Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin News

• Καλησπέρα σας κορίτσια, 

Γράφω πρώτη φορά στο φόρουμ αν και το διαβάζω πολύ καιρό, δεν είχα βρει όμως πρόσφατα ποστ για να γράψω. Έτυχε και είδα το παραπάνω ποστ οπότε και πήρα το θάρρος να συμμετέχω.  19/10 έκανα την 2η σπερματέγχυση και κανονικά έπρεπε να κάνω χοριακή 2/10, ωστόσο επειδή δεν κρατιέμαι έκανα σήμερα ένα τεστ πρόωρης ανίχνευσης (υποθετικά δείχνει ως και 6 μέρες πριν την καθυστέρηση) και βγήκε αρνητικό. Υπάρχει ελπίδα να έχω θετική χοριακή το Σάββατο ? αμφιβάλλω πολύ.. Θα κάνω τη χοριακή αλλά φοβάμαι θα έχω πάλι το αρνητικό αποτέλεσμα ..... όπως η @alex280108 και εγώ προσπαθώ να απασχολούμαι με διάφορα πράγματα μέσα στη μέρα αλλά ειδικά οταν είμαι μόνη η σκέψη μου είναι εκεί.

• Ευχή 2
  • Από την διαχείριση / Admin news

• Καλησπέρα κορίτσια. Ήθελα να σας ρωτήσω, αντιμετώπισε κάποια άλλη θέμα με την ωρίμανση των ωαρίων της; Στην πρώτη μου προσπάθεια με βραχύ πρωτόκολλο κ ανταγωνιστές βλέπαμε 7-8 ωοθηλακια με οιστραδιολη πριν την ovitrelle 1400 και πήραμε μόνο 1 ωάριο. Ο γιατρός θεώρησε ότι δε με έπιασε η ovitrelle. Στη δεύτερη προσπάθεια δοκιμάσαμε serpafar και gonal ευελπιστώντας σε μαξ 4-5 ωάρια, βλέπαμε 3 στον υπέρηχο και πήραμε όντως 3 τα 2 όμως ανώριμα. Αυτή τη φορά μαζί με την ovitrelle κάναμε και arvekap (double trigger).

Σκέφτομαι πως ίσως την δεύτερη φορά τα πήραμε λίγο νωρίτερα (13η μέρα του κύκλου μου αντί για 14η κ το μεγαλύτερο είχε μέγεθος 17,5mm) 

Την πρώτη φορά πιστεύετε πως όντως έφταιξε ότι δε με έπιασε η ovitrelle? Τώρα ο γιατρός προτείνει βραχύ πρωτόκολλο με ανταγωνιστές όπως την πρώτη φορά με double trigger (ovitrelle και arvekap) για τελική ωρίμανση. Ποια είναι η γνώμη σας;

Μανουλες Οκτωβρίου 2021!!

Recommended Posts

2 ώρες πρίν, Penny28 είπε:

Πωωπωωω  τι περάσατε κοίτα να δεις τι μπορεί να πάθεις!!! Έχω σκοπό γενικά μετά την εγκυμοσύνη όταν θα είμαι σε θέση να πάω να τις αφαιρέσω γιατί δεν παλεύεται το θέμα εγώ έχω εξωτερικές φουλ όταν πρώτο εμφανίστηκε στα 19 μου είχα τρομάξει από το τόσο αίμα δεν ήξερα και τι ήταν πήγα στον γιατρό με την διατροφή εξαφανίστηκαν για χρόνια τα τελευταία 3 χρόνια όμως εμφανίστηκαν ξανά και είχα τα θέματα κια μου αλλά όχι τόσο σοβαρα και μικρά σε διαρκεία χωρίς πολλά αίματα κτλπ...στην εγκυμοσύνη το τελευταίο διάστημα είχα πριν 2 μικρές που δεν μου έκαναν τίποτα και τωρα με τον κολικο εντέρου που πέρασα την Τρίτη τρελάθηκα στον πόνο και έγιναν όλα αυτά!! 

