Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin News

• Καλησπέρα σας κορίτσια, 

Γράφω πρώτη φορά στο φόρουμ αν και το διαβάζω πολύ καιρό, δεν είχα βρει όμως πρόσφατα ποστ για να γράψω. Έτυχε και είδα το παραπάνω ποστ οπότε και πήρα το θάρρος να συμμετέχω.  19/10 έκανα την 2η σπερματέγχυση και κανονικά έπρεπε να κάνω χοριακή 2/10, ωστόσο επειδή δεν κρατιέμαι έκανα σήμερα ένα τεστ πρόωρης ανίχνευσης (υποθετικά δείχνει ως και 6 μέρες πριν την καθυστέρηση) και βγήκε αρνητικό. Υπάρχει ελπίδα να έχω θετική χοριακή το Σάββατο ? αμφιβάλλω πολύ.. Θα κάνω τη χοριακή αλλά φοβάμαι θα έχω πάλι το αρνητικό αποτέλεσμα ..... όπως η @alex280108 και εγώ προσπαθώ να απασχολούμαι με διάφορα πράγματα μέσα στη μέρα αλλά ειδικά οταν είμαι μόνη η σκέψη μου είναι εκεί.

• Ευχή 2
  • Από την διαχείριση / Admin news

• Καλησπέρα κορίτσια. Ήθελα να σας ρωτήσω, αντιμετώπισε κάποια άλλη θέμα με την ωρίμανση των ωαρίων της; Στην πρώτη μου προσπάθεια με βραχύ πρωτόκολλο κ ανταγωνιστές βλέπαμε 7-8 ωοθηλακια με οιστραδιολη πριν την ovitrelle 1400 και πήραμε μόνο 1 ωάριο. Ο γιατρός θεώρησε ότι δε με έπιασε η ovitrelle. Στη δεύτερη προσπάθεια δοκιμάσαμε serpafar και gonal ευελπιστώντας σε μαξ 4-5 ωάρια, βλέπαμε 3 στον υπέρηχο και πήραμε όντως 3 τα 2 όμως ανώριμα. Αυτή τη φορά μαζί με την ovitrelle κάναμε και arvekap (double trigger).

Σκέφτομαι πως ίσως την δεύτερη φορά τα πήραμε λίγο νωρίτερα (13η μέρα του κύκλου μου αντί για 14η κ το μεγαλύτερο είχε μέγεθος 17,5mm) 

Την πρώτη φορά πιστεύετε πως όντως έφταιξε ότι δε με έπιασε η ovitrelle? Τώρα ο γιατρός προτείνει βραχύ πρωτόκολλο με ανταγωνιστές όπως την πρώτη φορά με double trigger (ovitrelle και arvekap) για τελική ωρίμανση. Ποια είναι η γνώμη σας;

Μανουλες Οκτωβρίου 2021!!

Recommended Posts

πρίν από 6 λεπτά , βιολετα3 είπε:

Εγώ και στα 3 μου κοριτσια πήρα όλων τον μήνα συν 3,4 ημέρες μετά δεν άντεξα πήγα με ραντεβού.Τωρα να σου πω την αλήθεια λέω ας μπω στον μήνα μου και ας βγει ,εχω κουραστεί πολύ κυρίως ψυχολογικά με το ανχως που έχω,μην συμβεί τίποτα,μην κολλήσω covit και όλα αυτά βγαίνουν σε ψυχοσωματικά .

Όλα καλά θα πάνε !!!! 

Πωπω και εγώ +2 τον πήρα και ο γιατρός μου έκανε αποκόλληση γιατί είχα 2μιση διαστολή (την οποία δεν είχα καν καταλάβει) αν δεν μου ενθάρρυνε τον τοκετό ένας θεός ξέρει πότε θα γεννούσα!!! Ελπίζω αυτή τη φορά να βγει τουλάχιστον μία εβδομάδα νωρίτερα γιατί ήμουν στα όρια της παράνοιας χαχα 

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 5,1k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

3 hours ago, Brigitt said:

Ρε κορίτσια νιώθω συχνά μέσα στη μέρα συσπάσεις μου έχουν σπάσει τα νεύρα με ελαφρύ πόνο πέτρωμα κοιλιάς πολύ εκνευρίστηκο δεν μπορώ να κουνηθω εσείς νιώθετε ??? Αν ναι από πότε ξεκίνησαν ? Στην προηγούμενη έγκυμοσυνη ξεκίνησαν στο 9ο τώρα από τον 8ο πφφφ.... Εγώ όχι αϋπνία υπνηλία έχω μια ταινία δεν μπορώ να δω το βράδυ κλείνουν μάτια και κλειδώνει εγκέφαλος 

Είναι επειδή θηλάζουμε...  Κ εγώ ξεκίνησα να έχω συσπάσεις από τον 7ο που στην πρώτη μου δεν είχα καταλάβει καθόλου πόνους... Συν ότι τώρα μου βγαίνει εκνευρισμός στον θηλασμό γτ η μικρή μου το βράδυ ψάχνει όλη τη. Ώρα το στήθος κ ουσιαστικά δεν κοιμάμαι άνετα γτ νιώθω χαζοπονους... Πφφ...άντε να γεννήσω!! Δευτέρα μπαίνω 36 βδομάδα!!

• Μου αρέσει 1

πρίν από 49 λεπτά , Ntepaki22 είπε:

Είναι επειδή θηλάζουμε...  Κ εγώ ξεκίνησα να έχω συσπάσεις από τον 7ο που στην πρώτη μου δεν είχα καταλάβει καθόλου πόνους... Συν ότι τώρα μου βγαίνει εκνευρισμός στον θηλασμό γτ η μικρή μου το βράδυ ψάχνει όλη τη. Ώρα το στήθος κ ουσιαστικά δεν κοιμάμαι άνετα γτ νιώθω χαζοπονους... Πφφ...άντε να γεννήσω!! Δευτέρα μπαίνω 36 βδομάδα!!

Εγώ τώρα που είμαστε διακοπές πάνω από ένα μήνα επειδή είμαστε με όλο το σόι κάθε μέρα αρκετά άτομα έχει όλο κάτι να κάνει και θηλάζει ελάχιστα δηλαδή μόνο για να κοιμηθεί 3-4 λεπτά το μεσημέρι και την ίδια διάρκεια το βράδυ για να κοιμηθεί και μετά ξυπνάει πρωί το πρωί δεν ζητάει στήθος άντε μια δυο φορές τη βδομάδα έχει το μυαλό να πάει στην αυλή να παίξει αλλά δεν έχω συσπάσεις κατά την ώρα του θηλασμού .... Σκέφτομαι πως είναι οι Braxton Hicks απλά μου ξεκίνησαν λίγο νωρίτερα από την πρώτη φορά . Καλα εγώ όταν θηλάζω νιώθω τέτοιο εκνευρισμό δηλαδή δεν υπάρχει αυτό το πράγμα νιώθω γαργάλημα και παράλληλα λες και με χτυπάει ρεύμα δεν το αντέχω θέλω πολύ θέλω να δω αν θα φύγει μετά τη γέννα γιατί αν συνεχίσει έτσι με το πρώτο μωρό δεν μας βλέπω καλά να πάρει και ήθελα να το θηλάσω μακροχρόνια μέχρι να σταματήσει μόνος του .εσύ τι σκέφτεται να κάνεις ????

• Μου αρέσει 1

1 hour ago, Brigitt said:

Εγώ τώρα που είμαστε διακοπές πάνω από ένα μήνα επειδή είμαστε με όλο το σόι κάθε μέρα αρκετά άτομα έχει όλο κάτι να κάνει και θηλάζει ελάχιστα δηλαδή μόνο για να κοιμηθεί 3-4 λεπτά το μεσημέρι και την ίδια διάρκεια το βράδυ για να κοιμηθεί και μετά ξυπνάει πρωί το πρωί δεν ζητάει στήθος άντε μια δυο φορές τη βδομάδα έχει το μυαλό να πάει στην αυλή να παίξει αλλά δεν έχω συσπάσεις κατά την ώρα του θηλασμού .... Σκέφτομαι πως είναι οι Braxton Hicks απλά μου ξεκίνησαν λίγο νωρίτερα από την πρώτη φορά . Καλα εγώ όταν θηλάζω νιώθω τέτοιο εκνευρισμό δηλαδή δεν υπάρχει αυτό το πράγμα νιώθω γαργάλημα και παράλληλα λες και με χτυπάει ρεύμα δεν το αντέχω θέλω πολύ θέλω να δω αν θα φύγει μετά τη γέννα γιατί αν συνεχίσει έτσι με το πρώτο μωρό δεν μας βλέπω καλά να πάρει και ήθελα να το θηλάσω μακροχρόνια μέχρι να σταματήσει μόνος του .εσύ τι σκέφτεται να κάνεις ????

Εμένα πλέον ουσιαστικά θηλάζει μόνο για να κοιμηθεί... Μέσα στην ημέρα δε. Το ζητάει καθόλου. Ουσιαστικά εγώ για δικιά μου ευκολία την κοιμιζω με το στήθος. Είναι σαν να έχει αποθηλασει. Μεγάλο κακό όταν τους συνδέεις τον ύπνο με τον θηλασμό. Στο δεύτερο θα προσπαθήσω να το μάθω να κοιμάται από την αρχή μόνο του. Όσο κοιμάται με αυτόν τον τρόπο θα την θηλάζω. Αλλιώς κοιμάται μόνο με τον μπαμπά της..  καλό κουράγιο να έχουμε!!

• Μου αρέσει 1

πρίν από 27 λεπτά , Ntepaki22 είπε:

Εμένα πλέον ουσιαστικά θηλάζει μόνο για να κοιμηθεί... Μέσα στην ημέρα δε. Το ζητάει καθόλου. Ουσιαστικά εγώ για δικιά μου ευκολία την κοιμιζω με το στήθος. Είναι σαν να έχει αποθηλασει. Μεγάλο κακό όταν τους συνδέεις τον ύπνο με τον θηλασμό. Στο δεύτερο θα προσπαθήσω να το μάθω να κοιμάται από την αρχή μόνο του. Όσο κοιμάται με αυτόν τον τρόπο θα την θηλάζω. Αλλιώς κοιμάται μόνο με τον μπαμπά της..  καλό κουράγιο να έχουμε!!

Τα μωρά που θηλάζουν είναι λογικό να θέλουν να κοιμούνται με το στήθος εξάλλου εκκρίνει ορμόνες που ενθαρρύνουν τον ύπνο βέβαια αυτό δεν σημαίνει πως ο φροντιστής δεν μπορεί να βρει έναν άλλο τρόπο να κοιμησει το μωρό ... Εγώ θυμάμαι μέχρι μια συγκεκριμένη περίοδο ήθελε μόνο στήθος κι εμένα για να κοιμηθεί εδώ και λιγο καιρό τον κοιμίζει και ο μπαμπάς του κανονικότατα θα μπορούσε να τον κοιμίζει και καθε φορά απλά όταν νυστάζει και βλέπει εμένα μου τραβάει την μπλούζα και μου λέει νάνι ... Εμένα θα θηλαζε και πιο πολύ αλλά εγώ δεν τον αφήνω (του το βγάζω από το στόμα) λόγω της δυσφορίας μέχρι να επανέλθει το γάλα στα κανονικά του ... 

• Μου αρέσει 1

Διαφημίσεις

Καλησπέρα κορίτσια πως είστε??? Να ρωτήσω κρέμα για θηλες σας είπαν να πάρετε??? Εμένα δεν το γράφει το στο χαρτί αλλά πιστεύω θα χρειαστεί βέβαια φίλες μου που έχουν θηλάσει μου είπαν πως δεν έβαζαν καθόλου.... 

πρίν από 8 λεπτά , Penny28 είπε:

Καλησπέρα κορίτσια πως είστε??? Να ρωτήσω κρέμα για θηλες σας είπαν να πάρετε??? Εμένα δεν το γράφει το στο χαρτί αλλά πιστεύω θα χρειαστεί βέβαια φίλες μου που έχουν θηλάσει μου είπαν πως δεν έβαζαν καθόλου.... 

