Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin News

• Καλησπέρα σας κορίτσια, 

Γράφω πρώτη φορά στο φόρουμ αν και το διαβάζω πολύ καιρό, δεν είχα βρει όμως πρόσφατα ποστ για να γράψω. Έτυχε και είδα το παραπάνω ποστ οπότε και πήρα το θάρρος να συμμετέχω.  19/10 έκανα την 2η σπερματέγχυση και κανονικά έπρεπε να κάνω χοριακή 2/10, ωστόσο επειδή δεν κρατιέμαι έκανα σήμερα ένα τεστ πρόωρης ανίχνευσης (υποθετικά δείχνει ως και 6 μέρες πριν την καθυστέρηση) και βγήκε αρνητικό. Υπάρχει ελπίδα να έχω θετική χοριακή το Σάββατο ? αμφιβάλλω πολύ.. Θα κάνω τη χοριακή αλλά φοβάμαι θα έχω πάλι το αρνητικό αποτέλεσμα ..... όπως η @alex280108 και εγώ προσπαθώ να απασχολούμαι με διάφορα πράγματα μέσα στη μέρα αλλά ειδικά οταν είμαι μόνη η σκέψη μου είναι εκεί.

• Ευχή 2
  • Από την διαχείριση / Admin news

• Καλησπέρα κορίτσια. Ήθελα να σας ρωτήσω, αντιμετώπισε κάποια άλλη θέμα με την ωρίμανση των ωαρίων της; Στην πρώτη μου προσπάθεια με βραχύ πρωτόκολλο κ ανταγωνιστές βλέπαμε 7-8 ωοθηλακια με οιστραδιολη πριν την ovitrelle 1400 και πήραμε μόνο 1 ωάριο. Ο γιατρός θεώρησε ότι δε με έπιασε η ovitrelle. Στη δεύτερη προσπάθεια δοκιμάσαμε serpafar και gonal ευελπιστώντας σε μαξ 4-5 ωάρια, βλέπαμε 3 στον υπέρηχο και πήραμε όντως 3 τα 2 όμως ανώριμα. Αυτή τη φορά μαζί με την ovitrelle κάναμε και arvekap (double trigger).

Σκέφτομαι πως ίσως την δεύτερη φορά τα πήραμε λίγο νωρίτερα (13η μέρα του κύκλου μου αντί για 14η κ το μεγαλύτερο είχε μέγεθος 17,5mm) 

Την πρώτη φορά πιστεύετε πως όντως έφταιξε ότι δε με έπιασε η ovitrelle? Τώρα ο γιατρός προτείνει βραχύ πρωτόκολλο με ανταγωνιστές όπως την πρώτη φορά με double trigger (ovitrelle και arvekap) για τελική ωρίμανση. Ποια είναι η γνώμη σας;

Μανουλες Οκτωβρίου 2021!!

Recommended Posts

πρίν από 34 λεπτά , Brigitt είπε:

Και πολύ καλά κάνεις !!! Εμένα ευτυχώς δεν μου έχει συμβεί να μου πούνε κάτι ούτε που έχω θηλάσει έως τώρα που είμαι έγκυος εκτός από τον πάτερα μου που ξαφνιάστηκε όταν είδε πως τον θηλάζω "ακόμα" αλλά δεν του δίνω σημασία τόσα ξέρει τόσα λέει ... Αλλά πολύ θέλω να γυρίσουν να μου πούνε κάτι !!!! Α το μόνο που είπανε στην μάνα μου για εμένα είναι πως δεν κάνει να θηλάζω όσο είμαι έγκυος γιατί το γάλα μου είναι δηλητήριο άλλη βλακεία και αυτή !!!!!! 

Ααααα ωραία δηλητήριο το γάλα μάλιστα τι άλλο θα ακούσουμε πραγματικά!!!Η μαμά μου θήλασε τον αδερφό μου 2,5 χρόνια θα σε όσους το έχει πει την κοιτάνε σαν ούφο!!!! 

Να ρωτήσω έχει καμία άλλη θέμα με αιμορροΐδες δεν ξέρω τι γίνετε εχθές άνοιξαν και βγάζουν συνέχεια αιμαι όχι πολύ λίγο κάτι σταγόνες στο χαρτί και δεν ξέρω τι να κανω να σταματήσει εντωμεταξύ είναι τεράστιες όσα χρόνια είχα πρώτη φορά είναι τοοοοοσοοοοο μεγάλες μάλλον από το σφίξιμο προχθές έγιναν έτσι να σας πω την αλήθεια 3 μέρες δεν μπορούσα να κοιμηθώ από τον πόνο εκεί δεν ξέρω μην έγινε και καμιά ραγάδα μαζι...ελπιζω να μην είναι κάτι άλλο βέβαια αλλά μέχρι εκείνη την ημέρα γενικά δεν είχα θέμα! 