Όλα καλά θα πάνε ,προσπάθησε να φτιάξεις την διατροφή σου ,για να μπορείς να πηγαίνεις πιο συχνά τουαλέτα!!!Βάλε το λάδι και επίσης πραγματικά όσο μπορείς να πλένεσαι και να μην χρησιμοποιείς χαρτί στην τουαλέτα.

• Μου αρέσει 1

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 5,1k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

3 ώρες πρίν, Penny28 είπε:

Πωωπωωω  τι περάσατε κοίτα να δεις τι μπορεί να πάθεις!!! Έχω σκοπό γενικά μετά την εγκυμοσύνη όταν θα είμαι σε θέση να πάω να τις αφαιρέσω γιατί δεν παλεύεται το θέμα εγώ έχω εξωτερικές φουλ όταν πρώτο εμφανίστηκε στα 19 μου είχα τρομάξει από το τόσο αίμα δεν ήξερα και τι ήταν πήγα στον γιατρό με την διατροφή εξαφανίστηκαν για χρόνια τα τελευταία 3 χρόνια όμως εμφανίστηκαν ξανά και είχα τα θέματα κια μου αλλά όχι τόσο σοβαρα και μικρά σε διαρκεία χωρίς πολλά αίματα κτλπ...στην εγκυμοσύνη το τελευταίο διάστημα είχα πριν 2 μικρές που δεν μου έκαναν τίποτα και τωρα με τον κολικο εντέρου που πέρασα την Τρίτη τρελάθηκα στον πόνο και έγιναν όλα αυτά!! 

Και ο άντρας μου τα είχε χρόνια ποτε περισσότερο ποτε λιγότερο αλλά ειλικρινά τόσους μήνες μετά το χειρουργείο ξεγνοιασε και ο γιατρός του είπε πως ήταν οριστική λύση και γενικά δεν είναι τίποτα το χειρουργείο υπόθεση λίγης ώρας και βγαίνεις την ίδια μέρα αυτός έκατσε κάπου 4 -5 μέρες λόγω πολύ χαμηλού αιματοκρίτη για να τον παρακολουθούνε πιστεύω αν κάποιος έχει αρκετό θέμα και χρόνιο αξίζει να το κάνει ... Αυτός έπρεπε να το είχε κάνει νωρίτερα 

• Μου αρέσει 1

2 ώρες πρίν, βιολετα3 είπε:

Όλα καλά θα πάνε ,προσπάθησε να φτιάξεις την διατροφή σου ,για να μπορείς να πηγαίνεις πιο συχνά τουαλέτα!!!Βάλε το λάδι και επίσης πραγματικά όσο μπορείς να πλένεσαι και να μην χρησιμοποιείς χαρτί στην τουαλέτα.

Η αλήθεια είναι πως έχω δει μια μικρή διαφορά από το μεσημέρι και έπειτα ευτυχώς σταμάτησε να βγάζει αίμα ελπίζω να συνεχίσει έτσι είμαι συνέχεια μέσα στη μπανιέρα βέβαια αλλά χαλάλι λαδάκι θα βάλω από αύριο γιατί περίμενα τον άντρα μου να μου ανεβάσει το λάδι από κάτω που το έχουμε...μακάρι να συνέλθουν εντελώς!!!!

1 ώρα πρίν, Brigitt είπε:

Και ο άντρας μου τα είχε χρόνια ποτε περισσότερο ποτε λιγότερο αλλά ειλικρινά τόσους μήνες μετά το χειρουργείο ξεγνοιασε και ο γιατρός του είπε πως ήταν οριστική λύση και γενικά δεν είναι τίποτα το χειρουργείο υπόθεση λίγης ώρας και βγαίνεις την ίδια μέρα αυτός έκατσε κάπου 4 -5 μέρες λόγω πολύ χαμηλού αιματοκρίτη για να τον παρακολουθούνε πιστεύω αν κάποιος έχει αρκετό θέμα και χρόνιο αξίζει να το κάνει ... Αυτός έπρεπε να το είχε κάνει νωρίτερα 

Και η μαμά μου μου έλεγε μετά την εγκυμοσύνη να το δούμε τι μπορούμε να κάνουμε να φύγουν εντελώς γιατί έχω περάσει αρκετά με αυτό το θεμα!!Και η σπαστική κολίτιδα γενικά δεν βοηθάει και πολύ το θέμα! 