Εμένα μου έστειλε η κουνιάδα μου την λίστα για το ιδιωτικό και μου γράφει κ κρέμα της medela σε περίπτωση που τραυματιστουν

• Μου αρέσει 1

πρίν από 13 λεπτά , Penny28 είπε:

Εμένα η Λανολινη με βοηθήσε οταν μου είχανε πληγωθεί μέσα σε μισή μέρα ήταν εντάξει αλλά μου την έδωσαν στο μαιευτήριο τότε μετά δεν χρειάστηκα αυτό που βοηθάει πολύ είναι να βάζεις το γάλα σου πανω στις θηλές και να είσαι χωρίς μπλούζα να μην τις ακουμπάει ύφασμα για να θρέψουν 

• Μου αρέσει 3

2 ώρες πρίν, βιολετα3 είπε:

Εμένα μου έστειλε η κουνιάδα μου την λίστα για το ιδιωτικό και μου γράφει κ κρέμα της medela σε περίπτωση που τραυματιστουν

Και εμένα για της Medela μου είπαν ότι είναι η καλύτερη από όλες κάνει πολύ καλή δουλειά!!! 

2 ώρες πρίν, Brigitt είπε:

Εμένα η Λανολινη με βοηθήσε οταν μου είχανε πληγωθεί μέσα σε μισή μέρα ήταν εντάξει αλλά μου την έδωσαν στο μαιευτήριο τότε μετά δεν χρειάστηκα αυτό που βοηθάει πολύ είναι να βάζεις το γάλα σου πανω στις θηλές και να είσαι χωρίς μπλούζα να μην τις ακουμπάει ύφασμα για να θρέψουν 

Αυτό δεν το ήξερα με το γάλα είναι η αλήθεια!!! Καλά το τι έχω ακούσει πο όσες με ρωτάνε αν θα θήλασω η όχι δεν λέγετε!!! Θα τραβήξω τα μαλλιά μου!!!

- "Δεν είναι σίγουρο ότι θα έχεις γάλα"..

Μα γιατί να μην έχω λέω!!

-"Το ότι μεγαλώνει το στήθος σου δεν σημαίνει ότι θα έχεις και γάλα"

-"Θέλει δουλειά ο θηλασμός" 

Μα δεν είπα το αντίθετο αν έχεις υπομονή όλα γίνονται!!! Και πολλά άλλα από μητέρες και μη...Κατσε λέω να γεννήσω και μετά μου τα πρήζετε τα συκώτια! 

πρίν από 39 λεπτά , Blondie 2020 είπε:

Εγω πηρα την purelan. Μου ειπε να μη βαλω πριν εκτος αν ποναει η θηλη γιατι πρεπει να ειναι λιγο σκληρες.

Για την διάρκεια του θηλασμού μου είπαν πως στην αρχή θα την χρειαστώ αλλά μπορεί και όχι για την ώρα μόνο καμία φορά έτσι με πιάνει λίγο φαγούρα αλλά μετά από λίγο περνάει...

Διαφημίσεις

πρίν από 18 λεπτά , Penny28 είπε:

Και εμένα για της Medela μου είπαν ότι είναι η καλύτερη από όλες κάνει πολύ καλή δουλειά!!! 

Αυτό δεν το ήξερα με το γάλα είναι η αλήθεια!!! Καλά το τι έχω ακούσει πο όσες με ρωτάνε αν θα θήλασω η όχι δεν λέγετε!!! Θα τραβήξω τα μαλλιά μου!!!

- "Δεν είναι σίγουρο ότι θα έχεις γάλα"..

Μα γιατί να μην έχω λέω!!

-"Το ότι μεγαλώνει το στήθος σου δεν σημαίνει ότι θα έχεις και γάλα"

-"Θέλει δουλειά ο θηλασμός" 

Μα δεν είπα το αντίθετο αν έχεις υπομονή όλα γίνονται!!! Και πολλά άλλα από μητέρες και μη...Κατσε λέω να γεννήσω και μετά μου τα πρήζετε τα συκώτια! 

