Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin News

• Καλησπέρα σας κορίτσια, 

Γράφω πρώτη φορά στο φόρουμ αν και το διαβάζω πολύ καιρό, δεν είχα βρει όμως πρόσφατα ποστ για να γράψω. Έτυχε και είδα το παραπάνω ποστ οπότε και πήρα το θάρρος να συμμετέχω.  19/10 έκανα την 2η σπερματέγχυση και κανονικά έπρεπε να κάνω χοριακή 2/10, ωστόσο επειδή δεν κρατιέμαι έκανα σήμερα ένα τεστ πρόωρης ανίχνευσης (υποθετικά δείχνει ως και 6 μέρες πριν την καθυστέρηση) και βγήκε αρνητικό. Υπάρχει ελπίδα να έχω θετική χοριακή το Σάββατο ? αμφιβάλλω πολύ.. Θα κάνω τη χοριακή αλλά φοβάμαι θα έχω πάλι το αρνητικό αποτέλεσμα ..... όπως η @alex280108 και εγώ προσπαθώ να απασχολούμαι με διάφορα πράγματα μέσα στη μέρα αλλά ειδικά οταν είμαι μόνη η σκέψη μου είναι εκεί.

• Ευχή 2
  • Από την διαχείριση / Admin news

• Καλησπέρα κορίτσια. Ήθελα να σας ρωτήσω, αντιμετώπισε κάποια άλλη θέμα με την ωρίμανση των ωαρίων της; Στην πρώτη μου προσπάθεια με βραχύ πρωτόκολλο κ ανταγωνιστές βλέπαμε 7-8 ωοθηλακια με οιστραδιολη πριν την ovitrelle 1400 και πήραμε μόνο 1 ωάριο. Ο γιατρός θεώρησε ότι δε με έπιασε η ovitrelle. Στη δεύτερη προσπάθεια δοκιμάσαμε serpafar και gonal ευελπιστώντας σε μαξ 4-5 ωάρια, βλέπαμε 3 στον υπέρηχο και πήραμε όντως 3 τα 2 όμως ανώριμα. Αυτή τη φορά μαζί με την ovitrelle κάναμε και arvekap (double trigger).

Σκέφτομαι πως ίσως την δεύτερη φορά τα πήραμε λίγο νωρίτερα (13η μέρα του κύκλου μου αντί για 14η κ το μεγαλύτερο είχε μέγεθος 17,5mm) 

Την πρώτη φορά πιστεύετε πως όντως έφταιξε ότι δε με έπιασε η ovitrelle? Τώρα ο γιατρός προτείνει βραχύ πρωτόκολλο με ανταγωνιστές όπως την πρώτη φορά με double trigger (ovitrelle και arvekap) για τελική ωρίμανση. Ποια είναι η γνώμη σας;

Μανουλες Οκτωβρίου 2021!!

Recommended Posts

@Ntepaki22 @Brigitt και εγώ έχω μικρότερα αδέρφια ,με τα κορίτσια μου δεν έχω πρόβλημα όμως είναι μεγάλα πλέον θα πάνε το πρωί σχολείο και μετά στην αδερφή μου που ευτυχώς μένουμε πολύ κοντά.

4 ώρες πρίν, Brigitt είπε:

Γενικά μπορείς να πάρεις την ευθύνη και για το μωρό ? Η μπορούνε να σου πούνε οκ εσύ βγες με την ευθύνη σου αλλά το μωρό θα μείνει εδώ μέχρι πχ. Να περάσουν 3 24ωρα ? 

Εκεί που γεννάω είναι για φτ. χωρίς κανένα θέμα 4 βράδια τόσα έκατσα αλλά τότε είχα τον άντρα μου εκεί δεν με ένοιαζε τώρα όμως μάλλον θα είμαι μόνη και ο άντρας μου με το μωρό στο σπίτι .... Οπότε δεν παίζει να αντέξω αυτό τουλάχιστον να καθόμουν δύο βράδια έλεγα ελπίζω να μην μου κάνουν θέμα ...