• Μου αρέσει 1

Κορίτσια καλημέρα πως είστε ?Αύριο 30βδομαδων ,όσες είστε κοντά σε αυτές τ βδομάδες βλέπετε και εσείς βλεννες στο σκούπισμα?το είχα αναφέρει στην μαία μου και μου είπε φυσιολογικό.αλλα δεν ξέρω κάθε φορά που βλέπω με ανχωνει παρά πολύ.Μου είπε αν δω βλεννες με αίμα να πάρω τηλ.

• Μου αρέσει 2

πρίν από 15 λεπτά , βιολετα3 είπε:

Κορίτσια καλημέρα πως είστε ?Αύριο 30βδομαδων ,όσες είστε κοντά σε αυτές τ βδομάδες βλέπετε και εσείς βλεννες στο σκούπισμα?το είχα αναφέρει στην μαία μου και μου είπε φυσιολογικό.αλλα δεν ξέρω κάθε φορά που βλέπω με ανχωνει παρά πολύ.Μου είπε αν δω βλεννες με αίμα να πάρω τηλ.

Καλημερα Βιολέτα! Εγώ είμαι 29 εβδομάδων και βλέπω συχνά βλέννες άσπρες και στο σκούπισμα και στο εσώρουχο. Μου φαίνεται φυσιολογικό να έχουν αυξηθεί στην φάση που είμαστε. Το θυμάμαι και στις προηγούμενες εγκυμοσύνες μου.

• Μου αρέσει 1

Διαφημίσεις

33 minutes ago, βιολετα3 said:

Και εγώ από τον όγδοο έχω βλεννες , ειδικά αν περπατήσω πολύ ώρα ή κουραστω μέσα στο σπίτι...  Μην αγχώνεσαι προετοιμάζεται το σώμα σου για την γέννα... Είναι από το τραχηλικό πώμα... Σιγά σιγά εξαλείφεται ο τράχηλος... Εγώ τώρα μπαίνω στον μήνα μου κορίτσια δεν το πιστεύω!!!

• Μου αρέσει 2

1 hour ago, βιολετα3 είπε:

Καλημέρα κορίτσι μουμ...εγώ αύριο 32 ακριβώς....βλέπω βλεννες καιρό τώρα ...δεν έχω ρωτήσει να σου πω την αλήθεια αλλά υποθέτω πως όταν θα σημαίνει κάτι ανησυχητικό θα είναι πολύ πιο έντονο η με αίμα όπως ακούω....

πρίν από 41 λεπτά , Ntepaki22 είπε:

Και εγώ από τον όγδοο έχω βλεννες , ειδικά αν περπατήσω πολύ ώρα ή κουραστω μέσα στο σπίτι...  Μην αγχώνεσαι προετοιμάζεται το σώμα σου για την γέννα... Είναι από το τραχηλικό πώμα... Σιγά σιγά εξαλείφεται ο τράχηλος... Εγώ τώρα μπαίνω στον μήνα μου κορίτσια δεν το πιστεύω!!!

Πως πέρασε έτσι ο καιρός....σαν χτες λέγαμε τις ανησυχίες μας στην 8η εβδομάδα....άντε και με ένα πονοοοοοοο ευχομαι.....:grin::x

• Μου αρέσει 1

54 minutes ago, Dimitra93 said:

Καλημέρα κορίτσι μουμ...εγώ αύριο 32 ακριβώς....βλέπω βλεννες καιρό τώρα ...δεν έχω ρωτήσει να σου πω την αλήθεια αλλά υποθέτω πως όταν θα σημαίνει κάτι ανησυχητικό θα είναι πολύ πιο έντονο η με αίμα όπως ακούω....

