμο. Εγώ πάντως έμαθα κ έγκυες που κόλλησαν το πέρασαν στο σπιτι ήπια. Αυτό έχει να κάνει με τον οργανισμό μας. Θεωρώ ότι ειτε είσαι εγκυος ειτε όχι αν κολλήσεις θα το περάσεις το ίδιο. Απλά αυτό που γίνεται τώρα είναι εκβιασμός κ ειδικά για τους υγειονομικούς , ιδιωτες γιατρούς κ φαρμακοποιούς Γτ μόνο αυτοί δν έχουν την επιλογή να κάνουν τα 2 ραπιντ τη βδομάδα. Κ φυσικά δν γίνεται να μείνεις χωρίς εισόδημα οποτε θα αναγκαστείς να το κάνεις χωρίς να έχεις το δικαίωμα επιλογής . Εμένα πάντως γνωστός μου 32 ετών εμβολιασμένους με άστρα κόλλησε κορονοϊο κ νοσηλεύτηκε. Αυτά ομωα δν μας τα λένε στις ειδησεις . Γι αυτό κ γω μετά από αυτό ήμουν δύσπιστη στο να το κάνω ή όχι μετά τη γεννά,αλλά όπως φαίνεται θα αναγκαστώ να το κάνω. 

Αυτό ακριβώς υπάρχουν πολλές εγκυμονούσες με θρομβοφιλια που δν πρέπει να κάνουν το εμβόλιο . Όπως υπάρχουν κ αλλά θέματα υγείας ειδικά τα αιματολογικά που μπορεί να μην επιτρέπουν σε πολλούς να κάνουν το εμβόλιο .

Στις ειδήσεις λένε ότι τους συμφέρει εγώ ούτε για αστείο δεν βλέπω με πιάνουν φοβερά νεύρα !!! Σου κάνουν την ψυχολογία σκατα σε αγχωνουν όσο δεν πάει και ανάθεμα πόσα είναι αλήθεια απ' όλα όσα λένε γιατί ας τολμήσουν να πούνε ότι δεν συμφέρει τα μεγάλα κεφάλια είναι απλά πιόνια τους πφφφ τα νεύρα μου !!!! Απορώ πόσους θανάτους προκάλεσαν τα εμβόλια άλλο κάτι που προφανώς δεν μας λένε γιατί πολλοί τώρα τελευταία πεθαίνουν "ξαφνικά" και αναρωτιέμαι πώς .... 

• Μου αρέσει 1

πρίν από 10 λεπτά , Brigitt είπε:

Στις ειδήσεις λένε ότι τους συμφέρει εγώ ούτε για αστείο δεν βλέπω με πιάνουν φοβερά νεύρα !!! Σου κάνουν την ψυχολογία σκατα σε αγχωνουν όσο δεν πάει και ανάθεμα πόσα είναι αλήθεια απ' όλα όσα λένε γιατί ας τολμήσουν να πούνε ότι δεν συμφέρει τα μεγάλα κεφάλια είναι απλά πιόνια τους πφφφ τα νεύρα μου !!!! Απορώ πόσους θανάτους προκάλεσαν τα εμβόλια άλλο κάτι που προφανώς δεν μας λένε γιατί πολλοί τώρα τελευταία πεθαίνουν "ξαφνικά" και αναρωτιέμαι πώς .... 

Ούτε εγώ βλέπω ειδήσεις γι αυτόν τον λόγο . Πραγματικά είμαι πιο ευτυχισμένη όταν δν ακούω τις μπούρδες τους. Ο άντρας μου απλά βάζει κάποιες φορές  να δει κ ότι ακούσω τότε. Μαλώνουμε βέβαια να το αλλάξει Γτ δν τους αντέχω. Κοίταξε θα σου πω κάτι ως φαρμακοποιός κάθε φάρμακο μπορεί να έχει παρενέργεια ακόμη κ ένα φάρμακο που μπορεί να έπαιρνες για καιρό κάποια στιγμή να σου προκαλέσει αλλεργία ή να έχεις παρενέργεια , το λέω Γτ έχει συμβεί στη μητέρα μου με το algofren να φανταστείς. Όπως κ το εμβόλιο της γρίπης εγώ τα πρώτα δυο χρόνια που το έκανα είχα συμπτώματα γρίπης συνάχι δέκατα κτλ αλλα πιο ήπια κ για 2-3 μέρες το πολύ .  Απλα στη συγκεκριμένη περίπτωση με του κορονοϊού δν έχουν γίνει μελέτες κ έρευνες κάποιων ετών όπως έγινε με όλα τα εμβόλια κ σε αναγκάζουν να το κανείς κ να το κάνουν  ακόμη κ παιδιά . Όταν είχε βγει της γρίπης παλιά δν είχε γίνει αυτό το πράγμα άρα εδώ κάτι δν κολλάει . Δυστυχως όμως θα αναγκαστούμε θελουμε δν θελουμε να το κάνουμε κάποια στιγμή Γτ αν εμένα πάψουν να με πληρώνουν τότε δν θα μπορώ να επιβιώσω μόνο με ένα μισθό κ τις υποχρεώσεις που θα εχει το παιδί. 