Εμένα πάντως με άφησαν με την προϋπόθεση ότι θα πηγαίναμε να κάνουμε εξέταση για τον ίκτερο ,βέβαια δεν πήγα ποτέ γιατί ερχόταν η παιδίατρος συχνά στο σπίτι και την έβλεπε

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 5,1k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

πρίν από 33 λεπτά , Ntepaki22 είπε:

Εμείς έχουμε πολλά κοινά, ευτυχώς η μαμά μου δουλεύει γτ σίγουρα θα μου έλεγε να έρθει για βοήθεια. Θα έρθει τρεις μέρες αφού γυρίσω κ μάλλον θα πάει να μείνει στην πεθερά της, γτ εμένα πάει πακέτο με την τετράχρονη αδερφή μου... Οπότε καταλαβαίνεις!! Την πρώτη φορά που είχε έρθει ήταν επεισοδιακή... Χτυπαγε κουδούνια η αδερφή μου, κάνανε ότι θέλανε μέσα στο σπίτι, δεν μπορούσα να κάτσω πουθενά... Μαζί με την μαμά μου είναι και ο 14χρονος αδερφός μου... Οπότε να Μ έβλεπε με τα βυζιά έξω θα ήταν κάπως περίεργο... Αν αισθάνεσαι ότι δεν θα μπορείς , που πιστεύω ότι θα μπορείς αν γεννήσεις φυσιολογικά γτ όχι φώναξε την... Πλέον είσαι ήδη μανούλα κ έχεις την εμπειρία... 

Χαχαχα πωπω με καταλαβαίνεις τότε εμένα γίνεται με τον αδερφό μου, χαμός σε όλο το σπίτι ψίχουλα σε όλο το σαλόνι έτρωγε παντουυυ και μια στοίβα πιάτα κατεβάζει και οοολα τα παιχνίδια το παιδί δεν αντέχεται ειλικρινά!!! Η μάνα μου δεν τον μαλώνει ΠΟΤΕ , ΠΟΤΕ όμως!!

Καλά η μάνα μου όχι να το ζητήσω έκανε αμάν να δει κορίτσι στην οικογένεια μετά από εμένα 3 αγόρια στη σειρά , που τώρα θα είναι με τη βαλίτσα στο χέρι θα περιμένει να σπάσουν τα νερά να πάρει το τρένο είμαστε και 4 ώρες μακριά οπότε είναι αναπόφευκτο όλο αυτό !!!! Αυτό που φοβάμαι είναι μην γίνονται όλα αυτά και ταυτόχρονα κρέμονται και τα δύο μωρα στο στήθος επειδή θα ζηλεύει ο "μεγάλος" νομίζω θα αποτελειωθω !!! Καλά τα σκέφτομαι τώρα και μου σηκώνεται η τρίχα και στο τέλος θα πω στο γιατρό να με κρατήσει κάνα μήνα στο μαιευτήριο!!!

πρίν από 22 λεπτά , βιολετα3 είπε:

@Ntepaki22 @Brigitt και εγώ έχω μικρότερα αδέρφια ,με τα κορίτσια μου δεν έχω πρόβλημα όμως είναι μεγάλα πλέον θα πάνε το πρωί σχολείο και μετά στην αδερφή μου που ευτυχώς μένουμε πολύ κοντά.