Πωωωωω μου έχει που μου έχει ανέβει το αίμα στο κεφάλι σήμερα με ότι έχω ακούσει τώρα μου ανεβαίνει ακόμα περισσότερο !!!!!! Είμαι σε φάση που "σκοτώνω" ανθρωπο !! Ναι για να μην έχεις γάλα δεν θα πρέπει να έχεις και βυζιά τότε (γαλακτοφόρους αδένες ) !!! Εγώ για αυτό λέω αφιερώσετε χρόνο όσες σας ενδιαφέρει ο θηλασμός και λάβετε σωστή ενημέρωση (αυτό εγώ δεν το έκανα στο πρώτο μου παιδί πριν γεννηθεί η μεγαλύτερη βλακεία μου ειλικρινά και μετά μέσα στο άγχος πόσα λάθος πράγματα άκουσα κι εγώ κι έψαχνα να βρω που είναι η αλήθεια πήρα και σύμβουλο να μου πει τι να κάνω αλλά ειλικρινα τι δεν θα έδινα να γνώριζα από πριν να μάθω πριν πάθω , τουλάχιστον με έσωσε το ότι δεν είχα να αντιμετωπίσω ιδιαίτερα μεγάλα προβλήματα αλλιώς δεν ξέρω αν θα έφτανα να θηλάσω έως τώρα ) πιστεύω η μη σωστή ενημέρωση έχει κάνει τόσες γυναίκες να μην θηλάσουν πέρα από μια δυο μέρες το μαιευτήριο , και όχι επειδή δεν ήθελαν , ελπίζω όλες οι νέες μανουλες να τα καταφέρετε είναι υπέροχο ταξίδι !!( Φυσικά αναφέρομαι σε εκείνες που θέλουν να θηλάσουν υπάρχουν γυναίκες που δεν θέλουν και είναι απόλυτα σεβαστό εννοείται!!)

Ο θηλασμός θέλει λίγο υπομονή στην αρχή μέχρι να εδραιωθεί και μετά σου λύνει τα χέρια είναι ότι πιο εύκολο φυσικό υπάρχει !!! Έχεις ζεστό γάλα αναπασα στιγμή και παντού για το μωρό σου χωρίς καμία προεργασίες!!!

• Μου αρέσει 4

23 ώρες πρίν, βιολετα3 είπε:

Εγώ μέχρι στιγμής δεν νιώθω τουλαχιστον δεν καταλαβαίνω κάτι ,αυτό που νιώθω ότι μαζεύετε και σκληραίνει η κοιλιά δεξιά είναι το μωρό γιατί το καταλαβαίνω που κουνιέται.Μηπως να το έλεγες στον γιατρό σου ,γιατί θηλάζεις κιόλας και μήπως σου δημιουργεί πρόωρες συσπάσεις,αν και η μαία μου ,μου είπε ότι είναι φυσιολογικό να έχουμε αρκεί να μην είναι πολλές και επώδυνες.

Κι εγώ έχω συσπάσεις ακανόνιστες και αρκετές θα έλεγα και δεν είμαι ούτε 29 εβδομάδων ακόμα ... Έχω και πρόσκαιρο ήπιο πόνο όταν σκληραίνει η μήτρα. Νομίζω braxton hicks είναι.

4 ώρες πρίν, Brigitt είπε:

Καλά ούτε εμένα με βοήθησαν οι κρέμες αυτές ,αλλά το γάλα όπως λες από το στήθος και να αφήνω όσο μπορώ το στήθος ελεύθερο ,επίσης η μαία μου είχε πει φυσιολογικό ορό στις θηλές και να τα στεγνώνω πολύ καλά με πιστολάκι στο δροσερό αν δεν μπορώ να αφήσω το στήθος ελεύθερο

• Μου αρέσει 2

2 ώρες πρίν, Brigitt είπε:

Πωωωωω μου έχει που μου έχει ανέβει το αίμα στο κεφάλι σήμερα με ότι έχω ακούσει τώρα μου ανεβαίνει ακόμα περισσότερο !!!!!! Είμαι σε φάση που "σκοτώνω" ανθρωπο !! Ναι για να μην έχεις γάλα δεν θα πρέπει να έχεις και βυζιά τότε (γαλακτοφόρους αδένες ) !!! Εγώ για αυτό λέω αφιερώσετε χρόνο όσες σας ενδιαφέρει ο θηλασμός και λάβετε σωστή ενημέρωση (αυτό εγώ δεν το έκανα στο πρώτο μου παιδί πριν γεννηθεί η μεγαλύτερη βλακεία μου ειλικρινά και μετά μέσα στο άγχος πόσα λάθος πράγματα άκουσα κι εγώ κι έψαχνα να βρω που είναι η αλήθεια πήρα και σύμβουλο να μου πει τι να κάνω αλλά ειλικρινα τι δεν θα έδινα να γνώριζα από πριν να μάθω πριν πάθω , τουλάχιστον με έσωσε το ότι δεν είχα να αντιμετωπίσω ιδιαίτερα μεγάλα προβλήματα αλλιώς δεν ξέρω αν θα έφτανα να θηλάσω έως τώρα ) πιστεύω η μη σωστή ενημέρωση έχει κάνει τόσες γυναίκες να μην θηλάσουν πέρα από μια δυο μέρες το μαιευτήριο , και όχι επειδή δεν ήθελαν , ελπίζω όλες οι νέες μανουλες να τα καταφέρετε είναι υπέροχο ταξίδι !!( Φυσικά αναφέρομαι σε εκείνες που θέλουν να θηλάσουν υπάρχουν γυναίκες που δεν θέλουν και είναι απόλυτα σεβαστό εννοείται!!)

Ο θηλασμός θέλει λίγο υπομονή στην αρχή μέχρι να εδραιωθεί και μετά σου λύνει τα χέρια είναι ότι πιο εύκολο φυσικό υπάρχει !!! Έχεις ζεστό γάλα αναπασα στιγμή και παντού για το μωρό σου χωρίς καμία προεργασίες!!!

Εγω απλά απαντάω με απάθεια σε όλα αυτά που μου λένε πραγματικά παθαίνουν κάτι όταν τους λέω θα θηλασω είμαι πολύ υπέρ....Γενικά έχω διαβάσει αρκετά πράγματα σχετικά με τον θηλασμό και όταν μου λένε τέτοια πράγματα μου γυρνάει το μυαλό και η αλήθεια είναι πως δεν ασχολούμαι γιατί έχουν αυτήν την άποψη και δεν τους το γυρνάς με τίποτα το μυαλό!!!

• Μου αρέσει 1

πρίν από 2 λεπτά , Penny28 είπε:

Εγω απλά απαντάω με απάθεια σε όλα αυτά που μου λένε πραγματικά παθαίνουν κάτι όταν τους λέω θα θηλασω είμαι πολύ υπέρ....Γενικά έχω διαβάσει αρκετά πράγματα σχετικά με τον θηλασμό και όταν μου λένε τέτοια πράγματα μου γυρνάει το μυαλό και η αλήθεια είναι πως δεν ασχολούμαι γιατί έχουν αυτήν την άποψη και δεν τους το γυρνάς με τίποτα το μυαλό!!!

Και πολύ καλά κάνεις !!! Εμένα ευτυχώς δεν μου έχει συμβεί να μου πούνε κάτι ούτε που έχω θηλάσει έως τώρα που είμαι έγκυος εκτός από τον πάτερα μου που ξαφνιάστηκε όταν είδε πως τον θηλάζω "ακόμα" αλλά δεν του δίνω σημασία τόσα ξέρει τόσα λέει ... Αλλά πολύ θέλω να γυρίσουν να μου πούνε κάτι !!!! Α το μόνο που είπανε στην μάνα μου για εμένα είναι πως δεν κάνει να θηλάζω όσο είμαι έγκυος γιατί το γάλα μου είναι δηλητήριο άλλη βλακεία και αυτή !!!!!! 

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...