• Μου αρέσει 1

πρίν από 10 λεπτά , Sweetheart12 είπε:

Ούτε εγώ βλέπω ειδήσεις γι αυτόν τον λόγο . Πραγματικά είμαι πιο ευτυχισμένη όταν δν ακούω τις μπούρδες τους. Ο άντρας μου απλά βάζει κάποιες φορές  να δει κ ότι ακούσω τότε. Μαλώνουμε βέβαια να το αλλάξει Γτ δν τους αντέχω. Κοίταξε θα σου πω κάτι ως φαρμακοποιός κάθε φάρμακο μπορεί να έχει παρενέργεια ακόμη κ ένα φάρμακο που μπορεί να έπαιρνες για καιρό κάποια στιγμή να σου προκαλέσει αλλεργία ή να έχεις παρενέργεια , το λέω Γτ έχει συμβεί στη μητέρα μου με το algofren να φανταστείς. Όπως κ το εμβόλιο της γρίπης εγώ τα πρώτα δυο χρόνια που το έκανα είχα συμπτώματα γρίπης συνάχι δέκατα κτλ αλλα πιο ήπια κ για 2-3 μέρες το πολύ .  Απλα στη συγκεκριμένη περίπτωση με του κορονοϊού δν έχουν γίνει μελέτες κ έρευνες κάποιων ετών όπως έγινε με όλα τα εμβόλια κ σε αναγκάζουν να το κανείς κ να το κάνουν  ακόμη κ παιδιά . Όταν είχε βγει της γρίπης παλιά δν είχε γίνει αυτό το πράγμα άρα εδώ κάτι δν κολλάει . Δυστυχως όμως θα αναγκαστούμε θελουμε δν θελουμε να το κάνουμε κάποια στιγμή Γτ αν εμένα πάψουν να με πληρώνουν τότε δν θα μπορώ να επιβιώσω μόνο με ένα μισθό κ τις υποχρεώσεις που θα εχει το παιδί. 

Ναι το γνωρίζω και τα αντισυλληπτικά που έπαιρνα δύο χρόνια και αυτά είχανε παρενέργειες ειλικρινά όλα έχουν εγώ κοιτάω πχ για τα εμβόλια τα κοινά των παιδιών όπως το mmr στο vigiaccess και το ποοοοοσες μα πόσες παρενέργειες έχει να μου πέσουν τα μαλλιά κόντεψαν !!! Πόσο μάλλον αυτό δηλαδή λέω πόσες έγκυες το έκαναν γέννησαν και έγιναν έρευνες πάνω σε αυτό για να μου το βγάλουν ασφαλη μην τρελαθουμε αλλά σιγά μην τους νοιάζει αν χάσω εγώ τα παιδί μου πχ . η αν του συμβεί κάτι στο μέλλον λόγω αυτου .... Αλλά είναι αλλιώς να παιρνω ένα φάρμακο ή να κάνω ένα εμβόλιο ενώ έχω διαβάσει το φοχ και είμαι σύμφωνη και πάρω την ευθύνη του εαυτού μου και άλλο ενώ εγώ δεν συμφωνώ και μου λένε αν δεν το κάνεις θα μείνεις χωρίς δουλειά και θα πεθάνεις από την πείνα στο τελος ... Ειλικρινά η θέση εκείνων που δουλεύουν είναι εξαιρετικά δύσκολη δεν έχουν κανένα περιθώριο -_-

• Μου αρέσει 1

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...