• Μου αρέσει 1

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 5,1k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

πρίν από 8 λεπτά , Penny28 είπε:

Ααααα ωραία δηλητήριο το γάλα μάλιστα τι άλλο θα ακούσουμε πραγματικά!!!Η μαμά μου θήλασε τον αδερφό μου 2,5 χρόνια θα σε όσους το έχει πει την κοιτάνε σαν ούφο!!!! 

Να ρωτήσω έχει καμία άλλη θέμα με αιμορροΐδες δεν ξέρω τι γίνετε εχθές άνοιξαν και βγάζουν συνέχεια αιμαι όχι πολύ λίγο κάτι σταγόνες στο χαρτί και δεν ξέρω τι να κανω να σταματήσει εντωμεταξύ είναι τεράστιες όσα χρόνια είχα πρώτη φορά είναι τοοοοοσοοοοο μεγάλες μάλλον από το σφίξιμο προχθές έγιναν έτσι να σας πω την αλήθεια 3 μέρες δεν μπορούσα να κοιμηθώ από τον πόνο εκεί δεν ξέρω μην έγινε και καμιά ραγάδα μαζι...ελπιζω να μην είναι κάτι άλλο βέβαια αλλά μέχρι εκείνη την ημέρα γενικά δεν είχα θέμα! 

Καλά έχω ακούσει κορυφαίο που έχουν πει σε μια μαμά πως αν θηλάσει το γιο της πάνω από μήνα θα γίνει ανώμαλος μετά οι άνθρωποι δεν παίζονται !!! Φαντάσου υπάρχουν γυναίκες που θηλάζουν 4-5 χρόνια αυτές τι θα έχουν ακούσει ούτε και θέλω να ξέρω ... Πολλές θα σε κοιτάνε και περίεργα αν θηλάζεις έξω δημόσια δεν υπάρχει αυτό το πράγμα στην Ελλάδα !!! Εμένα με κοιτάνε έτσι που λέω πως θα θηλάσω και τα δύο μετά τη γέννα αλλά ευτυχώς δεν λένε κάτι 

πρίν από 6 λεπτά , Brigitt είπε:

Καλά έχω ακούσει κορυφαίο που έχουν πει σε μια μαμά πως αν θηλάσει το γιο της πάνω από μήνα θα γίνει ανώμαλος μετά οι άνθρωποι δεν παίζονται !!! Φαντάσου υπάρχουν γυναίκες που θηλάζουν 4-5 χρόνια αυτές τι θα έχουν ακούσει ούτε και θέλω να ξέρω ... Πολλές θα σε κοιτάνε και περίεργα αν θηλάζεις έξω δημόσια δεν υπάρχει αυτό το πράγμα στην Ελλάδα !!! Εμένα με κοιτάνε έτσι που λέω πως θα θηλάσω και τα δύο μετά τη γέννα αλλά ευτυχώς δεν λένε κάτι 

Μάλιστα οπότε η ανωμαλία ξεκίνα από το στήθος της μαμάς από τον θηλασμό....Ωραια είμαστε γενικά πολύ πίσω στο θέμα του θηλασμού μας φαίνονται όλα περίεργα μια μαμά που θηλάζει δημόσια είναι προκλητική και την κοιτάνε λες και κάνει έγκλημα εδώ στο χωριό είναι όλοι πάρ'τον ένα βαρ'τον άλλο που λένε δεν θα σταματήσουν να σε κοιτάνε μέχρι να φάει το παιδί...

• Μου αρέσει 2

7 ώρες πρίν, Penny28 είπε:

Εγώ είχα βγάλει στον έκτο αν θυμάμαι καλά δεν ήξερα καν τι ήταν είχα φοβηθεί παρά πολύ ,ο γιατρός μου έδωσε μια κρέμα την προκτοσιναλακ την έβαζα στην αρχή αν κ δεν είδα να κάνει τρομερή δουλειά .Μετά έψαξα κ διάβασα ότι θέλει κάθε φορά που πας τουαλέτα καλό πλύσιμο και στέγνωμα και μετά έβαζα με ένα βαμβάκι ελαιόλαδο και το άφηνα κιόλας πάνω .Πραγματικά αυτό με έσωσε κ μαλάκωσε κ μικρινε κιόλας ,και μου είχε πει μια φίλη μόλις μαλακώσει όταν πλενομαι να προσπαθώ να την βάζω μέσα .Μου έφυγε αμέσως 