Πως πέρασε έτσι ο καιρός....σαν χτες λέγαμε τις ανησυχίες μας στην 8η εβδομάδα....άντε και με ένα πονοοοοοοο ευχομαι.....:grin::x

Άστα πως περνάει ο καιρός...  Τόσο καιρό δεν είχα καθόλου άγχος κ τώρα έχω αγχωθει για όλα... Με έναν πόνο εύχομαι και σε εσένα!! 

• Μου αρέσει 1

πρίν από 31 λεπτά , Ntepaki22 είπε:

Άστα πως περνάει ο καιρός...  Τόσο καιρό δεν είχα καθόλου άγχος κ τώρα έχω αγχωθει για όλα... Με έναν πόνο εύχομαι και σε εσένα!! 

Μια από τα ίδια και εγώ...τόσο καιρό που ήθελα να κάνω πράγματα μου έλεγαν όχι είναι νωρίς για το ένα νωρίς για το άλλο....και τώρα φτάνει ο καιρός και δεν έχω κάνει τπτ....σε ευχαριστώ πολύ 

πρίν από 48 λεπτά , Ntepaki22 είπε:

Και γω έχω αγχωθει κάπως !!! Θα ρωτήσω από βδομάδα που επιτέλους θα δω το γιατρό μου μετά από τόσο καιρό αν μπορώ να βγω από το μαιευτήριο νωρίτερα με δική μου ευθύνη λόγω του άλλου μου μωρού ... Εσύ τι θα κάνεις θα είσαι μόνη στο μαιευτήριο ? Το πρώτο μωρό ποιος θα σου το προσέχει ?? (Νομίζω έχουμε ίδιες ανησυχίες σε αυτό το θέμα)

• Μου αρέσει 2

Διαφημίσεις

πρίν από 7 λεπτά , Brigitt είπε:

Και γω έχω αγχωθει κάπως !!! Θα ρωτήσω από βδομάδα που επιτέλους θα δω το γιατρό μου μετά από τόσο καιρό αν μπορώ να βγω από το μαιευτήριο νωρίτερα με δική μου ευθύνη λόγω του άλλου μου μωρού ... Εσύ τι θα κάνεις θα είσαι μόνη στο μαιευτήριο ? Το πρώτο μωρό ποιος θα σου το προσέχει ?? (Νομίζω έχουμε ίδιες ανησυχίες σε αυτό το θέμα)

Εγώ σε ιδιωτικό στην τρίτη μου κόρη βγήκα μια μέρα νωρίτερα με δική μου ευθύνη , γιατι έπρεπε να ξαναδούμε το ίκτερο ,αλλά μίλησα με την παιδίατρο μας και μου είπε να βγω γιατί θα το παρακολουθουμε από το σπίτι.

2 ώρες πρίν, Ntepaki22 είπε:

Άντε με το καλό!!!!

2 ώρες πρίν, Flolipop είπε:

Καλημερα Βιολέτα! Εγώ είμαι 29 εβδομάδων και βλέπω συχνά βλέννες άσπρες και στο σκούπισμα και στο εσώρουχο. Μου φαίνεται φυσιολογικό να έχουν αυξηθεί στην φάση που είμαστε. Το θυμάμαι και στις προηγούμενες εγκυμοσύνες μου.

Εμένα πέρασαν 12 χρόνια από την τελευταία και όλα μου φαίνονται πρωτόγνωρα δεν τα θυμάμαι κ όλα.

• Μου αρέσει 2

πρίν από 12 λεπτά , βιολετα3 είπε:

Εγώ σε ιδιωτικό στην τρίτη μου κόρη βγήκα μια μέρα νωρίτερα με δική μου ευθύνη , γιατι έπρεπε να ξαναδούμε το ίκτερο ,αλλά μίλησα με την παιδίατρο μας και μου είπε να βγω γιατί θα το παρακολουθουμε από το σπίτι.

Άντε με το καλό!!!!

Εμένα πέρασαν 12 χρόνια από την τελευταία και όλα μου φαίνονται πρωτόγνωρα δεν τα θυμάμαι κ όλα.