Εσύ είσαι τέλεια τώρα !!! Έφαγες το λούκι τότε με 3 μικρά αλλά τώρα πιστεύω θα σε βοηθάνε κιόλας τέλεια εγώ όταν γεννήθηκε ο αδερφός μου ήμουν 16 χρονων και πολλές φορές τον προσεχα όταν έλειπε η μάνα μου ή τον απασχολούσα γενικά , τώρα τον έχω για φαπες ! :D

• Μου αρέσει 1
  • Χαχα 1

1 hour ago, Brigitt said:

Χαχαχα πωπω με καταλαβαίνεις τότε εμένα γίνεται με τον αδερφό μου, χαμός σε όλο το σπίτι ψίχουλα σε όλο το σαλόνι έτρωγε παντουυυ και μια στοίβα πιάτα κατεβάζει και οοολα τα παιχνίδια το παιδί δεν αντέχεται ειλικρινά!!! Η μάνα μου δεν τον μαλώνει ΠΟΤΕ , ΠΟΤΕ όμως!!

Καλά η μάνα μου όχι να το ζητήσω έκανε αμάν να δει κορίτσι στην οικογένεια μετά από εμένα 3 αγόρια στη σειρά , που τώρα θα είναι με τη βαλίτσα στο χέρι θα περιμένει να σπάσουν τα νερά να πάρει το τρένο είμαστε και 4 ώρες μακριά οπότε είναι αναπόφευκτο όλο αυτό !!!! Αυτό που φοβάμαι είναι μην γίνονται όλα αυτά και ταυτόχρονα κρέμονται και τα δύο μωρα στο στήθος επειδή θα ζηλεύει ο "μεγάλος" νομίζω θα αποτελειωθω !!! Καλά τα σκέφτομαι τώρα και μου σηκώνεται η τρίχα και στο τέλος θα πω στο γιατρό να με κρατήσει κάνα μήνα στο μαιευτήριο!!!

Εσύ είσαι τέλεια τώρα !!! Έφαγες το λούκι τότε με 3 μικρά αλλά τώρα πιστεύω θα σε βοηθάνε κιόλας τέλεια εγώ όταν γεννήθηκε ο αδερφός μου ήμουν 16 χρονων και πολλές φορές τον προσεχα όταν έλειπε η μάνα μου ή τον απασχολούσα γενικά , τώρα τον έχω για φαπες ! :D

Και εμένα δεν την μαλώνει ποτέ... Οπότε ο καθένας στα δικά του... Χαχαχα!! Πλέον με τα ψίχουλα είμαι πιο ήρεμη, γτ με την μικρή που όλο μασουλαει κάτι γίνεται συνέχεια το σπίτι άστα να πάνε..  κατά τα άλλα κάνε αυτό που αισθάνεσαι εσύ καλύτερα... Εγώ της το ξεκαθάρισα, δεν θα κάθομαι να σκάσω για να ναι οι άλλοι καλά. Πλέον έχω μεγαλώσει...  Να μην αγχώνεσαι για τέτοια ζητήματα... Να Σάι εσύ καλά  , το μωράκι σου κ ο άντρας σου... Όλοι οι άλλοι να χαίρονται με την χαρά μας κ να βοηθάνε χωρίς να μας δημιουργούν προβλήματα!!

• Μου αρέσει 1

1 ώρα πρίν, Ntepaki22 είπε:

Και εμένα δεν την μαλώνει ποτέ... Οπότε ο καθένας στα δικά του... Χαχαχα!! Πλέον με τα ψίχουλα είμαι πιο ήρεμη, γτ με την μικρή που όλο μασουλαει κάτι γίνεται συνέχεια το σπίτι άστα να πάνε..  κατά τα άλλα κάνε αυτό που αισθάνεσαι εσύ καλύτερα... Εγώ της το ξεκαθάρισα, δεν θα κάθομαι να σκάσω για να ναι οι άλλοι καλά. Πλέον έχω μεγαλώσει...  Να μην αγχώνεσαι για τέτοια ζητήματα... Να Σάι εσύ καλά  , το μωράκι σου κ ο άντρας σου... Όλοι οι άλλοι να χαίρονται με την χαρά μας κ να βοηθάνε χωρίς να μας δημιουργούν προβλήματα!!