• Μου αρέσει 1

5 ώρες πρίν, βιολετα3 είπε:

Εγώ είχα βγάλει στον έκτο αν θυμάμαι καλά δεν ήξερα καν τι ήταν είχα φοβηθεί παρά πολύ ,ο γιατρός μου έδωσε μια κρέμα την προκτοσιναλακ την έβαζα στην αρχή αν κ δεν είδα να κάνει τρομερή δουλειά .Μετά έψαξα κ διάβασα ότι θέλει κάθε φορά που πας τουαλέτα καλό πλύσιμο και στέγνωμα και μετά έβαζα με ένα βαμβάκι ελαιόλαδο και το άφηνα κιόλας πάνω .Πραγματικά αυτό με έσωσε κ μαλάκωσε κ μικρινε κιόλας ,και μου είχε πει μια φίλη μόλις μαλακώσει όταν πλενομαι να προσπαθώ να την βάζω μέσα .Μου έφυγε αμέσως 

Καλημέρα η αλήθεια είναι πως τόσα χρόνια που έχω αιμορροΐδες αυτή την φορά είναι χειρότερα από ποτέ ειναι αρκετά πρησμένη περιοχή και πρέπει να είναι καπου στις 4 με 5 με μια αρκετά μεγάλη να έχει πληγή πάνω που ανοίγει συνέχεια αυτή την πληγή προσπαθώ να κλείσω γιατί βγάζει συνέχεια αίμα σταγόνες...εχθες έβαλα και χαμομήλι τίποτα σήμερα θα βάλω λαδάκι να δω πως θα πάει... 

• Μου αρέσει 1

Διαφημίσεις

5 ώρες πρίν, Penny28 είπε:

Καλημέρα η αλήθεια είναι πως τόσα χρόνια που έχω αιμορροΐδες αυτή την φορά είναι χειρότερα από ποτέ ειναι αρκετά πρησμένη περιοχή και πρέπει να είναι καπου στις 4 με 5 με μια αρκετά μεγάλη να έχει πληγή πάνω που ανοίγει συνέχεια αυτή την πληγή προσπαθώ να κλείσω γιατί βγάζει συνέχεια αίμα σταγόνες...εχθες έβαλα και χαμομήλι τίποτα σήμερα θα βάλω λαδάκι να δω πως θα πάει...

Αυτό που θα σου πω τώρα δεν είναι ευχάριστο αλλά έγινε σε μια φίλη μου...έγκυος σε δίδυμα...και επειδή την πίεζαν τα μωρά πολύ εκεί κάτω πέταξε τεράστιες αιμορροΐδες τις οποίες πήγε και της τις άνοιξαν γιατί υπέφερε πολύ....

• Μου αρέσει 1

Μήπως να πήγαινες σε έναν γιατρό να τις δει για καλό ή κακό ?? 

• Μου αρέσει 2

Θέλει συνέχεια όχι μόνο μια φορά εγώ με το χαμομήλι πλένομουν ,αλλα το βάμβακι με το ελαιόλαδο το είχα συνέχεια στην περιοχή δεν το έβγαζα καθόλου ,πραγματικά δεν το περίμενα γιατί με την κρέμα έβαζα 5 μέρες κ καμία διαφορά ,με το λάδι ξεπρηστικε και κατάφερα να μπει μέσα

• Μου αρέσει 1

1 ώρα πρίν, Brigitt είπε:

Μήπως να πήγαινες σε έναν γιατρό να τις δει για καλό ή κακό ?? 

Θα παω στον γιατρό μου και θα του το πω αν μου πει να πάω θα πάω εννοείται σήμερα έσπασε και ελπίζω αυτό να είναι και το τελευταίο αίμα που είδα από εκεί...εχω ζήσει βέβαια κσι χειρότερα με αιμορροΐδα να έχει σπάσει να έχει γεμίσει παντού αίμα και να τρέχει ποτάμι...αυτα δεν θέλω!!! 

1 ώρα πρίν, βιολετα3 είπε:

Θέλει συνέχεια όχι μόνο μια φορά εγώ με το χαμομήλι πλένομουν ,αλλα το βάμβακι με το ελαιόλαδο το είχα συνέχεια στην περιοχή δεν το έβγαζα καθόλου ,πραγματικά δεν το περίμενα γιατί με την κρέμα έβαζα 5 μέρες κ καμία διαφορά ,με το λάδι ξεπρηστικε και κατάφερα να μπει μέσα

Πολύ καλό το λάδι θα τις μαλακώσει κιόλας...Δηλαδή να βάλω ελαιόλαδο στο βαμβάκι και έπειτα εκεί στις αιμορροΐδες?Έσπασε εντελώς σήμερα όταν πήγα τουαλέτα η μία ή μεγάλη και ελπίζω να τελειώσει σύντομα αυτό το θέμα! 