Γενικά μπορείς να πάρεις την ευθύνη και για το μωρό ? Η μπορούνε να σου πούνε οκ εσύ βγες με την ευθύνη σου αλλά το μωρό θα μείνει εδώ μέχρι πχ. Να περάσουν 3 24ωρα ? 

Εκεί που γεννάω είναι για φτ. χωρίς κανένα θέμα 4 βράδια τόσα έκατσα αλλά τότε είχα τον άντρα μου εκεί δεν με ένοιαζε τώρα όμως μάλλον θα είμαι μόνη και ο άντρας μου με το μωρό στο σπίτι .... Οπότε δεν παίζει να αντέξω αυτό τουλάχιστον να καθόμουν δύο βράδια έλεγα ελπίζω να μην μου κάνουν θέμα ...

• Μου αρέσει 1

52 minutes ago, Brigitt said:

Και γω δεν την έχω αποχωριστεί ποτέ κ μου κακοφαινεται, αλλά από την αλλη την κοιτάω και βλέπω πως πια δεν είναι τόσο μικρή. Το μωρό στην κοιλιά είναι πιο ευάλωτο, οπότε αν χρειαστεί να κάτσω για ιατρικούς λόγους κ τις τρεις μέρες θα κάτσω... Εάν μπορώ να φύγω νωρίτερα καλύτερο αυτό!! Θα είμαι μόνη μου στο μαιευτήριο... Θα έρχεται λίγες ώρες το πρωί ο άντρας μου να μας βλέπει κ εκείνη την ώρα θα την έχει ο παππούς της... Μετά θα είναι με τον μπαμπά της..  δεν μπορεί κανένας άλλος να την κοιμίζει , συν ότι δεν έχει συνηθίσει να κάθεται πιο πολλές ώρες με κάποιον άλλον εκτός από εμάς τους δύο.  Έχω σκεφτεί να φτιάξω κάποια φαγητά αρχές Σεπτεμβρίου και να τα βάλω κατάψυξη για να έχουμε τις πρώτες μέρες έτοιμα... Βοήθεια να σου πω την αλήθεια μέσα στο σπίτι δεν θέλω αυτή την φορά, γιατί το μωρό μου είναι πολύ μικρό κ θεωρώ πως έχει ανάγκη περισσότερο εμάς τους δύο. Συν ότι για να τα βρούμε κ με τον θηλασμό... Θέλουμε τον χώρο μας όσο να ναι... Πάλι καλά θα έχει την άδεια κ ο άντρας μου, οπότε θεωρω πως όλα καλά!!

• Μου αρέσει 1

3 ώρες πρίν, Ntepaki22 είπε:

Και γω δεν την έχω αποχωριστεί ποτέ κ μου κακοφαινεται, αλλά από την αλλη την κοιτάω και βλέπω πως πια δεν είναι τόσο μικρή. Το μωρό στην κοιλιά είναι πιο ευάλωτο, οπότε αν χρειαστεί να κάτσω για ιατρικούς λόγους κ τις τρεις μέρες θα κάτσω... Εάν μπορώ να φύγω νωρίτερα καλύτερο αυτό!! Θα είμαι μόνη μου στο μαιευτήριο... Θα έρχεται λίγες ώρες το πρωί ο άντρας μου να μας βλέπει κ εκείνη την ώρα θα την έχει ο παππούς της... Μετά θα είναι με τον μπαμπά της..  δεν μπορεί κανένας άλλος να την κοιμίζει , συν ότι δεν έχει συνηθίσει να κάθεται πιο πολλές ώρες με κάποιον άλλον εκτός από εμάς τους δύο.  Έχω σκεφτεί να φτιάξω κάποια φαγητά αρχές Σεπτεμβρίου και να τα βάλω κατάψυξη για να έχουμε τις πρώτες μέρες έτοιμα... Βοήθεια να σου πω την αλήθεια μέσα στο σπίτι δεν θέλω αυτή την φορά, γιατί το μωρό μου είναι πολύ μικρό κ θεωρώ πως έχει ανάγκη περισσότερο εμάς τους δύο. Συν ότι για να τα βρούμε κ με τον θηλασμό... Θέλουμε τον χώρο μας όσο να ναι... Πάλι καλά θα έχει την άδεια κ ο άντρας μου, οπότε θεωρω πως όλα καλά!!