Αχ εγώ μαλώνω τον αδερφό μου τον βάζω τιμωρία όλα εγώ η μάνα μου δεν μιλάει καθόλου !! Θα πάρω ένα σκουπακι χειρός και κάθε φορά που τρώει θα τον βάζω να τα καθαρίζει ... Ναι δίκιο έχεις και που να της πω εγώ κάτι θα παρεξηγηθεί θα τα πει στο πατέρα μου με μια δόση ράδιο αρβύλα θα βγω εγώ η κακια και για αυτό δεν μιλάω καθόλου κάνω υπομονή και κάνω τα παράπονα μου στον άντρα μου πού αλλού να ξεσπάσω ...

• Μου αρέσει 1

13 ώρες πρίν, Brigitt είπε:

Η μεγάλη μου κόρη είναι 16 χρόνων η μεσαία 13 και η μικρή 12 χρόνων ,η μεγάλη δεν νομίζω δεν το έχει με τα μωρά την μεσαία όμως την εμπιστεύομαι με μάτια κλειστά .

• Μου αρέσει 1

Διαφημίσεις

Καλημέρα κορίτσια τι κάνετε πως είστε??? 

Όσες κάνετε αντίπικτικη ένεση βρίσκετε αντίσταση καμία φορά??

Εγω τελευταία στις περισσότερες δεν ξέρω τι φταίει αλλά με ταλαιπωρεί πολύ σήμερα την έβγαλα την ενεση για την κάνω αλλού δεν έπεφτε με τίποτα! 

πρίν από 27 λεπτά , βιολετα3 είπε:

Η μεγάλη μου κόρη είναι 16 χρόνων η μεσαία 13 και η μικρή 12 χρόνων ,η μεγάλη δεν νομίζω δεν το έχει με τα μωρά την μεσαία όμως την εμπιστεύομαι με μάτια κλειστά .

Ναι είναι στο παιδί σίγουρα!! Φαντάσου κάνουμε παρέα εδώ στο εξοχικό με μια οικογένεια που έχουνε τρία παιδιά και το μεγάλο τους το κορίτσι είναι 9 χρονων να δεις πως προσέχει τον γιο μου όταν είμαστε σε οργανωμένη παραλία τον παίρνει πίσω παίζουν σαν μικρή μαμά είναι και πολύ προσεκτικη χαχα με ξεκουράζει μια χαρά και ας είναι μικρή !!

• Μου αρέσει 1

12 minutes ago, Farmakotriftena said:

Κοριτσια επιστρέφω με την ερώτηση περι εμβολίου.. Με υποχρεώνουν να το κάνω λόγω επαγγέλματος. 

Ποιες απο την ομάδα μας το έκαναν; 

Εγω εγω! Καμια παρενεργεια, ουτε που το καταλαβα! Η καλυτερη αποφαση που πηρα για εμενα!

• Μου αρέσει 1

1 hour ago, Farmakotriftena είπε:

Κοριτσια επιστρέφω με την ερώτηση περι εμβολίου.. Με υποχρεώνουν να το κάνω λόγω επαγγέλματος. 

Έχω νευριάσει πάρα πολύ με τα καινούργια μέτρα,είναι απειλεί όλο αυτό.Δεν μπορεί να μας υποχρεώνουν να κάνουμε ένα εμβόλιο που κανεις δεν ξέρει αν τελικά μας προστατεύει γιατί κανείς δεν ξέρει πως αντιδράει σε κάθε οργανισμό.

• Μου αρέσει 5

Διαφημίσεις

Κι εγώ αποφάσισα να το κάνω τώρα μου είμαστε στο τρίτο τρίμηνο. Πιστεύω ότι τώρα που τα παιδιά μου θα πάνε σχολείο θα είναι ιδιαίτερα πιθανό να φέρουν τον ιό στο σπίτι.