• Μου αρέσει 2

πρίν από 24 λεπτά , Penny28 είπε:

Θα παω στον γιατρό μου και θα του το πω αν μου πει να πάω θα πάω εννοείται σήμερα έσπασε και ελπίζω αυτό να είναι και το τελευταίο αίμα που είδα από εκεί...εχω ζήσει βέβαια κσι χειρότερα με αιμορροΐδα να έχει σπάσει να έχει γεμίσει παντού αίμα και να τρέχει ποτάμι...αυτα δεν θέλω!!! 

Πολύ καλό το λάδι θα τις μαλακώσει κιόλας...Δηλαδή να βάλω ελαιόλαδο στο βαμβάκι και έπειτα εκεί στις αιμορροΐδες?Έσπασε εντελώς σήμερα όταν πήγα τουαλέτα η μία ή μεγάλη και ελπίζω να τελειώσει σύντομα αυτό το θέμα! 

Το ξέρω από τον άντρα μου αν δεν υπήρχε η μάνα του να τον πάει στον γιατρό γιατί μόνο η μάνα καταλαβαίνει το παιδί της ειλικρινα θα είχε πεθάνει και γω θα είχα μείνει με ενα μωρό και ένα στην κοιλιά ο γιατρός του είπε στο τσακ γλίτωσε την ανακοπή ! Και απορούσε πως ήταν ακόμα ζωντανός .... Δεν θέλω ούτε να το σκέφτομαι !!!

Διαφημίσεις

πρίν από 7 λεπτά , Brigitt είπε:

Το ξέρω από τον άντρα μου αν δεν υπήρχε η μάνα του να τον πάει στον γιατρό γιατί μόνο η μάνα καταλαβαίνει το παιδί της ειλικρινα θα είχε πεθάνει και γω θα είχα μείνει με ενα μωρό και ένα στην κοιλιά ο γιατρός του είπε στο τσακ γλίτωσε την ανακοπή ! Και απορούσε πως ήταν ακόμα ζωντανός .... Δεν θέλω ούτε να το σκέφτομαι !!!

Είχε σοβαρό πρόβλημα εεε???Ανακοπή γιατί?? Λόγο αιματοκρίτη???

πρίν από 45 λεπτά , Penny28 είπε:

Ναι ,ναι ,πάρε μια λεπτή στρώση βαμβάκι για να μην σε ενοχλεί βάλε λαδακι μπόλικο και άστο εκεί αν φύγει ξανά βάλε .Εμένα έτσι μαλάκωσε και ξεπρηστικε και μικρινε και μετά όταν έκανα ντουζ προσπαθούσα να την βάλω μέσα .Αυτά μου τα είπε μια φίλη που έβγαζε χρόνια και όντως έφυγε 

• Μου αρέσει 1

πρίν από 9 λεπτά , βιολετα3 είπε:

Ναι ,ναι ,πάρε μια λεπτή στρώση βαμβάκι για να μην σε ενοχλεί βάλε λαδακι μπόλικο και άστο εκεί αν φύγει ξανά βάλε .Εμένα έτσι μαλάκωσε και ξεπρηστικε και μικρινε και μετά όταν έκανα ντουζ προσπαθούσα να την βάλω μέσα .Αυτά μου τα είπε μια φίλη που έβγαζε χρόνια και όντως έφυγε 

Τέλεια!!! Ελπίζω να κλείσει και η πληγή σιγά σιγά!!! Η αλήθεια είναι πως και εγώ τόσα που είχα θέμα μετά από μια εβδομάδα περίπου έφευγαν από μόνες τους χωρίς να κάνω κάτι...και ήταν μια το πολύ 2 μικρές και δεν με ενοχλούσαν όταν έσπαγαν δε έφευγαν ακόμα πιο γρήγορα...τωρα από το σφίξιμο που είχα βάλει τα υπόθετα δεν μπορούσα να περπατήσω από το πρήξιμο ένιωθα πρησμένη έως μπροστά πρώτη φορά στη ζωή μου ένιωσα αυτό το πράγμα... Και εκεί ήταν που έγινε η ζημιά και ποναγα ευτυχώς τώρα είμαι πολύ καλύτερα αν εξαιρέσουμε το αίμα....μακαρι να βοηθήσει το λαδάκι! 