Εγώ είμαι πάρα πολύ μπερδεμένη δεν ξέρω τι να κάνω είναι η αλήθεια!!! Δεν ξέρω τι θα ήταν καλύτερο μου λέει η μάνα μου θα έρθει να μείνει μαζί μου στο μαιευτήριο να μείνει ο άντρας μου με το μωρό , η αλήθεια είναι πως και μόνη μου δεν ξέρω πως θα τα βγάλω πέρα στο πρώτο είχα τον άντρα μου την πρώτη μέρα δεν μπορούσα να περπατήσω από τα κάτω ράμματα μετά ήθελα να κάνω οοολή την ώρα μπάνιο με όλα αυτά τα λόχεια και λέω τι θα κάνω θα παίρνω το μωρό στο μπάνιο και πόσα άλλα που τον έβαζα να κάνει .... Μετά φυσικά σκέφτομαι το πρώτο μωρό όπως και να το κάνεις μωρό είναι ακόμα με έχει ανάγκη με διαφορετικό τρόπο και τρελενομαι δεν ξέρω τι να κάνω άσε που πακέτο με την μάνα μου θα είναι και ο 6μιση χρόνων αδερφός μου που είναι τέρμα ανυπάκουος και ζωηρός πωωως θα το αντέξω δεν ξέρω καθόλου αχ !! 

• Μου αρέσει 2

29 minutes ago, Brigitt said:

Εγώ είμαι πάρα πολύ μπερδεμένη δεν ξέρω τι να κάνω είναι η αλήθεια!!! Δεν ξέρω τι θα ήταν καλύτερο μου λέει η μάνα μου θα έρθει να μείνει μαζί μου στο μαιευτήριο να μείνει ο άντρας μου με το μωρό , η αλήθεια είναι πως και μόνη μου δεν ξέρω πως θα τα βγάλω πέρα στο πρώτο είχα τον άντρα μου την πρώτη μέρα δεν μπορούσα να περπατήσω από τα κάτω ράμματα μετά ήθελα να κάνω οοολή την ώρα μπάνιο με όλα αυτά τα λόχεια και λέω τι θα κάνω θα παίρνω το μωρό στο μπάνιο και πόσα άλλα που τον έβαζα να κάνει .... Μετά φυσικά σκέφτομαι το πρώτο μωρό όπως και να το κάνεις μωρό είναι ακόμα με έχει ανάγκη με διαφορετικό τρόπο και τρελενομαι δεν ξέρω τι να κάνω άσε που πακέτο με την μάνα μου θα είναι και ο 6μιση χρόνων αδερφός μου που είναι τέρμα ανυπάκουος και ζωηρός πωωως θα το αντέξω δεν ξέρω καθόλου αχ !! 

Εμείς έχουμε πολλά κοινά, ευτυχώς η μαμά μου δουλεύει γτ σίγουρα θα μου έλεγε να έρθει για βοήθεια. Θα έρθει τρεις μέρες αφού γυρίσω κ μάλλον θα πάει να μείνει στην πεθερά της, γτ εμένα πάει πακέτο με την τετράχρονη αδερφή μου... Οπότε καταλαβαίνεις!! Την πρώτη φορά που είχε έρθει ήταν επεισοδιακή... Χτυπαγε κουδούνια η αδερφή μου, κάνανε ότι θέλανε μέσα στο σπίτι, δεν μπορούσα να κάτσω πουθενά... Μαζί με την μαμά μου είναι και ο 14χρονος αδερφός μου... Οπότε να Μ έβλεπε με τα βυζιά έξω θα ήταν κάπως περίεργο... Αν αισθάνεσαι ότι δεν θα μπορείς , που πιστεύω ότι θα μπορείς αν γεννήσεις φυσιολογικά γτ όχι φώναξε την... Πλέον είσαι ήδη μανούλα κ έχεις την εμπειρία... 

• Μου αρέσει 2

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...