Κορίτσι μου κ γω είμαι φαρμακοποιός σε δημόσιο νοσοκομείο , όμως είμαι σε επαπειλούμενη άδεια κύησης από την αρχή κ δν ξέρω τι θα γίνει στην περίπτωση μου. Γτ εγώ αρχες Σεπτέμβρη βγαίνω σε άδεια τοκετού κ λοχείας. Εσυ δν έχεις βγει σε άδεια ακόμα; Αν είμαστε σε άδεια ίσως δν μας υποχρεώνουν μέχρι να γεννήσουμε. Εγώ πάντως δν θα το κάνω μέχρι να γεννήσω. Μετά τη γεννά θα κλείσω ραντεβού να το κάνω. 

• Μου αρέσει 1

Δεν μπορείς να το κανεις τουλάχιστον μετά τη γέννα ?? Το λέω γιατί κοντεύεις ... 

Τι σκατα όλα αυτά ο άντρας μου δουλεύει στην εκπαίδευση ευτυχώς δεν τον αναγκάσανε ακόμα αλλά πρέπει να πληρώνει δύο Ράπιντ την εβδομάδα αν είναι δυνατόν!!!!! Στο τέλος θέλει δεν θέλει θα αναγκαστεί να το κάνει εγώ ευτυχώς δεν δουλεύω και δεν θα το κάνω ούτε μετά τη γέννα ... 

• Μου αρέσει 2

1 ώρα πρίν, Brigitt είπε:

Δεν μπορείς να το κανεις τουλάχιστον μετά τη γέννα ?? Το λέω γιατί κοντεύεις ... 

Τι σκατα όλα αυτά ο άντρας μου δουλεύει στην εκπαίδευση ευτυχώς δεν τον αναγκάσανε ακόμα αλλά πρέπει να πληρώνει δύο Ράπιντ την εβδομάδα αν είναι δυνατόν!!!!! Στο τέλος θέλει δεν θέλει θα αναγκαστεί να το κάνει εγώ ευτυχώς δεν δουλεύω και δεν θα το κάνω ούτε μετά τη γέννα ... 

Και εμείς το ίδιο θέμα έχουμε ο άντρας μου ειναι ελεύθερος επαγγελματίας και θα κάνει 2 τεστ την εβδομάδα τρελόοοοο θα πρέπει να πηγαίνει και στην πόλη να το κάνει....προσπαθούν να μας αναγκάσουν με όλους τους τρόπους!!!Δεν το καταλαβαίνω εφόσον και οι εμβολιασμενοι νοσούν για ποιο λόγο να το κάνω???Επίσης ο κάθε ένας έχει το δικαίωμα να κάνει ότι θέλει...Εφόσον το κάνουν για να μην πάθουν τίποτα γιατί φοβούνται περισσότερο τελικά?? Νόημα κανένα ένας απλός εκβιασμός!!!Εγώ δεν το κάνω ούτε μετά την γέννα! 

• Μου αρέσει 3

6 ώρες πρίν, Penny28 είπε:

Καλημέρα κορίτσια τι κάνετε πως είστε??? 

Όσες κάνετε αντίπικτικη ένεση βρίσκετε αντίσταση καμία φορά??

Εγω τελευταία στις περισσότερες δεν ξέρω τι φταίει αλλά με ταλαιπωρεί πολύ σήμερα την έβγαλα την ενεση για την κάνω αλλού δεν έπεφτε με τίποτα! 

Καλησπέρα. Κι εγώ το παθαίνω αυτό... Σε πολλά σημεία είναι σαν να έχει πετρώσει η κοιλιά επιφανειακά. Οπότε κάθε πρωί, ακουμπάω την κοιλιά μου μέχρι να βρω ένα μαλακό σημείο κ κάνω μετά την ένεση εκεί. Μια φορά μόνο έβγαλα την ένεση γιατί δεν έμπαινε το φάρμακο. Αλλά πλέον το κάνω όπως σου γράφω παραπάνω.... 

• Μου αρέσει 1

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...