πρίν από 32 λεπτά , Penny28 είπε:

Είχε σοβαρό πρόβλημα εεε???Ανακοπή γιατί?? Λόγο αιματοκρίτη???

Καλέ αυτός είχε κάθε μέρα αιμορραγία μου έλεγε μετά πως κάθε φορά που πήγαινε τουαλέτα άκουγε το αίμα να στάζει και το χαρτί μέσα στο αίμα μετά γινόταν δεν μπορούσε ούτε να ανέβει για σκάλες κοιμόταν συνέχεια δεν μπορούσε να κάνει τίποτα ενώ είναι πολύ δραστήριος γενικά τον είχε δει η μάνα του και του έκλεισε εκείνη ραντεβού σε γιατρό γιατί εκείνος όλο το αμελουσε όταν του έλεγα εγώ να πάει εεε μην τα πολύ λόγω .... Μετά από εξετάσεις μπήκε αμέσως σε κλινική είχε φτάσει 16 ο αιματοκρίτης μέσα του είπε ο γιατρός αν πήγαινες για ενα τρέξιμο ή έκανες γυμναστική θα είχες μείνει στον τόπο !!! Έκανε χειρουργείο είχε εξωτερικές αλλά δεν ήταν αυτές το θέμα είχε μια πολύ μεγάλη εσωτερική που αυτή έκανε όλη τη ζημιά και στο τσακ σώθηκε εγώ τότε έγκυος στην αρχή μόνη στο σπίτι με το μωρό οσο ήταν στην κλινική άστα!! Μην τα θυμάμαι , για αυτό αν ακούω έτσι λέω μην το αφήνετε γιατί αυτός το άφησε ενώ πήγαινε σε γιατρούς κατά περιόδους έκανε αγωγή αλλά δεν αρκούσε τελικά 

πρίν από 36 λεπτά , Brigitt είπε:

Καλέ αυτός είχε κάθε μέρα αιμορραγία μου έλεγε μετά πως κάθε φορά που πήγαινε τουαλέτα άκουγε το αίμα να στάζει και το χαρτί μέσα στο αίμα μετά γινόταν δεν μπορούσε ούτε να ανέβει για σκάλες κοιμόταν συνέχεια δεν μπορούσε να κάνει τίποτα ενώ είναι πολύ δραστήριος γενικά τον είχε δει η μάνα του και του έκλεισε εκείνη ραντεβού σε γιατρό γιατί εκείνος όλο το αμελουσε όταν του έλεγα εγώ να πάει εεε μην τα πολύ λόγω .... Μετά από εξετάσεις μπήκε αμέσως σε κλινική είχε φτάσει 16 ο αιματοκρίτης μέσα του είπε ο γιατρός αν πήγαινες για ενα τρέξιμο ή έκανες γυμναστική θα είχες μείνει στον τόπο !!! Έκανε χειρουργείο είχε εξωτερικές αλλά δεν ήταν αυτές το θέμα είχε μια πολύ μεγάλη εσωτερική που αυτή έκανε όλη τη ζημιά και στο τσακ σώθηκε εγώ τότε έγκυος στην αρχή μόνη στο σπίτι με το μωρό οσο ήταν στην κλινική άστα!! Μην τα θυμάμαι , για αυτό αν ακούω έτσι λέω μην το αφήνετε γιατί αυτός το άφησε ενώ πήγαινε σε γιατρούς κατά περιόδους έκανε αγωγή αλλά δεν αρκούσε τελικά 

Πωωπωωω  τι περάσατε κοίτα να δεις τι μπορεί να πάθεις!!! Έχω σκοπό γενικά μετά την εγκυμοσύνη όταν θα είμαι σε θέση να πάω να τις αφαιρέσω γιατί δεν παλεύεται το θέμα εγώ έχω εξωτερικές φουλ όταν πρώτο εμφανίστηκε στα 19 μου είχα τρομάξει από το τόσο αίμα δεν ήξερα και τι ήταν πήγα στον γιατρό με την διατροφή εξαφανίστηκαν για χρόνια τα τελευταία 3 χρόνια όμως εμφανίστηκαν ξανά και είχα τα θέματα κια μου αλλά όχι τόσο σοβαρα και μικρά σε διαρκεία χωρίς πολλά αίματα κτλπ...στην εγκυμοσύνη το τελευταίο διάστημα είχα πριν 2 μικρές που δεν μου έκαναν τίποτα και τωρα με τον κολικο εντέρου που πέρασα την Τρίτη τρελάθηκα στον πόνο και έγιναν όλα αυτά!! 

• Μου αρέσει 2

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...